Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hawaii Five-0 - 1x22

2012. szeptember 09. 10:00 - Segna

Ma elsőként azt tudjuk meg, hogy a napsütötte trópusi tájat, rengeteg bikinis csajjal lehet még forróbbá tenni, illetve egy lakókocsi tűzzel. Pfúj, környezetszennyezés!

01.jpg

Előzményként megtudjuk, hogy a piros bikinis címlaplány és az áldozat, aki egy éltesebb; értsd befutott, és gazdag fotós, gyengéd érzelmeket tápláltak egymás iránt. Látunk továbbá néhány sanda pillantást egy másik bikinistől, és az egykedvűen kéklő óceánt, aztán robbanás… és Főcím!

02.jpg

Ninjánk reggeli futkorászásával nyitunk, immár gipsztelenül. A parancsnok arcáról a futás okozta örömöt, egy újabb sárga boríték törli le, amelyben most egy értékmegőrző kulcsa lapul. Konoval folytatjuk, aki észveszejtően kék bikiniben tölti a szabadnapját, beteg gyerekeket tanítva szörfözni. Jól áll neki! Mármint a jótékonyság. Ekkor persze megcsörren a telefon. Esetre!

03.jpg

Helyszínelés, tanúk kikérdezése… McGarrett brilliánsan, arra a következtetésre jut, hogy a tűz és a kínhalál, személyes motivációt jelenthet. Na, jöhetnek a tanúk. Dannó feltűnően készséges a modellek kihallgatásával, amin a csapat jót derül, mire a haule a következővel hárít: Ők csak nők! Na, nincs több kérdésem!

Közben két bikinis máris hajba kap, és az exfotós piros bikinis kedvence, erősen tépi a korábban őket sandán méregetős zöld bikinist. Meg is van az egyes számú gyanúsított, mert Zöldikéről kiderül, korábban ő volt a fotós lieblingje. Persze tagad. Drámai bejelentéssel zárul a bunyó; az új kedvenc, gyereket vár a fotóstól. Párosunk láthatóan együtt érez Piroskával, de azért alaposan kikérdeznek mindenkit. Zöldike higgadtan közli, hogy nyugodtan együtt tudtak dolgozni a fotóssal, nem ölte meg.

04.jpg

Chin az asszisztenst kérdezgeti, ő nem nagyon ismer senkit, csak egy ezüst porshés ipse tűnt fel neki, aki a fotóst látogatta meg korábban. Közben Kono a laborba indul, ahol egy új fiú fogadja, aki felette igen szép. A neve pedig, Charles Fong. Na, még egy kínai, de ő inkább túlnyomórészt, mint félig az. A paskó lelkesen, és vigyorogva üdvözli a szép bennszülöttünket, és közli, hogy régről ismerik egymást. Kono lefagy, rohadtul nem tudja hova tenni az elbűvölő mosolyú helyszínelőt. Az meg nem, és nem oszlat! Hmm, ez érdekes lesz! Remélem gyakran fog szerepelni! Fong tájékoztatja a lányt, hogy megvan a gyújtogatáshoz használt benzin, lehet keresni, hogy melyik benzinkútnál adták el, meg, hogy valami egyelőre rejtélyes izét találtak a kannáknál. Kono közben folyamatosan arról kérdezgeti a Szép Helyszínelőt, hogy honnan ismerheti. Fong vigyorog, és újfent nem mond semmit. Teccik a paskó! Engem Tony Leungra emlékeztet, aki a filmtörténet vitathatatlanul legszebb fenekével rendelkezik. Aki nem hiszi, nézze meg a Szeretőket. A hölgyeknek tartalék bugyi, az uraknak nyálfogó kis kendőcske ajánlott hozzá.

05.jpg

Közben Chin nagybátyja bevallja, hogy ő vitte el anno a pénzt, így újra nyitják az esetet. Chin mégsem boldog, nem szeretné a szeretett bácsikáját börtönben látni, plusz akkor az eseteit is felülvizsgálnák. Nagy dilemma ez. Ninjánk segítene, de Chin hárít, és inkább ő maga próbál a nagybátyja lelkére beszélni. Nem sok sikerrel.

06.jpg

Az eset közben bonyolódik, Zöldike tisztázva, de a fotós pénzügyei nincsenek rendben. Szerencsjáték-függő volt. Fogadott mindenre, ami csak eszébe jutott. Dannó megpróbálja megkeresni a bukiját. Kono a Szép Helyszínelővel indul kútpróbálgatásra, indokolatlanul vidáman. Chin pedig megint kukkoló kamerákat vegzál, az ezüst porshet keresi, amely egy bukmékeré. Sajnos a buki óvatos, nehéz lesz csőbe húzni. Dannó javasolja a nehézlovasság bevetését, így a lavina-kövér fagylaltárushoz fordulnak segítségért. A segítség épp egy fagylaltot idomít energikusságra és szenvedélyre! Na, szívesen találkoznék egy energikus és szenvedélyes fagyival… Bár elég perverzül néz ki.

