Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 24x14 - Perception is Not Always Reality (évadzáró)

2012. május 18. 12:00 - kardigan

És akkor itt az utolsó rész, a csupa nőből álló final5, először a Survivor során, lássuk, hogy megnyeri-e Kim, vagy valaki képes lesz valamit húzni végre. A visszatekintő alatt az a gondolatom támadt, hogy nagyon szeretnék már egy tematikus évadot, amikor nem keverik és cserélik őket össze öt perc alatt. (Mármint fiútörzs-lánytörzs, kor szerinti törzsek, satöbbi.) Amúgy nem különösebben izgi, de elmegy rá főcímestül vagy 10 perc, kérem már a lényeget na. May the best woman win, hosszabb poszt lesz, mint a szokásos, mert duplarész volt.

Alicia de cuki, szerinte ő szabadult meg Tarzantól, egyre jobban szeretném a döntőbe, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy szerepelne. Kim felveti Sabrinának Chelsea kiszavazását, aki nem örül, és csak kicsusszan a száján az, hogy becsület, pedig eddig tökre kedveltem, gondolom Coach ittfelejtette tavalyról az elveit és Sab megtalálta. Alicia úgy érzi, csak Chelsea áll közte és az egymillió dollár között, szülinapomra egy túrát kérek az agyában.

Szép hosszú challenge jön, először csomózás, aztán egyensúlyozós labirintus, egy kurvanagy hálóról puzzledarabok összeszedése, puzzlerakás, amin van egy feladvány, annak a megoldása három szám, amivel kinyitnak egy számzárat. Huhh. Félig megszokásból drukkolok Kimnek, félig meg azért, hogy történjen valami vicces az idollal. Elég jól sikerült a challenge, közben is izgi, viszonylag mindig más vezet, a számzár pedig kifejezetten fasza, Kim és Alicia is elrontja egyszer, aztán Chelsea-vel hárman próbálgatnak, de NYER KIM, ezaz, át fogja adni az idolt! Csak most izgulok, hogy Chelsea-nek kellene adnia, különben bukja a szavazatát.

Chelsea Aliciát rakná ki, és szépen meg is ríkatja Kimet azzal, hogy nagyon-nagyon biztos benne, hogy Kim őt viszi magával, annak ellenére, hogy nyilván esélyesnek tartja. Kim meg szarban van, és az kívánja, bárcsak ne mondta volna el neki, hogy idolja van, hát igen, pont ezt mondta mindenki, aki nézte azt a részt. Chelsea terve az, hogy Alicia és Christina rá szavaz, és Kim nekiadja az idolt, ezt mondjuk kurvára nem értem, ha Chelsea bízik a saját hármasában, akkor minek az idol, ha meg nem, akkor már régen baszhatja.

Tribalen Kat még mindig pofákat vág, nagyon szeretnék az arcára lépni basszameg. A szokásos szólamok mennek, bizalom meg alliance-ek, agyból meg érzelemből szavazás, blablabla. Chelsea egész jól csinálja, azzal érvel, hogy Kim sokakat felbaszott a juryben, és egy bizonyos döntéssel esetleg visszanyerheti a bizalmukat. Én már most kurvára izgulok, hálistennek Dalton Ross, a Mester mintájára van egy söröm, és milyen jól teszem baszki, Kim nem játssza ki az idolt! Chelsea és Alicia 2:2, és ALICIÁT DOBJÁK KI, aztapicsa. Chelsea kibaszott hálás Kimnek, tök biztos volt benne, hogy ő megy, I feel you, sister.

Christina biztos volt benne, hogy Kimmel és Aliciával megy a final3-be, de nem tűnik annyira sértettnek, mint inkább elismeri, hogy Kim ügyes volt. Miért is nem tökmindegy szegénynek, kik ellen veszít, na sebaj. Nagyon azt építik másnap, hogy Christina fog nyerni, sokszor elmondja, hogy mennyire szüksége van rá, és a többiek is arról beszélnek, hogy tutira mindent belead, mert ez az egyetlen esélye. Kétségtelenül nagyon vicces lenne, szóval én is neki drukkolok - már azon túl persze, hogy Kimnek. De még a challenge előtt visszatér a fallen comrades montázs! Ez lényegében annyi, hogy minden kiesettnek van egy fáklyája, amihez odajárulnak és mondanak róla valami szépet, meg bejátszanak pár mondatot az illetőtől. Amikor túl sok évadot nézek meg zsinórban, mindig halálra idegesít, különösen az első pár embernél (ahogy Parvati mondta: "Mary. I didn't even know Mary."), de most kicsit érdekel, olyan rég basztam fel magam Coltonon.

Burnették rájöttek, hogy nem a fáklyákat kell cipeltetni szerencsétlen játékosokkal, határozott javulás, csak egy táblácskát szednek le róluk. Matt zseniális, állítása szerint ő játszott a legjobban, csak hát a fiúk-lányok bontás megnehezítette a dolgát, de ő mindenkinél jobb, uramjézus. Bill még mindig gyönyörű és csodálatos, hozzátok vissza a Mi lett volna ha? évadra kérlek. (Amiről még mindig nem tudom, lesz-e, a 20. óta lebegtetik minimum.) Monica Eleanor Rooseveltet idézi, idegesítő egy nőszemély ez, Colton cheerleaderugrik a bejátszásban, és azt mondja, hogy a kiesésével Isten kupánvágta, hogy vegye észre, mennyire elkényeztetett, aztakurva. Befagyott a pokol, véreső hullik és közelednek az Apokalipszis lovasai. Tarzan állítása szerint szándékosan volt bétahím, Alicia meg megemlíti a haját.

Az immunity elég faszának tűnik (bár nem kitartós). Egy hosszú rúd végén egyensúlyozak egy hengert, amivel végig kell menni egy kerámiaépítményen, és a végén ferakni a tetejére. A poén benne az, hogy az alján van egy rugó, úgyhogy ha hozzáérnek a dolog falához, lebillennek a cuccok a tetejéről, és azokat újra fel kell pakolni, de mutatok képet azért, hogy tényeg lehessen érteni.

Végül dögunalmas sajnos, egyszer ejt le Kim egyetlen darabot még viszonylag az elején, Christina tökre úgy tűnik, mint akinek van esélye, faszán fej-fej mellett vannak végig, de a végén persze Kim nyer, mert hát ő Kim. Christina lemondólag beszélget Kimmel meg a kamerával, szerintem baszottul nem ő fog kiesni. Kim és Chelsea persze nem biztos a szavazatukban, de vicces módon Christina tényleg lefeküdt a földre meghalni, egyáltalán senkivel nem beszélget, hogy tartsa bent. A tribalen Jeff nem is tud leszakadni erről a témáról, édes lányom, egymillió dollár a tét, mi a bánatos faszért nem ugráltál egy kicsit vagy valami. Az a dologban a fantasztikus, hogy Sabrina és Christina is sokat beszél ennek kapcsán, az előbbi kurvajó, az utóbbi meg annyira kínos, hogy a zsűri végig a fejét fogja. És Kim persze elejt egy megjegyzést, hogy nem addig van a', semmi sem nyilvánvaló és lesznek még itt meglepetések, Sabrina nagyon Néz, de szerintem ettől még hullani fog.

Aztakurva, és nem, kirakják Christinát papírforma szerint, Kim, kérlek, könyörgök, legyen egy nagyon jó szpícsed a végére. Az utolsó reggelt hagyjuk, sírdogálnak-meghatódnak, kaland-büszkevagyok magamra, menjünk tribalre na. Chelsea úgy kezdi, hogy ő állva szeretne beszélni, és azt meséli, hogy ő és Kim végig együtt játszottak - a zsűri nagyon forgatja a szemét és néz egymásra. A merge-nél megváltozott valami, mert amikor Jonast kiszavazta, az nagyon fájt a kicsi szívének, és onnantól érzelemmentesen és kötődés nélkül játszott. Aztán még azt is mondja, h azért haragszanak jobban Kimre, mert ő barátkozott is mellé, ez a csaj Kim kortesbeszédét mondja baszki. Kim tulajdonképpen azt mondja, amit gondoltunk, hogy fog, ez egy játék, ő pókerezni jött, és reméli, hogy megbocsátanak neki, de tökre nem bánja, neki volt egy célja és kész, és a jury szépen bólogat. Kicsit az érzelmekre is hat, hogy a családjáért csinálta, az Internet szerint ezt Boston Robtól lopta. Sabrina lényegében annyit mond, hogy szándékosan fogta vissza magát, hogy ne legyen célpont, és a végén még elmeséli, hogy Brooklynban tanított egy iskolában, de kirúgták, jaj de nagyon-nagyon utálom az ilyet.

És jön a jury végre, remélem lesz egy kis hiszti. Jonas nagyon szigorúan kezdi, mivel ez egy fontos döntés, ő lefekteti az alapszabályokat, amikor valakihez szól, válaszolja azt, igen, Jonas mester, és majdnem kibírja röhögés nélkül, cuki ez a fickó, kár, hogy rettenetesen felbaszott a játékával. Sabrinával lényegében megbeszéli, hogy mennyire szar volt a challenge-ekben, Chelsea-nek udvarol egy kicsit, aztán azt kérdezi, hogy melyik volt a legdurvább lépése - hát az, hogy én találtam ki, hogy rakjuk ki Katet, hopp, ugrott egy szavazat? Kimtől azt kérdezi, miért nem Christinát vitte, és nagyon fasza a válasz - ha haragszanak rá a kiesettek, akkor akárkinek inkább adják a pénzt, ha meg nem és a legjobb játékosra szavaznak, Chelsea-t és Sabrinát is meg tudja verni.

