Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X145

2012. február 09. 20:00 - Hódos Hajnalka

Már az öfi elején ideges vagyok, egyrészt a hupilila ingtől, ejnye, Balázs-Balázs, hiába huncut a frizkód, ha ez a bu...férfiatlan üng agyonbassza az összképet, szóval, nem elég ez, Kinga hisztirohamot fog kapni. Mámeg, teszem hozzá. Másnapos ébredezés közben Vera zöld trutyit mereget egy stálos serpenyőbe, kurvaisten, hogy békaepe van benne, attól ilyen a színe, a fekete kakas körmére és szárított heréjére is mérget merek venni, az meg nem kérdés, hogy éjjel mindenki hajából levágott egy-egy tincset és belvajákolta azt is, úgyhogy akkor se ennék belőle, ha kényszerítenének, még a végén gyíkká változnék és nem múlna el. Attila szarul van, mert bebaszott, ráadásul tömeg van, akárhova néz, ember, azt se bírja. Én meg téged, és vagyunk így ezzel páran. Mivel Gombi nem baszott be annyira, hogy alsógatyiban óbégasson az ágyon, vagy jólvagyokot énekeljen a fürdőben, ezért lelkizni megy Serivel a nyugiba. A jelenetet háromszor kellett megnéznem, először azon röhögtem, őbazmeg, ő ad tanácsokat a párbajra induló Nyihogósnak, aztán eszembe jutott, mikor sminkben feküdt depresszióba süllyedve az ágyon és odakúrta a plüssmacikát a fődhő, végül rátévedt a szemem a pólójára. Ennek eredményeként nyüszítve ismételgettem, hogy majomkutya és őszintén örültem, hogy egyedül vagyok itthon.

Serinek egyébként az a baja, hogy mindenki gyengének tartja, ezért a többiek kapják be a faszt, tele van feszültséggel és be van szarva, de szerintem én sokkal jobbakat írok ennél, úgyhogy erre nem is fordítok több leütést, hihi. Balázs, a kis hamis azt hiszi, nem figyelünk eléggé, mert úgy konferálja fel a blokkot, hogy Gombi reggel volt lelki szemetesláda, de nem is, mert amikor Fecó siránkozik neki, akkor már Madonnás póló van rajta, észrevettem ám! Fecó Csabán rugózik egyébként, hogy mondhat ilyet, hogy ő hiteltelenné vált, meg élő műsorban azt mondta, hogy labilis a barátságuk, még ilyet. Az van, hogy kihullottak azok, akik Csabát ki akarták rakni, és most már nincs rá szüksége. Pedig ő egy bástya volt. Ha Teréz anya élne, Fecóban komoly riválisra lelne, sőt, látom magam előtt a Fókusz stábját, ahogy eszetlen iramban elkezdik szervezni ennek a szent embernek az El Caminót, amiről hetvenhét részes dokumentumfilmet forgatnak, ebből tizenkét részt annak szentelnek, mikor Szűz Mária megjelenik neki az árokparton, pisálás közben. Helyes kis feladat következik, fordítok, vagy szembeköpik egymást, vagy á&sz (na most kiderül, hogy figyeltek!)

A vévénégyes fiúk írjanak szerelmes levelet a vévéötös lányoknak. Semmi kreativitás nincs ebben a stábban, én mondom, ugye még nem kellett Verát a medencében istenítéletnek alá vetni, már ez is űrt okozott bennem, nem kicsit, ez a feladat meg sokkal izgalmasabb lett volna, ha a fiúknak írnának levelet, na mindegy, engem sose kérdez senki. Ó, hát ha romantikázásról van szó, az megy Fecónak, mint az ágyba szarás, fogta a tollat és még egy kisebb kis versecskét is írt Szandikáról, aki egy gyönyörűszép hercegnő. És olyan is, mint egy rózsa. Hát, legyen. A szeme olyan, mint egy álom, a keze mint egy dínom-dánom. Nem, az a Nádai Anikó keze volt. Csuklóig Szandiban, ugye. Gombi márpedig ezt übereli. Seri mindene, ha nincs vele, ő se létezik és a kék ég felhőjén repülnek majd egymás szigetén és Serinek többet ér egy haja szála, mint a napnak száz sugára. Hát, ha európai hajból varrták, akkor tényleg. Gondolom, most jön a hisztériás roham, az újabb helyes kis feladat nem más, a vévénégyesek mondják el benyomásukat, már dörzsölgetem a tenyerem. Szandi szerint Kingánál sok a fintor, Vera meg olyan, mint ő, csak nagyban. Attika, hát ő olyan, amit képzelt róla, csak a köbön. Gombi a mosolyt hiányolja Kingáról, aki már hergeli magát, ő nem egy idióta tejbetök, hogy vigyorogjon feszt, mint akit baszni visznek. Olivérnek Attila személyisége és játékstílusa tetszik, ez az aljas vonal, hehehe akarom mondani kkkhhhhörrrkkkhhhörrr, és azt is tudja, hogy ő Kingának túl sok, mert egy barbárabb vonal, túlságosan proli, mint amihez a Királylány szokott. Miért, úgy értették, budai? Nem bazmeg, Kutai! A csajoknál Vera viszi a prímet. Kinga bevonulása a hálóba nem sok jót sejtet, na, Csaba házhoz ment a lófaszért, már mondja is, megőrül, basszuk meg. A hét végére ki fog bukni és kajak kezd ideges lenni. Miért nem olyan ember jött be, aki szereti őt? Azért Kinga, mert ilyen nagyszabású kasztingra, ami ennyi időt vesz igénybe, a játéknak ebben a szakaszában már nincs idő, tudod? Kinga ezenkívül még kitépi a haját amiatt, mert Vera a jófej, azér' mer' nyal, de ő meg nem nyal, és mi az, hogy egy gyogyóssal azonosulnak? Mosolyogjanak nyugodtan nagyon gonoszul, én is azt tettem. Amíg ez sorolgatja a vélt sérelmeit, Csaba egy kötött női izét húz a kezére, lényegében egy hosszú, könyékig érő kesztyűt képzeljetek el ujjak nélkül, de fogalmam sincs, mi a neve, én úgy hívom, hogy karcső. Nekem feketében van, tavaly hozta a Jézuska és jobban áll, mint Csabának, de a tükörbe vetett kacér pillantásából úgy gondolom, neki meggyőződése, hogy ez nem így van. Jó, akkor most Csaba hagyja itt. Mivel Csaba nem találja azt az édes kis pink boát meg azt a visszafogott komplét, és Veráról sem akar beszélgetni, ezért kimegy és Kinga nyugodtan sértődjön meg rá is.

A stáb kegyes Tordassal, ha nem salsa est lenne, akkor egy kurva kockát nem látnánk belőle, meg Szandika pináját se, apropó, valaki magyarázza már el nekem, hogy a hUsos ÉS homlokos puncival rendelkező csajok miért hordanak atommag méretű háromszöget két horgászzsineggel bugyi gyanánt? Mindig a nő választ, ezért jó lenne, ha Attilát most rögtön széttépnék a nők. De nem, ezért Csabával kőpapírollóval döntik el, kivel táncol Kinga. Kinga nem lelkes, inkább egy gumiférfival lesz, mint Attilával, hátbazmeg, nem kurva mindegy? A salsa egyébként azt jelenti, hogy szósz, Attilának cigiszaga van úgyhogy vegyen be rágót a büdös pofájába, mert Kinga érzékeny orrát zavarja, a tánc alapja meg mindig az egykéthá. A faszt alap! Na, ez már megy piszkosul, úgyhogy most oldalra, fasza. Kinga nyihog, egyre Serisebben, Attilának meg áll a farka, gyorsan oda is szalad Olivérhez és Verához, elújságolni, kéne neki szólni, a reggeli merevedés is természetes dolog, hátha olyasmi sem történt még vele. Vera nyugodjon meg, rá is áll. Felordítok, mikor Vera a szemét takargatva azt mondja, ezek tisztátalan gondolatok, aztakurvahétszentségit, gondolom, a Villa Szeplőtelen Szüze az ismerni szót is csak bibliai értelemben tudja értelmezni, ami a kúrás, ugye. Vera azt sem akarja, hogy Attila a D-matracon megvinnyogtassa, gondolom, gyereket is szűznemzéssel tervez, programozott császárral, hogy a szűzhártyája érintetlen maradjon. Olivér hiába nógatja Gombárt, az nem akar denszelni Serinek, mert be van baszva, könyörgöm, töltsenek neki még! Szerelemre születtek a párducok, oroszlák, gorillák, Attila ma mindenkit meg akar dugni, tán még Csabára is rámegy, Szandikára is áll a farka, az meg tekereg rajta és holnap is fog félni tőle. Olivér hozza a tőle egyenesen megkívánt színvonalat, Kingával mi a fasz van? Nem egy partiállat. Seriék legyintenek, mostanában játssza a jókislányt, na densz, azt, aki először leírta azt a sort, "amíg a híd a folyót átöleli szelíden, KIS PUHA VÁLLAD épp addig ölelem", annak pöröllyel kéne összezúzni az ujjait. Kispuhavállbazmeg.