07.jpg

A rész kétségkívüli csúcspontjához értünk, a Nagyszabású, utalva kedvenc párosunk immár szembeszökő összeszokottságára, más anyától származó haule tesóknak szólítja őket! Aztán Dannó a fagyi bábról kérdezi, mire a csávó, kioktatja, hogy ez nem egy muppet, ez egy gazdasági stimulátor! Tiszta mikro-ökonómia könyv ez a pali! Rövid értekezés következik a túltelített piacról, a jó áruról, és a márkatudatról. Megszaggatom a pizsim gombjait! A fiúkat nem hatja meg az értekezés, finoman megzsarolják buki ügyben. A Nagyszabású így kénytelen-kelletlen felhívja a brutál bukit, és közli, hogy nem fizet. Fél órán belül, máris a nyakára küldenek két verőlegényt. A fiúkról kiderül, hogy a biztonsági őr képzőt is levelezőn végezhették anno, és szánalmasan tájékozatlanok rendőrségi állományilag, így szívózni próbálnak párosunkkal, majd elfutnak. Kedvenc ninjánk, szokásának megfelelően, a messziről rávetődős, lerántós figurával hatástalanítja az egyik mázsán felüli csekélyértelműt. Meglepetésünkre, a haule sem finnyog immár, lelkesen lohol a másik emberszabású után, majd nyilván a ninjánktól ellesett aljas trükkel, a pofájába hajítva egy marék parazsat, birkózza le a homokon.

08.jpg

09.jpg

Ezután a rábeszélés után, a fiúk máris készségesen elvezetik párosunkat a bukmékerhez. A ninja fegyverrel a kézben kezdi faggatni a bukit, de hamarosan kiderül, rossz nyomon járnak. A hapsi a barátjának tartotta a fotóst, és kölcsönt adni volt nála, pontosan 291.570 dollárt. Az összeg felkelti ninjánk figyelmét, de a buki nem tud segíteni, mondván, hogy ő nem a nemzeti bank, ő soha nem kérdez, mire kell a lé. Sajnos teljesen igazat mond, így ez zsákutca.

Chin közben fenntartja a vallomását a bizottság előtt, hogy ő lopta el a pénzt. Nem hisznek neki, mert figyelték a pénzügyeit. Ó, nem költötte el, ott van a dunnacihában, állítja erre Széparcú Félkínaink, Ó, akkor hozza be holnap estig. Ez megint kutyaszorító.

A Szép Helyszínelő kideríti Kononak, hogy az olvadt tárgy egy méregdrága öngyújtó volt. Ezzel ölhették meg a fotóst. Nem értjük miért fontos, de haladjunk. Dannó meg kideríti, hogy a fotós végakarata szerint, a vagyonának az örököse egy bizonyos Pouline Lucero. A hölgyről senki még csak nem is hallott. A Piros bikinis szerint, volt egy Shannon Lucero nevű modell, akivel anno a fotós együtt járt. Na, csak alakul az ügy, főleg amikor kiderül, hogy a 291.570 dollár, egy gyermek felnevelésének az átlagos költsége az USA-ban. Vajon ezt hogy számolják ki? Úgy, mint itt mifelénk az átlagos tankkönyv csomag árát 6500Ft.-ban, holott mindenki tudja, hogy egy tízes alatt képtelenség megúszni bármely osztályban is?! Persze ott nem Hoffman Rózsa a miniszter… mégiscsak meg kellene fontolni azt a Hawaiira költözést!

Hamarosan kiderül, hogy az ifjú hölgy azonos a kis asszisztens lánnyal, aki benzint vett épp aznap, a minta szerinti kútnál. Irány a kishölgy szállodája! A csaj meglátva kedvenceinket, futásnak ered. Most komolyan kislány! Csattogós kis szandikában, retiküllel akarod lefutni a rendőr bácsikat? Hát, hiába, szőke a lelkem. Miután elkapják, tapintatosan a vízhez szorítva, semmi ráugrálás meg kéz hátracsavarás, a lány közli, hogy a gaz fotós cserbenhagyta terhesen anyukát, és hallani sem akart őróla. Búcsúzóul elmondják neki, hogy kár volt megölni apukát, mert az mégis hallani akart róla, és örökösévé tette.

010.jpg

A hangulat javítása céljából végre megtudjuk, hogy Kono, a barátnője 10 szülinapján találkozott a Szép Helyszínelővel, sőt mi több anno csókolóztak is. Ezt elfelejteni?! Ejnye Kono!

A részt Chinnel zárjuk, aki a bukihoz megy, kölcsönért. Cserébe a házáért. Hát ez keserű zárás, unicumot javaslok leöblítésként, szigorúan hideg pohárban. Egészségünkre!

Címkék: hawaii five 0
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása