Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x13

2012. március 27. 09:00 - sixx

Múlt héten Pedró és Csíra is távozott, az egyik azért, mert faszszopó szlovák kurvának tartotta Noémit, a másik meg azért, mert nem volt neki párja. Mivel Csíra túl jó fazon ahhoz, hogy csak úgy kibaszni engedjék a hotelből, T69.2 adott neki egy retúrjegyet, amivel majd visszajöhet egyszer. Ja, jött egy új fazon is, Elemző Levente, aki menten megtalálta a közös hangot (muhaha) Hiperrel, a nővel, akinek be nem áll a szája. Pinokkina egyenes lábakkal, combközépig piros selyemben (?) áll, ez a ruha fasza megint, tuti nem a sztájliszt adta rá. Átrendeződnek az erőviszonyok, mondja, gyön egy bőrönd, amiből Melák és Noémi fog kiolvasni valamit, mint bibircsókos jósnő a kávézaccbúl. Mindenki nagyon akar valamit, mondja az autotune-nal megtámogatott Dér Heni, én speciel egy kávét. 

Reggel, az egyik szobában az éjjeliszekrényen síkosító és ipari mennyiségű gumi, kit análtak itten az éj leple alatt? Melák azzal kelti Műanyagot, hogy tud egy bitang jó edzést, és a takaró alatt hozzádörgöli a féltengelyt, mire Pokahontasz felpattan, mint Muzsikus, amikor skorpió csípte meg, és pánikszerű fogmosásba kezd. Ezt nem hiszem el, mondja Melák, aki nem ehhez van hozzászokva, gondolom otthon mindig akad egy lelkes műszáj ilyenkor. Alexa megint vakarózik, nem akarom tudni, miért. Naiva és Edina a szingliszobában megbeszéli, hogy gyorsan lezavarják a reggelit, és kibasznak Elemzővel meg Alexával - a jelenet annyira meghatóan mesterkélt, hogy szinte megkönnyezem, mert eszembe jutnak a régi szép idők, amikor Kristófék döglött csótányt csempésztek Pókmajom 25 000 forintos sminkkészletébe.

Műanyag tiszta szájjal osztja Melákot, nincs köztünk semmi, nem kellene erőltetni ezt a szekszuálást. Melák válaszul Műanyag fejéhez emeli a talpát, akkor tessen megcsókolni. Tud ez a nőkkel bánni, na. Nem a csiribiri barátnőid vagyok, kezd kilátástalan küzdelembe a magyar nyelvvel Műanyag, gondókozzá' má', ez egy játék, párt alkotok. Naon rossz útton halacc, ha így. Zseniális dialógus, Melák is röhög rajta, mi mást tehetne. Műanyag nem akarja érzelmi alapokra alapozni a játékot semmiféleképpen. Elemző odalent Hiperrel beszélget, Hiper nem tud Muzsikussal élni, mert tegnap éjjel is bement a szobába, és felkapcsolta a villanyt. Aztakurva, tudok olyan banánköztársaságot, ahol ezért lefejezik a polgárokat. Hiper beszél Muzsikussal most utoljára, és ha nem lesz változás, akkor Elemzőre cseréli, de csak majd a ceremónián. Elemző mindezt nagyjából olyan izgalommal veszi tudomásul, mint én a Ferencváros legutóbbi szopását.

Naiva és Noémi befajla a reggelit, amit Melák dominál, fél liter joghurt éppen elég a rettentő bélbe, nem etetném egy hétig, az kurvaisten. Na, a két csínytevő beszappanozza Elemzőék fürdőszobájának 99 százalékát és homokot szórnak a ruhákra, amiket ráadásul össze is cserélnek, nagyszerű. A reggeli közben Hiper a döbbenten falatozó Broki-Melák-ÚjPéter-Alexa négyesnek meséli magából kikelve, mekkora paraszt ez a Muzsikus, aki bejár mindenféle szobába szarni, te jószagú atyaúristen, ezt valahogy úgy tudom elképzelni, hogy a hóttrészeg Muzsikus random szobákba kóvályog be, leguggol az ágyra, és odacsinál, ez tán még a Torrente-franchise-ban is sok lenne. Basszameg, lerajzolom.

Hiper leszarja, hogy a többiek zabálnak, egyre jobban belelovalja magát, nem igaz ez az ember, miért kell összefosnia Műanyag budiját, de most komolyan? Pedig huszonhatszor rászólt Muzsikusra, hogy nem szarunk máshová. Azt hiszem a Kulabá nick kinéz Muzsikusnak. A reggeli után Hiper odamegy a nappaliban alvó Kulabához, és osztja neki az eszet, nekem aludnom kell éjjel, ha felkeltesz, nem leszünk jóban. És nem szarjuk szanaszéjjel a villát, de nem ám, ezt tessen már jól észbe vésni. Kulabá inkább aludna, jóvan, akkor majd csak otthon szarok, van még valami? És eleve csak hugyozni mentem. Hiper ezt sem érti, bazdmeg, én hullarészegen is tudok otthon pisilni meg kulázni. Úrinő, bazdmeg. Kulabá szerint Hiperrel az a legnagyobb baj, hogy ha nincs baj, akkor kreál magának, és ezeket a hisztiket nagyon nehéz kezelni.

Lent a mödanszié mellett pocol a nép, ÚjPéter masszírozza Noémit, aki estére hasonló élvezeteket ígér, zsírkutya, mondja erre a szállodaigazgató vagy mi a faszom, KI BESZÉL ÍGY 2012-BEN, KÖNYÖRGÖM? Juan közben besurran a villába, és felvisz egy bőröndöt a szingliszobába. Aztán levél, Melák és Noémi menjen fel a szobába és a bőrönd tartalmát átvizsgálva tudjon meg mindent annak gazdájáról. S lőn. Az alany kisebb, mint Melák, nincsenek extravagáns cuccai, borotválkozik, és kabáttal is bír. Műanyag a mödanszié mellet táncosnak véli látatlanban. Hétköznapi ember ide nem gyön, mondja bölcsen. Normális se, teszem hozzá halkan. Melákék tovább túrják a cuccot, ez olyasmi fazon, mint én, mondja az autószerelővállalkozóBudapest, nem lesz vele baj, ahogy jön, úgy megy. Noémi a végén lel még egy doboz óvszert, geci, ez baszni jött ide. Visszamennek, beszámolnak, Műanyag ennek alapján futballistát vár, vagy valami trendi fiút.

Hát, ha ilyen a trendi, nem akarok tudni róla, Enrico haja céronaldósan félre áll, csapott a válla és hosszú a nyaka, először felméri a terepet és majd így közeledik. A kerek segget szereti és a Holdak és vándorok című fantasy-antogiát olvassa kopott talpú cipőjében, szemkontaktusból már tudja, melyik lánynak kell. Amint benyit, Noémi a mödanszié szélén felpattan, és felrongyolna a nappaliba szponzorvirággal a hajában, ajaj, szegény ÚjPéter, le lesz cserélve. Ríkó megelőzi, és elébe megy a mödanszié mellé, tanár vagyok, mondja 22 évével, magyart is tanítol, kérdi Noémi, stílszerűen. Ríkó kap titkos küldetést, a nőkkel kell megkedveltetnie magát, a tét a bentmaradás. Folyik a páznákómitszjá a mödanszié mellett, Alexa és Hiper kiröhögi az újfiút, ez még gyerek. Melák felviszi a szinglibe, távozóban Műanyag stíröli a seggét, ez meg úgy jár, mint akinek aranyere van. Ha jól értem, Pokahontasz análisan inzultált Ríkót vizionál éppen. Melák szövetségest remél Ríkó személyében.

A mödanszié mellett Melák szopatja Műanyagot a szájával, a műmellével, no meg azzal, hogy olyan feje van, mint a telefonszexes hirdetésekben. Ríkó szeretne megismerkedni a lakókkal, de ez nem nagyon megy, mert nem akarjék bevenni a brancsba, amitől Alexa kiakad, ezek a beképzelt köcsögök, bazdmeg, micsoda nagyképű bagázs. ÚjPéter nagyon nyugodt, Noéminek nem kell az ilyen piperkőc. Műanyag és Naiva Noémi haját festi még veresebbre, pár faszi focizik a nappaliban, Elemző és Alexa meg rádöbben, hogy valaki szopatta őket, nem értik. Én sem. ÚjPéter és Ríkó a naplementében gyúr, ha valakinek van alacsonyférfi fétise, az most kiélheti, ÚjPéter lába meglehetősen rövid. Jótanácsot ad, ne idd keményre magad első este, mert az visszaüt. Ríkó az emberek szemét nézi, mert abban benne van a hátsó szándék. ÚjPéter a családot akarja szétrobbantani, az élen Kulabával.

Alexa a vacsinál Melákra nézve megkérdezi, ki baszakodik velük, NE NÉZZÉL RÁM, mondja Melák, de nem rád nézek, DE RÁM NÉZEL BAZDMEG, ez nagyszerű, ezzel a számmal fe lehetne lépni valahol a háttérben Kulabá guggolva szarik a színpad szélére mondjuk, Noémi pedig nyelvtörőket olvas a másik oldalon, na? Alexa elpanaszolja, hogy a fogkeféjét szappanba rakta valaki, és homokot hordott a szobába, Kulabá menten ráérez a lényegre, honnan van a homok? Melák diszkréten a tenyerébe tüsszent úgy hat deka taknyot, majd megnézi az ajándékot. Műanyag rosszalló tekintete minden pénzt megér. Alexa nem szakad le a témáról, Elemző egy szót sem szól, őt nem zavarja a homok. Naiva a végén kámingáutol, én vótam, meg Noémi, és azért, mert olyan könnyen bent maradtatok. Érted. Alexa szerint Naiva ezzel csak az ellenszenvét fejezte ki.

Carlos hozza az új levelet, kötelező párcsere gyön, tessen eldönteni, ki, kinek lesz a párja, a következményeket időben megtudjátok. Naiva még be sem fejezi az utolsó mondatot, Műanyag már rácuppan ÚjPéterre, te leszel az én párom, a csávó köpni-nyelni nem tud. Hiper ragaszkodik ahhoz, hogy ő a szobájában maradjon. Alexa Ríkót viszi, Kulabá és Elemző Noémi mellé kerül, Brokihoz Hiper, Melákhoz Naiva csapódik. Carlos hoz még egy levelet, ebből kiderül, hogy a párcsere a ma estére vonatkozik csak, és egy játékról van szó, amiben híres filmeket kell elmutogatni, activity style. Ennyi. Mutogatnak, kitalálnak, mindenki vidám, csak Melák puffog. Noémi magát kiváló színésznőnek tartja, ez nem jön le annyira, de mit értek én a lovakhoz. Műanyag és Hiper sziporkázik, Brokit nagyjából annyira érdekli ez a játék is, mint minden más, amiben nincs alkohol.

A játék végén pia is van, legalábbis erre utal az, hogy nem sokkal utána Melák már hóttrészeg, azaz legalább 3 tequila dolgozik benne, és a szobáéban nekiáll Műanyagnak, mi az már, hogy engem átversz? Miért cseréltél párt? MERT KÖTELEZŐ VOLT, TE IDIÓTA BAZDMEG? Kulabá persze Melákot védi, igaza van, micsoda ribancpicsa ez a Pokahontasz. Melák kivonul a fürdőszobába, ÁJ DONT GIV Ö FÁKK, mondja közben üvöltve, melákul nem tudó olvasóink kedvéért dekódolunk: szarok én bele, ennyit tesz. Kulabá kimegy utána és nyugtatja, de hiába, Melák egyre jobban felbassza magát a semmin, én álltam ki mellette minden Pandorán, én védtem meg az implantátumait, én dörzsöltem a farkam a seggéhez, hát milyen jogon cserél le elsőként? Kulabá nyíltan az arcába röhög, mi mást tehetne ennyi idiotizmus láttán. Halál lesz mindenkinek! Elsőként cserél le! Leszarom, bazdmeg! Priceless.

Műanyag odalent ÚjPéternek magyarázza, hogy mennyire unja már Melák faszságait, majd ránt egyet a műhaján, és visszamegy a szobába és lefeküdne a matrac hányásmentes részére, de Melák nem hagyja, mondok én neked valamit, de ne mondjál, de mondok, kvittek vagyunk. Faszt vagyunk, mondja Műanyag, ha ide bejön valaki, akiben bízok, akkor nem állok mögéd. Na, most vagy szarban, kisfiam. Az éj leple alatt Hiper besurran Elemzőhöz és kirángatja a szobából, ezek ketten éjjelente titkosan szövetkeznek, nahát. Kulabá hiába tervez kettővel előre, ki lesz baszva. Naiva lába között ismét Broki igyekszik, de hiába, a heves lihegésen túl nem jutnak sokkal többre. Kérlek, kérlek, mondja Naiva, aki nem akar a hotelben kúrni, és Broki álló fasszal heveredik oldalra, legalábbis látszólag, mert az extra adás végén olyan vigyorral az arcán jelenti ki, hogy semmi komoly nem történt, mint akit épp akkor szoptak le bő nyállal.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f.fredericks 2012.03.27. 11:50:54

@Nevem Earl: az Extrában villantott segget, amikor álltak a pult körül. Ha élő lenne a műsor kajak lehetne gyűjtést szervezni neki 3 számmal kisebb gatyára.

beacska 2012.03.27. 11:58:19

@pushpang (univerziális határeset): ...hááát, elég szarul...a trendi gigerli gay fiúk nem így hordják ;)

vesa 2012.03.27. 11:58:53

szerintem Enrico azért tanárként mutatkozott be, mert úgy gondolta, ezzel nagyobb tiszteletet vívhat ki ebben az agyhalott társaságban. :D mondjuk, én azt nem értem, hogy miért hangsúlyozza öt percenként ezt a "testbeszédet olvasok" baromságot...jósolna inkább kávézaccból, még az is izgibb lenne.

Edina meg felénk simán kiérdemelte volna a szűzkurva titulust, és teljesen jogosan. ennyi szárazbaszás után szerinte tényleg nagy különbség lenne, ha végre be is raknák neki? ha a renoméját félti annyira, akkor már ezt sem vállalta volna be ennyi kamera előtt, ha anyu érzékeny erre, akkor minden adás hátsó fali infarktust eredményez nála. :)

beacska 2012.03.27. 12:00:20

@f.fredericks: tudom, hogy mindig ezzel jövök, de tavaly a Danin lógott így a gatya, a miki lehúzta mindig. ő is ilyen bícsgatyókban (bocs) nyomult mindig...ezek nem bírják a strapát ;)

Liller 2012.03.27. 12:02:12

@Alfonzina: na ja,teljesen egyetértek:)mióta együtt élek valakivel,akinek minden este főzök,3 kilót híztam és jelentősen megnőtt a narancsbőrállományom:)nyilván Niki főállásban dolgozik azért,h tökéletes teste legyen,úgy "könnyű",de attól még én becsülöm azért,h ilyen szép feneket hozott össze magának:)

pilar ternera 2012.03.27. 12:04:43

@beacska: hát, meg kell tudni, mennyi van a gyerekben...;)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.27. 12:06:29

@Liller: én nem ilyenekért szoktam becsülni embereket, dehát mások vagyunk..

Liller 2012.03.27. 12:08:45

@Alfonzina: alapvetően én sem,de azért ez kitartásra vall...ehhez minden nap edzeni kell,nem szabad zsíros és cukros ételeket enni,alkoholt inni...én ha havi egyszer eljutok az edzőterembe,már büszke vagyok magamra...és sztem becsülendő,h ha vki eléri a kitűzött célt és van hozzá akaratereje,türelme és kitartása,akármi is legyen az a cél:)

pilar ternera 2012.03.27. 12:11:22

@Liller: egyetértek. mondjuk inkább az mond el sokat az emberről, hogy milyenek a céljai...de ez off.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.27. 12:12:32

Enrico nyilván mérnök-tanárnak tanul...

valószínűleg az a szakiránya.
az,hogy úgy mondta,mintha már abban is dolgozna, az meg inkább önmaga nagyítására volt kiélezve. nyilván cikinek tartja azt a státuszt,hogy tanuló.

ahogy broki is úgy tudom, még tanul, de már brókerként van definiálva, mert a suli mellett fusizik egy cégnél.

az egyetlen normális, polgári foglalkozású ember a papi volt, aki felvállalta,hogy ács és kész.
nem akart többnek látszani, mint ami. én ezt becsültem benne.

a sok hangzatos, ámde semmitmondó vállalkozó, elemző, hallgató, hostess, mint foglalkozás, nevetséges és egyszersmind szánalmas is.
ti. nincs az a normális, magára valamit adó munkáltató, aki elengedi a munkavállalóját Mexikóba segget vakarászni hónapokra, depláne válságidőszakban, amikor egy helyébe tíz másik akad. (fizetés nélkülire talán, de mondjuk pont a fentiek miatt manapság annyira az sem nyerő szerintem)

Liller 2012.03.27. 12:15:48

@Pilar Ternera: jaja,az is igaz.de ha úgy vesszük,az egészséges életmód jó cél,nem?:)

pilar ternera 2012.03.27. 12:22:03

@Liller: az jó cél lenne, de nem hinném, hogy az egészséges életmód szerves része lenne a szétplasztikázott test... ? ;)

Liller 2012.03.27. 12:28:12

@Pilar Ternera: jó,az igaz,de én igyekszem mindenkiben meglátni a jót:))

yorka 2012.03.27. 12:33:08

Én egy pillanatig azt hittem Csírát hozzák a kufferben. Mekkora ponén lett volna :)

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.27. 12:33:39

Alexa nem szereti az idősebb pasikat..Persze mert az idősebbeket már nem tudja manipulálni..;)

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.27. 12:34:14

@yorka:
Jajaja!!! Ugrottak volna egyet hátra azthiszem :D:D

Pácsó Ármándó 2012.03.27. 12:35:50

@Fehér pamacs gusztáv: Alexa eddig senkit sem tudott manipulálni és erre nincs is túl sok esélye :-)

f.fredericks 2012.03.27. 12:38:43

@Pácsó Ármándó: hát ja, még szegény Rodrigot a csapos bácsit se sikerült megmanipulálnia, hogy adjon neki még egy kis alkoholt. :)

tvsc 2012.03.27. 12:53:50

A pultost kéne beköltöztetni. Egyrészt tudja tartani a mértéket (jól leoltotta Alexát :DDD), másrészt nem értené Muzsikus okoskodását. Megnézném a társaság angol tudását.

Pácsó Ármándó 2012.03.27. 12:55:23

@f.fredericks: De tényleg, neki miért nem adtak? Csak a fiúk ihatják rókázósra magukat?

BiP 2012.03.27. 12:57:14

@Fehér pamacs gusztáv: meglepett engem is, hogy 22évesen is inkább a 18-20éves pasikra utazik. Majdhogynem leöregezte a vele egyidős srácot.

Átvitel honvéd 2012.03.27. 13:00:48

Nem tudom, Broki zárómosolya mögött nem valami olyan ügy volt-e, hogy a szerkik beszóltak, hogy gyerekek, már nekünk fájdalmas ez a vergődés, csináljatok már valamit oszt lépjünk tovább, becsszóra nem megy adásba... :D

dennis rodman 2012.03.27. 13:06:02

@beacska: az nem merült fel benned, hogy egyetemista és esetleg magasabb szinten tanulta az angolt? Netalán kiemelt tehetségeket támogató iskolába járt? Nem beszélve arról, hogy magántanár.. (nem egyenlő óra- adóval)

Eruka 2012.03.27. 13:06:20

nekem az a sanda gyanúm, hogy lesznek még következményei ennek a párcserének!
nem hiszem, hogy a szerkik arra gondoltak, hogy az a következménye, hogy kitalálják e a filmcímeket vagy sem... különösen, hogy a játéknak sem volt nyertese... szal tegnap a párcserének NEM volt következménye.... Szóval remélem, a legváratlanabb pillanatban lesz! :)

Ha Hipernek van egy kis esze, akkor tényleg kivágja Kulabácsit... Ahhoz persze mindenképp az kellene, hogy Mr Hankey válasszon először, bár nem hiszem, hogy tudna mit kezdeni azzal, ha a párválasztón szembesül azzal, hogy Elemző beáll a helyére...
Mindenesetre mennie kellene! :)

Azt meg alig várom, hogy Kíra visszajöjjön (ahhoz képest, hogy mennyire kint akartam tudni.... :)) - nélküle szegényebb a műsor :)

Nevem Earl 2012.03.27. 13:07:24

@f.fredericks: ennél kisebb gatyát már csak Ken hord.

beacska 2012.03.27. 13:17:15

@dennis rodman: ezt most nem értettem, bocs...ha van felsőfokúja angolból, miért is ne taníthatna, ha van, aki fizet a tudásáért? ugyan ez igaz a matek-fizikára...ha jól nyomja, lehet, hogy akad olyan, aki csak az évvégét szeretné kihúzni a 7.-ben...

beacska 2012.03.27. 13:18:12

@Eruka: jaaa, én is erre gondoltam, mikor a Levente mondta...lehet, hogy Noéminek kell majd csütörtökön választania???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.27. 13:35:00

@Pilar Ternera: nekem egy kicsit igen... valahogy olyan... túl... simulékony vagy nem is tudom.
Meg olyan rókaképű, de ez már ízlés kérdése. :)

pilar ternera 2012.03.27. 13:37:16

@pushpang (univerziális határeset): lehet... de lehet, hogy csak nem pofázza el mindenkinek, hogy mit gondol/akar. nekem a pasik közül a legértelmesebbnek tűnik. robbantani akarja az idióta családmániát, és igaza is van!
alamuszi nyuszi....;) legalább történne vmi.

nyílegyenes labirintus 2012.03.27. 13:40:02

"...ezzel a számmal fe lehetne lépni valahol a háttérben Kulabá guggolva szarik a színpad szélére mondjuk, Noémi pedig nyelvtörőket olvas a másik oldalon, na?"

Ez a performance erősen photoshoppért kiált! :D

Van egy virtuális pezsgőm, hogy "kisz calád" ide, összetartás oda, de Muzsikula úgy fog repülni a párválasztón, mint a győzelmi zászló.

Naiva tényleg lepippantotta paplan alatt a Broki brokit vagy ezt csak urban legend?

vernarancs 2012.03.27. 13:50:23

Van aki ezt kepes elolvasni? Nezni is k. unalmas.

pilar ternera 2012.03.27. 13:52:11

@vernarancs: nézni igen, olvasni nem! sztem sokan már csak azért nézzük, hogy majd mikor másnap olvassuk, tudjuk, hogy miről beszél sixx. :-D

beacska 2012.03.27. 13:52:19

@vernarancs: nem, nincs. mi is csak írunk, nem olvasunk

Móka na 2012.03.27. 13:54:06

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Nem kezdek ki egy pasival, ha nem akarok tőle semmit. Dorothy??? kedves? te hol szocializálódtál?? ehheeh =)).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.27. 14:03:39

@Móka na: nem értem, mire gondolsz, engem így neveltek:P

@Liller: a te urad csak maradjon csendben, nem? Hogy neveled, h akkor beszél, amikor akar?:D

Amúgy volt orális tevékenység?:O Én csak mancsmozgást láttam:D

@beacska: nekem mint fiatal nőnek felháborító, amit Edina művel; feltételezem, h Anyuka túléli:P Ez a maszatolás...és nem azzal van bajom, h nem szeretkeznek, szexelnek, hívjuk akárhogy, hanem az dühít, ahogy a liba viselkedik:D, (szexelni akarod veled, jaj, annyira még sem, kérlek-kérlek, jaj annyira izgatsz, jaj, kérlek-kérlek, stb) Máté nem érdekel:)

@LoveMy: attól ez még spoiler volt, csak mondom

Banyus83 2012.03.27. 14:11:14

"...felpattant, mint Muzsikus, amikor skorpió csípte meg..." Sixx, ez komoly!!! :-D :-D

A mai adásból csomó párhuzamot vontam le.
1. Enrico = VV Jerzy...nekem egy az egyben :-) A sérója meg (cronaldón kívül) AranypartÁdám :-)
2. Alexa (ha iszik) = VV Éva
3. Pít néha Kristófra hajaz (főleg, mikor levelet olvas :-D )

Amikor Edina kapta a párcserés levelet, hallottam egy gracias-t!!!!!

Alexát én nem bírom elviselni!!!! Nem veszi a poént egy kis homokra...nem tudom mit szólt volna Pókmajom helyében a csótányokhoz :-D

Edina-Máté viszonylatban @beacska véleményét osztom. Szerintem sem veszik ők ezt annyira komolyan, hogy most lesz-e szex vagy nem. Amúgy meg az extra végén Máté mosolya sokat sejtető volt...

Fehér pamacs gusztáv 2012.03.27. 14:14:44

@Átvitel honvéd: :D:D:D
Hatalmas! :)

Azért Ankikó szájából a "kulázni" is elég érdekes volt :D:D
Nem nagyon halottam még nőt arról beszélni, hogy kulázni jár...:D:D

nyílegyenes labirintus 2012.03.27. 14:22:07

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Tedd már túl magad Edinán, annyira azért nem gáz amit művelnek.(azon kívül, hogy rohadt unalmas)
Pontosan tudják(?), hogy mit lehet vagy meddig mennek el, de egyelőre tologatják a határt.
Nyilván, ha az esemény nem egy körbekamerázott valóságsószobában történne, a csaj igen nagy sebességgel, két méterről repülne a Mátéra...

puszAnat 2012.03.27. 14:27:43

@beacska: Szerintem már megvolt aminek meg kellett lennie Naiva és Broki között,csak kifelé eljátszák a nagy halált:)

charcutier 2012.03.27. 14:28:53

Alexának is járna már egy nicknáv. esetleg Vakarék.

pilar ternera 2012.03.27. 14:31:21

@charcutier: én a Horrormelír-re szavaznék. :D

mézescsók 2012.03.27. 14:34:23

@nyílegyenes labirintus: Nem nekem címezted, többet nem is nyikkanok meg Edina-Máté szexel-e témában, de azért megjegyzem, hogy azért van itt ennek ekkora tér szentelve, hogy ilyen szép magyarosan fejezzem ki magam, mert különben az ÉH-ban nem nagyon történik semmi.
Tegnap bejött egy srác: ebből a műsorban volt pár perces kínos feszengés.
Két nő szerencsétlenül "bajkever": egyikőjüket sem tartom annyira hülyének, hogy maguktól találták volna ki a fogkrémezést, kenegetést, homokszórást. Gratula a kreatívoknak, nagyon szellemes ötlet volt!
Párcsere: hát, ennek bedőltem, mert én valódi párcserére számítottam. Erre az lett belőle, hogy egy mutogatós játékra kellett csereberélniük.
(Beacskának jegyzem meg, hogy két pasi is lehet szemből, de úgy macerásabb!).
Ezenkívül szinte semmi. Általában ugyanazok az arcok: Muzsikus, Anikó, Kardán, néha Niki ismételgeti ugyanazt amit már napokkal előbb is mondott. A többi legfeljebb egyszer-egyszer tűnik fel maximum 10 mp-re. Hát ezért kardinális itt ez a téma.

mézescsók 2012.03.27. 14:35:30

@nyílegyenes labirintus: Nem nekem címezted, többet nem is nyikkanok meg Edina-Máté szexel-e témában, de azért megjegyzem, hogy azért van itt ennek ekkora tér szentelve, hogy ilyen szép magyarosan fejezzem ki magam, mert különben az ÉH-ban nem nagyon történik semmi.
Tegnap bejött egy srác: ebből a műsorban volt pár perces kínos feszengés.
Két nő szerencsétlenül "bajkever": egyikőjüket sem tartom annyira hülyének, hogy maguktól találták volna ki a fogkrémezést, kenegetést, homokszórást. Gratula a kreatívoknak, nagyon szellemes ötlet volt!
Párcsere: hát, ennek bedőltem, mert én valódi párcserére számítottam. Erre az lett belőle, hogy egy mutogatós játékra kellett csereberélniük.
(Beacskának jegyzem meg, hogy két pasi is lehet szemből, de úgy macerásabb!).
Ezenkívül szinte semmi. Általában ugyanazok az arcok: Muzsikus, Anikó, Kardán, néha Niki ismételgeti ugyanazt amit már napokkal előbb is mondott. A többi legfeljebb egyszer-egyszer tűnik fel maximum 10 mp-re. Hát ezért kardinális itt ez a téma.

mézescsók 2012.03.27. 14:37:29

Vajh, miért ment el kétszer?

nyílegyenes labirintus 2012.03.27. 14:45:20

@mézescsók: Azért az elég szomorú, ha ennyit tudnak csak összevágni a felvett anyagból, mert ez egyelőre sajnos dögunalom. Nincs egy Korleone szintű stratéga, nincs meg az "egy mindenki ellen" negatív szereplő, mint Pókmajom volt, stb. Nem a tavalyi évadot sírom vissza, csak az pont tőlük volt nagyon fogyasztható a termék. Hát idén elég sótlan a kaja...

nyílegyenes labirintus 2012.03.27. 14:49:07

@mézescsók: nekem meg összekócolta a hsz-t... mindegy, félszavakból is... :)

Pácsó Ármándó 2012.03.27. 15:00:53

@mézescsók: Ilyenkor örülök, hogy nem láttam a "Túl a barátseggen" című filmet :-)

pilar ternera 2012.03.27. 15:02:48

@Pácsó Ármándó: pedig nem rossz film az... "pótód be!" :D

Pácsó Ármándó 2012.03.27. 15:08:24

@Pilar Ternera: Majd az "Animal törpesex 3 - Lóval és hallal" után :-)

Amúgy melyik találta ki, hogy adjanak pornós neveket egymásnak, hogy megtévesszék Roccót? Izé, Rikót.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.27. 15:15:52

@mézescsók: nyugi, az ál-Voksán Virág is beszopta a párcserét. :)

pilar ternera 2012.03.27. 15:21:45

@Pácsó Ármándó: látom van mit bepótolnod! hajrá! :D:D:D

pilar ternera 2012.03.27. 15:22:11

@Pácsó Ármándó: látom van mit bepótolnod! hajrá! :D:D:D

penelope garcia 2012.03.27. 15:25:35

Na, ezek között érdemes lenne dobni egy IQ-tesztet. Melák szerintem simán a gyp-kategóriában van.

Ditti82 2012.03.27. 15:35:43

Jut eszembe, tegnap nem volt maci. :( Vettem is ma egy oreos lilatehenes csokit. :)

pilar ternera 2012.03.27. 15:36:41

@penelope garcia: és akkor most szembesüljünk azzal, hogy mi ezeket nézzük estéről estére! csak, hogy elmondhassuk: "ezek mekkora hülyék, bezzeg én szerencsére milyen okos is vagyok!"
:D:D:D

fáj egy kicsit? ;)

LoveMy 2012.03.27. 15:42:59

@Pácsó Ármándó:
Hiper találta ki, aztán jött a celeb párok ötlet de olyan népszerű volt, hogy fél perc múlva már el is felejtették! :)
Bár még megfejelte Levente, hogy legyenek homi, és leszbi párok, de ezt határozattan elvetették!

Müszélia 2012.03.27. 15:47:21

ha igaz, faternek irl sokkal joobb csaja van, mint hiper.
alexa csini.

Pácsó Ármándó 2012.03.27. 15:49:05

@LoveMy: Köszi!

A maci nekem is hiányzott, szabadnapos volt?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.27. 16:08:22

Ja, egyébként szerintem az adás legnagyobb poénja az volt, amikor Melák közölte, hogy Alexa vállalhatatlanra itta magát. Namost én nem láttam hogy Alexa a saját hányásában fetrengett volna egész este katatón állapotban, ellentétben Melákkal :)

Pácsó Ármándó 2012.03.27. 16:19:21

@Hooshee: Az se volt rossz! Meg Noémi "magyart is tanitól?" kérdése NRikóhoz :-)

mézescsók 2012.03.27. 16:21:49

@nyílegyenes labirintus: Az, sótlan. Ez frappáns jellemzés. A szókeverés: hát szerintem nagyon valószínű, hogy a kétszeres elküldésben az én kezem volt benne, egészen pontosan a jobb.

@f.fredericks: Mi van vele?

@Pácsó Ármándó: Tényleg nézd meg, megéri.

@pushpang (univerziális határeset): Ma ennyire senkisem értékelte a szellemi képességeimet, de messze még az este!

ginny03 2012.03.27. 17:45:56

@-=Flatline=-: Ez az orly mit jelent? :-/

f.fredericks 2012.03.27. 17:50:43

@mézescsók: hát írtad, hogy "kétszer ment el" :)

Pácsó Ármándó 2012.03.27. 17:58:49

@f.fredericks: XD

Kíváncsi vagyok ennek a mai új kopasz srácnak mi lesz a feladata? Bunkóznia kell, mert NRikónak jópofiznia kellett?

f.fredericks 2012.03.27. 18:06:31

@Pácsó Ármándó: Akkor lehet nem is lesz új fiú, csak lekapják Melák hajzatát nullás géppel.

Bár, mint tegnap megtudtuk nála ez csak az "érzelmi vonal" erősítése.

LoveMy 2012.03.27. 18:11:30

@will:
Ha az első képnél megállítod, amikor még mindenki ül balról első a Levente, második az új, a kopasz srác!
De ma kiderül :)

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/03/26/nyaltak-faltak_egymast_az_eden_hotel_jatekosai/

mézescsók 2012.03.27. 18:11:55

@f.fredericks: Az! Máté! Te!
Vigyázz, ezentúl figyellek ám!!(Visszaolvastam minden egyes hsz-met, hogy hol a francban írhattam én ilyesmit Mátéról! Miattad!)

K3rnel 2012.03.27. 18:12:01

Engem is irritál az Edina-Máté szerencsétlenkedés, de azt lássuk be, hogyha nem mutatnák őket, akkor nem is tűnne fel senkinek, hogy Broki bent van a játékban. Peti is hasonlóan szórakoztató szereplő volt odabent, csak ő megtette azt a szívességet a v3-nak, hogy alkalmat adott arra, hogy kirakhassák. Broki mivel nem csinál semmit így szegény viasat nem tud vele mit csinálni...

Mai részben Noémi megint kihúzza a gyufát. :)

f.fredericks 2012.03.27. 18:17:05

@mézescsók: sorry, pont holtpont volt a melóban, a magas labda meg csak repült-repült, így muszáj volt lecsapni. :)

Pácsó Ármándó 2012.03.27. 18:22:47

@K3rnel: Gondolod, hogy Pít miatta akadt ki? Nem lehet, hogy más miatt csak neki mesélte el?

beacska 2012.03.27. 18:29:30

@Pácsó Ármándó: biztos ebben is lesz vmi csinga...összevágás, stb...Noémi nyugodtan üldögélt az ágyon és beszélgetett

LoveMy 2012.03.27. 18:33:31

És holnap pedig N'Rico vagy az új kopasz srác megy haza!

☺ágica (törölt) 2012.03.27. 18:36:47

visszanéztem. Enrico-Dani tényleg Jerzyre hajaz, viszont értelmesnek tűnik. Alexa borzalmas, Kardán hozta a szokásosat, Pít még mindig szimpi. Maci meg hiányzik:)

Pácsó Ármándó 2012.03.27. 18:36:48

@LoveMy: Szerintem is. Akinek nem sikerül a feladata az repül. A másik meg védettséget kap a kiválasztásra.

ő-szinte 2012.03.27. 18:37:53

@pushpang (univerziális határeset): ezen én is elgondolkodtam...
akkor lehet benne vmi, ha mindketten;-D

LoveMy 2012.03.27. 18:38:23

@K3rnel:
itt van az új Noémi affér!

indavideo.hu/video/Noemit_verig_sertik

Most is ő kezdte!!!

f.fredericks 2012.03.27. 18:49:12

@LoveMy: Ribanc. :D:D:D:D:D

Ez tetszik!

ÚjPeti egyre szimpatikusabb, és okosabb, mint Pedro, mert ő nem dobálódzott holmi földrajzi nevekkel. :DDDDD (nemhiába, az évek, meg a rutin)

kovácspéterke 2012.03.27. 19:03:03

Noémi borzalmas, és az a szánalmas, hogy itt se értette mi van, mint amikor máténak kerepelt, h ne tegye keresztbe a lábát.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.27. 19:15:26

@LoveMy: köszi!

ezt a noémit nem lehetne bedobni a krokodilokhoz? igaza van pítnek, én is otthagytam volna a francba.. remélem kifogja csütin a nikit, erős párt alkothatnának...

egyébként ma 3 csaj megy randizni... vajon velük jön vissza az új vendég?

BlueDog 2012.03.27. 19:21:26

Szuper hogyvolt! Az ötödik képért és Málé fejéért külön köszönet!

Tudja valaki az extra activity-s része alatt hallható AC/DC szám címét?
süti beállítások módosítása