Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X124 és 1X125

2012. január 19. 22:00 - Hódos Hajnalka

Zavarban vagyok, mint kurva a templomban, a zember nem figyel egy kicsit, aztán Fecó védett lesz, hogy magyarázom ezt meg a nyájas olvasóknak? Megvan! A jósága miatt, azé'. Csak így történhetett. De volt itt minden, a Fehérvár áruház kutyafasza a Villához képest - azoknak, akik az életkoruk alapján fiaim ill. lányaim lehetnének, ha nem dől rám a szénakazal elárulom, még az 1800-as évek legelején volt egy olyan reklám, "mert a Fehérvár áruházban mindig történik valami", ja, a nemmegmondtam, hogy bontottcsirkéthozzál remélem, a csipszaroknak is megvan - szóval, rögtön feladattal indulunk, mondják el egymásnak, kit tartanak maguk közül esélyesnek a döntőre. Attilát nem, mert nem rokonszenves karakter és megfelelő társaság nélkül sokkal szürkébb lesz. Péter kiesésével motiválatlan és kedvetlen lett, gonosznak és etikátlannak van beállítva. Kinga is esélytelen, Eszter is és Seri is kinn hagyná, mint a szart. Hiszti, mindenbe beleköt, mindenről véleménye van, de ezt primitív módon adja elő és úgy beszél, mint egy kocsis. Csabát esélyesnek tartják a többiek, Serit esélytelennek, mert szőke szilikoncsöcs. A nézők nem szavaznak rá, sőt. Jólelkű, de sokszor nem őszinték a cselekedetei. Eszter nagyképű, lenéző és arrogáns, ezért nincs helye a döntőben. Fecó is esélytelen, mert nem szimpatikus a sok szentbeszéd és sunyi is. Az utóbbi időben meg is van bolondulva. Vera saját magáról azt írja, esélyes, mert tudja, hogy vannak szégyellnivaló pillanatai a Villában, és hibázott is, de senki nem makulátlan, úgyhogy csitu van. A többiek esélytelennek tartják, mert bolond. Ezt egyébként nagyon finoman úgy fogalmazták meg, megkérdőjelezhető személyiségű. Kicsit acsarkodnak Attilával, a téma az, képmutató-e Vera vagy nem, haladjunk, mert ezen kívül van még hülyeség éppen elég, ne fecséreljük a drága időt erre a két nyomorultra.

Ha azt hinnénk, megszabadulunk tőlük egy időre, kvanagyot tévedünk, ugyanis felkerekednek. Attila azért, mert a nézők megszavazták, ő kísérje el Verát a nyeremény jutiútra. Hutyutyutyú, anyukám! Vera nem örül, hogy Attila is jön, igen, ahhoz a kisgyerekhez mennek. Hát akkor nekiadja a motort, amit a Karcsi haverjától kapott, ne menjen már üres kézzel, az idióta Vera hülye ötlete meg úgyis az, vigyenek a kiskölyöknek bézbólsapkát. A motor keményen überelni fogja. Hány éves? Három? Hát akkor nagy négyszemközti beszélgetések Eduval nem lesznek.

Vera vörös rózsát kap, Attila pedig meglepődik, hogy mosolyogva fogadják. Mi? Edus jobban várta Attilát, mint Verát? Hát azonnal mondja, hogy csak viccelt! Az oviban egyébként vannak szép kislányok, Edus csaját Latyinak hívják, én legalábbis ezt értettem. A kiscsajjal egyébként minden oké, csak nagyon hangos. Hát igen, a lányok, ahogy nőnek, egyre hangosabbak. A fiúk meg, ahogy nőnek, mennek a farkuk után, kedves Attila. Röpül az idő, Attila búcsúzik, két hét múlva küldjük a Verát! Komolyan mondom, agyfaszt kapok ezektől a különféle sóktól, most éppen békítenek, Eszter bízik a nyugodt hangvételű beszélgetésben. Fecó és Attila az első páros, a téma pedig, ki fordult el kitől? Én a tévétől igen, az biztos. Faszér' nem lehet egyszer origami hajtogató versenyt rendezni? Békítősóbazmeg. A só nem tud elkezdődni, mert Attila személyeskedik, aztán lovagol a szavakon, Kinga meg ne mondja, hogy nem hiszi el. Seri ne ugasson, olyat meg ne mondjon neki, hogy a szüleinek meg kellett volna tanítani a normális kommunikációt, mert ebből ő fog rosszul kijönni. Esztert még mindig nem sikerült felkúrni idegileg, mert ilyeneket mond, hogy próbáljanak a higgadtság talaján maradni, én már magamon kívül üvölteném a kanapén ugrálva, hogy ha én egyszer azt mondom, hogy kuss! Eszter olyan kimért, mint a faluszéli becsületsüllyesztőben a feles körte, van-e esetleg olyan észérv, amit esetleg Fecó nem mondott még el esetleg? Van há. Fecó csalódott. Jó embernek gondolta Attilát, oszt tessék, kiderült róla, hogy egy görény. Mindez kereken 70 nap múlva derült ki, Fecó biztos menstruációs naptárt is vezet. Attila nem érti, ha ez így történt, Fecó miért nem jelezte ezt neki? Nem volt olyan? Fecó sorolja vélt és valós sérelmeit, eléggé ripacs, de már megszoktuk, ez is mondta, meg az is mondta, a Schneider Fáni meg azt mondta, nem kell néki piros szoknya, Attila meg bólogatott, mint egy bólogatós kiskutya. Nem tudom, figyelték-e a frappáns hasonlatot. Ha már Schneider Fáni, akkor Fecó baja az, így se vót jó, úgy se vót jó, sehogyan se vót az jó. Izé, a többire nem figyeltem oda, mert untam, megpróbálom kitalálni, mi történhetett. Fecó sírt, Attila meg azt mondta, hogy hazudsz, Fecó ezután az akváriumba próbálta fojtani saját magát, de Csaba megmentette az életét léggitározással. Kinga szívmasszázst hajtott végre a faszomatbazmeg ütemére, Vera pedig azt hajtogatta, ő ok nélkül nem csinált soha semmit.

Következik Attila és Vera. Eszter az okokra kíváncsi. Én arra, mikor lesz vége az öfinek. Vera már a játék elején leszűrte, hogy Attilával nem szeretne barátságot kötni. Az egész úgy kezdődött, hogy Attila kezdte őt sértegetni. Kérte, hogy fejezze be, Attila baszta befejezni, ezért ő beleállt a konfliktusokba. Attila meg van sértődve, mert nem jut szóhoz. Meg nemisúgyvót, a Vera mondta neki, hogy bizalmi viszonyt szeretne. Ne hazudjál, a Peti is ezért esett ki! Kinga meg ne kuncogjon, mert ha hazudozásról van szó, akkor mint a vízfolyás! Mivel mindkét nemnormális egyszerre kárál, nem értek egy szót se, Kinga el akarja mondani, azt hallom, de ő mindig el akarja, Vera meg azt csinálja, amit máskor, ha ő kiugatta magát, akkor nem vagyok erre kíváncsi felkiáltással elhúzza a belét cigizni és megjátssza, hogy ő most a Mariana-árok mélységű lelke miatt most milyen rohadtul ki van borulva. Azt a piros kabátot nem erőltetném egyébként, nem kicsit erősít rá a popira, ami amúgy sem kicsi. Mivel Attibogyó el van árvulva, mint a kisujjam, barátkereső partit szerveznek. Kingával együtt, aki úgy nyihog mellette, mint egy nóniusz, csodálom, hogy senki nem ugrik oda és töm a szájába egy marék kockacukrot. A frenetikusnak ígérkező este vendégei Csaba, mert hímnemű, Fecó, a királylány és Eszter, aki csak ott van velük. Gulyást esznek kockás abroszos sörpadról, aztán egyenként bevonulnak beszélgetni Attibogyóval, aki magányosabb hősnek kéne, hogy legyen, mint Clint Eastwood bármelyik kobbojfilmjében bármikor volt. Sehike úgy a szívére veszi, hogy őt nem hívták meg, hogy krokodilkönnyeket hullat, mindezt úgy, hogy a sminkje még véletlenül se kenődjön el és elcsukló hangon, felemásra lakkozott kezét a mellére szorítva rebegi, a hülye kurva kedvére akar tenni Attila, azért nem hívta meg őt. Pedig ő mindig mellette állt. Hánemtom, ez az érv már számtalanszor elhangzott, de kéne szólni, hogy ez nem az Irgalmas Szamaritánusok Klubja, hanem egy valóságsó hetven misiért. Mondjuk kórusban, ezért egy ember egész életén keresztül dolgozik. Fecó nyugodjon meg, annyi történt, hogy nem lettek barátok. Csaba meg, hát, ha nem spanolt volna össze a Fecóval, máshogy is alakulhattak volna a dolgok. Attilát dühítette, hogy Tuja volt. Aztán már nem, csak rájuk ragadt ez a viszony. Kicsit röhögnek azon, a boksz után pont azért rakták Csabára a kendőt, nehogy Fecó kivigye Veronikát, hahaha, ő meg kinn hagyta. Attila dönt, Kingu lesz a legjobb barátja, hihihihi.

Új, egész hetes feladatot kaptak, Egy perc és nyersz, hát örülök, valaki elmesélhetné, miről fogok írni a héten, szombaton meg is mérkőznek egymással, alig várom, ki túr ki nagyobb mennyiségű fikát az orrából egységnyi idő alatt. Legalábbis erre vagyok felkészülve lelkiekben. A feladatok, amiket kerek tizenhét percig kell nézni, lebilincselőek. Egy perc alatt alatt százötven zsebkendőt kivenni a dobozból. Attila és Kinga negyvennyolc másodperc alatt teljesítik, persze annyi eszük nincs, hogy csuklóból oldják meg a dolgot, mindkettő nyavalyog, hogy fáj a karja. Csabáék csapata érdekes feladatot kap. Minden játékos nyolc pinponglabdával a fenekében áll a réten és időre ki kell rázni az összeset. Fecó el is csodálkozott roppant módon, milyen rövid idő alatt sikerült neki. Aztán fel kell szarvazniuk saját magukat pilóta keksszel. Figyelem! A posztban termékleírás olvasható! Csaba téved, az orrszerkezet nem játszik szerepet abban, hogy vazelines orral egyik übrikből a másikba vattapamacsot kell rakosgatni. Aztán némi hedbengelés lépésszámlálóval, na nézzük, mi történt az Arénában, mert ez túl sok volt a jóból. Mindenki elmondja a magáét, Vera azért küzd, hogy segítsen Fecónak védettséget szerezni, Fecónak is kéne a lila kendő, apait-anyait. Balázs sok újdonságot nem tud mondani, az első forduló: célbadobás homokbatyukkal. Sorban, a függőlegesen elhelyezett hokedlikre. Csaba, Vera és Kinga vették az első akadályt, Sehinek kiesik, a többieknek túlmegy. Fecót komoly két méter választja el az asztaltól, úgy készüljön! Vera béna, úgyhogy lecsüccsen, a többiek figyeljenek, mert csak az első kettő jut tovább! Addig nem mennek el onnan, míg bele nem dobnak ebbe. (Ebbe = nagyon távoli hokedli.) Attila és Fecó küzdenek meg a második fordulóban, a feladat lajhárlógás. Ha beleszakadok se tudok mást írni, lógtak. Két és fél méter magasan. Lehetett kínozni a másikat verbálisan. De nem.

Fecó bő húsz másodperc után már szarul volt, az agyalágyult Vera tudomásul vette, hogy Attila nem szenved, csak váltogatja a kezét, Fecó végül saját pulóverébe kapaszkodott a fogával, aztán Attila "legyél védett!" felkiáltással feladta. De nem azért, mert leszarta. Azért, mert Fecó erős. A következő öt perc azzal telik, hogy Fecó örül. Csaba ilyeneket mond neki, hogy még Csollány Szilvesztert is legyőzte volna, én nyöszörgök. Ennek az öt percnek egyetlen momentumát emelném ki, Sehi és Vera lábtörlési technikáját. A következőképpen néz ki: kipucsított seggel helybenfutás NAGYON dinamikus kézmozdulatokkal. Ezt háromszor néztem vissza, érdemes. Kinga zabál és be van szarva, az a baj, hogy most őt fogják kihívni. Attila gondolkodik, ettől még mindig a frász tör ki, ennél jobban csak akkor, mikor Seri, mert ő minden esetben el is mondja, miről. Most tényleg nem fog két kibaszott jelet se kapni? Hát hacsak a Csabi nem. A Csabi nem fogja rá rakni. Egyébként meg mindenki időszerű. Fecó karibi partit tarthat. Verát, Csabát és Kingát hívja meg. Kinga a szó szoros értelemben eszét veszti a szolárium láttán. Visít és ugrál, még Seri is megjegyzi, jóhogy a seggét nem verdesi a földhöz. Attila a kertben döglik betakarózva, Eszter és Seri jaffasárgára irigykedik magukat a teraszon. Benn tetőfokára hág a hangulat, juj, Kinga szolizik, rohadt jó minden, Csaba a strandon érzi magát, limbóhintóznak, meg fekszenek a napozóágyon, fogják egymás kezét és érzik a nyarat! Mindezt olyan retkes talpakkal, amilyeneket akkor láttam utoljára, mikor kíváncsiságból rákattintottam Kelemen Anna pornócastingjára a Velveten. Attila megint fog egy bicskát és mártírt farag önmagából, de Eszter és Sehi akkor se tennének rá jelet, ha kérné, akkor se, ha cigánygyerekek potyognának az égből, akkor se, ha semmikorse, mert nekik elveik vannak kérem szépen.

Úgy látszik, a stáb úgy ítélte meg, Fecó nem baszott be eléggé a karibi partin, akkor uzsgyi be a nyugiba, de izibe és békítősózzon az Eszterrel, mert ma nem voltak elég barmok és hiányzik tíz percnyi anyag az öfihez! Te, Fecó, mér' nem bírod te az én fejemet? Fecó Dyától kezdve mindenre hivatkozik, arra pláne, hogy benne benne maradnak a dolgok. Javasolnám a Guttalax cseppeket, nekem használt anno. Ezt nem fejteném ki most bővebben, de annyit feltétlenül megemlítenék, tartsák be a használati utasítást és ne próbálkozzanak azzal, amivel egyesek, a megadott mennyiség kétszeresét csöpögtetni. Nem fog gyorsabban hatni. Az intezitás megint más kérdés, erről rajtam kívül a Murányi kutyája tudna mesélni. Na jól van, Fecókám, máshogy kérdem, hogy haladjunk, egytől tízes skálán mennyire vagyok én rossz ember? Hát kettes, de az nem azt jelenti, hogy Eszter rossz ember, mert ez nem egzakt. Fecó természetesen nem használta az egzakt szót, én játszom itt a műveltet. Hát ez a ködösítés még Csaba idegeit is megtépázta, úgyhogy muszáj volt. Te, Fecó, nem kellett volna egyenesen megmondani a frankót? Háde nem megmondta? Nem. Az jött le, hogy köntörfalazol, baszki, meg álfinomkodsz. Hajnye, hát most sértse meg, gyalázza meg az Esztit? Fecó nem tud nőket megizélni! Csaba hagyja a faszba, jól is teszi, Fecó annyit fogott fel az egészből, Csaba azt mondta rá, hogy hülye, meg azt akarta, hogy veszedjen a lányokkal. Mindezt Verának, aki vállat von, a Csaba gyerekes, na gyere aludni. Mék én is, jóccaka.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1236 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csicserierika 2012.01.19. 22:16:43

Hajni én megmondom az őszintét, mert odatette magát, és teljesen átérezte a feladatot . Azééé.. :)

julcsi29 2012.01.19. 22:21:40

Első 10-ben!
Lady!És én. :)

ELP 2012.01.19. 22:22:22

enyém az a aluménium:))

nosce 2012.01.19. 22:27:35

nem elsőőőő :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 22:27:53

A gulyásosban azért több volt a lélek. Mondjuk megértem... :)

csicserierika 2012.01.19. 22:28:14

azt az origami témát nem kéne feszegetni, még ellopják az ötletet.

ELP 2012.01.19. 22:28:50

Fehérvár áruház , nemmegmondtamhogybontottcsirkéthozzál,,,
ajajjajj : az ajtóm előtt tábla , mely arról értesít h mérik a múló időt,,,,,

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 22:33:04

@nosce: de volt már szolárium, nem?:D Akkor most arról lehetett szavazni, h elvegyék-e? Mi lett az eredmény?:D

inmemancsi 2012.01.19. 22:36:08

@ladyandhenk: az, hogy ne legyen, maradjon inkább seri feje sárga az alapozótól

ELP 2012.01.19. 22:50:39

@ő-szinte: Szia , még nem láttam! De Veled sem vok megelégedve ám! :))

nosce 2012.01.19. 22:51:17

@ő-szinte:
nem volt sztem bujkál a tuja mögött :)

ELP 2012.01.19. 22:51:28

@ladyandhenk: Ezt csak a karib tengeri bulira kapták,,,ha jól sejtem.

nosce 2012.01.19. 22:52:07

@ő-szinte:
estelebg a metróba húzódott a félszerzet :)

ő-szinte 2012.01.19. 22:52:07

@ELP: Temetésen voltam bazdmeg:-(

ő-szinte 2012.01.19. 22:52:41

@nosce: nem tudja, hogy leesett már a szonda???:-)

ELP 2012.01.19. 22:52:59

@ő-szinte: Uhhhha,,,ez tényleg szomorú.

inmemancsi 2012.01.19. 22:53:02

@ladyandhenk: hát nem(tudom) feci bulijára kapták a szolcsit, de csak a bulizósok használhatták, aztán lehet adáson kívül bevetették magukat:))

ő-szinte 2012.01.19. 22:53:18

@nosce: jah, hát az élet ilyen:-)

nosce 2012.01.19. 22:53:44

@ladyandhenk:
az lett az eredmény, h lófaszt kapnak nem szoláriumot :)

nosce 2012.01.19. 22:54:17

@ő-szinte:
"nem tudja, hogy leesett már a szonda???:-)"

sztem az amnézia :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 22:54:18

@inmemancsi: jaj, ez már unalmas:D

Annyira örülök, h lassan vége:D Lesz VV6, remélem:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 22:56:20

@nosce: nagyon helyes:D:D:D:D Semmit nekik, ki a prérire, keressenek maguknak kaját, pl:D

ő-szinte 2012.01.19. 22:57:06

@nosce: na, az lehet:-) vagy dobozol...:-)

vallatas 2012.01.19. 22:58:55

ma sem lesz online?
FB+

julcsi29 2012.01.19. 22:59:03

@inmemancsi: @ladyandhenk:
Igen,úgy tűnt,hogy befeküdhettek egy kicsit a többiek is.
Viszont a szavazás szerintem ismét nem volt tiszta,már a másikban is írtam,hogy a vége előtt 25percel 60% igen volt.
Nem hinném,hogy gyorsan sokan ráfeküdtek a nem gombra. :))

nosce 2012.01.19. 23:00:59

@ő-szinte:
az már költözés lenne ha ennyit dobozol :)

inmemancsi 2012.01.19. 23:01:40

@julcsi29: hát nem tudom, de ennék némi pilóta kekszet, vagy vajas kalácsot:))- egyik sincs::))

egyébként a szolárium meg rákkeltőnek van titulálva mostanában..

inmemancsi 2012.01.19. 23:03:04

@nosce: dehogyis, csak próbál idomulni azújmagyarországhoz(tóthék:))

nosce 2012.01.19. 23:03:41

@inmemancsi:
a pilóta kekszet a fhomlokodra kell tenni egymásra, nem megenniiiii :)

julcsi29 2012.01.19. 23:05:08

@inmemancsi:
Ha gondolod,pilóta keksz van itthon,küldök szívesen! :P :DDD
Lehet hogy az.Ha valaki korlátlanul használja,biztos nem tesz jót.
De egy kicsit,és jutalomként?Én nem sajnáltam volna tőlük. :)))

nosce 2012.01.19. 23:05:13

@inmemancsi:
"azújmagyarországhoz(tóthék:))"

akkor hamarosan doboz nagyhatalom leszünk :)

MagasMacska 2012.01.19. 23:05:47

@nosce: Pedig én is inkább a számba raknám. Csak előbb még kérek egy kis kakaót.

nosce 2012.01.19. 23:07:50

@MagasMacska:
de akkor nem nyered meg a Balázs játékot soha, de soha :)

inmemancsi 2012.01.19. 23:08:10

@nosce: jólvan tudom tudom új világ van:)) magyar narancs:))kicsit savanyú.. na kezdődött a belivaló és ott a nőci aki az öfiben volt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 23:08:32

A szolárium azon valamik egyike, amikre aztán semmi szükség nincs:D Nem is szeretem, így legalább nem égnek szét:D

inmemancsi 2012.01.19. 23:10:55

@julcsi29: köszi, nagyon kedves vagy:) de úgyis rossz lennék és csak a kakaós cuccot enném ki belőle ahogy szoktam és utána újra összepaszíroznám:))

MagasMacska 2012.01.19. 23:11:08

@nosce: Viszont nyerek néhány pilótakekszet. Jobban járok.

MagasMacska 2012.01.19. 23:14:53

Pont annyit volt adás, hogy kiderüljön, Attiék csapatában nagy veszekedés lesz, hogy Csabáék közül ki legyen a vendég.

inmemancsi 2012.01.19. 23:16:05

a pszihonőcinek szimpi vera..

nosce 2012.01.19. 23:16:59

@MagasMacska:
"Viszont nyerek néhány pilótakekszet. Jobban járok."

Hát te tudod, de akkor oda a bazi nagy nyeremény :)

nosce 2012.01.19. 23:18:23

@inmemancsi:
2 év múlva már nem almát, hanem narancsot fogunk termeszteni :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 23:19:00

@Brr: Vera szomszédja azért máshogy minősíti Verát!

nosce 2012.01.19. 23:19:18

@inmemancsi:
"a pszihonőcinek szimpi vera.."

biztos mert sok pénzt le tud veráról húzni annyira beteg :)

inmemancsi 2012.01.19. 23:20:03

mekkora egy spicli ez a dr.omieszter

ELP 2012.01.19. 23:21:07

@nosce: Mi a csaj titulusa, élettanácsadó v mi a franc???:))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 23:27:40

hát ez a picihológusnő egy analfabéta picihológiából...

nem ismeri fel az elmésség jeleit, látszik, hogy nem követte a showt...

sogeking 2012.01.19. 23:31:07

írni kellene egy verset, bár Hajdú Steve elrontaná :)

inmemancsi 2012.01.19. 23:35:35

naszóval trója lesz a coolon valamikor a bradpittel

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 23:35:43

@Peter_Cs:

Te vagy a szomszédja petiprogram?
Ha nem, költözz mellé!
Szüksége lesz rád!
Valakinek ugyanis időnként ki kell majd hívni a mentőt és te megbízható programnak tűnsz...

kamarti 2012.01.19. 23:37:05

@Brr: na, két dologra tippeltem, amikor hallottam, mit mond Veráról és Attiról:
- hülye a tréner, nem is érti a munkáját
- nem hülye, de megmondták neki, hogy Attit savazza, mert ez is az Atti-lejáratókampány része...

azért valahol ez vicces, nem?

inmemancsi 2012.01.19. 23:37:35

most megyek mert leesik a fejem, már a nacsis történést se tudtam követni noschenél

köszi szépen szavikat, aki tud nyomja, majd holnap is mondom:))
karlformetro.com/hu/view/cjzb/20120117

2012.01.19. 23:38:45

Milyen reklámokról beszél Hajni? Az egyikre rákerestem...erre az LSD rémálomra gondoltok? Ez mikori reklám?
www.youtube.com/watch?v=wbITzLe5ptk

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 23:39:18

@kamarti:

szerintem ez a nő csak komplettó nem ért az emberekhez, vagy átverhető...

viszont van az a másik pszichológusnő, aki egy idősebb nő, és követi az adást, már többször mutatták, hát az szerintem jobban látja a dolgokat...

2012.01.19. 23:41:28

@nosce: Megkaptam a vízumot!

ELP 2012.01.19. 23:43:26

@szerivan: Sok nagyon sok éves :))

ELP 2012.01.19. 23:45:25

@nosce: @Zelefánt: Kokler ,halálkereskedő,,,hu akko nekik annyi:))

2012.01.19. 23:45:43

@ELP: Valahol azt olvastam, hogy 1978-as.És az áruházas az előtte volt? Azt se tudom miről beszél H. pedig ez nem informatika :))))

2012.01.19. 23:46:32

Verának kitisztult a tekintete, jót tett neki Pufi távozása.

Soror Formoza 2012.01.19. 23:46:43

@Zelefánt:

Nem, azt Alfred Nobelnek hivtak. :)
Szia!

ő-szinte 2012.01.19. 23:46:57

@sogeking: pókember:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.01.19. 23:47:39

@szerivan: Jól olvastad,,mert még ifjonc vagy :))

inmemancsi 2012.01.19. 23:48:27

@sogeking: karlformetro.com/hu/view/cjzb/20120117

én is szeretnék egy ilyen pókemberes overált:))

2012.01.19. 23:48:51

@ő-szinte: Csá mogy! :)
@inmemancsi: Két napja nem volt onlineom és azt írta ki a rencer,hogy csak mo-i IP címről lehet nézni, most meg van. A gépem megkapta :DD

sogeking 2012.01.19. 23:50:29

@inmemancsi: csak pókemberrel együtt van :)

azt látom, hogy ott a szavazás gomb, de mi a kontextus?

2012.01.19. 23:51:24

@sogeking: Ne gondolkodj, csapasd csuklóból!

nosce 2012.01.19. 23:52:18

@sogeking:
"azt látom, hogy ott a szavazás gomb, de mi a kontextus?"

mind1, nyomjad :)

inmemancsi 2012.01.19. 23:52:56

@szerivan: áá értem szóval nem tetszett a közim:)) na nem baj:))

2012.01.19. 23:53:27

@nosce: A retek szerint megint magyar az IP címem :) Furcsántorz volt, hogy nincs online-om.

nosce 2012.01.19. 23:53:28

@szerivan:
nagyon jól tudok csuklóból csapatni :)

2012.01.19. 23:54:13

@inmemancsi: Mi nem tetszett? Mit beszélsz mogyoró?

nosce 2012.01.19. 23:54:21

@szerivan:
"A gépem megkapta :DD"

mert közben jártam a géped érdekében :)

sogeking 2012.01.19. 23:54:29

@nosce: és hányszor szavazzak?

ő-szinte 2012.01.19. 23:54:40

@szerivan: biztos meghekkeltek...:-D

2012.01.19. 23:54:47

@nosce: Gondoltam... :DDDDD

nosce 2012.01.19. 23:55:42

@sogeking:
"és hányszor szavazzak?"

legalább 1000 kéne h élre ugorjon

inmemancsi 2012.01.19. 23:56:32

@szerivan: köszi parancsnok szupi vagy,@nosce: látod, látod, a félszerzet meg te: "Krisz Rudi a fél veled egész":))

sogeking 2012.01.19. 23:58:51

@ő-szinte: az ölébe dobtak egy hekket?

2012.01.19. 23:58:58

@ő-szinte: Akárhogy is volt jó a vége :)

Mi ez a bénázás a villában? Atibogyó hol van?

inmemancsi 2012.01.19. 23:59:28

@nosce: :))) nahát tudom, lilu egyik összeállítását kellett volna benyomnom egy képernyőképpel és máris lezárnák a versenyt győztest hirdetve

sogeking 2012.01.20. 00:00:09

@nosce: 1901 van az elsőnek :)
top 10-hez 795 kell jelenleg

nosce 2012.01.20. 00:02:18

@sogeking:
jah dolgoznak az ügyön :)

Zelefánt 2012.01.20. 00:02:28

@ELP:
Annyi...Talán mert egyre ígéretesebben hozzák a nézhetetlenséget.

sogeking 2012.01.20. 00:04:58

Lagerfeld verseny, és sehol egy legyező, fekete napszemüveg, fehér lófarok kombó :D

inmemancsi 2012.01.20. 00:05:40

@sogeking: na ez nem volt szép:( van aki számolni is tud... megyek is aludni:((
egyébként elég a top 50-be beférni, nehogy megszámold ahhoz mennyi kell:))

jó éjszakát mindenkinek

ELP 2012.01.20. 00:06:28

Metallica,,,huszonéveseknek ,,léggitár,,,vivá,,,csabika :))))

sogeking 2012.01.20. 00:07:40

@inmemancsi: mit kapok 20 szavazatért? :)

inmemancsi 2012.01.20. 00:07:50

@sogeking: na hadd vágjak fel, ha már kontextus:)) ott van a kombó (lófarok, fekcsi szemüveg, kesztyű a fekete alapú banneren:))

Zelefánt 2012.01.20. 00:08:35

@sogeking:
Meglegyeznek egy fehér lófarokkal.

sogeking 2012.01.20. 00:10:26

eddig ő a kedvencem :):)
karlformetro.com/hu/view/ci3w

@inmemancsi: de nincs legyező: :D

inmemancsi 2012.01.20. 00:11:36

@Zelefánt: :)))ne csináljátok már röhögve nem tudok aludni:))

sogeking 2012.01.20. 00:15:09

ha egy versenyzőnek túl sok képe van, megoszlanak a szavazatok

nosce 2012.01.20. 00:16:35

@sogeking:
bnazky én meg nyomom közben a szavazatokat :) 5 perc egy

2012.01.20. 00:20:57

Vera körbejár mint egy éjszakás nővér "megittad már az alkoholod?" ÁHÁÁHHÁÁ-ÁHÁHÁHHÁ

Közben Csabi titkos feladatot kapott: fűznie kell Verát.

sogeking 2012.01.20. 00:22:35

@nosce: a sütiket figyeli? mert chrome-ban simán tudtam újra szavazni

vallatas 2012.01.20. 00:23:31

Csaba és Vera...
jézusom, szánalombrigád alkot :D

inmemancsi 2012.01.20. 00:24:49

@nosce: oh fogmosásból még vissza jöttem, nemhiába nagyon aranyos vagy! köszi lesz aji is!! -egy hetes szoli bérlet?:))

Zelefánt 2012.01.20. 00:25:01

@szerivan:
És tartja is a fejüket, amikor hánynak?
Mert az az igazi empátia.
(Párok esetében szerinek is nevezhető.)

2012.01.20. 00:25:50

Verának új haja van, Pingunak meg 10 centis lenövése.

nosce 2012.01.20. 00:26:05

@sogeking:
én nem tudtam, IP-t kell váltani hozzá

kamarti 2012.01.20. 00:26:47

visszanéztem az öfit és maradtak bennem kérdések:
egyrészt hova tűnt démonhill??
másrészt mit főzött Csabi?

@Brr: gondolom, az, amelyik jobban látja a dolgokat, a tiédhez hasonló véleményt formált...

2012.01.20. 00:27:32

@Zelefánt: Gondoskodónak tűnik, szerintem tartaná, persze csak ha feladat és kap érte fityulát :)))

2012.01.20. 00:28:34

@nosce: Azt én tudok :P
@kamarti: Azta, micsoda figyelem!

Zelefánt 2012.01.20. 00:29:15

@szerivan:
Vera főnővér osztályán még a féllábúak is mankó nélkül állnának haptákban, azt hiszem.

2012.01.20. 00:30:22

@Zelefánt: :DDD lehet hogy te látod reálisan. Ati nőgyógyásznál van?

nosce 2012.01.20. 00:32:35

@szerivan:
mi van a rózsaszínű mogyival ? eltünt nagyon

Zelefánt 2012.01.20. 00:33:32

@szerivan:
Én innen semmit sem látok, (nincs online), de ha nőnemű gyógyászról van szó, akkor biztosan ott tipródik.

2012.01.20. 00:33:38

@nosce: Szerintem azért amit írt, nem hiszem, hogy sok kedve lenne fasságokat írni itt :(

kamarti 2012.01.20. 00:33:39

@szerivan: tegnap meg festenie kellett... most össze akarják boronálni őket vagy mi?

2012.01.20. 00:36:12

@Zelefánt: Nem nézed az onlinet? Most Kinga-Csaba-Fecó Bermuda-hármoszög beszél a kiszavazásról.
Ati beteg, most jött ki valahonnan, kép el.

nosce 2012.01.20. 00:37:42

@szerivan:
tudnék jó humort írni, de nem illik...

2012.01.20. 00:37:47

@kamarti: Csak műsort akarnak. Tudják, hogy Vera egy kedves szóért a lelkét eladná. Ha bókolnak neki, mindegy ki,úgy csillog a szeme mint egy kamaszlánynak.

2012.01.20. 00:38:20

@nosce: Ne tedd, inkább gyúrj a szép hátadra.

kamarti 2012.01.20. 00:38:28

@szerivan: a visszanéztem nem azt akarta jelenteni, hogy másodszor... azért ennyire nem érdekel :)

vallatas 2012.01.20. 00:39:10

ez a Vera-Csabi pár még hozhat izgalmakat :-D

2012.01.20. 00:39:24

@kamarti: Elsőre is értettem hogy először nézed.

2012.01.20. 00:40:16

@vallatas: Nehogy Csabi elkapjon valamit!

kamarti 2012.01.20. 00:41:13

@szerivan: hádde mé Csabit kínozzák ezzel? egyrészt nem csípi, másrészt nem izgatja, harmadrészt meg a beszélőkéje se olyan jó.
negyedrészt meg ha azt hiszed, Vera csillogó szeméből lesz a műsor, nem érted a játék lényegét :)

Zelefánt 2012.01.20. 00:41:42

@szerivan:
"Ati beteg, most jött ki valahonnan..."

Hát ez az, ezt nem kellett volna. Kiengedni.

kamarti 2012.01.20. 00:42:33

@szerivan: akkor túltárgyalva.
ezek szerint nagy izgalmak nem lehettek a konyhában...

vallatas 2012.01.20. 00:42:35

@szerivan: remélem azért odáig nem fajulnak a dolgok :-DDD
De Verának már tényleg csillogott a szeme :-)))

2012.01.20. 00:43:21

@kamarti: Akkor okíts, szavaid íva lesznek :)

kamarti 2012.01.20. 00:47:25

Vera kocsmárosné idesanyám :)

2012.01.20. 00:48:39

@kamarti: Fekszik neki a szerep, csak a karja nem elég húsos hozzá. Úgy autentikusabb lenne.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.20. 00:53:12

@szerivan: vízum? innen vagy ide? nem mindegy. All come to look for America. (Paul Simon)

kamarti 2012.01.20. 00:53:23

@szerivan: azt én konyhásnéni karnak hívom :), de jogos

kamarti 2012.01.20. 00:56:38

Attit lemeszelték a pénzbuherával? pedig ez jó poén volt

2012.01.20. 01:01:58

Lehetne főzős-hét mint az előző szériában.

2012.01.20. 01:02:32

@sogeking: Nem adnám fel én semmiért.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.20. 01:09:33

Attila szövege Verának tetszett: mondta neki Vera vmi sörnyitásra, hogy erősebben. Tudom, te szereted, ha erősebben csinálják. primitív és alpári, ma megint elkapott az Attila-fan kór. Remélem semmi baja nem lesz se neki se Verának. Az orvostudomány felcseréli az okot az okozattal.
ok a betegség, okozat a hatása. Igaziból ok a tudatosságod és a világképed (ettől leszel, v nem leszel beteg, és okozat a betegség/egészség. Remélni tudom, hogy Attila és Vera, a két ősellenség egyaránt (nem egyformán, az személyről személyre váltakozik) nagyon erős és szilárd és kitartó jellem, és nem fáznak meg, se semmi. ehhez elég 5 év múlva kibékülni a világgal, most a villában érthető, hogy ilyen komplementerek.

2012.01.20. 01:12:42

@sogeking: Én a sok pénzt nem sajnálom

kárpátia56 (törölt) 2012.01.20. 01:14:33

@szerivan: :) tényleg van egy haverom, aki mikor üres vót a számlája, elmagyarázta, hogy rossz az automata, de felhívja anyut hogy leutaljon Pestről. ez az utalás egy évig tartott, vszínű ő a pontos időt hívta anyu helyett.
szóval köszönöm, mindig is kíváncsi voltam a pontos időre. végre! és szerivan.

kamarti 2012.01.20. 01:14:55

Eszter fülbevalója + ahogy odaénekli Serinek, h "csak te légy a kicsi párom.."

sogeking 2012.01.20. 01:15:53

@szerivan: nagy, széles márványlépcső egy, ami felvisz, és még egy, mert lefele is kell..

Zelefánt 2012.01.20. 01:16:46

@kárpátia56:
Meglehetősen későre jár, ezt talán azért nem értem. (Számomra a mondatok között hiányzik a kohézió.)
Ha pedig egy kisdoktori disszertáció részlete, akkor meg valószínűleg azért nem.

ő-szinte 2012.01.20. 01:17:08

@sogeking: az a szép, az a szép, akinek...

2012.01.20. 01:18:05

@kárpátia56: :))) Csak már annyiszor leírta ma, nem akarok túltengni mer kitilt a hód.
@sogeking: Ezt én nem is ismerem.

Csabi megint Verát vitte volna táncba!

sogeking 2012.01.20. 01:18:33

@ő-szinte: ide hallik zengő muzsikája, hivatalos vagyok oda én is..

Zelefánt 2012.01.20. 01:19:24

@szerivan:
És? Könnyű Verát táncba vinni?
Ő maga is akarja?

2012.01.20. 01:19:25

@sogeking: Vedd fel a legszebb ruhád!

ő-szinte 2012.01.20. 01:20:04

@sogeking: mikor a vodka a fejembe száll...

2012.01.20. 01:20:31

@Zelefánt: MMKK, de most nem szabad mert ő a kocsmásnéni. De irul-pirul :DDD Nem nézem, de hallom, hogy pirul.

kamarti 2012.01.20. 01:20:57

ezek a zenék bakker
és mind kívülről fújja, s asszem, Seri az elébb dzsimit szeretett volna...
ma megint alkottak a kreatívok....

sogeking 2012.01.20. 01:21:07

@szerivan: mulassuk át ezt a vad éjszakát..

az előző:
www.youtube.com/watch?v=D_3rSs0DGdU

2012.01.20. 01:21:45

Ati mindjárt kezdi, hogy szép az arcod :DDD

sogeking 2012.01.20. 01:21:48

@ő-szinte: akkor a kocsma a fejére áll :)

nosce 2012.01.20. 01:22:41

na inmemancsit 100 fölé emeltem raktam bele vagy 40-t, ezzel már nem égő, legalább 2 fehér lófarkat érdemlek :)

2012.01.20. 01:23:54

@nosce: Ügyike-ügyike, jár a buksi simi és egy kakasnyalóka.

2012.01.20. 01:24:26

@nosce: Jájj, te fijú, ne mon má!

Zelefánt 2012.01.20. 01:24:40

@szerivan:
Emészt a sárga irigység.
Ezek online mulatnak, én meg mélytorkozom épp.
Asztalon táncolás már volt?
Előtte nézzék meg, nem-e IKEÁS a cucc, mert az szétesik a tepedtek alatt.

ő-szinte 2012.01.20. 01:24:41

@szerivan: jaaaaaaaaaaaaj, ha meghalok

sogeking 2012.01.20. 01:25:32

@ő-szinte: ott laknak ők, a törpikék :)

2012.01.20. 01:26:08

@Zelefánt: Odaadó kommentelő vagy hogy mélytorkozás KÖZBEN hogyvoltozol :)

nosce 2012.01.20. 01:27:27

Attila elég stabilan néz :)

Zelefánt 2012.01.20. 01:27:32

@sogeking:
Mondtam, hogy ez a törpés dal valami kódolt üzenet lehet.
Ha most is vonyítják, az nem lehet véletlen.

Zelefánt 2012.01.20. 01:28:18

@szerivan:
Halmozom az élvezeteket.
Nem csak a testnek jár, hanem a léleknek is, ugye.

2012.01.20. 01:29:03

Pogik, figyelitek hogy visszük a hátunkon a sót?

kamarti 2012.01.20. 01:29:12

sajna Seri nem énekel tovább :)

rianna 2012.01.20. 01:29:35

ilyen keso, es meg fenn vagytok?:)

nosce 2012.01.20. 01:29:57

@szerivan:
"Odaadó kommentelő vagy hogy mélytorkozás KÖZBEN hogyvoltozol :)"

ha őt mélytorkozzák akkor belefér :)

Zelefánt 2012.01.20. 01:30:03

@kamarti:
Az nem baj, akkor holnap talán jobb idő lesz.

sogeking 2012.01.20. 01:30:11

@szerivan: ha még a kamerát is bekapcsolnátok..

vallatas 2012.01.20. 01:30:52

Seri többet ne énekelj :-)
A nap csaja: Vera

rianna 2012.01.20. 01:31:31

@nosce: mircsire én is szavaztam egyet

nosce 2012.01.20. 01:32:16

@rianna:
egyet b+ ? na jól kinézünk :)

kamarti 2012.01.20. 01:33:04

@vallatas: Csabi a titkos feladatát úgy latom, átpasszolta Attinak...:)

@Zelefánt: havasabb?

nosce 2012.01.20. 01:33:11

jó jimmyt toljon valaki, ezzzz mi ? :)

2012.01.20. 01:34:14

@kamarti: Neki szeretethiánya van, az nem feladat.

nosce 2012.01.20. 01:34:14

présgép mellett dolgozott :)

2012.01.20. 01:34:58

@ő-szinte: Ezt a hv sót, hogy a sok félszerzetnek legyen holnap mit olvasnia.

nosce 2012.01.20. 01:35:02

@ő-szinte:
" milyen sót?:-DDD"

amit Fecó ellopott :)

rianna 2012.01.20. 01:35:36

@nosce: nem arról volt szó, hogy csak egyet lehet egy nap?:) nem is próbáltam többet.
Különben is, olyan szép kék csizmát vettem ma, az én boldogságom most senki sem tudja elrontani. :D

ő-szinte 2012.01.20. 01:36:21

@szerivan: Pufi, én már nem merek blogolni, mert szinte minden kommentem magánbeszélgetésnek minősül a végén:-DDDDDDDDDDDDDD

2012.01.20. 01:37:03

@ő-szinte: Engem nem zavar :DDD

ő-szinte 2012.01.20. 01:37:14

@nosce: Erre számítottam:-DDDDDDDDD

kamarti 2012.01.20. 01:37:23

@szerivan: ó, de rég hallottam már ezt a szót :) éreztem én, hogy valami hiányzik, csak nem láttam kimondani :)
köszi! :)

@nosce: már korábban is felmerült, de talán nincs a gépben... jimmyt és Serit együtt már nem biztos, hogy bírnám füllel :)

nosce 2012.01.20. 01:37:37

@rianna:
"Különben is, olyan szép kék csizmát vettem ma, az én boldogságom most senki sem tudja elrontani. :D"

na jól van akkor nyomjál abban is egyet :)

ő-szinte 2012.01.20. 01:37:53

@szerivan: Na nem is rád gondoltam:-) Hanem a sok nyomorultra:-DDDDDDDD

sogeking 2012.01.20. 01:38:12

@ő-szinte: csak odaírod a végére, hogy FB+, és már témában vagy :)

rianna 2012.01.20. 01:39:02

@Zelefánt: természetesen csakis és kizárólag. Ráadásul zsiráfos.

nosce 2012.01.20. 01:39:03

na jól van mogyik jóccakát :)

2012.01.20. 01:39:19

@ő-szinte: Aki pogi annak már úgyis mindegy miről beszélsz.

kamarti 2012.01.20. 01:39:27

@szerivan: nem fognak örülni, mert a sok haszontalanságból nem tudják meg, mi történt... pedig mennyi izgalmas cuccról számolhatnánk be ugye :)

ő-szinte 2012.01.20. 01:39:45

@sogeking: viccelsz? én??? aki királylány vagyok... ?
:-DDD

sogeking 2012.01.20. 01:39:48

@rianna: mit jelent az, hogy zsiráfos?

ő-szinte 2012.01.20. 01:40:37

@szerivan: Az igaz. de replikázik...
Romlott pogi, hehe

2012.01.20. 01:40:48

@nosce: Jó éjt puffancs!

kárpátia56 (törölt) 2012.01.20. 01:42:06

Csabi szétkapta magát :( Vera megint olyan, mint egy aranyos kisfiú, persze azoknak nincs csöcse, Verának van. semmise történik. pápuszi

rianna 2012.01.20. 01:42:13

@sogeking: a csizma szárának végén egy 2-2.5 centis rész, ami lehet más színű vagy azonos a csizma színével. (Saját kútfő)

2012.01.20. 01:42:17

@kamarti: FB+ még az online-t se kell nézniük mert végigénekeltük nekik! Hát ezt érdemlem én, de miért, a JÓSÁGOMÉRT???

2012.01.20. 01:43:32

@kamarti: Még annyit, hogy aki nincs itt annak CSITUVAN MMKK!!!

Zelefánt 2012.01.20. 01:44:30

@sogeking:
Talán...Amikor lépeget benne, előre-hátra imbolyog a feje is.

sogeking 2012.01.20. 01:44:37

@szerivan: viszont van egy ötletem, egyik nap 'kicsit' összebeszélnénk, és leközvetítenénk egy fiktív onlájnt:)

ő-szinte 2012.01.20. 01:44:50

@sogeking: rátapintottam a lényegre?:-DDDDD

sogeking 2012.01.20. 01:45:28

@rianna: egyre kevésbé értem :D:D lehajthatós a szárának a vége?

2012.01.20. 01:45:42

@sogeking: Benne vagyok, ha már a sok léhűtő alszik mikor dolog van :)

ő-szinte 2012.01.20. 01:47:47

@sogeking: Ez mekkora!!!!! Fel kéne tenni vhogy a vv oldalra Kingu mellé, hehe
Naggyon odabasz:-DDD

ő-szinte 2012.01.20. 01:48:32

@sogeking: mondván, hogy szóról szóra így történt:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

rianna 2012.01.20. 01:49:38

@sogeking: nem teh. Népi csizmánál (tehát nem amit én vettem), a szárának a felső végén van ez. Nem lehajtható, sima csizma, a szárának a fejedhez és nem a talpadhoz eső végén van :)
Nem vagyok koherens, tudom.

ő-szinte 2012.01.20. 01:50:53

@szerivan: @sogeking: persze, csak hagyjatok ki nyugodtan... már megszoktam...

2012.01.20. 01:53:30

Jó éjt gesztenyék!

sogeking 2012.01.20. 01:54:47

@rianna: tehát a szár fejhez közelebbi oldalán a felső 2 centis sáv más színű? és legalább foltos?

kamarti 2012.01.20. 01:57:16

@szerivan: peeerszee :)

no, KIngu is elfáradt, én is feladtam, jóccakát!

ő-szinte 2012.01.20. 01:57:59

@sogeking: hát ezt kérdezem én is, hogy miért??????
Hát ezt érdemlem én? A jóságomért???:-DDDD

Zelefánt 2012.01.20. 01:58:11

@sogeking:
Mint valami feleltetés egy természetrajz órán...

rianna 2012.01.20. 01:58:33

@sogeking: nem, csak más színű. Képet kerestem, nem találtam. Ha majd látod, felismered, biztos, majd hivatkozz rám.

Nah, jöttem, mentem, jó éjt.

ő-szinte 2012.01.20. 01:58:59

@szerivan: Jó éjt pufikám:-)
Megkaptad a választ a privire???

2012.01.20. 02:03:16

@ő-szinte: Amit tegnap hajnalban írtál azt igen, válasz ment.

ő-szinte 2012.01.20. 02:08:58

@szerivan: az viszont még nem jött meg, faszomatbazdmeg!

Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.01.20. 06:49:42

Ha valaki elmagyarázná nekem, hogy a norvég miért örült annyira a lila kendőnek...

Csak azért kérdem, mert az már nyílt titok, hogy a Sétafika Csaba nyeri meg a játékot, így a látszólagos védelem csak időhúzás a többiekre nézve.

Értem én, hogy le kell húzni még néhány (tíz)ezer sms-t pár ezer IQ-bajnok nézőtől, de akkor is!

De a Retek Klub rabszolga-szerződéseinek néhány tartalmi elemeit már ismerve, azért azt megnézem, amikor a Tuja gyerek két nyomozati akta felett görnyedve ad interjút a Fókusznak!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 07:41:39

@Metálszív:

ez a norvégozás elég gusztustalan!

Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.01.20. 07:44:16

@Brr:

Akkor legyen a szomszédod egy egész falura való!

És mikor még a szöget is kilopják a faladból, no akkor mondd, hogy a norvégozás gusztustalan!

A Rózsadombról könnyű dumálni...

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 07:57:39

@Metálszív:

Nem értem! A rózsadombon laksz? És onnan fajozol ilyen könnyedén?

Szerintem vannak olyan blogok, ahol ezt megengedik, de ez nem az a hely, nem jó helyen jársz.

Zsoofka 2012.01.20. 08:08:35

Jó reggelt!

Úgy látom Hajni ma reggel is takarítással kénytelen kezdeni....

csicserierika 2012.01.20. 08:38:28

Jó reggelt !
hehe.. ez erősen hajaz az Alekosz feleségkeresőre :
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kinga-hasonmas-kerestetik-2077899 :)

beacska 2012.01.20. 08:40:25

jajjj, gyerekek, ne mondjuk már álszentségből a feketéről, hogy fehér, ha még büszke is rá!

beacska 2012.01.20. 08:41:04

@csicserierika: :DDD lehet, hogy a győztest beküldik Attinak? ;DDD

csicserierika 2012.01.20. 08:50:38

@beacska: vagy egy újabb műsor keretében választja ki a kedvére valót :)

Tjuca 2012.01.20. 08:52:16

@kamarti: nos a nő munkája, hogy tréningeket tartson. nincs ahhoz hozzászokva, hogy valaki kerek-perec teleszarja a buráját, mert a főnöke már küldi is a check out formot (nowonak útilaput) a munkásembernek. attila közölte, hogy vera hazudik, mert ő nem sunyítja el a játékokat, mire két perc múlva közölte, hogy ő ebben nem vesz részt.

mit mondott volna a tréner néni?

ezzel együtt én is utálom a tréningek minden létező formáját, és hacsak módom van pont ugyanazt csinálom, mint attila. :-D kár, hogy nincs módom, mert önként nem szopatom magam, ha meg küldenek, elég motiváció, hogy ne rúgjanak ki a melóhelyről.

TapOut 2012.01.20. 08:53:16

@mokamini: Hja, kérem, aki Index címlapos...:-))
Mondjuk ahhoz képest elég nyugi van.

mocskosmacska 2012.01.20. 08:54:14

Jól értettem? Csaba azt a titkos feladatot kapta, hogy udvaroljon verának? Azt akarják, hogy ő is péter sorsára jusson?

Tjuca 2012.01.20. 08:59:07

@sogeking: mi van a bal lábfejével? ha összetörte azért még fiatal, ha visszeres, meg ahhoz is fiatal. ilyet még nem is láttam. :-O

nosce 2012.01.20. 09:11:07

@csicserierika:
Jah Péternek van esze lekoppintja Olivért, de mondjuk ahhoz meg is kéne nyerni a versenyt Attinak...

mocskosmacska 2012.01.20. 09:20:42

@nosce: Olivért peti azért tudja lekoppintani, mert olivérnek a vivás múltja miatt, volt hátszele, így kapott még szereplési lehetőséget az rtl-től. Mivel péternek is van ismeretsége a médián belül, neki is valszeg van lehetősége szereplésre. Mondjuk én péterből több kreativitás nézek ki, mint az egyszerű olivérből.

csicserierika 2012.01.20. 09:21:35

@nosce: most kezdi a kampányt :)

nosce 2012.01.20. 09:26:34

@mocskosmacska:
sztem Olivér nagyobb stratéga volt mint Petti, monsjuk Petti képzettebb az tény...

nosce 2012.01.20. 09:28:52

@csicserierika:
Hát ha belekezd Petti, ami logikus lenne h megtegye, akkor árukapcsolással már Atti lehet a fő esélyes a vv5-ben a reteknél, egy Attila kingát keres műsorral :). A Címre a jogokat fenntartom :)

Zsoofka 2012.01.20. 09:29:28

@nosce:
kérdés Peti akarja e. neki nem olyan létkérdés, mint O-nak volt annak idején a fennmaradáshoz :)

Zsoofka 2012.01.20. 09:30:39

@nosce:
Szerintetek A. belemenne egy ilyen idiótaságba? Vagy van az a pénz?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 09:31:56

Szerintem, Peti nem akar semmit ellenben az RTL-lel:D

nosce 2012.01.20. 09:33:16

@mokamini:
Pettinek 50 forintja volt, azt is odaadta Balásznak a párbajnál, szal ki van éhezve a pénzre az biztos...

nosce 2012.01.20. 09:35:34

@mokamini:
sztem jó pénzért Atti mindent....és akkor tavaszzal lehetne műsora a reteknek amivel kompenzálná a megasztart...

Zsoofka 2012.01.20. 09:38:04

@nosce:
Háááát nem tudom: szerintem A.-nak egy ilyen műsor olyan lenne mint egy élveboncolás. Tudja ő, hogy béna csajos ügyekben és nem egy Alekosz, aki elhiszi, hogy a sok-sok nő csak őt akarja csak nem meri :)

Zsoofka 2012.01.20. 09:39:44

@ladyandhenk:
Na az még egy milyen műsor. Amikor Ördög Nóri kiejti a száján, hogy kiscsillag a szőr feláll a hátamon ... eddig sose jutottam tovább a promóján...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 09:39:57

@nosce: kérdés, h az honnan volt neki, amikor elvileg semmi nem lehet náluk, vagy az a "plüssállatjjjja"?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 09:40:59

@mokamini: jaja, én is kb ennyire várom:D

Bár a megszart is, főleg, amióta kiderült, h kik lesznek a zsűritagok-tegnap:D

Tjuca 2012.01.20. 09:42:00

@mokamini: kérdés, hogy attila van-e akkora idióta, mint alekosz volt. szerintem nem. ez komolytalan. :-P

nosce 2012.01.20. 09:42:13

@ladyandhenk:
az a titok zacsiban volt :)

nosce 2012.01.20. 09:43:39

@Tjuca:
10 milláért neki is korpásodik a haja :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 09:44:02

@nosce: mármint titok doboz?:D:D:D:D:D

Az nem üres volt? V lemaradtam valamiről?:D

@Tjuca: Alekosz sem volt akkora idióta, sztem, az Rtl erőszakolta rá....

szélfúttahaj 2012.01.20. 09:44:53

@Metálszív: Érdekes amit írsz, mert én meg úgy látom Attikák kell mindig mutogatni és lelkecskéjét ápolgatni és róla szólnak a bulvárok és adások. Tisztára mint Alekoosz győzelmének előkészítése. Mondjuk Alek nem volt gonosz ezt javára írom. Kérdés, bejön-e a szerecsenmosdatás?

Tjuca 2012.01.20. 09:46:39

@mokamini: egy olyan verziót esélyesnek tartok, ahol a két nagy manipu látványosan szétszivatna pár kislányt, vagy pajkos pónit. hogy ennek van-e közönsége? igen, bár azt a 15-20 lányt elvágták egy életre. :-(

nosce 2012.01.20. 09:46:40

@ladyandhenk:
az a titok doboz, ez meg a titok zacsi, ami a titok dobozban lapult csak láthatatlanul :)

Zsoofka 2012.01.20. 09:48:58

@ladyandhenk: @Tjuca:
Szerintem Alekoszt nem nagyon kellett erőltetni.... és szerintem is több esze van ennél A-nak és P-nek is....

Tjuca 2012.01.20. 09:49:27

@ladyandhenk: de. akkora idióta. lásd most. komolyan mondod, hogy egy normális ember ellentengernagyként golfozgat? ha röhögött volna teli szájjal, de nem... és eztán anyuval átvonult az összeesküvőkbe. szerinted normális? csak kérdem. attilából legalább azt kinézem, hogy nem fog felvenni hacukákat, és teli szájjal röhögve csinálna hülyét mindenkiből.

Zsoofka 2012.01.20. 09:51:09

@Tjuca:
Háááát nem tudom. Az alekoszos párkeresőt az első részig néztem, de nekem volt kínos, annyira erőltetett volt.... de azt kétlem, hogy ne lenne annyi őrült tyúk, hogy ne lehetne elindítani vagy 3 hasonló színvonaltalanságú műsort....

Zsoofka 2012.01.20. 09:52:01

@Tjuca:
Teljesen egyetértek....

Tjuca 2012.01.20. 09:52:16

@nosce: lehet, de ha hajat mos mindenki előtt a sámponnyal, azt úgy csinálja meg, hogy a show neki álljon. nem hinném, hogy önként ugrana a piranhák közé, előbb bedobálná az összes körülötte levő embert, kingucit is, ő legalább sokáig tartana, mert olyan husika. :-D

Tjuca 2012.01.20. 09:53:49

@mokamini: de van, és lesz is, csak ez még sokkal aljasabb lesz, mert itt nem csak oli/peti fog teli szájjal röhögni/alázni...

nosce 2012.01.20. 09:54:50

@Tjuca:

sztem ezt Atti még ingyen is megcsinálná nem hogy pénzért, Petti meg....megmondta h ha 5-6 millát csinál a vv5 után akkor azt mondja h megérte bemenni...

Tjuca 2012.01.20. 09:56:19

én azon gondolkodom, hogy peti nem fogja annyira adni a csahos szerepét, nem fogja minden áron tolni attilát. teljesen más az ő viszonyuk, talán nem annyira egyenlőtlen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 09:59:09

@csicserierika: hogy ez mekkora fasság.
Remélem Attilának lesz annyi esze, hogy ne alekoszosodjon el.
Peti meg kapja be.

Zsoofka 2012.01.20. 10:01:16

@Tjuca:
Tovább ra is úgy gondolom, hogy az egész Alekosz-megcsinálás O. lételeme volt: neki ez volt az egyetlen, ami lehetővé tette - ideigóráig - a médiában való maradást. Maga az ötlet, szerintem zseniális. Kíváncsi vagyok, hogy a valóságsók történetében, akár amerikában - van e hasonló sztori (mármint hogy egy kiesett menedzsel egy bentit). Csak az volt a baj, hogy O. sem léphetett át a saját árnyékán és iszonyú kistílű és groteszk lett az Alekosz só. Pont mint O. és A. Péter egy ilyenhez tuti nem adná a nevét.

nosce 2012.01.20. 10:01:52

@pushpang:
" hogy ez mekkora fasság."

vegyél egy nagy levegőt és gondold át még1x :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 10:05:01

@Tjuca: azokat a szerepeket ráosztották, lehetett látni, h ő is kínosan érzi magát:P

Nem mondtam, h normális, mert nem az:) De annál jobban hiszem, h itt a tv2, rtl összeesküvés van:)

@mokamini: persze, a pénz, de sztem, nem is mondhatott nemet:(

@nosce: jaaaaaaaaa, te ilyen titkok tudója vagy, ugye?:)

Tjuca 2012.01.20. 10:07:14

@nosce: igen, de abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy az alekoszos primitív formát nem vállalják be.

tulajdonképpen attilának már az is kínos, ami benn van a villában, süt minden megnyilvánulásából, hogy neki derogál a környezet, mer' annyira jó fej lett ő ott benn, annyival jobb, coolabb, mint a többi, hogy neki már derogál az egész. adják neki oda a lét azt szevasz... kiscsákó, el van ő szállva de nagyon.

Zsoofka 2012.01.20. 10:07:38

@ladyandhenk:
Hááát az "átigazolás"-ban tuti megegyezett a tv2 meg az rtl. Műbalhé az egész körítés, az tuti. De hogy ez a HajdúP. mekkora egy f.sz, hogy elhitte Alekoszban van még egy műsor, háááát bénább mint hittem, pedig sose tartottam okosnak :)

nosce 2012.01.20. 10:11:23

@Tjuca:
"tulajdonképpen attilának már az is kínos, ami benn van a villában, süt minden megnyilvánulásából, hogy neki derogál a környezet, mer' annyira jó fej lett ő ott benn, annyival jobb, coolabb, mint a többi, hogy neki már derogál az egész. adják neki oda a lét azt szevasz."

hát igen Atti olyan már a villábán mint amilyen Cristiano Ronaldo lenne az nb1-ben :), egy NONSZENSZ :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 10:14:34

@mokamini: Hajdú mindig is béna volt, de valahogy csak megszedte magát:)

@nosce: hozzáhasonlítani kicsit gáz, nem?:P:P:P:P

nosce 2012.01.20. 10:14:56

@mokamini:
"De hogy ez a HajdúP. mekkora egy f.sz, hogy elhitte Alekoszban van még egy műsor, háááát bénább mint hittem, pedig sose tartottam okosnak :)"

ne kapkodd el, Alekosz 30%-kal növelte meg az öszeesküvők nézettségét, AMR-ben, hogy ez mit jelent ? a vv5 is ugyanannyin fut most kb.

Tjuca 2012.01.20. 10:16:09

@nosce: miért szerinted erős neki az nb1? azért talán vinné, ha nem, ott van még az nb2.:-DDDDD és természetesen bármikor mondhatja, hogy mégis inkább pék szeretnék lenni fb+. :-PPPP

nosce 2012.01.20. 10:16:53

@ladyandhenk:
"hozzáhasonlítani kicsit gáz, nem?:P:P:P:P"

Arra gondolsz Atti nem rug akkora gólokat ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 10:19:35

@nosce: ez igaz, főleg a 18-49 között emelte meg, más kérdés, h így is semmi nézettsége nem volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 10:23:14

@nosce: akkora hálóba sem:) Sőt a népszerűségi listán is egy kicsit hátrébb tanyázik:P

fran7 2012.01.20. 10:33:55

@ladyandhenk: Alekosz miatt nem lett totális bukás az ÖE, majd HP azt gondolta, hogy az idiotizmus hoz nézettséget erre beküldte Benkőt, de az meg olyan mélypontra taszította a nézettséget, amit addig el se tudtak képzelni.

fran7 2012.01.20. 10:44:41

@ladyandhenk: Alekoszt próbálta tanítani csajozni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 10:48:07

@nosce: nos, lihegtem egy sort, de akkor se értem, mire gondolsz.. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 11:01:36

@avanivi: igen, tegnap már volt erről szó a postr.-es valóvilágos cikkben is az Origón, de szerintem is itt lehet a kutya elásva:
"Esetleg arról is szó lehet, hogy Olivér is megkeveredett egy kicsit, és még az előző széria alapján - mivel Kinga nyerte az utolsó Párbajt - abban élt, hogy az utolsó Párbaj győztese a védett."

Kizártnak tartom, hogy ennyi embert rá lehetett (volna) venni arra, hogy újra játsszák az arénát, akár azért, hogy Fecó nyerjen, akár azért, hogy ne Kinga nyerjen... de nemtom, végülis a valóvilágban bármi megtörénhet.:D

nosce 2012.01.20. 11:02:00

@pushpang:
"Remélem Attilának lesz annyi esze, hogy ne alekoszosodjon el.
Peti meg kapja be."

háát ök is csak pénzből élnek vagy csak hírnévből ? :)

nowo 2012.01.20. 11:07:57

@pushpang: Sziasztok!

Tegnap,amikor Attila nem akarta felfedni magát az életvezető tréner előtt,háát,naggyon gyanús volt.
Tényleg tudatosan szerepet játszhat.
Okos Csaba meg is fogalmazta ezt egyből.

Az meg,hogy Peti "Kingát" keres neki,kísértetiesen hasonlít az Alekosz-Olivér showra.

Ez II. Alekosz akar lenni?
Mert nagyon úgy tűnik...

Már csak azzal is,hogy 8 osztályt végzettnek mondja magát,amilyen Aleksoz is volt.
Szóval szerintem kamuzik ezerrel.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 11:08:26

@pushpang:

ezt azonnal lehetett érteni ott a műsorban, hogy olivér arra gondolt, mivel kinga jött vissza győztesen a párbajról, ő a védett, nála a lila, tehát majd ő dönt egyenlőség esetén, elfelejtette, hogy a vv5-ben az arénában szerzik meg a lilát, és helyben javította magát...

egészen biztosan nem tudta olivér, hogy ki nyert az arénában, és máskor is előfordult már, hogy konkrétan nem tudta mi van az öfikben, szerintem nem mindegyiket nézni meg...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 11:16:21

@nosce: ja, hogy erre gondoltál.. :)
Hát igen, tudom, hogy van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja, de bízom benne, hogy A.-nak van annyi esze, hogy nem megy le kutyába.

ő-szinte 2012.01.20. 11:19:39

@pushpang: kéne már neked egy avatar, mogyi:-)

Zsoofka 2012.01.20. 11:20:59

@ő-szinte:
Ami legalább annyira szellemes, mint a tiéd :) Bocsika, de ez magas labda volt!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 11:21:42

@nowo: "Tényleg tudatosan szerepet játszhat." <- de hát én is ezt szajkózom hónapok óta.
Ezért zárkózott el az agykurkászás elől, be is vallotta. Nem is értem, mi ez a nagy rácsodálkozás a többiek részéről.. ehhez a felfedezéshez nem kell a MTA tagjának lenni.

Párhuzamot Alekosszal max. annyiban lehet találni köztük, hogy másnak mutatják magukat, mint amilyenek valójában.
Alekosz olyan szerepet játszott, amiben ő okosabbnak, intelligensebbnek LÁTSZOTT, mint amilyen valójában,
Attila viszont butított programot futtat, ez nyilvánvaló.

Zsoofka 2012.01.20. 11:23:14

@pushpang:
Ezt elemeztem tegnap JÁTSZÓK vs. ÖSZTÖNLÉNYEK címen! Hajrá játszók!

rianna 2012.01.20. 11:25:47

@sogeking: én csak magyarul kerestem, de ugyanilyen eredményeket kaptam:D

Jó reggelt.

_most_ 2012.01.20. 11:28:08

@pushpang: de hát, ha Attila megjátssza magát, akkor tulajdonképpen átveri a nézőket, és ki szavazna, olyan emberre, aki átveri.

nowo 2012.01.20. 11:29:48

@pushpang: oké,visszaolvastam,nagyjából már kitárgyaltátok...:)

Csak valszeg nem számított egy Csabára,amikor felépítette a karaktert.

Nem biztos,hogy ez a karakter (nőket eredménytelenül hajkurászó,8 osztályt végzett,matekhoz nem konyító,stb.stb.) másodszor is nyerő lehet...

nowo 2012.01.20. 11:32:14

@lami83: Alekosz is átvert mindenkit...

Tjuca 2012.01.20. 11:32:24

@pushpang: ugyan már. lótúrót játszik ő szerepet, max. akar. :-)

minden normális ember így reagál egy trénerre. ő nem agyturkász, ez két külön műfaj. eljátszotta kicsit megint a menő csávót. tudod milyen rovar lennél, ha rovar lennél, és miért? ez az ami sokaknak nem jön be.

a trénernéni védelmében, neki is csak élnie kell valamiből. :-P márpedig ő ebből nagyon jól. :-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 11:33:17

@mokamini: nekem is jobban tetszik, ha "sakkozást" látok egy ilyen játékban, mint a vv4-es nyavíkolást, hogy ki az őszinte.. :/

Zsoofka 2012.01.20. 11:33:23

@lami83:
Szerintem te nem érted a lényeget: ez egy játék. Ők játékosok. Vannak a nagyképűek, más néven ösztönlények, akik meg vannak győződve az ő fantasztikus énjükről, ami ellenállhatatlan, szerethető, a nézők imádni fogják az ő természetes énjüket és ezért ők fognak nyerni (pl. Fecó a JÓÓÓÓÓÓSÁGÁÉRT, Vera az ŐSZINTESÉGÉÉÉÉRT. A másik oldalon vannak a játszók, akik ismerik magukat, szeretnék azt hinni, hogy ismerik a nézői elvárásokat, felvesznek egy szerepet, ezt játszák hitelesen (Péter) nem túl hitelesen (Eszter) aztán kiderül jól gondolták e. Ez utóbbiak nem fognak belzakkanni a játékba, nem veszik a lelkükre, mert csak a felvett szerepük nem nyert a nézők szemében, és túl tudnak ezen lépni.... Bocs ha hosszú voltam és uncsi.....

Zsoofka 2012.01.20. 11:34:57

belezakkanni....
Úgy mint én ebbe a hozzászólásba :)

ELP 2012.01.20. 11:35:02

@mokamini: Kár minden szóért , ha 100x leírod akkor sem értik,,majd rájössz és már csak legyinteni fogsz :))

Tjuca 2012.01.20. 11:35:29

@mokamini: és kik az ösztönlányok benn? szerintem mindenki játszik. fecó pl. nem adja ki magát. csaba diplomata, csak annyit ad, amennyi pont elég. attila játszik a nézőknek, sokszor ripacs. a legnagyobb játékos veronika volt, ő az életben is játszik, és baromi jól csinálja. szerintem. eszter próbált, de szerintem ő ehhez buta.

nowo 2012.01.20. 11:35:40

@mokamini: Csabát hová sorolod?

Zsoofka 2012.01.20. 11:39:09

Szerintem is jó Veronika.
Ösztönlény: írtam: Fecó, Vera. Lehet, hogy Fecónak egy felvett szerep a jóság (látta vmelyik szappanoperában :) de már annyira a része (szerintem magánéletben is: el tudom képzelni, hogy amikor megcsalta anyukát, akkor is hasonló nagyjelenteket adott le :))))) hogy ha akarna sem tudna ebből kivetkőzni. Igen. Eszter a mintapéldája, hogy EQ-t, IQ-t nem osztanak diplomával.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 11:41:29

@lami83: aha, szóval tőled a színészek is éhen halhatnának.
Vagy te elhiszed, hogy Kulka János tényleg Mágenheim doktor? :D

Zsoofka 2012.01.20. 11:43:15

Csabának mákja van Attilával. Őt Attila csinálta meg, azzal, hogy rászállt, ha nem teszi, Csaba is szürke egérként esett volna ki, mint Dya. Szerintem bement, fogalma sem volt mi lesz ott vele, miként viselkedjen. Aztán jött Attila kampánya ellene, nyert 2 párbajt gyorsan és neki van annyi IQ-ja, hogy ráérezzen, ez a jófiú szerep jó lesz neki. Szóval ilyen szempontból ő is játszó. És jól is csinálja: nem esett ki belőle, nem kezdett el pl. egy bugyuta szerelmi szálat. kíváncsi vagyok A. közeledését el tudja e kerülni, mert az neki karaktergyilkosság. De ő is játszó, mindenképp!

Zsoofka 2012.01.20. 11:43:58

@Tjuca:
Most olvasom: ösztönylány vagy ösztönlény ? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 11:44:41

@Tjuca: ööö... most akkor szerepet játszik vagy még sem? :D elég érdekes a vélemények megoszlása itt a hozzászólók között is.

Nekem még sose volt dolgom ilyen trénerrel, meg agykurkásszal se, de nem is engednék ilyet a közelembe és valószínűleg meg is tagadnám, ha pl. a munkáltatóm ilyenre próbálna rávenni. Nem hiszek az ilyesmiben.

Tjuca 2012.01.20. 11:45:06

@ELP: te meg azt nem érted, hogy az érteni és az egyetérteni nem szinonimák. kérdezted már párszor nagy boci szemekkel, hogy mikor nézed hülyének a többieket, hát pl.
ha nem érzed, akkor én kérek elnézést.

Zsoofka 2012.01.20. 11:45:25

Veronikáról akartam még írni: amikor Péter kieset, láttátok a BV-ben?

_most_ 2012.01.20. 11:47:09

@mokamini: hát ez egy valóságshow, ahol a valóság is fontos, nem csak a show. Ha mindenki csak szerepet játszana, akkor gyakorlatilag semmiben sem különbözne egy szappanoperától.

Zsoofka 2012.01.20. 11:47:18

@pushpang:
Én meg egyenesen hülyeségnek tartom. Egy jó baráti beszélgetés, az igen, az észheztéríthet, de egy vadidegen okoskodása. Háááát maximálisan megértem A. elzárkózását. Most akartam megnézni a neten ezt a BV-t, de felidegesített ez a tudálékos p.csa.

arkangyal44 2012.01.20. 11:48:23

Egy nő vásárol a szupermarketben.
Vesz 2 liter 2,8%-os tejet, egy doboz tojást, egy doboz narancslét, egy fej
káposztát, egy negyed kiló kávét, 20 dkg sonkát.
Kirakja szépen sorban a dolgokat a pénztárnál a futószalagra. Mögötte áll egy részeg a sorban és nézi ahogy pakol. Amikor a pénztáros üti be a tételeket a pénztárgépbe, a részeg halkan megjegyzi:
- Te biztosan egyedül élsz.
... A nő meglepődik a megjegyzésen, hiszen valóban egyedülálló.. . Végignézi a dolgokat amit vásárolt, de nem talál bennük semmi olyant amiből a részeg következtetni tudna az ő családi állapotára. Felülkerekedik a kíváncsiság benne és odafordul a részeghez:
- Tudja mit? Magának teljesen igaza van, de miből jött rá, hogy egyedül élek?
Erre a részeg:
- Mer' ronda vagy bazd+!

ő-szinte 2012.01.20. 11:49:21

@mokamini: Megnyugtatlak, az enyém szellemes:-)

Zsoofka 2012.01.20. 11:50:25

@lami83: Részben igazad van, de nem is egy őszinteségsó....
Mennyire köze van a valósághoz a játék alapkoncepciójának: összezárnak egymással 15 vadidegent és hülye szitukba kényszerítik őket....
Nem ez nem valóság. Sokkal kifejezőbb a mottó: a végén csak egy maradhat... és ha én, mint szereplő ezt a fantasztikus személyiségemmel érem el vagy a profi játékommal, akár alakoskodás árán, háááát az tökmindegy. A lényeg, hogy ÉN legyek az egy, aki mindent visz. Én így látom.

ő-szinte 2012.01.20. 11:50:33

@pushpang: Hááát... értem én, de még dolgozz rajta egy kicsit, hehe
Ez nem illik, hozzád, mogyi:-)

Zsoofka 2012.01.20. 11:51:15

@ő-szinte:
Tényleg ne haragudj, csak ma a gonoszabbik énemmel keltem fel....

ELP 2012.01.20. 11:51:27

@Tjuca: Biztosan igazad van , senkit nem nézek hülyének , amúgy el van nézve :)))

az én rózsám vasutas 2012.01.20. 11:51:29

Ilyen könnyű bebizonyítani, hogy Vera helyes teremtés. Csak be kell küldeni a villába egy képességfejlesztő Kata nénit és máris van összahasonlítási alap. Belőlem szívlapátos emberből sok rejtett energiát tudna előcsalogatni.

MagasMacska 2012.01.20. 11:53:52

@mokamini: Ha egy kicsit is veszélyben lett volna jófiú szerepe, Attila tegnapi elhajtása megint két különböző oldalra tette őket.

Zsoofka 2012.01.20. 11:54:29

@Binbir gece:
Szív(!)emből szóltál!

Zsoofka 2012.01.20. 11:57:15

Legjobban azt a csodálkozó kommenteket bírom (műsorvezteőéktől, cikkíróktól- nem, nem Hajniról beszélek), hogy JÁÁÁÁÁJ, elzárkózik Attila.... Na vajon miért? Nincs benn Péter, hogy a ripszobában elmagyarázza, mit miért tesz, tesznek, nincs benne Péter, akinek A. elmondja mit miért tesz, erre beküldenek egy tudálékos rozit, hátha majd annak elmondja. persze. biztos.

ő-szinte 2012.01.20. 12:00:52

@mokamini: nem haragszom:-) Te még nem láttál engem haragudni:-DDD

Tjuca 2012.01.20. 12:00:59

@pushpang: hát pedig nem nehéz belefutni egy-egy csapatépítő tréningbe. már kettőn volt alkalmam részt venni, "csudás". tudod a szerződés kötelez, nem olyan könnyű kereket oldani.

a pszivchológus eszközei is teljesen mások, és a résztvevők "indíttatása" is.

ő-szinte 2012.01.20. 12:02:25

@arkangyal44: hüüüüüüüüüüülyeeeeeeeee:-DDD

beacska 2012.01.20. 12:02:57

@ELP: miért magyarázkodsz?
és ha hülyének nézel egyeseket? akkor mi van (Eszter-féle fancsali arcot vágok mellé)

én itt egy csomó mindenkit annak nézek...nem is olvasom a baromságaikat. Ők sem az enyémet, mert csúnyán ignorálva lettem. Egy kicsit sírdogáltam emiatt a sarokban, de megráztam magam, és itt vagyok ;DDD

Tjuca 2012.01.20. 12:03:12

@pushpang: szerintem attila azt a szerepet játsza, hogy szerepet játszik. :-P azt is rosszul. peti tényleg játszott, rögtönzött, spontán volt (mondjuk ő tanulta is, a legtöbb játéknak tudta a hátterét. többek közt nem is küldték be trénernőt, mivel gyanítom kollégák). attila nagyon erőlteti, hogy ő szerepet játszik. de nem.

szerintem.

gonoszkiralylany 2012.01.20. 12:06:38

tegnap megpróbáltam belenézni, milyen a Péter nélküli villa, de ez a tréner nő idegesítőbb mint Vera meg Kinga együttvéve, a hülye egyperces játékokon meg majdnem elaludtam :(

ELP 2012.01.20. 12:11:17

@beacska: Nem tudom,,valószínű automatikus reakció.

Engem soha nem zavart ha adott témában hülyének néztek , mindenhez nem érthetek.

Kénytelen vagyok mindent elolvasni , mert erre hatalmaztak fel a többiek.Azt én sem gondoltam h néha csak lesek,,,,
Ha sírni kell akkor sírjál , ha nevetni kell nevessél! De bízzál önmagadban és tartsd szárazon a puskaport!!:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 12:11:23

@ő-szinte: hát kicsi malacpersely, neked semmi se jó. Mégis mi állna jól nekem, szerinted?

beacska 2012.01.20. 12:15:01

@ELP: :D "és tartsd szárazon a puskaport"...ezt én is írtam itt már :DDD csak vmi egész másra

ELP 2012.01.20. 12:23:16

@beacska: Figyelj az is lehet h a végéig megnyitjuk a III. ukrán frontot , kell a lőpor! :)))

ő-szinte 2012.01.20. 12:26:38

@pushpang: Nem tudom:-) Azt neked kell érezned, hogy te milyen vagy. Látod én megálmodtam, és megcsináltattam:-DDD Szerintem ez elég kifejező és illik hozzám, hehe
Olyan legyen, ami frappáns és tükröz téged:-)
Látod, Pufi is megtalálta, és ez annyira jól áll neki! Olyan szép az arca:-)))
Szerintem:-)

Torzonborz Torkosborz (törölt) 2012.01.20. 12:36:04

@oázis:

Téged ki kérdezett?
Fogadatlan prókátor vagy?
Nem tetszik a véleményem?

Először is: Mivel c.i.g.á.n.y.t nem írhatok, mert Magyarországon ez tilos, ezért muszáj valamilyen más módon kifejezni magam.

Másodszor: Te még nem jártál ennek a blognak a tájékára sem, mikor én már igen. Legfeljebb nem mindig követem az eseményeket, ezért nem szólok hozzá ahhoz, amit nem láttam vagy nem éri el az ingerküszöböt.

Harmadszor: Akkor hogy a lelked megnyugodjon, átfogalmazom a mondatomat.

Ha valaki elmagyarázná nekem, hogy a bajuszos úriember, aki a szoliban magára barnult, miért örült annyira a lila kendőnek...

Csak azért kérdem, mert az már nyílt titok, hogy a kicsi, zöld golyókat eszegető Csaba nyeri meg a játékot, így a látszólagos védelem csak időhúzás a többiekre nézve.

Értem én, hogy le kell húzni még néhány (tíz)ezer sms-t pár ezer alul művelt nézőtől, de akkor is!

De a Retek Klub rabszolga-szerződéseinek néhány tartalmi elemeit már ismerve, azért azt megnézem, amikor a Tuja gyerek két nyomozati akta felett görnyedve ad interjút a Fókusznak!

Remélem, ez már szalonképes...

kamarti 2012.01.20. 12:37:40

@Tjuca: csak a belevalóra értem haza, és csak utólag néztem vissza az öfit és nem olvastam vissza a műsor alatti kommenteket
csak megörültem, hogy bejött a tippem :)

amúgy sztem ez a tréning sok újat nem hozhat (bár nyilván nem véletlenül húzzák egész héten), mert nagyjából mindenki tartotta magát az eddigiekhez (mi mást tehetnének?): Kinga fintorgott és a szemeit forgatta, Eszter visszafogottan pislogott dühében majd kislányosan összehúzva a vállait magyarázkodott a riportban, Vera őszinte, Atti meg a szokásos móka: ő nem, aztán mégis, de nem úgy.
nekem az se újdonság, hogy miközben Fecót napok óta nyúzzák így vagy úgy, hogy valljon színt, Ati Kingát oktatja, hogy színt csak az amatőrök vallanak stb.

szóval a magam részéről egyikük megítéléséhez sem tett hozzá semmit a dolog, de ettől nem hülyézem a nőt :)

kamarti 2012.01.20. 12:43:12

@Metálszív: ettől most jobban érzed magad?
mert akkor kétségtelenül megérte...

Tjuca 2012.01.20. 12:44:31

@kamarti: én sem hülyéztem le. a munkáját végzi.

kamarti 2012.01.20. 12:45:39

@Tjuca: ezzel egyetértek. de azért ezzel a kis de nem mókával elég sokakat megvezet ott bent (meg itt kint), valljuk be

avanivi 2012.01.20. 12:47:55

Négy hónapja egymást elemezgetik ,naponta összevesznek ki a nagyobb hülye, és amikor végre nyugalom van, akkor jön a csapatépítés ,Kata néni majd segít keverni a kakit.

avanivi 2012.01.20. 12:49:31

@pushpang: Lemaradtam, most olvasgatok vissza:)))

kamarti 2012.01.20. 12:51:27

@Tjuca: tudom, nem is rád gondoltam
hanem mondjuk a szerkikre. csak még nem tudom eldönteni, hogy konfliktust akarnak-e generálni ilyen görcsösen, vagy a nő tulképpen a Macskafogó nagy találmánya, és azért küldték be :)

arkangyal44 2012.01.20. 12:58:44

Mórickáékhoz tanfelügyelők érkeznek oroszórára, és beülnek a leghátsó padba, Móricka mögé. Zajlik az óra. A tanár néni felír egy mondatot oroszul a táblára:
- Na, gyerekek, ki tudja lefordítani?
Néma csend, az osztály meg van illetődve, egyedül Móricka jelentkezik. A tanár néni gondolkozik: Móricka világéletében csont hülye volt az oroszhoz, de talán most, most megmenti az órát! Felszólítja:
- Na, mit jelent a mondat?
- Azt, hogy "Figyeld milyen jó segge van a tanárnőnek!"
A tanárnő elvörösödik, dühösen rákiabál:
- Nem elég, hogy buta vagy, még szemtelen is! Azonnal ülj le!
Móricka leül, de közben hátraszól a tanfelügyelőknek:
- Minek súgnak nekem, ha maguk sem tudnak oroszul?

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 13:00:12

@Metálszív:

tévedsz, ugyanis én Hajni működését a vv4 óta kísérem figyelemmel, és nagyon nagyra értékelem... keresd csak vissza az ottani hozzászólásaimat, ha nem hiszed.

de ha csak most csatlakoztam volna, akkor is azt gondolom, hogy a rasszista megnyilvánulásaidhoz keress egy alkalmas blogot.

Sajnos van belőlük bőven az éterben!

ez itt nem erről szól.

További szép napot.

beacska 2012.01.20. 13:03:39

@arkangyal44: :DD

tegnap a fiamék röhögcséltek Etika órán. A tanárnő megkérdezte, mi olyan vicces. Mire a fiam barátja:
-Ismeri a viccet, ami úgy kezdődik, hogy "Két pápa beszélget"?
-Nem, hogy van?
A tanárnő bután nézett, az osztály meg röhögött rajta :DDD

Ez közvetlenül azután történt, hogy Etika néni elmagyarázta milyen szépen kiállt OV. Brüsszelben a magyarok mellett, és milyen jó, hogy ilyen Miniszterelnökünk van...:DDD

....és még csak 17 évesek ;DDD

arkangyal44 2012.01.20. 13:06:46

A hét törpe a Vatikánba látogat, és mivel ez egy igen nagy esemény, fogadja őket a pápa is. Morgó vezeti a csapatot, amikor üdvözli őket a pápa, és megkérdi :
- Morgó, kedves fiam! Mit tehetek érted?
- Excellenciás uram, lenne egy kérdésem. Vannak a Vatikánban törpe apácák?
- Nem, itt nincsenek törpe apácák - mondja a pápa rövid gondolkodás után.
Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztán Morgó pillantására mindannyian elcsendesednek.
- Akkor, kegyelmes uram, Európában azért van néhány törpe apáca?
- Európában sincsenek - válaszol ismét a pápa.
Erre aztán az összes törpe elkezd vihogni, de Morgó megint csak elnémítja őket a pillantásával.
- Uram, azért a világban csak vannak valahol törpe apácák?
- Nem. Morgó, sajnos, egyetlen törpe apáca sincs a világon!
Ekkor már egyik törpe sem bírja röhögés nélkül, mind a hatan a földön fetrengenek, csorog a könnyük a nevetéstől, a térdüket csapkodják.
- Basszus, akkor tényleg egy pingvinnel szeretkeztem

kamarti 2012.01.20. 13:07:45

@beacska: hm, az is megváltozott volna a közoktatási tv-ben, hogy az iskola nem politikai terep? nem tudtam... (már a mezei tanárokra gondolok persze, nem az osztályfőnöki órát tartó kisdoktorokra, meg brüszeli szabadságharcosokra)

és persze a kérdésem valójában költői, mert már 2006-ban is ment az agymosás egyes tanarak részéről, már az általánosban is

ő-szinte 2012.01.20. 13:08:49

@Metálszív: oázis és brr ugyan az a személy és fut még más nicken is... hagyd a faszba, egy kretén:-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.20. 13:11:31

Nemtom volt-e már, de a szerkiknek azért van humorérzéke :DDD
valovilag.hu/video/155749

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 13:17:51

@King of Shadows:

Ezt most minek?

Iszonyú hálás vagyok a szüleimnek, hogy nem neveltek rasszistának, és sajnálok mindenkit, akit sikeresen annak neveltek, de hagyjuk is,

inkább elküldenléd nekem a tegnapi onlányt? bár az elejét láttam, csak uncsinak tűnt, úgyhogy mentem aludni...

@MagasMacska:

azt gyanítom, hogy így akarja magára tetetni a jelet attila, hogy durvázik csabával,

(sehivel és eszterrel való udvari beszélgetés miatt gondolom így) kérdés, hogy csaba beveszi e és rak e rá jelet, vagy marad eszternél, mivel őt gondolja igazi ellenfélnek, meg attila valahol imponál neki, hát meglátjuk vasárnap, hogy sikerül e attilának pár embert magára haragítania..

(sehi megmondta, hogy ő most már gyanakodna, hogy csak azért durvul vele, hogy rárakja a jelet, tehát nem fogja semmiképpen)

akkor szúrta el attila, amikor gyakorlatilag ledumálta esztert a jelrakásról, és iingát meg nem utasította, hogy őt küldje párbajozni, szóval volt már rá lehetősége, csak megijedt és nem vállalta, lehet, hogy most már késő..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 13:18:28

@ő-szinte: ti honnan tudjátok, vélitek, h vki több nicken nyomul, változtatja a nevét?:)

@arkangyal44: ez is szar vicc volt:) Bocsi, azért szeretlek:)

@beacska: van ilyen, h etika óra?:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 13:20:17

@Papucs Orrán Pamutbojt:

és ez változtat valamennyit veráról alkotott véleményeden vagy maradsz a szimpatizátorok között?

bocs, ha rosszul emlékszem, és nem is vagy vera-fan...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 13:21:27

@King of Shadows: a vérfarkasok már csak ilyenek:)

@Papucs Orrán Pamutbojt: volt:)

Ettől fagyott le kétszer is tegnap a gépem:)

arkangyal44 2012.01.20. 13:21:36

@ladyandhenk: Keresek jót :))ja és én is szerizlek :))D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 13:23:01

@Dragonair: nem leszünk ANNYIRA blog függők?:)

Várjuk epedve az ÉH2-t?:)

nowo 2012.01.20. 13:24:07

@beacska: ebből persze egyenesen következik,hogy a még csak 17 éves fiadék milyen okosak,a tanárnő pedig milyen hülye...
Szép és grat!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 13:24:23

@arkangyal44: amúgy szívesen vettelek be a kis csapatba éjszaka:P

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 13:27:58

@Dragonair:

megírjuk a világ első blog-valóságshowját..

megkérjük Baltást, hogy legyen ő a műsorvezető, nála lehet majd jelentkezni, aztán a résztvevők elkezdik kiszavazni egymást, csak az szólhat hozzá a bloghoz, aki bennmarad, (vagyis, akit még nem szavaztak ki... viszont az utolsó körben az összes eredeti résztvevő szavazhat a nyerőre... a díjat összedobjuk...

mindennap más előre megadott témáról lehet majd beszélgetni...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 13:28:33

@nowo: nem kell ezt annyira komolyan venni:), még csak 17 évesek...

Amúgy a probléma inkább az órán politizálással volt!

Emlékszem, 2002-ben a választások előtt (katolikus gimnázium) nagygyűlést!!!! tartott az egyik párt, aztán nekünk melegen ajánlották, h menjünk el...Persze, h véletlenül hulla beteg lettem...A politika nem iskolába való!!!

A 17 évesek meg ilyenek, főleg, ha nem tartják sokra az adott tanárt, ez esetben az etika tanárt!

arkangyal44 2012.01.20. 13:30:26

Két öreg kártyázik az öregek otthonában, mint minden nap már 35 éve. Egyiküknek állandó problémája van a kártyalapok megjegyzésével, így állandóan a felesége segít neki. Egyik nap azonban teljesen egyedül játszik, minden lapra emlékszik. Megkérdi a barátja:
- Öregem, ezt meg hogyan csináltad?
- A feleségem beíratott egy memóriafejlesztő iskolába, azóta semmi gondom a memóriámmal.
- És mi a neve ennek az iskolának?
- Ööö... hogy is hívják azt a virágot, ami szúrós és vörös színű?
- Rózsa.
- Hé, Rózsa, mi a neve annak a memóriafejlesztő iskolának?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 13:31:55

@beacska: @nowo: ja, azt kihagytam, hogy volt idő, amikor 2 pápa volt hivatalban...Ki melyiket ismerte el, ugye...Tehát akkora hülyeséget nem "mondott" a tekintetével a tanár....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 13:33:31

@arkangyal44: ez aranyos volt:D

Jó már a Bentley? A számlát is kifizetted?:)

nowo 2012.01.20. 13:36:53

@ladyandhenk: szerintem tanárt nem röhögünk ki.
Vagy legalábbis nem kell a gyereknek igazat adni ebben.
Ha nem tetszik az iskola,át lehet iratni egy másikba.Rengeteg gimi van,amivel lehet kísérletezni.
Én legalábbis ezt tenném.

ő-szinte 2012.01.20. 13:37:55

@ladyandhenk: Bébi! Van szemed, kinyitod és nézel vele:-) Aztán összerakod a látottakat:-DDD
Érted?:-)

ő-szinte 2012.01.20. 13:40:18

@ladyandhenk: Lesz ami itt tartson minket:-DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 13:41:30

@arkangyal44: ezt csak neked, remélem, te nem így szobrászkodsz:D

Az öreg székely nekiáll reggel egy nagy farönköt faragni. Elmegy a háza előtt a szomszédja és megkérdi:
- Mi lesz abból, szomszéd?...
- Ebből, fiam, gerenda! - válaszol a székely.
Nem sokkal később a szomszéd megint elmegy a ház előtt, látja, hogy az öreg még mindig nagy munkában van, ugyanazt a rönköt faragja egyre kisebbre.
- Hát mégis, mi lesz ez szomszéd?
- Ebből, fiam, kocsirúd.
Dél tájékán a székely térdig érő forgácsban ül, és még mindig farag. A szomszéd újra kíváncsiskodik:
- Mi lesz ez?
- Ebből, fiam, székláb.
Estefelé már nagy forgács gyűlik össze az öregnél, de ő még mindig farag. A szomszéd naná hogy ismét érdeklődik:
- Kicsi ez széklábnak is, mégis mi lesz ez, szomszéd?
Mire az öreg:
- Ebből, fiam, fogpiszkáló... ha el nem cseszem már megint...

ELP 2012.01.20. 13:43:17

@ő-szinte: Aztán jól benézed,,:)))) bocs nem hagyhattam ki:))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 13:44:06

@nowo: persze, biztosan igazad van, de ne mondd, hogy te soha életedben nem röhögtél ki egy tanárt sem. A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni.

@ő-szinte: én figyelek, zömiben, de nem veszek észre ilyeneket, vagy nem akarok, én bízom az emberekben:D Tudom, naiv vagyok:D

MagasMacska 2012.01.20. 13:49:39

@Brr: Már megtanulhatta volna, hogy Csaba észjárását nem tudja befolyásolni. Önjáró a pasas.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 13:51:38

@Brr: El...

youtu.be/uh2_dG7Fnuw

Te mondtad rá, hogy bérfarkas, az ott meg egy bérfarkas akcióban.

ő-szinte 2012.01.20. 13:51:59

@ladyandhenk: Hát, akkor eléggé:-DDD még nálam is naivabb...DDD pedig sokszor nehéz überelni, hehe
Akkor figyelj, és tanulj:-)

kamarti 2012.01.20. 13:52:26

@nowo: azért alázatos szolgát nem kell a gyerekből nevelni, se álszentet, és főleg nem rohannék másik iskolába a gyerekkel 1 hülye tanár miatt (mert feltehetően ott is lesz pl.)
ez sztem a másik véglet, amit írsz
(bár az órán röhincsélésnek, meg a tanár politikai tisztánlátásának/hülyeségének sztem ebben az esetben sem sok köze volt egymáshoz.)

arkangyal44 2012.01.20. 13:53:29

Barry és Will rendszeresen együtt golfoznak. A szokásos szerdai játék közben azonban kénytelenek folyton leállni, mert az előttük haladó két női játékos minden tóba és homokcsapdába beletalál, és csak araszolgatnak a pályán.
Végül Barry azt mondja:
- Ez így katasztrófa, odamegyek, megkérdezem, megelőzhetjük-e őket. El is indul a nők felé, de félúton megáll, sarkon fordul, és vörös arccal érkezik vissza.
- Nem tehetem. Az egyik a feleségem, a másik a szeretőm. Inkább te menj oda.
Will elindul a nők fele, de ő is megáll félúton és visszafordul:
- Háááát , erre mondják, hogy kicsi a világ...

ő-szinte 2012.01.20. 13:53:43

@ELP: hehe,:-D más szituban lehet, hogy úgy van:-DDD
De ebben a konkrét esetben, nem:-) ezt nem csak én látom...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 13:56:44

@arkangyal44: ez nagyon jó:D:D:D:D Ez nagyon tetszett, fejlődsz:D

Három bűnözőt halálra ítélnek. eljön a kivégzés napja, villamosszék általi halálra ítélték őket.
Beültetik az elsőt a székbe, a fegyőr megkérdi tőle:
- Az utolsó szó jogán kíván valamit mondani?
- Igen. Én hiszek Istenben, és tudom, hogy meg fog engem védeni a haláltól.
Meghúzzák a kart, erre nem történik semmi, gondolják a fegyőrök magukban, hát ezt megvédte Isten, ezért szabadon engedik.
Hozzák a következőt, tőle is megkérdezik, hogy az utolsó szó jogán kíván-e valamit mondani. Azt mondja az elítélt:
- Én a Harvard egyetem jogi karán diplomáztam, és tudom, hogy az igazság, és a jog Istene meg fog védeni a haláltól.
Meghúzzák a kart, nem történik semmi. Hát ezt is szabadon engedik.
Hozzák a harmadikat, neki is felteszik a kérdést, ő erre azt feleli:
- Én a Műszaki Egyetemen végeztem, és tudom, hogy amíg azt a két dugót nem dugják be, itt nem lesz kivégzés!

Befejeztem, mert még valakinek nem tetszik:)

@ő-szinte: ha valakit kitiltanak, mindenképpen kommunikálni akar, oké, de amúgy minek?:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.01.20. 14:05:04

Kész! Fecó nyerje a 70 misit. Ebből a brigádból én másnak nem adnám nyugodt szívvel.

