Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x06 - Cselszövés

2012. szeptember 27. 09:00 - fuszulykavirág

Kezdésként átnézzük az előző rész legfontosabb pillanatait, ha valaki nem emlékszik, olvassa el a múlt heti hogyvoltot, itt most ilyenekre nincs idő. A következő reggellel folytatjuk, Daniel Emily mellett ébred, Nolan pedig szinte rájuk töri az ajtót, mert Emilyhez még mindig nem jutottak el a hírek: Lydia kómában Frank közreműködésével. Danielt hamar ki is rakja Emily, hazamegy, ahol Tylerrel találkozik, aki figyelmezteti, hogy ne töltsön túl sok időt Emilyvel, mert a végén még azt hiszi majd a lány, hogy ez valami komoly. Mondjuk Daniel ettől nem esik pánikba. Nolan megmutatja a delfinfóka által rögzített felvételt Emilynek, és parázik azon, hogy éppen csak elkerülte Franket. Emily szerint ő aztán nem felelős Lydia zuhanása miatt, de ha véletlenül magához térne, azért az kellemetlen lehetne. Így hát Franket le kell buktatni Graysonék előtt, intézzék el ők a biztonsági embert.

1.JPG

Victoria a hagyományos július 4-ei partit szervezi Ashley segítségével. Tyler randit beszél meg Ashelyvel, majd egy apró kis trükkel dupla randit csinál belőle Daniellel és Emilyvel. Nolan Jacknél próbálkozik Emily-ügyben, szeretné együtt látni őket, Jack meg inkább félreállna, pedig Declan is egyetért, hogy Jacknek rá kéne mozdulnia minden lehetőségre. Emily kiadja a végső utasítást Nolannek: küldje el a videót Conradnak. Conrad pedig meg is kapja. Ashley ráveszi Emilyt a duplarandira, miközben britségét halálosan sérti egy július 4-ei buli szervezése. A Declan-Charlotte románc tovább fejlődik, igazi randi is lesz most már, de nem Graysonék partiján, azért az mégsem Declan asztala. Conrad és Frank randevúzik egy bárpultnál, és Conrad kétségkívül szakítani akar, azzal az ürüggyel, hogy Frank hűségesebb Victoriához, mint hozzá (elárulta Lydia csekkjét), és ő bizony sejti, hogy miért. Búcsúzóul Frank is kap egy csekket, és immár ex-főnöke azt tanácsolja neki, hogy utazzon el jó messzire.

Emilyhez Jack ugrik be váratlanul, mert van a teraszon egy hintaágy, ami már felújításra szorul, és valamikor régen a kislány, aki ott lakott, át akarta tenni a másik oldalra, hogy a napfelkeltét lehessen látni belőle, és ezt most Jack azon nyomban meg akarja csinálni. Ekkor megérkezik Daniel is, merthogy duplarandira mennek éppen, Jack meg láthatóan dühös lesz, szóval be is osztja Danielt a bárba másnapra, ami éppen 4-e, de Daniel nem ellenkezik, munka lesz itt, kéremszépen. Conrad bizonygatja Victoriának, hogy Frank belé van esve, de Victoria nem hisz neki, úgyhogy Conrad megmutatja neki a felvételt. Victoria halálra rémül, Conrad pedig pusztán elővigyázatosságból beszerez egy fegyvert. A duplarandin középszerű bájcsevej zajlik, Tyler utálatos Emilyvel, Daniel pedig meggyőzi Emilyt, hogy menjen el a partira nélküle, milyen jó lesz neki smúzolni az anyósjelölttel.

2.JPG

Közben Declan a bátyjától próbál pénzt szerezni, hogy valami klassz (és drága) helyre vihesse Charlotte-ot, de nem kap, mert Jack szerint úgyse jönne össze, ne pazarolja erre az idejét, meg az ő pénzét. A párosrandin ezalatt Tyler valami sztorival vág fel a Bahamákról, repülőkről, milliókról, Emily viszont ízekre szedi a történetet, és valahogy úgy áll a dolog, hogy valószínűleg egy szó sem igaz belőle. Tyler ezen felkapja a vizet, elviharzik, Daniel utána megy, Ashely meg lecseszi Emilyt, amiért ilyen ellenséges. Közben Declan egy rákcsapda tartalmát üríti ki a tengeren, és valószínű, hogy azt nem ő lógatta be oda. Victoriát Frank részesíti éjszakai látogatásban, és mikor Victoria elmondja neki a felvételt, nem is tagadja a tényeket, azt állítja, Victoriáért tette. Másnap reggel Tyler készségesen elkotyogja Victoriának, hogy Daniel a Potyautasban fog dolgozni, és szerinte mindez Emily hatására történik. Tyler persze nagylelkű, felajánlja, hogy beszél Daniel fejével.

3.JPG

Emily elújságolja a sikert Nolannek: Graysonék kirúgták Franket, most már lehet Tylerrel foglalkozni. Daniel ugrik be Emilyhez első munkanapjának reggelén, és ahogy alakulnak az események, el is fog késni onnan. Frank lefizeti Lydia lakásának portását, hogy belenézhessen a biztonsági kamerák felvételeibe, és talál is valamit: Nolant. Amint éppen bemegy Lydia lakásába nem sokkal azután, hogy Frank elment onnan. Declan a parton árulja az éjszakai zsákmányát, össze is szed valamennyi pénzt belőle. Daniel persze elkésik a munkából, Jack meg persze kiszúrja Emily „nyomát” a nyakán, és egy Bull nevű morcos óriásra bízza Daniel betanítását. Declant megtalálják a homárok eredeti gazdái, és elég dühösek, Jack egy baseballütővel ijeszti el őket, de a pénzt attól még vissza kell adnia, sőt, Danielnek rá is kell fizetnie, hogy ne legyen balhé. Declan végül elég sokáig piszkálja Jacket: mindketten elmennek Graysonék partijára, amíg Danielre és Bullra bízzák a bárt.

4.JPG

Emily megérkezik Victoria partijára, Szabadság-szobor jégből meg minden. A két nő korántsem kedvesen, de cseveg, közös témájuk nyilván Daniel. Emily tovább áll, hogy bocsánatot kérjen Ashleytől, amiért olyan ellenséges volt, és Tylert keresi, de őt Daniel után küldte Victoria, hátha észhez téríti. Nolan pedig meghozza a partira a Porter tesókat. Eközben Tyler ráveszi Danielt egy italra munka közben (Daniel belemegy, hátha akkor megszabadul tőle), Tyler viszont aljas módon valamit belecsempész Daniel italába. Ettől aztán Daniel a részegség jeleit kezdi mutatni, végül állni se bír, és Tyler lefekteti egy kanapéra, amit Daniel annyira nem akar. Ezen Tyler megdühödik, kirohan, nagy levegőt vesz, és egy oszlopba vágja a fejét, csinos kis sebet szerezve ezzel. A július 4-e partin Declan meglepi Charlotte-ot, és elmondja neki az evidenst: ő bizony csóró. Nem mintha ez érdekelné a lányt. A családi sikereken felbátorodva Jack Emily felé veszi az irányt, és kimennek beszélgetni kettesben. Nyakatekerten ugyan, de lényegében Jack szerelmet vall, Emily viszont elutasítja, de megkönnyezi a dolgot.

5.JPG

A partin Frank környékezi meg Nolant egy fegyverrel, és csevegésre invitálja. Tyler visszamegy, hogy elpanaszolja Victoriának, hogy Daniel ivott, és hát összetűztek, és azért néz úgy ki a feje. Emilynek is elmondja, hogy Daniel munkája a véres homloka. Frank éppen az öklével vallatja Nolant, amikor meghallja a közeledő Tylert, így az már csak Nolant találja a földön fekve, amikor belép a szobába. Nolan gyorsan beavatja Emilyt a Frank-helyzetbe, Frank pedig tisztes távolból figyeli kettejük több mint gyanús pusmogását. Az este végén mindenkire más vár: Jack a teljesen kiütött Danielt találja a bárban, Declan és Charlotte a hajón romantikáznak, és az első csók is elcsattan, Emily pedig hazaérve a felújított és áthelyezett hintáját találja. Frank megosztja gyanúját Victoriával, hogy őt bizony felültették, és nemcsak őt, hanem mindenkit. Victoria is felteszi a kérdést Conradnak: honnan van a felvétel Frankről és Lydiáról? Zárásképpen pedig Emily a tűzijátékot nézi a hintájából, Frank pedig Emilyt a bokrokból.

Címkék: bosszú revenge
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2012.10.03. 18:34:53

köszi az irásokat:-)

lelkes olvasód vagyok...sajnos csak az első két részt tudtam megnézni, a többit igy pótolom

fuszulykavirág 2012.10.03. 19:59:20

@genevieve: örülök, remélem akkor is érthetőek a hogyvoltok, ha nem láttad az epizódot :)
süti beállítások módosítása