Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 25x06 - Down and Dirty

2012. október 26. 15:00 - kardigan

Ott hagytuk abba, hogy a Tandang megnyerte Malcolmot és mindenki bele van szeretve, a Kalabaw meg Denise-t, viszont bebukta Dawsont és Danat. Katie Denise-szel kezd barátkozni, ami egyáltalán nem hülyeség, összefoghatna a csípésrend alja. Mindketten biztosak benne, hogy Pennernél van az idol, az mondjuk menő, hogy Denise is három nap alatt levette, hogy ez a szitu. Katie szerint egyértelmű, hogy ki kell szavazni, Denise szerint annyira nem.

01.png

A Tandangnél fogy a rizs, Pete szerint főleg azért, mert Skupin nyersen is zokta eszegetni - állítólag az az elmélete, hogy az ember szervezetében megfő, mert ott is majdnem 100 fok van, ez nagyon sok szempontból gyönyörű. Artis szerint is Mike ette ki őket mindenükből, és Abi inkább egyáltalán nem csinálna reggel kaját, pedig jön a challenge. Nagyon azt építik, hogy Mike szénája áll rosszul. A reward challenge-ből az első dolog, amit meglátunk, egy kb két méter átmérőjű gömb, ez viccesnek tűnik. A gömböt kell átlökni a pálya túloldalára, 3-3 ellen, ennek csúnya vége lesz remélem. (Közben azért szégyellem magam, dehát cirkuszt a népnek.) És a nyeremény kaja kaja kaja.

A Tandangből RC és Artis ül ki, remélem, mert Abi elszégyellte magát. Továbbá azt is remélem, hogy valaki rondán kigáncsolja egy ponton. Az első menet nyolcadik másodpercében a gömb, ami addig szép piros és sárga volt, sárbarnává változik, és kb öt perccel később lockdown, Lisa és Denise, Carter és Pete és Skupin és Penner is rá vannak kapaszkodva a gömbre megy egymásra és nem eresztik. Penner Skupin lába között például, az érintett egy idő után megunja a molesztálást és konkrétan ráül Jonathanre. Épp mondtam volna, hogy a vágók úgy csinálnak, mintha száz év lenne a dolog, mire kiírják, hogy eltelt idő: 1 óra. Hopiropi, és ezt hárommenetesre tervezték. Lisának kurva jól áll a teljes arcos sármaszk. Kicsit beindulnak végre, Pete lerántja Cartert a labdáról, a lányok eleve nem voltak rajta, csak valahol a földön fetrengenek, Penner és Skupin áll egymással szemben.

02.png

Asszem egyik sem lát esélyt a győzelemre, elkezdenek tárgyalni olyanokban, hogy szendvicsek rizsért, ha Mike átengedi ezt a győzelmet, fura ötlet. Probst azt mondja, ha mindenki beleegyezik, tőle mehet, ellenkező esetben végigmegy a játék. Penner javaslata, ők odaadják a rizsüket a Tandangnek és viszik a rewardot. Megkérdezik Artist, hogy ő mit gondol, mert neki szülinapja van (??? és ennek mi köze bármihez), aki nagyon csúnyán néz, hogy hát márpedig ő nyerni akar, és rettentően fel is baszta magát a dolgon. Penner nagyon mellette van, és kb megígéri, hogy simán tud a rizs helyett halat fogni, szerintem ez kurva kockázatos. Abi és Artis meg gyáva szarok és kihúzzák magukat a felelősség alól, az lesz srácok, amit ti akartok, döntsétek el, és közben ordít a fejükről, hogy nem ezt akarják. Az a mondat ott a képen Abi szájából jött ki például, nagyon szeretném megrugdosni.

