Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hawaii Five-0 - 1x18

2012. augusztus 01. 11:00 - Segna

A legfantasztikusabb abráziós, vagyis hullámverés formálta szikla látványával nyitunk, ami ezen a szép földön lehetséges egyáltalán. Talán a Ha-Long öbölben lehetnek még ilyen gyönyörűségek, de tegyük félre az én aberrációimat, mert egy kalandparkba, sőt egy kalandba csöppenünk, rögtön. Egy kedves-szimpatikus bírót a lánya rávesz, hogy drótkötélpályán szeljen át egy szakadékot. Na, ez az aberráció! Sajnos nincs vége a borzalmaknak, mert valami valódi elmebeteg a bíró lányát a szeme láttára nyírja ki. Brrr. Főcím.

01.jpg

A kezdés sokkját kiheverendő, a Williams család idilli életével nyitunk. Dannót meglátogatja az eleddig nem is emlegetett öccse, aki jó arc, legalábbis Grace szerint. Dannó gyanakvóbb természet, felhánytorgatja, hogy mindig csak akkor jelentkezik, ha bajban van. Sajnos eset van, így Grace marad, Dannó meg esetre kap.

A csapat kezdi összerakni a mozaik darabkáit, az Aberrált felrobbantotta a drótkötélpályát, mégpedig közelről, hogy gyönyörködhessen. Megegyeznek abban, hogy a célpontja a bíró lehet, a lány csak járulékos veszteség. Nem sok nyom van, talán a bíró régi esetei segítenek.

02.jpg

Ellensúlyozandó a hátborzongatónak ígérkező esetet, Dannó öccse összehoz egy jó ki családi ebédet, exfeleséggel, gyerekkel és morcos ninjával. A kellemes étkezés az estébe nyúlik. Ninjánk már-már emberi. Rachel meg egyre gyanúsabb, nagyon meregeti a szemét az exére. Sajnos a két különleges osztagos nem képes lazítani, így kapcsiból kiszúrnak két szövetségi ügynököt, akik az elbűvölő öcsikét figyelik. A két hawaii nagymenő rövid úton kérdőre vonja a két haulet. Azok hebegnek és habognak, de végül beadják a derekukat. A tőzsdefelügyelet nyomoz utána, a vád sikkasztás. Na puff neki! Ha szól az öcsikének, ő is bűntárs lesz, tehát nem szólhat, de Dannó egyelőre nem hisz a bűnösségében. Rövid tiráda következik az öcs nagyszerűségéről, aki mellette állt a válás elején. Halleluja!

Na, vissza az esethez! Az ügyész előszedi a bíró fenyegetési aktáját, és a csapat figyelmébe ajánl egy robbantót, aki most kapott kegyelmet. A szállására indulnak. Sajnos Aberrált egy lépéssel előttük jár, és már az ügyész nyomában van. Vagyis dehogy az ő nyomában, a fiáéban.

04.jpg

A csapatnak szöget üt a fejében, ez a gyerek leszámolósdi. Olyat keresnek, akinek a bíróval, az ügyésszel egyszerre volt baja, plusz valami történt az ő gyerekével. Versenyfutás ez a javából! Kono a helyszínen begyűjtött fényképezőgépek képein kiszúrja a már a bíró lányának a halálánál is ott járt furgont. Persze a rendszám nem látszik, de egy kölcsönzői matrica már igen. Ez is több a semminél. Chin minden báját bevetve, a detonátorokban használt kütyük nyomába ered, és egy helyi játékboltban kiudvarolja a szépséges helyi eladólányból, hogy kinek és hányat adott el abból a játékrepülőből. Sajnos rossz a hír, három kis repcsit vett a rosszarcú cowboy.

05.jpg

Közben Dannó beszélni akar az öccse fejével. És lám-lám tényleg le akar lépni. Dannó bepánikol egy kissé. Szerencsére a főnöke átérzi, hogy kedvenc hauleja az öccséért hülyeségre is képes, így kézen fogja és vele tart. Egy kis illetéktelen nyomozás, lehallgatás, igazán belefér a napjukba, hisz Chin és Kono dolgozik helyettük, és végül is már csak egy gyerek van veszélyben!

07.jpg

Mindenesetre öcsike helyi sötétekkel tárgyal, és a bátyuska faggatózásai elől rendre kitér. Exnejnek elképesztőek a radarjai, vagy csak ismeri Dannót, ő rögtön kiszúrja, hogy az exe nyomoz. És persze elég némi szemmeregetés és röntgenező kérdés, és Dannó máris vall. Mindent. Ennyit az FBI-nak tett hallgatási fogadalomról. Rachel csak annyit mond, hogy az öcséd! Na, erre varrjál gombot!

08.jpg

Dannó dönt, és egyenesen rákérdez az öcsire. Az megtörik, és végre vall. Szar van a szusiban, tényleg sikkasztott, de vissza akarta tenni. Dannó felajánlja, hogy visszamegy vele, és végigcsinálja vele a cirkuszt, hogy a legenyhébb büntetést kapja. Az öcs, egyelőre nem tűnt túl boldognak a lehetőségtől.

Kono megcsinálta a háziját, és az autó nyomán egy wyomingi pasira bukkant. Kiderül, hogy nem ő volt az érintett, hanem a fia ügyét tárgyalta a bíró és az ügyész. A srác ittas vezetésért 18 hónapot kapott, de a börtönben megölték egy bunyóban 10 napja. Voila, indíték. Oké, de ki a harmadik célpont?! Ötletük sincs, de megvan anyuka lakóhelye. Anya döbbent és készséges, de csak árnyalni tudja a képet, hogy a fia tényleg súlyos büntetést kapott mert a bíró példát akart statuálni, és az apa nem is láthatta a fiát, mert mint volt elítélt nem látogathatta meg a börtönben sem. Azért a volt hotelét elárulja kedvenc csapatunknak. A szoba üres, és csak a kibelezett 3 kisrepülőt találják a helyszínen. Már épp feladnák, amikor rábukkannak a fiú egy levelére, amelyben a kirendelt védőjét szidja. Mondjuk én kapásból a védőt kerestem volna, de hát biztos túl sok bűnügyi filmet nézek, vagy ninjáék ezen a héten nem voltak formában. Na, de ami késik, nem múlik, a védőhöz indulnak farok felvágva.

új.jpg

Itt persze szőke cica anyuka van, aki az izgalom kedvéért lenémítja a telóját, és csak sokadikra veszi fel. Ninjánk nem tököl, kiparancsolja őket a kocsiból. Szerencsére anya mégse olyan ostoba, ugranak mindent hátra hagyva, többek között az iskolatáskát is, amit Aberrált megbombásított. Gyorsan körbeveszik az Aberráltat. Nem tűnik meglepettnek, de megtörik.

010.jpg

Sajnos Williamséknál továbbra sincs semmi sem rendben. Az öcsike kámfor, az FBI ideges, mert rajta keresztül akartak eljutni egy drogbáróhoz. McGarrett nem falaz az ismeretlen öcsnek, Dannót védené, és elmondja, amit Dannótól tud, vagyis, hogy egy magánkikötőben van. Dannó él a lehetőséggel, és az öccse nyomába ered egy reptérhez, sajnos az öcsike nem hallgat a jó szóra, és elrepül a megtakarított pénzzel, szakítva a családjával.

08után.jpg

utsó.jpg

Dannó eléggé megomlik. Ez egy ilyen felemás rész. Minden még a Five-0-nak sem jöhet össze. Öröm az ürümben, hogy az exfeleség vállán ki lehet sírni a bánatát. Ehhez a részhez valami kávékoktél illik, ami egyszerre kesernyés és édeskés. Egészségünkre.

Címkék: hawaii five 0
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása