Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 3x14 - 6. döntő

2012. november 22. 14:00 - candyperfumegirl

Szinte hihetetlen, de közelítünk a verseny feléhez, ma Nórika minden adandó alkalommal emlékeztet minket, hogy már csak hatan lesznek a műsor végére! Ez a remek hír máris javít a kedélyállapotomon, látszik a fény az alagút végén. Bejátszásokkal nyitunk, Miki kicsit váratlan őszinteséggel azt mondja, hogy a lányaitól még nem született meg AZ a nagy pillanat, ami feledhetetlenné tenné őket a műsorban. Ezzel amúgy nincsenek egyedül a csajok - ezt már csak én teszem hozzá-, de nem nyújthat mindenki hétről hétre olyan emlékezeteset, mint KisJimmy vagy Stone. Ezek után VastagCsé gigantikus egója tölti be az X-faktor színpadát, ez meglepő, máris extra/playback produkcióval támadunk? Mi marad akkor a végére? Örömmel látom, hogy sikerült előásni a gardrób mélyéről az első szériában olyan nagy sikerrel alkalmazott elnyűhetetlen szartaposó csizmát, bár nem biztos, hogy pont Csaba méretében, mert elég furcsa pózokba vágja magát benne folyamatosan.

01.png

Eközben Nórikát rakják össze a backstage-ben, majd azt is látjuk, ahogy légzőgyakorlatokat végez a ledfal mögött, mennyi újítás! Mentorok ma lazában nyomják, Ildi oroszlánsörénnyel, Devilen szaténruha feszül, nyakában 20 kiló fuksz van, és máris tetemre hívja Keresztanyut: hogy lehet, hogy még itt van Stone? Két párbaj után? Jól kezdődik. Párbaj témán elrugóznak még egy kicsit, Miki azért nem felejti el megemlíteni, hogy az sem olyan nagy tragédia, ha ezen a ponton párbajozik valaki. Abból még könnyűszerrel lehet X-faktort nyerni, ahogy tette ezt az ő mentoráltja tavaly, erre el is hallgatnak a többiek, ahogy kell.

Produkciókat ma Feró lányai nyitják, a kisfilmjük nettó Törley reklám, meg egy kis szemelvény az Idegen Szavak Szótárából, nem ragozom. Produkciónak meg megkapták a Jóbarátok főcímdalát, amit legjobb esetben is minimum százszor hallott már minden ember ebben az életben, és most nem a sorozat rajongóiról beszélek, náluk vagy ötször súlyosabb a helyzet. Ebből egyszerűen nem lehet kihozni semmit, ami kicsit is újszerű lenne- ezt hittem addig, amíg meg nem hallottam a dalt a Like tolmácsolásában, mert nekik sikerült annyi hamis hangot belecsempészni, ami mindenképpen átformálta a számot. Mikit megint egy olyan pillanatban tudja elkapni az operatőr, amikor rá van írva, hogy egy kicsit sem élvezi a dolgot, ha ezek után az energiákat fogja dicsérni, nagyon fogok röhögni. De úgy tűnik, ma is „legyünk kedvesek" nap van az X-faktorban, ami sajnos nagyon unalmassá tudja tenni a műsort, mert általában abból áll, hogy dicsérjünk mindent a díszletező cipőjétől kezdve a világosító új frizurájáig, de énektudásról még csak véletlenül se beszéljünk, ha nem tudunk fapofával hazudni. Ennek jegyében zajlik az értékelés, hamisságokat csak óvatosan merik megemlíteni, Feró meg felszólítja a lányokat, hogy szarjuk le ezeket a kötekedőket nagy ívben, én is azt teszem, és milyen jól elvagyok.

02.png

Istenem, máris Stone következik, na ez a hátránya annak, amikor már ilyen kevesen vannak műsorban. Az X-faktor kőszikláját máris kétszeres párbajhősként ünneplik, és Keresztanyu ennek örömére elviszi a zenekari próbájára is, de hogy ehhez a művelethez miért kell a világ leghülyébb geek szemüvegét magára aggatnia, az rejtély. Hogy Stone produkcióját valahogy megkülönböztessék az összes eddigitől, bezavarnak mellé négy táncoslányt, de ettől az előadás a szokásos egy hangon előadott jellegtelen dögunalom marad, ráadásul most valami ismeretlen magyar borzalom volt a választott dal. Geszti vele nem kíméleteskedik, azt mondja, hogy amilyen erős vagy, ez olyan erőtlen volt, szerencsétlenségedre itt nem a fekvenyomás az a műfaj, amiben versenyzünk. Stone feje már vörösödik, de Geszti még azzal folytatja, hogy ezzel a válogatón nem jutottál volna túl, Miki helyesel, Feró szerint meg maga Stone is szart az egész produkciójára, úgy volt vele, hogy „ezeknek a parasztoknak jó lesz ez is!" Ezen a ponton szól bele a dologba Nórika, mert Stone halántékán már kidagadt az ér, és közli, hogy ez egy Vastag Tamás nóta volt, ezek szerint Vastag Nap van a Faktorban, de jó nekünk. Stone meg csak nem bírja megállni, hogy bele ne kössön Gesztibe, mondjuk a „gesztikulálás" mint poén annyira gyenge szerintem, hogy válaszra se kéne méltatni, de Geszti besértődik, ez annyira tré, te meg jobb vagy. Nem, sajnos az a baj, hogy nem, ez pontosan az ő szintje, hiába állítja megint baromi ellenszenvesen, hogy ő ennél sokkal jobb.

03.png

Reklám előtt Nórika még figyelmeztet, hogy el ne kapcsoljunk, vagy induljunk el bulizni, hiszen KisJimmy még nem volt! Jézusom, tényleg nem, remélem, mindenki bekészített valami szíverősítőt már most. De előtte meghallgatjuk még Szabó Dávidot is, akinek a kisfilmje családi nosztalgiázásról szól, gyerekkori felvételek, minden túlzás nélkül jobban énekel azokon, mint itt, a műsorban. Na halljuk a produkciót, Bereczki kolléga (és felteszem példakép) gigaslágerét hozza, amiről a tanult kommentelők már megállapították, hogy ennek a dalnak a magyarítása, és valóban. A produkció amúgy pont olyan, mintha egy kicsit jobb fejű, de sokkal hamisabb Bereczki 2.0 nyomná, a mozdulatok és gesztusok nagyon ismerősek. Ildikó értékel, „látszott, hogy nagyon szereted ezt a dalt!", nagyszerű, tehát megint kerülgetni fogjuk a „fájdalom volt a fülnek, amit műveltél" gondolatkört az értékelésben. Feró unta, mert olyan volt, mint egy popsztár. Ha olyan lett volna, mint egy jó hangú és karizmatikus popsztár, semmi gond nem lett volna ezzel, de a Rocklegenda most baszogatós kedvében van, mert most unta meg, hogy csak a versenyzők élvezik a produkciókat, márpedig neki, mint hallgatóbak sem ártana.

04.png

Antal Timi következik, akinek a kisfilmje „kisvárosi lány nagy álmokkal a nagyvárosban" témájú, és zseniális, ezt most komolyan, és iróniától mentesen mondom, teljesen jól hozza azt a hangulatot és tematikát, amire nagy sikerű zenés amerikai színes-szagos filmek szoktak épülni. Ezt most nagyon kitalálták, mert a dala meg a Somewhere Over The Rainbow lesz, az álmok megvalósításának örök himnusza, érdekes átdolgozásban. (nem, szerencsére nem abban a gitáros változatban, ami minden tehetségkutatón elhangzik minimum egyszer, ez a Leona Lewis verzió) Timi most nagyon nagyot alakít, gyönyörűen szól, és érzelmes, ráadásul nem a kiabálós vonal, azt hiszem, az idei széria egyik leghatásosabb előadását hallhattuk. Végén Miki nem is bír magával, és odamegy hozzá (!), ölelés, puszi, és mindenki sír és meg van hatva, többi mentor meg magában szentségel, van miért. Feró azt mondja, ezért érdemes volt bejönni, Ildi kijelenti, hogy ez volt AZ a nagy pillanat, és milyen igaza van, Geszti meg kétségbeesetten próbál belekötni az egyetlen emberbe, aki fejfájást okozhat neki ebben a műsorban. Annak rendje és módja szerint lehurrogják, Feró majdnem hozzávág valamit, Nórikának meg tombolnak a hormonjai, mert alig bír megszólalni a bőgéstől.

Ezek után végre Jimmy Junior következik, ha van éles váltás, akkor ez az lesz most. Kisfilm sokkterápiával indul, KisJimmyvel visszanézetik a múlt heti produkcióját, amit azóta már hatásos kínzómódszerként alkalmaznak önkényuralmi rendszerekben, neki is torzul az arca tőle rendesen. Persze a dalt hibáztatja, és már indul a menetrend szerinti hiszti vérbeli drámakirálynőhöz méltó módon, feláll, csapkod, gesztikulál, komolyan mondom, imádom Junior kisfilmjeit. Azért valahogy csak ráveszik, hogy eltolja a képét az énekórára, ahol bezipzározott bőrdzsekiben kell énekelni, és azzal fenyegetőzik, hogy talált egy olyan Zámbó Krisztiánt, akit eddig még nem ismert! Ments Isten, bőven elég abból egy is. Produkció első fél percében röhögőgörcsöt kapok, fenomenális az egész, mert ha ezt így minden változtatás nélkül benyomnák egy paródiaműsorba, tökéletesen megállná a helyét. A választott dal Gáspár Laci amúgy (a szöveg alapján), eltalált hangok száma már lassan mínuszba megy át, és az egészet még megfejeli valami bizarr kígyómozgásos koreográfiával, KisJimmy egészen új dimenziókat hoz ebbe a műsorba. Értékelésnél Miki csúnyán néz, Geszti meg leplezetlenül röhög, Krisztián fiam, ez még mindig bitangpusztulatosan fostos, egyetlen előnye, hogy voltál már ennél szarabb is. Feró ennél egy fokkal keményebb, szerinte Junior kinyírta a dalt, és ezúttal Miki sem kerülgeti a lényeget, nálad jobbak esnek ki folyamatosan, és ez nem állapot. Ezek után már Keresztanyu sem bírja dicsérni a mentoráltját, ez már a vég. Gesztinek igaza van, de én azért még hiszek benned – mondja ezt olyan halkan, hogy hátha senki nem hallja meg. Nórika is rátesz egy lapáttal a gyanúsan egységes össznépi alázásra, JFK, mit szólsz ahhoz, hogy még mindig szar vagy? És JFK képes azt válaszolni, hogy „ez a színpad van megátkozva, mert csak itt vagyok szar". Visítok, végem van.

