Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Stáb a tanyán 1x08 - A vidékilányok közreműködésében

2012. december 24. 09:00 - Chat Géza

Már most elnézést kérek a soron következő unkreativitásban (márpedig van ilyen szó) tocsogó hogyvoltom miatt, de beteg vagyok, mint a fasz és nem volt erőm még Sas kabarét nézni se, hogy némi humort meríthessek. Bocs.

1.jpg

A fullajtároknak igencsak készülniük kellene a vasárnapi szuperprodukcióra, így hála a csutkára feltöltött iPhone-nak már lehet is nyomatni a Picasso Branch zenéjére a hülyeséget. Vannak olyan dolgok, amiket nem lehet szavakba önteni, és a következő pár perc az pont olyan. De ha magunk elé képzeljük az Irigy Hónaljmirigy zenekart, ahogy kifigurázzák ezt a számot, akkor kb. pont ugyanott vagyunk, a szakadék szélén ugrásra készen, mert ez valami borzalom. De még véletlenül se ringassuk magunkat olyan bárgyú remények között, hogy ezt a szart nem lehet tetőzni, mert de. Király Sanyi előáll egy bűvészmutatvánnyal, amit már András Mágus is megcsinált már az egyik Lar’t pour Lar’t előadásban, no meg Jézus is a Family Guy-ban. Kadett, a Flour fallosza után vágyakozó, kiéheztetett nézőközönség szerepét játsza, míg a többiek teszik az agyukat, azaz a Gecigránát a kabbe nemzetközi jelét mutogatja szerfelett, amit Király Sanyi bőszen leutánoz, Hisztike valahol eltűnik a háttérben, Eckeből meg előtör a Ritalinon nevelt hiperaktív hülyegyerek. Ez így nem lesz jó. Mer? Mert 8 éves forma kislányok lesznek ott basszameg! Na, hát akkor vizesnyolcas, Faszik el, fontos dolgot intézni/színlelni. A pletyi szakkör magára marad. Na akkor mi meg figurázzuk ki a Mizut. Na, ők se néztek Sas kabarét, ötletszerzés gyanánt.

2.jpg

Trottyos gatya, farmer mellény, szemcerkával esztétikusan megrajzolt bajusz, és már mehet is „… a sok buta sztori rólad, csináljunk most olyat, amit megbánunk majd holnap… „Tiszteletem Gyulabá. Az időzítés hibátlan. Akkor most mi lészen?! Teszi fel pajkos-pornósan a kérdést a Bajuszkirály. Nem kérdés, hogy a gazda meg gyomüszkélné a lányokat, de most elég lesz nekik a zokni stoppolás, mint jó háziasszonyi teendő. A figurák a közösségi házban vannak, pompa, fények csillogás, félretolt ping-pong asztal, félrehangolt zongora, szartól repülőig minden van itt, mint a búcsúban.  Tomika Tudinni talál a művész szertárban egy női zsakett plusz kalap kombót, amiben előad valami ótvar gyenge revü részletet, de erre a részre hivatásból kell mindenkinek idiótának lennie. Irány a kricsmó.

4.jpg

A lányok serényen varrják a zoknikat, igaz egy kicsit tele van a faszuk az egésszel, de hát így jártak. A leszerződött kocsmában továbbra sincs hitel Celebpatkányoknak, így egyéb szórakozás híján a legszebb pultos menyecskét fixírozzák. Ecke új dimenziókba emeli a pulton fekvés fogalmát, mert szó szerint felfekszik a pultra, olyan tárogatós pózba, mint az óceán szívével a nyakában hempergő Rose a Titanicon. Eckét ugyan nem rajzolja meg az istentestű DiCaprió, de a kameraman rögzítette nekünk, hogy még véletlenül se vesszen a feledés homályába eme csodás látkép. Na, de tök véletlenül, pont megérkeznek gyaníthatóan vidékilány-hu-ról berendelt szép ledér sunettik, akik pont tudják állni a fennmaradó cehhet. Ecke azért még iszik egyek gombás-dzsuvás csukájából, hogy adjon az alaphangulatnak, kis tánc, kis ugri-bugri és a Gecigránát keze máris az egyik lány tomporához tapad.

3.jpg

Egy huszárvágással megint az istálló agyonbaszott hangulatában toporgunk. A srácok is ott vannak, hát mi itt a gond kérem? Nem tetszik a rendszer? Kabbe még egyszer. Leszáll az est, érkezik Gyulabá, merre voltak az urak, ha szabad tudnom? Elfelé voltunk éppenséggel, ügyeket intézgettünk, lányokat csöcsörésztünk, meg egyéb mihaszna dolgokat. A szóbeli vállveregetés helyett, Gyulabá inkább faszkorbácsokat osztogat. Lehet kipucolni a holnapi desznyóvágáshoz szükséges vájlingot. Munkaeszköznek pedig fogkefét illetik használni. A srácok megcsinálják a feladatot, semmi para, Gyulabá is elégedett, úgyhogy lehet menni a desznyó életét barbárok módján kiontani.

5.jpg

Az alábbi képsorok, amit még az RTL klubon sem mertek leadni a Győzike showban, így itt sem, mert a forgatás során egy állatnak sem eshet bántódása, de a városi bélű fiatalok valahogy csak-csak felváltva öklendezést találják a reggel legjobb időtöltésének, minthogy egyáltalán odanézzenek. Ecke és Király Sanyi csak a legények a gáton, ők pörzsölnek, meg még kitudja mit csinálnak, de szép lassan bekúszik a dráma. Soerii&Poolek telefonál, amit Gyulabá pont nem hall, mert disznót vág, meg alapból is süket, mint az ágyú, de a lényeg, hogy a zenész kollégák kerek egész 10 perc és már le is basszák a Partybuzogányt Mátranovákon. Ilyen ez a popszakma, de a disznót is kezelgetni kell, Gyulabá meg úgyis az a megértő fajta. Ide a rozsdás desznyóbökőt, ha Soerii&Poolek-nek nem kell elkurvulni és a disznót – szerződésben megbeszélt fix gázsiért – feltrancsírozni. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása