Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x03 - Bizalom

2013. február 28. 13:00 - fuszulykavirág

Ott folytatjuk, ahol múlt héten abbahagytuk: Emilyt a Japánból szalajtott edzőtársa menti meg az ősz hajú gyilkos karmai közül. Emily mondjuk nem annyira hálás a mentőakcióért, mint azt várná az ember, de neki nem kell óvóbácsi. Közben a Grayson kúria erkélyéről Daniel, és az élők közé frissen visszatért Victoria nézelődik. Daniel nagyon bölcsen megállapítja, hogy Emily takarít, mert azt szokott, amikor nem tud aludni. Ja, végülis van egy eltakarításra váró hulla a nappalijában. Victoriát ugye az ősz hajú csalogatta le a gépről azon a bizonyos éjszakán, hogy tegyék együtt tönkre Conradot, Daniel viszont bizalmatlan az anyjával. Jogos, akár még zombi is lehet.

1.JPG

Emily és japán barátja (aki ugye még mindig nem japán, csak onnan jött) átnézik az immár megboldogult ősz hajút. Találnak nála papírokat, átlőtt telefont, a barát még egy szoba kulcsát is, de azt nem dobja be a közösbe, hanem lenyúlja. Emily csakis az anyja felkutatására koncentrál, a barát inkább a terroristákat venné üldözőbe, a vitát pedig Emily dönti el azzal, hogy fejbe húzza a régi jó ismerőst egy üveggel, amitől az kifekszik. Declan már múlt héten megtalálta magának a bajt az új barátjával, hát most rátesznek még egy lapáttal: valami helyi gazdag házába törnek be, és gyűjtik be az értékesebb vagyontárgyakat. Fiam, ebből csak baj lesz.

Igazi Emilynek hiányzik már az alkohol, kemény állapot ez a terhesség, és Jack még azt sem engedi, hogy elköltse azt az 5000 dollárt, amit Charlotte-tól kapott. Reggel a Graysonéknál Ashley, aki kicsit visszavedlett sajtóssá, az egész családot felkészíti Victoria interjújára, a ház úrnője pedig úgy határoz, hogy senki nem hagyhatja el a házat, amíg nem csitul a médiaérdeklődés. Nolan megpróbálja majd életre kelteni az ősz hajú átlőtt telefonját, és megpróbálja megmagyarázni viszonyát Emilyvel az új pénzügyi vezetőjének, Padmanak. Bár ne próbálná inkább. Esélytelen. Emily barátja Japánból egy kukában ébred, a hasára ragasztva egy Japánba szóló repülőjegyet talál (szerintem csak az odaútra szól). De nem a reptérre indul, hanem nála van az ősz hajúnak a szobakulcsa, inkább nyomoz még egy kicsit.

2.JPG

Charlotte nyafog kicsit az anyjának, hogy miért nem mondják el Danielnek is az igazságot, hiszen elvégre mindenki más tudja, de anyu szerint nem lehet bízni a fiúban, legutóbb is az apja mellé állt. Emily és Victoria randevúznak, hogy megbeszéljék a stratégiát, de lényegében csak annyi történik, hogy Victoria közli Emilyvel, hogy ha bárki kérdezné, ő nem tud semmit, egyébként meg sürgősen szakítson meg minden kapcsolatot a családdal. Szerintem ez nem összeegyeztethető Emily terveivel, de majd meglátjuk. A japán barát megtalálja az ősz hajú szobáját, átkutatja, és talál egy feketedobozt. Mármint narancssárgát, de egy repülőről származik. A motelos lány gyanakszik a hirtelen felbukkanó japánra, aki rendőrnek adja ki magát, és ellenőrzi őt a rendőrségen, ahol persze nem ismerik, de addigra ő már lelépett a feketedobozzal.

3.JPG

Amíg Emily az eltiltását tölti a Graysonéktól, addig Igazi Emilyt veszi rá egy kis érzelmi zsarolással, hogy jusson be Graysonék sajtótájékoztatójára, és köszönje meg Charlotte-nak a nagylelkű ajándékát közös apukájuk egy naplójával. Illetve a napló egy változatával. Padma reménykedett egy munkavacsiban a főnökkel, de Emily elszólította Nolant, Padma meg csalódottan konstatálta, hogy ezek ketten bizony együtt vannak. Jack egy kicsit nehezen viseli ezt a sok felelősséget és problémát, ami a még meg sem született gyerkőccel jár, de szerencsére olyan jó barátja van neki, mint Emily. Conrad nem bízik frissen visszatért asszonyában, még az sem kizárt, hogy még most is együtt dolgozik az ősz hajúval. Victoria azt ígéri, a nyár végén már tényleg elhagyja. Conrad alig várja.