06.png

Következő kisfilmben Adélt kényszerítik a táncpróbán mindenféle gang banges szituációba, táncosok simogatják őt is, egymást is, fiúk, lányok vegyesen, senki ne maradjon ki a jóból. Ezek szerint nagyon erotikusnak szánt produkció lesz, Miki azt mondja, hogy Adél klasszikus énje fog megint felszínre törni, lássuk. Zséda Fekete rúzsát kapta, amit nem értek, miért kell folyton elővenni tehetségkutatókon, annyira nem jó szám, úgy meg pláne nem, hogy Adél olyan erőtlenül énekli, hogy alig hallom. Combvillantás van azért most is a biztonság kedvéért, a tapizás meg sokkal, de sokkal szolidabb, mint ahogy azt a kisfilm sugallta, igazából semmi extra nincs az egészben. Feró azért szorgalmasan jegyzetel. Geszti nem halaszthatja el a lehetőséget egy jól időzített önreklámra, ezt a dalszöveget én írtam, de te lányom semmit nem fogtál fel belőle, mert ez egy dühös szakítós dal, ezt nem lehet ilyen cukimukin előadni. Feró lehurrogja, hagyjuk már a műelemzést, szerinted érdekel itt bárkit, hogy te mit firkáltál részegen, nekem ez a csaj a kiskedvencem, megvédem, pukkadj meg. Ildinek is tetszett, Nórika meg megint az elkent rúzzsal jön, meg ne történjen újra a malőr, ha kell, ő teljes sminklemosó készlettel fog loholni Adél nyomában.

07.png

Végére persze Oláh Gergő maradt megint, kisfilmjében elsiratja országos cimborája, Fehér Zoli kiesését. Nagyon összehaverkodtak a srácok, úgyhogy nagy a szomorúság, amikor Zoli elhúzza a gurulós bőröndjét a Corvin sétányról, amit nem értek, nem úgy volt, hogy senki sem költözik ki a végéig? Lass Bea is ott lakik még, ha jól értettem, persze lehet, hogy azóta megnyirbálták a költségvetést, és elvették tőlük a Spar energiaitalokat is. Na mindegy, halljuk Gergőt, ismét tánccsapattal jön, és ismét ő az egyik legjobban mozgó ember a színpadon, és megáll az ész, de még úgy is hibátlanul énekel, hogy extra energiával tolja a koreográfiát. Talán a stílus lehetne változatosabb is, de amúgy meg laza, jól szól, és szerethető, szóval kit érdekel, bármikor jó érzés meghallgatni. Értékelésben a mentorok megint nem bírnak magukkal, Ildi szokás szerint üvölt, nyers őstehetség vagy fiam, ez BOTRÁNY, állj már le, mert minél jobb vagy, Junior annál égőbb. Ferónak az a baja, hogy túl sok a funky, Keresztanyu csatlakozik is ezen felbuzdulva, egyszer énekelj már rockot is Gergő, hátha abban gyengébb leszel. Nem lesz, ebben biztos vagyok, kap egy jó rockballadát, és szem nem marad szárazon.

08.png

Vége a versenydaloknak, Nórika belengeti az X-faktorosok első CD-jét, ami nem kicsit koppintja a Love Actually plakátot, és ha belegondolok, hogy azon Stone ÉS KisJimmy produkciók is vannak, akkor Devil nem akármilyen fegyvert tart a kezében. Maradt mára még egy extra produkció is, NEO, de nem túl emlékezetes, ugyanazt az egy sort ismételgetik szinte végig. Sőt,még közös produkció is van újra, nagyon helyes, ne hagyják lazsálni a versenyzőket. Végre nem valami jellegtelen magyar borzalmat nyomnak, ez a Change egész hallgatható, legalábbis addig, amíg Stone bele nem dörmög és Szabó Dávid nem próbálkozik rappeléssel. Haladjunk, felidézik még a múlt heti párbajt, amit Geszti azóta sem bír feldolgozni, majd Nórika sorolja a közhelyeket az utolsó egy percben egy levegővel. Idő lejárt, drámai hangra vált, és jönnek a továbbjutók nevei, akik közül az első JFK, hátradőltem és megnyugodtam.

09.png

Utolsó kettőnek a Like és Szabó Dávid marad, a Kő tehát gördül tovább a következő fordulóra is, erős mezőny lesz itt a végére. Like a Russian Roulette-et tolja Rihannától, nem volt jó ötlet, mert már a California King Bed sem állt nekik jól, és megint megerősítenek abban, hogy ezek a csajok pont csapatban nem jók. Külön-külön sokkal több lehetőség lenne a hangjukban, Petra meg még popsztár alkat is ráadásul. Na jöjjön Szabó Dávid, remélhetőleg nem Robbie Williams dallal. Párbajdalban egy fokkal jobb a szokásosnál amúgy, de halljuk a mentorokat. Érdekes módon egyöntetűen Feró lányai ellen döntenek, tehát a csapatok már MEGINT elvéreznek a verseny felénél! Miki azt mondja még, hogy nem nekik kéne itt állniuk, akár neveket is tudna mondani helyettük, és mivel nyilván nem a lányaira meg OláhDzsíre gondolt, ezért gyakorlatilag mondott is. Ha ez így folytatódik, akkor erősen haladunk egy Stone-JFK döntő felé, azt ugye érzi mindenki? A majáknak mégis igaza volt?

Címkék: x faktor
326 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2012.11.22. 14:11:42

A poszt változatlanul remek, pláne, hogy a műsor egyre mélyebbre süllyed.
(És még nincs vége, jaj!)

prophecy942 2012.11.22. 14:34:02

Esküszöm, alig várom hogy jöjjön az újabb poszt a múlt heti döntőkről. Könnyesre röhögöm magam olvasás közben. :). A szíverősítőben igazad volt, két üveg sörrel tudtam kibírni KisJimmy produkcióját.

parcihocok 2012.11.22. 14:38:03

Igenigenigen, köszönöm. Már szombat óta vártam a posztot, szívet melengető érzés feleleveníteni a produkciókat, odavagyok Hisztihercegnőért (JFK), nem hittem volna, hogy van ember, aki Keresztanyun túltesz ebben. Imádtam Stone táncoslányait, különösen azt a szegény párát, aki a napszemüvegében nem látta a lépcsőt, és majdnem megborult a 20 centis tűsarkújában.

jtb 2012.11.22. 14:53:27

Timit és Gergőt vissza szoktam nézni a műsor honlapján, mivel én szórakozni szeretnék. A műsor többi részét hogyvoltról "nézem", mivel szórakozni szeretnék.

nyuszi01 2012.11.22. 14:53:36

Hááá, ez nagyon jó poszt volt!!! :D :D Én is sírtam a röhögéstől, de az adás alatt is!! :D :D Annyira röhögtem, amikor Devil már az utolsó egy percben visítozott, hogy még egy szavazat, még egy utolsót küldjenek el, stb., erre anyukám megszólal hót komoly fejjel: "Add már ide a telefont, küldjünk egy sms-t Krisztiánra, nehogy kiessen!" Végem volt. :D :D :D

standi 2012.11.22. 15:05:30

Jó a poszt, mint mindig :) Már nagyon vártam.
JFK mögé meg berakták az April Project-et, a csillag születikben (vagy hasonlóban) viszonylag korán kiesett táncos srácokat. Ők nekem tetszettek, de ahogy Stone produkcióján nem segítettek a szoknya nélküli leányzók, úgy JFK-t sem tette elviselhetőbbé az April.

Druzse 2012.11.22. 15:21:01

Szia Candy!
Kitűnő az összefoglaló, mint mindig, de lehetne-e gyorsabban posztolni a műsor után? Ebben az évadban mindig későn jön és addig mindent kitárgyalnak sokadszorra is mindenfelé máshol, csak silányabb minőségben. Köszi!

candyperfumegirl 2012.11.22. 15:24:58

@EgyélRenit: természetesen. Azonnal felmondok a munkahelyemen.

Rozita 2012.11.22. 15:34:05

"Amire várni kell, azért érdemes."
Én kifejezetten szeretem, hogy az író később közli zsenialitását,mintegy felkészítve az eheti részre. A műsor után sixx úgyis elemzi, kicsit sem silányabb minőségben a produktumot.
Talán nem ennyire részletesen, de akkor meg lehet nézni még egyszer és ki lehet beszélni a rokonokkal.
Magányosoknak meg ott van a blikk.hu.

viragmez 2012.11.22. 15:46:12

Kedves poszt író! Irigylem a munkáltatód, amiért ilyen tehetséges embere van! Többször említetted az öf. későbbi megjelenése okaként a túlórát, hát igen, a jó munkaerőt terhelni a legkönnyebb... Remélem anyagiakban is tehetséges a munkahelyed,nemcsak tehetségekben. Az egész xf évad legstabilabban teljesítő triumvirátus egyike vagy, azt meg tudjuk, hogy ki a másik kettő. Gratulálok!

Druzse 2012.11.22. 16:26:40

Szia Candy!
Ne tedd! Csak a dolgok változatlansága mellett biztosított JFK és a többi zseni teljesítménye. Tudod, a pillangó-effektus. J
Amúgy nem kritika volt, csak függő(d) vagyok. J
Üdv.

hannamontanna 2012.11.22. 16:27:31

Szuper volt....:-))))
Na és Adél mit fog ezen a képen...? botrány..:-))
Ez valami megfejthetetlen dolog, hogy a Like miért nem tudott jól hangzani. Hárman háromfelé énekeltek. Szerintem mind a hárman túl erős egyéniségek, vagy a jó ég tudja....... nem tetszett. Kifejezetten idegesítő volt.

Artie 2012.11.22. 16:42:47

Én pont akkor kapcsoltam be a tévét, amikor Like nyomta a párbajdalt. Majd amikor Ildikó közölte, hogy Szabó Dávid szakmailag előrébb jár, mint a lányok, akkor szó szerint hangosan felröhögtem.

Ennyit ér ez az egész. És igen, tényleg nyerje meg JFK, mert az RTL megérdemelné ezt a szart!

Artie 2012.11.22. 16:44:34

@jtb: Ez a hozzászólás pont olyan minőségű, mint candy és sixx írásai az x fucktour-ról.

Priceless.

almafa5555 2012.11.22. 20:19:29

Iszonyú sokat röhögtem a poszton!Köszi szépen!!! :)

mézescsók 2012.11.23. 00:05:40

@Artie: Pedig lényegesen előrébb jár. Felmentem a youtube-ra, hogy meghallgassam eredetiben a Bereczki számot és Candynek persze tök igaza van, de ha már ott voltam, belenéztem néhány Szabó Dávid felvételbe. Ez a srác tehetséges,tud énekelni,jól mozog és abszolút helye van a szinpadon. Kár, hogy indult az X faktorban, mert nem idevaló.

Szerintem Antal Timea nagyon jó volt, bár ha nem hallom a szöveget, nem biztos, hogy rájövök, mit énekel, de hát ez a feldolgozások áldásos következménye. Azért egyszer kiváncsi lennék egy zeneszerző véleményére is, aki valamikor leírta azokat a kottajegyeket meghatározott sorrendben, ritmussal, hangszínben, stb.
Oláh Gergő nekem nagyon egyszínű az utóbbi adásokban, de még így is fejhosszal veri a mezőnyt. Sajnos képtelen vagyok legyőzni a viszolygásomat Győzikéhez való pokoli - külső! - hasonlatossága miatt, ezért aztán sms-t sem küldök rá.

kovaszos ubulka (törölt) 2012.11.23. 00:24:06

off>

@A rokkant is ember: elso lenduletben majdnem megkerdeztem,hogy miert ereztel kesztetest arra,hogy miutan lemasztal kedves edes szuloanyadrol ide gyere es reklamozd a balliba blogod,de inkabb nem teszem,tiszteletben tartom a szellemi allapotod...

majd a zilletekes elvtars torli a reklamod...
on>

candy,gratula,ismet...
:)

orgyen 2012.11.23. 00:34:24

@standi: Apiék másodikok lettek a székely énekesfiú mögött.

candyperfumegirl 2012.11.23. 07:28:11

Most látom, hogy az antal timis képet benyelte a rendszer, vagy én csesztem el a beillesztést, lényeg, hogy ezzel még tartozom, mert hiányzik a postból:

img28.imageshack.us/img28/4323/29834722.png

apd (törölt) 2012.11.23. 09:05:51

légysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjen

apd (törölt) 2012.11.23. 09:06:20

légysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjen
légysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjen
légysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjen
légysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjen
légysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjen
légysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjen
légysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjen
légysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjen
légysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjen
légysziJFKnyerjenlégysziJFKnyerjen

SarahConnor 2012.11.23. 09:09:00

Nagyon penge hogyvolt lett, köszönjük! Nagyon jól szórakoztam rajta.
Amit JFK-ről ír, azon konkrétan bekönnyeztem :)
Hát igen, a műsor megindult egy olyan irányba, amire az elején nem számítottunk, én meg eljutottam odáig, hogy beálltam a sorba, és tényleg várom JFK égését. A kisfilmek is egyre cikibbek, JFK egyszer-egyszer úgy hisztizik, mint egy tízéves kislány, ami ködöset összehordanak az energiáról, meg a megnyílásról, az meg egész hétre ellát gondolkodnivalóval.
Utána meg a műsor végén Oláh Gergőt várom, de ellenkező előjellel, és mehetünk is aludni.
Feladtam a komolyabb elvárásaimat a műsorral kapcsolatban, és szerintem mindenkinek érdemes ezt megfontolnia :)

2012.11.23. 09:19:33

Emlékszik valaki a Mistery Men című elég vicces vígjátékra? Elfuserált szuperhősök voltak benne, például a Dühös, a Lapátoló, a Kék Rádzsa, és a Láthatatlan ember. Na ez utóbbi olyan láthatatlan ember volt, aki csak akkor volt láthatatlan, ha épp senki nem látta, ha ezt lehet követni. Nos, JFK pont ugyanilyen, ő a szuperénekes, aki csak akkor énekel szuperül, mikor senki nem hallja. Roppant szórakoztató.

kitikati 2012.11.23. 09:22:14

És mit szóltok az ikeás piros Ektorp kanapéhoz?
Nekünk is olyan vaaaan!

kitikati 2012.11.23. 09:23:49

Ja és Idemo piros huzatot választottak hozzá. Ezzel az infóval még tartoztam.

foxglove (törölt) 2012.11.23. 09:23:50

JFK for prezident!:)
én is már csak miatta nézem. a kisfilm+kornyikálás kombó egyszerűen fergeteges. végigröhögöm az egészet. komolyan sajnálnám, ha kiesne.

viszont sztón... ehhhh. rosszul vagyok tőle.

fénycsepp 2012.11.23. 09:33:24

@shitgun: :D

JFK szombaton vajon milyen kifogást talál? ezúttal a negatív karmára?

Akármi Áron 2012.11.23. 09:44:04

@mézescsók: örülök, hogy megpendítetted a Győzike hasonlóságot, így nem vagyok egyedül a meglátással. Én is egyazegybe és kezdettől láttam, sőt még a hangszín, hanglejtés is kirívóan forma-forma. A családom lehurrogott, de nekem stabil a véleményem:)
Egy dologban nem hasonlóak... az pedig az énektudás Gergő javára, naná:D

foxglove (törölt) 2012.11.23. 09:47:17

ja igen és ha elég tökös lenne a geszti, bevállaltatna a szőke sráccal egy Scissor Sisters számot, mondjuk az Any Which Wayt:)

esküszöm küldenék rá 1 smst:)

Artie 2012.11.23. 10:11:41

@Fenimore: Ezt egy kedves ismerősöm úgy fogalmazta meg, hogy nézd realityként, ne tehetségkutatóként, és akkor jó lesz. Tehetségkutató kb. az első két Megasztár volt.

Sajnos igaz.:(

candyperfumegirl 2012.11.23. 10:21:22

@Artie: a tehetségkutató a reality egyik műfaja, mivel nem fikciós. Bár... :)

nyuszi01 2012.11.23. 10:35:49

@candyperfumegirl: szerintem néha a blog önállósítja magát, és elnyel képeket. A múltkor én is így jártam a BK hogyvoltnál :D

bobbafet 2012.11.23. 10:40:43

A hogyvolt műfaj gyöngyszeme... köszönjük!

Zwekedly 2012.11.23. 11:06:08

Nézem az interneten, ki az a JFK. Aztán látom, hogy John Fitzgerald Kennedy, a néhai amerikai elnök unokája. Itthon Jimmyfia Krisztiánként fut. Én neki drukkolok.

Sokorai_Atala 2012.11.23. 11:46:26

A stylist végre nagyjából a lányokat jó felöltöztette, ám adásról adásra valakin van fiúk vagy táncosok közül mellény, ujjatlan, kockás ing vagy bőrdzseki illetve ennek variációja:)
A Like barnahajú hölgy tagja a piros rúzzsal (amely ment a kanpéhoz) olyan volt, mint Mikulás krampusza (ijesztőbb fajta) illetve a szőke hölgynek sem állt jó a nagyon magas lófarok bebodorítva (a válógatón viselt saját frizuráját kellett volna variálni, azzal helyes volt), bár már nem kell velük fáradozni.

mézescsók 2012.11.23. 12:27:15

@Akármi Áron: Jesszusom, azt hittem egyedül vagyok és rám támad minden Oláh Gergő rajongó!
Nem tudom, rokoni kapcsolatban vannak-e, nem is érdekel, mert ettől még nagyon tehetséges a srác. Mégis... nem tudom kedvelni, mert olyan egyszerűen működök, mint egy faék és nem nagyon tudok elvonatkoztatni a személyes ellenszenvemtől. Tán csodállak, ámde nem szeretlek viszonyban vagyok a fiatalemberrel és erről egyedül én tehetek. Viszont minden ellenérzéstől eltekintve - vakok között a félszemű is király alapon -: ebben az X faktorban a legjobb, de sem a brit, sem az amerikai változatban sem rúgna labdába.
Nem tisztelem ájultan azokat a műsorokat sem, ráadásul nem függök a tv-n, nem is látom mindet. Meggyzőződésem, hogy ott is indul rengeteg lúzer, önjelölt sztár, de a végére bent marad a krém. Nyilván az is bent van a dologban, hogy ott talán a mentorokat nem befolyásolják holmi emlékek nagyobb sztárokra, családi kapcsolatok, stb. Arrafelé másként működik a sztárcsinálás.
Bocs, hosszú voltam, ma már meg sem nyikkanok.

Artie 2012.11.23. 12:29:40

@candyperfumegirl: Igen, így is lehet nézni, én vagyok a hülye, hogy azt gondoltam, énekelni tudó embereket keresnek, nem Blikkben eladhatókat.:)

De az első két Megasztár még tényleg arról szólt, hogy találjunk énekelni is tudó embereket, akármilyen régen volt, azért onnan még a mai napig van mindkét szériából az ember fejében 5-6 név, és gyakorlatilag az ottani kétszer 12 énekes bármelyik későbbi Megasztárt vagy X-Faktort tükörsimán nyerné. És ez az, ami miatt ez már különösen elkeserítő.

Mutassatok nekem egy Gál Csaba Boogie-t a mostaniak között, vagy egy Szabó Leslie-t, aki a Streets of Philadelphiával akkorát énekelt (annak ellenére, hogy nem volt különösképpen kiemelkedő énekes, csak nagyon érezte a zenét), amiről a mostani mezőnyben sokan már álmodni sem mernek.

Artie 2012.11.23. 12:30:58

@mézescsók: Oláh Gergővel egy nagy baj van (bár teszem hozzá, talán az adások felét ha láttam, meg a promókat): Geszti annyira elbaszott dalválasztásokkal kínozza, hogy hallgatni is szörnyű.

Ha nem jut a srác az utolsó kettőbe, az kizárólag Geszti hibája lesz.

2012.11.23. 13:03:47

@Artie: le akartalak "ugatni", hogy Gál Csaba Boogie a Megasztár 3-ban indult - lényeglátás ugye :) - de tényleg a 2-ben szerepelt. Biztos azért gondoltam a 3. szériára, mert annyira beleégett az agyamba az a bizonyos Szabó Eszer - Kontor Tamás szerelmes duett, ahol Boogie nyomta a You shook me all night-ot azzal a különös gitárral.
Maximálisan egyetértek veled, egyetlen kiegészítéssel, én a Mega 3. szériáját is odasorolnám azok közé a bizonyos igazi tehetségkutatók közé. Az emberek szeretik a tehetségeket.
Az már más kérdés, hogy az RTL Klub miért csak celebgyárat futtat X-faktor néven.

mézescsók 2012.11.23. 13:07:07

@Artie: Erre utaltam az első hozzászólásomnál, amikor írtam, hogy nekem egyszínű az utolsó adásokban. A dalválasztás szerintem sem jó mostanában. Tehetséges énekesről lévén szó nyilván meg tudja oldani, de valahogy érezni, hogy ez nem igazán az Ő stílusa. Viszont nem én/mi vagyok/unk a mentor/ok. Lennének ötleteim. Nyilván másnak is.

Abszolút nem tartozik a tárgyhoz és talán nem is érdekel benneteket, de megosztom veletek a meglepetésemet:
ma kutyasétáltatás közben ibolyát találtunk! Igazi, illatos, sötétlila színű ibolyát! Novemberben!!! Januárban kaptam már ibolyát a vadász szomszédomtól, de novemberben!!!!!!
(Lefényképeztem. Ha valaki nem hiszi, a hét végén felteszem a netre és belinkelem.)

Artie 2012.11.23. 13:11:43

@beebeer: :) Még ha a 3. is lett volna, a tendencia akkor is egyértelmű, és mondhatjuk, hogy igen, még a 3. Megasztár is vállalható volt. A 4. már semmiképpen.

@mézescsók: Igen, így értelmeztem, amit írtál, elsőre is. Szóval egyet gondolunk.

mézescsók 2012.11.23. 13:25:41

@beebeer: Nekem a mega3-ból Póka Angéla Szomorú vasárnapja égett be. A dalt ugyan utálom, de a nő fantasztikus volt. Valahogy az egész szériából az a produkció maradt meg bennem.Tudom nagyjából, hogy kik voltak még akkor, de emlékezetes - nekem - ez az egyetlen maradt. És igazad van, a Megasztár 3-ban még nagyon jók voltak, utána meg néma csönd.

Akármi Áron 2012.11.23. 13:26:21

@mézescsók: nyugodtan és rendszeresen nyikkanj csak, általában hasonló a véleményünk, de ez még nem a falka jelleg:DDD

Nemhogy nem érdekel a novemberi ibolyácska megtalálása, hanem fülig ér a szám....:D én, dettó kutyasétáltatás közben szoktam kaparászni a mezőben...Volt példa ibolyára is, igaz januárban, de akkor is visítottam a nem szokványos helyzettől.

mézescsók 2012.11.23. 13:27:41

@Artie: Mega 3-mal kapcsolatosan csatlakoznék, ld. Beebeernek írt hsz-mat.

2012.11.23. 13:31:45

@Artie: igen, a 4. már elbaszott, mondhatnám X-faktorjellegű volt, szerintem mindenkit kirúgtak, aki érdemi munkát tudott volna végezni, kezdve a stylistokon, zsűrin, zenei szerkesztőn.

Aproposz, tudja valaki ki a felelős a dalválasztasokért az X-ben? Tudom a mentor választ, de ki hajtja fel ezeket a szar, semmit érő dalokat? Nagy átlagban mondható, hogy jellegtelen, percművek, de az is lehet, hogy csak az én ízlésemnek.

Egyébként meg szakadok, felmentem a youtube-ra, JFK munkásságát hallgatom, nem néztem az X-faktort, csak miután elhíresült. Hát mit mondjak, a Tina Turner vs. Zámbó Krisztián összehasonlítást már nem tudtam végighallgatni. Nincs ennek a fiúnak se hangja, se füle, a muzikalitás csírája sem található meg benne. Kérdésem lenne, miben hisz akkor Keresztes Ildikó????

SarahConnor 2012.11.23. 13:41:11

@Artie: szvsz Szabó Leslie kifejezetten gyenge volt a Streets of Philadelphiával. Főleg a végén a vonyítás. :)
De tény, hogy valahogy azok a tehetségkutatók maradtak meg az emberben, mert mindenkinek volt karaktere, mégha zeneileg nem is volt a topon.

fofofo 2012.11.23. 13:43:35

@beebeer: a nézettségben. ha nem hisz benne, akkor a szerkesztő, aki az utasítást adja. tök mindegy, hogy miért nézik az emberek, a reklámot nézettség alapján lehet eladni, nem a műsort jónak tartó nézők száma alapján

2012.11.23. 13:48:09

@mézescsók: jaj, ne is mondd! Családi körben néztük azt az adást, Angéla előadása után néma csönd, majd sógorom, aki rendes srác, de nem az a vájfülű fajta, ennyit nyögött be: én mindjárt a Tiszának megyek!
Én is Póka Angéla előadása után fogtam fel, miért lettek annyian öngyilkosok a Szomorú vasárnap hallatán. Zseniális boszorkány volt a csaj! :)

Artie 2012.11.23. 13:51:20

@Fenimore: Látod, azért jellemző módon nem az a vélemény, hogy Szabó Leslie szar volt, hanem Szabó Leslie szar volt ezzel (tök mindegy, hogy nekem más a véleményem). És az utolsó szériáknál már nem az van, hogy X elénekelt (előadott) valamit szarul, hanem hogy X szarul énekel.

Mekkora nem mindegy.

2012.11.23. 13:52:59

@fofofo: a nézettség sok mindenre ad igazolást, még akkor is, ha a készítők szar munkát végeznek. De semmilyen adat nem támasztja azt alá, hogy kevesebben néznék, ha jó munkát végeznének.

Eruka 2012.11.23. 15:14:19

@Fenimore: szerintem az első mega szárnypróbálgatás volt (mondjuk tény, hogy egy briliáns Tóth Verát sikerült találni), de igazán nagyágyúk a 2.-3. szériában voltak!
Nekem olyanok égtek bele egy életre az agyamba, hogy Ederlezi, Szomorú vasárnap, Time After Time, Proud Mary, Szerelmes dal...(Magdi, Póka Angéla, Kontor Tomi, Eszter, Boogie...) Ezek minőségi előadások voltak!
De hát az volt a marha, aki kitalálta, hogy mi a 10millió énekes hazája vagyunk... minek nekünk ennyi énekes tehetségkutató???

Meg aztán ami az én nagy szívfájdalmam: a hangszeres zene (tudás?) teljes hiánya: a youtubon találtam egy swedish idol, 10 legjobb bemutatkozó produkció klippet: 9 kölök gitárral jött, 1 nem...
de ez biztos csak az én vesszőparipám (de pl hol lett volna Boogie vagy Kontor T a gitárja nélkül?? bennük épp az volt a varázslat). Na mindegy....

mézescsók 2012.11.23. 15:27:55

@beebeer: Vajon mi lett vele? Nagyon szuggesztív előadó volt, igazad van: boszorkány!

@Akármi Áron: kertes házban lakom, de a kutyának, aki családtag és teljes bejárása van mindenhova, joga van ahhoz, hogy világot lásson. Ezért aztán naponta kétszer sétálni megy vele valamelyikőnk. Közben sünöket találunk, őzekkel barátkozunk,stb. na meg a környékbeli kutyatulajdonosokkal. Pihentet, kikapcsol, egész napos ülés után jól esik a séta. Közben virágokat is találunk. Állítom, hogy tavasszal mi fedezzük fel az első illatos hunyort.
A gyerekkori szomszédom nyugdíjas bányász volt, de nagy vadász. A tavasz első virágait mindig nekünk (3 lány!), hozta el. A felesége jót nevetett rajta, sőt, küldte az öreget, hogy hozza át, mi biztosan boldogok leszünk! Mellesleg pokoli jól tudott udvarolni a pasas. Volt egy fia, olyan 40 körül, amikor én 15. Neki ugyan miért adott volna virágot? Így jutottam januárban ibolyához, de novemberben még tőle sem. Furcsa, de évek óta nem jutott eszembe. Nyugodjék békében.

mézescsók 2012.11.23. 15:29:59

@Eruka: Time after time Kontor Tamással? Húúúúúúúúú.....

candyperfumegirl 2012.11.23. 15:32:08

@beebeer: gondolj arra, hogy tavaly Verácska miket énekelt, és megvan a válasz, Feró választotta volna azokat a dalokat? Idén volt is egy elszólása, amikor az ő csapata I Love Rock&Rollt nyomott, és kijelentette, hogy az a szám egy szar. A mentornak legalább olyan kevés köze van a dalválasztásokhoz, mint a versenyzőnek, ez ilyenkor szépen megmutatkozik. Szerkesztői team állítja össze a zenéket.

Eruka 2012.11.23. 15:53:15

@mézescsók: most megnéztem az említett számot a utubeon... mellette a vonatkozók között ott van Petruska András, mega5 (válogató) - na vele lett volna említésre méltó versenyző, csak ő nem volt akkora marha, hogy elvállalja a feltételeket (de bocs, ezt sztem már tavaly kitárgyaltuk :D)
www.youtube.com/watch?v=fYRqpwW4GjQ&feature=fvwrel

2012.11.23. 16:22:22

@candyperfumegirl: akkor a szerkesztői teamet kell kirúgni a francba! A Mega 4. minősége is azért volt akkora zuhanás a 3-hoz képest, mert a háttércsapatot lecserélték olcsójánosokra.

2012.11.23. 16:28:28

@Eruka: Proud Mary Szabó Esztitől, na az aztán nagyon ott volt!! :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.23. 16:54:30

A Like produkciója teljesen azt a hatást keltette, mintha a Jóbarátok női szakasza fakadt volna dalra és Petra megjelenése is teljesen OK volt, viszont hangilag nem volt kiemelkedő a produkciójuk. Zámbó Krisztiánnak és Csobot Adélnak sikerült megint lezúzniuk versenydalaikat, Oláh Gergő hozta a formáját, Antal Timi meg egyenesen remekelt, Stone és Szabó Dávid egyaránt felejthetőt alkottak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.23. 16:57:00

Megint nem az esett ki, akinek kellett volna, egy Csobot-Zámbó párbaj lett volna a korrekt Krisztián kiesésével, a következő körben meg mehetne Adél utána.

mézescsók 2012.11.23. 17:06:24

@Peter_Cs: Mást nézhettem. A Jóbarátok zenéje önmagában elég vacak, versenydalnak alkalmatlan. Egy előnye van, ismert. A három nő közül Petra hangilag a legerősebb, de tartok tőle, hogy lehet, ezt csak azért mondjuk, mert róla tudunk a legtöbbet. Hiba volt az egész trió és ez még csak nem is a mentorok sara. A versenydalukon (3 Adele szám - több kevesebb sikerrel, de a bejutáshoz elegendően) és a Shakespear's Sister számon kívül az összes többiben simán elénekeltek egymás mellett.
Antal Timi nagyon jó volt, ezúttal csak néha ment át falzettbe - nem úgy, mint egy hete -, mert nem a hangterjedelméhez megfelelő dalt választott/ak.

Artie 2012.11.23. 19:17:35

@Eruka: Igen, jobban belegondolva igazatok van, még a 3. Mega is jó volt.

Az meg, hogy Boogie mit ért volna a gitárja nélkül - igen, nem sokat, sőt semmit, de ő azzal volt zseniális, ő azzal mutatta meg, hogy zenész. Nála konkrétan rohadtul nem számított, hogy nem volt egy Ian Gillan vagy Bruce Dickinson, ő csak zenélt.

Megnézném, amikor JFK is kiáll, és csak úgy zenél. Vagyis nem nézném meg. Vagy izé, mégis, a Comedy Central változtatás nélkül leadhatná.

Akármi Áron 2012.11.23. 20:23:00

@mézescsók: Mesés volt a válaszod, köszi, megmosolyra derített.
Kellemes azonosságokat véltem benne:
l.) kutyus nálunk is családtag, mondhatni a lányom tesója:D(csak ez lehet a normális, családtagként szeretni)
2.) egész napos ülésben vagyok szinte így klassz a kikapcsolódás, séta,természet.
3.)Irigyellek a kertes házért, gyermek korban ott éltem, ma már sajnos nem, és még az sem túlzott vígasz, hogy zöldövezetben van.
4.) Vénségemre új szót kaptam tőled hunyor, ezmiez?:)))) Pedig odavagyok (meg vissza) a népies szavakért,mondásokért... gyűjtöm is:)
Most guzvánca lettem, hogy nem tudom:DDD

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.11.23. 22:06:17

@candyperfumegirl: egyetértek. egyre inkább úgy néz ki, mintha a mentorok kirakatemberek lennének. a stylist balfogásaiba nem szól(hat)nak bele, dalválasztásba sem nagyon. énektanáruk van, ezt a feladatot sem a mentor végzi. külön koreográfus, szintén nem mentor. mi a dolguk akkor, de tényleg? mitől mentorok?

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.11.23. 22:08:28

@aggyistenbiri: voice??? könyörgöm! olyan hangok esnek ki, akiknek az xfakor 3 évadnyi összes versenyzője még csak vizet sem szolgálhatna fel. háborgok, pedig nem vagyok én tenger.

Akármi Áron 2012.11.23. 22:33:20

@aggyistenbiri: hú, most lett vége a voice-nek és max. egyetértek veled, még mindig lúdbőrös vagyok. Egy napon nem lehet említeni a két hang-versenyt.
Valami elképesztő hangok vannak és sajnos esnek is ki. Hogy van az, hogy itt ennyi fantasztikus hang van, míg az X-ben, khm.... hát látjuk,halljuk.

Pácsó Ármándó 2012.11.23. 22:45:07

@Akármi Áron: Olivért sajnáltam, hogy kiesett.

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.11.23. 22:55:20

@Akármi Áron: szívem. (mélylemondó sóhaj) én nem marketing büfé szakon diplomáztam, besseggelve a tananyagot, ezért nem tudok válaszolni a ki nem mondott kérdésedre.@Pácsó Ármándó: hello!
+bonusz kérdés ha már seggeléses diplomaszerzésnél tartunk. Rimányi Linda valóban ügyvéd/jogász lesz végre, mert 10 éve ezt hallom tőle.

Pácsó Ármándó 2012.11.23. 23:05:37

@aggyistenbiri: Adj Isten! Öö... nem tudom ki ez a Linda, sorry. El ne felejts német meseíró testvérekről elnevezett amerikai sorozatfilmet nézni mindjárt!

mézescsók 2012.11.23. 23:07:41

@Akármi Áron: Az illatos hunyor egy növény, a tavasz egyik, ha nem a legelső virága.Nem feltűnő, a virága is halványzöld, viszont ha megjelenik, akkor már tényleg vége a télnek. Azért nem nagyon ismert, mert az országban csak erre (Mecsek) nyílik.
Kertes ház - hát, nem mindig örülök maradéktalanul.
A guzvánca szót én nem ismerem. Talán: kiváncsi? Vagy valami olyasmi, hogy a "fenébe is, ismernem kéne"?

mézescsók 2012.11.23. 23:13:19

@Pácsó Ármándó: Hellyel-közzel hallgattam a műsort. Olivér szerintem is jobb volt Rékánál. A nő nagyon merev és hűvös volt, egy gyakorló énekesnőtől több lazaságot vártam volna. A pasas hangszíne is kellemesebb volt és előadásmódban is felülmúlta a hölgyet.

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.11.23. 23:16:25

@Pácsó Ármándó: nem élesben nézem, élvezhetetlen lenne a reklamák miatt. a halálom. felveszem, letöltöm, és hétvégén reklamák nélkül megvizuálom. nyauuunál találkozunk ;)

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.11.23. 23:20:05

és persze jahjá Anna!!!!hajrá! neki fogok szurkolni. kedvenc számommal (crush) jutott be és jól nyomta nagyon most a párbajban is. NA!de ez az xfaktor, eltakarodtam innen. az én arcomról ég a bőr miattuk.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.23. 23:20:17

@mézescsók: Karai Anna, Veres Mónika és Pál Dénes továbbjutásának örülök. A Réka-Olivér párbajról Olivért vittem volna tovább.

mézescsók 2012.11.23. 23:54:42

@Peter_Cs: Én is így érzem. Mónika frenetikus párbajt vívott, az ellenfele - Adrienn? - is nagyon erős volt. Az utolsó páros férfitagjával meg elfogult vagyok, mert Nick Cave érzékeny pontom.
Jó kis műsor volt - leszámítva a pokolian sok szöveget. Továbbá nem kellett volna minden szám után reklám.

hannamontanna 2012.11.24. 08:15:21

Hahhhh. Gondoltam, idenézek, hogy megosszam Veletek a tegnap esti Voice hatására rajtam kialakult libabőr hatást, illetve hogy tudassam, na OTT, Az ...na az párbaj. Aztak@va,,, rendesen átéreztem a döntés nehézségét - Keresztes I. mit csinált volna, ha neki kellett volna döntenie néhány esetben????? - nos, Gergőt és Timit leszámitva...: "mi ez a pusztító alpáriság????..." ....:-)))))))) A hangok -úgy néz ki ott vannak. Bár igaz, hogy a zsűri közel sem ilyen szórakoztató....

hannamontanna 2012.11.24. 09:01:32

...és nem csalódtam, itt voltatok.....:-))) ezek szerint most már nem csak én vagyok kíváncsi, hogy tényleg elfogyott-e az országban a faktor.... nem fogyott el, csak nem ide jelentkeztek....:-D

Akármi Áron 2012.11.24. 10:05:35

@Pácsó Ármándó: ez az Olivér:) a klassz hangja mellett csupa szív ember lehet, kár volt kiejteni, igazad van.

@aggyistenbiri: "szívem"(?) szottya:)
A kérdés költői volt,ha nem nagyon gond, bárhol nem "seggeltél":DDDD Én senemott a rendelkezésre álló fertályommal pláne, ugye:DDDD

@mézescsók: ja ezért (is) lehet a fehér foltom, tájjeleg:D és még zöld is a virága hunyornak, még tetszetősebb, mert kedvenc színem. Kiguglizom majd, mert kiváncsi vagyok rá, hogy néz ki.
Óh, a guzvánca bármi lehet, akár kíváncsi is, de mazna, esendő, bákó és egyebek:)

Akármi Áron 2012.11.24. 10:16:12

@hannamontanna: DDDD Hogy Keresztes Ildi mit csinált volna? Hát rítt volna (belül) összeszorított fogakkal...:)

Artie 2012.11.24. 11:32:27

@Akármi Áron: meg persze közben minket, a zinternetezőket basztatta volna. Mert mi tehetünk mindenről, arról is, hogy ilyen szar az x fucktour mezőnye.

Akármi Áron 2012.11.24. 13:46:13

@Artie: Hát ki mást?:D Ez az opció a legkézenfekvőbb:)

mézescsók 2012.11.24. 15:20:28

@Akármi Áron: A guzváncát kezdem érteni.
Látom, itt többeknek tetszett a Voice. Egyelőre Pál Dénest jegyeztem meg (N. Cave miatt is), de ha a többi is ilyen lesz, akkor mégis van még honnan meríteni a tehetségkutatókhoz.

Akármi Áron 2012.11.24. 16:23:59

@mézescsók: DDD Gondoltam én azt, hogy könnyen kitalálható. Az a jó benne, hogy önerős a szó értelmezése, de mindenképp a bambaság/idétlenség szinonimáihoz közelít.
Pál Dénest már a bekerülésnél kiszúrtam,talán mert ritka szinezete van a hangjának és ugye a ritkát nehezebben feledjük:)
Jó lesz ez a Voice, most nekem üdítően hat az X-hez képest főleg, mert vannak HANGOK, s ez azért nem mellékes.

mézescsók 2012.11.24. 18:23:58

@Akármi Áron: Van némi gyakorlatom értelmezési kérdésben. Mikor a lányom beszélni kezdett és nem ismert valamilyen szót, azt használta, hogy "guga". Ha valamiről nem tudta, hogy micsoda, az guga volt(pl. "találtam egy gugát" és nyújtotta mondjuk a gemkapcsot). Ha azt mondta, hogy a Vivi ma gugás volt, akkor tudtam, hogy összebalhéztak a barinővel. Ez a "kifejezés" ütötte a magyar nyelv összes szófaját. Nem untatom viszont a tisztelt publikumot több gyerekszáj történettel.

A Voice-ban Olivérnek volt hasonlóan mély hangja, vele szemben jutott tovább Réka. Sajnálom, hogy kiesett, de ezt írtam már.
Kifejezetten kiváncsi vagyok: mit nyújt ma a factor. A kontraszt miatt.

2012.11.24. 19:09:06

@mézescsók: hi-hi. Volt egy ismerősünk, Guga volt a beceneve, onnan eredt, mikor egyszer bedagadt a nyaka "nézd már mekkora guga nőtt a gigámon" mondattal nyitott a dokinál. :)

fran7 2012.11.24. 19:42:34

Egy csipet humor, mint Stone jellemzője. Lesznek még itt ma vad dolgok. Pancsoló kislány. Stone, mint valami vaduló kertitörpe. Ebből Fölszállott a páva nézés lesz.

Emanuelle 2012.11.24. 19:42:54

Színvonalasan kezdődött az este.

sogeking 2012.11.24. 19:44:03

bizony, ami jó, az jó :)

Akármi Áron 2012.11.24. 19:45:00

@mézescsók: DDD felröhögtem, aranyos, örök darabnak maradnak gyerekeink hajdani próbálkozásai. Ezeket képtelenség megunni és nem szeretni. Amúgy meg obligón kivül helyezzük a T. publikumot,mi vagyunk diskurzusban, na!:)
Én is nézem, félszemmel, hátha többletet hoz ma a tegnap:D

Emanuelle 2012.11.24. 19:45:06

Stoneba már megint beleköltözött az energia. Basszus.

Paeonia 2012.11.24. 19:45:43

"erre mondják mostanában, hogy unortodox. Ami nem is szokott működni."

sogeking 2012.11.24. 19:47:12

@Paeonia: a következő műsorban lesz Stone-nál az elrugaszkodás

sogeking 2012.11.24. 19:50:39

Adélt hivatalosan is visszaveszem a kedvenceim közé :)

crazyfish 2012.11.24. 19:52:40

...lőjjön le valaki....Geszti az isten...igaza van...:))

Malek apád szégyelli magát!!!!

fran7 2012.11.24. 19:53:37

@sogeking: Azért, nem Nate Robinson Stone. Vagyis túl magasra nem fog jutni. Nem azért mert tehetsége a csillagok közé helyezné el.

dare 2012.11.24. 19:53:58

Nagyon jól állt a szádban a dugó! WTF

2012.11.24. 19:55:34

mi van? JFK lesz az adás csúcspontja? A végén húzzák elő, mint az ütőkártyát?

Emanuelle 2012.11.24. 19:55:36

Miklós tiszta hangokat már nem is vár Adélkától, helyette inkább áradjon a szeretet. Köszönjük.

Annie Oakley 2012.11.24. 19:56:08

Na, szépjóestét.
Mi történt eddig? Látom, Devil stylistjai megint nagyot alakítottak... Csadél ezentúl ilyen szeretet-sugárzós i love everybody dalokat fog énekelni?

Annie Oakley 2012.11.24. 19:57:17

Gergő végre lírai dallal! És szuper!!! :D Micsoda felüdülés Csadél után!

Emanuelle 2012.11.24. 19:57:40

Ezeket az idióta szövegeket muszáj a szájukban adni? A felhők fölött kék az ég..Jézusom

sogeking 2012.11.24. 19:57:56

@Emanuelle: ne viccelj, látom, ahogy jön ki a TV-ből :)

Akármi Áron 2012.11.24. 19:59:33

Kövezzenek meg, de rettenet volt Adélka. Ezt a hamis énekhangot még egy énekkarban sem viselnék. Bugyuta az előadásmódja is. Szerintem az énekesek számának csökkenése arányában gyengül.
Jesszus, Gergő ordítása hm...!

Annie Oakley 2012.11.24. 19:59:37

Szerintem ez volt tőle eddig a legjobb előadás

Emanuelle 2012.11.24. 20:00:20

Respect Gergőnek. Szép volt!

Annie Oakley 2012.11.24. 20:00:36

Valaki lője le a Malekot!

crazyfish 2012.11.24. 20:02:32

kis srác szimpi...és van hangja...de hát sajnos ez nem elég...

Emanuelle 2012.11.24. 20:02:36

Azért Ferónak nem kellene kutyáznia a Piramist, azért az eredeti nagyon is király volt!

crazyfish 2012.11.24. 20:03:19

@Annie Oakley: szívesen arcon csapnám...:D

Emanuelle 2012.11.24. 20:03:24

De jó, Timi után lesz időm megetetni a kutyát...

Pácsó Ármándó 2012.11.24. 20:03:30

@sogeking: Nocsak! :-)

Énekeljen el egy blokkban OG és AT 3-3 dalt felváltva azután ne is fárasszuk tovább egymást Nóri!

crazyfish 2012.11.24. 20:04:13

@Emanuelle: ...ja, révész sanyi szar volt...

ujrakezdo · http://sisakhuzat.hu 2012.11.24. 20:04:34

Devil és ez a vastüdőhiányos levegőkapkodás... botrányszar. Szegény gyermek odabent...Na, de reklám után JFK :)
Hozok valami erőset

Annie Oakley 2012.11.24. 20:06:25

@Akármi Áron: Egyetértek. Egy ideig még tudta kompenzálni a fals hangokat ugrabugrálással, virgácsmutogatással és seggriszálással, de mióta ilyen "nőcis" számokat adnak a szájába, kilóg a lóláb...

ŰberManci 2012.11.24. 20:10:20

Jó estét. Na most ezek tényleg beszólogatnak onnan a tv-ből, hogy a nézők tartják bent a szerencsétleneket? Ezzel 2 baj van. 1. hogy ezzel elismerték, hogy gyenge énekesek (csak szépen, nehogy megszóljanak), 2. hogy az élő műsorba nem a nézők válogatták az embereket. Legalábbis én így vagyok ezzel.

Akármi Áron 2012.11.24. 20:12:42

@Emanuelle: Max. egyetértek veled,azért Révész Sanyi, az Révész Sanyi volt....

@Annie Oakley: Meg a dugó is:DDD
Most fogalmazódott meg bennem, hogy cuzámen az összkép is bugyutás és lehet, hogy kikapok érte, de így látom.

crazyfish 2012.11.24. 20:12:50

...valami zsákot kéne adni dorikára...mert kezd trampli lenni...

crazyfish 2012.11.24. 20:13:48

jöööööööööön

dare 2012.11.24. 20:14:31

Esküszöm elmegyek replikálni nekik. Várjatok csak, belemondom én a szemetekbe is mit csináltok

crazyfish 2012.11.24. 20:15:03

kinyitják a 3.ik szemét....lol

Annie Oakley 2012.11.24. 20:15:29

hát ez a kisfilm... ahhhhhhh

crazyfish 2012.11.24. 20:16:49

...csapos, kérek egy 4cent akusavat!....
Vazul járt a legjobban...

crazyfish 2012.11.24. 20:17:43

...vagy dózsa györgy??estleg koppány??

Paeonia 2012.11.24. 20:18:09

esküszöm olyan, mintha mutalálna a hangja. Lehetséges ez ebben a korban?

ŰberManci 2012.11.24. 20:18:45

JFK elkezdett énekelni, vagymit, a teknősünk a két mellső lábával csapkodja a víztetejét.. elnézést kértem tőle, hogy megzavartam az esti kifeszült napozásban :P

2012.11.24. 20:18:53

@crazyfish: Vazul, maradjunk Vazulban. :)

Paeonia 2012.11.24. 20:18:56

@Paeonia: mutálna helyesen írva. És jfk-ra gondoltam.

Annie Oakley 2012.11.24. 20:21:18

már a lovakkal is próbálkozott :DDD
maradjunk egy agycserénél..

dare 2012.11.24. 20:21:53

Nóri, csak neked van szennyes fantáziád! Neked kéne nem óvatosan,hanem jól fogalmazni.

2012.11.24. 20:22:13

nem kell ennyit harcolni Kriszián, engedd el ezt a dolgot, ennyi. Én például korán elengedtem azt az álmomat, hogy balerina legyek, szerintem tedd te is ezt, nem kell mindenkinek énekelni, annak meg végképp nem, aki nem tehetséges.

Emanuelle 2012.11.24. 20:22:15

Breaking news: JFK eltalált egy csomó hangot. Csak sajnos nem voltak helyes sorrendben.

crazyfish 2012.11.24. 20:22:25

...a hosszú pályafutása lezárásaként, visszavonulhatna....:D

csupasz csavarhúzóval tekerem a fázist...annyira kivagyok....:))

crazyfish 2012.11.24. 20:24:24

....már megint egy szar dal választás!!!

B+ ezek a mentorok teszik a kést a gyerekek nyakára...

crazyfish 2012.11.24. 20:25:48

...egyszerűbb dal nincs is....azok a donkok is ugatják ezt a szakmát....

sogeking 2012.11.24. 20:26:00

@crazyfish: nekem tetszik, mondjuk a dalt is bírom

fran7 2012.11.24. 20:26:57

Keresem a jelzőket Timi fülbevalójára. Amilyen csúnya a színe, ugyanennyire rettenetes az alakja és mérete. Nem Vazulért kiált, hanem Andrea Bocelliért.

ŰberManci 2012.11.24. 20:27:03

@crazyfish: "csupasz csavarhúzóval tekerem a fázist...annyira kivagyok....:)) " ezen besírtam :DD

Annie Oakley 2012.11.24. 20:31:10

Na, ha Szabó D lerakná a maszkot... :)

ŰberManci 2012.11.24. 20:33:33

@fran7: Segítek, ízléstelen. Vagy ez túl enyhe?

crazyfish 2012.11.24. 20:33:33

@sogeking:
A dal választással kinyirhatnak amúgy jó énekest, mire gondolok:
Mondjuk a Metallica Blackened c.száma és a az Enter sandman száma között bonyolultságban ég és föld a különbség!!!

Űbermanci: legalább mi szórakozzunk jól!!...:DD

Annie Oakley 2012.11.24. 20:33:36

Önmagához képest még egész jó

dare 2012.11.24. 20:34:09

Szabó Dávidnak találtak egy dalt?

ŰberManci 2012.11.24. 20:35:05

@crazyfish: Igen, nekem is ez jutott eszembe, itt picit enyhül a kényszer a kötélcsomózásra :D

crazyfish 2012.11.24. 20:35:31

..ha ez így megy vérdíjat tűzök ki a Malekra...

fran7 2012.11.24. 20:35:49

@ŰberManci: Van olnyan, hogy erkölcstelen és van olyan, hogy erkölcs nélküli. Ez nem ízléstelen volt, hanem ízlés nélküli. Már ha érted, mire gondolok.

crazyfish 2012.11.24. 20:36:27

...és a feróra is ha mégegyszer azt mondja, h hiteles..:))

ŰberManci 2012.11.24. 20:38:03

@fran7: Tulajdonképpen, most, hogy mondod. Egyezzünk meg ebben :)

Szabó D. nem volt annyira rossz, de azért annyira jó sem amennyire dicsérték. Vagy Ők ott bent mást hallgatnak?

Annie Oakley 2012.11.24. 20:38:32

Tegye fel a kezét, aki NEM lassúzott az erdei iskola dizsijében erre a számra...

crazyfish 2012.11.24. 20:38:32

..a kutya petárdát dugott a fülébe és nyüszít a gyufáért...:DD

sogeking 2012.11.24. 20:38:38

@crazyfish: persze, de az előző két műsorral ellentétben - amikor a dalok nehézsége miatt hamiskás volt - most újra hozta magát

Annie Oakley 2012.11.24. 20:39:26

@crazyfish: Nálunk a kutyák levitték sétálni a páromat... Nem hadakozott...

almafa5555 2012.11.24. 20:39:57

@Emanuelle: brutális!!! ki is kapcsoltam a tv-t...itt legalább jót röhögök

sogeking 2012.11.24. 20:39:59

@fran7: viszont az utolsó sorban ülők is látták legalább :):)

crazyfish 2012.11.24. 20:41:19

@sogeking: ...ez a mentorok felelőssége...ha értenének hozzá....valakit lehet úgy segíteni, h olyan dalokat adok neki amivel felemelem s nem szopatom....

ŰberManci 2012.11.24. 20:41:26

Jézusom, ezeket még elviszik klub koncertekre.. Hol lehet jegyet venni? Jó ajándék karira. Már ha nem szeretsz valakit.

almafa5555 2012.11.24. 20:42:20

@Annie Oakley: persze és baromi hamisan...a refrénnél jöttünk rá, hogy mi a dal....nekünk is WTF volt

2012.11.24. 20:44:34

Krisztiánt a döntőbe, viccfaktort a levesbe! Szavazzatok má' rá...már aki szavaz az ilyen műsorokban... így talán lesz normálisabb tehetségkutató műsor, mert Krisztiánnal ki lehetne nyírni a műsor hitelét végleg.

dare 2012.11.24. 20:44:52

Végre! Stone és Krisztián duett.

fran7 2012.11.24. 20:46:13

@sogeking: Örültek is neki, mint Lass Bea a kritikáknak.;)

almafa5555 2012.11.24. 20:46:25

Oláh Gergő előadásának első pár sora alatt leesett az állunk, annyira rossz volt. miért nem maradhat a saját stílusában?

fran7 2012.11.24. 20:48:05

Stone-Krisztián duett a Molotov-Ribentropp paktum hangozhatott ilyen jól a lengyeleknek.

Emanuelle 2012.11.24. 20:48:55

@Annie Oakley: Jelentkezem. Ellenben behányok minden alkalommal, amikor meghallom.

Emanuelle 2012.11.24. 20:52:04

Balázs Pali határozottan kezd felértékelődni a szememben.

crazyfish 2012.11.24. 20:53:37

@fran7: ..ja mikor hitler közölte Hácha-val, h felisut leisut...:))

2012.11.24. 20:53:45

@Emanuelle: Aki ettől még übergáz. Viszont a tendenciát jól mutatja: egyre szarabbra mondjuk azt, hogy "hát...még belefér".

ŰberManci 2012.11.24. 20:55:52

@queensryche: Ez mindig viszonyítás kérdése. Én ha a tegnapi voice-hoz hasonlítom, akkor nem fér bele.

ŰberManci 2012.11.24. 20:57:32

Ohh, Gergő Adélkát kapta. Kíváncsi leszek.

crazyfish 2012.11.24. 20:57:50

..birom mikor mindenki ilyen vidám....lol...
nem modoros egy kicsit se...

fran7 2012.11.24. 20:58:04

Azt mondja átment az egész paródiába. Hát örülni fogok, hogy ha Stone-Vazul duó csupán paródia lesz, nem tragédia a rosszabbik fajtából.

2012.11.24. 21:01:08

annyira hülyék vagytok, percek óta röhögök. :DDDD

Emanuelle 2012.11.24. 21:01:24

De jó, hogy Adam Levine-nak egy pöttyet jobb hangja van. Timi jó vót!

dare 2012.11.24. 21:02:27

Ez a Dávid tényleg erőre kapott a párbajtól. Még jobb volt mint a Timi ebben a duettben.

