Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X145

2012. február 09. 20:00 - Hódos Hajnalka

Már az öfi elején ideges vagyok, egyrészt a hupilila ingtől, ejnye, Balázs-Balázs, hiába huncut a frizkód, ha ez a bu...férfiatlan üng agyonbassza az összképet, szóval, nem elég ez, Kinga hisztirohamot fog kapni. Mámeg, teszem hozzá. Másnapos ébredezés közben Vera zöld trutyit mereget egy stálos serpenyőbe, kurvaisten, hogy békaepe van benne, attól ilyen a színe, a fekete kakas körmére és szárított heréjére is mérget merek venni, az meg nem kérdés, hogy éjjel mindenki hajából levágott egy-egy tincset és belvajákolta azt is, úgyhogy akkor se ennék belőle, ha kényszerítenének, még a végén gyíkká változnék és nem múlna el. Attila szarul van, mert bebaszott, ráadásul tömeg van, akárhova néz, ember, azt se bírja. Én meg téged, és vagyunk így ezzel páran. Mivel Gombi nem baszott be annyira, hogy alsógatyiban óbégasson az ágyon, vagy jólvagyokot énekeljen a fürdőben, ezért lelkizni megy Serivel a nyugiba. A jelenetet háromszor kellett megnéznem, először azon röhögtem, őbazmeg, ő ad tanácsokat a párbajra induló Nyihogósnak, aztán eszembe jutott, mikor sminkben feküdt depresszióba süllyedve az ágyon és odakúrta a plüssmacikát a fődhő, végül rátévedt a szemem a pólójára. Ennek eredményeként nyüszítve ismételgettem, hogy majomkutya és őszintén örültem, hogy egyedül vagyok itthon.

Serinek egyébként az a baja, hogy mindenki gyengének tartja, ezért a többiek kapják be a faszt, tele van feszültséggel és be van szarva, de szerintem én sokkal jobbakat írok ennél, úgyhogy erre nem is fordítok több leütést, hihi. Balázs, a kis hamis azt hiszi, nem figyelünk eléggé, mert úgy konferálja fel a blokkot, hogy Gombi reggel volt lelki szemetesláda, de nem is, mert amikor Fecó siránkozik neki, akkor már Madonnás póló van rajta, észrevettem ám! Fecó Csabán rugózik egyébként, hogy mondhat ilyet, hogy ő hiteltelenné vált, meg élő műsorban azt mondta, hogy labilis a barátságuk, még ilyet. Az van, hogy kihullottak azok, akik Csabát ki akarták rakni, és most már nincs rá szüksége. Pedig ő egy bástya volt. Ha Teréz anya élne, Fecóban komoly riválisra lelne, sőt, látom magam előtt a Fókusz stábját, ahogy eszetlen iramban elkezdik szervezni ennek a szent embernek az El Caminót, amiről hetvenhét részes dokumentumfilmet forgatnak, ebből tizenkét részt annak szentelnek, mikor Szűz Mária megjelenik neki az árokparton, pisálás közben. Helyes kis feladat következik, fordítok, vagy szembeköpik egymást, vagy á&sz (na most kiderül, hogy figyeltek!)

A vévénégyes fiúk írjanak szerelmes levelet a vévéötös lányoknak. Semmi kreativitás nincs ebben a stábban, én mondom, ugye még nem kellett Verát a medencében istenítéletnek alá vetni, már ez is űrt okozott bennem, nem kicsit, ez a feladat meg sokkal izgalmasabb lett volna, ha a fiúknak írnának levelet, na mindegy, engem sose kérdez senki. Ó, hát ha romantikázásról van szó, az megy Fecónak, mint az ágyba szarás, fogta a tollat és még egy kisebb kis versecskét is írt Szandikáról, aki egy gyönyörűszép hercegnő. És olyan is, mint egy rózsa. Hát, legyen. A szeme olyan, mint egy álom, a keze mint egy dínom-dánom. Nem, az a Nádai Anikó keze volt. Csuklóig Szandiban, ugye. Gombi márpedig ezt übereli. Seri mindene, ha nincs vele, ő se létezik és a kék ég felhőjén repülnek majd egymás szigetén és Serinek többet ér egy haja szála, mint a napnak száz sugára. Hát, ha európai hajból varrták, akkor tényleg. Gondolom, most jön a hisztériás roham, az újabb helyes kis feladat nem más, a vévénégyesek mondják el benyomásukat, már dörzsölgetem a tenyerem. Szandi szerint Kingánál sok a fintor, Vera meg olyan, mint ő, csak nagyban. Attika, hát ő olyan, amit képzelt róla, csak a köbön. Gombi a mosolyt hiányolja Kingáról, aki már hergeli magát, ő nem egy idióta tejbetök, hogy vigyorogjon feszt, mint akit baszni visznek. Olivérnek Attila személyisége és játékstílusa tetszik, ez az aljas vonal, hehehe akarom mondani kkkhhhhörrrkkkhhhörrr, és azt is tudja, hogy ő Kingának túl sok, mert egy barbárabb vonal, túlságosan proli, mint amihez a Királylány szokott. Miért, úgy értették, budai? Nem bazmeg, Kutai! A csajoknál Vera viszi a prímet. Kinga bevonulása a hálóba nem sok jót sejtet, na, Csaba házhoz ment a lófaszért, már mondja is, megőrül, basszuk meg. A hét végére ki fog bukni és kajak kezd ideges lenni. Miért nem olyan ember jött be, aki szereti őt? Azért Kinga, mert ilyen nagyszabású kasztingra, ami ennyi időt vesz igénybe, a játéknak ebben a szakaszában már nincs idő, tudod? Kinga ezenkívül még kitépi a haját amiatt, mert Vera a jófej, azér' mer' nyal, de ő meg nem nyal, és mi az, hogy egy gyogyóssal azonosulnak? Mosolyogjanak nyugodtan nagyon gonoszul, én is azt tettem. Amíg ez sorolgatja a vélt sérelmeit, Csaba egy kötött női izét húz a kezére, lényegében egy hosszú, könyékig érő kesztyűt képzeljetek el ujjak nélkül, de fogalmam sincs, mi a neve, én úgy hívom, hogy karcső. Nekem feketében van, tavaly hozta a Jézuska és jobban áll, mint Csabának, de a tükörbe vetett kacér pillantásából úgy gondolom, neki meggyőződése, hogy ez nem így van. Jó, akkor most Csaba hagyja itt. Mivel Csaba nem találja azt az édes kis pink boát meg azt a visszafogott komplét, és Veráról sem akar beszélgetni, ezért kimegy és Kinga nyugodtan sértődjön meg rá is.

A stáb kegyes Tordassal, ha nem salsa est lenne, akkor egy kurva kockát nem látnánk belőle, meg Szandika pináját se, apropó, valaki magyarázza már el nekem, hogy a hUsos ÉS homlokos puncival rendelkező csajok miért hordanak atommag méretű háromszöget két horgászzsineggel bugyi gyanánt? Mindig a nő választ, ezért jó lenne, ha Attilát most rögtön széttépnék a nők. De nem, ezért Csabával kőpapírollóval döntik el, kivel táncol Kinga. Kinga nem lelkes, inkább egy gumiférfival lesz, mint Attilával, hátbazmeg, nem kurva mindegy? A salsa egyébként azt jelenti, hogy szósz, Attilának cigiszaga van úgyhogy vegyen be rágót a büdös pofájába, mert Kinga érzékeny orrát zavarja, a tánc alapja meg mindig az egykéthá. A faszt alap! Na, ez már megy piszkosul, úgyhogy most oldalra, fasza. Kinga nyihog, egyre Serisebben, Attilának meg áll a farka, gyorsan oda is szalad Olivérhez és Verához, elújságolni, kéne neki szólni, a reggeli merevedés is természetes dolog, hátha olyasmi sem történt még vele. Vera nyugodjon meg, rá is áll. Felordítok, mikor Vera a szemét takargatva azt mondja, ezek tisztátalan gondolatok, aztakurvahétszentségit, gondolom, a Villa Szeplőtelen Szüze az ismerni szót is csak bibliai értelemben tudja értelmezni, ami a kúrás, ugye. Vera azt sem akarja, hogy Attila a D-matracon megvinnyogtassa, gondolom, gyereket is szűznemzéssel tervez, programozott császárral, hogy a szűzhártyája érintetlen maradjon. Olivér hiába nógatja Gombárt, az nem akar denszelni Serinek, mert be van baszva, könyörgöm, töltsenek neki még! Szerelemre születtek a párducok, oroszlák, gorillák, Attila ma mindenkit meg akar dugni, tán még Csabára is rámegy, Szandikára is áll a farka, az meg tekereg rajta és holnap is fog félni tőle. Olivér hozza a tőle egyenesen megkívánt színvonalat, Kingával mi a fasz van? Nem egy partiállat. Seriék legyintenek, mostanában játssza a jókislányt, na densz, azt, aki először leírta azt a sort, "amíg a híd a folyót átöleli szelíden, KIS PUHA VÁLLAD épp addig ölelem", annak pöröllyel kéne összezúzni az ujjait. Kispuhavállbazmeg.

Balázs gonosz, nagyon gonosz, aszongyahogy Tordas a fél lábát odaadná, hogy végre rendesen elkapja valaki, aztán baszogatja a Négyes Szériát, egészen pontosan Szandika színére tesz megjegyzéseket, meg arra, Olivérnek nem sikerült leszokni az alkoholról, finoman drinkelgetnek azért. Szerintem az, hogy nem egészen fél óra múlva megtudjuk, kit választ Seri ugyanolyan kötelező szöveg lehet, mint a postáskisasszonyoké, akik feszt azzal kúrogatnak, hogy kérünk-e sorsjegyet, meg a sellkutasoknál a szájbabaszott pontok meg az akciós kóla, tankoltam, fizetni akarok bazmeg, húzd a faszodra a pontokat, sietnék! Vera kivirult, Attila szamárfület mutogat, ezért majd Bazsa rászól, mondván, ez csak az első tíz másodpercben volt mókás, nem, akkor is infantilis volt, Seri remeg, mint a nyárfalevél. A riportszobában nem mond semmi újat, egyedül érzi magát, nyaff. Megnézünk rohadt sok kisfilmet, mert az igaz, hogy már csak hatan vannak, de akkor is másfél órás lesz a kiválasztás, se több, se kevesebb! Mindenkiről lesz kisfilm, ha tetszik, ha nem! A kisfilmek után a következőket tudhatjuk meg, ha akarjuk, ha nem: Kinga lehetett volna ilyen higgadt és nyugodt, mint most, de ez nem az igazi Kinga, csak most már be van szarva és azért nem ordít fröcsögve, mint egy elmebajos. Fecó szerint az van, hogy elsodorta őket az élet, és női megérzése van. Esküszöm, ez a VV végére menstruálni is fog. Sőt. Visszaoperáltatja magát nővé. Seri szerint vannak Fecónak furcsa dolgai és nem egyenes, Csaba arról beszél, hogy nem értettem, végre Serin a világ szeme, három perc, gegv.

Serinek a kritizálás nem a sztájlja, nem úgy, mint Kingának. Nem érti a sokszor felemlegetett zsigeri ellenszenvet, mert ő nem bántotta, azt meg bugyuta érvnek tartja, hogy rivalizálnak, mert Seri volt az első beköltöző, Kinga meg a második. Empátia nála nulla, és a Gergős randit se fogja elfelejteni, pláne azt a megalázó, gőgös mosolyt, ahogy akkor visszajött a Villába. Erkölcsről meg ne papoljon, mikor harmincas csajokkal csókolózott, meg játszadozott a nemtommilyen üveggel, gondolom, ez szopás imitálását jelenti. Csaba nem kell, hogy tovább szorongassa az ánuszát, ez nem az ő párbajuk. Fecónál zárt ajtókat talált, az lenne az okos döntés, ha őt vinné, de Seri nem lesz okos. Itt bevéstem egy csillagos ötöst a füzetbe. Kingát viszi, mert egyszer névtelenül egy feladatban leírta, Serinek nincs esélye senkivel szemben, meg az is, hogy Seri unalmas, de inkább legyen az, mint gonosz, képmutató és álszent. Serikém, ez tökös volt, nem tudom, meddig gyakoroltad ezt a beszéldet, de engem megnyertél, esküszöm, küldök rád egy sms-t.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1484 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nosce 2012.02.09. 20:10:19

elsóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :)

nosce 2012.02.09. 20:10:56

@anica inkognitóban:
köszi, sikerült megint :), jó hetem van :)

Líder Máximo 2012.02.09. 20:11:00

Ja, ez lemaradt: KEKDKGY! :)))

nowo 2012.02.09. 20:11:20

Benne az első tízben!!!:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 20:14:09

@nosce: itt válaszolok még egyszer:
@nosce: a morzsaszedegetés nem nagy tudomány ám:)

nosce 2012.02.09. 20:15:05

@ladyandhenk:
dehogynem, a tudás majd mögötted áll :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 20:18:29

@nosce: nem mondod, h te vagy a tudás?:)

@gyvy: akkor ide is bemásolom neked:
@gyvy: básszus, de ha egyszer nem tudom, h mi az :P

@inmemancsi: szió:), már nem is az kell neki, h én szedegessem a morzsákat:( hüpp:)

prof. Perselus Piton 2012.02.09. 20:19:30

infantilis vagyok, de élvezem :-))) akinek meg nem tetszik, azt szeretgesse Szandika :-P

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 20:20:03

jé van új :)

akkor itt kérdezem meg amit ott akartam:

tegnapi éjjeli onlányban 2 ó 27p-nél ki lett arra figyelmes hogy Szandika poénból valamire azt mondja hogy "na majd elkezdek pornózni" és mindenki röhög kivéve Vera feszeng igyekszik nem érteni a poént...

fran7 2012.02.09. 20:20:52

Meddig kell számolni, hogy a nyuszifülezés érvényes legyen. Már nem emlékszem a szabályra.

nowo 2012.02.09. 20:21:36

Látom,Hajninak is tele a búrája Kingával.
Az összes internetes szavazáson,azaz Ki menjen vissza a Villába?- Seri toronymagasan vezet.
Remélem Kinga koppan egy nagyot vasárnap.Mert megérdemli...:)

kamarti 2012.02.09. 20:22:15

"Azért Kinga, mert ilyen nagyszabású kasztingra, ami ennyi időt vesz igénybe, a játéknak ebben a szakaszában már nincs idő, tudod?" :) :) :)

vasárnapra ez nem sok jót sejtet Kingára nézve :)

foxglove (törölt) 2012.02.09. 20:23:23

"Itt bevéstem egy csillagos ötöst a füzetbe"

jól teszed, betűkkel én sem próbálkoznék, a számokat talán már ismeri az érintett:)
egyébként szia Hajni!:)

inmemancsi 2012.02.09. 20:25:11

@ladyandhenk: hahó:) Dorothy nem szedegeti a morzsákat:) Dorothy nem olyan ribizligizi, a morzsiszedő az hamupipi

inmemancsi 2012.02.09. 20:31:26

@ladyandhenk: csak vigyázz van egy gyanúm mindjárt jelentkezik:)) egyébként miért török össze mindent? bezzeg én szedegethetem..

kamarti 2012.02.09. 20:31:40

@jadebulgari: nem sokkal előtte Szandi előadta neki, micsoda fellépő hacukája van, majd félbeszakította magát, hogy nem mondja tovább, mert az már külső infó lenne...

Líder Máximo 2012.02.09. 20:35:41

@nowo:

KINGA
ESSEN
KI
DE
KURVA
GYORSAN

:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 20:36:11

@inmemancsi: elakarod venni tőlem noscét, nála én szedegetek:)

kamarti 2012.02.09. 20:36:51

@Líder Máximo: lemaradt a felkiáltójel a végiről :)

inmemancsi 2012.02.09. 20:39:45

@ladyandhenk: ajaj, nosce gyerünk ladyhankhez a sas leszállni:)

inmemancsi 2012.02.09. 20:40:45

@ladyandhenk: és inkább a carrieredre concentrálj, mindjárt jön szerivan

kozi001 2012.02.09. 20:41:05

Új poszt, már nem havazik és holnap péntek! :)

inmemancsi 2012.02.09. 20:41:40

tudom uncsi vagyok de nem dobna meg valaki a tegnapi online linkjével

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 20:43:03

@sogeking: Hajrá Kinga:)

Készítesz nekem olyan tök jó avatart?:) Muszáj, erősít:)

Líder Máximo 2012.02.09. 20:46:19

@kamarti: jogos, pótolom!

KINGA
ESSEN
KI
DE
KURVA
GYORSAN
!

:)

sogeking 2012.02.09. 20:47:09

@foxglove: :D

@ladyandhenk: rajta vagyok a témán, de még nincs olyan, ami jó :)

foxglove (törölt) 2012.02.09. 20:50:19

@sogeking: ladynek legyen rajta valami dorothys utalás is!

sogeking 2012.02.09. 20:51:31

@foxglove: vagy inkább egy novellát, de nem biztos, hogy kifér ilyen picibe :)

az én rózsám vasutas 2012.02.09. 20:52:22

A ma esti műveltségi kérdés nehezebb mint az előzőek. Ezen a homlokos puncin meg az atommagon még gondolkoznom kell. Miért nem lehet ilyesmivel reggel jönni, amikor az olvasó még friss és 11? Vagy adni 4 lehetőtéséget, amiből tudunk szúrni. Most itt állok meglőve, egész éjszaka homlokos puncikkal fogok álmodni.

kamarti 2012.02.09. 20:53:46

nem akarom heccelni a Kinga fanokat, de itt most is csak a számok mások, a arányok nem:

Ki térjen vissza villába?

Seherezádé
(75%, 1,100 Szavazat)
Kinga
(25%, 369 Szavazat)

Összes szavazó: 1,469

szal egy jó avatar kevés lesz :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 20:53:47

@sogeking: @foxglove: pedig a nevemet is átállítottam, mármint a nickemet, de még mindig lady...valami tipp?:D

kamarti 2012.02.09. 20:55:41

@Binbir gece: a homlokos punci lánykori neve szőke tevepata :) ezt már napok óta tudjuk :)

kamarti 2012.02.09. 20:56:46

@foxglove: nektek drukkolok. csak Kingunak nem
most szakadjak szét? :) vagy micsinájjak? :)

az én rózsám vasutas 2012.02.09. 21:00:01

@kamarti: Sajnos nem atomfizikusból lettem vasutas. A tevepata mágneses mezeje vonza az atommagot? Érzem egyre közelebb vagyunk a jó válaszhoz.

foxglove (törölt) 2012.02.09. 21:01:10

@kamarti: köszi, az is elég, ha szimpatizálsz az ügyünkkel, ha a céllal nem is:)

Líder Máximo 2012.02.09. 21:01:36

Sikytok a mai poszton egyelőre, itt tartok: "valaki magyarázza már el nekem, hogy a hUsos ÉS homlokos puncival rendelkező csajok miért hordanak atommag méretű háromszöget két horgászzsineggel bugyi gyanánt?" És bazmeg, VALÓBAN! :D Megkockáztatok egy tippet: pontosan azért, amiért a +20 kg-val rendelkező nők feldobják magukra a topot és a haskivillantós trikókat:P

az én rózsám vasutas 2012.02.09. 21:04:06

@Líder Máximo: A poszt tele van történelmi tanulsággal, te meg a puncin csámcsogsz. Fura egy gusztusod van.

kamarti 2012.02.09. 21:09:12

most elkaptam egy promót az ÉH-ról a viasaton.
most a lányok (Kata, Kriszta) csak ennyire meghíztak, vagy esetleg szabattak is a realitiben voltam, át kell formálni magam jegyében??? (mert PM mindkettő, az evidencs :)

(Gombinak hála eszembe jutott kamaszkorom kultikus figurája, Dencs. Evidencs .)

Balázs, ez neked is nagy titok volt? na ne már....

fran7 2012.02.09. 21:10:01

Szandika mehetne castingra valami thrillerbe, horrorba. Ilyen színű embert még nem láttam, pedig én még zöldet is láttam már.

kamarti 2012.02.09. 21:10:23

ja, Seri annyira feszült, hogy még Csabit is meglovagolta az éjjel :)

kamarti 2012.02.09. 21:11:21

aztapaszta, Vera Tordas haját szárítja!!! :)

genevieve 2012.02.09. 21:11:48

jessszus szandi:-))))

sogeking 2012.02.09. 21:12:28

@fran7: az tény, hogy kicsit sápadt az arca, de amúgy jó :)

foxglove (törölt) 2012.02.09. 21:12:30

@kamarti: örülj neki, hogy nem a zuhany alatt mosta a testét!

kozi001 2012.02.09. 21:12:58

Sárga Szandikát nem világos tapéta elé kéne rakni!

inmemancsi 2012.02.09. 21:13:00

@jadebulgari: köszi, rád lehet számítani:)

inmemancsi 2012.02.09. 21:14:06

@fran7: ez a máj és a szoli együttes hatása?

fran7 2012.02.09. 21:15:02

@sogeking: Sápadt, az indiánok befogadják kanyar nélkül. A Nó, Aki nagy Hangon Üvöltözik a Locsolóemberrel indián névvel fogadják be.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.09. 21:16:24

Szép estét mindenkinek!
Jó volt az öfi, Királynő!

HAJ-rá, Seri!!!

genevieve 2012.02.09. 21:16:37

azért félelmetes, hogy szandika milyen jól látja a dolgokat:-)

kamarti 2012.02.09. 21:18:01

pszichológusi véna? nálunk falun ezt józan paraszti észnek híjják, Balázs

inmemancsi 2012.02.09. 21:18:09

szegény ahelyett, hogy a szemöldökét kérdőjeleztette, meg a száját fújatta fel inkább az orrát plasztikáztatta volna, sokkal jobb lenne az eredmény

kamarti 2012.02.09. 21:19:02

@genevieve: semmi rosszindulat nincs ebben a nőben. ezt nagyon csípem benne, és ez azért eléggé tisztán tartja a szemöveget....

Hurri Kán 2012.02.09. 21:19:05

@sogeking:
Kimutatta a háta fehérjét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.09. 21:19:20

További jó teálást." Fecó nyelvújít.. :D

sogeking 2012.02.09. 21:19:37

@inmemancsi: Szandika? én láttam róla olyan képeket :)

@foxglove: érdemes megnézni? :D:D:D

inmemancsi 2012.02.09. 21:20:06

@foxglove: neee.. szegény, pont egy kóklerhoz került??

vallatas 2012.02.09. 21:20:21

szavazzuk meg Csabi-t!
:-)
vagy Fecitót!
valovilag.hu/szavazas/2853

foxglove (törölt) 2012.02.09. 21:21:25

@inmemancsi: nem kókler! nagyon elismert sebész, csak gondolom szandálnak megvolt a saját elképzelése.

fran7 2012.02.09. 21:21:35

@inmemancsi: Ezt én is akartam írni, de nem mertem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.09. 21:21:52

@inmemancsi: a vv után megplasztikáztatta, de mivel még duzzasztott az ajkain így a vastag gumibelső, ami valaha a szája volt, az megint konnektort csinált az orrából.

girbeguba 2012.02.09. 21:23:55

Karcső, hö hö hö.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.09. 21:24:04

ÉÉéééés, itt a vadonatúj avatárom!!! :D:D:D

fran7 2012.02.09. 21:25:38

Sorsfordító macskaharc. Ma nemcsak Fecó képzeli magát Kazinczynak.

kozi001 2012.02.09. 21:26:15

@kamarti: De hogy Szandika kell h ezt 5 hónap alatt így összefoglalja vki 2 mondatban! :)

foxglove (törölt) 2012.02.09. 21:27:04

@fran7: lefordították a catfight szót:D

kamarti 2012.02.09. 21:27:12

@vallatas: szokás szerint Atti vezet
aztán Seher, aki biztos boldog lenne egy Gombiranditól, ahogy mi is :)
Csabinak meg tuti Ildikót kéne vinnie :)

inmemancsi 2012.02.09. 21:27:34

bazsinak viszont szép orra van

sogeking 2012.02.09. 21:27:42

a következő szériában úgy kellene, hogy először lenne a bokszhét, utána gyűjtenének, és aki elég pénzt gyűjt, az mehetne a következő héten az orrát plasztikáztatni

kamarti 2012.02.09. 21:28:08

@kozi001: azért azt ne feledd, hogy ő nem bévül van, hanem kívül

vallatas 2012.02.09. 21:28:52

@kamarti: csak azért nem vezet Csabi, mert
Ildikóval menne :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.09. 21:29:06

Sehi most idegesítő. A tipikus buta picsát adja.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.09. 21:29:14

A SAPKÁK (Seri A Páratlan, Kinga Ágy Köcsög) mozgalom ezennel követeli, hogy!!! Ez nem vicc! Vagy különben!!! Ehhez tartsa magát mindenki!!!
:D

Hódos Hajnalka 2012.02.09. 21:31:49

@Líder Máximo: höhö, ráadásul szerepelek a cikkben. ööö... nem képen :DD

inmemancsi 2012.02.09. 21:34:20

szandi egy cigányjósnő + klinikai pszichológus keveréke valahogy...

genevieve 2012.02.09. 21:34:39

időnként elbizonytalanodok kinga miatt, de már megint visszatáncolt az atival való kapcsolatában....

kamarti 2012.02.09. 21:34:39

Kinga bakker, ez már tényleg gáz. Hol Csabival susog, hol Attival pusmog
KEKDKGY!

fran7 2012.02.09. 21:35:27

Mondjuk, most Sehit nem értem. Gergővel kínlódik, aki abban a pillanatban elfelejtette, amikor meglátta Csillát. Nem is emlékszik már rá. Ő meg fúj emiatt Kingára.

genevieve 2012.02.09. 21:35:44

@inmemancsi: nekem egy falusi öregasszony jutott eszembe amikor sóhajtva leült:-)

mocskosmacska 2012.02.09. 21:35:48

@kamarti: Olivérnek meg kislakodalmat főz. Minden kívülről jöttnek próbál megfelelni.

EGyébként meg: Sehi még mindig a gergős dolgon kattog? Ennyire érdekli még a srác?

kozi001 2012.02.09. 21:35:48

@foxglove: Én utáltam a magyart kisiskolában, de ha őt hallgatom hálás vagyok! :)

mocskosmacska 2012.02.09. 21:37:07

@kamarti: Semmi rosszindulat? Na, ezt bemutatta a vv4-ben az Ildikóval való viselkedésében.

genevieve 2012.02.09. 21:37:10

@fran7: azért valami indokot neki is kellett találni, hogy párbajozni tudjon kingával:-)))

kamarti 2012.02.09. 21:39:00

@fran7: @mocskosmacska: hát Serinek mégiscsak az volt a legnagyobb bukta bent, ha Gergő most is várna rá, le se szarná, Kingának csillogott-e a szeme anno

de mint este hallottuk, nem csak ez a problémája Kinguval - de azt mégse mondhatta, hogy baromira utállak és unlak már FB+ :)

Líder Máximo 2012.02.09. 21:39:35

@kozi001: ja, és előbb megkapom, h ebben a szériában micsoda intellektuális világbajnokok tolják a maguk bonyolult és kiismerhetetlen taktikai játékuk, eh... Szandika...2 mondatban.. ennyi!

foxglove (törölt) 2012.02.09. 21:39:45

@kozi001: nem is a stílusáról van szó, bár arról is lehetne beszélni, hanem arról, hogy ezen a gergős sztorin lovagol. úgy viselkedik, mint akinek gergő volt az első és az egyetlen. ja bocs, az claudió volt.

genevieve 2012.02.09. 21:40:17

@kamarti: erre mondtam, hogy valami indok kell amit kitűzhet a kardjára és hordozhat mint egy véres rongyot:-)

genevieve 2012.02.09. 21:42:14

@foxglove: igazából az volt a baja, hogy amikor kinga visszajött a randiról lenéző és fölényes volt sehivel:-)

ez az egész a sértett női hiúságról szól mindkettőnél...szarnak ők gergőre:-)

inmemancsi 2012.02.09. 21:42:30

@fran7: az mindig fájó pont, ha nem kellünk valakinek..és ezt nyíltan meg is mondja, attikának is ilyen emléknek marad majd meg kingus

fran7 2012.02.09. 21:43:04

@Líder Máximo: Ez szerintem egy női tulajdonság, két mondattal eltudják intézni, széttörni a legszebb álmokat, terveket, amikért évtizedig éltél. S még igazuk is van.

kamarti 2012.02.09. 21:43:12

@mocskosmacska: nem emlékszem, de biztos így volt.

mocskosmacska 2012.02.09. 21:43:49

@kamarti: Sehi még nagyon fiatal, tulajdonképpen meg is értem, hogy még nem tudja magát túltenni gergőn, csak az a furcsa, hogy gergővel kapcsolatban mindig ez az egy szemcsillogós este jön fel, a többi megalázó dolog sosem, mintha azt el is felejtette volna, az már nem bántja, de ez az egyetlen kis dolog, hogy gergőnek 3 nappal a szakítás után már más lányra csillogott a szeme, az már a világvége.

kamarti 2012.02.09. 21:45:26

@foxglove: nézd, ha fel lehet építeni egy győztes párbajt nulla konfliktusra, akkor ez mitől rosszabb?

kamarti 2012.02.09. 21:47:09

@mocskosmacska: azt Gergőnek mondhatná, nem Kingának.
amit meg Kingának mondhatna (seggrázás a fürdőben stb.) azt nem tudja
ha így veszem, teljesen jó a megérzése, hogy Vera elevenre tapintott Kingánál, még ha blöffölt is

nosce 2012.02.09. 21:47:09

@genevieve:
"ez az egész a sértett női hiúságról szól mindkettőnél...szarnak ők gergőre:-) "

a pottyanás előtt azért megfogják ? :)

mocskosmacska 2012.02.09. 21:48:32

@nosce: Szerintem wc-papíros kézzel fogta meg. Csak az a baj, hogy ilyenkor kétszer annyi papír kell és az nem környezetbarát és eldugulhat a klotyó.

foxglove (törölt) 2012.02.09. 21:49:02

@kamarti: azok beismerten taktikai párbajok voltak. akkor felesleges itt is érzelmekről beszélni.

kamarti 2012.02.09. 21:49:04

@foxglove: no mondtam én, hogy Kingunak az fájt a legjobban, hogy nem vághat vissza. savval :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 21:49:04

Hogy tudom a nevemet változtatni????????????????????????????Plíííííííííííííííííízzzzzzzzzzzzzzzzzz

nosce 2012.02.09. 21:49:59

elment 3/4 óra a semmire az öfiből arra h eljutunk a végére oda ahol tegnap befejeztük, ezt nem is értem h gondolják h ez szórakoztató ????

foxglove (törölt) 2012.02.09. 21:50:42

@kamarti: én már várom, hogy megkapja a lehetőséget, hogy visszavágjon

nosce 2012.02.09. 21:50:45

@ladyandhenk:
"Hogy tudom a nevemet változtatni??"

az anyakönyvezetőnél ? :)

mocskosmacska 2012.02.09. 21:51:01

Olivér gyökeret eresztett a konyhapult mellett és zabálja, amit vera elétesz.

vallatas 2012.02.09. 21:51:28

Kinga picit odavan :-)
hehe, lesz itt még hajtépés

sogeking 2012.02.09. 21:51:30

@ladyandhenk: kérdezd meg hátam mögött előttemet, ő ma változtatta

kamarti 2012.02.09. 21:51:32

@foxglove: az egyik érzelemvezérelt. a másik buta.
akkor melyik a taktikus? :)

fran7 2012.02.09. 21:52:10

Milyen szponzor küldött be magyar melegítőt Atinak?

kamarti 2012.02.09. 21:52:14

DE MÉR VAGYOK AGRESSZÍV???? :) :) :)

Hurri Kán 2012.02.09. 21:52:26

@nosce:
Mondd már meg neki, csak ne hisztizzen. :DDDDD

nosce 2012.02.09. 21:52:51

@mocskosmacska:
"Olivér gyökeret eresztett a konyhapult mellett és zabálja, amit vera elétesz. "

és fingik is közben? mert ha nem akkor csak félárbócon fut a só :)

kamarti 2012.02.09. 21:52:54

@fran7: Oli

4 és fél perc volt, Balázs

fran7 2012.02.09. 21:53:02

@mocskosmacska: Akkor sokat nem változott.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 21:53:02

@nosce: én már ezért nem is nézem inkább csak az éjszakait

foxglove (törölt) 2012.02.09. 21:53:50

@kamarti: jogos, akkor ezt a párbajt a káosz vezérli:)

Líder Máximo 2012.02.09. 21:54:09

@kamarti: 3,5-et beszélt kingákoz ebből...

nosce 2012.02.09. 21:54:15

@gyvy:
kérvényezni kell a BM-nél, azt hiszem :)

biohazard 2012.02.09. 21:55:26

Azt azért meg szabad kérdezni, hogy milyen alapon hordja a magyar válogatott melegítőjét bármilyen majom? Hogy zúznám szét az arcát mindnek!

foxglove (törölt) 2012.02.09. 21:55:52

az fasza, hogy seri indoklása maradhat, kingáét meg kivágják

inmemancsi 2012.02.09. 21:56:16

@jadebulgari: én meg két órája vasalok és még van minimum még két órányi:((

TapOut 2012.02.09. 21:56:32

@foxglove: itt már nem Gergőről szól a dolog, hanem Kinga jelleméről, amihez a Gergős sztori csak egy adalék.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 21:57:03

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): h tudom a nevem megváltoztatni, @nosce: kedvéért a nick nevemre gondoltam:)

Elvileg átírtam, de mégis lady néven futok:(

@sogeking: kész van már a képem? Így nem tudok jól kampányolni:D

Hajrá Kinga!!!

@gyvy: NEM SZOKTAM HISZTIZNI!!!!:D

nosce 2012.02.09. 21:58:02

@biohazard:
"Azt azért meg szabad kérdezni, hogy milyen alapon hordja a magyar válogatott melegítőjét bármilyen majom? "

miért ? Totti mezt is hord vagy 10 ezer ember :)

inmemancsi 2012.02.09. 21:58:14

nahát pedig kinga a még nagyobb segget és csípőt csináló gatyát vette fel- ezzel se hat már attira

mocskosmacska 2012.02.09. 21:58:16

@nosce: Szerencsére csak a háttérben van mindig. MEg néha megszólal, hogy "vera milyen jó csirkeszárnyat készítettél nekem." meg "vera, milyen aranyos vagy, hogy bejöttem és máris futottál rántottát készíteni nekem."

sogeking 2012.02.09. 21:58:28

@ladyandhenk: de milyen képet szeretnél ?? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 21:58:33

@nosce: attól függ:D, mert a nevem elé a dr. szócskához csak az okmányiroda kell:D

zorro001 2012.02.09. 21:58:39

@ladyandhenk: szerintem a nickváltás nonszensz .

genevieve 2012.02.09. 21:58:39

ati most viszont tényleg szemét....

foxglove (törölt) 2012.02.09. 21:58:50

@ladyandhenk: tetszik az a cipő, amit linkeltem?

inmemancsi 2012.02.09. 21:59:01

@ladyandhenk: legalább még megismerünk:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 21:59:13

@sogeking: őt én sem
@inmemancsi: tedd el holnapra a másik felét ne feszítsd túl a húrt :D gyere inkább röhögni az onlányon

Hurri Kán 2012.02.09. 21:59:18

@nosce:
Hogy ne hisztizzen? Már jó lenne. :DDD

@ladyandhenk:
:* :DDD

nosce 2012.02.09. 22:00:24

@ladyandhenk:
azzal jól megváltoztatod :)

pink ninja 2012.02.09. 22:00:48

kinga most azért nyíg, mert rájött, hogy atti fölött épp nincs hatalma? :)

fran7 2012.02.09. 22:01:59

Kinga mehetne az X-faktorba. Sírni már tud.

sogeking 2012.02.09. 22:02:30

Szandika néha tök jó fej :)

nosce 2012.02.09. 22:02:38

@ladyandhenk:
"Elvileg átírtam, de mégis lady néven futok:("

ladynek születni kell, azt nem lehet átírni :)

biohazard 2012.02.09. 22:03:17

@nosce: Az más. Egy ilyen melegítőért rettenetesen meg kell dolgozni, amikor a mi csapatunk kapta, minisztériumi engedély kellett hozzá, az adidas csak úgy szállított.

mocskosmacska 2012.02.09. 22:03:23

Na, mi történt? Ünnepnap van és vera mégsem öltözött be kurvának.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.09. 22:04:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ugye, hogy a magyar, ahelyett, hogy diktálna, utánabéget a dolgoknak, testkép inkluzíve. tök igazad van, ha ezt a cikkben most itt jól követtem le. nem benyalás, illetve de. de ez a legbirkább nép Ajrópában. a rémes pasi mondjuk azért relatív. a csajok fele járna Woody Allennel, pedig nézzél rá, és most simán félreteszem az amúgy nem is meglévő nézeteimet, ránézel, azt mit látsz? de megnézed egy filmjét (a csajok fele ugyanúgy utálná), de a többi csaj elmenne vele. mondjuk nem is hiszem, hogy Woody Allenre gondoltál, hanem azokra, akikről a 3. mondat után kiderül, hogy "na, ez nem."

mocskosmacska 2012.02.09. 22:04:37

Kingán meg nincsen csizma. Hogy mik vannak.

fran7 2012.02.09. 22:04:46

@biohazard: Az se volt jó, de néha én is szűrném, ki viselheti. Lásd Tasnádi.

Hurri Kán 2012.02.09. 22:04:50

@mocskosmacska:
Nincs még vége a napnak. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:04:55

@neváltsnicket!: ki mondta, h nincs nekem, már boccs...:)
Még jó, h nem változtattál nicket:D

@gyvy: látod, szóhoz sem jutsz:D

@nosce: érzékeltettem, h több lehetőség is van:D Inkább szedegesd Te a morzsákat:D

@foxglove: én aztán azt nem találom, mikor is linkelted?:D

@inmemancsi: megismernél utána is:D

sogeking 2012.02.09. 22:05:42

Kinga jobban járt, hogy Attila a másik buliban van, talán egyedül Tordasért kár :)

genevieve 2012.02.09. 22:05:49

szegény sehi, ati lopja a buliját:-)

GL-581 g 2012.02.09. 22:05:55

Kinga a "Mi történt?" és "Mit mondott?" kérdésekre nem tud mást, csak hazudni, ferdíteni és csúsztatni?

És Attila most miért kötött bele Verába?

mocskosmacska 2012.02.09. 22:06:05

Sehi helyében megköszönném verának ésé atinak, hogy a veszekedésükkel emelték az est fényét és csinálták a jó hangulatot.

ne most 2012.02.09. 22:06:35

Kingát nem érdekli Atti, de az, hogy pont Sheri - az ellenség - mellé áll az már sok.

vallatas 2012.02.09. 22:06:49

Ati rombol itt is és ott is :-)
nehogy csak egy oldalra játsszon.

genevieve 2012.02.09. 22:07:07

jajj ati, a peti-kinga párbaj előtt ugyan ezt játszottad el:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:07:18

@nosce: tudom, de Ladynek a kutyám született, illetve még az sem:D Az is Anaconda von Aquarius lett:)

pink ninja 2012.02.09. 22:07:26

éééééés kingán a barna naci :)
elképesztő

inmemancsi 2012.02.09. 22:07:38

kinga rájött, hogy kiesik

TapOut 2012.02.09. 22:07:57

@foxglove: az is durva, hogy a Fókuszban (állitólag) elhangzott egy olyan kérdés, hogy ki maradjon, a mindig bájos Seherezádé, vagy a mindig hisztis Kinga.
Nem szurkolok Kingának, de a részrehajlást nem birom elviselni.

sogeking 2012.02.09. 22:08:03

@genevieve: persze, oda csapódik ahol a későbbiekben több hasznot remél

mocskosmacska 2012.02.09. 22:08:18

"A vége az, hogy én érzem magamat szarul"=mindenképpen engem kell sajnálni.

nosce 2012.02.09. 22:08:47

Fufffffffffffffffffffffffffanccccssssss !

genevieve 2012.02.09. 22:09:39

@GL-581 g: mert sehi bulijának is róla kell szólnia:-)

Hurri Kán 2012.02.09. 22:10:03

@ladyandhenk:
Bármit mondok, hisztizel. Inkább rád hagyom. :D

GL-581 g 2012.02.09. 22:10:21

@pillangod: Gyönyörű ez a Kingalány, csupa csín és kellem. Főleg, amikor a gumicsizmáját is felhúzza igényesen zsíros hajához. :D

Líder Máximo 2012.02.09. 22:10:23

@pillangod: ez legendás lesz, mint mészöly kálmi bá'-n 1982-ben a kockás zakó:)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.09. 22:10:34

Attila te ezt nagyon jól kitaláltad, ebből is kihozza magát, mekkora tapló vagy, aztán még bánkódik, hogy Kinga vacsorájára ment volna. ravasz egy fasz.
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Azaz a magyar pasikra. szóval ja. félig-meddig, mert itt is van ronda de finom. én tudok is egyet rögtön.

nosce 2012.02.09. 22:11:19

@gyvy:
ilyen , hiányzik neki a jó casting :)

mocskosmacska 2012.02.09. 22:12:05

Na, vera eddig bírta a kisangyal szerepet, megint bele kell kötnie mindenkibe.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:12:06

@foxglove: ez tökéletes lesz, köszönöm, már csak a nevemet kellene változtatni:P

@sogeking: írtam neked, válaszolj, kérlek:)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.09. 22:12:10

remélem Verát kizárják holnap, mert megölte Kingát.

nosce 2012.02.09. 22:12:36

@inmemancsi:
biztos a RIP szobában leöntötték hidegvizzel , vagy nem adtak neki nyugtatót tovább :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 22:12:39

@kárpátia56: ja, te csak azt felejted el hogy kitől kaptál palacsintát és másnak köszönöd meg :D

mocskosmacska 2012.02.09. 22:13:46

@kárpátia56: Hát azért nem kizárnák, hanem bezárnák, csak máshová és hosszabb időre.

fran7 2012.02.09. 22:13:51

A mai öfi meglepetései. Oli alig szerepelt, csak evett. Vera nyugalma a szponzor megdolgozik Verával. Kell a jó referenciaanyag.

nosce 2012.02.09. 22:14:13

@jadebulgari:
én nem felejtem el, ki is mutatom a hálámat :)

inmemancsi 2012.02.09. 22:14:23

@nosce: na azért figyeljetek magatokra, mert szólok a menedzserének

Líder Máximo 2012.02.09. 22:15:01

az a helyzet, h én ezt a faszumbazmegkingucit már eddig sem értettem, mit keres még itt, de olyan súlyosan lejáratja magát a párbajig, h öröm lesz nézni azt a 90-10 százalékos arányt a szeretetfalat Sehere javára :)

Kinguci már idegből játszik, nincs egy konkrét átgondolt lépése, reakciója sem, elszállt. Ezt gyakorlatlag ő is érzi, ezért ráng a feje úgy, mint Dyának a hőskorban. Vasárnap meg fog könnyebbülni, mehet haza Budára, apucihó'.

nosce 2012.02.09. 22:15:25

@inmemancsi:
"na azért figyeljetek magatokra, mert szólok a menedzserének "

az kicsoda? az ezredes ? :)

GL-581 g 2012.02.09. 22:15:42

Jajdejó, a szerkik visszahozzák a Veravitás eseményszálat, hurráhurráhurrá!

Akkor megint nem fogom nézni a holnapit. Miért nem jut ezeknek jobb konflikt az eszükbe, mint hogy "AtimegKinga köcsögözzék egymást" meg hogy "VeramegAkárki hányjanak vért egymás arcába"?

Majd' fél év után még mindig nincs más ötletük? Dögunaloooom! :P

Hurri Kán 2012.02.09. 22:15:43

@nosce:
Á, ma semmi nem jó neki. :DDD

@inmemancsi:
Ő is vállal castingot? :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:15:44

@gyvy: @nosce: ti falkában támadtok..., de miért???? A jóságomért???????? Igen? Mit vétettem ÉN? Én, aki jóságos vagyok?

Nem is tudom, h milyen castingról beszéltek:)

Hurri Kán 2012.02.09. 22:16:47

@Líder Máximo:
Szerintem apuci most élesíti a telefonokat, hogy minél több szavazatot tudjon küldeni rá. :D

ne most 2012.02.09. 22:17:04

Sheri ellopta a királylány szerepet.

inmemancsi 2012.02.09. 22:18:08

@nosce: az talált süllyedt, szóljál gyvynek is:))

sogeking 2012.02.09. 22:18:23

@ladyandhenk: ha ideérne, válaszolnék :)

Líder Máximo 2012.02.09. 22:19:12

Ja, azt azért hadd kérdezzem már meg: meg tudja valaki erősíteni nekem forrással, amit az előző poszt alatt olvastam, h Kinga a pasijánál tenyerébe szart, h ne csobbanjon a kaki?:D

Azóta ezen gurulok :))))

genevieve 2012.02.09. 22:19:24

@Líder Máximo: én is arra gondoltam, hogy kingának az lenne a legjobb, ha most kiesne...megnyerni úgy sem tudja...

GL-581 g 2012.02.09. 22:19:39

@ladyandhenk: Azé'. Azé'. Azé'. Azé' a jóságodér'. Azé'. Azé' a júságos szüvedér'. Azé'. :DDD

@kárpátia56: LOL! Ez tetszik! :D

inmemancsi 2012.02.09. 22:21:43

vera ott van még bent..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:21:57

@GL-581 g: Te is fiam, Gliese??????? A közös múltunk után? Mit vétettem ÉN, aki jóságos Dorothy vagyok?:D

Hurri Kán 2012.02.09. 22:22:21

@ladyandhenk:
2 ember nem falka. És különben is csak beszélgetünk. :D

GL-581 g 2012.02.09. 22:23:47

Vajon Vera lefejeltette a királylánnyal a dohányzóasztal sarkát? Vagy csak ügyesen vágtak a szerkik, hátha megnézem mégis a holnapit? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:24:45

@gyvy: tudom, h bevettétek mircsit is ó, szerivant is, és már Glieset is!!! Tudom!!!

sogeking 2012.02.09. 22:24:45

@ladyandhenk: igen, közben meghozta a postás :)

inmemancsi 2012.02.09. 22:25:57

@ladyandhenk: lányom ki engedte a stílusváltást?? hogy lesz így belőled lady celebry??:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 22:26:15

@Líder Máximo: azon én is fennakadtam egy darabig
@nosce: nagyon kedves neked máskor is sütök

Hurri Kán 2012.02.09. 22:27:26

@ladyandhenk:
Miért hisztizel ezen? :DDD

inmemancsi 2012.02.09. 22:27:46

@Dorothy, a Vörös Cipellős: ?? ne háríts:)) én és szejivan sem megy falkába, mert akkor osztozni kéne a lóvén

GL-581 g 2012.02.09. 22:28:22

@ladyandhenk: Ááá, én nem. Merugye ígysevótjó, úgysevótjó, sehogyanse vótjó. A jóságomér' vót az is. Az végett. :DDD

@inmemancsi: Online láttad? Akkor mégsem ütötte helye a kimozdult alkatrést Phassomabazmeh agyában. :(

inmemancsi 2012.02.09. 22:29:45

@GL-581 g: még nem, de most elvették az adást:))

mocskosmacska 2012.02.09. 22:30:41

Kíváncsi vagoyk, hogyha sehi jön vissza, akkor vera rosszindulata beszívja őt és másodvera lesz vagy neki is elege lesz verából.

GL-581 g 2012.02.09. 22:30:44

@Dorothy, a Vörös Cipellős: Úúgy. Szóval identitást cseréltél. A jóságomér' csináltad? Az végett? :DD

inmemancsi 2012.02.09. 22:31:02

@gyvy: na na végülis ez a falkában támadás nem rossz a forgatókönyv szempontjából:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:31:28

Tök jó, sikerült:D:D:D:D:D

@inmemancsi: én Dorothy vagyok:D

@jadebulgari: módosítok azért, h megismerj:D

@foxglove: nekem is tetszik:P

@GL-581 g: inkább jönnél hozzánk:D

@gyvy: öööö, csendben leszek, jó? Csak tegyél róla:D

Hurri Kán 2012.02.09. 22:32:39

@inmemancsi:
Nem szeretek osztozni, bocs.:DDD

@Dorothy, a Vörös Cipellős:
Mennyi altatót kérsz? :DDD

inmemancsi 2012.02.09. 22:33:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős: na mindjárt jön szejivan:) és megmondja ki vagy:)) a lady celebry jobb mint adorothy celebry:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 22:34:19

@mocskosmacska: én a másodveraságra voksolok
@Dorothy, a Vörös Cipellős: na jó miattam nem kell, megjegyezlek :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:35:46

@GL-581 g: de te nem vagy jóságos:), az én vagyok:D

@inmemancsi: höhö, már ötleteket is adsz?:O

inmemancsi 2012.02.09. 22:36:18

vera nem volt chippendale shown..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:38:19

@inmemancsi: ez lenne a művész nevem?:D

@jadebulgari: dede, akartam, csak meglepiként haott, h sikerült:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 22:39:04

@Dorothy, a Vörös Cipellős (L&H): jól sikerült meg vagy dícsérve :)

GL-581 g 2012.02.09. 22:39:12

Mitől van így beszakadva a hangulat odabenn? Oli és Szandi úgy ül egymás mellett, mint akik gyászolnak...

Nah, Ati viszi randizni Szandikát. Nem kellett neki Tordas, nem is értem. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 22:40:07

@Dorothy, a Vörös Cipellős (L&H): szervezzük meg :D
fiúk ki vállal bugyitáncot? nekem mindegy csak ne Ghombár úr legyen

TapOut 2012.02.09. 22:40:42

már megint ezek a hashajtó a pálinkába, fokhagyma a samponba viccek, ne, könyörgöm NE!!!!!

Hurri Kán 2012.02.09. 22:41:27

@GL-581 g:
Most majd eszi, nem eszi, nem kap mást. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:41:44

@jadebulgari: nekem, ÉNLÁZÁRLÁSZLÓ kell Bandikával:D

Jut eszembe: a szwinger partyba Bandikát is vegyük be, jó?:):):)

inmemancsi 2012.02.09. 22:42:14

@gyvy: egy dorothyn?? el vagy tévedve, eleve kapsz mellék szalmaembit meg bádogot és kutyát is..:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 22:42:48

@foxglove: szerintem aha és akkor összevonhatjuk a szvinger partival - de @Dorothy, a Vörös Cipellős (L&H): kérésére jöhet Énlázár is Bandikára nem emlékszem :)

inmemancsi 2012.02.09. 22:44:01

@jadebulgari: na ez már rendezvényszervezés lassan

foxglove (törölt) 2012.02.09. 22:44:58

@jadebulgari: ahaha szerinted lesz önként jelentkező? nonszensz!:D

sogeking 2012.02.09. 22:45:16

@jadebulgari: én már tegnap voltam egy szvingerpartin :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:47:41

@gyvy: nem szedek altatót:D, nincs rá szükségem:D

@jadebulgari: még a szwinger partynk sem volt meg, de már sztriptízt szervezünk?:D

@inmemancsi: és oroszlánt nem kap?:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 22:47:42

@foxglove: rákapacitálunk valakit
@sogeking: akkor ma egy bugyitánc? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:49:07

@sogeking: basszus, megint lemaradtam a szwingerezésről?:D Kivel voltál?:) (írtam amúgy)

sogeking 2012.02.09. 22:50:23

@jadebulgari: az milyen?

@Dorothy, a Vörös Cipellős (L&H): azt mondtad, hogy tegnap lesz:) igen, nézem

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 22:50:31

@Dorothy, a Vörös Cipellős (L&H): az lesz a hab a tortán

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 22:51:10

@sogeking: csini pici bugyiban riszálod magad és a lányok hálájuk jeléből dugják a bugyidba a pénzt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 22:57:23

@sogeking: ne számíts túl nagy dologra:D

Hol voltam tegnap este?:D

@jadebulgari: megbeszéltük:D Ki jön táncolni?:D

kamarti 2012.02.09. 22:59:46

na, mi meg még azon keseregtünk éjjel, hogy a bentieket kell néznünk (akik röhögtek, míg rájuk nem szóltak, hogy Attiról beszélgessenek), és háborogtunk, hogy mér nem a kintieket mutogatják, ahol pedig milyen jó buli volt Attival meg Verával.... szegény Seri, jól járt velük...

de Attinak megvolt a műsoridő és Oli is ízelítőt kapott a cinkosságból, meg is köszönte nyomban...

azt jól láttam, hogy a Kinga-Vera csörte alatt Csabi csendben főbe lőtte magát a háttérben? :)

sogeking 2012.02.09. 23:01:06

@Dorothy, a Vörös Cipellős (L&H): mivel úgy hosszabb a szöveg, ezért kisebb lesz, és nem elég olvasható, szerintem maradjon a mostani :)

amúgy a nevedben valamilyen karakter eltöri a linket (szerintem a zárójel)

@jadebulgari: jól hangzik :)

inmemancsi 2012.02.09. 23:02:40

@Dorothy, a Vörös Cipellős (L&H): :))@kamarti: :))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 23:02:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős (L&H): @sogeking: megvan a táncosunk :D szerezzünk sogének tigrisbugyiiit :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 23:03:07

@sogeking: igen, igen, nézem, kiszedem akkor:), de MÖFF CATNEK nem szedi ki, de nézem!

Marad a mostani! Tetszik neked?:D

sogeking 2012.02.09. 23:06:04

@Dorothy, a Vörös Cipellős (L&H): az is lehet, hogy a '&' :)

igen, kár, hogy le van vágva a széle :):)

@jadebulgari: bugyit a nők hordanak :) vagy zsinórtanga, vagy semmi

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 23:07:00

@sogeking: persze olyan fiúbugyizsinórtanga, kérésed parancs

sogeking 2012.02.09. 23:08:55

@Dorothy, a Vörös Cipellős -L&H: ez nem jó:)

ő-szinte 2012.02.09. 23:09:28

@Dorothy, a Vörös Cipellős -L&H: te ki vagy???

penelope garcia 2012.02.09. 23:10:18

Hm. Nehéz döntés.
Nálam mindkét csaj kuka. Ez alap.
De vajon milyen sorrendben gondolom kívánatosnak a kivágásukat?
Asszem, Seri menjen haza. Még mindig unalmasabb. És Kingát sokkal többen utáljuk. Jár neki, hogy a végső hármasból essen ki a hisztis némbere. Nekünk meg jár az ezzel járó élvezet. :P

foxglove (törölt) 2012.02.09. 23:10:22

@Dorothy, a Vörös Cipellős -L&H: próbáltad & nélkül?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 23:10:56

@Dorothy, a Vörös Cipellős -L&H: @sogeking: tangára vágyik

kamarti 2012.02.09. 23:11:02

@témázgató: feltöltötte SuperDitti
akinek innen is gratulálok. szegény Seri (jaj, bocs, a kampányvideó alapján már Sery) meg van áldva vele....

tena_lady 2012.02.09. 23:11:07

Seri beszéde nekem is tetszett, mert én se kedvelem Kingát. :) Meg bármit mond is Kinga, Serinek igaza volt. Kinga csak azért nem látja be, mert nincs önkritikája, nem látja magát kívülről. Emiatt önző is. Mindezt persze ösztönösen teszi, semmi tudatosság nincs benne, de attól még kellemetlen a természete.
A salsa estről persze a legjobb (=legvállalhatatlanabb) jeleneteket nem rakták be az összefoglalóba, sőt a honlapra se. Mindegy, nekem a kedvencem az volt, amikor Attila ledöntötte Verát a kanapéra. ;)

ő-szinte 2012.02.09. 23:11:32

Kis puffancs hol van???

kamarti 2012.02.09. 23:13:23

@penelope garcia: nekem addig kihullik az összes hajam :) kopaszon hogy élvezzem? :)

BV-ben Krisz, akinek Veron megfestette a haját :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 23:16:23

@ő-szinte: ügyes vagy, én meg tegnap egy napra kikaptam de már újra tudok írni :)

foxglove (törölt) 2012.02.09. 23:16:51

@jadebulgari: jó-jó, de 2 dán dog még kell az imidzsébe
:DDDDDDDDD

kamarti 2012.02.09. 23:17:10

@foxglove: jesssz

BV-ben Katka: megsajnálta szegény Kingát, úgyhogy mától mellé áll, de szte nem passzívabb Seri, mint Kinga, csak az utóbbi többet szerepel a hisztijei miatt

Katka: nem vív szellemi csatát (!) olyanokkal, akiknek nincsen fegyvere
Krisz: ez olyan aljas volt, most szted nincsen fegyverem?

bakker, és Kriszt hívták be Seri mellett érvelni, meg CKM fotókat elemezni...

sogeking 2012.02.09. 23:17:36

@Dorothy, a Vörös Cipellős- LandH: az is jó, aminek az elején elefántormány van :)

ő-szinte 2012.02.09. 23:18:10

@gyvy: kösz, bíztam benned:-D és igen, tudom, hogy nem kellett volna:-DDDDDDD

sogeking 2012.02.09. 23:20:13

@jadebulgari: ez nem szavazós téma, én választok :)

sogeking 2012.02.09. 23:22:28

@ő-szinte: halló, halló (japánul:)

témázgató 2012.02.09. 23:23:15

Kubai a Coolon FEKETE tüsi hajjal!!!

ő-szinte 2012.02.09. 23:23:35

@sogeking: oh! faszomatbazdmeg:-DDDDDDDDDD

prof. Perselus Piton 2012.02.09. 23:23:40

erre mondja egy barátom, hogy háromszor voltam itt...először, utoljára és soha többet :-)))

ő-szinte 2012.02.09. 23:24:29

@foxglove: erre voltam kíváncsi:-DDD

kamarti 2012.02.09. 23:25:28

betelefonáló a BV-ben:

Kinga a nő, aki senkivel nem kezdett ki, nő tudott maradni bent
Seri viszont kurvás beállítottságú, lám, Gombira is hogy hajt
Anikó: sztem próbálja távol tartani Gombit
betelefonáló: na ez az, ez az álszentség. ezt mutatja, de mást csinál

édesjóistenem....

ő-szinte 2012.02.09. 23:25:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- LandH: köszi:-) és gratulálok a felismeréshez!:-DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 23:27:43

@ő-szinte: köszönöm, majd egy évembe telt, aztán lám...:D Ezt nektek, kommentelőknek köszönhetem:D

@gyvy: miket nem mondasz:D:D:D Miket nem nézel te ki belőlem????:D

témázgató 2012.02.09. 23:29:31

@kamarti: jaj, én is figyeltem, borrrrzasztó volt - és ráadásul női betelefonáló volt :(

Hurri Kán 2012.02.09. 23:30:35

@Dorothy, a Vörös Cipellős- LandH:
A következőt inkább már nem is mondom. :D

ELP 2012.02.09. 23:30:55

Úgy látom a legjobb kis történet mára h lady N átvedlett,,:))

szép estét mindenkeinek

ő-szinte 2012.02.09. 23:31:27

Hol van az én kis pufikááááááám???

ELP 2012.02.09. 23:32:29

@ő-szinte: magácska meg igen ritkán teszi tiszteletét mostanában,,,nem lesz ez így jó!!:)))

foxglove (törölt) 2012.02.09. 23:32:43

@ELP: szeva, mi lesz az elemzéseinkkel?:P

sogeking 2012.02.09. 23:32:47

@ő-szinte: az ágy alól hallgatózik

Hurri Kán 2012.02.09. 23:33:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- LandH:
Sokkal jobb. :DDD

Megjegyzem nagyon vágod ezt a témát. :D

kamarti 2012.02.09. 23:34:00

@témázgató: és mintha az élete múlna rajta, olyan vehemenciával basszus...

na, BV végén Atti és Kinga épp arról beszéltek hogy Atti nem akarja, hogy kúrjon vele egy lány, akkor se ha gerjed rá, csak hadd szeresse már. és hogy ez szánalmas-e?
egy 33 éves faszitól? hát....

Szandál lesütött szemel hallgatott

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 23:34:04

@sogeking: feltételezem, h az ormányt te szolgáltatod hozzá:D

@ELP: szióka!:D Muszáj vedleni, ez már a tavaszira hangolódás:P

@gyvy: na, essünk túl rajta, mondd!:D

ELP 2012.02.09. 23:35:01

@foxglove: Szeva ,,,:)) mármint az általunk készítetekkel??

ő-szinte 2012.02.09. 23:35:07

@ELP: te csak ne osszál be engem!:-DDDD

kárpátia56 (törölt) 2012.02.09. 23:35:48

@jadebulgari: viszem haza a kosztpénzt, még jó, hogy jár a pali! :) poligámiában nehéz nyilvántartani, az 5 leányzó közül kitől mit kaptam.
Azért mondjuk ki, mikor Tőled eljövök, mindig letörök egy darabot a szívemből.
Holnap nutellásat kultiválnék. thx

ő-szinte 2012.02.09. 23:36:45

@sogeking: hát jó lenne ha végre előbújna a rókalyukból...

te meg fel akartál melegíteni tegnap?:-) de rendi vagy!:-D

ELP 2012.02.09. 23:36:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- LandH: A percen lehasítom magamról az inget.

A vörös cipellők - az egy erotikus sorozat volt...:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 23:37:42

@gyvy: áááááá, beütöttem a gugliba, erre nem ilyeneket dobott ki?:)

ő-szinte 2012.02.09. 23:38:49

mért nincs on???????????????????!

ELP 2012.02.09. 23:39:10

@ő-szinte: már bocsássál meg de én vok ezredesi rangban , és magamnak veténylek és magam hajtom végre :))

sogeking 2012.02.09. 23:39:30

@ELP: Mulder ügynökkel ráadásul :D

@ő-szinte: mindig :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 23:40:07

@ELP: tudom, Daviddel egy időben, de Dorothynak hamarabb volt:)

ELP 2012.02.09. 23:40:29

@foxglove: Feldolgozás alatt van elég nagy mennyiségű szöveg:)))

foxglove (törölt) 2012.02.09. 23:41:46

@ELP: passzold át nekem nyugodtan, úgy gépelek, mint a szél:P

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 23:42:15

@ő-szinte: Ati meg Szandi randi van biztos kompromittálják épp magukat ami vállalhatatlan :D

témázgató 2012.02.09. 23:42:56

@kamarti: "Szandál lesütött szemel hallgatott" - erre még ő sem tudott mit mondani..:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 23:43:27

@kárpátia56: kérlek szépen ezért a szép beszédért nem csak hogy nutellásat kapsz de még jutalomfalatot is! :D

ELP 2012.02.09. 23:43:38

@Dorothy, a Vörös Cipellős- LandH: én már nem is tudom,,,csak azt h : Goodbye, Emmanuelle!:))))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 23:43:58

@sogeking: én is :D na és melyik tangát választottad?

ő-szinte 2012.02.09. 23:45:01

@jadebulgari: picccccsába, hogy mi ezt nem látjuk!!!!!!

ELP 2012.02.09. 23:45:03

@foxglove: csak nem gyors és gép írsz??:))

foxglove (törölt) 2012.02.09. 23:45:36

boldog legyen... vagy csak szabad... hagyta, hogy mások válasszanak
:DDD

foxglove (törölt) 2012.02.09. 23:46:07

@ELP: gépírok, a gyorsat már nem tanították sajnos.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.09. 23:46:19

Azért Szandál végül csakis egy jó értelemben vett paraszt. :D
Kingán látom, hogy kétségbeesetten konkrétan Szandika 2.0 akart lenni, azt most megkapta az eredetit, az igazit, a lemásolhatatlant. Most, hogy visszatért Kismalac, kezd vv4 nosztalgiám lenni miatta. Nektek nem?

ELP 2012.02.09. 23:46:19

@ő-szinte: nem ,,én a sánta kutya vok:))) összekevertél,,,és már utol is értek:))

ő-szinte 2012.02.09. 23:47:18

@ELP: én tudtam:-) de vannak még itt hiszékeny emberek:-DDDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.02.09. 23:48:14

@foxglove: Hát igen,,,kamasz korom legszebb nyara,,:)

nowo 2012.02.09. 23:48:31

@kamarti: ez egy korábbi hsz-odra válasz,amikor betettél egy Sehi 75%-Kinga 25% eredményt.

Itt egy másik:

www.valovilag5.com/2012/02/seherezade-vs-kinga-ki-nyerje-parbajt.html

ő-szinte 2012.02.09. 23:48:52

ADJÁTOK VISSZA AZ ONLIN-T, MERT LÁTNI AKARJUK, HOGY MI TÖRTÉNIK!!!!!
KÖSZÖNJÜK.

foxglove (törölt) 2012.02.09. 23:49:44

@ő-szinte: beszélj egyenesen a mikroportodba, különben nem hallják!

ő-szinte 2012.02.09. 23:50:22

@foxglove: nem látod, hogy azt csináltam?????

ELP 2012.02.09. 23:50:25

@ő-szinte: ugyan már itt,,,,az kizárt:))

sogeking 2012.02.09. 23:50:47

@ő-szinte: mondd bele a mikrofonba! :D

ő-szinte 2012.02.09. 23:51:56

@sogeking: már meg volt!:-DDDDDDDDDDD

ELP 2012.02.09. 23:52:46

@foxglove: hoppá és miért??...pedig az egy okos dolog vagy nem??

sogeking 2012.02.09. 23:53:33

@ő-szinte: ugye nem rúgtad le a kamerákat?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 23:55:11

@sogeking: jaj, elfelejtettem betenni:) De már bezártam az oldalt, látszik, h kora este van:D

Jobb is, ha megyek aludni:D

Jó éjt Mindenkinek!!!

foxglove (törölt) 2012.02.09. 23:55:15

@ELP: átalakították az oktatási tervet, és mi már az az évfolyam voltunk, akik nem tanulhatták (az egy évvel előbb kezdők még igen). pech.

foxglove (törölt) 2012.02.09. 23:56:44

@ő-szinte: azért túlzásba ne vidd, mert jön a locsolóember és leszedálnak, mint kingut!

ELP 2012.02.09. 23:57:13

@foxglove: azta ,,,mondtam én ,,teccet volna egy kicsit korábbban születni:))

ő-szinte 2012.02.10. 00:01:00

@foxglove: még jó, hogy vagy, és visszafogsz:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.02.10. 00:01:47

@ő-szinte: én csak jót akarok. mert JÓSÁGOS vagyok.

ELP 2012.02.10. 00:01:51

@foxglove: A Te avatarod piszkosul hasonlít valakire,,,nemmis tudom hol láttam:)))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 00:02:54

Hát itt valami botrányba fulladt. Vagy egy összevágott randit fogunk kapni holnap Ati-Szandiból, vagy Oli kiitta a kocsmát kocsmamesteri feladatában.

na akkor én is jó éjt

ő-szinte 2012.02.10. 00:05:03

@foxglove: aztán meg mit kapsz a JÓSÁGOD-ért...:-((((

ELP 2012.02.10. 00:05:04

@jadebulgari: jóccakát jade mester:)))

kárpátia56 (törölt) 2012.02.10. 00:06:10

@jadebulgari: :D lehet, hogy kidobom a többi nőt, ha ilyen szépen tömöd a hasam.
tetszik a gondolat. A jutalomfalat meg aztán konkrétan érdekel, de lehet meglepetés.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 00:06:54

@kárpátia56: a jutalomfalat nem ennivaló, csak ennyit sugallok :D

ELP 2012.02.10. 00:07:02

@jadebulgari: lehet h bírsz az erővel :))

ő-szinte 2012.02.10. 00:07:20

PUFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 00:08:59

@ELP: max a meglepetés erejével :D
na én most már el :d

ő-szinte 2012.02.10. 00:10:04

KÖSZÖNÖM, HOGY VISSZAADTÁTOK AZ ONLINE-T!

mézescsók 2012.02.10. 00:11:30

@témázgató: Ez a videó nagyon üt. Engem legalábbis. Valamelyik nap, valamelyik fórumon valaki azt fejtegette, hogy vannak szülők, akik saját álmaikat a gyerekeikkel akarják megvalósíttatni és tudjuk, hogy ilyen tényleg van. Na, itt a példa.
A szándékot méltányolom, de rettenetesre sikeredett. Remélem, nem sokan nézik meg, mert inkább árt, mint segít. (A helyesírási hibára már nem térek ki, mert letaglózott a SEHY.)
Azért kösz, hogy feltetted.

kamarti 2012.02.10. 00:13:04

most mentek el aludni, amikor jön a pletykagyártás Seriről és Kinguról????
az Ati-Szandit úgy is látni fogjuk az öfiben

ELP 2012.02.10. 00:13:06

@jadebulgari: na mennyé má aludni ,,kiskorúak csak 22 ig maradhatnak:))))

sogeking 2012.02.10. 00:15:18

@ő-szinte: nem volt egyszerű, de elintéztem :)

ő-szinte 2012.02.10. 00:16:28

@sogeking: na jó, akkor ma naggggggyyyyyon hálás leszek neked ezért:-DDDDD

kamarti 2012.02.10. 00:17:13

Csabi tényleg mazochista. Gombit választotta párnak bakker :(

jaj, tudom, ez megint magas labda lesz, de hajrá :)

foxglove (törölt) 2012.02.10. 00:17:30

@ő-szinte: kellett ezt mondanod:DD most megijedt és elvette:DD

ELP 2012.02.10. 00:18:21

@ő-szinte: nincs is onylány méé szívattok??:))

ELP 2012.02.10. 00:19:20

@jadebulgari: ne nevesdséééé mennyéééééé,,,kikapsz,,.))

ő-szinte 2012.02.10. 00:19:26

@foxglove: ez csak ijesztgetés, hogy sogenak ne legyen akkora a szája...

ELP 2012.02.10. 00:20:09

van máááááááá,,,SZ-t nem nézik nőnek a pasik,,,,,mi a fenye??:))

foxglove (törölt) 2012.02.10. 00:20:41

szandál lealekozta atit?:O

ő-szinte 2012.02.10. 00:21:21

@sogeking: ma téged viszlek randizni -o-

foxglove (törölt) 2012.02.10. 00:21:34

ez a szandál... miért atival próbálkozik, mikor csabi kerekperec megmondta, hogy szúrná?

kamarti 2012.02.10. 00:22:06

no Szandit kiborította Atti, mert nála nem Alap :)
és ezek még D-matracot ajánlgattak nekik :)

ELP 2012.02.10. 00:22:19

@jadebulgari: ilyet utoljára , az indul a bakterházban hallottamm ,,sanyi a lutól:))))

kamarti 2012.02.10. 00:23:17

@foxglove: mer ő is mazochista :)

foxglove (törölt) 2012.02.10. 00:26:27

@ő-szinte: nem lesz fura, hogy randi közben sogénak ilyen nőfeje lesz?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 00:27:29

@sogeking: @ELP: @foxglove: de most már elkészültem átöltöztem fellövöm a pizsit

ő-szinte 2012.02.10. 00:30:08

@sogeking: a nagy hidegre való tekintettel, vmi jó kis termálfürdőbe. Lesz pezsgő, eper, csoki...
Hm...?

kamarti 2012.02.10. 00:30:44

@foxglove: Csabi
de tudom, hogy nem figyeltek rám :( menek is vasalni, kár, hogy nincs hozzá háttéronlájn

ő-szinte 2012.02.10. 00:30:55

@foxglove: háááát, majd csak megszokom...

foxglove (törölt) 2012.02.10. 00:33:18

@kamarti: én figyelek, de nem gondoltam volna, hogy pont őt mondod:O

Én is megyek, jó éjt mindenkinek!

sogeking 2012.02.10. 00:34:28

@kamarti: nincs onlájnod? nálam pont Szandika masszírozza Fecót

@ő-szinte: jó lesz :) én viszek madártejet meg mignont

ő-szinte 2012.02.10. 00:37:52

@sogeking: te nagyon éhes lehetsz arra a minyomra...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.02.10. 00:38:00

@jadebulgari: ugyan már 2 órája ezt hallgatjuk,,:))

ELP 2012.02.10. 00:38:51

@foxglove: jóccakát,,,,,,,,,,,,,,

kárpátia56 (törölt) 2012.02.10. 00:39:01

@ELP: :D Nocsak!
A Szúrnád? Alap. óta fordult a világ. :)

ELP 2012.02.10. 00:43:50

@kárpátia56: kicsit bóvebben lehetne,,,késő van nem forognak kerekek:)))

kamarti 2012.02.10. 00:44:10

na, Vera lelőtte a poént, nehogy Olika esetlegesen igazándiból kellemetlenül érezze magát...
óbakker

kamarti 2012.02.10. 00:46:10

@foxglove: hát ki mást? :)
jóccakát!

@sogeking: de, közben bejött, pedig nem is kajabáltam a portba :)

ő-szinte 2012.02.10. 00:51:12

@sogeking: az jó:-) hogy te milllllllyyyyyen jóóóóóóóóóóóóóóóóóó vagy:-DDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.02.10. 00:56:45

@ő-szinte: az, hogy Vera és Olivér kikérték a D-matracot, már nem is elég?

sogeking 2012.02.10. 00:59:35

Csaba és Gombi éppen verset írnak Tordasnak, biztos nagyon örülni fog, amikor megkapja

kamarti 2012.02.10. 01:00:46

@sogeking: nem, a pletykaírásnál nem azt írták, hogy Kinga arra vágyik, hogy Olli végre kimondja, csak miatta jött be, hanem betették, hogy Kinga és Atti miatt, nehogy "érzelmileg belehozzák" Olit a többiek....

ő-szinte 2012.02.10. 01:02:27

@sogeking: hogy miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

sogeking 2012.02.10. 01:04:06

@kamarti: az előbb írtam, Csabiék írják a verset Ildinek, de még nem tudják, milyen hosszú legyen (17 vagy 33 versszakos)

ő-szinte 2012.02.10. 01:04:19

@sogeking: el fog alélni a gyönyörűségtől:-DDD

ELP 2012.02.10. 01:04:40

na elég ebből az erőltetett baromságból...

ő-szinte 2012.02.10. 01:05:08

@sogeking: hüllllllyyyyyyye!:-DDDDDDDD

kamarti 2012.02.10. 01:07:12

Gombár prózában is erős :) vagyis hevi :)

sogeking 2012.02.10. 01:07:15

@ő-szinte: arról a részről lemaradtál?

kamarti 2012.02.10. 01:08:11

@sogeking: de hát nem verset írnak és nem Ildinek.
levetted a hangot, hogy kíméld magad? :)

Hurri Kán 2012.02.10. 01:14:52

@sogeking:
Azt már tudják, milyen verslábakat fognak alkalmazni?

sogeking 2012.02.10. 01:15:58

@kamarti: kicsit kiszíneztem :)

@ő-szinte: még korábban volt - először együtt zuhanyoztak, majd kikérték a matracot, és akkor elvették a képet

kamarti 2012.02.10. 01:18:32

@sogeking: nem csodálom, hogy késztetést éreztél :)

sogeking 2012.02.10. 01:18:42

@gyvy: pont ezen megy a vita, hogy Ildihez mi illene jobban

ő-szinte 2012.02.10. 01:21:09

@sogeking: nem hiszek ám neked...:-) aztán a fürdőben majd hihetőbbekkel kábítsál:-D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.10. 01:21:10

@sogeking: ez van. hajnalra elfogy a kaja. :( nálam görög joghurt van.

ő-szinte 2012.02.10. 01:23:46

de mi ez a sörpad??????????????

ő-szinte 2012.02.10. 01:25:36

nah, Oli lekövérezte Kingunellát,hehehehehehehehe

sogeking 2012.02.10. 01:30:52

@gyvy: balladai homály :)

@ő-szinte: még hihető is legyen?? :D

Sehi és Attila taktikai értekezletet tartanak, ha ezen múlik, akkor Kinga nyer :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.10. 01:32:50

@gyvy: disztichon a legjobb, de azt kihagyják, mert nem rímel úgy, mint a nézek szép szemedbe-hitet vetek létembe. stílus.
:D

Hurri Kán 2012.02.10. 01:36:55

@sogeking:
Úgyúgy! :D

@kárpátia56:
Nem várok csodát ettől a verstől. :D

kamarti 2012.02.10. 01:39:44

@ő-szinte: aztán ijedtében magát is gyorsan :) mielőtt felkoncolnák :)

Ildi vette az érettségijét? jól hallottam?
(azért, hogy fodrász lehessen?)

sogeking 2012.02.10. 01:40:58

@gyvy: pont a verselésről van szó :)
Ildi megy szavalni március 15-én

szerintem nagyon fog örülni Csabiék versének

kamarti 2012.02.10. 01:43:46

@sogeking: születésekor megszólaltak a harangok
harminc évig tartott, míg ezzel leszámolt
azért ez gáz

nah, nem tudják, mi az, hogy burokban születetett, Ildi azt se hallotta, hogy ez átvitten aztat jelenti, hogy vki szerencsés
istenem

Hurri Kán 2012.02.10. 01:45:56

@sogeking:
Ne már... Ebből megint forradalom lesz. :D

ő-szinte 2012.02.10. 01:46:18

@sogeking: hát legalább! ha már téged hívlak a randira, akkor legalább akarj hiteles lenni:-DDD

kamarti 2012.02.10. 01:48:16

Szandi szerint Atti ritkaronda férfi (gömbhalfejű :)), a kigyúrtak viszont majdnem mind a napnál fűtenek
a lefőtt a kávét értem, ezt nem biztos... :)
szóval most elbujdosok, jóccak!

sogeking 2012.02.10. 01:50:16

@ő-szinte: :D rendben

Szandika belelát a sűrűjébe

kamarti 2012.02.10. 01:56:08

no, azér ha Kinga nem csak mindig magára gondolna, most igazán mondhatná Szandinak, hogy néha igenis ölelje meg Fecót
de nem

ő-szinte 2012.02.10. 02:12:29

Jóéjt mindenkinek:-)

Müszélia 2012.02.10. 07:23:10

@kárpátia56: szandika a legnagyobb forma, nyerje meg!

Müszélia 2012.02.10. 07:23:42

ja, és halál tordasra

témázgató 2012.02.10. 08:24:19

www.borsonline.hu/news.php?vv-kingat-a-hisztije-zi-ki-a-villabol-&hid=53088
"Édesanyja szerint Kinga a VVvilla egyik legérdekesebb lakója.
– Kinga rendkívül színes egyéniség, vállalja magát az összes hibájával együtt – mondta Ildikó asszony. – Sehi azonkívül, hogy néhányszor Gergő nyakába ugrott, és sminkeli magát, nem csinált semmit. Ha a nézők miniszoknyát és egy bamba tekintetet akarnak nézni, akkor őt küldik viszsza. Ha viszont arra kíváncsiak, hogyan évődik tovább a lányom Attilával, akkor Kinga folytatja a játékot.
VV Péter szerint Kinga dührohamai pusztításra képesek.
– Én éppen Kinga hisztije miatt estem ki, vagyis ellenem működött a dolog: a nézők kíváncsiak voltak a hangulatváltozásaira. Sehi ellen viszont ugyanez már kevés lesz, ő ugyanis egy elbűvölő kis tündér."

csicserierika 2012.02.10. 08:29:00

@tena_lady: én is panaszkodtam, hogy kihagyták, ahogy Atti megvinnyogtatta Verát, a másik meg amikor Sehi beindult a szomorú szamurájra, majd Kingu is el kezdett rivalizálni, hogy ki mulat jobban, végül beszállt a negyvenesnek titulált Vera, a háttérben Oli és Atti elemezte a látottakat. Tisztára vv4 filing volt.:)

csicserierika 2012.02.10. 08:30:37

@kárpátia56: kis telhetetlen, nem elég, hogy Alekosz is a mienk, még görög joghurtot is tartasz otthon ? :)

Líder Máximo 2012.02.10. 08:40:45

@témázgató: "Ha viszont arra kíváncsiak, hogyan évődik tovább a lányom Attilával, akkor Kinga folytatja a játékot." -

köszönjük FaszomatBazmeg anyuka, pont erre nem vagyunk kíváncsiak! KEKDKGY!

ÉRCelődés nélkül mondom, Saját Tenyerembe SZarok Kinga vár téged az utca!

A rímet köszönöm Gombinak: thenkcs!

hannamontanna 2012.02.10. 08:47:58

Jó reggelt... még mindig Balázs a legjobb..:-))) és ha végre sikerülne valami normális frizurát csinálni neki, tőlem meg is nyerhetné a VV5-öt!
Azt hiszem soha nem fogom megtudni mi történt a Kinga-Gergő randin... smároltak, dugtak....????? Vagy szemeztek???!! Oli nagyon gáz... mint aki száz éve nem evett-nem ivott....

hannamontanna 2012.02.10. 08:55:48

@kamarti: A Napnál fűteni= nem csinál lóf@szt se, mert ott ugyebár nem kell fűteni, mert elég meleg van. Azt hiszem...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 08:56:17

@hannamontanna: reggelt, jaj de hát tudod hogy az ingyen mindig sokkal jobban csúszik :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 08:59:23

Jó reggelt Mindenkinek! Én olyan, de olyan boldog vagyok:) Legyetek Ti is azok!:D

hannamontanna 2012.02.10. 09:00:33

@jadebulgari: Hogyne... de ez szánalmas, ahogy az utolsó cseppig kicsavarja magának a borosüveget, azon már nem is csodálkozom, hogy nem kérdez meg senkit, hogy kér-e... esetleg valamelyik nőt, vagy bárkit. ..és az a zabálás...gusztustalan.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 09:02:07

@hannamontanna: jött és csinálja a tőle elvárt műsort... ha már az 5-ök közül senki nem volt ordenáré...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 09:08:08

@hannamontanna: @jadebulgari: azért hozták vissza Olivért, meg nem tudom, hogy kit, ja, Szandikát, h meghökkentsenek, érdekeljen, bármilyen áron is....Látjátok, felháborodunk az evési, ivási szokásain, naná...Ez volt a cél:)

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ajzoszerrel-bukott-le-oliver-es-gombi-2079920

herut 2012.02.10. 09:08:36

Továbbra is tragikusan utálom az anyja által színes egyéniségnek titulált középszürke, hisztiző,egoista,undorító,seggrehízó,gusztustalan,elviselhetetlen,csizmában vetett ágyban hentergő hülye picsát.Röviden.

herut 2012.02.10. 09:10:44

@herut: nem fért ki,vagy mi van?
..csizmában vetett ágyban hentergő...

csicserierika 2012.02.10. 09:11:08

Évődik ??? FB+ nyűglődik !

csicserierika 2012.02.10. 09:12:30

@herut: remélem, mindenki csizmában feküdt ma éjjel, kib..ott hideg volt :)

hannamontanna 2012.02.10. 09:15:00

@csicserierika: ..és Baján volt a leghidegebb.....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 09:19:53

@csicserierika: áááá, muszáj, mert ott bizonyára nem fűtenek! :D Engem mondjuk nem erre neveltek, de ki vagyok én, hozzájuk képest:D

@hannamontanna: mennyi volt az annyi?

az én rózsám vasutas 2012.02.10. 09:28:34

Csak most vettem észre a szívószálas képet, a szívószál végén Kingunellával, így csak most tudok gratulálni annak felpakolójának. Idilli csendélet, amit Kingunellánál nehéz elkapni.
Itt jegyzem meg, a commentesek kitalálhatnának valami új szót a promó helyett (nem is olyan nehéz feladat), mert mindig pornónak olvasom és pavlovi reflex rögtön kattintat az olvasóval.

A tegnapi online top3 jelenetéből tk. egy se került adásba. Az emberben - és a kommentelőben - felmerül a gyanú. Lehet, hogy a villalakók napközben is csinálnak tök faszályos, tök rajos dolgokat, de a stáb csak a tök gáz és a tök durva jeleneteket adja le. Szerintem Kingunella napközben egy tündér, csak az egésznapos sertepertélésben elfárad és estére nyűgös lesz. Utóbbit már veszi a kamera. Így lett Atilkából is kötekedő pöcs, Csabából tömény unalom, Fecóból sötét mint állat, Verából rosszul karbantartott negyvenes, Sehiből én nem kritizálok soha senkit de mégis.

rövidebben:

Az elmúlt 3 napból jobb öfiket is készíthetett volna az rtl.

csicserierika 2012.02.10. 09:29:17

@hannamontanna: hálistennek Hajninak van gumicsizmája, így nem fázott a paplan alatt :)

csicserierika 2012.02.10. 09:30:58

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
amint kivettem a tegnapi hsz-okból Celebrynek készülsz, úgyhogy tanuJJ :)

csicserierika 2012.02.10. 09:33:51

@Binbir gece: a szívószálas kép übereli az eddigi összeset :)

hannamontanna 2012.02.10. 09:34:26

@Binbir gece: Egyetértek, csak Balázs beszólásai színesítik a dolgot, a "Csaba leönti magát benzinnel...", meg " Ildikó a fél lábát odaadná..." vitte a prímet..:-)
@csicserierika: Abban a mínuszban már egy fél/egész törköllyel kell kezdeni a napot....

kozi001 2012.02.10. 09:36:43

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

Köszönjük! Miért nem vagyok meglepve Olivéren? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 09:38:38

@Binbir gece: nem vagy egyedül, én is mindig pornónak olvasom:D

Elsősorban Kárpátia elvtárs hozzászólásaiban fordul elő ez a szó, asszem:D

@csicserierika: nem tanulni kell ezt, hanem gyakorolni:P

@hannamontanna: Balázs az egész műsort viszi a hátán..., bezzeg Lilu:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 09:40:35

@kozi001: nem tudom, de igazándiból nem tudom:P, miért nem?:)

Azon se lepődnék meg amúgy, ha ez feladat lett volna nekik, oszt legyen a bulvárnak miről beszélni:P

hannamontanna 2012.02.10. 09:43:30

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igen... ha Lilu vezeti a műsort folyton kínosan feszengek, Balázson pedig jókat röhögök. Ő vagy jó, vagy még jobb...:-))) Csak mondom... a haja übergáz. Meg a kardigánkái.....

csicserierika 2012.02.10. 09:45:20

@hannamontanna: én most öltözök sarkkutatónak, mert be kell vásárolnom hétvégére, de kocsival megyek. Ez itt a dilemma , iszik, vagy megfagy :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 09:46:59

@hannamontanna: úgy "ámblokk" nem tudnak öltöztetni senkit az Rtlnél:(

Hasonló típus vagyok, mint Balázs, ezért rajta tudok nevetni, de Lilu mesterkélt, merev, csak próbál poénos lenni, ne is beszéljünk a lábrángásáról:P

csicserierika 2012.02.10. 09:48:03

@hannamontanna: én hálás vagyok a sztájlisztoknak, hogy még nem fésültek kakastaréjt Balázsnak :)
Na, megyek ki a mínuszokba, majd jövök.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 09:49:01

@csicserierika: ne sírj, ha kocsi van a fenekecsed alatt:D Bezzeg én anélkül megyek délután:D

Jé, a fenekecsed szót nem húzza alá a Windows:O Ez értelmes szó????

Minek nekem gumicsizma? Egy életre elég volt belőle az árvízben:(

kozi001 2012.02.10. 10:03:45

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

A feleségkeresőben is kerítőt játszott...! "Pinaninasnak" hívtuk a hogyvolton!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 10:06:22

@kozi001: persze, tudom, de nem hiszem, h az is saját ötlet lett volna, mint Péter mostani feladata sem, gondolom Én:P

nosce 2012.02.10. 10:32:49

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"é, a fenekecsed szót nem húzza alá a Windows:O Ez értelmes szó????
"

persze h értelmes felütöttem az értelmező szótárat:
.......Gombi szerint rajos fenkecsed van........

hannamontanna 2012.02.10. 10:43:59

Kínzó kérdés gyötör.... mi lehet az oka annak, hogy egy hangot nem mondanak az összegyűlt lóvéról??? Még ilyen elb@szott dramaturgiát nem láttam. Totálisan érdektelenné és jelentéktelenné teszik azt a kezdeményezést, amire agitáltak embereket. Azt leshetik, hogy egy esetlegesen újból indított kampányban ki fog sms-t küldeni.... szerintem, de én nem vagyok kreatív.... Vajon a kedves lakók sem kíváncsiak az összegre??? Pedig hogy meghatódtak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 10:46:06

@hannamontanna: a tévében megy a reklámja...

@nosce: nem mondod, h benne van?:P Mikori kiadás az?:)

hannamontanna 2012.02.10. 10:52:49

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Az oké, csak tavaly volt show, meg konfetti, meg visszafojtott lélegzet, hogy mennyi, na vajon mennyi...???? Engem speciel érdekelne a részösszeg is.

nosce 2012.02.10. 11:34:29

@vernarancs:
de kézzel kapd el mielőtt csobbanna :)

kamarti 2012.02.10. 11:35:51

@hannamontanna: ugye, hogy te sem vagy biztos? kéne egy Szandika szótár :)

@Binbir gece: teljes mértékben egyetértek az utsó mondattal.

egyébként szép napot mindenkinek!
ha tudna, valaki dobjon már meg egy linkkel, plíz, hátha volt még hajtépés ebből a pletykálkodásból tegnap :)
előre is köszi!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 11:37:16

@hannamontanna: Liluról jut eszembe.
Tegnap még utolsó erőmmel pár percet megnéztem a belevalóból és rá kellett döbbennem, hogy Anikó (azon túl, hogy olyan pózba merevedve ül a pamlagon, mint aki egy legalább 60 centis faszba ült és ettől eldőlni se tud), pontosan úgy artikulál és pontosan olyanok a mimikái (főleg szájilag), mint Lilunak.
A hangjával meg borotválni lehetne, vagy jeget kaparni a szélvédőről.
Miért erőltetik.. bemagolt szövegeket nyom, görcsös.. á... annyira szar.. ráadásul kezd ellilusodni. Nemértem.

hannamontanna 2012.02.10. 11:44:44

@pushpang: Most hogy mondod, tényleg...
@nosce: :-)))))
@kamarti: Hát azért nagyjából biztos vagyok benne... a nagymamám szokta mondani régen ha valaki nemvolt szorgos, nem tanult, hogy: na ebből se lesz semmi, legfeljebb a napnál fűtő....:-)) Mondjuk most már kezdem érteni a globális felmelegedést.:-DD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.10. 12:09:10

www.youtube.com/watch?v=fGXlhBDGXD4&feature=player_embedded

38.00-tól --> Lehet kérni hogy néhány anyagot töröljenek? Kinga vmi jakuzzis jelenetet akart töröltetni... Hmm...

csicserierika 2012.02.10. 12:12:17

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
ilyen cipellőben téged nem érint a talajmenti fagy :)

csicserierika 2012.02.10. 12:15:43

@pushpang: mikor kiesett, akkor Ördög Nórit akarta letaszítani a trónról.

csicserierika 2012.02.10. 12:18:16

@Papucs Orrán Pamutbojt:
he, he, azt nem fogják. Anikó is azt mondta, hogy kint simán letagad dolgokat, de itt minden fel van véve, bele is gabalyodott a Bécis , Olis fürdőszoba jelenetbe, meg Alekosz lökdösődésébe. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 12:21:22

@csicserierika: igen? hát, ahhoz akkor még gyakorolnia kell.. :)

kamarti 2012.02.10. 12:23:30

@Papucs Orrán Pamutbojt: és Atti milyen figyelmes, hogy ezt épp a párbaja előtt emlegeti fel neki (és nekünk) :)
és köszi a linket!

@hannamontanna: oké, elfogadom, nem kell a Szandi szótár :)

kamarti 2012.02.10. 12:26:18

@pushpang: még ha csak az artikulációja lenne Lilus, de nem csak fizikailag karót nyelt, olyan távolságtartó mindenkivel, és úgy rángatja a szemöldökét stb., mintha ő a Holdról ereszkedett volna alá és nem Szandi mellől kapaszkodott volna az éjféli sávba művveznek....

nowo 2012.02.10. 12:26:59

@Papucs Orrán Pamutbojt: szerintem:
1.az ablakot nem lehet elhúzni
2.töröltetni a jeleneteket nem lehet

Ez Attila szokásos faarccal előadott poénkodása volt,amiben Kinga azonnal partner volt és Oli is úgy tett,mint aki beveszi...:)))

az én rózsám vasutas 2012.02.10. 12:29:13

Bepótoltam a szőke tevepatát, szakmailag nem hagyhattam, hogy ne nézzem meg. Az öfiben nem láttam ezt a rész, biztos elmerengtem Tordas és Gombi vitáján.
Vasutas ismerőseim szerint Sehinek muszáj villantani valamit, ha játékban akar maradni. 26%-uk szerint ennyi is elég lesz, 24% megrögzött Kinguci fan, szerintük a gugolva turkákós simán veri a fekve villantóst. 16% Gombival, 14 Attilával, 2 Verával vár komolyabb páros villantást. A maradék 18 zuhanyrózsa párti komolytalan népség.
A vezetőségben van egy értelmiségi fószer, ő másfél évig tanult fizikát. Elmondása szerint a tevepata és az atommag között nincs tudományos összefüggés. Itt következett 10 perc monológ ahol átmentem Fecóba, így nem emlékszem semmire. Búcsúzóul elmondta, neki nincs semmi baja a belső értékeit be- és kimutató nőkkel, legyen az 50 vagy 150 kilós. Ha így érzik jól magukat, akkor tegyék ezt. Az atommagban feszengő és azt takargató nőket nem érti, miért váltottak ilyesmire a hagyományos gangeszbugyiról. Azt is mondta, tegyem fel ezt műveltségi kvízben, de nem teszem. Ki az a marha, aki idejön, hogy bugyikról írkáljon?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.10. 12:33:00

@csicserierika: Pont azt beszélik, h a 4-es szériában nem volt erre lehetőség, de Atti mondja Olinak, hogy volt amikor a Kinga kérte h a jakuzzis jelenetet vágják ki...

nowo 2012.02.10. 12:37:41

@Binbir gece: a szívószálas kép,a végén Kingunellával,Nobel díjas!!!:DDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.10. 12:38:05

@nowo: ezt is csak az tudja aki bent van sztem... minden esetre érdekes volt.. :)

kamarti 2012.02.10. 12:44:09

@témázgató: azért megvan ez a lét csaj áldva a drága édesanyákkal.
Az egyik pucsítós-szilikonos ostobenkó libává trenírozza és állítja be a kislányát, és még büszke is rá.
A másik meg önkontroll és önismeret nélküli önző, hisztis, de büszke hp-t farag belőle.
A 21. század két nőideálja, lehet szavazni....

egyébként Ildikó asszony ingoványos talajra tévedt Gergő emlegetésével is, és nevetséges azt mondania is, hogy Seri nem csinált semmit. Elég csak a bokszhetet felidézni és összevetni a két lányt vagányságban, kitartásban, odaadásban - és eredményben....
Nem tudok másra gondolni, min hogy tényleg az a céljuk, hogy minél tovább távol tartsák a békés családi tűzhelytől Kingunellát :)

nowo 2012.02.10. 12:48:34

Szandi tipikusan az a csaj,aki háromig nem tud számolni,az iskolahéten,emlékszem,külön kiborult,nem akart megjelenni az órákon,és inkább aludt a szobában,mégis,bizonyos szitukban, jobban vág az esze,mint némely diplomásnak.
Vele inkább az a baj,hogy túl "gyorsan" él,ilyen tempó mellett hamar el fog égni.
Már most egy 40-50 éves nő tapasztalatával rendelkezik,amit nem tudom,meddig fog bírni tempóval.

nowo 2012.02.10. 12:56:49

@kamarti: a két anya legjobban tenné,ha hallgatna.
Az egyik szégyenében (Kinga anyja),a másik meg csak ront a lányáról kialakult képen.

az én rózsám vasutas 2012.02.10. 12:57:24

@pushpang: A műmájer Abbie Cat hasonmásról eddig ez volt a legjobb nézői kritika. Remek a hasonlat a 60 centivel és a dőlésszöggel, kezdek fizikából kikupálódni.

csicserierika 2012.02.10. 12:59:36

@Papucs Orrán Pamutbojt: köszi, a linket még nem volt időm megnézni, de ha igazat mond Attila, akkor most fel vagyok háborodva. Amúgy meg láttam már máshol a jakuzis linket, csak nem tudom, hogy hol, úgyhogy idő kérdés csak, és fent kering a hálón.

kamarti 2012.02.10. 13:09:05

@csicserierika: attól, hogy kérte, még nem biztos, hogy törölték is. Én arra tippelek, hogy a Melinda-csókról van szó és épp arról jutott eszükbe, hogy Seri is felemlegette.

hm, Szandi milyen lelkes volt már a randilehetőség hallatán...:) amiről úgy jött ki, hogy utoljára Alek amortizálta le ennyire lelkileg :)

csicserierika 2012.02.10. 13:20:29

@kamarti: az medencés jelenet volt. A jakuban szopogatta a bacardis üveg nyakát, én erre gondolok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 13:31:06

@nosce: meg kell vennem, lassan megyek az Auchanba, megnézem, hogy van-e:D

@hannamontanna: engem is, csak már azért is, h h állnak az emberek MA a dolgokhoz, nem kezdek el politizálni:P

@csicserierika: én törném el a saját lábam, ha ilyet felvennék, de a szerepjátékomhoz pont jó:P

@Binbir gece: pl én, aztán soge, foxi, és még sorolhatnám:D:D:D:D:D

@Papucs Orrán Pamutbojt: tiszteletedet tehetnéd már nálunk:D

Ormi 2012.02.10. 13:31:17

@csicserierika:
Szopóka, nyalóka...?
Ezizgises.

Battenfeld 2012.02.10. 13:34:16

Tényleg elhiszi valaki, hogy lehet kérni jelenet kivágást? Ezek a nyomoroncok eladták a lelküket az RTL-nek. Vazelint se kérhetnek seggbekúrás előtt, nem hogy bármi kivágását.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 13:37:31

@Battenfeld: ha szépen könyörögnek, akkor talán, de ha én lennék az RTL főmuftija, akkor tuti, h azt tetetném be az adásba:D

felka 2012.02.10. 13:42:19

@Binbir gece: Anikó mint abbey? végül is van benne valami. meg egy-két vonó is, de ebben a mennyiségben még előnyére válik...

csicserierika 2012.02.10. 13:42:35

@kamarti: most néztem meg azt a részt, ahol szó van a törlésről. Attis csak szívatja Olit. Az lehet, hogy Kingu könyörgött a törlésért, na de az egy dolog :)

csicserierika 2012.02.10. 13:45:58

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
persze, persze... előbb-utóbb mindenki hasonul úgyis az avatarjával :)

nyekmec 2012.02.10. 13:46:03

" Vera zöld trutyit mereget egy stálos serpenyőbe "
szentséges csokinyúl! hát az az atti féle sült kacsa zsírja!!!!!!!!!!!!

kozi001 2012.02.10. 13:46:37

Inkább Anikó, mint bármely másik vv4-es, akik közül sokakat a Holdig tudnék felrúgni!

Amúgy meg lehet jelentkezni műsorvezetőnek! Látom van pár szakértő!

nyekmec 2012.02.10. 13:47:31

" gangeszbugyi"
bazmeg binbir :-DDDDDDDDDDDDDDD

kozi001 2012.02.10. 13:50:15

@csicserierika:
Balekoszt kéne úgy meglökni h Kínáig meg se álljon..!

Lotyóbridzsida 2012.02.10. 13:50:43

@nowo:

Szandikával csak az a baja, hogy önértékelési problémái vannak. El sem tudja képzelni, hogy másért is szerethető a mellén kívül. Teljes képzavarban van, ami önmagát illeti. Sok-sok önismeretezésre lenne szüksége és néhány őszinte, intelligens jó barátra, akikre hallgatna is.

Másokkal kapcsolatban viszont nagyon is képben van, ezt jól látod.

csicserierika 2012.02.10. 13:50:58

@nyekmec: na de az sárga kéne, hogy legyen ! Talán a zsír sem sült át jól, így lassan kikel a lábosból és elindul önállóan :)

csicserierika 2012.02.10. 13:51:51

@kozi001: most kinek akarsz rosszat ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 13:55:10

@csicserierika: azt mondod, h én leszek a nyugati boszorkány?:D:D:D:D:D

@nyekmec: és finom volt?:D

@kozi001: ha már így mondod...:D Elég gyakran szerepelek emberek előtt, megpróbálom, beajánlanátok?:D

kozi001 2012.02.10. 13:56:51

@csicserierika: Inkább örülni kellene h az egész vv4-es válogatott taigetosz+ idiótákból egy ember talán kezd vmit magával és nem csak a kiszel/pákó vonalat fogja erősíteni!

És nem PrOlivér sem fog befutni és Béci sem...!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 14:00:37

@kozi001: bele kell tanulni a szakmába, persze, csak ezt régen komolyan megtanulták, nem a képernyőn jöttek bele inkább. Sztem, ezzel van a legnagyobb baj! Dekoratív lány, próbálkozzon, nekem ezzel semmi bajom, de megtehetem, h nem nézem, nem is teszem:D

2012.02.10. 14:06:20

Milyen az a homlokos pina? Nem, nem kérek linket inkább valaki magyarázza el :)

csicserierika 2012.02.10. 14:11:28

@kozi001: én örülök Oli sikerének, és meglepő módon Bécit is elfogadtam a BV-ban.
Anikó modorosságát és nyávogását csak a gyorsító gombbal tudom ellensúlyozni.
Ez van.

Hurri Kán 2012.02.10. 14:15:56

@szerivan:
Márpedig linket kapsz. :D

Ormi 2012.02.10. 14:16:06

@csicserierika:
Nem lehet mindenki antalimre, ugye.
Mégis inkább Anikó, mit az tapló Ollie, meg a félbemaradt gengszterpalánta, azt hiszem.

lac64 2012.02.10. 14:16:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
De hol lehet ezt komolyan megtanulni? A fizetős média-kommunikációs főiskolákon (amit még Dya is elvégzett!)?
Régebben ezt a körzeti stúdiókban, illetve a matiné műsorokban tanulták (mint pl. Ördög Nóri), azok meg megszűntek. Nem marad más,csak a fiókcsatornák, mint pl. a Cool.

shimizu 2012.02.10. 14:17:04

engem az érdekelne, h a retekklub fizet-e jogdíjat azért, h a Naruto betétdalait használja?
Ha ez a téma már volt, akkor bocsi :)

2012.02.10. 14:17:04

@gyvy: Neee :))) Inkább egy költői képpel írd le.

kozi001 2012.02.10. 14:17:13

Most tényleg az induló Megasztár miatt fejezik be hamarabb a vv-t?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 14:20:45

az volt már hogy kinek van egy éjszakai on linkje?

Hurri Kán 2012.02.10. 14:20:55

@szerivan:
Olyan pina, aminek homloka van. :D

csicserierika 2012.02.10. 14:21:19

@Ormi: jó, hát ezen a témán nem ma fogunk zöld ágra vergődni, tán sohasem..
De azért szereccs van ugye ? :)

csicserierika 2012.02.10. 14:22:40

ó, én homokos pi..t olvastam :)

lac64 2012.02.10. 14:24:20

@csicserierika:
Ízlések és pofonok.:)
Oli tényleg jó, Bécitől viszont megörülök, nem tud beszélni, artikulálni, és néha ritka nagy tapló. Helyette sokkal inkább Anikó.

2012.02.10. 14:27:26

@gyvy: De annak nincs is homloka :) Hogy néz az ki, ne legyél ilyen szégyenlős!

Ormi 2012.02.10. 14:30:22

@lac64:
Olyan tanfolyamok is vannak, ahol a delikvens kezébe adnak egy mikrofonra hellyel-közel emlékeztető tárgyat...És azzal kell...gyakorolni.
Ha a...megfelelő módon alkalmazza...képernyőre kerülhet.
(Beszélni ráér később is megtanulni.)

csicserierika 2012.02.10. 14:39:23

@lac64: jó, legyen neked Anikó :)

2012.02.10. 14:40:00

@gyvy: Ez tevepata, te félre akarsz vezetni.

csicserierika 2012.02.10. 14:40:38

@Ormi: akkor legközelebb a BV-ba Vera esélyes :)

kamarti 2012.02.10. 14:40:54

@szerivan: ha péel a ritkuló hajú főnöködet nem akarod megsérteni, aszondod, magas a homloka. innen már le tudod vezetni sztem :)

Ormi 2012.02.10. 14:42:24

@csicserierika:
Nem, mert tíz másodperc alatt tengelyt akasztana minden meghívottal és bejelentkezővel.

nyekmec 2012.02.10. 14:56:22

@csicserierika: igen. az lehet :-DDDD
amikor vacsinál mutatta atti, már akkor se volt jó színe. ki tudja milyen kacsa volt az

nyekmec 2012.02.10. 14:58:29

http://www.hir24.hu/szines/2012/02/10/mi-mar-tudjuk-ki-nyeri-a-vasarnapi-vv-parbajt!/

kamarti 2012.02.10. 15:13:50

@nyekmec: ez van a forgatókönyvben? hát erre csak azt tudom mondani: KESDKGY! :)

ő-szinte 2012.02.10. 15:16:43

@szerivan: szijjjja pufiiiiiiiiii!:-)
tegnap itt voltam...

csicserierika 2012.02.10. 15:22:29

@Tjuca: több mp eltelt mire rájöttem mit látok, addig itt pfújoltam hangosan :)

csicserierika 2012.02.10. 15:27:37

@Ormi: én csak a mikrofonpróbából indultam ki, na.. :)

Tjuca 2012.02.10. 15:29:00

@csicserierika: pedig én konkrétan leírtam. :-D (khm én lennék az utolsó, aki egy igazit ide feltenne. belepirulós szmájli)

csicserierika 2012.02.10. 15:29:04

@nyekmec: @jadebulgari: magamtól rá nem jöttem volna, hogy az kacsazsír.
Lehet, hogy rosszak vagyunk, és olívaolaj volt.

csicserierika 2012.02.10. 15:30:01

@Tjuca: khm... bocsi, én azt hittem, van tarkós változat is :)

Kardhal.0 2012.02.10. 15:34:18

Seherezádé beszéde szánalmas volt, szvsz.
Egy az egyben lemásolta Esztert, egy halvány jele sem volt egyéniségnek, egyediségnek..mind amilyen a csaj úgy általában.

kozi001 2012.02.10. 15:51:52

@Kardhal.0: Nekem is hasonló volt az érzésem! Én is arra gondoltam h Esztertől evokált elemeket a padawanja! Ami nem baj csak ő nem tudta úgy összeszerkeszteni a mondókát!

ő-szinte 2012.02.10. 16:06:41

uncsik vagytok, megyek fecóskodni:-P

csicserierika 2012.02.10. 16:11:52

@ő-szinte: vigyázz a fecóskodás tegnap óta új értelmet nyert :)

csicserierika 2012.02.10. 16:18:46

@ő-szinte: csekély értelmű villalakó :)

ő-szinte 2012.02.10. 16:21:51

@csicserierika: ó, az nem baj:-) ezt már úgy is mindenki tudja rólam:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.10. 16:21:57

@Tjuca: Ami úgy kezdődik, hogy napiszar már rá sem kattintok :)

@csicserierika: Mi van a képen, mert nem akarok hányni, még nem kattintottam rá.

@ő-szinte: Szija mogyika! Tegnap el voltam havazva :)

csicserierika 2012.02.10. 16:22:59

@ő-szinte: jó, akkor mehetsz fecóskodni, nekem is dolgom van :)

csicserierika 2012.02.10. 16:24:56

@szerivan: ha leírom, úgy nem ér. Tessék megnézni ! Annyit mondhatok, hogy Veronikának erogénzónája .

ő-szinte 2012.02.10. 16:25:26

@szerivan: írtam priviben, hogy csak kergetjük egymást HEHEHEHEEHEHEEHE

az én rózsám vasutas 2012.02.10. 16:26:11

Volt már a lehet lezizzenni a homlolokról meg tarkókról de villámkurvagyorsan?
Nagy eséllyel volt, így marad a tipp rovat:
A ma esti öfiben Fecó és a tényleg? megalázó győzelmet arat.

Tjuca 2012.02.10. 16:33:28

@szerivan: nyugi. én sem, de ez egy szűrőn keresztül jött. :-D

Tjuca 2012.02.10. 16:37:52

@csicserierika: egyébként elég jellemző rám, hogy amikor megkaptam, akkor nem értettem, hogy miért küldték, hiszen nem túl extra. aztán amikor elmagyarázták, hogy ez egyébként 18+, akkor néztem, hogy jééé, hát ez azt akarja ábrázolni: jaaa. innen is látszik nem én vagyok a poén "célközönsége". :-)

csicserierika 2012.02.10. 16:39:15

@Binbir gece: mi nyitottak vagyunk más testrészekre is, ha prezentálnál párat.

csicserierika 2012.02.10. 16:40:29

@Tjuca: nálam 18 .as volt rögtön :)

2012.02.10. 16:55:36

@Tjuca: Ez tényleg tarkós :)

@Binbir gece: :DDD Vártam, de képzeld még nem. De nem feszegetem tovább a húrt, mert nem kérdés hogy nem érdemes.

sogeking 2012.02.10. 17:35:49

@gyvy: ma van a nemzetközi cameltoe/tevepata nap ?

nosce 2012.02.10. 18:00:38

@sogeking:
"ma van a nemzetközi cameltoe/tevepata nap ?"

nemmm ez már a múlt, most konszolidáció van, homlokpuncis és tarkópuncis napokat élünk...

nosce 2012.02.10. 18:04:11

@csicserierika:
"a fecóskodás tegnap óta új értelmet nyert :)"
milyen új értelemt ? Ez eleve valamilyen oximoron lehet :)

sogeking 2012.02.10. 18:04:35

@nosce: a normál punci már nem menő ?

nosce 2012.02.10. 18:06:26

@sogeking:
"a normál punci már nem menő ?"

azt nemtom, de hogy nem raj, az tuti :)

sogeking 2012.02.10. 18:09:26

@nosce: kár, pedig volt pár jó linkem

csicserierika 2012.02.10. 18:09:27

@nosce: nem Fecó nyert értelmet, hiszen tombola sem volt egy buliban sem :)

nosce 2012.02.10. 18:10:32

@sogeking:
homlokpuncis jöhet :)

nosce 2012.02.10. 18:11:10

@csicserierika:
"nem Fecó nyert értelmet, hiszen tombola sem volt egy buliban sem :)"

kár :)

sogeking 2012.02.10. 18:14:12

@nosce: előbb ki kell nyomoznom, hogy mi az :)

nosce 2012.02.10. 18:22:10

@sogeking:
remélem valamelyik csaj megszán minket és mutat egyet :)

nosce 2012.02.10. 18:32:53

na itt egy nagyseggű jelentkezzen aki nem cserélne vele :)
www.youtube.com/watch?v=mnK7Xk0ZqJ8

Hódos Hajnalka 2012.02.10. 18:41:32

Kicsikét később lesz poszt, mert fosok, mint a murányi kutyája és eddig azt csináltam. Már elnézést a nékedtrúért, ezt nem lehet másként megfogalmazni.

ui.: látom, a homlokos pina megmozgatott mindenkit, hehehe.

Wakka 2012.02.10. 19:08:46

Sajnos nincs új poszt, mert Hajni fosik.

Komolyan.

Ormi 2012.02.10. 19:32:38

@Wakka:
Fosik posztolni?
A politika ide is betette a (téb)lábát?...

Wakka 2012.02.10. 19:48:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Te meg hogy nézel ki?
Ezennel leveszem a kezem rólad.

témázgató 2012.02.10. 19:51:32

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ennyi együtt töltött idő után már azt is együtt csináljuk..:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 19:52:07

@Wakka: most meg már miért?:D

Amúgy anica él még, csak nem ér ránk:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 19:53:17

@témázgató: de jó Hajninak, h van kivel beszélgetni közben, nagy megnyugvás ez nekem:D

Tjuca 2012.02.10. 19:59:29

@anica inkognitóban: enyém az élet, többieké a jel. :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 20:00:34

@anica inkognitóban: köszönöm, köszönöm:D

Wakka érdeklődött felőled tegnap, csak nem válaszoltam, de most igen:D

Elraktározom ezt a kis életjelet rosszabb időkre:P

Hódos Hajnalka 2012.02.10. 20:01:57

Csak tudnátok meg.... :)) Nem lenne ilyen vicces kedvetek. :))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.10. 20:02:02

@Tjuca: minden szentnek maga felé, Tjuca! :DDDDD
@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Köszönjük, én és a Magyar Posta is az önkéntes munkádat! :P:DDDDDDDDDDD

megyek, sziesztázom vacsi után...:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.10. 20:07:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: együtt érzek veled, mert rohadt szar lehet! Le is gyengül az immunrendszered, tudom én...
Amúgy a többiek is csak és kizárólag szolidaritásból ülnek ott:) MMKK:P

@anica inkognitóban: jó pihenést!
Tudod, kell egy kis átfutási idő, időben fel kell adni, h időben beérkezzen a rendeltetési helyre:P

Hurri Kán 2012.02.10. 20:10:57

@jadebulgari:
Nocsak. Adtak Csabának egy kis búgatóport? :DDD

Wakka 2012.02.10. 20:11:59

Saját magukat elnyomottnak érző háziasszonyok blogja. (sic)

Én kérek elnézést. Van ám úgy, hogy kelletek.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 20:12:19

@gyvy: akkor ezé szúrta volna alap, meg Ati is ezé találta zekszuellnek Szandált, de nem?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 20:13:57

@Wakka: :D pedig már sztem nagy részünk majdnem megsértődött

Hurri Kán 2012.02.10. 20:17:22

@jadebulgari:
Minden elképzelhető. Valahogy meg kell pörgetni a bulit. :D

csicserierika 2012.02.10. 20:21:42

most olvasom, hogy háromszázezret kapnak fejenként Oliék az egy hét bent létért.

csicserierika 2012.02.10. 20:26:33

@jadebulgari: úgy írták.
Ennyiért én is bementem volna, Bandikára sem emlékszik már senki :)

Tjuca 2012.02.10. 20:37:25

@anica inkognitóban: majd ha megmurdelek, addig ki tudja mi vagyok. :-P

csicserierika 2012.02.10. 20:42:46

@nosce: szerintem erre építette a jövőbeni karrierjét, talán sohasem tudjuk meg. Megélhetési szűz :)

foxglove (törölt) 2012.02.10. 20:44:10

sziasztok,
@csicserierika: ezen most nagyon röhögök:DD

csicserierika 2012.02.10. 20:47:38

@foxglove: ezekben a válságos időkben nyakon kell ragadni minden lehetőséget :)

Wakka 2012.02.10. 20:48:08

Hajrá Kinga!

Te még elpirulsz, ha zavarban vagy. Korosztályodra ez már nem jellemző.

nosce 2012.02.10. 20:48:27

@csicserierika:
jah, szüzen megy nyugdíjba :)

nosce 2012.02.10. 20:49:17

@Wakka:
"Te még elpirulsz, ha zavarban vagy"

sztem csak magas a vérnyomása....

csicserierika 2012.02.10. 20:50:17

@nosce: egyre gondoltunk,csupán szétveti az ideg :)

inmemancsi 2012.02.10. 20:52:14

tök gáz a love-t lovénak olvastam a megasztárosok cd-jén:))

Hurri Kán 2012.02.10. 20:53:44

@csicserierika:
Hátezaz. :D
Nem vagyok már szűz, de viszont nem is élek meg belőle. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 20:54:09

@nosce: aztán majd indul a kisnyugdíjas elvesztené c. castingon

csicserierika 2012.02.10. 20:54:18

@inmemancsi: sztem itt többen dikleksziásak (by Győzike ) vagyunk.
Én rendszeresen elolvasok, ma a homlokost olvastam homokosnak.

csicserierika 2012.02.10. 20:55:18

@gyvy: valamit rosszul csinálsz :)
Keress fel egy fejvadászt :)

csicserierika 2012.02.10. 20:57:02

@jadebulgari: jaj :) Nem biztos, hogy nézni szeretném :)

Hurri Kán 2012.02.10. 20:57:23

@csicserierika:
Javítsak a marketingen, azt mondod? :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 20:57:49

@csicserierika: ja, csak nehogy a végén mint kisnyuggerek még ott fogunk kommentelni :D

inmemancsi 2012.02.10. 20:58:20

@csicserierika: én meg azt hittem lényeglátó vagyok ahogy bariczot meg a többit láttam a valentin naphoz időzített cdn:))

nosce 2012.02.10. 20:58:58

@jadebulgari:
ha már átvánszorog a hatvanon csinálhat egy bandy feleséget keres műsort és a nyertes, max harmincas csaj alá Benkő, elveheti a szüzességét :)

inmemancsi 2012.02.10. 20:59:35

@nosce: na jó még egy pont:))

csicserierika 2012.02.10. 20:59:46

@gyvy: mindenképpen szükség lesz egy portfolióra :)

nosce 2012.02.10. 21:00:18

@csicserierika:
"valamit rosszul csinálsz :)
Keress fel egy fejvadászt :)"

nem fejvadász, manager kell neki :)

csicserierika 2012.02.10. 21:02:19

@jadebulgari: ja, tele lesz kettőzéssel a remegő kezünktől :)

nosce 2012.02.10. 21:02:47

@gyvy:
"Abból meg lehet élni? :D"

a fényképésznek biztos :)

csicserierika 2012.02.10. 21:03:34

@inmemancsi: nem áll távol egymástól a love meg a lóvé, úgyhogy ne magadban keresd a hibát :)

nosce 2012.02.10. 21:03:42

@inmemancsi:
"nem jó szejivan?"

remélem jön, és jépa tojtával toppan be :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 21:04:28

@csicserierika: ezennel életrehívom a HVkomment nyuggerklubot, gondoljon a jövőre, időben lépjen be
továbbá meghirdtem újszülött leánygyermekek részére a jelentkezést, 30 év múlva esedékes Bandibá szüzesség elvesztésének céljából, kedves szülők, időben gondoljanak leánygyermekük lehetséges televíziós karrierjére
alábbi címen lehet jelentkeznijelentkeznijelentkeznijelentkezniiiiiiiiiiiiii...................

csicserierika 2012.02.10. 21:04:37

@gyvy: jó fotóbolttal biSztosan :)

nosce 2012.02.10. 21:05:52

@csicserierika:
"sztem itt többen dikleksziásak (by Győzike ) "

dik biztosan :)

csicserierika 2012.02.10. 21:06:46

@jadebulgari: én feliratkozom, csak félő, hogy nem fogok rá emlékezni, hogy mire is...? :)

nosce 2012.02.10. 21:07:39

@inmemancsi: @csicserierika:

"én meg azt hittem lényeglátó vagyok ahogy bariczot meg a többit láttam a valentin naphoz időzített cdn:))"

tisztánlátó :)

csicserierika 2012.02.10. 21:08:05

@nosce: :) már meg kezdődik, én nézni szoktam dik mán :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 21:08:05

@csicserierika: fel kell írni post-it-re :D vagy a telefonba ébresztőbe :D :D

inmemancsi 2012.02.10. 21:08:46

@jadebulgari: várjá mert ezt is államosítják bandika meg nfü miniszter lesz v

csicserierika 2012.02.10. 21:10:22

@jadebulgari: ha el nem felejtem feltölteni a telefont :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 21:11:15

@csicserierika: nincs mese össze kell bútorozni a résztvevőknek akkor valakinek hátha eszébe jut :D

Hurri Kán 2012.02.10. 21:11:48

@csicserierika:
Bármilyen fotobolt rajtam csak rontana. :D

nosce 2012.02.10. 21:12:07

@szerivan:
szijjja Puffika, managelni kéne itt egy mogyit mer nem él meg a nemszüzességéből :)

Hurri Kán 2012.02.10. 21:12:36

@szerivan:
Svepszet azt bezzeg megint elfelejtetted.

témázgató 2012.02.10. 21:13:41

Olivér borrrrrzasztó vicces...:((((

nosce 2012.02.10. 21:16:12

olivérnek nem jut eszébe semmi poen, akkor becan csipős papkikával mindent :)

inmemancsi 2012.02.10. 21:16:20

@jadebulgari: és kinek a való villájába?:))

nosce 2012.02.10. 21:17:12

@jadebulgari:
én majd megmelengetlek benneteket :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 21:17:53

@nosce: @inmemancsi: akkor menjünk a nosce villájába és ő majd megmelenget minket :D

nosce 2012.02.10. 21:18:20

ez a Vera egy szánalom elárulja Attit...

busifa 2012.02.10. 21:18:36

Vera egy kurva nagy spicli!!!!!!

témázgató 2012.02.10. 21:20:17

Olinak kezd elege lenni - csak ő cikizhet másokat.

inmemancsi 2012.02.10. 21:20:34

@jadebulgari: áá nem tudom van jakuja, meg külön szoba a swingereseknek meg a verarajongóknak?

témázgató 2012.02.10. 21:20:50

@témázgató: bocs, Atinak kezd elege lenni.

gonoszkiralylany 2012.02.10. 21:22:09

jézusomVeraaa.

ekkora strébert!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 21:22:15

@inmemancsi: @nosce: nem tom, van nosce? de legyen plusz egy szoba ahol soge fog fiútangában sztriptízelni...

mocskosmacska 2012.02.10. 21:22:26

Éppen most kapcsoltam be a tévét és mit látok: vera éppen megint III/III-ast játszik.
PEdig szerintem ez az átverés azért poénosabb lett volna, mint olviér "legendás csínytevései".

fran7 2012.02.10. 21:22:28

@busifa: Verát nehéz lett volna III/3-asnak beszervezni. Ott aludt volna az Andrássy 60. előtt, míg be nem veszik.

mocskosmacska 2012.02.10. 21:23:12

Gombi meg elárulja a spiclit. Aki a spicliről spicliskedik, az spicli?

mocskosmacska 2012.02.10. 21:23:56

@fran7: Önként rohangált volna feljelengetni.

fran7 2012.02.10. 21:24:17

@mocskosmacska: Az a hasznos hülye. Őt kell a legjobban kerülni.

mocskosmacska 2012.02.10. 21:24:52

Olivér mekkora egy szemét, hogy Ildikóra keni a dolgot. Ha attila nekitámad Ildikónak, akkor vera jelentkezni fog, hogy nem ILdikó tette ezt.Á, lapítani fog, mint szar a fűben.

foxglove (törölt) 2012.02.10. 21:25:36

na megyek szavazni tordasra

mocskosmacska 2012.02.10. 21:25:41

Gombi forgatta fel legjobban a villa életét. A versei feledhetetlenek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 21:26:10

@nosce: @busifa: Vera egy köcsög smasszer, eddig is tudtuk.
De most már azt is, hogy ürgebőrbe varrt spicli, kém és hazaáruló.

Texaspoker (törölt) 2012.02.10. 21:26:30

Az meg főleg felbasz, hogy egy ilyen Veraféle a fülkében az MSZP-re szavaz...

mocskosmacska 2012.02.10. 21:27:05

Reklám után akkor megint jön a szemcsillogósgergő téma. Át is kapcsoltam a viastara. De lehet, hogy olvasom tovább a kötéltáncot.

inmemancsi 2012.02.10. 21:27:08

@foxglove: minek? szóljál vallatásnak

témázgató 2012.02.10. 21:27:13

Kinga: "te ne emeld fel a hangodat!!"

Hurri Kán 2012.02.10. 21:27:57

@pushpang:
Dezsőnek is meg kell halnia?

genevieve 2012.02.10. 21:28:02

ááá, senki nem jött le, hogy vera nem akart egy újabb atisót?:-DDD

nosce 2012.02.10. 21:28:14

@inmemancsi:
"meg a verarajongóknak?"

a faszomat a vera rajongóknak azok kint hüljenek hajnalig a szabadban :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 21:28:29

@mocskosmacska: Olivért (Prolivért-tényleg, most jut eszembe, így hívtuk) az előzőben se bírtam.
Egy vörhenyes, fingó-böfögő, sunyi, gyáva, potyázó szarkeverő volt már akkor is.
Naná, hogy lapítani fog.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.10. 21:29:46

vera spicli.. de ő legalább játékos, valahol még logikát is lehet találni rá... mondjuk mi is volt a tegnapi atti kikelés, amiért leugatta vera fejét és megint összekaptak?? mit mondott előtte vera, amiért kiakadt atti? vagy atti kezdte??
mindegy, ez az ő játékuk..
itt a legnagyobb spicli gombi... olinak legalább leesett, h oké, ők kimennek, de vera atti és a többiek bennt maradnak. amúgy is megtalálják egymást mindennel, ne ők tegyenek rá mégegy lapáttal...
seggfejek ezek bakker...
ha pedig visszatérnek a szerkik megint erre az atti vera konfliktra és a marakodásra, heréket növesztek, hogy tökönszúrhassam magam... mert NEM VAGYOK RÁ KÍVÁNCSI!!!!

mocskosmacska 2012.02.10. 21:29:57

@genevieve: De én meg nem akarok egy újabb verashowt. Egyébként szerintem poénos lett volna, ha mindenki eljátssza, hogy meg van sértődve olira. Kíváncsi lettem volna, ahogy töri a vörös fejét és elméleteket gyárt.

fran7 2012.02.10. 21:30:04

@genevieve: ó, Vera nem olyan okos, mint te, akinek ez eszedbe jut.

inmemancsi 2012.02.10. 21:30:22

@nosce: na metafórában is jó vagy...:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 21:30:57

@genevieve: ó, én mit nem adnék egy Csaba-sóért, de csak várok, várok 4 hónapja... és tartok tőle hiába.. :D

nosce 2012.02.10. 21:31:42

@jadebulgari:
"mit mondott, kinek?"

beárulta Atti tervét olinak, a patkány....

mocskosmacska 2012.02.10. 21:32:31

@gyvy: Szerencsés ember vagy.

@pushpang: De legalább gombiban volt egy minimális gerinc, hogy célozgatott rá, hogy mégsem ildikó volt.

@Papucs Orrán Pamutbojt: Igen, és ezért benyögte a legjobban támadható ember nevét. Gratulálok, olivér.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 21:32:47

@gyvy: ha Verán múlna, nyilván.
Még a minyomot is elvenné, pedig nem fér a fejébe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 21:34:13

Most nézem, Lilu meg magára tekerte Miss Marple csipkefüggönyét?!

genevieve 2012.02.10. 21:35:32

@fran7: nem nekem jutott eszembe, ő mondta:-)

témázgató 2012.02.10. 21:35:36

@Papucs Orrán Pamutbojt: "itt a legnagyobb spicli gombi.."
tökéletesen igazad van!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.10. 21:36:20

Amúgy meg egy játékban az egyik játékos megakadályozott egy átverést, lelőtte a poént.... ÉS AKKOR MI VAN????
Durvább dolgokat is láttunk már ebben a szériában...
Nem kell ezt ennyire túlreagálni sztem...

fran7 2012.02.10. 21:36:35

@genevieve: A dühös kismalac is úgy száll le bicikliről, hogy leesik. Persze.

foxglove (törölt) 2012.02.10. 21:37:12

ati ilyenkor nagyon fárasztó. azt kapja válaszul, hogy oké, rendben elfogadom - de ő még mindig mondja és mondja és mondja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 21:37:21

@mocskosmacska: volt egy pillanat, amikor azt hittem, megmondja.
Aztán rájöttem, hogy ez az egész szopatásdi is manipulálva volt.
Gondolom ti is észrevettétek, hogy össze-vissza szabták az egészet és összefüggéstelenre vágott, kusza párbeszédeket hallhattunk. Aztán az egész sztori egyszer csak úgy...kipukkadt, mint a buborék.

mocskosmacska 2012.02.10. 21:37:27

Attila melodrámája mindig ugyanaz.

mocskosmacska 2012.02.10. 21:38:39

@Papucs Orrán Pamutbojt: Elárulni elárulhatja, de én szívesen végignéztem volna az ugratást. Végre történt volna valami, ami még lehet, hogy poénos is.

nosce 2012.02.10. 21:38:48

@jadebulgari:
"ah, és a terv mi volt? :)"
hogy közösen kiakadnak Olira a sok tréfája miatt, és majd azt mondják közösen h menjen ki a villából Oli mert a faszuk tele van vele, de csak poénból...

Hurri Kán 2012.02.10. 21:38:49

Ha beszarok is megvárom az új posztot. :D

foxglove (törölt) 2012.02.10. 21:39:19

serike meg ebből azt fogta fel, hogy kingu ragaszkodott ahhoz, hogy ati mellé álljon? ostobenkó.

genevieve 2012.02.10. 21:39:40

azért most kinga teljesen normálisan fogadta, hogy ati semleges marad....ez láthatóan meg is lepte atit:-))

mocskosmacska 2012.02.10. 21:41:11

Fél karomba fogadni mernék, hogy sehi és vera az egész kampányt gergő szeme csillogására fogják építeni.

genevieve 2012.02.10. 21:41:35

@foxglove: kingát láthatóan kikészitette már lelkileg ati....

témázgató 2012.02.10. 21:43:07

@pushpang: ez már a végjáték. Vera nem akart több előnyt adni Attilának, ennyi, semmi több.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 21:43:38

@Papucs Orrán Pamutbojt: ööö... de Gombi nem mondott semmit.
Sőt, az egész színjáték csak az Attila szivatását szolgálta, ahogy megbeszélték Prolivérrel. (el is röhögték magukat a végén)
Vagy lemaradtam valamiről?

genevieve 2012.02.10. 21:43:45

@foxglove: az bizony, tényleg butácska kislány...legjobb lenne, ha egyik csaj se mehetne vissza a villába:-)

genevieve 2012.02.10. 21:45:01

@témázgató: és ezt meg is mondta olivérnek...nem ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényege:-)

bár nekem jól esett volna, ha megszivatják olit:-)

genevieve 2012.02.10. 21:45:52

@pushpang: apropó...én azt hittem gombi azért hivta félre olit, hogy ő is elmondja neki...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 21:46:18

@témázgató: ezt én értem is, de ha ott a konyhában leállítja őket, hogy neki ez nem pálya, nem vesz részt az egészben, akkor oké.
De így... sztem elég szánalmas volt, ahogy először ott bólogatott a többieknek, aztán lélekszakadva ment spicliskedni Prolinak.
Lehet, hogy nem adott Attilának 10 perc rivaldát, de ő magára nagyon szar színt kent ezzel. Érted.

foxglove (törölt) 2012.02.10. 21:46:30

@genevieve: most nem azért, de ugyanez volt a szitu a kihívásnál is serivel, annyit mondott neki, hogy megérti a döntését, erre meg seri lett ideges.

genevieve 2012.02.10. 21:47:32

@Papucs Orrán Pamutbojt: azt hiszem olivér kérdezett valamit kingáról a vacsorán és vera elkezdett válaszolni rá, de ati nem birta kivárni és beleugatott, vera meg szól, hogy hagy fejezze be (teljesen normálisan egyébként), de ati csak nem birta elviselni, hogy nem ő van a középpontban...

foxglove (törölt) 2012.02.10. 21:47:40

@genevieve: szerintem seri megy vissza és van egy olyan érzésem, hogy a játékot is megnyeri. a legyen női győztes vonal miatt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 21:48:26

@genevieve: bevallom, én is azt hittem..
Ez Vera előtt v. után volt? Nem eml.

genevieve 2012.02.10. 21:48:50

@mocskosmacska: és ha kinga nem esik ki, akkor még meghallgatok párszor...csodálom, hogy bent a többiek nem küldik már el a halál faszára azzal, hogy ezt már 1001-szer hallották tőle:-D

témázgató 2012.02.10. 21:49:03

@pushpang: Vera sok segítséget vár a külsősöktől (ld. rendőrhét, színészhét, tanárhét). Most a VV4-esek szimpátiáját akarja megszerezni, mert ki van éhezve az elismerésre.

genevieve 2012.02.10. 21:49:52

@pushpang: utána...akkor már egyszer összeugatott oli és ati

nosce 2012.02.10. 21:50:43

@témázgató:
"z már a végjáték. Vera nem akart több előnyt adni Attilának, ennyi, semmi több"

hát persze, már amikor 15-en voltak akkor is végjáték miatt tett ilyeneket vera :), pl. a rendőrhéten , meg ámikor Atti leesett a hordóról akkor is lelkendezve arulkodott, remélem ha kiesik majd oli is elhajtja a büdös faszba a pornó oszkárjával együtt...

témázgató 2012.02.10. 21:50:54

Jaj Csaba: "ha visszatér Seri, akkor láthatjuk-e az energikus lényt":DDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.02.10. 21:51:35

egyszerűen egyik szőkét sem tudom szimpatikusnak találni:-D

nosce 2012.02.10. 21:51:57

@témázgató:
"Vera sok segítséget vár a külsősöktől (ld. rendőrhét, színészhét, tanárhét). Most a VV4-esek szimpátiáját akarja megszerezni, mert ki van éhezve az elismerésre."

nem segítséget vár hanem szimplán egy görény....

genevieve 2012.02.10. 21:52:29

sehi is egy tuja?:-)

@témázgató: hát igen, az kicsit durvus volt:-)))

foxglove (törölt) 2012.02.10. 21:53:05

már megint a hattyúk halála:DD

Hódos Hajnalka 2012.02.10. 21:53:29

@gyvy: lesz, úgyhogy válts gatyát :DD

mocskosmacska 2012.02.10. 21:53:58

@genevieve: Én kinga helyében benyögtem volna, hogy jó, igazad van, análisan szeretkeztünk a vendéglő wc-jéban meg volt egy kis petting a limoban is.

témázgató 2012.02.10. 21:54:21

Kingát nagyon elkényeztette Peti elegáns párbaja, most igen csodálkozik, hogy másképp is lehet VELE szemben.

mocskosmacska 2012.02.10. 21:54:31

@nosce: Alulra rúg, felülre nyal. És külsős vendégeket tekinti felülrének.

genevieve 2012.02.10. 21:54:54

hát ez kész:)))

szőkék:-DDDDD

foxglove (törölt) 2012.02.10. 21:55:28

nahát, seri az eleszteresedés után elverásodott:)

témázgató 2012.02.10. 21:56:16

Kinga belátta, hogy a kocsis beszéd nem volt elegáns 4 hónap után :DDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 21:56:56

:D:D:D:D vicc ez a beszélgetés.

Vera meg tényleg nagy karriert futhatna be valamelyik erőszakszervezetnél. :D

genevieve 2012.02.10. 21:57:54

nem lehetne, hogy a 3 csaj essen ki egyszerre?D

busifa 2012.02.10. 21:58:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: váltok én is, mert befostam...a röhögéstől (vártam a hajtépèst is). :-)))

genevieve 2012.02.10. 21:59:25

@foxglove: bassza meg, igy kénytelen leszek megint kingát visszavárni:-DD

mocskosmacska 2012.02.10. 21:59:26

Vera akkor elveszti a párbajt sehinek?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 21:59:38

@busifa: sőt, lilu szerint a párbaj véres lesz. :D

genevieve 2012.02.10. 22:00:26

huuu, micsoda romantikus randi a hálóban:-DD

genevieve 2012.02.10. 22:01:26

jajj, nem kellett volna látni szandikát enni.......

inmemancsi 2012.02.10. 22:02:32

szandika 300ezerért ez a legjobb menete

témázgató 2012.02.10. 22:02:47

@genevieve: ereszt szandi szája, tegnap online-ban mondta is - kijött belőle a pezsgő.

genevieve 2012.02.10. 22:03:36

aham, most jól megbeszélték, hogy mindketten haverok egymásnak:-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 22:04:01

@genevieve: szegény (jobb sorsra érdemes) Szandál jól kibaszott saját magával... nem hiszem el, hogy saját magának így tetszik, amikor tükörbe néz reggelente.

genevieve 2012.02.10. 22:04:19

ill. szandi neki olyan, mint ő kingának...persze szerinte ez nem ugyan olyan szerinte:-)))

mocskosmacska 2012.02.10. 22:05:23

Azért nem hagyják veszni az ati kingut keres showt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.10. 22:05:51

@témázgató: az már az előzőben is eresztett, tényleg. :D

mocskosmacska 2012.02.10. 22:06:33

Férfiállat, szandika...........egy mentálisan impotens pasiról beszélsz.

genevieve 2012.02.10. 22:07:03

@pushpang: hát nem is tudom, különben miért csinálná ezt magával, ha nem tetszene amit lát a tükörben?

genevieve 2012.02.10. 22:11:45

hehe, milyen jófejek a nézők:-)

ildikó:-DDDD

foxglove (törölt) 2012.02.10. 22:11:56

haha, akárki nyomta a scriptet, köszi:)

genevieve 2012.02.10. 22:13:33

@foxglove: szegény lilu, talán még nem volt egy nézői szavazás ami után ne esett volna le az álla:-D

témázgató 2012.02.10. 22:13:55

"Szponzorunk a Zádori pszichiátriai rendelő" - mindez Kingunella végszava után...:)))

fran7 2012.02.10. 22:14:40

Lilu olyan mint Vera, nem érti az iróniát. Meg a fordított pszichológiát.

foxglove (törölt) 2012.02.10. 22:15:48

@genevieve: balázs legalább jót röhögött volna!

2012.02.10. 22:16:08

@nosce: Mindent nekem kell csinálni? Milyen imidzsét akar?

@gyvy: Miért csapatod ezt a svepszet mindig? Ez is egy szleng mint a homloklebegyenes pin@?

2012.02.10. 22:16:52

@témázgató: Érdekes én pont Verára nézve láttam viccesnek ezt, beteg az a nő.

foxglove (törölt) 2012.02.10. 22:17:29

@genevieve: tavaly zsófika forgatta fel legjobban a villa életét:)

foxglove (törölt) 2012.02.10. 22:18:24

@szerivan: ettem egy szelet répatortát ma. igazándiból.

2012.02.10. 22:20:02

@foxglove: Jól tetted mogyi :) Szerinted van még esély, hogy győzzön az igazság vasárnap?

2012.02.10. 22:22:31

Hol van mindenki?

nosce 2012.02.10. 22:25:02

@szerivan:
"Mindent nekem kell csinálni? Milyen imidzsét akar?"

sztem a sok pénz imidzsét :)

témázgató 2012.02.10. 22:25:26

Fecó nagyon szépen beszél Olinak on-line-ban a gyerekeiről. Szandál szomorúan hallgatja.

2012.02.10. 22:25:39

@gyvy: Te olyan okos vagy mondtam már?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.10. 22:27:10

@genevieve: csak nincs humora, Balázs ezt röhögve vezette volna fel, Lila meg szinte haragudott a nézőkre mert illen buták

2012.02.10. 22:28:11

@jadebulgari: Dehogy, majdnem felnevetett.

Líder Máximo 2012.02.10. 22:28:56

Jézus mondta, ne múljon el a napotok anélkül, amit meg én teszek hozzá, hogy nem tudjátok meg...mi az a homlokos pina!

Bemutatom a Homlokos Pinák Királyát:

www.goldengate.hu/kep/69159-A-homlokos-pinak-kiralya

Hurri Kán 2012.02.10. 22:30:22

@szerivan:
Ma még nem. De ne fogd vissza magad.

nosce 2012.02.10. 22:31:27

@mocskosmacska:
"Alulra rúg, felülre nyal. És külsős vendégeket tekinti felülrének."

ez azért amiket tesz túl van a nyaláson, még a szopáson is, bőven :)

2012.02.10. 22:31:47

@jadebulgari: Szija :)
@gyvy: Mi ez a svepszes cucc, ez a perverziód?

2012.02.10. 22:33:03

@nosce: Pufika, elmondod nekem a homlokos pinát? Csúnya linkek nem érdekelnek.

2012.02.10. 22:33:38

@gyvy: Ma nagyon bőbeszédű vagy :)))

nosce 2012.02.10. 22:33:39

@Líder Máximo:

köszics, nagy kincs az ilyen :)

nosce 2012.02.10. 22:35:03

@szerivan:
"Pufika, elmondod nekem a homlokos pinát? Csúnya linkek nem érdekelnek."

Honnan tudtad h én megnézem ? :)
amikor a pina/szeméremdomb nagyon kidudorodik

2012.02.10. 22:36:15

@nosce: Te ne néznéd meg?! aáháháh-áháháh
De a reakciód után már én is megnéztem, furcsántorz.

2012.02.10. 22:38:39

Hajrá Pingu!!!!

2012.02.10. 22:48:29

@nosce: A honlapon a boxhét képei vannak. Csak támogatom FB+-et :)

2012.02.10. 22:49:58

Csabit válaszd!

2012.02.10. 22:50:35

Csak én nézem az onlinet???

genevieve 2012.02.10. 22:52:29

@szerivan: úgy tűnik:-)

na, mesélj:-)

2012.02.10. 22:52:47

@gyvy: Ne mááá!

Tetszik Szandál kabátja.

2012.02.10. 22:54:31

@genevieve: Feladat: Pingu válasszon egy VV5 lakót vacsihoz, tanácsot VV4-es adjon neki.
K Szandit választotta aki Atit erőlteti, Kinga meg nem akarja Csabit megsérteni mert sokat tett érte.

Hurri Kán 2012.02.10. 22:55:52

@szerivan:
Fogadjunk, leopárdmintás.

2012.02.10. 22:56:32

@gyvy: :) Korall színű. Nézzed már!

genevieve 2012.02.10. 22:57:08

@szerivan: csabi nem egy megsértődős fajta:-)

2012.02.10. 22:57:56

@genevieve: Szerintem is rosszul esne neki. Nézzed te is! :)

Hurri Kán 2012.02.10. 22:59:45

@szerivan:
Betűk egymás után. Szerinted?

2012.02.10. 23:01:39

@gyvy: Fáking big csíra :P

Atit választotta.

vallatas 2012.02.10. 23:02:25

szegény Csabi
Kinga meg a kínzást választotta :-)
ahülye

Hurri Kán 2012.02.10. 23:03:36

@szerivan:
Nem mondtam még? Kutattam családfát. Kiderült, én vagyok a gyökér.

2012.02.10. 23:04:31

@gyvy: Ehhez neked kutatnod kellett? :DDD

genevieve 2012.02.10. 23:06:04

@vallatas: na ezért essen ki kinga:-)

Hurri Kán 2012.02.10. 23:06:19

@szerivan:
Röhögjél FB+. Igen, kellett, de nem sokat. :DDD

Hurri Kán 2012.02.10. 23:08:35

Fecó miért álcázza magát lugasnak?

genevieve 2012.02.10. 23:08:41

@szerivan: nem, mert nekem nem jön be a vv oldala...

de most már úgyis megyek aludni...de azért köszi:-)

2012.02.10. 23:09:29

@gyvy: Az egy hímzett bársony felöltő.

2012.02.10. 23:10:44

Gombáron ugyanaz a banános póló van mint tegnap, büdös lehet.

Hurri Kán 2012.02.10. 23:11:31

@szerivan:
Igen? Szerintem Bacchus elkérné szolgálati egyenruhának.

nosce 2012.02.10. 23:17:34

@vallatas:
"szegény Csabi
Kinga meg a kínzást választotta :-)
ahülye"

Csabcsi majd randizik Gombival :)

2012.02.10. 23:21:04

@ő-szinte: Végre :) Magamban beszéltem itt, csak egy svepszmániás hobbit makogott néha valamit.

vallatas 2012.02.10. 23:22:20

@szerivan: szia mogyi :-)
@genevieve: az sok smsedbe fog kerülni
:-)
@nosce: igen Csabihoz Gombi jobban passzol
:-)
@ő-szinte: hallód, halló :-D

2012.02.10. 23:23:01

@nosce: Most mondta Feci, hogy Jaj te lány :))

nosce 2012.02.10. 23:23:27

@szerivan:
"Végre :) Magamban beszéltem itt, csak egy svepszmániás hobbit makogott néha valamit."

nabasssszz, kinyaltam itt a fenekedet is elmagyaráztam a homlok puncit és akkor ezt érdemlem a JÓSÁGOMÉRT ???

ő-szinte 2012.02.10. 23:24:06

@szerivan: de megjöttem:-DDDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.10. 23:24:56

@nosce: Nem rollad beszéltem pufika hanem a másikról, gyvyről! Te nem vagy svepszmániás remélem és a hátad is szép.

nosce 2012.02.10. 23:25:41

@szerivan:
"Most mondta Feci, hogy Jaj te lány :))"

Gombinak ? :)

Hurri Kán 2012.02.10. 23:25:58

@nosce:
JAjj, de rendes tőled, hogy nem kell magamra vennem. :DDD

ő-szinte 2012.02.10. 23:26:56

@vallatas: egyébként te most ignorálsz engemetetttt?:-O

nosce 2012.02.10. 23:27:17

@gyvy:
te el vagy foglalva a családfa kutatással :)

2012.02.10. 23:27:45

@nosce: :))) Verának beszél arról, hogy szerinte rövidebb lesz a VV, 4-es döntőt tippel. Most Oli is csatlakozott. Nem nézed az onlájnt a 4 monitor egyikén sem?

ő-szinte 2012.02.10. 23:28:21

@szerivan: pufika, meséljél már, hogy mi volt?

2012.02.10. 23:28:43

@nosce: Behúztad a vállad? Dzsízösz! :DDD

ő-szinte 2012.02.10. 23:29:23

@szerivan: nem, mert most minket sasol rajta...

2012.02.10. 23:29:54

@ő-szinte: Az öfi végén csatlakoztam, az onlineban most jön Ati-Pingu vacsi.

nosce 2012.02.10. 23:30:13

@szerivan:
be, hátha úgy szebb lesz a hátam :)

2012.02.10. 23:30:29

@ő-szinte: De NÉÉÉGY monitoron???

nosce 2012.02.10. 23:30:41

@gyvy:
akkor megvan a gyökér :)

vallatas 2012.02.10. 23:32:01

@ő-szinte: dehogy ignorállak :-)

Sehi kivel megy búcsúvacsizni?

Hurri Kán 2012.02.10. 23:32:11

@nosce:
Erről beszéltem az előbb. :D

ő-szinte 2012.02.10. 23:32:17

@szerivan: lehet, hogy haton is:-) ki tudja hova kötötte be ez a félszerzet?:-O

nosce 2012.02.10. 23:33:42

@szerivan:
három most aluszik, aszondták nem nézik tovább ezt a faszságot :)

vallatas 2012.02.10. 23:33:53

@ő-szinte: megint ezt játszod :D
nem válaszolok 2percen belül,s akkor már ingorállak... :D

Fecó szerint Gergő együtt van Csillával
:)))

nosce 2012.02.10. 23:36:50

@vallatas:
"Fecó szerint Gergő együtt van Csillával "

ez a fecó egy vátesz, vagy beszélt megint az asszonnyal ? :)

ő-szinte 2012.02.10. 23:38:42

@vallatas: igen, mert én királylány vagyok -o-

nosce 2012.02.10. 23:39:07

@gyvy:
aham, és kaptál róla bőrbe kötött diplomát is h te vagy az ? :)

ő-szinte 2012.02.10. 23:39:16

@szerivan: kis puffanc már dobozol???:-(

vallatas 2012.02.10. 23:39:24

@nosce: gyanus nekem is :-)
mindig nagyon jól informált
@ő-szinte: azt tudom, hogy királylány vagy
:-)

Hurri Kán 2012.02.10. 23:41:49

@nosce:
Anélkül is látja mindenki. :DDD

nosce 2012.02.10. 23:42:07

@szerivan:
micsinálsz mogyi zabálsz megint a hűtőszekrényben ? :)

vallatas 2012.02.10. 23:46:41

@ő-szinte:
már megint mit értsz...

kozi001 2012.02.10. 23:46:45

@nosce: De kár h nem szivatták meg Simort! A vv4-ben nem emlékszem h lett volna rá példa!

nosce 2012.02.10. 23:47:28

@gyvy:
"Anélkül is látja mindenki. :DDD"

legalább elsőre levágják kivel van dolguk :)

Hurri Kán 2012.02.10. 23:48:20

@nosce:
És vedeli a svepszt és büfög tőle.

nosce 2012.02.10. 23:48:50

@kozi001:
"De kár h nem szivatták meg Simort! A vv4-ben nem emlékszem h lett volna rá példa!"

jah, a faszszopó Vera miatt...:)

nosce 2012.02.10. 23:50:28

@gyvy:
dugisvepszivó ? :)

vallatas 2012.02.10. 23:53:43

@ő-szinte:
mondanám, hogy pofád lapos puttanamadonna
....
:-)

egész este Szandi Csabi románcát kell néznünk?

ő-szinte 2012.02.10. 23:55:21

@vallatas: jó, akkor nem szólok többet

vallatas 2012.02.10. 23:55:56

@ő-szinte:
némasági fogadalmat teszel?
...

2012.02.10. 23:56:24

@nosce: @ő-szinte: Megmostam a testem.
Tudom gyvy, hazudok.

ő-szinte 2012.02.10. 23:57:03

Pufika, húzd ki a fejedet végre a mogyiszacskóból!!!!!!!!!!!!

Hurri Kán 2012.02.10. 23:58:11

@szerivan:
Nekem ugyan nem. Ignorállak.

2012.02.11. 00:00:50

@gyvy: :DDD Ez így picit ambivalens.

ő-szinte 2012.02.11. 00:03:08

@szerivan: azt hittem belefulladsz a mogyiszacsibaba, de látom jól vagy:-)

Hurri Kán 2012.02.11. 00:07:01

@szerivan:
Miért? HA nem mostad volna meg a tested, akkor nem lenne az? :D

2012.02.11. 00:07:12

Ki menjen vissza vasárnap?

ő-szinte 2012.02.11. 00:07:23

hátttttttt mogyik, ez az on, úgyis olyan izgalmas, én elmentem aludni...
jóéjt mindenkinek:-)

2012.02.11. 00:08:29

@gyvy: Azért az mert hozzám szólsz fész tu fész, ehhez a fürdésnek semmi köze.

2012.02.11. 00:09:04

@ő-szinte: Sokat voltál ma itt...

ő-szinte 2012.02.11. 00:10:48

@szerivan: maradjak még öt percet, aztán holnap nem is jöjjek?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.02.11. 00:11:13

@szerivan:
megint neked kell a hátadon cipelned a sót :)

ő-szinte 2012.02.11. 00:12:35

@szerivan: dolgom van holnap, és fel kell kelnem reggel:-) este leszek de fulltime, ok?:-)
pussssssssssssssssssssssssssssssssssz

2012.02.11. 00:15:35

@nosce: Át kell élnem a fórumlétet.
@ő-szinte: Menjél csak, menjél. Vissza se nézz...

ő-szinte 2012.02.11. 00:16:34

@szerivan: jóvanna! szerizlek, tudod!:-)
de mosssssssssmá mennnnek,
pusssssssssssssssssssssssssssz:-D

2012.02.11. 00:20:27

@gyvy: Mit tudsz te? Nem tudsz te semmit!!!

@nosce: Jó éjt hógolyó!

témázgató 2012.02.11. 06:37:59

Szép gondolatra ébredtem: kikaparják a szilikont Veronika szájából (nem lesz egyszerű művelet)
www.borsonline.hu/news.php?kikaparjak-a-szilikont-vv-veronika-szajabol&hid=53141

Müszélia 2012.02.11. 08:50:59

@szerivan: hol van ez a hajdani rózsaszín fürdőköpenytől?

Müszélia 2012.02.11. 08:53:30

@témázgató: sose hittem volna, hogy egyszer még a pitbull okosabb lesz, mint a kacsacsőr.

ő-szinte 2012.02.11. 09:51:07

faszomatbazdmeg!:-((((((((((((((

kozi001 2012.02.11. 10:25:55

rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/158153

Azt se tudom melyik vv5-ös szülő a legidegesítőbb! Seherezádé édesanyja és Kutai fater is gyöngyszem!

Az all-time winner az egyértelműen Alekosz volt!

az én rózsám vasutas 2012.02.11. 11:22:53

A tények és a villalányok makacs dolgok, ezek tükrében nézzük a párbaj esélyeit. Egy kiváló kommentelő társunk 55:45-ös Kinga győzelmet tippelt a minap, ez most változik.

- Vera Sehi szóvivője lett
- Vera remekül kezeli Kingát
- Vera tegnap lenyomta Kingát, mint Gigi fejét az arab
- Kinga szóhoz sem tudott jutni
- Sehi élvezte a helyzetet
- Tordas bolygatja a villát

Eddig a tények. Jöjjön azok feltárása. Verára még vár egy párbaj a vasárnapi győztessel, de jó eséllyel döntős. Ha igazak a hírek és négyes döntő lesz, akkor mindenképp. Meg is érdemli, olyan idegesítő a csaj, hogy az már tök raj. Kinga nem jutott szóhoz a vitában, így nem gyengíthette magát. Amit nehéz megérteni, az Sehi örömködése. A nézők simán visszaküldik Kingát, hogy kaparja le Vera fejéről a vigyort. 45%-os esélye lecsökkent 35-re.*

*Ez a 35 még kevesebb lesz, ha a viccös kedvű nézők is beszállnak a szavazásba. Azok, akik bolygatós Ildinek hozták a 83%-ot. Erre kevés a sansz, ez most a véresszájuak estéje lesz.

röviden

Sehi ezt elbaltázta. A villataktika hármas pont négyes bekezdése kimondja, sorsunkat nem bízzuk érzékeny lelkű nőkre.

nowo 2012.02.11. 11:46:03

@Binbir gece: szerintem Sehit sem kell félteni.
Ő sem nagyon hagyta Kingát szóhoz jutni.
Sehi majd ugyanúgy szétgyalulja Kingát a párbajon,mint a boxgálán.

nowo 2012.02.11. 11:58:20

Visszavonom,hogy Szandi nagy pszichológus lenne.
Attilára azt mondani,hogy "férfiállat",súlyos tárgyi tévedés volt részéről.
Állatnak állat,de hogy férfi...(biggyesztős szmájli)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.11. 12:24:24

@témázgató: már vártam ezt a hírt, teljesen kiszámítható volt :D

kozi001 2012.02.11. 12:29:08

www.youtube.com/watch?v=knODn43A3tg&feature=player_embedded
Stream: 1.36.54: "Nálunk hordákra bomlott szét! Itt túl sok az egyéni játékos!"

Olivérnek szokatlan h egyéni gondolatok is vannak a vv-ben! Ezeket már nem is tudná bevinni a kis kampányába!

kozi001 2012.02.11. 12:30:30

@témázgató:
Majd egy másik univerzumban te szerencsétlen!

az én rózsám vasutas 2012.02.11. 12:41:23

@nowo: Nagy gyalulás lesz holnap, ebben igazad van. Sehi is gyalulni fog rajosan, ebben is igazad van. Aztán kiesik, ebben is igazam lesz.

magyarázat

Eszter kiesett Verával szemben, erre csak egy magyarázat van. Mind a 3 fiú Verához húzott, amikor választásra kényszerítették őket. Az sms-t küldő romantikus anyókák ragaszkodnak ahhoz, hogy egy nőnek legyen egy Atilkája, egy Fecója, vagy ha nincs más, akkor egy Csabája. A 3 fiú most Kingunella mellett van, ezzel Sehinek lőttek.

az én rózsám vasutas 2012.02.11. 13:11:33

Szegény életvezetési tanácsadót 1.20-nál Csaba mint lélekfejlesztő csajt említi. Csaba ezzel a +2 ponttal megkezdte a felzárkózást.

ő-szinte 2012.02.11. 13:39:32

@jadebulgari: ha szeri jön, megmondanád neki, hogy olvassa a privimet?
köccönöm -o-

JOKKA21 2012.02.11. 13:42:18

Nem örülök, hogy a két szép szőke plázacicából egy kiesik.:(

kozi001 2012.02.11. 13:43:03

1.58.10: Attila: "Miért ki vagy te itt? Azt hiszed h a 4-ben vagyunk?"

:)
Végre osztják a jóembert!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.11. 13:43:21

@ő-szinte: halló, ok, majd idekukk és ha látom szólok neki :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.11. 13:43:53

@JOKKA21: várjad majd a kijáratnál és rabold el jó messzire

kozi001 2012.02.11. 13:46:30

2:07:24:

Oli: "De mi az a despota Attila?
Despota? Egy sütemény!"

:)

2012.02.11. 14:00:28

@ő-szinte: Olvastam, válaszoltam.

2012.02.11. 14:16:58

@jadebulgari: Mission is completed, pihenj!

Müszélia 2012.02.11. 15:40:05

vera néni megint leszerepelt. agresszíven üvölti, hogy válaszolj, válaszolj, de egy pillanatra el nem hallgatna, hogy kinga megszólalhasson. aztán persze az van, hogy megint nem válaszoltál, terelsz, hazudsz. hát, nem mintha kinga nagyon aranyos lenne, de éppen az a fő baja, hogy nem gondolkodik, hanem mindent rögtön kimond, ami az eszébe jut. ennél a verás akciónál határozottan megsajnáltam. ezt a vera nénit addig ütném szívlapáttal, amíg mozog.

Müszélia 2012.02.11. 15:41:46

@JOKKA21: nem mindegy neked, amikor MNK és te úgyis csak sajátmagadat szereted?

kozi001 2012.02.11. 15:52:57

Kisolló gate helyett most lehet h Pez adagoló gate lesz az esti öfiben! :)

mézescsók 2012.02.11. 16:04:33

@Binbir gece: Már vártam, hogy előkerül valaki, akit még érdekel valamilyen szinten Vv.
Te vagy bennfentes vagy, vagy pedig vátesz, hogy ennyire pontosan tudsz mindent, de remélem, nem lesz igazad Kinga visszamenetelét illetően.
Én is úgy látom, hogy a nézők szemében sokat jelent egy pasikapcsolat, de a játéknak ebben a szakaszában sem értelme, sem jelentősége. Mert csak egy nyer. Bármelyikük is tér vissza, annyira egyik srác sem önfeláldozó, hogy kockáztassa Kinga érdekében saját esélyét bármekkora barátság vagy szerelem esetén sem.
A Kinga-Attila tengelyből már sokat kihozni nem lehet. Attila most inkább gyengíti a lányt, egyrészt mert idegileg kikészíti a mentálisan egyébként is labilisat, másrészt mert ha Kinga ismét csapódna Attilához, ami kitelik egyébként tőle, az csak azt bizonyítaná, hogy részben idióta, részben mazochista, részben igaz, hogy mindig az erősebbhez húz. Rontaná a renoméját, az általa sokat hangsúlyozott őszinteségét kérdőjelezné meg. A Csaba vonal erőtlen, mint a pasas. Ráadásul Kinga részéről vonzalmat nem nagyon lehetett látni, csak azt, hogy rátelepedett a fiúra,mint az egyetlenre, aki tűrte, hogy csicskának nézzék. Fecó közömbös. Ennyit a szerelmi szálról.

Valószínű, hogy a következő párbajozó Vera lesz, de azért nem biztos, hogy ez összefügg azzal, ki megy most vissza, sőt. Én úgy gondolom, hogy következő kiszavazott Fecó lesz, mert még egyszer sem volt párbajozni. Lehet még Attila is,de Fecót valószínűbbnek tartom, akár Kinga, akár Seri menne vissza. Seri símán rátenné a jelét és Kinga sincs már annyira jó kapcsolatban vele, mint kezdetben. Kinga Attilára nem meri tenni, Csabára nem tenné, Verára vagy Fecóra inkább. Ha most Seri megy vissza, akkor nem Verára tesz, mert az egyedüli támasza maradt.

Seherezádé egyedül érzi magát, erre oka is van, de jót tesz neki - szerintem -, hogy csak saját magára számíthat. Jó lenne persze, ha lenne mellette valaki, aki erősíti, de van olyan erős, hogy megvívja ezt a párbajt.Egyrészt mert nem befolyásolja senki és eddig is a saját játékát játszotta. Lehet, hogy ez tévút volt és rosszul taktikázott, de eddig bevált és ez már eredmény. Másrészt, mert az embereket jobban meghatja a legkisebb királyfi vagy királylány, aki mindenkivel szembeszállva egyedül vívja meg a harcát. Csak hogy plasztikus legyek.

Nem fogok sms-ezni, mert nekem személy szerint tökmindegy, hogy ki nyer, illetve azért abból a szempontból nem, hogy mennyire nézhető a műsor.
Az elmúlt 4-5 hónap történései alapján Kingát egyre kevésbé tartom nézhetőnek. Eddig sem volt szokszínű. A hozzászólók előszeretettel emlegetik, hogy ki mennyit tett hozzá a műsorhoz. Hát, Kinga sem többet Seherezádénál. Kiabált, bőgött, káromkodott, kifogásolt, és hagyott magából hülyét csinálni. Nem sorolom, aki nézte az adásokat, tudja miről beszélek, aki nem nem, annak mindegy.

Érdekesebb lenne mindenesetre a végkifejlet, ha Seherezádé menne vissza. A Csaba-Kinga-Fecó trióból egy eléggé törékeny duó maradna. Az Attila-Vera tengely kb. maradna így. Seri lehetne a tengely, de gyanítom, hogy az Attila-Vera vonalat erősítené és ezzel a befutó hármas sorsába beleszólna.

mocskosmacska 2012.02.11. 16:05:51

@Müszélia: Én ennél a résznél elkapcsoltam. Nem tudom mit unok jobban, a gergő témát, vagy amikor vera agresszívan kéri számon valakinek az erkölcseit. Mindamellett belőlem is kihozza az agresszívat vera, én is elképzelem, hogy milyen jó lehet rávágni a fejére egy serpenyővel.

csicserierika 2012.02.11. 16:26:31

@kozi001: biztos elrohadt az ananász :)

az én rózsám vasutas 2012.02.11. 18:38:05

@mézescsók: Miből gondolod, hogy szerelmi szálat szeretnék nézegetni odabent? Mert egyszer azt írtam, ha Fecó úgy jó alaposan seggbekúrja Verát, küldök egy sms-t a VVFecóra? Még azt se írtam, hogy az anyókák ragaszkodnak a szálakhoz, pedig erre több az esély. A fiúk múltkor ideálltak, most odaálltak, az anyókák figyelmét meg nem kerüli el semmi.
Azt se írtam, hogy a következő párbajt Vera vívja a mostani győztessel. Az azutánit fogja, ha hármas döntő lesz. Jövő héten Fecó-Atilla derby lesz szerintem is.
A mostani párbaj esélyeit másképp látjuk, ebben nincs semmi baj. Megmondom az őszintét, én mind a hat szereplőt csípem valamilyen szinten. A műsor szempontjából Kinga visszamenetele szerintem jobb lenne.

genevieve 2012.02.11. 19:24:29

hát itten meg mi történt????:-)

MagasMacska 2012.02.11. 19:36:33

@genevieve: Vagy mi nem... Pl. nincs poszt, Hajni még szenved. Meg hallgatom a tegnapit, és nem történik semmi.

MagasMacska 2012.02.11. 19:52:27

Most tartok Attila összetört szívénél. Istenem, hogy sajnálom, szegénykét! Mindjárt az enyém is összetörik!

genevieve 2012.02.11. 19:55:36

@MagasMacska: én is az online-t nézem:-)

csabi és szandika beszélget:-)

megint elcsodálkozom, hogy szandika mennyire jól tud meglátni dolgokat:-)

MagasMacska 2012.02.11. 19:59:16

@genevieve: Csak legalább tényleg tanult volna meg beszélni! Rémes, miket zagyvál össze egy-egy mondatban!

genevieve 2012.02.11. 19:59:37

@MagasMacska: ráadásul ő pont azt csinálja szandival, mint kinga vele....havarnak jó, de szexre nem kéne....és ennek ellenére állandóan ezen hisztizik...

sogeking 2012.02.11. 19:59:54

@MagasMacska: köszi, azt hittem van másik onlájn is :)

genevieve 2012.02.11. 20:01:09

@sogeking: pár órája rakta ide be valaki...

MagasMacska 2012.02.11. 20:01:13

@sogeking: Miért, nálad Attinak ép marad a szíve?

sogeking 2012.02.11. 20:03:25

@MagasMacska: streamre gondoltam, Attila meg nem érdekel :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.11. 20:12:30

@Binbir gece: Seherezádé megy vissza.

@Müszélia: @mocskosmacska: Vera jól nyomta, meglátásai helyesek és érvényesek, én élveztem a helyzetet!

genevieve 2012.02.11. 20:25:26

na, én is az összetört szívnél tartok:-DDDD

óóóó be sajnálom szegénykét:-)

genevieve 2012.02.11. 20:26:49

jó itt csendben.....

aztán végig pofázzák:-D

nosce 2012.02.11. 20:41:46

@Binbir gece:

tudnál feltenni Kingunelláról egy vidcsit ahol legalább egy (több az jobb) faszt szop bő arcpakolással ? mert akkor tutira őt szavaznák vissza :)

ő-szinte 2012.02.11. 20:57:37

@sogeking: Halló:-)
Bébibogyó, te értesz a géphez?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.11. 20:59:38

@sogeking: én az alien kiránynőre és két kis ikerjére szavazok

Hurri Kán 2012.02.11. 21:01:23

@jadebulgari:
Horror-Oscar díjátadó van? :-DDD

sogeking 2012.02.11. 21:02:02

@jadebulgari: én őt eddig kedveltem :)

@ő-szinte: milyen gépre gondolsz? :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.11. 21:06:23

@gyvy: M1-en eurovízió döntő, eldől kit küldünk Bakuba :D
@sogeking: és már nem kedveled?

Hurri Kán 2012.02.11. 21:08:48

@jadebulgari:
Rám ne számítsatok, én nem megyek. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.11. 21:09:37

@gyvy: még nem is énekeltél máris lázadsz? hát nem elég jó neked Baku!? :D

Hurri Kán 2012.02.11. 21:11:00

@jadebulgari:
Honnan tudod, hogy nem énekeltem? :-D

sogeking 2012.02.11. 21:14:19

blogmotor szórakázik velem

sogeking 2012.02.11. 21:15:05

@jadebulgari: de igen, viszont ez a dal szerintem nem passzol a hangszínéhez

Hurri Kán 2012.02.11. 21:15:15

@jadebulgari:
Viktort kikérem magamnak. :-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.11. 21:16:08

@sogeking: nekem tetszik ez a dal, sztem jól nyomják
@gyvy: és Bent?

ő-szinte 2012.02.11. 21:18:58

@sogeking: ez most egy komoly kérdés volt. számítógép. kéne egy kis segítség...

sogeking 2012.02.11. 21:19:47

@ő-szinte: egy kicsit tudok segíteni :)

csicserierika 2012.02.11. 21:20:31

@gyvy: akkor Győzike, az jobban passzol hozzád :)

ő-szinte 2012.02.11. 21:21:07

@sogeking: privit olvasol? mert csak akkor írom meg:-)

Hurri Kán 2012.02.11. 21:21:42

@jadebulgari:
Mindent kikérek magamnak. :D

@csicserierika:
Ezt főleg. :D

csicserierika 2012.02.11. 21:24:37

@gyvy: most ráültem a kezemre :)

sogeking 2012.02.11. 21:25:32

@gyvy: nem értékelik a tehetséged?

Hurri Kán 2012.02.11. 21:29:34

@jadebulgari:
Így lesz. Irigy vagyok. :D

@csicserierika:
Minden okod megvan rá. :DDD

@sogeking:
Értetlen világ. :D

sogeking 2012.02.11. 21:35:24

@ő-szinte: persze:)

@gyvy: vagy nem ismerik az új trendeket:D

Hurri Kán 2012.02.11. 21:38:22

@sogeking:
Én levettem róluk a kezemet. :D

mocskosmacska 2012.02.11. 21:41:11

Igen, vera nem merte kihívni kingát, ezért most élvezi, hogy tét nélkül párbajozhat.
Most vera tényleg szégyenlősködik? Azok után, hogy már hány hímneműt lemosdatott meztelenül még nem is olyan régen?

ő-szinte 2012.02.11. 21:41:36

@sogeking: kösz a választ, olvass:-)

inmemancsi 2012.02.11. 21:42:06

3 mondatban 4 db megint ez a nő reménytelen

mocskosmacska 2012.02.11. 21:42:25

Mondjuk attila is várhatna egy öt percet.

mocskosmacska 2012.02.11. 21:45:09

Vera, rádrontani? Kamerák előtt fürdesz meztelenül és a tükrökön keresztül kamerás emberek figyelnek. Most mit számít ez az egy ember még?

inmemancsi 2012.02.11. 21:45:47

@gyvy: :))) ez a vera is nagyon gáz, brutál sárkány a nő

Hurri Kán 2012.02.11. 21:47:19

@inmemancsi:
Ez nem újdonság. Döntőbe nem lenne szabad engedni, ha ott nem nyer, összeveri a biztonságiakat. :DDD

kozi001 2012.02.11. 21:47:22

Olivért se láttam a riportba 1 éve!

mocskosmacska 2012.02.11. 21:48:34

@kozi001: Én sem, el is fordultam, amikor megjelent ott. Messziről is félelmetes a vörös képe, de amikor közelről mutatják......

mocskosmacska 2012.02.11. 21:49:15

Vera meg tudja állni, amíg a másik végigmond egy mondatot?

inmemancsi 2012.02.11. 21:49:16

@gyvy: vagy a biztonságiak őt, az jobb lenne:))- akkor még a döntőbe is mehet:))

mocskosmacska 2012.02.11. 21:50:00

Hát, fecó én nem láttam, hogy veled kedves lett volna vele. Én azt láttam, hogy ugráltat.

mocskosmacska 2012.02.11. 21:50:38

"Elmondhatja a fos véleményét?" Ez jó poén volt.

Hurri Kán 2012.02.11. 21:50:53

@inmemancsi:
3 hónappal ezelőtt is késő lett volna. :-DDD

kozi001 2012.02.11. 21:50:55

Milyen szélsőséges a mai nap! :)

ő-szinte 2012.02.11. 21:51:06

@sogeking: írtam újabbat, átment?

