Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 28-29.

2012. április 13. 14:26 - Hódos Hajnalka

Ha Isaurának sikerült, Velenyák Gergőnek miért ne? Ezennel gyűjtést indítok, hogy ez a szerencsétlen el tudjon költözni albérletbe, és ne az anyjával lakjon, mert fizikai fájdalmaim vannak. A tapétától a falon. Meg úgy állesz az egésztől, de ezt már mondtam. Reggel van, szokásos jelenettel kezdünk, Kígyós könyörög Eszternek, fáradjon be a munkahelyére, fél órát kap, méri az időt. És tényleg, mutatom:

Titiéknél is reggel van, furcsállom is ezt a következetességet a sorozat készítőitől, valamint felhívom a figyelmét fiatal hölgyolvasóinknak, illetve mindazoknak, akiknek még nem volt része picsarészegen egyéjszakás kalandba keveredni, nem igaz, hogy reggel makulátlan sminkkel ébredünk. Valójában már a kocsmában úgy nézünk ki, mint Rambóné, színes smink esetén mint Mrs. William Wallace, a helyzet pedig egyre tragikusabbá válik. Reggel pedig eszünk ágában sincs feltűzött hajjal üldögélni hófehér fürdőköpenyben, sokkal inkább az új pasi előtti hangtalan hányás minél tökéletesebb kivitelezésével vagyunk elfoglalva. Titi szokás szerint szomorkodik, aztán legyint arra, valami Zsán keresi szkájpon, ne törődjön vele, nem kitartó fajta. Humor Harold-ot nem olyan fából faragták, kedélyes beszélgetésbe kezd, ni.

Titi felháborodik, mit képzel magáról, még csak fél napja ismerik egymást? Ja, hogy ez a dugásnál nem számított, csak most, hogy a laptopot piszkálgatta az ÚjFiú. Igen, tényleg ki van rúgva, menjen el. Szerintem el kéne venni Tititől az Ifjú Werther szenvedéseit meg össze kéne karcolni a Szomorú vasárnap cédéjét, mert rossz vége lesz ennek. Ja, igen, a mai Baltás-cím: Doktor Úr, a maga szíve sose fáj?

Eszternek esze ágában sincs Antos után söprögetni, ő baszta el a Lolás anyagot, hozza is rendbe. Kígyós megint elmondja neki, hogy bulvárbulvárbulvár, és oknyomozni majd akkor, ha bebizonyítják, az embereket az is érdekli. Eszter óbégat, a legolvasottabb anyag a Zöldi cikk volt Kígyós meg egyébként se ugasson, szart se ért az újságíráshoz. Igen, egyébként kiszimatolt valamit, de még csak a mozaikokat rakja össze. Mozaikokat, hogyne. Négy darabos puzzle-t esetleg. Pirszinges este lájtos buliba megy, Tompihoz, a hat perces párbeszéd lényege ez, haladjunk, haladjunk. Nagy nehezen mindenki bekóválygott a szerkesztőségbe, kicsit röhögnek Gergő felvételein, amiket Titiről csinált a kocsmában, aztán jön Kígyós és megnyilatkozik, lehet, hogy az újságíráshoz nem ért, de az emberekhez igen, úgyhogy Óbester és Velenyák nyitnak egy alrovatot a nagy volumenű ügyeknek, Titi hívja fel a volt csoporttársát, aki műhibaperekre szakosodott, Vitéz Velenyák meg intézze a Lola interjút, ha a Zamárdi műhibapert szimatol, akkor az biztos úgy is van, úgyhogy indulha a meló. Nagy az öröm. Titi megtudja a volt csoporttárstól a semmit. A Zemberek nem törődnek bele, hogy öregszenek, betegek és a Nagy Varázslót okolják minden szarért. Az ügyek többsége el se jut a bíróságig. Ha mégis, az orvos általában veszít. Kígyós doki haverja hirtelen nem is tud konkrét esetről. Néha persze vannak ügyvédek, akik bepróbálkoznak, sőt. Vannak, akik direkt erre szakosodtak, a mocskok! Egyébként meg, az idióta betegek összehordanak hetet-havat, de olyanokat, ha a kutya megenné, beledöglene.

Ottó és Antos szarabbul járnak, nekik Ágika jut, a főnővér, aki úgy küldi el őket a picsába, alig várják, hogy elindulhassanak. Természetesen elhangzik a hülyén, ill. nyomasztó, ódivatú hierarchikus rendszerben szervezett melóhelyek kedvenc mondata: én csak betartom a szabályokat. A másik kedvencem az "azért, mert mi így szoktuk", az ilyen helyek különös ismertetőjele ezen kívül, hogy a főnök minimum akkora görény, hogy a felesége nyers tojást csomagol neki tízóraira. Velenyák Gergő régen olyan édes volt, még verset is mondott a vendégeknek, most meg ki se megy hozzájuk. Pedig anyu mindent érte tesz. A fél lakást is azért adja ki, hogy eltartsa. Háládatlan, beste kölyke, nem elég, hogy vörös! Titi, aki úgy megsértődött ÚjFiúra, hogy kirúgta reggel, a telefonszámát azért megadta neki, úgyhogy a pasi most hívogatja, egy-kettő, szépen hívja vissza! Vitéz Velenyák meglágyítja Lola kőkemény szívét, mert egy földre szállt angyal. Még verset se kell neki mondania. Ottóéknál megint cirkusz van, mert a Hédi (a Pirszinges) elment buliba és borzasztó belegondolni, mi történhet egy fiatal lánnyal az éjszakában. Erzsi, elárulom, ugyanaz, mint délelőtt tízkor. Ottó hallgat, mert Erzsi folyamatosan sipákol, aztán azt rikoltozza, miért hallgat Ottó. Mert nem hagyod szóhoz jutni, bazmeg, azért hallgat az a szerencsétlen!

Bohócévi ismeri a Havas doktor esetét, mert a Klári is ott volt az operáción, de esze ágában nincs bemutatni Antosnak Klárit, mert túl jó nő. Meg nőstényfarkas is. Antos állítólag puncsot készít, szerintem tökön szúrta magát Évi megdönthetetlen érvei miatt és a saját vérét kevergeti a lábosban, de hiába, Évi megmondta, hogy nem. Titi siet haza, ÚjFiú várja bocsánatvirággal, fordítok, teszkós rózsacsokor bóhavirággal. Akkor rezgő, bánom én. A pasi tolja a rossz szöveget, nem volt joga, bocsi, a szándékai tiszták, segíteni akart, hogy az aranyszívű Titi megszabaduljon az egoista pöcs Zsántól. Hopp, reggel van, mindenki Antost baszogatja a szerkesztőségben, még a saját barátnője sem bízik meg benne? Kígyós Ottónál puhatolózik, most akkor van ügy, vagy vaktában puhatolóznak? Vanhá. Titi találkozik a Tanár Úrral, aki semmit nem változott az egyetem óta. A prof elmeséli neki, az a kisebbik baj, hogy az ügyvédek dögkeselyűként köröznek a kórházakban, a nagyobbik az, az esetek többségében az orvos eleve vesztes fél. A kórház a fontosnak tartott dokikat megvédi, aztán keresnek egy bűnbakot, akire ráverik a balhét. Már most látom unom ezt a műhibaperes cuccot. Kígyós koccolja az ügyről Esztert, mert érzelmileg érintett, bízza a kollégákra, elvégre ő válogatta őket össze, nem? Eszter duzzog, Ottó meggyőzi Bohócévit, aki végre kinyögi, ki az a Klári.

Hát rég röhögtem ekkorát, a nőstényfarkasnak beharangozott műtősnő kiköpött Ódor Emília, Évikém, baszod, ez ugyan nem fog talpig latexban ostort csattogtatni a kikötözött Antos fölött, megnyugodhatsz! A szóban forgó műtéten Havas volt a másodasszisztens. A másodasszisztens azt csinálja, hogy ő a legfiatalabb. Meg ő végzi a kulimunkát, cserélgeti a vértől tocsogó tamponokat, meg egyéb gusztustalanságokat. És hát Havas doktor nem vette észre a szövődményt, mikor befejezte a műtétet, nyugi a beteg nem halt meg, csak még egyszer fel kellett vágni tokától bokáig. Klári nem tud többet. Mi viszont megtudjuk, hogy ÚjFiú színész, este randiznak Titivel a Félkézben, ami elég szarul sül el, mert ott van pár gyökér meg egy Zsizsi nevű penészvirág. A bohó, léha életet élő ifjú színészek legendát gyártanak éppen valami közös zuhanyzásról, Titi megsértődik és ott hagyja ÚjFiút, mert ez nem az ő világa. Ákos a kis színes, fekete-fehérben. Ákos egyre inkább Hitlerre hasonlít, a frizkója a klipben már-már tökéletes, és még mindig nem szokott le arról, hogy úgy artikuláljon, mintha egy csapat szuahéli autista gyereket kéne magyarul megtanítania. Félek, egyszer hallom tőle, hogy réparetekmogyoró. Már álmodtam is ezzel. Titi az anyjának sopánkodik, aki szerint Titi egy tündér, de görcsöl és minden pasira azt hiszi, hogy az az igazi. Ha egy óra múlva bejelentkezik ÚjFiú, hajtsa el a picsába. Titi természetesen lesmárolja a két perc múlva kóborkutya tekintettel az ajtajában térdeplő ÚjFiújt, Gergő meg, miután kifejti anyunak, hogy kicsit gáz ez a kapuzárási pánik, kifejti Eszternek a telefonban, milyen slendrián a kórházi lapok vezetése a Szent Ritában és felteszi az egymillió forintos kérdést: hogyan operálhat ez a Tornyai professzor egy időben két helyen? Nem tudom, de biztos megbolondulok, ha öt percen belül valaki nem árulja el!

Címkék: marslakók
13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

busifa 2012.04.13. 16:52:01

első!
Tornyai prof.- ból meg gondolom 2 van! :)

sogeking 2012.04.13. 21:11:40

második /hajrá Titi :D

tena_lady 2012.04.13. 22:35:28

Azon gondolkoztam, hogy Eszter miért nem ellenszenves mindenkinek. A libás türelme ilyen határtalan, hogy olyat is fizet, aki nem dolgozik? Meg azon, hogy a jogon végzetteket miért tartják okosnak. (Ez már a VV5-ben is érdekelt.) A jogászok csak jól tudnak magolni és rezzenéstelenül hazudni. A jogban semmi olyan nincs, amin gondolkodni kell, csak be kell nyalni és kész. Ehhez csak monotonitástűrés kell, illetve memória.
Egyébként meg hova lett a titkosügynök, aki megbízta Gergőt, hogy egy héten belül épüljön be az Anonymus hálózatba? Ez már legalább 3 hete volt.

no mail, no problem 2012.04.13. 22:58:33

a bebaszva egy éjszakás kaland vs. (reggeli) sminken besírtam. ugyanakkor ha nem kell hányni, még nincs megoldva a probléma, hiszen minden zajra és fényre hiperérzékenyen reagálva hogyan próbáljunk hasogató fejjel mosolyogni úgy, hogy legszívesebben már akkor is az undortól rángó arccal néznénk, ha másik hallhatóan vesz levegőt.

az nekem teljesen reális, h szex, együttélés van, laptop (telefon, jegyzet, stb) piszka nincs. én is pont ilyen hülye vagyok, és nem nyúlok máséhoz, remélem ezután se fogok.

kemény keleti kommentelő 2012.04.13. 23:59:56

A nőimitátornak öltözött Kossuth-díjas akkor sem lép másodszor a folyóba ha már odaért. Tök baró jelenet volt.

Hódos Hajnalka 2012.04.14. 08:09:11

@tena_lady: na, akkor itt egy szorgalmi feladat.
tegyük fel, hogy a kokakóla megint számpárokat rejt el a kupakokba, mint tette régen. bemész a boltba, mert negyven fok van árnyékban, veszel egy fél literes zérócukrosat. a boltban az üzletvezető az eladó és a takarítónő is egy személyben, rajtad kívül vannak még a boltban, te állsz a kasszánál és majd megdöglesz szomjan. letekered a kassza előtt a kóláról a kupakot, a tulaj pont akkor ér oda, amíg te iszol, véletlenül meglátja a kupakban levő számot és hozzá tartozó kódot. a nyeremény ötmillió forint. az elkerekedett szemekből és abból, hogy azóta nem vett levegőt, mióta meglátta kiderül, hogy a kupak párja nála van. kikapja a kezedből a kólát, visszatekeri rá a kupakot és kijelenti, hogy a kóla nem eladó. vizsgálja meg az esetet a tulajdoni jogviszonyokra való tekintettel.
hacsak bekő nyalni. :)))

Hódos Hajnalka 2012.04.14. 08:12:57

@no mail, no problem: és az akkora görény, hogy a felesége nyers tojást pakol neki tízóraira, az smafu?
ha meghallom a showder klubban a hadházitól, ideges leszek! :D

Hódos Hajnalka 2012.04.14. 08:17:08

@king of uci: lábrázást kapok Ákitól. az van.

tena_lady 2012.04.14. 12:58:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Kit érdekel a kóla, ha megjegyezted a kódot és előbb küldöd el az sms-t, mint a boltos? :)

no mail, no problem 2012.04.14. 20:16:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

nah, abban az volt az extra vicc, h az én főnököm már többször is jött doboz nyers tojással, eskü. (igaz, később sütött rántottát belőle, de a nyers tojás megvót.)

de azt hiszem, most már hiába mondok bármit, legalább akkora kihívás jól kijönni ebből kérdésből, mint helyesen reagálni a "nem túl nagy a fenekem?" örök kételyére, amely oly fájóan kimaradt wittgenstein traktátusából, pedig mennyit segítene a művelt emberiség konfliktusainak oldásában :D

Kullancs1983 2012.04.14. 20:43:07

Ha már görény, a Titánia új faszija meg pofára tiszta mosómedve, nem? Amúgy az se semmi, hogy mindannyiuk közül a "Sanyiiii" a legnormálisabb...

huncut 2012.04.17. 08:12:30

@tena_lady: No, tegnap telefonált a titkos ügynök, szólhattál volna korábban is, úgy tűnik, adnak a szavadra a forgatókönyvírók. :-)

gigantomán 2012.04.19. 13:56:48

Ki játssza Klárit? Annyira ismerős vhonnan az a csajszi... De még nem jöttem rá, és nem is találtam meg neten :S
süti beállítások módosítása