Balázs gonosz, nagyon gonosz, aszongyahogy Tordas a fél lábát odaadná, hogy végre rendesen elkapja valaki, aztán baszogatja a Négyes Szériát, egészen pontosan Szandika színére tesz megjegyzéseket, meg arra, Olivérnek nem sikerült leszokni az alkoholról, finoman drinkelgetnek azért. Szerintem az, hogy nem egészen fél óra múlva megtudjuk, kit választ Seri ugyanolyan kötelező szöveg lehet, mint a postáskisasszonyoké, akik feszt azzal kúrogatnak, hogy kérünk-e sorsjegyet, meg a sellkutasoknál a szájbabaszott pontok meg az akciós kóla, tankoltam, fizetni akarok bazmeg, húzd a faszodra a pontokat, sietnék! Vera kivirult, Attila szamárfület mutogat, ezért majd Bazsa rászól, mondván, ez csak az első tíz másodpercben volt mókás, nem, akkor is infantilis volt, Seri remeg, mint a nyárfalevél. A riportszobában nem mond semmi újat, egyedül érzi magát, nyaff. Megnézünk rohadt sok kisfilmet, mert az igaz, hogy már csak hatan vannak, de akkor is másfél órás lesz a kiválasztás, se több, se kevesebb! Mindenkiről lesz kisfilm, ha tetszik, ha nem! A kisfilmek után a következőket tudhatjuk meg, ha akarjuk, ha nem: Kinga lehetett volna ilyen higgadt és nyugodt, mint most, de ez nem az igazi Kinga, csak most már be van szarva és azért nem ordít fröcsögve, mint egy elmebajos. Fecó szerint az van, hogy elsodorta őket az élet, és női megérzése van. Esküszöm, ez a VV végére menstruálni is fog. Sőt. Visszaoperáltatja magát nővé. Seri szerint vannak Fecónak furcsa dolgai és nem egyenes, Csaba arról beszél, hogy nem értettem, végre Serin a világ szeme, három perc, gegv.

Serinek a kritizálás nem a sztájlja, nem úgy, mint Kingának. Nem érti a sokszor felemlegetett zsigeri ellenszenvet, mert ő nem bántotta, azt meg bugyuta érvnek tartja, hogy rivalizálnak, mert Seri volt az első beköltöző, Kinga meg a második. Empátia nála nulla, és a Gergős randit se fogja elfelejteni, pláne azt a megalázó, gőgös mosolyt, ahogy akkor visszajött a Villába. Erkölcsről meg ne papoljon, mikor harmincas csajokkal csókolózott, meg játszadozott a nemtommilyen üveggel, gondolom, ez szopás imitálását jelenti. Csaba nem kell, hogy tovább szorongassa az ánuszát, ez nem az ő párbajuk. Fecónál zárt ajtókat talált, az lenne az okos döntés, ha őt vinné, de Seri nem lesz okos. Itt bevéstem egy csillagos ötöst a füzetbe. Kingát viszi, mert egyszer névtelenül egy feladatban leírta, Serinek nincs esélye senkivel szemben, meg az is, hogy Seri unalmas, de inkább legyen az, mint gonosz, képmutató és álszent. Serikém, ez tökös volt, nem tudom, meddig gyakoroltad ezt a beszéldet, de engem megnyertél, esküszöm, küldök rád egy sms-t.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1484 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2012.02.12. 00:06:41

@bigél: de annak valós, és jogos oka volt...és nem mások ellen, hanem saját maga miatt történt...

