Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 1x03 - Egy ember mínusz

2013. február 11. 09:00 - Chat Géza

Reggeli lábadozás, Jónő Vicky és Metrós Jay megbeszélik a tegnapiakat, hogy mi volt az a hirtelen felindulásból levezényelt hiszti roham Vicky részéről, hisz Jay épphogy csak lesmárolt egy vadidegen luvnyát. Charlotte meg Gaz nyeszetülnek kicsit, ahogy a dugiszobában a reggeli napsugarak áztatja testüket, oszt annyi. Semmi különös, nem nyílt ketté a föld vagy bármi ehhez hasonló, sima hétköznapi dugás volt ez, csak éppen egy naffaszú indiánnal.  Pszicho Charlotte és Naffaszú Gaz ma egy kastélynál dolgoznak. A fickó pezsgőt kínálgat serényen, míg a csajszikámnak az analfebetizmussal kell ádáz harcot vívnia, mert ő a beengedő ember, a nevekkel teleírt mappával a kezében. Na, anya meg apa is megjelenik. Hát te kislányom? Hát, én idesapám. Na, irány befelé ingyen rákot zabálni mutter! A tíz perces szünetükben, embereink elmennek megnézni a medencét. Azt hinnénk, hogy majd csuláznak egy jó focistásat, de nem. A tegnap estét meg a ma reggelt témázgatják, de ezt sem épp professzori magaslatokban.

1.jpg

A többiek is túl vannak már az angol reggelin és már a teraszon lógatják a lógatnivalójukat. Aztán ki csönget, na, ki bazmeg? Hát nem is a postás, ellenben a  Tüdő faszija látszik befelé táncikálni. Megkezdődik a tinédzser lamúr a kerti ülőgarnitúrán terpeszkedve, minek láttán a többiek inkább befelé tendálnak a házba, mert a végén még kidobják a prémet. A tüdő színt vall a bikájának, mert nincs mit tagadni belemászott pár faszi szájába, na de lesz ne mulass, ha Naffaszú Gaz is megérkezik a reggeli műszakból, mert a Kebelcsoda azt pont nem mondja el fickójának, hogy első este rárántott Gaznak. Naffaszú Gaz megérkezik a melókából, kapásból meg is fordul a fejében, hogy kiteregeti a szaros lepedőt, de inkább nagyívben szarik kannácska fejére.

2.jpg

Jónő Vicky és Metrós Jay délutáni teázásra mennek, de persze a tea elfogyott, úgyhogy sört kénytelenek inni a drágák. Úgy látszik az asszony az ész a családban, mert azt mondja: túl közel kerültek egymáshoz ahhoz, képest, hogy mióta ismerik egymást, szóval külön kéne költözni, vagy valami ilyesmi, merthogy annyira nem jó a buligép, hogy folyton egymásra féltékenykednek. Erről ennyit.

3.jpg

Este mehet is a bebaszás, valami istentelenül fancy helyen, ahol a Tüdő meg a faszija kb. megeszik egymás arcát. Jay és Vicky is húzzák egymás agyát, hol az egyik a faszparaszt, hol a másik érzi úgy, hogy Tulok Tibi módjára bánt a másikkal. Na, de aztán a Tüdő csak-csak bekarmol végre, olyan asztalon táncolós szinten. Aztán dob is egy hátast és beborul az ablakba. Na, bazmeg! Vicky nem tűrheti az ilyen viselkedést, mert őt itt ám ismerik, hé! Ez a VIP te ringyó! Eddig tartott a buli. Jobb híján Tüdő saját fasziját veri péppé, és az ő fülébe üvölt, hogy el akar húzni! Nem könyörögnek porban csúszva a többiek, hogy maradjanak még, azt elmondhatom.

4.jpg

Ma megbaszom Vickyt –  mondja a kamerába Jay. Mert ő már csak egy lord, mint tudjuk. A buliból hazamenet nem történik semmi. Úgy tűnik erre a szériára is kezd rátelepedni a Jersey Shore-os punnyadék színvonal. Otthon a Metrós meg a Jónő újfent egy ágyban hálnak, de a csőrözésen kívül semmi izgalom nem történik. Egy jó dodi, az se sok, de ma este a Geordie villa szexmentes marad, mint egy vatikáni apácazárda. Jay búslakodik is egy sort és lógó orral, szinte már az egereket itatva mondja a kamerába, hogy pedig már annyira sínen volt a dolog. Hát talán nem kellett volna úgy bebaszni fiam, mert Jónő Vicky különleges bánásmódot érdemel, nem holmi részeges, okádós kufircot.

5.jpg

Reggel van és nem utolsó sorban Metrós Jay szülinapja. Ezért ugyan nem borul virágba fél Anglia, de a bulikéróba beszuszakolt zseniegylet csak-csak felköszönti valahogy. Az ajándéknak szánt éjjeli baszás az elmaradt, úgyhogy maradnak a Garfield-os üdvözlőlapok. Egy Halász Judit féle végtelenített Boldog Születésnapot azért elbírna a díszes köszöntés, de hálistennek senkinek sem jut eszébe, hogy Youtube-ról nyomassák az Alma együttest– mert ugye honnan is ismerhetnék –, meg az ő megaslágerré nőtt „Ma van a szülinapom” című agypusztításukat. De azért van mi beárnyékolja a reggelt, mint mondjuk Tüdő irgalmatlan tejcsárdái, na meg bikájának kényszeres távozása.

Kannácska faszija többször is elbúcsúzik, amin Pszicho Charlotte kajakra felbassza magát, mert ha mész, akkor menjé is el bazmeg, ne helózzál itt naphosszat tök fölöslegesen! A felháborodásnak helyt adok, pláne, hogy a kis kullancs végig a jakuzziban hesszelő ledér lányok kebleit kémleli. Ezt a pimasz frátert! Szevasz, menjél, isten áldása kísérjen utadon testvér! A nap további részében ez történt: gokartozás, Jay szüleinek pofavizitje és persze a jól megérdemelt ivás. Mindeközben Tüdő ügy le volt sajnálva, mint egy duci, szemüveges kislány, bármelyik elitista iskolában.

6.jpg

Jay kap egy fasza szülinapi vacsit. Végre itt is elérkezett az idő az étteremben flamózás azonnali bevezetéséhez. Pszicho Charlote dob egy fácsés hasonlatot, mert szerinte Jay és Vicky adatlapjára az lenne írva, hogy „kapcsolatban”, míg az övére meg Naffaszú Gazéra az, hogy „bonyolult.” Ó, ha Charlotte fejéből ezek a nejlonszatyorban érlelt gondolatok egyszer elszabadulnak, akkor fog megnyílni a pokol kapuja. A tápérték bevitele után lehet menni bulájba, mert valamivel csak-csak szét kell csapatni a hirtelenbe elfogyasztott pizzákat ugye, hogy ugye. Amint megérkeznek, Metrós Jay egyből ledobja felsőjét és úgy nyomatja az I Love You-t  az olcsó lányoknak. Egy szőke sunetti kapós is a süket szövegre, ami Jónő Vickynek kapásból szemet szúr. Kis féltékenység és a lányhorda már megy is a lányvécébe, hogy szétkapja a szőke nyesedéket, aki – mint kiderül – nem Jay, hanem valaki más nemi szervén próbál, mint egy motolla, úgy pörögni. Jay szétrúgja a VIP szektorban az asztalt, merthogy még pisálni sem mehet el nyugodtan anélkül, hogy Jónő Vicky vigyázó tekintete ne égne bele a tarkójába. Ma sem lesz heft, ezt már most könyvelni lehet.

11.jpg

Másnap a csajok krumplit pucolnak, na, végre valami emberi cselekedet, amitől többre értékelhető egy zsák fosnál. Az igaz, hogy Bazmeg Sophie az egyetlen aki főzni is hajlandó, de nem rontok az összképen, puculnak és kész. Bekönnyezek, annyira szép. A pletyigépezet egyből beindul, mint a hajszobrásznál a szokásos kérdések ugyanúgy lemennek a kötelező körök, hogy mi volt, hogy volt tegnap este, he? Pszicho Charlotte nem nagyon tudja eldönteni, mit érez a Naffaszú iránt, mert szerelmes is meg a fasz se tudja, hisz 100% hülyeségből van összetákolva az agya.  Vicky fejével meg gyerekeket lehetne riogatni, az kurvaélet.

12.jpg

A flamónál, Tüdő a lelépés esedékességét forszírozza, elvégre szarba sincs véve a Geordie házban. A szívem szakadna meg, ellenben a többiek továbbra sem törik magukat, hogy maradásra bírják. Szerencsére ad még magának, meg a társaságnak még egy esélyt, ha a ma esti buli über-brutál faszgép lesz, akkor marad boldogítani. Hopp és már mindenki kinyalta magát, ahogy azt dizsibe menet illik. Már megy is az arconpörgés, de hogy témánál maradjunk, Kannácskát senki észre sem veszi. Odamegy a társaság egyik tagjához, az pont hátat fordít neki, ha az egyik csajszikával próbál valami gettósat nyomatni, akkor meg pont pisázni kell menni. Hiába az ital, amit sorra döntöget magába, a hangulat továbbra is hulladék szar szinten mozog az ő tekintetében. Holly dob egy csókot Pszichónak aztán húz is el a faszra. Pszichó érzi a soha többé viszont nem látást Tüdő búcsúcsókjában, de a felismerésnél tovább nem jut és folytatja a lealjasodást.

13.jpg

A Tüdő hazaérve összerámol, igényesen babszik mindent a rózsaszín gurulós bőröndbe, ír egy könnyekkel áztatott búcsúlevelet Charlottenak, aztán viszlát! A céges taxi már viszi is elfelé, messze a Geordie háztól, bele a nagy sötét éjszakába a lányt meg a plusz két légzsákot. 

Címkék: geordie shore
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nevetkőzzcsakszopnifogsz! 2013.02.11. 15:36:38

a hogyvolt alapján ez egy dögunalmas műsor ostoba, legalja emberekkel
süti beállítások módosítása