Christina Kimtől azt kérdezi, hogy ha nem őt szavazzák ki előző nap, akkor kit (Chelsea), Chelsea-től meg azt, hogy miért utálja az embereket. Nekem kicsit random kérdésnek tűnik, de biztos keménynek szánta, és Chelsea erre is rémesen rosszul válaszol, félig-meddig rákeni Kimre az összes geciséget, mert ő mondogatta neki mindig, hogy észből játsszon és ne szívből, mások vittek rossz utakra engem. Jay a következő, Sabrina, mennyire volt stratégia a lúzerkedés? Egyrészt az volt, másrészt a játék előtt tanult meg úszni, szóval volt ebben igazság is, szerintem senki nem hiszi el neki, hogy szándékosan futott lassan.

Mike jön, megint Kimtől, hogy mi az a blindside és tökéletesítette-e - nyilvánvaló, hogy a saját kiszavazásáról akar beszélgetni. Kim azt mondja, azért ő ment és nem bármelyik másik fiú, mert róla tudták, hogy Troy nem kedveli, ezért ő volt az egyetlen, akire hajlandó volt szavazni a lányok helyett. Mike még hozzáfűzi, hogy hiba volt, vállalni az összes blindside-ért a felelősséget, és ezt valami egészen bicskanyitogatóan duzzogó stílusban adja elő, Mike egy fasz. Tarzan jön, ajjaj. Nem kérdez semmit, csak megköszöni, hogy itt lehetett, meg megköszöni a lányoknak, hogy benntartották addig, hogy láthassa a feleségét. Chelsea beiktat egy seggnyalószessönt, hogy nem is tudta, hogy ilyen szerelem is van, ez cuki lehetne akár, ha kedvelném Chelseat. Leif pont annyira érdektelen, mint az egész játéka, miért basztatok ki engemet. Sabrina védekez, hát mert a Kim azt mondta, Kim meg rámutat, hogy hát nyuszi, például mert szavaztál rám, az közepesen építi a bizalmat.

Alicia kurvavicces, még mindig azt hiszi, hogy ő fingta a passzátszelet, és mélyen megérti Kimet, hogy kiejtette, mert ha most ott ülne mellette, biztos be lenne szarva, nem hiszem ez ezt a csajt. (Idézek: "Because without you getting me out, I would have had more chances of winning that money than any of yous.") De legalább Kimre fog szavazni. A következő Troyzan, pizsamanadrágban, Kim, melyik volt az a pillanat, amikor elvetted a győzelmi esélyemet? Amikor Jonast kiszavaztuk - szerintem ez nem jó ötlet, az nagyon korán volt, sérteni fogja az egóját.

Kat jön, Kat jön, nagyonizgulok. Tökre megbántottatok, blablabla, jó, ezt sejtettük, majd drámai fordulat, arról beszél, hogy tizenkevés korában volt egy szívműtétje, és hamarosan lesz még egy, állak leesnek, szemek párásodnak. És akkor Kat olyat mond, amit sosem hittem, hogy pont ő fog, nevezetesen, hogy nem fogja arra pazarolni az életét, hogy mérges legyen, és tegyen így a kedves jury is, hanem tán szavazzunk arra, aki a legjobban játszott. Beszarok. 

Ennyi volt a móka mára, senki nem hisztizett, ez mondjuk nagy kár, Jeff is megemlíti a jurynek, hogy milyen kis civilizáltak voltak. Két szavazatot látunk összesen, Tryozan és Kat - előbbi Sabrinára szavaz, pedig bíztam benne, hogy nem lesz a duzzogós típus, utóbbi viszont Kimre, azzal, hogy még mindig nagyon dühös, de ha most nem szavaz rá, akkor nem tanult semmit a játékból. És itt most szerencsétlen versenyzők várnak sok-sok hónapot, hogy a reunion show-n kiderüljön a hatalmas meglepetés, Kim nyert persze, 7:2:0, Troyzanon kívül Leif szavazott még Sabrinára, fogalmunk sincs, miért, de le is szarjuk, éljen Kim és egy elég unalmas évad, jövök még egy rövid reunionposzttal.

Címkék: survivor
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevin66 2012.05.22. 19:07:04

Hát nem tudom, nekem nem volt unalmas évad... igaz a vége felé lett csak az... Colton hiányzott (nem hittem hogy lefogom írni ezt is egyszer). Ami viszont hiányzott nagyon, mi volt ez a végén? "Szeressük egymást gyerekek"... Hát kis drámát vártam volna... Viszont az a jó, hogy arra szavaztak aki vitte a játékot a hátán.

kardigan 2012.05.23. 09:10:31

vicces módon közben nekem sem volt unalmas, ugyanúgy izgultam, mint a socalled Jó évadok közben
de így visszanézve azért elég közepes volt, nagyon hiányoztak a Pillanatok
süti beállítások módosítása