03.png

A rewardon otthoni levelek is vannak, nagyon cuki körbömbölés van, mindenki halál boldog. Bezzeg a Tandangnél Artis mindjárt felrobban, épp azt mondja Malcolmnak, hogy egyrészt Penner zseniális, másrészt mindjárt mond valamit, csak előtte le akar nyugodni, különben ordítás lesz belőle. Az zavar igazán, mondja, hogy olyasvalaki hozott döntést, aki nem tett semmit a tribe-ért - nekem meg csúnyán felmegy a vérnyomásom. Probst azt mondta a szájával, hogy ha mindenki beleegyezik a tervbe, akkor mehet, nem kellett volna aláfeküdni annak, amit Skupinék akartak és kész. Pete már úgy hozza a zsákot, hogy itt a rizs, amiért fel akartátok adni (here's the rice you guys wanted to forfeit for), visszanéztem, és a challenge alatt tökre úgy tűnt, mint aki bennevan, gerincedet hol hagytad. Abi is elkezd sipákolni, hogy alig kaptak rizst és milyen hülye döntést hoztak, és senki nem veri pofán, éreztem én, hogy el kell menteni a hajtépős képet.

04.png

Másnapra a Kalabawnál is elfogy a boldogság, Jonathan két féltenyérnyi halat fog, főleg Carter ideges nagyon, Jonathan meg próbálja pozitívan szemlélni a dolgokat, szerintem ez ilyenkor többet árt, mint használ. Az immunity challenge egy régi klasszikus, a Tocantins évadban például egy ilyen alatt tört ki JT foga. (Amit Jeff összeszedett a sárból és visszaadta a reunion alatt, oh memories.) Na de szóval a mostani játékban egy gigászi csúzliról lődözgetik a labdákat, amit a tribe többi részének el kell kapnia kvázi lepkehálókkal. Négy páros van a pályán, akik kettesével ugyanabból a kezdőpozícióból indulnak. Nem számít, ki lőtte az elkapott labdát, és öt pontig játszanak. A Tandangből Skupin ül ki, és természetesen Abi, meg is jegyzi, hogy dehát nem az ő döntése volt, erre hadd ne mondjak semmit.

05.png

Az első körben Penner szerez pontot, a másodikban RC és Pete, a harmadikban senki, csak Carter hisztizik, hogy szarul megy neki. Probston kívül mindenki Tangdangnek ejti a törzs nevét asszem. Jeff egyenlít aztán 4-2-es vezetést is szerez. Probst Katie-t cseszteti ebben a körben, meg RC-nek is beszól, de csak egyet, gondolom közben rájött, hogy attól, hogy RC nőből van, még szerzett pontot. Artis szól Lisának, hogy lője direktbe Malcolmnak, be is válik, két pontot szerez zsinórban, 4-4 az állás. Jeff és Carter helyet cserélnek, Carter volt eddig Malcolm párja és hát nem volt valami hatékony. A győztes pontot végül Malcolm szerzi, nyer a Tandang, hát sose szabadulok meg Abitól? Ja, és Malcolm az új Ozzy, Probst halál szerelmes, a végén rá is szól Abira, hogy Malcolmnak kéne tartania az idolt.

06.png

A naiv néző azt gondolná, hogy kérdés nélkül Katie megy - Denise biztonságban látszik lenni, Jeff és Carter is tökre benntartaná -, de Jeff újra felveti, hogy hát az elején ugye arról volt szó, hogy nem akarják, hogy veterán nyerjen. Carter nem nagyon boldog, ő Katie-től szabadulna, de hajlandó Jonathanre szavazni. Carter (aki nem csak, hogy nazális, de valami kibaszott lassan is beszél), azt mondja a kamerába, hogy a merge-ig jó ötlet lenne Pennert benntartani, mert akkor rá fognak figyelni helyettük. Remélem ezt Jeffnek is elmesélte azért, mert van értelme a dolognak.

07.png

Jeff arra jut, hogy Penner lesz ebből, csak úgy kell csinálni, hogy ne használja az idolt. Jonathan leül melléjük, mire Carter a következő kérdést teszi fel neki: Penner, te mit akarsz csinálni? Katie vagy Penner? Mármint... Katie vagy Denise? Nos, szerintem előfordulhat, hogy ettől gyanút fogott. Mutatni mondjuk nem mutatja és lelkesen magyaráz Katie-ről, ugye nem az lesz a vége, hogy tényleg nem hallotta meg. Katie is arra kószál, Jonathan ránéz, hogy Denise? Oké, Denise. Katie meg ettől fog gyanút, hogy túl gyorsan mondta, vagy tudomisén - az igazi indok nyilván az, hogy normális ember nem választaná Katie-t Denise helyett, és ezt ő is tudja. Mindenesetre ő is Pennert szavazná, úgyhogy hárman ebben meg vannak egyezve nagy boldogságban. Nem, ezt visszavonom, Carter ugyanis össze van zavarodva, mitől cicám, mitől, Penner és Katie egymásra szavaz, Denise meg arra, akit mondtok neki, hoznotok kell egy döntést és kész. Jeff hisztériázik a kamerába, hogy az ígéreteket meg kell szegni, ó balsors, ráadásul olyan feltűnően csinálja, hogy Penner meg is kérdezi, hogy minden oké-e. És mindeközben még mindig nincs leakadva a baseballhasonlatokról, értettem, hatalmas sztáratléta voltál, felfogtam, hagyd már abba.

08.png

Probst azzal kezdi a tribalt, hogy ki érzi úgy, hogy veszélyben van, szeretem ezt a kérdést. Csak a lányok jelentkeznek, kedvenc páros-páratlanom, azért nem jelentkezett Jonathan mert, vagy azért mert. Amikor Probst rákérdez, hogy miért nem tette fel a kezét, hiszen pontosan tudja, mennyi a blindside, azt válaszolja, hogy már maga a jelentkezés is a gyengeség jele, ne ettől jusson valaki eszébe, hogy rá is lehet szavazni, nekem asszem tetszik ez a válasz. Blablabla, lojalitás, szavazzatok már, mert izgulok. Probst hálustennek összefoglalja a hosszú értelmetlen rizsát, mindenki tudja, hogy itt blindside lesz, csak az áldozat a kérdés. Jonathan nem játszik ki idolt, Katie meg vigyorog mint a vadalma, de hálistennek hiába, mert a fiúknak van esze, és Penner marad, szia Katie, jövő héten remélhetőleg merge.

Címkék: survivor
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haruka 2012.10.26. 15:35:42

Abi iszonyúan idegesítő picsa, úgyhogy én vinném magammal a döntőbe (max addig viaszt öntenék a fülembe, vagy valami), mert tuti senki nem adná neki a pénzt.
Malcolm meg tényleg az új Ozzy. :)

kardigan 2012.10.27. 00:19:24

na igen, mondasz valamit, de nekem szemköt is kéne, mert a fintorait sem bírom
már azért is odaadnám az egymilliót, ha valaki kibírja 39 napig abivel összezárva anélkül, hogy megölné.

azt azért remélem, hogy malcolmnak nem lesz akkora pofája a végére, mint a bécsikapu, ozzyt nem viselem jól az atlétikai mutatványokon túl :)

nadivereb 2012.10.28. 00:02:42

Speciel a "100 fok" az Amerikában 100 Fahrenheit-fokot jelöl, ami 37,8 Celsius-fok, szóval a dolognak ez a része nagyjából stimmel is. Mondjuk hogy azt honnan vette Skupin barátunk, hogy 38 fokon megfő a rizs, azt nem tom.
Egyébként a vége felé Katie-ről kiderült, hogy egész értelmes volt, kár, hogy a Kalabaw veszített...
(Ja, és nem értem, miért nem jött elő az a forgatókönyv, hogy Pennert beijesztik a kiszavazással, kivonják az idolt a forgalomból, Katie meg megy haza, ahogy az logikus volt.)

kardigan 2012.11.02. 22:32:15

na igen, énis számolgattam a 100fokot, de pont az van, amit mondasz:)
meg ettől függetlenül is, micsoda baromság ez :)
süti beállítások módosítása