ŰberManci 2012.11.24. 21:03:53

Lehet, hogy én vagyok már a paranoiás, de olyan volt ez a duett, mintha Timi hangját pötikét lekeverték volna, hogy ne nyomja el Dávidot. Timi hangja gyanúsan nem így szól.

nyuszi01 2012.11.24. 21:04:05

azért bírom a félreérthető beszólásokat... kicsit sem érdekel, h Adélkának milyen jellegű dugót adnak a szájába, csak énekeljen már normálisan... bűnrossz ez a lány is, maradjon a charlestonnál meg a combvillantásnál, az talán még megy neki... Miki meg végre ne olvadjon már le a székről, ha ez a kis cicamica van a színpadon, mikor olyan hamis, hogy a fülem törik le tőle...

ZK-t nem véleményezném, baromi jól szórakoztam :D Az a kisfilm kicsit erős volt a bőrdzsekis sámánnal, kissé megborultam tőle :D

Huhúúúúú most jön Stone és ZK :D :D Popcornt bekészíteni meg a szíverősítőt :D

crazyfish 2012.11.24. 21:04:13

..tudot mit mondot Wolf Vincent Vegának...

2012.11.24. 21:04:14

jajistenem, nem vagyok én erre felkészülve!!!!

Emanuelle 2012.11.24. 21:04:15

Apa, most jöööön!!

sogeking 2012.11.24. 21:05:17

a műsorkészítők előrelátóak voltak, a hipnotikus háttérrel elterelik a nézők figyelmét az előadásról :D:D:D

2012.11.24. 21:05:30

@ŰberManci: Ezt mondom én is. Ha valami gáz, az gáz marad akkor is, ha van rosszabb. Csak ez sajnos a 'nép' szintjén nem így működik, hiszen egyre több szemetet sodor be a szél...és nézik, szavaznak, bömeg...

crazyfish 2012.11.24. 21:05:42

....B+...beinditottam az itthon barkácsolt betonkeveröt és fellocsoltam vizzel a padlót és mezitláb megyek ki az udvarra...:DD

ŰberManci 2012.11.24. 21:06:45

Jujj, ma miket fedezek fel, JFK-nak orr hangja van. Vagy csak én hallom úgy?

Annie Oakley 2012.11.24. 21:07:29

Ez mijjen volt már. Megkockáztatom, hogy Dávid most még Timinél is jobb volt.

ŰberManci 2012.11.24. 21:08:14

áááá megdicsérték, mert eltalált egy-két hangot, betojás van :D

crazyfish 2012.11.24. 21:08:15

...a két balfasz...állnak, várják a sárgabuszt...

fran7 2012.11.24. 21:08:33

Ezt a felvételt még Gitmoban is betiltják. Volt egy olyan sor, ahol a fájdalomtól felnyüszítettem.

Emanuelle 2012.11.24. 21:08:56

Még nem mondtam, hogy tragédia Ildikó haja.

fran7 2012.11.24. 21:09:31

@ŰberManci: Nemcsak te hallod így. Biztos régóta meg van fázva.

Emanuelle 2012.11.24. 21:09:34

Neked ki kéne jönnöd velem...a hóra B+:-)

crazyfish 2012.11.24. 21:09:42

..de még hátra van a katarzis...adélka majd honey lesz....

sogeking 2012.11.24. 21:10:17

@Emanuelle: most miért? kiemeli az orrát

Emanuelle 2012.11.24. 21:11:46

És még Adélka sem tudja elcseszni Gergő előadását. Parádés.

crazyfish 2012.11.24. 21:12:47

...ha megbaszott az áram, utána beugrok a betonkeverőmbe és tegyenek az alapba...

Jacko!!! szerencsére nem élted ezt meg!!

Emanuelle 2012.11.24. 21:12:55

Tragédia ez a lány.

ŰberManci 2012.11.24. 21:13:52

@fran7: Javasolnék adni neki egy zsebkendőt.. valami jó nagyot.. rá kellene teríteni... és jól eldugni.

Annie Oakley 2012.11.24. 21:14:11

@Emanuelle: Igen, így már végre tényleg hasonlít egy vasorrú bábához...

crazyfish 2012.11.24. 21:14:23

..ildi nem ismer egy igazi pasit se...ez nem az...

ŰberManci 2012.11.24. 21:15:10

A Gergő srác tetőtől-talpig ritmus. Eddig ebben a műsorban ez a rész esett jól, ég Adélka ellenére is.

W.Jack. 2012.11.24. 21:15:17

Ma majd a ruháját igazgatja Nóri Adélkának? Mert, ha jól látom, ma ott van némi gikszer a dekoltázs körül.

ŰberManci 2012.11.24. 21:16:37

@nughop: Minden valamire való sztár villant mellet manapság, ez a divat :D

Paeonia 2012.11.24. 21:17:45

@nughop: Az Ildikó jobb mellénél is kilógott valami. Melltartó, vagy tetkó?

almafa5555 2012.11.24. 21:18:18

ideje váltani...........jeeeeeeeeeeeee

Annie Oakley 2012.11.24. 21:19:05

@ŰberManci: Igen, Ildikó is mindjárt villant egyet :D

W.Jack. 2012.11.24. 21:19:20

@ŰberManci: Vagy úgy :)
@Paeonia: Azt még nem mertem megnézni :)

almafa5555 2012.11.24. 21:19:31

ma mindenki a szexre utalgat??nagyon izzik a levegő

sogeking 2012.11.24. 21:19:40

Ildi nagyon beindult :):)

sogeking 2012.11.24. 21:20:49

de rájöttem, miért
még jön Baricz Gergő

Annie Oakley 2012.11.24. 21:21:14

Ildikó megnyilatkozásaiból immáron kiderült, hogy jó ideje nem ba...ák. Esetleg segítene rajta valaki???

almafa5555 2012.11.24. 21:21:38

@Annie Oakley: sokkal jobbak voltak, mint Adél és Gergő

crazyfish 2012.11.24. 21:23:28

köszönöm a megtisztelő figyelmet, de eddig bírtam....
most elkapcsolok, inkább nézem az afrikai tigrishal fogsorát....
next time..:DD

ŰberManci 2012.11.24. 21:23:42

Amúgy voice-os hogyvolt nincs, csak cc?

Annie Oakley 2012.11.24. 21:24:57

@almafa5555: Igen, ez bennem is megfordult, noha Gergő hozta a formáját. Szabó D viszont kicsit jobb helyre került a listámon

Annie Oakley 2012.11.24. 21:30:57

Ezért főznek ezek ennyit, kell a Spar-reklám

Paeonia 2012.11.24. 21:34:29

@Annie Oakley: Spar a reklámra költött pénzből inkább kitakaríthatná a koszos boltjait, meg felvehetne plusz eladókat, lehet hogy ez jobb reklám lenne.

sogeking 2012.11.24. 21:35:54

@Annie Oakley: főzhetett volna nekik Kálloy Molnár Péter :)

fran7 2012.11.24. 21:38:40

@Paeonia: De azt nem tanítják a marketing suliban.

almafa5555 2012.11.24. 21:39:27

@Annie Oakley: hát igen, Gergő vitte az egészet, Adél meg a szokottnál rosszabbul mozgott abban a brutálisan magas csizmában

almafa5555 2012.11.24. 21:40:12

@Emanuelle: nem Krisztián és Stone..sajnos

crazyfish 2012.11.24. 21:43:03

....ő legyen a győztes...B+ ennek van hangja...ja a tavalyi bronz...

Emanuelle 2012.11.24. 21:43:05

@almafa5555: felőlem Adélka és Dávid is egymásnak feszülhet

Emanuelle 2012.11.24. 21:43:52

@crazyfish: És mi van a tigrishal fogsorával?:-)

Emanuelle 2012.11.24. 21:47:45

Kiég a retinám ezektől a színektől

crazyfish 2012.11.24. 21:48:44

...azon gondolkodtam, h mekkora %esélye lenne a végső párbajban az uccsó két gyíknak ha 2liter marhavérrel együtt bekúrnák őket a folyóba...(bocs a vulgáris kifejezésért, de stilisztikailag így van értelme)

..és lezárták!!!...:DD

crazyfish 2012.11.24. 21:51:42

...átnedvesedett a tena ladym....
az nézők idióták...

Emanuelle 2012.11.24. 21:51:52

kész vagyok már most

almafa5555 2012.11.24. 21:55:06

remélem Timi megy tovább párbaj nélkül...

Emanuelle 2012.11.24. 21:55:26

Ha a retek nem akarja magát végleg lejáratni, akkor ma végre ki kell baszni JFK-t, még ha az idióta Jimmy fanok ezerrel nyomják is az SMS-t.

2012.11.24. 21:56:00

Timi mars haza! :D (kész...)

ŰberManci 2012.11.24. 22:02:11

Na, ha Timinek kell párbajozni, az nettó vicc lesz.

harvey1981 2012.11.24. 22:02:17

Olyan helyen vagyok, ahol nincs TV, mondjátok el plíz, ki párbajozik? Köszi!

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:02:35

Egy mekkora übergagyi, miért nézem, ki tudja? Bár, vígjátéknak is elmehetne, de inkább tragédia valójában, főként az, ahogy JFK-t "életben tartják"!

almafa5555 2012.11.24. 22:04:18

basszus nem Stone-Zámbó döntő lesz a végén...istenem mi lesz most....

crazyfish 2012.11.24. 22:04:19

igen...végre feleződik a faszfaktor....

2012.11.24. 22:04:23

Á, elrontották a játékom! Valamelyik gyökér így menni fog...de kár.

dare 2012.11.24. 22:05:30

Na jó, ennek nagyon bunda szaga van! Tudom hogy így jogos de itt valami nem buli.
Kizártnak tartom egy ez a kettő volt az utolsó!

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:05:40

Krisztián...először is utoljára párbajozik vélhetőleg..

2012.11.24. 22:06:10

...mondjuk egyébként is menne, de Krisztiánt mindenképp tovább kellett volna juttatni, hogy vesszen a műsor. (Ez van srácok, tudom, hogy ti nagyrészt szeretitek, mármint magát a viccfaktort.)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:06:29

@dare: Miért, mikor ez a két leggyengébb, vitán felül, ahogy elnéztem az eddigieket?

almafa5555 2012.11.24. 22:07:13

Stone jobb mint Zámbó....már ha a szar és szar között lehet különbséget tenni

crazyfish 2012.11.24. 22:07:43

naaa...stonet lui padre megdelejezte??...

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:08:02

@almafa5555: Lehet, valóban ő az emészthetőbb, ha plasztikusak akarunk lenni..

crazyfish 2012.11.24. 22:09:31

...ja, h saját dal...így már mennyivel jobb..

ŰberManci 2012.11.24. 22:09:33

ááááááááááááááá

Emanuelle 2012.11.24. 22:09:44

Most teszem le a hajam.

dare 2012.11.24. 22:10:03

@mamitirtok sír derék (kommensevik): Teljesen mindegy hogy gyengék, nem ez döntött. Sok szavazatot kaptak és hirtelen tök utolsó mind a kettő.
Na jó, hallgassuk Jimmyt

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:10:05

na ne, nem a papa utódja akar lenni (nem ,mert nem is tud..:-) Marhabarom!

Paeonia 2012.11.24. 22:10:27

basszus, ez nem egy Jimmy dal? Így akar kilépni apuci árnyékából???

harvey1981 2012.11.24. 22:11:09

@nughop: na végre. ha bunda, akkor is így van ez jól :)
köszi

Emanuelle 2012.11.24. 22:11:39

A hangszerelés botrányos, az ének egész jó, itt jön ki, hogy mennyire hasonlít az apjáéra

2012.11.24. 22:12:03

a kis geci, már bocsánat a kifejezésért, de undormány amit csinál. Ha ezek után továbbjut, becs'csó SMS-ket fogok küldeni rá, hogy meg is nyerje. Oszt égjen az RTL!

rodeoclown 2012.11.24. 22:12:50

Poénból gondoltam ,hogy a még nem veszítheteket adja majd elő :) aztán tényleg. a legjobb az lenne amúgy ha mind2 párbajos kiesne.

Emanuelle 2012.11.24. 22:13:37

Rájöttem, hogy a te dalod.. Oszt honnan jött rá?

crazyfish 2012.11.24. 22:13:58

...a malekra vérdíjat tűzök ki...

2012.11.24. 22:15:42

Sixx tud valamit, figyeljetek...

2012.11.24. 22:17:16

Keresztesnek inkább nem kell kimondania. :)))))

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:17:50

Be kár, most már érdektelen az egész Gergő és Timi döntőjét kivéve, remélhetőleg!

ŰberManci 2012.11.24. 22:17:53

Azért az túlzás amit a Keresztes csinál, mintha valami eszméletlen jó énekes esett volna ki. Műbalhé.. pffff

2012.11.24. 22:18:12

Kellett hozzá egy kis mák (nézők), de csak sikerült kijjebb rudalni a fickót. Ejj, be kár érte!

2012.11.24. 22:18:18

legszebb pillanatok: édesapám Zámbó Jimmy. :))

crazyfish 2012.11.24. 22:19:22

....vicces ez a müsor terv...

mehet vissza a ládagyárba tmk-snak...:DD

Emanuelle 2012.11.24. 22:21:02

Ami egész héten ment a sajtóban, simán lehetett tudni, hogy JVK-t kibasszák mint macskát szarni.

crazyfish 2012.11.24. 22:21:37

joccakát...hol a xanaxom?....köv héten nézzük....lol

Emanuelle 2012.11.24. 22:21:42

@Emanuelle: Azért persze be voltam szarva, hogy mégse:-)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:22:09

Most kin fogunk sírva vígadni Karácsonyig?
Elrontották a szórakozásunkat, valljuk be hősiesen!:-(

Night_ 2012.11.24. 22:22:15

és tényleg kinyírták egyetlen hét alatt:-))))

Emanuelle 2012.11.24. 22:22:29

Gyere sírj a vállamon

ŰberManci 2012.11.24. 22:22:39

Ezt a másik fórumon írta valaki, megosztom veletek, így a végére:
"Chuck Norris már hallotta jól énekelni Zámbó Krisztiánt
:))" Mindenkinek további szép estét :)

dare 2012.11.24. 22:24:02

Ennek az egésznek annyi a lényege: Nagyon szépen köszönjük Jimmy rajongók az eddigi szavazatokat de most már menjetek a jó édes.......................................................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2012.11.24. 22:25:35

Vannak még perverzek: "Egy este Vastag Csabával" atyaég, van még lejjebb is?

almafa5555 2012.11.24. 22:25:44

és Stone a pancsidallal a legjobb 5-ben!!szuper!!

2012.11.24. 22:26:21

feltűnt, hogy az első dalban a Bukott diákban, amit bejátszottak minden hang a helyén volt. De mintha egy oktávval magasabb is lett volna az egész, mint amit az élő adások alatt tudott hozni. Fura kontraszt.

2012.11.24. 22:27:45

@mamitirtok sír derék (kommensevik): biztos überelni akarják az M1-et, ott Robbie Wiliams koncert megy.

almafa5555 2012.11.24. 22:29:37

amúgy meg abban igaza van Zámbónak, hogy több hónapig napirenden volt, pedig én azt sem tudtam. hogy létezik..ez is valami

Emanuelle 2012.11.24. 22:29:59

Na megyek The Walking Dead-et nézni.
Jóccakát.

2012.11.24. 22:33:19

@almafa5555: jó, de én azt szoktam mondani, hogy a negatív reklám is reklám mondásnak pont annyi igazságtartalma van, mint a nem a méret a lényeg örökbecsűnek.

fran7 2012.11.24. 22:38:41

A retekklub sok mindent megengedhet magának, de azt nem hogy paródiának nézzék és folyamatosan negatív színben láttassa a vezérműsorát. Vazul kiesésével nem lesz minőségibb a műsor, de kevesebb kajánságra ad okot a nézők körében.

mézescsók 2012.11.24. 22:52:14

@beebeer: @Akármi Áron: Ma már említeni sem lehet előtte a gyerekkori szóhasználatot. (Nehogymár egyszer terapeutánál kössön ki emiatt!!!) Csuda tudja, miért rühelli, ha véletlenül szóba kerül valamelyik kiszólása.

Más: a factor eredményét tekintve bekövetkezett, amit reméltem, de már nem hittem benne. A szériában kb. az első olyan döntés, amivel mélységesen egyetértek. Nem mintha számítana bármit is, de azért mégis...
Szerintem ma Szabó Dávid volt a legjobb. A duettben leénekelte Antal Timit, ami meglepett. A jövő heti távozóra betippelem Stonet vagy Csobot Adélt. Bár lehet, hogy ez is csak vágyálom marad.

mézescsók 2012.11.24. 23:00:18

@beebeer: Na látod, én ezen röhögök sírva (Robbie Williams kontra Vastag Csaba). Mély tiszteletem mellett: Te nem vagy normális!!!

nyuszi01 2012.11.24. 23:02:10

muszáj volt belehallgatnom a Robbie Williams koncertbe, csak hogy mégis... :D :D

amúgy meg sztem Timi hangja biztos, h le volt keverve a Move like Jaggernél, mert az nem létezik, h Szabó Dé leénekelje...

Ezt meg most láttam az X-Faktor Facebookján, meg Nórika is ellihegte a műsorban, és már akkor is röhögtem:

"Beszólok a mentoroknak!

Hétről-hétre nézed az X-faktort és egyre jobban bosszankodsz: miért ezt gondolják a mentorok? Miért mindig arra a produkcióra mondják, hogy nagyon jó volt, amit Te gyengének éreztél, és miért mindig épp az Te kedvenced kapja a legkeményebb kritikát? Már a válogatások során is kiverte a biztosítékot néhány döntésük, de az élő show-kat nézve már-már tűrhetetlen, amit művelnek? Legszívesebben szemtől-szemben jól beolvasnál nekik? Akkor ne tétovázz: jelentkezz az RTL Klub egyszeri és megismételhetetlen talk show-jába, és legyél Te a mentorok legelszántabb és legismertebb kritikusa! Írd meg a neved, címed és telefonszámod most az xfaktor@rtlklub.hu címre!"

Figyeljetek, ez nekünk szól! Na ki jön?? :D

Annie Oakley 2012.11.24. 23:34:05

@nyuszi01: "Írd meg a neved, címed és telefonszámod..." Na, hol a csapda? :D

Annie Oakley 2012.11.24. 23:36:15

Egyébként észrevettétek, hogy amikor Málé Miki biztatta Timit a szünet előtt, és kihangosították, akkor Timi feltette azt a kérdést, hogy "Ez most élő...?" De persze lekeverték gyorsan a hangot... WTF??

Akármi Áron 2012.11.25. 08:44:14

@mézescsók: A tipped jövő hétre, nekem is feküdne, még ugyan! üdv.:)

schanc 2012.11.25. 09:33:50

@mézescsók: Tegnap volt szerencsém élőben ott lenni a döntőn. Timi elképesztő nagyot énekelt az egyéniben, és Dávidnál is erőteljesebb volt a duettben - éreztük így a helyszínen. Aztán hazajőve még visszanéztem a neten - és nem kis meglepetés ért, amikor meghallottam, mi ment le a tévében...
Egyébként a helyszínen mindenki sokkal jobbnak hangzott, mint tv-n keresztül. Jó, azt hallottuk ott is, hogy Adél és JFK hamis, de pl. Szabó Dávid egérhangja is "vastagabbnak" hatott. Timi meg Gergő meg valami fergetegesek voltak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.11.25. 10:36:34

@Annie Oakley: Szerintem Timi a két legtöbb szavaatot kapó versenyző közt volt, csak dramaturgiai fogás volt a végső biztos bejutóként való felsorolása.
Zámbó Krisztián megérdemelten esett ki, de már Kvaka Andi helyett ki kellett volna esnie legkésőbb.

almafa5555 2012.11.25. 10:49:10

@Annie Oakley: a kérdésedre schanc szerintem tud válaszolni

candyperfumegirl 2012.11.25. 10:59:16

@almafa5555: persze, hogy élő. Tavaly mindegyiken ott voltam, két pontja van a műsornak, amit az élő adás előtt rögzítenek, és utána felvételről adják le, de ezt nem is tagadják: a közös szám és az extra produkció. (ott nincs is "élő" felirat)

nyuszi01 2012.11.25. 11:01:10

@Annie Oakley: teljesen mindegy, mert ez szemtől szemben lesz, szóval a neved előbb-utóbb úgyis megkérdeznék...

ŰberManci 2012.11.25. 11:37:48

@schanc: Köszi a hírt, akkor csak nem vagyok süket, többedmagammal :) Féltették Dávidot Timi erőteljes hangjától, ami érthető, csak kicsit túlzásba vitték.

mézescsók 2012.11.25. 13:26:27

@Akármi Áron: Kivárjuk. Szia!
@schanc: Elhiszem, hogy a stúdióban más a hatás, utalás is történt rá a műsorban (azt hiszem, Malek feszegette). A szólóban nagyon tetszett Antal Timi, a legjobb volt a versenyzők közül szerintem. A duettben azt hallottam, amit leírtam, de hát én csak mezei néző vagyok a tv előtt. Elhittem, hogy Szabó Dávid tud erőteljesen énekelni. Valamikor a napokban felmentem a youtube-ra és megnéztem néhány felvételét. Azokon lényegesen erősebb, határozottabb a hangja és nem cincog.

Ditti82 2012.11.27. 17:11:33

@mézescsók: A hangosítás (vagy mi) lehet xar.

Pácsó Ármándó 2012.11.27. 19:22:52

@Ditti82: Mondjuk van aki a világ legjobb technikájával is sz@r lesz és olyan is aki végig élvezhetően nyomja ugyanolyan műszaki háttérnél.

mézescsók 2012.11.28. 00:05:42

@Ditti82: Lehet, de ettől függetlenül a lányt minden egyes belépésénél bizonytalanabbnak éreztem. Ha visszanézed, rájössz, mire gondolok.
@Pácsó Ármándó: Ez mondjuk igaz. De fenntartom, amit a youtube-on tapasztaltakkal kapcsolatban írtam.

Szép álmokat, rózsás angyalokat!
süti beállítások módosítása