2012.02.12. 00:07:56

@gyvy: Csapattam egy linket hallgasd! :)

@sogeking: Elő egy velszi bárd!

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 00:10:19

@szerivan: Ez annyiban tényleg baj, hogy a 2. legjobb páros a Vera-Kingunella.
Serinek nincs második ősellensége, ami pedig lehet mínusz pont is. Nálam plusz, mert cuki és kettejük közt Kinga az életképtelen. A tervezett hiszti (az első 2-3 lehetett igazi (Dya kb.), aztán csak ráérzett, milyen jó is ez.
Ha ezt vágod, egyetértek veled. de akkor is SZIA KINGA KLUBOM elnöke maradok.

inmemancsi 2012.02.12. 00:13:57

vagy árulja el nekem az érintettek közül valaki, hogy lehet megcsinálni, hogy legalább egyszer ne nyúljak bele a körmömbe lakkozás után:((

Hurri Kán 2012.02.12. 00:15:26

@szerivan:
Monnyuk németeket nem a zenéjük miatt szeressem. :D

2012.02.12. 00:17:50

@inmemancsi: Nekem sem szokott sikerülni, úgy tekintem ez hozzá tartozik a folyamathoz :)
A legjobb a paplan nyomottmintás verzió.

@kárpátia56: Kinga végighisztizte az 5 hónapot, Seri meg a legnagyobb tuja! A VV5 Jerzsuája.

2012.02.12. 00:19:11

@gyvy: Fogadjunk a retro pornófilmjeik és a sör miatt.

Hurri Kán 2012.02.12. 00:21:35

@szerivan:
Nem iszom sört. Klaaszik retro pornófilmjeik emléke pedig azt hiszem örökké el fog kísérni utamon. :D

www.youtube.com/watch?v=bL9-uC1dfB8

genevieve 2012.02.12. 00:25:22

@inmemancsi: manikürössel kell festetni:-)))

kamarti 2012.02.12. 00:26:47

sziasztok! csak egy gyors kérdés: volt ma este más érdekes is, mint a Kinagatti hiszti, amire épp sikerült bekapcsolódnom?
esetleg lehet rá számítani, hogy valamelyik villalakó egy tőrt is kapott a bérgyilkos jelmezhez? :) mert akkor várok :)

2012.02.12. 00:31:03

@ő-szinte: Halló!

@kamarti: Öfit nem láttam, de az onlineban csikágó lesz!

kamarti 2012.02.12. 00:33:58

@szerivan: akkor várok :) itt az ideje, Atti úgy látom, rendesen klimaxol :) és mindenki elhatárolódott tőle? ezt nem is értem :)

ő-szinte 2012.02.12. 00:36:20

csaba jelmeze über!
bruhahahahahahahahahahahahahhahahaha

2012.02.12. 00:36:30

@ő-szinte: Sogével?

@kamarti: Azt mondta hagy legyen legalább egyszer önző :))) Vígszínház.

Hurri Kán 2012.02.12. 00:39:44

@ő-szinte:
Ne már.
Gombi minnyár megdugja. :DDD

ő-szinte 2012.02.12. 00:39:45

@szerivan: nem:-)
bár nagyon segítőkész ő is:-D
bitos élvezte a randinkat:-) tHermálfürdőben voltunk, volt pezsgő, eper, csoki, aztán lightbox...

2012.02.12. 00:41:52

@ő-szinte: Ti mindig randiztok, csak a helyszín változik.

ő-szinte 2012.02.12. 00:44:13

@szerivan: háttttttt, lehet, hogy monccc vmit:-) eddig ezt észresem vettem -o-
mert ő olllyyyyan jóóóóóóóóóóóóóó:D

kamarti 2012.02.12. 00:51:08

@szerivan: és milyen parádés a szereposztás... :)

@ő-szinte: remélem, karmokat is kapott a rózsaszín fülek mellé :) vagy ez nem jegesmedve akar lenni?

kamarti 2012.02.12. 00:57:44

Kinga luxusprostinak öltözik? vagy minek?

2012.02.12. 00:59:24

Atibogyónak miért nincs jelmeze?

Hurri Kán 2012.02.12. 01:03:04

Mi lesz itt? Őrült római vakáció?

Morcz 2012.02.12. 01:11:07

Sziasztok!

Érdekes(ebb) volt a mai öfi.
Nem tudom hogy vagytok vele, de én a fürdőszobás jelenet miatt Attilát és Verát is kizárnám a játékból, de azonnal.

Vera egyre lamantinabb, már ijesztően néz ki.

Serinek elég jól állt az indiános hajpánt.

Az összefoglaló végére, főleg miaután megint végig kellett abszolválni egy újabb kingatti jelentetet, eljutottam arra a következtetésre, hogy Seri és Szandál kivételével mindekit addig ütnék szívlapáttal amíg mozog.

Kinga essen már ki a francba.

2012.02.12. 01:15:55

@Morcz: Most megnéztem, kizárás mindkettőnek.

Morcz 2012.02.12. 01:24:11

@szerivan: Tényleg az kéne. Forró vízzel valakit így lelocsolni az már eléggé egyértelmő, úgyhogy megérdemelte volna ha Atti szájonvágja de irgalmatlanul.

Viszont 26-án végre vége.

kamarti 2012.02.12. 01:37:04

hát Gombi bakker.
és hát Atti is, bakker.
mondjuk még nem láttam mindenkit...

kamarti 2012.02.12. 01:46:16

Ildi Stingnek öltözött :)

2012.02.12. 01:48:06

@kamarti: Kínos, letérdel, hogy szeressék :O Jájj!

hutyutyu-hutyutyu 2012.02.12. 01:49:40

@Morcz:

A szájbakúrás már megtörtént, igaz, nem Atti által.
Persze ami késik, nem múlik, mondják...

kamarti 2012.02.12. 02:02:09

@szerivan: és Kinga mint andzselinadzsoli... ez a nap vicce :)
no, el is menek, kipihenem őket (a 16. századi francia forradalmár kalózt is :)

jóéjt!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.12. 09:41:20

@szerivan: @Morcz: A zuhanyzós jelenetben Attila volt egyértelműen a hunyó, hogy durván betört a villalányok személyes terébe. Vera nyilvánvalóan nem teljesen forró vízzel locsolhatta le Attilát, hanem a keverőcsapon az utoljára beállított hőfokú vízzel. Attila ahelyett, hogy tanult volna ebből, inkább még erőszakoskodott tovább.

témázgató 2012.02.12. 09:56:17

@Peter_Cs: Attilát annyira kikészítette, hogy nem az egyedüli HÍM a villában, hogy arra támadt, ami eddig mindig bejött neki - Verára.
Olivér tiszteletben tartotta, hogy a lányok fürdenek, Ati erre a "leszarom" felkiáltással bezúgott a fürdőbe. Vera nem rögtön a zuhannyal kezdte, többször szólt neki, hogy húzzon ki.

csicserierika 2012.02.12. 10:26:20

@témázgató: én kedvelem Attit és Olit is, így részrehajlás nélkül állíthatom, hogy Oli jobban meg van sértődve alfahímségének megkérdőjelezése miatt.
Atti nem vevő a gyerekes csínytevésekre, csak tessék-lássék módon szállt be egy-két "vicces" projektbe. Oli nem tudja úgy irányítani Attit, ahogy elképzelte, nem lóg örökké a seggében, ellentmond neki dolgokban.
Az, meg hogy nem kapott sms-t Oli, teljesen kikészítette, amin csak mosolyogni tudok, hiszen már nem játékos, van kint műsora, rengeteg visszajelzést kap a rajongóktól a hétvégi haknik alatt. Mit akar még ?

Müszélia 2012.02.12. 10:29:21

@Peter_Cs: a villában már mindenki látott mindent, fürdés közben is, eggyel több vagy kevesebb, nem számít.
vera meg különösen kussoljon.
persze atika is nagy gyökér, összeillenek.

nosce 2012.02.12. 10:33:04

Olivér egészen eltévedt, felborogatta a villakapcsolatokat, ráadásul kinti infók birtokában, kinti műsorvezetői pozícióból. Ennyi erővel Évát is beküldhették volna ö se tudott volna több kárt okozni a villakapcsolatokban sőt sokkal érdekesebb lett volna mint Olivér idióta vulgárpoénjai...Sokkal jobb lett volna ha Évát meg Alekot küldik be Olivér meg Ildi helyett....

témázgató 2012.02.12. 10:38:37

@Müszélia: Ne felejtsd el, Ati nadrágban fürdik. Nincs joga más intimszférájába belemászni.

nosce 2012.02.12. 10:39:14

@csicserierika:
ráadásul Oli egyfolytában a gonosz vonalat erőltette Attinál ami Attinak a játékgyőzelmi esélyeibe kerülhet , és be is durcizott h erre Atti nem vevő, szal jól odabaszott Atti imidzsének ezzel az olivéres ovodásba oltott előember stílussal...

ELP 2012.02.12. 10:51:56

szép napot mindenkienek!

Egy ki iccakai onylány beharangozó:

Farsngi buli keretében , enyhe lerészegedés , K annyira becsiccsentett h fél 4 környékén már alig bírt menni,,
CS mivel megítta a gátlástalanítót K vállát kezdete masszírozni, de F is csinált valami kicsi baromságot,,,

csicserierika 2012.02.12. 11:01:02

@nosce: pontosan :) Atti tudtára is adta, hogy ez az ő játékuk, itt nem szokás a gyerekes csínytevés.
Tegnapi onlineban is Oli koslatott Atti után, aki faképnél hagyta, és hosszan várakoztatta, mondván, egy perc és jövök, közben nyugodtan bent ült Gombival a nyugiban :)

csicserierika 2012.02.12. 11:11:14

a farsangon mindenki felöltözött ?
Vera mi lett ? Geréb a Pál utai fiúkból ?

ELP 2012.02.12. 11:15:09

@csicserierika:
igen mindenkinek volt jelmeze,,
Hát áruló most nem lett , macskalánynak maszkírozta magát,,))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.12. 11:17:36

@témázgató: Most Attilától erődemonstráció volt, hogy megmutassa azt, hogy ő a nagyfőnök és mindenkinek kuss. Persze beégett, hogy Vera nem csicskult.

csicserierika 2012.02.12. 11:22:32

@ELP: na, ezt majd megnézem, ha lesz link :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.12. 11:23:36

@csicserierika: @ELP: Macskanő lett - erről (Macskanő) meg az aranyérem jutott az eszembe: www.youtube.com/watch?v=xFszn1nJTC4

csicserierika 2012.02.12. 11:25:15

@Peter_Cs: ennek örülök, de egy éjszakai linknek még jobban :)

ELP 2012.02.12. 11:27:09

@csicserierika: Én is mert a sajátom csak fél négyig rögzítette , kiváncsi vok K mit kavart még , esetleg utánna ha még bírt:))

az én rózsám vasutas 2012.02.12. 11:30:22

napi tények rovat

- A Pez Adagoló és Forgalmazó Kft csak Olinak fizet, az rtl-nek nem. Úgy látszik az ananász és kisolló bizniszben több pénz van.
- Attila továbbra is agresszív állat a nőkkel szemben. Szándékosan fürdik órákat a gatyókájában, csak hogy a lányok ne tudjanak vécére menni, de ő nem tud két percet várni három szál hajának lenyalásával. Példát vehetne Fecóról és Csabáról, akik úriemberek. (ezt a részt diktálták a hátam mögött álló kolléganők a reklamációs részlegről)
- Vera 36%-kal harciasabb a szokásosnál. Magyarán nem fogynak jól a cd-k. Átlátszó trükk, vedd meg te is, aztán amikor kijön a villából, lobogtasd az orra elött a többi marhával együtt.
- Sehi csinos lesz este Bélánál a Belevalóban.

csicserierika 2012.02.12. 11:32:08

@ELP: mikor feküdhettek le? Ma párbajon két karikás szemű, ingerlékeny szöszit láthatunk :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.12. 11:33:31

@Binbir gece: Ma este Bélánál Kinga fog hisztériázni!

témázgató 2012.02.12. 11:33:41

@Binbir gece: "Sehi csinos lesz este Bélánál a Belevalóban" - honnét tudod, hogy Béci vezeti 2 hét múlva a Belevalót???:DDDDDDDDD

csicserierika 2012.02.12. 11:33:51

@Binbir gece: röhögtem :)
Ki az a Béla ?

csicserierika 2012.02.12. 11:34:41

ja, Béci ! Istenem, hát nem lehet nevén nevezni ? :)

foxglove (törölt) 2012.02.12. 11:47:26

@inmemancsi: mivel fontos kérdésről van szó, ennyi idő elteltével is válaszolok:)
szóval én úgy szoktam, ha biztosra akarok menni, hogy először csak az egyik kezemen festem ki. megvárom, míg az megszárad, közben a másik kezemet tudom használni, aztán jön a másik. kicsit lassabb a folyamat, de biztosabb.

nosce 2012.02.12. 11:56:49

@foxglove:
és ez mennyi idő cakkpakk ?

ELP 2012.02.12. 11:57:32

@csicserierika: Nem tudom,,,úgy látszik másnak sincsen több rögzítése mint nekem,,a másbnap az kemény dolog:)

nosce 2012.02.12. 11:58:18

@Binbir gece:
Béla nem akar beköltözni ? Mekkorát tudnának edzeni Csabcsival :)

foxglove (törölt) 2012.02.12. 12:00:12

@nosce: 2x annyi, mintha az egészet pamacsolnám egyszerre, de több az esély, hogy nem kell újrafesteni.

nosce 2012.02.12. 12:01:27

@foxglove:
azt vágom h kb 2x annyi , de percben ? :)

nosce 2012.02.12. 12:22:42

@Peter_Cs:
"És dr. Lázár László?"

az is jó lenne, amikor Csabcsi párbajozni megy , ő készíthetné fel :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 12:26:36

@genevieve: várhatóan az esti grammy díjkiosztón megemlékeznek róla bár kevés idő maradt összedobni valamit de van egy sejtésem hogy lesz legalább egy Houston dal ezek után - én is sajnálom :(

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 12:30:29

@ELP: mit szólsz h a Compact Disco megy az eurovízióra?

ELP 2012.02.12. 12:33:34

@jadebulgari: hát bevallom neked férfiasan , fogalmam sincsen miről van szó:)))

ELP 2012.02.12. 12:36:47

@jadebulgari: de bíztosan jól van így,,))
De ez olyan mintha én felraknám neked azt a kérdést tudod-e h mi az a csühögő 424 - s?.)) gugli barátod most nem ér :))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 12:38:01

@ELP: na hát fogalmam sincs bevallom nőiesen :D

ELP 2012.02.12. 12:39:20

@jadebulgari: Elhiszem, és még lenne egy indriszkét kérdésem,:)) miért pont tőlem kérdezted?:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 12:40:25

@ELP: gyvy-kével értekeztünk erről tegnap este és összekevertelek vele :D de remélem nem vetted sértésnek :D

ELP 2012.02.12. 12:41:21

@jadebulgari: Különben is kártyázunk éppen rekontráztam:))

ELP 2012.02.12. 12:43:06

@jadebulgari: Áhh dehogy , csak egy kicsit megleptél a kérdéssel :))
Közben rájöttem h én milyen tájékozatlan vok :))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 12:44:26

@ELP: látod én meg nem jövök elég gyakran hogy tudjam kivel miről beszélgettem :D
akkor jó kártyázást :D megyek a dógomra :D

ELP 2012.02.12. 12:48:12

@jadebulgari: Gyere gyakrabban , de most én is megyek ,,,tudod mit akko , menjünk együtt!:))

Hurri Kán 2012.02.12. 12:52:17

@ELP:
Ultizol, te galád? :)

genevieve 2012.02.12. 13:03:35

nézem az online-t....gombi nem dúrván van bebaszva:-DDDD

témázgató 2012.02.12. 13:51:38

Jut eszembe: mit is csinált a béketűrő Atika, amikor Annamari beugrott mellé pucéran a fürdőbe? Sikoltozva hajtotta ki, pedig Ő alsónadrágban volt...

mimózA 2012.02.12. 14:49:28

@nosce: A gonosz vonal Atti elbirtokolhatatlan sajátja!
süti beállítások módosítása