4.JPG

Nolan Emilyt keresi, de nem találja otthon, viszont hátulról ráugrik a japán barát, akiről kiderül, hogy Aidennek hívják, és fojtogatni kezdi Nolant, de szerencsére Emily éppen jókor toppan be. Emily kicseréli a SIM kártyát az ősz hajú telefonjában, majd odaad néhány dolgot Aidennek, ami az ősz hajú ellen terhelő bizonyíték lehet. De nyilván nem mindent, nem bízik benne. Na, mert ezek meg régen együtt voltak még a bosszúhadjárat alapkiképzésen, csak aztán Aiden nem tudta megmenteni a tesóját, aztán meg a romantikus viszonynak is vége lett valahogy. Az ősz hajú ellen szóló bizonyítékok közül Emily megtartott magának egy zsebórát, amiben egy nőnek a fényképe van. Na most ez egyrészt valószínűleg Anyu lesz, másrészt szerintem ez a motelos nő.

5.JPG

Nolan csomagol, kiköltözik végre Emilytől, aki elmondja neki az elmúlt éjszaka eseményeit, és megosztja vele a felfedezését, hogy gyógyszereket talált az ősz hajúnál, és azok szerinte az anyjához tartoznak. Meg a kép a zsebórában. Hogy akkor ezeknek így közük volt egymáshoz valószínűleg. Kezdődik a sajtótájékoztató lassan, Igazi Emily feloson Charlotte-hoz, Emily pedig véletlenül összefut Daniellel, akinek a biztonságiak hoznak egy borítékot, benne egy útlevél Victoriának hamis névvel, meg egy üzenet, hogy nem működött a műhalál és az eltűnés, most már talán tényleg meg kéne halni. Na ez se Victoriának szól, hanem éppen Danielnek, hogy rájöjjön, mi is történt anyuval. Okos fiú, össze is rakja gyorsan a dolgot.

6.JPG

Jacket közben meglátogatja egy fickó, akitől Declan és újdonsült öribarija elloptak ezt-azt. Viszont voltak annyira idióták, hogy ott hagyták Declan jogsiját (komolyan? nem hiszem el). De a fickó jó arc, nem emel vádat, ha Declan visszavisz mindent. Igazi Emily átadja Charlotte-nak közös apukájuk naplóját – vagyis annak egy változatát -, amiben mindenféle gonoszságok szerepelnek Victoriáról. Charlotte kiborul, Victoria éppen interjút ad, de Charlotte beviharzik, és azon kívül, hogy kígyót-békát kiabál az anyjára, még azt is megemlíti az újságírónak, hogy helló, az én apukám a terrorista David Clarke. Közben Daniel is borítja a bilit az apjánál, hogy anyát mégsem rabolták el.

7.JPG

Conradnak persze ez nem újdonság, Daniel viszont vérszemet kap, az egész családot berángatja a szobába, és éktelen vita kerekedik. Conrad vinné a családot külföldre, Victoria inkább a nyilvánosságot választja, és kiáll a sajtó elé. Emily is ott van, Igazi Emilyt is ráveszi a maradásra. Victoria kegyetlen előadást mutat be a sajtónak: itt a lányom, aki amúgy David Clarke gyereke, a férjem, aki ezt elnézte, a fiam, aki mindig hűséges, meg a lányom terhes féltestvére, merthogy most már Igazi Emily is családtag ám. Jack persze meglátja a tévében a családi újraegyesülést, és nem mondanám, hogy pont így képzelte volna azt az életet, amiben a gyerekének nem lesz köze Graysonékhoz.

8.JPG

Daniel látványosan megbocsát anyjának, de ez nyilván nem őszinte, Conrad pedig kiengesztelte az interjúztató újságírót egy exkluzív cikkel az esküvőjükről Victoriával – merthogy az is lesz. Victoriának is újdonság a hír. Conrad közben kapott egy telefont a terroristáktól (az ősz hajú főnökeitől), hogy legyenek kedvesek együttműködni, de nem tudnak megegyezni Victoriával abban, hogy ez most jó-e vagy sem. Jack beszól Igazi Emilynek, hogy ha így hazudozik össze-vissza, akkor vajon mit is csinálnak ők együtt, Aiden pedig visszatér Emilyhez, és kiderül, hogy ő küldte az útlevelet Danielnek, és közelről figyelte a Grayson ház teljes mai műsorát. Na mert az volt, hogy Aiden jól elhagyta Emilyt, ezért a lány most már soha nem bízik benne. Aiden persze próbálkozik visszaférkőzni, jó szándéka jeleként pedig átadja a narancssárga feketedobozt. Emily talál még egy hangüzenetet az ősz hajú telefonjából kimentett SIM kártyán, amin az anyja beszél, hogy ott járt egy fickó, aki rendőrnek adta ki magát, és ha nem kerül elő az ősz hajú reggelig, akkor eltűnik. Szóval ezek tényleg együtt voltak, anyu pedig tényleg életben van. 