MagasMacska 2012.02.11. 21:51:51

Seri mondja Fecóra, hogy nyerít!!!!!

genevieve 2012.02.11. 21:51:59

sehit zavarja, hogy fecó nyerít???:-DDD

inmemancsi 2012.02.11. 21:52:07

serike valakiről meg azt mondja, hogy nyerít, na ne..

kozi001 2012.02.11. 21:52:12

Seri Fecó röhögésére panaszkodik! Mindjárt szavazok rá egyet! :)

mocskosmacska 2012.02.11. 21:52:37

Hát, sehi a te nevetésed sem semmi...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 21:53:02

Kollégák, én most jöttem rá, ahogy Verát és a többieket hallgatom a vv4-esek beérkezésével kapcsolatban, hogy mennyire kibaszottul unom már ezt a szart.. De tényleg.
És ők mennyire unhatják már...

Hurri Kán 2012.02.11. 21:53:46

Óóóó... Atti és Vera között szerinincs? :D

inmemancsi 2012.02.11. 21:55:01

@pushpang: jó jó, de reménykedjünk, hogy valaki még pofáncsapja a verát onlineban, akkor megérte a fél év unalom

mocskosmacska 2012.02.11. 21:55:15

@gyvy: Ha kinga kiesik, akkor lesz. Ha nem, akkor nem lesz.

mocskosmacska 2012.02.11. 21:55:54

@inmemancsi: Már hárman vagyunk, akik nyíltan álmodoztunk, hogy valaki jól fejbekúrja azt a boszorkányt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 21:56:24

@gyvy: miért, volt? :D
Nem lehet, hogy Vera valójában egy husos női testet öltött fekete özvegy?

sogeking 2012.02.11. 21:56:29

@genevieve: így elvesztette minden egyediségét :D

@ő-szinte: igen

Hurri Kán 2012.02.11. 21:57:23

@inmemancsi:
Bár úgy lenne. Azt a pillanatot lementem háttérképnek. :-D

Hurri Kán 2012.02.11. 21:58:32

@pushpang:
Igen, kb. négy napos öriszeri volt. Hát mit nézel, háttal ülsz a tévének? :DDD

sogeking 2012.02.11. 21:58:40

@gyvy: lecseréled a castingos hátteret???

inmemancsi 2012.02.11. 21:59:00

@pushpang: hát nem tudom és szerencsétlennek fodrász szalonja van..és még beszélni se tud szóismétlések nélkül megint helyett mondjuk ismét, újfent szinonimaként nem ártana néha, ha már tvben nyomja .. már szandikának nagyobb a szókincse lassan

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 21:59:07

@mocskosmacska: a tusolóban komolyan azt hittem, hogy Attila beleveri Vera fejét a csempébe. Úgy orral előre...

csicserierika 2012.02.11. 22:00:08

viccölködtök itten, majd jön a megmondó ember, és megmagyarázza, hogy milyen karakán nő ez a Vera :)

inmemancsi 2012.02.11. 22:00:24

ez a grimm nekem nagyon tetszett amikor láttam

inmemancsi 2012.02.11. 22:01:38

@pushpang: ja, nekem is felcsillant a szemem pedig nőverés ellenes vagyok, de vera nem nő

foxglove (törölt) 2012.02.11. 22:02:04

ez a pár hét szünet amíg vera jó fej volt, nem egy ciklusnyi idő volt pont? klasszikus pms.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 22:02:39

@inmemancsi: én most úgy ált. a megjelenéséről beszéltem. Egy csíkos póló, farmer... elbaszni se lehet.
Még a haja is rendben volt, önmagához képest.
De ez persze csak aféle nagyvonalú kilengés a részemről az irányába, az összes többivel kapcsolatban egyetértek. :D

mocskosmacska 2012.02.11. 22:02:44

@pushpang: Akkor nem sokat evett az utóbbi időben.

kozi001 2012.02.11. 22:03:32

Mindenki Olivért akarja! :)

Hurri Kán 2012.02.11. 22:03:38

@sogeking:
Azt már lecseréltem. Most egy minyom van fent.

foxglove (törölt) 2012.02.11. 22:03:40

ez a csicsolina hajpánt vaze...

mocskosmacska 2012.02.11. 22:04:26

Tetszik kinga réparágása.

foxglove (törölt) 2012.02.11. 22:04:34

kinga úgy néz ki, mint tapsi hapsi:)

mocskosmacska 2012.02.11. 22:05:04

@kozi001: Én gombit választanám és kérném, hogy írjon verset.

fran7 2012.02.11. 22:06:11

Ki írta, hogy mehetne ki egyszerre mind a három lány. Mennyire igaza volt.

mocskosmacska 2012.02.11. 22:06:29

Lehet, hogy szandikával jobban járnak, mint olivérrel.

mocskosmacska 2012.02.11. 22:07:03

@fran7: Szerintem kinga maradjon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 22:07:11

@gyvy: ha már így rákérdeztél, konkrétan igen. :D
Amúgy meg egyéb okok miatt, az a négy nap meg még háttal is kimaradt.

fran7 2012.02.11. 22:08:17

@mocskosmacska: Félted a kinti répaállományt?;)

Hurri Kán 2012.02.11. 22:08:44

@pushpang:
Ezt mélységesen meg tudom érteni. :D

ő-szinte 2012.02.11. 22:08:45

@foxglove: de csabi hogy savazza!:-DDDDDD

fran7 2012.02.11. 22:09:08

Gombi arcára kiült az a sötétség, ami a Világűrben kitölti a teret.

mocskosmacska 2012.02.11. 22:10:10

Vera mekkora paraszt.

"Voltak, akik szívesen megkupakolták volna." HÁt, vera ha te kupakolni szoktál, mert mások szeretkezni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 22:11:18

Vera simán paraszt most Kingával.

Csaba legalább kedvesen csipkelődött, de a Vera most bunkó volt.

mocskosmacska 2012.02.11. 22:11:38

Attilának most igaza van.

foxglove (törölt) 2012.02.11. 22:12:15

Vera miért nem hord melltartót?

csicserierika 2012.02.11. 22:12:44

jól látom, hogy a vv 4-esek menekülnek ? :)

mocskosmacska 2012.02.11. 22:13:23

@foxglove: Ez az, amit én sem értek az első másodperctől fogva.

genevieve 2012.02.11. 22:15:34

ati bazdmeg, te nem akartál benne lenni kinga kampányában!!!!!!

mocskosmacska 2012.02.11. 22:15:58

Egyre inkább az az érzésem, hogyha sehi kiesik, akkor azt verának köszönheti.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 22:16:12

@foxglove: mert férfiak nem, vagy csak ritkán szoktak. :D

foxglove (törölt) 2012.02.11. 22:16:21

@mocskosmacska: én sem értem, és ha hord, akkor pánt nélkülit. nincsenek tippjeim.

fran7 2012.02.11. 22:16:38

@csicserierika: Mégse olyan könnyű megkeresni a 300 ezret?

inmemancsi 2012.02.11. 22:17:42

@pushpang: jó, de az a farmer rajta.. meg a cipő, meg a felső... ok igazad van saját magához képest... és szerencsére, hátulról soha nem látjuk:))

kingának egy pont, hogy nem cserélte el csabit- az gusztustalan lett volna

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 22:17:52

@genevieve: de látva Csabi töketlenkedését, most felajánlotta.
Még ha Vera miatt is...

kozi001 2012.02.11. 22:18:35

Hmm! A nagy egymásratalálás párbajok előtt!
Melyik párosra is emlékezteti ez az embert? 10000Ft-os kérdés...! :)

gonoszkiralylany 2012.02.11. 22:19:12

Seri-KInga párbajból így lesz Atti-Vera párbaj lassan? :DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 22:20:06

@pushpang: ami sztem nem lenne szerencsés. Ebből csak Vera-Attila összecsapás lenne, a lányok meg csak kellékek.
Jól van ez így.

csicserierika 2012.02.11. 22:20:18

@fran7: itt csak Éva érezte volna magát elemében :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 22:21:42

@inmemancsi: engem hátulról se zavar, csak OLDALRÓL ne lássam. A lábai tudod... :D

foxglove (törölt) 2012.02.11. 22:21:58

NATHALIE! A VV után Álomcsapda Timothyval és Damiannel!!!!!!!!!

csicserierika 2012.02.11. 22:22:22

még Olinak is túmaccs. Ő leragadt a fogkefe befogkrémezésénél :)

vallatas 2012.02.11. 22:22:33

van online,
jó estét

csicserierika 2012.02.11. 22:24:38

@csicserierika: befokhagymázásánál.
Már félreírok.

fran7 2012.02.11. 22:24:44

@foxglove: Néha a retek, annyira nem érzi, hogy ki a valódi sztár egy filmben.

inmemancsi 2012.02.11. 22:25:01

@pushpang: láttad már én láttam:))

na akkor VPV klub? (Verjék Pofán Verát)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 22:25:57

@csicserierika: ők csak kapkodják a fejüket, hova kerültek...
Tordas tök be van szarva, halálra rémült a tekintete néha. :D

elso 2012.02.11. 22:26:18

@csicserierika: nem hiszem el: 22:22:22. Oszinten gratulalok!

foxglove (törölt) 2012.02.11. 22:26:22

@fran7: hát azért itt elég nehéz kiemelni egy-két nevet, mert mindet ki lehetne.

vallatas 2012.02.11. 22:27:11

VPV on
Szandika simizi Kingunella hasát :-)

témázgató 2012.02.11. 22:29:35

Most valaki halni megy? "úgy akarok emlékezni rá" + nagy bőgés..
Ha kinn nem köpnéd le Attilát, nem lenne ennyi bajod, megnyerni meg úgysem nyered.

mocskosmacska 2012.02.11. 22:31:24

Vera agyvérzést fog kapni, ha kinga jön vissza.

kozi001 2012.02.11. 22:31:28

Szegény Kinga! De sajnálom ahogy örlődik a két férfi között!

A két legerősebb játékos szupport szavazatait kaphatja meg vasárnap! :)

inmemancsi 2012.02.11. 22:31:47

basszus vera mert ha a te párbajod lenne, akkor már édibédikét játszanál

genevieve 2012.02.11. 22:31:57

baszki, kinga úgy örül a kajának, mint majom a farkának:-DDDD

mocskosmacska 2012.02.11. 22:31:58

Tenger gyümölcsei? Az jó fogyókúrás.

ő-szinte 2012.02.11. 22:32:13

@vallatas: írtam neked egy csomót, de nem válaszoltál...

mocskosmacska 2012.02.11. 22:32:44

@genevieve: Egy libacombnak párolt káposztával most én is tudnék örömködni.

2012.02.11. 22:32:58

Sziasztok! Milyen volt az öfi? Érdemes visszanézni?

MagasMacska 2012.02.11. 22:33:03

Még egyx ilyen pezsgőbontás, és Sehinek nem kell párbajoznia...

csicserierika 2012.02.11. 22:33:15

@elso: sokáig csak néztem ki a fejemből, hogy mihez, de rájöttem. Köszi :)
Akkor ez most jelent valamit ?

inmemancsi 2012.02.11. 22:33:22

@mocskosmacska: na ez új perspektívát nyit, szavazzunk kingára!

kozi001 2012.02.11. 22:33:31

Bazd meg Attila! Nem kajáltál még sose nővel? :)

mocskosmacska 2012.02.11. 22:33:44

Ha, felállsz, akkor majd csaba bejön.
Egyébként szerintem is undorító, ha valaki összefogdossa a másik kajáját.
Kinga helyében én már rohannék ki csabit megkérlelni, hogy jöjjön inkább ő.

gonoszkiralylany 2012.02.11. 22:33:44

én rájöttem. Attilának megjött.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 22:33:50

"Ez egy állat.. ott a lába, szeme.." :D:D
Erről jut eszembe, volt egy ismerősöm, az sose evett pl. grillcsirkét v. csirkecombot, mert látta benne az állatot. Csirkemell-szeleteket evett max.

Na, a gerlepár összekapott. :D

csicserierika 2012.02.11. 22:34:00

@pushpang: röhögök, neki mindig riadt feje van :)

Hurri Kán 2012.02.11. 22:34:04

@szerivan:
Csak a tévének háttal ülve.

genevieve 2012.02.11. 22:34:16

@pushpang: csak kiváncsiságból, mit is töketlenkedik csabi?

témázgató 2012.02.11. 22:34:44

@pushpang: "Na, a gerlepár összekapott." :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.11. 22:34:48

@gyvy: Szóval hallgatni érdemes?

csicserierika 2012.02.11. 22:35:38

@vallatas: Anival is így kezdte. Picipocizta állandóan.

témázgató 2012.02.11. 22:35:57

Ez a kinga borrrrrzasztóan idétlen.

2012.02.11. 22:35:58

Gombi hasítja a ködöt online.

sogeking 2012.02.11. 22:36:41

@gyvy: akkor nem látod a tevepatát :)

mocskosmacska 2012.02.11. 22:36:56

Azért kingával nem stimmelhet valami, ha egy ilyen jelenet után hajlandó attilával együtt enni.

2012.02.11. 22:37:24

@csicserierika: Aztán mi lett a vége? Én máig nem hiszem el, hogy Ani megcsinálta Szandált.

Hurri Kán 2012.02.11. 22:37:28

@sogeking:
Állatkertből van az on? :DDD

csicserierika 2012.02.11. 22:38:14

@szerivan: ha valaki nem előz be, megkeresem holnapra, CSAK neked.
Én fúj, nem néztem meg :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 22:39:28

@genevieve: amikor Vera Kingát baszogatta, egy kurva szót se szólt, hogy ez egy olyan feladat, amit VICCESEN kell megoldani és nem arról szól, hogy tapossunk a másik lelkébe és önérzetébe.
De a szemeit azért igen erőteljesen forgatta, ez is valami... :D

mocskosmacska 2012.02.11. 22:39:32

@genevieve: Én igazából sajnálom kingát. Áldozat típus.

mocskosmacska 2012.02.11. 22:40:04

@pushpang: Vera szerinte ez vicces volt.

2012.02.11. 22:40:21

@csicserierika: Én látam anno az öfiben. De igazándiból tartom, hogy Szandál vakargatta magának a homlokát és Ani meg úgy csinált mintha ő csinálná neki.

2012.02.11. 22:40:59

@sogeking: A tevepata homlokát. Homlokos nunát, te félszerzet.

mocskosmacska 2012.02.11. 22:41:53

Seherezádé és kinga anyja a belevalóban. Kifogtuk amerikát.

csicserierika 2012.02.11. 22:41:56

@szerivan: ehhez nem tudok szólni , mert tényleg nem láttam. Akkor nem kell a link ? Itt van beélesítve, megtaláltam egyből :)

témázgató 2012.02.11. 22:42:21

Na, Oli megmondta a tutit - és még igaza is van.

mocskosmacska 2012.02.11. 22:42:24

Hu, nem hittem volna hogy valaha ezt mondom, de olivérnek kurvára igaza van.

sogeking 2012.02.11. 22:42:25

@szerivan: csatolj egy képet, így nem bírom elképzelni

2012.02.11. 22:42:28

Szandi jelmezt akar.

kozi001 2012.02.11. 22:42:39

Olivér gusztustalanságról beszél és egyéni érdekekről...!

genevieve 2012.02.11. 22:43:10

olinak tökéletesen igaza van....

genevieve 2012.02.11. 22:44:24

@pushpang: és mit kellett volna csinálnia, amikor vera kingát baszogatta?

leüvölteni a fejét, pofán vágni...vagy mit???

2012.02.11. 22:44:55

@csicserierika: Hogyne kéne, csapasd tesó! :)

genevieve 2012.02.11. 22:46:48

@mocskosmacska: ati nem tudom mit képzel magáról, amikor választani lehetett nem állt oda kinga mögé...csak meghallgathattuk a sirámait, hogy bezzeg ilyenkor jó lenne a kingának....
most meg minden alkalmat megragad arra, hogy csabi rugjon egyet, mondván, hogy ő jobban tudná csinálni...

bigél 2012.02.11. 22:46:50

@genevieve: igen, az van.

Attila olyan, mint egy kis óvodás. Ha nem védhetem egyedül, akkor nem teszem. Kész vagyok ettől a fazontól. No meg Verától. Nincsenek jó hatással a bioritmusomra.

2012.02.11. 22:47:42

@gyvy: Azt nem tudom, ennyit mondott. Meg hogy nem tud mást sminkelni csak műszempillát feltenni. Most rakja fel a pávatollakat...

genevieve 2012.02.11. 22:47:54

@vallatas:
@gyvy: ja értem, csabinak kell megvédeni a védtelen kingát, ha valaki vitába keveredik vele, akár annak árán is, hogy kieshet:-D

sogeking 2012.02.11. 22:47:59

@szerivan: ilyent már láttam, sőt, még rajzoltam is :D

lac64 2012.02.11. 22:48:22

@pushpang: Vera bárkit túlbeszél, hozzá max. akkor érnek el az érvek, ha feladod levélben. Serinek meg elmondta a véleményét, azon Seri el is gondolkodott rendesen.
Egyébként valóban nem egy tökös csávó, de szerintem Kingának ez pont jól jön, mert így óriási a kontraszt, és ez még Serinek okozhat gondokat

vallatas 2012.02.11. 22:49:03

@genevieve:
köpésért nem zárhatják ki.
:-)

témázgató 2012.02.11. 22:49:17

Gombi 300 ezerért issza magát mocsárrá.
Ezt sem fogják többet meghívni retekék.

Hurri Kán 2012.02.11. 22:49:22

@szerivan:
Szerintem észbontó revüműsornak nézünk elébe. :D

@genevieve:
Persze. És két légy egy csapásra.

bigél 2012.02.11. 22:49:43

@genevieve: ez most megint "ízlés" kérdése. Sokak szerint oda kellene állni, legalább "üvöltözni" vele. Szerintem meg jobb a higgadtság, a le se szarás. Hadd mondja Verocs a magáét, majd megunja.

sogeking 2012.02.11. 22:50:12

@szerivan: nem :)

Ha Ildikó szaval, akkor azért szóljatok ám :D

genevieve 2012.02.11. 22:50:49

@bigél: lófaszt akarja ő védeni kingát....

aki védeni akarja az csabi, nem magát előtérbe tolni, hanem megpróbálja kingát egy "elegáns és nagyvonalu" kommunikációba tartani sehivel szemben...

mézescsók 2012.02.11. 22:51:18

Szia, Binbir!
A délutáni hsz-det nincs kedvem visszakeresni, azt, amiben reagáltam az esélylagolgatásodra. De abban bizony Te sejtettél ezt-azt Kinga kapcsolataival és a nézőkre való hatásával kapcsolatban. Végülis mindegy, vedd úgy hogy félreértettelek.
A magam részéről nem nézném szívesen tovább Kingát, mert a hisztit nehezen viselem el. Nekem ez a fajta műsor nem jön be, Neked igen, ezzel nincs semmi probléma, nem egyforma az ízlésünk.
AZért is szerencsésebbnek tartanám Seri visszamenetelét, megbomlana, illetve a nagy hármas (Csaba-Fecó-Kinga) és szerintem kiegyenlítettebbek lennének az erőviszonyok. Ők hárman bármit meg tudnak szavazni a többiek ellen, hát ezért.
Ebben a témában részemről ennyi.

mocskosmacska 2012.02.11. 22:51:31

@genevieve: Egyszerűen borzasztó, amit művel. Ezért gondolom, hogy kingának is lehet valami defektje, mert egy olyan nő, akinek nagyjából rendben van az önbecsülése és nem hajlik az önkínzásra, az nem állna szóba ezzel az alakkal.

témázgató 2012.02.11. 22:52:31

Most fog kiderülni, hogy "elhúzható-e" az ablak. Ha valaki benyúl és kiemeli Gombit, akkor működik a rendszer.:D

vallatas 2012.02.11. 22:52:40

@genevieve:
egyébként Csabika védheti bárhogy Kingát, nincs az az isten ami őt visszahozza :-)
Seri feltörli vele a padlót!

Hajrá Serike ;]

és a köpködés tényleg használható eszköz, nem jár érte kizárás :-)

bigél 2012.02.11. 22:52:44

@lac64: egy ilyennel szemben, mint Vera, legjobb fegyver, ha ignorálod. Amúgy amikor őt cseszegette, akkor visszaszólt, csak nem olyan hangnemben, mint ahogy Peti vagy Attila tette volna. Szerintem a tökösség egyébként nem azon múlik, hogy beleáll-e valaki ilyen értelmetlen vitákba/baromságokba.

csicserierika 2012.02.11. 22:53:12

@témázgató: viccelsz ? Akkor hozza a legjobb formáját :)

sogeking 2012.02.11. 22:54:04

@mocskosmacska: ez sajnos igaz, de hátha megjön az esze :D

vallatas 2012.02.11. 22:54:08

@bigél:
legjobb fegyver az "aha", "oké", "jó" és a leszarás. :-) szerintem.

mocskosmacska 2012.02.11. 22:54:09

Verát nem kell se leköpni, se kiabálni vele, se lefejelni. Egyszerűen ki kellene röhögni, nem komolyan venni, ha mond valamit nem reagálni, csak egymás között poénkodni rajta. Agyvérzést kapna akkor ő magától is.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.11. 22:54:10

én is küldök Serire sms-t.
Fecó elkezd menstruálni, de a ciklus közepén Csabi teherbe ejti.
Aztán decemberben jöhet a második kis Fecó-család, két apuval. :)

genevieve 2012.02.11. 22:54:37

@bigél: a sokaknak majd ati odaáll üvöltözni verával...

témázgató 2012.02.11. 22:56:06

A VV-4 emeli a nívót: fingszag szagolászás, nyomozás + artikulátlan gombi dajdaj.

mocskosmacska 2012.02.11. 22:56:15

@sogeking: IGen, még nagyon fiatal, változhat.

Hurri Kán 2012.02.11. 22:57:05

@témázgató:
Nyugdíjas klubnál minden jobb. :DDD

témázgató 2012.02.11. 22:58:51

Valaki meg tudná magyarázni, hogy a két béta fasz miért van sapkában?

sogeking 2012.02.11. 22:59:53

@mocskosmacska: szerintem valamiért úgy érzi, hogy meg kell felelnie

bigél 2012.02.11. 23:00:13

@vallatas: akkor ebben egyetértünk

2012.02.11. 23:00:18

@témázgató: Amiért az F1 autókon matrica van.

mézescsók 2012.02.11. 23:00:23

@mocskosmacska: A királylányok nem áldozattípusok. Kinga a kis védtelen? A körülmények áldozata? A csillagok szerencsétlen konstellációjának következtében kis szerencsétlenke, akit mindenki kihasznál? Vera után a legnagyobb pofájú nő a Vv-k történetében. Hogy ennek a kettőnek is miért pont a Vv5-ben kellett indulnia!

lac64 2012.02.11. 23:01:03

@bigél: A tökösséget arra értettem, hogy vannak szituációk, amibe bele kellene állni, Csaba azokba sem tud - bár ebben benne van az is hogy verbálisan nem jó.
Ebben a szituációban viszont pont nem kellett, itt teljesen jó volt, amit csinált - szerintem.

2012.02.11. 23:01:51

Seri nem érdemli meg, hogy finalista legyen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 23:02:13

@genevieve: semmi ilyesmit - bár esküszöm, nőne a szememben, ha néha felemelné a hangját és nem csak mindig eltáncolna a konfliktusok elől. Egyszer tapasztaltam ilyet nála, amikor Fecóra rászólt, hogy ne csináljon belőle (teljesen) buzit.
A maga visszafogott stílusában elmondani neki, amit hiányoltam. Ennyi.

elso 2012.02.11. 23:02:25

@csicserierika: :))
Hogyne jelentene. KivanhaCC valami faszantosat.

témázgató 2012.02.11. 23:02:40

Gombi pszichológus úr rendelni fog - ez sem fogják leadni holnap az öfiben, szerintem hamarosan műsorszünet lesz.

Hurri Kán 2012.02.11. 23:02:49

Egyik sem érdemli meg, hogy finalista legyen.

mocskosmacska 2012.02.11. 23:03:17

@sogeking: @genevieve: Nekem az az tippem, hogy már gyerekkorában is terrorizálták és az hiszi, hogy ez a természetes, mert ebben szocializálódott.

@mézescsók: Hát, az a nő, aki miután megkér egy férfit, hogy ne tapizza össze az ételét és a férfi minősíthetetlen hangnemben lebassza, hogy neki ne ugasson és tovább tapizza az ételt. Na, szóval az a nő, aki egy ilyen jelent után csendben hallgat, ahelyett, hogy otthagyná a férfi, az áldozattípus.

mocskosmacska 2012.02.11. 23:04:27

@mézescsók: Egyébként nekem ez az elkényeztetett királylány kép, amit kinga állít magáról nagyon nem hihető, azok tükrében, amit lenyel attilától.

Hurri Kán 2012.02.11. 23:04:36

Majomkutya seggrészeg. :DDD

bigél 2012.02.11. 23:05:07

@lac64: szerintem is jól tette, hogy hagyta az őrült nőt a fenébe.

csicserierika 2012.02.11. 23:05:19

@elso: óh, akkor jól átgondolom :)

sogeking 2012.02.11. 23:05:50

@mocskosmacska: nem tudom, nem tudja kezelni a konfliktusokat, először magában tartja, majd valahogy előjön belőle - sír, vagy őrjöng, utána meg azt érzi, hogy túlreagálta, és visszacsinálná

mocskosmacska 2012.02.11. 23:09:33

@sogeking: Én sem tudom, de egyszerűen nem hiszek ebben az elkényeztetett királykisasszony képben, amit állít magáról.

bigél 2012.02.11. 23:10:08

@pushpang: beleáll ő sok konfliktusba, de ahogy @lac64 is írta, verbálisan nem annyira jó, így nem feltétlenül ő kerül ki győztesen (persze az már más kérdés, hogy nem mindig annak van igaza, aki szóban "lemossa" a másikat).

Verát meg hagyni kell, hadd csináljon hülyét magából.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.11. 23:10:13

Seri egy az egyben az anyja mínusz 25 év.

2012.02.11. 23:11:41

Magadévá teszed, hidd el tetszeni fog neki.
:DDDDDD

2012.02.11. 23:12:34

Ezt Gombóc mondta, meg azt is hogy francos krumplit... Nézzétek az onlájnt!

gonoszkiralylany 2012.02.11. 23:13:39

részeg Gombi - priceless

mocskosmacska 2012.02.11. 23:13:52

Egyébként csabit megértem. Verával vitatkozni? Minek? Úgysem hall meg semmit sem, magán kívül.

2012.02.11. 23:13:59

G: Ne hagyd hogy bedugják magukat a fináléba (Cs-K) :DDDDDDDD

genevieve 2012.02.11. 23:14:23

@mocskosmacska: nem hiszem, hogy gyerekkorában terrorizálták volna, nagyon is királylányként kezelték..ez simán lejön:-)

egyébként meg biztosan éhes volt szegényke:-) azt hittem mindjárt elélvez mikor meglátta a kaját:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 23:14:43

@genevieve: lehet, hogy én többet látok Attilába mint kéne, de hogy te Földreszállt Szent Csabával szemben még elfogultabb vagy, az biztos. :D

mocskosmacska 2012.02.11. 23:14:51

@mocskosmacska: Azaz meghall, de az az agyáig már nem jut el, hogy feldolgozza.

sogeking 2012.02.11. 23:15:09

@mocskosmacska: a játék, illetve a fődíj eléggé torzítja a dolgokat :) gondolom állandóan mérlegel, hogy melyik a kisebb rossz

témázgató 2012.02.11. 23:15:10

A két büszke anyuka egymás mellett ül a cool-on.

mocskosmacska 2012.02.11. 23:16:02

@genevieve: Tök érdekes, mert nekem meg pont ez a királylányos téma nagyon megkérdőjelezhető. Aztán úgysem tudhatjuk igazából, hogy melyikünknek van igaza.

sogeking 2012.02.11. 23:16:42

még Gombi is jobban el tudja engedni magát, mint a VV5-ösök - ha Ildi is részeg lesz, akkor küldök rá pár SMS-t :D

mocskosmacska 2012.02.11. 23:16:50

Na, most már bekukkantok a coolra sehi anyucit megnézni.

Hurri Kán 2012.02.11. 23:18:05

@sogeking:
Pfejjj... micsoda fertő...

genevieve 2012.02.11. 23:18:06

@pushpang: igen, én teljesen elfogult vagyok csabival szemben, mert lehet is...semmi olyat nem csinált bent amiért szégyellnie kéne magát, következetesen kitart azok mellett akiket barátként választott, a kezdetektől a végéig, nem aláz meg senki se szóban, se tettben, nem hazudott, nem bántott meg senkit...ezt kiről lehet még ott bent elmondani?

bigél 2012.02.11. 23:19:02

@genevieve: én nagyon bírom, amikor így örül a kajának. :) És gyakorlatilag bármilyennek, nem kell feltétlenül flancos ételnek lennie.

Szerintem is királylányka, aki burokban volt sokáig és mostanában kezd rájönni, hogy az ő kis világán kívül nem minden olyan, amilyennek szeretné. Az elkényeztetett, burokban felnőtt emberek tudnak igazán nagyot koppanni. Ez, megspékelve a villalét sajátosságaival, szerintem simán magyarázhatja a viselkedését.

genevieve 2012.02.11. 23:19:34

@mocskosmacska: pont annyira felesleges verával vitatkozni, ahogy atival is...a helyében én sem tenném...attól, hogy valaki teletorokból üvölt, még nem lesz igaza...

2012.02.11. 23:20:32

@genevieve: Nagy segítség vagy, köszi.

genevieve 2012.02.11. 23:21:20

@bigél: olvastam, hogy a szüleinek 5-ösük volt a lottón, nyertek egy csomó pénzt, és kinguci kapott egy kistesót, meg egy csomó mindent...szóval a királylányság adott volt...

témázgató 2012.02.11. 23:21:21

@genevieve: ".ezt kiről lehet még ott bent elmondani"? Fecóról.

mocskosmacska 2012.02.11. 23:22:35

@genevieve: Azért is hülyeség, mert az érvet nem hallja meg egyik sem, csak minden újabb mondat nekik egy alkalom, hogy valami új sértést mondhasson.
Ezeken csak poénkondi lehet.

genevieve 2012.02.11. 23:22:42

@szerivan: ja bocs, elfelejtettem, hogy nem nézed az öfit:-)

szóval, azt mondta oli, hogy undorító dolog, hogy mindenki a saját önző kis egójának növelésére használja fel a párbajt, és nem a párbajozókat erősíték, hanem mindenki saját műsort csinál...valami ilyesmi...

mocskosmacska 2012.02.11. 23:23:29

@genevieve: Igazából nehéz kintről elmondani, hogy bent egy családba mi történik.

genevieve 2012.02.11. 23:23:57

@témázgató: fecóról nem, mert neki atival való barátsága megszünt....

csabinak végig fecó és kinga volt...

2012.02.11. 23:25:27

@genevieve: Verára ez biztos igaz, de Csabiból ezt nem nézném ki.

elso 2012.02.11. 23:25:45

@csicserierika: Na megvan mar? Le fog jarni a szavatossaga!

genevieve 2012.02.11. 23:26:16

@mocskosmacska: persze, ezért nem is szerencsés a családot belekeverni...de szerintem kingát szerették és szeretik a családjában...

mocskosmacska 2012.02.11. 23:26:19

@genevieve: Szerintem ati-fecó barátsága nem fecón múlott.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 23:26:20

@genevieve: mindenképp értékelendő ez a sok szép és jó, amit leírtál róla, de bocsáss meg, Csaba egyszerűen
u n a l m a s.

bigél 2012.02.11. 23:26:31

@genevieve: erről nem is tudtam. Sok mindent megmagyaráz.

Egyébként szerintem alapjában véve jólelkű lány, ez sokszor kiderült. Önző sokszor, ez igaz, de még mindig több együttérzés van benne, mint némelyik villatárásában.
A kitörésein legtöbbször jókat kacagok (bár volt már olyan is, amikor felhúzott).

témázgató 2012.02.11. 23:27:53

Csaba: kicsit meg van a tekinteted borulva, Gombi!

genevieve 2012.02.11. 23:28:01

@szerivan: oli nem is csabira gondolt, hanem atira...

az volt az előzmény, hogy a feladat szerint válaszhattak a semlegesek közül, és csabi atit kérte, aki meg erre elkezdett hőbörögni, hogy ő nem, mert csabi szarul csinálja..stb, stb, stb....ekkor tört ki oliból az észosztás..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.11. 23:28:05

Most olvastam az origón, hogy Vera filmjét pornó oscarra jelölték. :D

mocskosmacska 2012.02.11. 23:28:29

@genevieve: Tényleg nem szerencsés, ezért inkább befejezem a témát, és ennyire nem is kellett volna belemennem.

genevieve 2012.02.11. 23:29:14

@mocskosmacska: nem, a tétel attól még igaz:-)

mocskosmacska 2012.02.11. 23:29:43

Most nézem a belevalót. EGy feketebugyis lógó feneket láttam a zuhany alatt. Nagyon ronda volt, kihez tartozott?

genevieve 2012.02.11. 23:29:51

@pushpang: én megbocsátom, neked unalmas.

témázgató 2012.02.11. 23:31:49

Csaba jól látja, hogy Attila abban borult meg, hogy a VV4-esek bejövetelével nem Attila irányíthatta az eseményeket. Kezdettől rivalizáltak Olival, a feszültségét Verán vezette le, mert Oli kiröhögte.

genevieve 2012.02.11. 23:31:54

@bigél: engem minden hiszti idegesit, csinálja azt bárki...

mocskosmacska 2012.02.11. 23:32:28

@pushpang: MIndig mondták, hogy sokra viszi.

bigél 2012.02.11. 23:34:47

@genevieve: itt lenne mellettem, más lenne a helyzet, de így a TV-ben látva legtöbbször nevetek rajta.

genevieve 2012.02.11. 23:35:10

@témázgató: a tegnapi online-ban volt egy rész...oli megint csinyt követett el és ati meg jól vissza akarta adni...erre oli kihívta verát beszélni és amikor visszajöttek, szóban megfenyegette atit, hogy reggeltől olyan visszavágást kap, hogy az elképzelhetetlen..erre ati totál beszart:-)

vallatas 2012.02.11. 23:36:59

ez lesz reggelig?
ez miafaszom
de unalmas
gombi és csabi melodráma

genevieve 2012.02.11. 23:37:18

@bigél: "sajnos" én nem tudok elvonatkoztatni ....és nem tud szórakoztató lenni ha valaki bunkó, hisztis, kegyetlen , másokon átgázoló....azt elképzelni sem tudom, hogy másoknak az ilyen viselkedés mitől szórakoztató...engem dühit és felháborít...

témázgató 2012.02.11. 23:37:59

@vallatas: most szólod le gombit, mikor végre kezd józanodni? :DD

vallatas 2012.02.11. 23:38:55

@témázgató:
rossz hallgatni, ilyenkor melegebb a kelleténél :-)

bigél 2012.02.11. 23:45:25

@genevieve:

Az a hiszti, ami valami jelentéktelen dologból indul ki, számomra sokszor annyira abszurd, hogy a nevetés a végső reakcióm.

Amúgy a hiszti nem azonos a másokon átgázolással, kegyetlenséggel, stb. amiket felsoroltál. Attól, hogy valaki hisztizik, ezek nem feltétlenül igazak rá. Sőt, amikor már ezek is benne vannak a pakliban, szerintem nem is hisztiről beszélünk.
A kegyetlenségen én sem szoktam szórakozni.

genevieve 2012.02.11. 23:47:46

@bigél: azért ha valaki hisztizik, akkor nincs tekintettel másokra, mert csak az számít, hogy neki mi legyen a jó, vagy ő mit akar elérni...és a hiszti akkor indul meg ha valamit nem kap meg...és általában oka szokott lenni, hogy miért nem kaphatja meg...

2012.02.11. 23:47:53

@sogeking: Most kezdi a Walesi bárdokat.

sogeking 2012.02.11. 23:47:58

@mocskosmacska: az is érdekes, lesz ha kijönnek, és visszanézi, hogy pl. A. miket mondott róla

sogeking 2012.02.11. 23:48:38

@szerivan: van -e ott folyó, és földje jó?

bigél 2012.02.11. 23:49:12

@bigél:
Van olyan hiszti is, amikor az alany annyira belelovalja magát az egészbe, hogy szinte becsavarodik, és sokszor szinte az ájulásig hajtja magát. Nos, azon pedig nem nevetek, de nem is idegesít: akkor megpróbálok segíteni, mert abból komoly baj is lehet.

2012.02.11. 23:50:47

@sogeking: Te vagy Ildikó? :O

Teneked vannak értékeid?

genevieve 2012.02.11. 23:51:56

@bigél: igen, ilyet a lányom is csinált 4! évesen, és valóban akkor segíteni kell, hogy le tudjon nyugodni...

2012.02.11. 23:52:16

Pingu holnap kiesik :(

bigél 2012.02.11. 23:52:32

@genevieve: nem ennyire egyszerű ez. Beszélethünk persze irányított, afféle sztárallűr hisztiről is, de sokszor egészen komoly dolgok lehetnek a háttérben.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.11. 23:53:10

@szerivan: most Serit tegyem magamévá (remélem ez még pár hétig nem megoldható), vagy az anyját (kicsit milf, de hát Istenem), vagy mindkettőt?
Gombi alkot? Kapcsoltam!

Hurri Kán 2012.02.11. 23:53:49

@szerivan:
Vallatás nem tud valami szkripttel segíteni? :D

bigél 2012.02.11. 23:54:00

@genevieve: találkoztam vizsgán olyan lánnyal, aki annyira félt, hogy gyakorlatilag hiperventillált, zacskót kellett elé tenni, hogy abba lélegezzen.
18 éves volt. Valszeg túlkészülte magát, leblokkolt és kiváltotta ezt a reakciót.

genevieve 2012.02.11. 23:54:16

@bigél: ha valaki 22 évesen csinál ilyen hisztit, akkor az már tényleg nem normális dolog (4 évesen még az)

genevieve 2012.02.11. 23:55:01

@bigél: az nem mondanám hisztinek..

2012.02.11. 23:56:20

@gyvy: Röhögni fogsz de tegnap még ez is eszembe jutott :)

@kárpátia56: EZ MI? :D

sogeking 2012.02.11. 23:57:35

@szerivan: halat, s vadat, mi jó falat, szem szájnak kellemes, azt látok én, de ördög itt belül minden nemes

2012.02.11. 23:59:39

@sogeking: Ti urak, ti urak, hitvány ebek! Ne éljen Eduárd?

Hurri Kán 2012.02.11. 23:59:41

@kárpátia56:
Szerintem mindkettőt. :D

@szerivan:
A hátralévő 2 hétre nézve nagy jelentősége mondjuk nincs. Ezután legfeljebb lábujjhegyen nézzük az onlinét, hogy ne zavarjuk a bent lévők álmát. :DDD

mézescsók 2012.02.12. 00:00:51

@mocskosmacska: Szerintem csak símán idióta, bár pszichológiát nem tanultam.Az áldozattípus szerintem olyan személyiség, aki az egész lényével azt késztetést váltja ki másokból, hogy bántsák.
A kiskirálylányságot az apja nevelhette belé. (Úgy gondolom, hogy apjához való kötődése erősebb, többször emlegette, míg az anyját egyszer sem, karácsonykor Ő jött be, stb. Ez lányoknál nem ritka, de tévedhetek is.) Kinga mesélte egyszer, hogy mindent megkapott, amit akart. Az áldozatokkal ez nemigen van így.
Nekem az a nő, aki úgy játszik végig több hónapot, hogy hisztizik, ha nem teljesül az akarata (pl. karácsonyi vendégség), aki úgy és olyan stílusban tárgyal emberekkel, ahogy Kinga, aki tudatosan intézi a kapcsolatait aszerint, hogy neki hogyan kedvezőbb, az nekem nem áldozat.
Szandika tanácsa elvileg és logikusan nézve egyébként nem volt rossz, valóban több közös dolga volt Attilával, mint Csabával (szerintem Kingát is Attila tette naggyá, nélküle hülye p...-ként már rég kieshetett volna és miatta tartották erősnek). Csak két dolgot nem vett számításba: Attila jellemét és azt, hogy ebben a kapcsolatban Ő volt az indikátor.

2012.02.12. 00:01:03

@gyvy: Sajnos igazad van :(

sogeking 2012.02.12. 00:01:10

@szerivan: hol van, ki zengje tetteim?

Hurri Kán 2012.02.12. 00:03:15

@szerivan:
Maradék két hétben meséljünk vicceket és linkeljünk zenéket. :DDD

bigél 2012.02.12. 00:03:30

@genevieve: félig hiszti, félig pánikroham féle volt, valahogy keveredett a kettő, de nem vagyok szakember, így lehet rosszul használom a fogalmakat

genevieve 2012.02.12. 00:06:41

@bigél: de annak valós, és jogos oka volt...és nem mások ellen, hanem saját maga miatt történt...

2012.02.12. 00:07:56

@gyvy: Csapattam egy linket hallgasd! :)

@sogeking: Elő egy velszi bárd!

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 00:10:19

@szerivan: Ez annyiban tényleg baj, hogy a 2. legjobb páros a Vera-Kingunella.
Serinek nincs második ősellensége, ami pedig lehet mínusz pont is. Nálam plusz, mert cuki és kettejük közt Kinga az életképtelen. A tervezett hiszti (az első 2-3 lehetett igazi (Dya kb.), aztán csak ráérzett, milyen jó is ez.
Ha ezt vágod, egyetértek veled. de akkor is SZIA KINGA KLUBOM elnöke maradok.

inmemancsi 2012.02.12. 00:13:57

vagy árulja el nekem az érintettek közül valaki, hogy lehet megcsinálni, hogy legalább egyszer ne nyúljak bele a körmömbe lakkozás után:((

Hurri Kán 2012.02.12. 00:15:26

@szerivan:
Monnyuk németeket nem a zenéjük miatt szeressem. :D

2012.02.12. 00:17:50

@inmemancsi: Nekem sem szokott sikerülni, úgy tekintem ez hozzá tartozik a folyamathoz :)
A legjobb a paplan nyomottmintás verzió.

@kárpátia56: Kinga végighisztizte az 5 hónapot, Seri meg a legnagyobb tuja! A VV5 Jerzsuája.

2012.02.12. 00:19:11

@gyvy: Fogadjunk a retro pornófilmjeik és a sör miatt.

Hurri Kán 2012.02.12. 00:21:35

@szerivan:
Nem iszom sört. Klaaszik retro pornófilmjeik emléke pedig azt hiszem örökké el fog kísérni utamon. :D

www.youtube.com/watch?v=bL9-uC1dfB8

genevieve 2012.02.12. 00:25:22

@inmemancsi: manikürössel kell festetni:-)))

kamarti 2012.02.12. 00:26:47

sziasztok! csak egy gyors kérdés: volt ma este más érdekes is, mint a Kinagatti hiszti, amire épp sikerült bekapcsolódnom?
esetleg lehet rá számítani, hogy valamelyik villalakó egy tőrt is kapott a bérgyilkos jelmezhez? :) mert akkor várok :)

2012.02.12. 00:31:03

@ő-szinte: Halló!

@kamarti: Öfit nem láttam, de az onlineban csikágó lesz!

kamarti 2012.02.12. 00:33:58

@szerivan: akkor várok :) itt az ideje, Atti úgy látom, rendesen klimaxol :) és mindenki elhatárolódott tőle? ezt nem is értem :)

ő-szinte 2012.02.12. 00:36:20

csaba jelmeze über!
bruhahahahahahahahahahahahahhahahaha

2012.02.12. 00:36:30

@ő-szinte: Sogével?

@kamarti: Azt mondta hagy legyen legalább egyszer önző :))) Vígszínház.

Hurri Kán 2012.02.12. 00:39:44

@ő-szinte:
Ne már.
Gombi minnyár megdugja. :DDD

ő-szinte 2012.02.12. 00:39:45

@szerivan: nem:-)
bár nagyon segítőkész ő is:-D
bitos élvezte a randinkat:-) tHermálfürdőben voltunk, volt pezsgő, eper, csoki, aztán lightbox...

2012.02.12. 00:41:52

@ő-szinte: Ti mindig randiztok, csak a helyszín változik.

ő-szinte 2012.02.12. 00:44:13

@szerivan: háttttttt, lehet, hogy monccc vmit:-) eddig ezt észresem vettem -o-
mert ő olllyyyyan jóóóóóóóóóóóóóó:D

kamarti 2012.02.12. 00:51:08

@szerivan: és milyen parádés a szereposztás... :)

@ő-szinte: remélem, karmokat is kapott a rózsaszín fülek mellé :) vagy ez nem jegesmedve akar lenni?

kamarti 2012.02.12. 00:57:44

Kinga luxusprostinak öltözik? vagy minek?

2012.02.12. 00:59:24

Atibogyónak miért nincs jelmeze?

Hurri Kán 2012.02.12. 01:03:04

Mi lesz itt? Őrült római vakáció?

Morcz 2012.02.12. 01:11:07

Sziasztok!

Érdekes(ebb) volt a mai öfi.
Nem tudom hogy vagytok vele, de én a fürdőszobás jelenet miatt Attilát és Verát is kizárnám a játékból, de azonnal.

Vera egyre lamantinabb, már ijesztően néz ki.

Serinek elég jól állt az indiános hajpánt.

Az összefoglaló végére, főleg miaután megint végig kellett abszolválni egy újabb kingatti jelentetet, eljutottam arra a következtetésre, hogy Seri és Szandál kivételével mindekit addig ütnék szívlapáttal amíg mozog.

Kinga essen már ki a francba.

2012.02.12. 01:15:55

@Morcz: Most megnéztem, kizárás mindkettőnek.

Morcz 2012.02.12. 01:24:11

@szerivan: Tényleg az kéne. Forró vízzel valakit így lelocsolni az már eléggé egyértelmő, úgyhogy megérdemelte volna ha Atti szájonvágja de irgalmatlanul.

Viszont 26-án végre vége.

kamarti 2012.02.12. 01:37:04

hát Gombi bakker.
és hát Atti is, bakker.
mondjuk még nem láttam mindenkit...

kamarti 2012.02.12. 01:46:16

Ildi Stingnek öltözött :)

2012.02.12. 01:48:06

@kamarti: Kínos, letérdel, hogy szeressék :O Jájj!

hutyutyu-hutyutyu 2012.02.12. 01:49:40

@Morcz:

A szájbakúrás már megtörtént, igaz, nem Atti által.
Persze ami késik, nem múlik, mondják...

kamarti 2012.02.12. 02:02:09

@szerivan: és Kinga mint andzselinadzsoli... ez a nap vicce :)
no, el is menek, kipihenem őket (a 16. századi francia forradalmár kalózt is :)

jóéjt!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.12. 09:41:20

@szerivan: @Morcz: A zuhanyzós jelenetben Attila volt egyértelműen a hunyó, hogy durván betört a villalányok személyes terébe. Vera nyilvánvalóan nem teljesen forró vízzel locsolhatta le Attilát, hanem a keverőcsapon az utoljára beállított hőfokú vízzel. Attila ahelyett, hogy tanult volna ebből, inkább még erőszakoskodott tovább.

témázgató 2012.02.12. 09:56:17

@Peter_Cs: Attilát annyira kikészítette, hogy nem az egyedüli HÍM a villában, hogy arra támadt, ami eddig mindig bejött neki - Verára.
Olivér tiszteletben tartotta, hogy a lányok fürdenek, Ati erre a "leszarom" felkiáltással bezúgott a fürdőbe. Vera nem rögtön a zuhannyal kezdte, többször szólt neki, hogy húzzon ki.

csicserierika 2012.02.12. 10:26:20

@témázgató: én kedvelem Attit és Olit is, így részrehajlás nélkül állíthatom, hogy Oli jobban meg van sértődve alfahímségének megkérdőjelezése miatt.
Atti nem vevő a gyerekes csínytevésekre, csak tessék-lássék módon szállt be egy-két "vicces" projektbe. Oli nem tudja úgy irányítani Attit, ahogy elképzelte, nem lóg örökké a seggében, ellentmond neki dolgokban.
Az, meg hogy nem kapott sms-t Oli, teljesen kikészítette, amin csak mosolyogni tudok, hiszen már nem játékos, van kint műsora, rengeteg visszajelzést kap a rajongóktól a hétvégi haknik alatt. Mit akar még ?

Müszélia 2012.02.12. 10:29:21

@Peter_Cs: a villában már mindenki látott mindent, fürdés közben is, eggyel több vagy kevesebb, nem számít.
vera meg különösen kussoljon.
persze atika is nagy gyökér, összeillenek.

nosce 2012.02.12. 10:33:04

Olivér egészen eltévedt, felborogatta a villakapcsolatokat, ráadásul kinti infók birtokában, kinti műsorvezetői pozícióból. Ennyi erővel Évát is beküldhették volna ö se tudott volna több kárt okozni a villakapcsolatokban sőt sokkal érdekesebb lett volna mint Olivér idióta vulgárpoénjai...Sokkal jobb lett volna ha Évát meg Alekot küldik be Olivér meg Ildi helyett....

témázgató 2012.02.12. 10:38:37

@Müszélia: Ne felejtsd el, Ati nadrágban fürdik. Nincs joga más intimszférájába belemászni.

nosce 2012.02.12. 10:39:14

@csicserierika:
ráadásul Oli egyfolytában a gonosz vonalat erőltette Attinál ami Attinak a játékgyőzelmi esélyeibe kerülhet , és be is durcizott h erre Atti nem vevő, szal jól odabaszott Atti imidzsének ezzel az olivéres ovodásba oltott előember stílussal...

ELP 2012.02.12. 10:51:56

szép napot mindenkienek!

Egy ki iccakai onylány beharangozó:

Farsngi buli keretében , enyhe lerészegedés , K annyira becsiccsentett h fél 4 környékén már alig bírt menni,,
CS mivel megítta a gátlástalanítót K vállát kezdete masszírozni, de F is csinált valami kicsi baromságot,,,

csicserierika 2012.02.12. 11:01:02

@nosce: pontosan :) Atti tudtára is adta, hogy ez az ő játékuk, itt nem szokás a gyerekes csínytevés.
Tegnapi onlineban is Oli koslatott Atti után, aki faképnél hagyta, és hosszan várakoztatta, mondván, egy perc és jövök, közben nyugodtan bent ült Gombival a nyugiban :)

csicserierika 2012.02.12. 11:11:14

a farsangon mindenki felöltözött ?
Vera mi lett ? Geréb a Pál utai fiúkból ?

ELP 2012.02.12. 11:15:09

@csicserierika:
igen mindenkinek volt jelmeze,,
Hát áruló most nem lett , macskalánynak maszkírozta magát,,))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.12. 11:17:36

@témázgató: Most Attilától erődemonstráció volt, hogy megmutassa azt, hogy ő a nagyfőnök és mindenkinek kuss. Persze beégett, hogy Vera nem csicskult.

csicserierika 2012.02.12. 11:22:32

@ELP: na, ezt majd megnézem, ha lesz link :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.12. 11:23:36

@csicserierika: @ELP: Macskanő lett - erről (Macskanő) meg az aranyérem jutott az eszembe: www.youtube.com/watch?v=xFszn1nJTC4

csicserierika 2012.02.12. 11:25:15

@Peter_Cs: ennek örülök, de egy éjszakai linknek még jobban :)

ELP 2012.02.12. 11:27:09

@csicserierika: Én is mert a sajátom csak fél négyig rögzítette , kiváncsi vok K mit kavart még , esetleg utánna ha még bírt:))

az én rózsám vasutas 2012.02.12. 11:30:22

napi tények rovat

- A Pez Adagoló és Forgalmazó Kft csak Olinak fizet, az rtl-nek nem. Úgy látszik az ananász és kisolló bizniszben több pénz van.
- Attila továbbra is agresszív állat a nőkkel szemben. Szándékosan fürdik órákat a gatyókájában, csak hogy a lányok ne tudjanak vécére menni, de ő nem tud két percet várni három szál hajának lenyalásával. Példát vehetne Fecóról és Csabáról, akik úriemberek. (ezt a részt diktálták a hátam mögött álló kolléganők a reklamációs részlegről)
- Vera 36%-kal harciasabb a szokásosnál. Magyarán nem fogynak jól a cd-k. Átlátszó trükk, vedd meg te is, aztán amikor kijön a villából, lobogtasd az orra elött a többi marhával együtt.
- Sehi csinos lesz este Bélánál a Belevalóban.

csicserierika 2012.02.12. 11:32:08

@ELP: mikor feküdhettek le? Ma párbajon két karikás szemű, ingerlékeny szöszit láthatunk :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.12. 11:33:31

@Binbir gece: Ma este Bélánál Kinga fog hisztériázni!

témázgató 2012.02.12. 11:33:41

@Binbir gece: "Sehi csinos lesz este Bélánál a Belevalóban" - honnét tudod, hogy Béci vezeti 2 hét múlva a Belevalót???:DDDDDDDDD

csicserierika 2012.02.12. 11:33:51

@Binbir gece: röhögtem :)
Ki az a Béla ?

csicserierika 2012.02.12. 11:34:41

ja, Béci ! Istenem, hát nem lehet nevén nevezni ? :)

foxglove (törölt) 2012.02.12. 11:47:26

@inmemancsi: mivel fontos kérdésről van szó, ennyi idő elteltével is válaszolok:)
szóval én úgy szoktam, ha biztosra akarok menni, hogy először csak az egyik kezemen festem ki. megvárom, míg az megszárad, közben a másik kezemet tudom használni, aztán jön a másik. kicsit lassabb a folyamat, de biztosabb.

nosce 2012.02.12. 11:56:49

@foxglove:
és ez mennyi idő cakkpakk ?

ELP 2012.02.12. 11:57:32

@csicserierika: Nem tudom,,,úgy látszik másnak sincsen több rögzítése mint nekem,,a másbnap az kemény dolog:)

nosce 2012.02.12. 11:58:18

@Binbir gece:
Béla nem akar beköltözni ? Mekkorát tudnának edzeni Csabcsival :)

foxglove (törölt) 2012.02.12. 12:00:12

@nosce: 2x annyi, mintha az egészet pamacsolnám egyszerre, de több az esély, hogy nem kell újrafesteni.

nosce 2012.02.12. 12:01:27

@foxglove:
azt vágom h kb 2x annyi , de percben ? :)

nosce 2012.02.12. 12:22:42

@Peter_Cs:
"És dr. Lázár László?"

az is jó lenne, amikor Csabcsi párbajozni megy , ő készíthetné fel :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 12:26:36

@genevieve: várhatóan az esti grammy díjkiosztón megemlékeznek róla bár kevés idő maradt összedobni valamit de van egy sejtésem hogy lesz legalább egy Houston dal ezek után - én is sajnálom :(

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 12:30:29

@ELP: mit szólsz h a Compact Disco megy az eurovízióra?

ELP 2012.02.12. 12:33:34

@jadebulgari: hát bevallom neked férfiasan , fogalmam sincsen miről van szó:)))

ELP 2012.02.12. 12:36:47

@jadebulgari: de bíztosan jól van így,,))
De ez olyan mintha én felraknám neked azt a kérdést tudod-e h mi az a csühögő 424 - s?.)) gugli barátod most nem ér :))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 12:38:01

@ELP: na hát fogalmam sincs bevallom nőiesen :D

ELP 2012.02.12. 12:39:20

@jadebulgari: Elhiszem, és még lenne egy indriszkét kérdésem,:)) miért pont tőlem kérdezted?:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 12:40:25

@ELP: gyvy-kével értekeztünk erről tegnap este és összekevertelek vele :D de remélem nem vetted sértésnek :D

ELP 2012.02.12. 12:41:21

@jadebulgari: Különben is kártyázunk éppen rekontráztam:))

ELP 2012.02.12. 12:43:06

@jadebulgari: Áhh dehogy , csak egy kicsit megleptél a kérdéssel :))
Közben rájöttem h én milyen tájékozatlan vok :))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 12:44:26

@ELP: látod én meg nem jövök elég gyakran hogy tudjam kivel miről beszélgettem :D
akkor jó kártyázást :D megyek a dógomra :D

ELP 2012.02.12. 12:48:12

@jadebulgari: Gyere gyakrabban , de most én is megyek ,,,tudod mit akko , menjünk együtt!:))

Hurri Kán 2012.02.12. 12:52:17

@ELP:
Ultizol, te galád? :)

genevieve 2012.02.12. 13:03:35

nézem az online-t....gombi nem dúrván van bebaszva:-DDDD

témázgató 2012.02.12. 13:51:38

Jut eszembe: mit is csinált a béketűrő Atika, amikor Annamari beugrott mellé pucéran a fürdőbe? Sikoltozva hajtotta ki, pedig Ő alsónadrágban volt...

mimózA 2012.02.12. 14:49:28

@nosce: A gonosz vonal Atti elbirtokolhatatlan sajátja!
süti beállítások módosítása