Címkék: bosszú revenge
18 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2013.02.28. 15:53:56

Köszi, a hv-t, jó elolvasni, különösen így, hogy még frissek a benyomások. Ezen a részen, hogy: " Daniel viszont bizalmatlan az anyjával. Jogos, akár még zombi is lehet." nagyon jót derültem :)

Én valamiért nem vagyok biztos abban, hogy a meglopott, jogosítványt megtaláló férfiember ennyire jó fej lenne, szerintem valamiben sántikál. De ez csak egy megérzés :)

fuszulykavirág 2013.02.28. 18:21:27

@nughop: én nagy összegben mernék fogadni rá, hogy nem véletlenül maradt ott az a jogosítvány, ennyire nem hülye a gyerek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.28. 20:15:02

@nughop: @fuszulykavirág: kezdem sorolni, de kicsit hosszú leszek, boccsantás :D
-Declan balek, ez sikít róla, itt valami van a háttérben. (de ki és mit és miért akar?) a Gossip Girlben kis buksi-simizhető figura volt, de itt és most marhára idegesít, aggyal rendelkező ember ilyen fosszília nem lehet.
-J.J Leigh-nek (igazi anyunak) szintén nem ártott az idő, az előnytelen haj ellenére se.
-Victoria továbbra is a leg. a rész elején látott neglizséje miatt is. Kell olyan is.
-Nolan. Ő a leglegebb. Inkább ő, mint Jack, Jack annyira naív, hogy az én arcomról ég le a bőr. Hajrá Nolan.
-Indiai lány. Ne már. Ez muszáj volt? Pfffff.
-tudom, tudom. undok vagyok.

Artu6 2013.03.01. 14:25:49

Én is Nolannak szurkolok (Jack egy tejbetök), de most feltűnt ez az Aidan, aki sajna nem tágít.
Ezt a két Portert annyira naivnak írták meg, hogy ilyen nincs is. Naná, hogy Declan-t valamibe bele fogják keverni, szerintem e mögött is valahol a Graysonok kifogyhatatlan kommandója áll.

W.Jack. 2013.03.05. 19:48:20

@aggyistenbiri: Naná, hogy Nolan a leglegebb :) Már az első évadban megállapítottam, hogy messze több fantázia van benne, mint Jackben :)Amikor utánaolvastam, hogy Gabriel Mann modellből avanzsált színésszé, megkukkantottam pár képet róla :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 19:10:41

@fuszulykavirág: @nughop: ma új rész, holnap meg a hv, heee? elég nőiesen kértem. He!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 19:13:44

@fuszulykavirág: @nughop: és több Nolan képpel, ha szabad, heee? Nughop kérte, nem én :D (de, én vótam :D )

fuszulykavirág 2013.03.06. 19:19:24

@aggyistenbiri: holnap reggel 9kor poszt :) Lesz benne Nolan is ;)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 19:29:36

@fuszulykavirág: Heee?? Leborulok előtted! Persze megint hazudtam, de jól áll nekem, nem? :D
Valójában csak megfigyeltem, hogy szinte egyből kikerül poszt. Imádlak. (és pont, semmi csúsztatás).

W.Jack. 2013.03.06. 20:05:47

@aggyistenbiri: Naná :) Perceken belül új rész, holnap poszt, benne Nolan :) És igen, igen, én (is) kértem

@fuszulykavirág: Húha :) Előre is köszi :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 20:07:54

@nughop: jó hogy megjelentél! kérdésem van: azt láttam, hogy miért EZ a ninckneved, de mi a háttérinfó/indok hozzá? hmmmm?

W.Jack. 2013.03.06. 20:41:40

@aggyistenbiri: Teljesen hétköznapi történetbe illő oka van, akkor éppen a jégkorong volt központi helyen az életemben. Persze azóta is fontos, de az jó év volt, közel volt a VB, az utolsó napokon élőben néztem a mérkőzéseket, NHL-ben pedig látványos volt a playoff (persze mikor nem az :))

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 20:50:17

@nughop: Csaj létedre magadtól nézed? :D Tetszel nekem! Ebben a részben most itt izgalmak vannak! Sok, nem nézed?

W.Jack. 2013.03.06. 20:57:37

@aggyistenbiri: Dehogynem nézem :) Kanapén, tv előtt, ölemben a netbook :) Volt ma minden, ha nem lennék ilyen kényes a körmeimre, akkor már rágnám őket izgalmamban.
Bevallom kicsit fura vagyok: igen, csaj létemre tetszik, és nézem a jégkorongot :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 21:07:07

@nughop: Tetszel nekem!
@fuszulykavirág: penge volt ez a mai rész, kevés Nolannal. ebből milyen képeket fogsz majd kihozni?!!!
Anyu gonosz. Vaaaagy, valami van a viselkedése mögött, amiről még nem tudunk. Egy anyu NEM lehet csak úgy gonosz.

fuszulykavirág 2013.03.06. 21:10:28

@nughop: @aggyistenbiri: annyi a gyors posztok titka egyébként, hogy előre dolgozok :) már a hétvégén megírom, így mindig megjelenhet csütörtökön. most megnéztem, két Nolan kép is lesz benne! :)

W.Jack. 2013.03.06. 21:13:57

@fuszulykavirág: :)Köszi szépen, ügyes vagy, a két Nolan kép meg előre is üdvözölve vagyon:)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.06. 21:19:52

@fuszulykavirág: Kevés, nagyon kevés a kettő! jövő héten több lesz. Igaz? köszi:)
nem kell, elég a kettő, csak undokoskodok. Most az Anyu-vonal jobban érdekel.
süti beállítások módosítása