ELP 2012.01.20. 14:17:15

@ő-szinte: Igen , sok mindent észre lehet venni ha jól figyelsz.
A helyzetek között meg tényleg van különbség :))

ő-szinte 2012.01.20. 14:27:19

@ladyandhenk: Mert azt hiszi, ha több néven van jelen egyszerre! akkor jobban tudja befolyásolni az embereket...
Szánalmas:-)

julcsi29 2012.01.20. 14:29:55

@ladyandhenk:
Jó reggelt!
Az utolsó vicc nagyon ütött! :P :DDD

julcsi29 2012.01.20. 14:31:22

@arkangyal44:
Szia Angyalka! :)
Ladynek igaza van,fejlődsz,egyre jobbak! :))
Szóval mi van a Bentlyvel? :DDD

julcsi29 2012.01.20. 14:33:14

@beacska:
Szia!Ne sírdogálj! :)
Vagyunk így ezzel páran,de nem éri meg!
Mosolyogj! :))))

foxglove (törölt) 2012.01.20. 14:35:07

sziasztok!
le kell állnom a vvről, verával álmodtam! Tejesen bekattant, aztán öngyilkos lett, levetette magát egy szakadékba.:O

ELP 2012.01.20. 14:40:04

@foxglove: szeva,,,,két heti koplalást és egy kiadós gyónást tudnék javasolni:)))

foxglove (törölt) 2012.01.20. 14:43:13

@ő-szinte: ne röhögj mogyi, félelmetes volt!:D

ő-szinte 2012.01.20. 14:43:19

Na léptem, majd este jövök:-)

Tjuca 2012.01.20. 14:43:51

@foxglove: amennyiben nő vagy, vegyél egy terhességi tesztet. :-P

Tjuca 2012.01.20. 14:47:02

@foxglove: bocs, visszaszívom. nem gondoltam át. :-( ne hari.

foxglove (törölt) 2012.01.20. 14:53:14

@Tjuca: nem harizom:) nem te voltál az, aki itt egyszer pufiról álmodott?:)

Tjuca 2012.01.20. 14:53:34

@foxglove: :-))) nagy kő esett le a :-) láttán. hát mert rémálmok jellemző tünetek szerény megfigyeléseim alapján. minél nagyobb baromságokat álmodik az ember, annál biztosabb, hogyha nem csapta el a gyomrát, és nincs ki a stressztől, és még nő is, és alkalom is adódik, akkor hát na... :-O)

hogy én miket álmodtam, ehh, ha azokból filmet csinálnánk nem lennének filléres gondjaim. :-)))

Tjuca 2012.01.20. 14:55:25

@foxglove: nem. :-P én már nem fogok baromságokat álmodni. ööö :-P :-) vagy :-( nem tudom. viszont én hallgatom a gyerekeim álmait, pl. böfögős sellőkről. :-) na az se kutya. :-)))

foxglove (törölt) 2012.01.20. 14:55:57

@Tjuca: hát a stressz sajnos elég rendesen közrejátszik, úgyhogy megvan a magyarázat...

ELP 2012.01.20. 14:55:59

@foxglove: Hát majdnem az lettem ,,,de még sem :))

foxglove (törölt) 2012.01.20. 14:57:04

@Tjuca: böfögős sellők?:D ez nagyon aranyos:)

Tjuca 2012.01.20. 14:57:15

@foxglove: ez egy érzékeny téma, és most előbb járt a szám, mint az eszem. senkit nem szeretnék bántani, mert ha valami, ez nagyon fájó pont tud lenni, ezt tudom. :-( na de örülök, hogy :-)

foxglove (törölt) 2012.01.20. 14:58:02

@ELP: ne szomorkodj, a doktori címeknek manapság (az elmúlt héten főleg) eléggé lecsökkent az értéke;)

ELP 2012.01.20. 15:04:25

@foxglove: Dehogy szomorkodom,,majd ha nagyon kell és sok pénzem lesz veszek egyet :)))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 15:08:20

@King of Shadows:

FBM apukája találta fel a vérfarkast, én csak tőle idéztem... kedves a papa, de ez nem elég hogy FBM nyerjen..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 15:19:57

@ő-szinte: akkor én bizonyára sok emberrel társalgok, de mégis csak eggyel:P, tök jó:):):)

@julcsi29: szióka:)

Ugye, h fejlődőképes angyalka?:)

Hódos Hajnalka 2012.01.20. 15:23:59

Na az van, hogy háztartási gép vásárlás és madridi pacalozás miatt vagy NAGYON KÉSŐN lesz ma poszt, vagy holnap dupla, az van. Osztakkó most nekiindulok a világnak.
Csók.

2012.01.20. 15:46:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Házastársi gépet olvastam :DDD

@foxglove: Gyónok, én egyszer álmodtam Atibogyóval, a hátát masszíroztam... (megnyílik a föld smilye)

nosce 2012.01.20. 15:55:35

@szerivan:
"Házastársi gépet olvastam :DDD"

az mi lehet? vibrátor ? :)

csicserierika 2012.01.20. 16:13:53

@ladyandhenk: szerintem priviben megdumcsizzák,onnan tudják.
Így könnyű kérem alássan :)

foxglove (törölt) 2012.01.20. 16:15:44

@szerivan: Elp doktor úr majd felállítja a... diagnózist.

Talpig Jimmy 2012.01.20. 16:19:01

@szerivan:
"Gyónok, én egyszer álmodtam Atibogyóval, a hátát masszíroztam... (megnyílik a föld smilye) "
50 GB RAM-mal illene tudni, hogy helyesen: smiley LOL

2012.01.20. 16:24:41

@Talpig Jimmy: FB+ gyónás közben betűcsere teljesen normális! Le tudom helyesen írni, de hogy megszórlak vasárnap az fix.
@foxglove: Több együttérzésre számítottam :)

ő-szinte 2012.01.20. 16:28:44

@szerivan: Attival álmodni nem gáz:-)
Viszont Verával...az már kivizsgálásért kiált:-)

2012.01.20. 16:29:11

@ő-szinte: Szia mogyi! Látod hogy a félszerzetek falkában támadnak?
@Talpig Jimmy: EZ MI?

2012.01.20. 16:30:05

@ő-szinte: Rosszul klónoztatta magát a hobbit :)

nosce 2012.01.20. 16:32:45

@ő-szinte:
"Viszont Verával...az már kivizsgálásért kiált:-)"

Miért ? újévben Verával álmodni, sok orális sexet jelent :)

foxglove (törölt) 2012.01.20. 16:35:04

@szerivan: semleges maradok, mert nem tudhatom, hogy happy end lett-e a vége.

ő-szinte 2012.01.20. 16:35:52

@nosce: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na ja!:-D

ő-szinte 2012.01.20. 16:37:54

@szerivan: Faszomatbazdmeg, ilyen pogik ezek:-)

Talpig Jimmy 2012.01.20. 16:39:08

@szerivan: én nem akarok kimenni :(
menjen az Atti!

nosce 2012.01.20. 16:40:05

@foxglove:
"semleges maradok, mert nem tudhatom, hogy happy end lett-e a vége."

jó maszírozónál mindig happy end a vége :)

foxglove (törölt) 2012.01.20. 16:40:06

@szerivan: és még milyen falkában. egy kedves kommentelő társunk nemrég megosztotta a hírt, hogy a kutailaci feltalálta a vérfarkast.

nosce 2012.01.20. 16:43:57

@foxglove:
akkor szerivan nem jó masszírozó ? :)

mézescsók 2012.01.20. 16:45:06

@mokamini: Van azért valami köze a valósághoz, de nem túl sok. A munkahely hasonló, nem választott, hanem készen kapott közösség. Ott is össze lehetsz zárva időd nagyrészében 15 idiótával, akikkel képtelen helyzetekbe keveredsz. Tudom, hogy vannak persze különbségek, ezeket most inkább nem részletezném. A valósághoz akkor lenne köze, ha valós élethelyzetekben kellene létezniük a lakóknak, de a villának ehhez semmi köze. Ha az az alapvető szándék, hogy a játékosokat ne terheljük a mindennapi élet csip-csup nyűgeivel (meló, család, bevásárlás, közlekedés, hülye szomszéd, áramszámla, stb.) és így mutassák meg csupasz (képletesen) énjüket, akkor érteném az elnevezést - valóságshow -, de annak sem felel meg. Mert itt általában nem a valóságos személyiséget mutató a nyerő, hanem az, aki leginkább befolyásolni képes a többieket - saját céljai érdekében.
Ennyi idő alatt persze szerepet játszani szinte képtelenség, de azért a nyeremény nagy motiváló tényező.

@Binbir gece: Nem képességfejlesztő, hanem életvezetés tanácsadó. Hatalmas humbug az egész. Az efféle tanácsadók nem arra vannak, hogy kidumáljanak belőled egy halom traumát, mindazt a görcsöt, amitől olyan lettél, amilyen vagy. Az életvezetési tanácsadó nem ad tippeket, programot, tanácsot, hogy mit csinálj, hanem az a cél, hogy téged vezessen rá, hogy magad jöjjél rá a megoldásra és mindezt úgy éri el, hogy kérdez. Vagy legalábbis valami hasonló.
Namármost: szerintem a nő rosszul kezdte el. Azt kérte, játsszák el, hogy milyen a másik. Ettől mit várt? Hogy mondjuk Vera ráismer magára, hogy milyen elviselhetetlen perszóna? Ugyan.
Attilának tök igaza volt, hogy nem akart részt venni benne. Vajon mi presszionálta volna arra, hogy kiadja magát, felfedje a belső énjét? Különös tekintettel két körülményre:
- az életvezetési tanácsadónak nem ez (a belső én feltárása) a célja, legfejlebb egyik eszköze
- a játék taktikai jellegével szöges ellentétben áll.
Nem azt akarom mondani ezzel, hogy ez a játék a csalásra és mások átverésére épül, de nem is a színtiszta igazságra, őszinteségre, becsületességre, jóságra (sic!), stb. Sokkal inkább arra, hogy a nyeremény érdekében mennyire tudom befolyásolni a társaimat, úgy, hogy ebből én kerüljek ki győztesen.
Szóval azonkívül, hogy a tanácsadó hölgy lehet szimpatikus - bár nekem nem volt az -, de a bemenetele abszolút felesleges. Különben nemcsak Attilának voltak ellenérzései ezzel kapcsolatban.

nosce 2012.01.20. 16:45:50

ki kér minyomot ? :)

mézescsók 2012.01.20. 17:08:40

@ladyandhenk: A tanárt ki lehet röhögni, sőt kell is, ha barom, de saját jól felfogott érdekében ezt a bölcsebbek nem face to face teszik.A gyerekek tényleg kegyetlenek bírnak lenni, de ez nem kegyetlenség kérdése. A vicc egyébként nem rossz, de azért 100 emberből 80-nak nem esne le azonnal, hogy két pápa nem szokott lenni egyszerre.
@nosce: Egyébként legalább eldölt egy vita, ami izgalomban tartotta itt a fórumozókat. Ugye azon polemizáltak többen, hogy valósak-e a felvételek, amin Vera szerepel vagy manipuláltak. Na, most Vera testvére nem azért akar pert indítani, legalábbis a bulvár szerint, mert durván megrágalmazták a testvérkét, hanem azért, mert a felvétel napvilágra került. Szóval, akiknek kétségei voltak eddig, azoknak ne legyen a továbbiakban.
Az minden kétséget kizáróan bebizonyosodott egyúttal, hogy Vera bizony tudatosan hazudik, amikor hatalmas erkölcsi fölénye miatt földbe döngöl másokat arra hivatkozva, hogy ez az Ő elveivel nem fér össze. Hogy mit kapott tőle Eszter is, holott alapja nem volt rá.
A nő szerintem nem beteg, sőt. Nagyon tudatosan alakítja azt a szerepet, amit magának kitalált: a MMKK őszinte, erkölcsös, érzékeny nőét, akit tisztasága, mérhetetlen erkölcsi fölénye miatt nem értenek meg és utálnak a villában. A hülyéje csak arra nem jött rá, hogy míg a villalakóknak - lévén kevesebb információjuk - nincs érvük vele szemben, addig a szavazóknak van. Őszintén remélem, hogy most kijelölik vagy kihívják és kint is marad. Ebben a nőben ennyi volt.

avanivi 2012.01.20. 17:11:59

Volt már az a link,hogy :Botrány ! Fecó felesége fecseg ?

sogeking 2012.01.20. 17:22:14

@Tjuca: szerintem tetoválás :)

rianna 2012.01.20. 17:33:33

@mézescsók: én csak 2 percet láttam ebből a nőből, de ugyanarra a következtetésre jutottam, roppant idegesítő volt :) Bár valszeg azt kapta feladatul, hogy egymás ellen ugrassza őket, ehhez azonban Famke Janssen a Nip/tuck-ban sokkal jobban értett :)

@avanivi: ezesetben én hajlok arra, hogy elfogadjam a sajtós magyarázatát.

sogeking 2012.01.20. 17:36:52

@rianna: Famke Janssen kedvéért én is összeveszek bárkivel :)

az én rózsám vasutas 2012.01.20. 17:39:13

Na ugye, tudtam hogy Fecóék értenek a fészbukhoz. Gonosz pletyka, hogy egy egész stáb mutatja meg nekik hová kell brekegni.

@mézescsók: Értettem. Nem képességfejleztő, életvezetési. Valamit nagyon benéztem és már nem elöször.

mézescsók 2012.01.20. 17:42:30

@rianna: Famke Janssen nem is kérdéses. A tanácsadónőnek azonban igazásól összeugrasztania sem sikerült őket. De Te legalább 2 percet láttál az öfiből. A hölgy azonban szerintem az egész VV-ből egyet sem.

Tjuca 2012.01.20. 17:52:52

@sogeking: visszértetkó? :-O elég ronda.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.20. 17:53:24

@mézescsók: Vera belekóstolt ebbe a szórakoztatóipari szegmensbe, nem jött be neki, továbblépett, fogadjuk el, hogy Vera most így gondolkodik, minden ember változhat. Ettől senki sem rosszabb vagy jobb ember. A nővérének meg igaza van!

@rianna: Nekem nagyonis rokonszenves nőnek jön le ez az életvezetési tanácsadó!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 17:53:45

@avanivi:

nem tartom valószínűnek, hogy angéla bármiről tudott, valszeg ez ugyanolyan kacsa, mint az, hogy olivér tudott róla, fogalma se volt a BV-ben, csak elfelejtette, hogy a vv5-ben a védettséget az arénában szerzik, és nem azé a védettség, aki megnyerte az előző párbajt, ahogy az a vv4-ben volt... (mert a védettséget élvező játékos dönt egyenlő szavazat esetén), de azonnal korrigálta magát még akkor a BV-ben...

annyira átlátszóak ezek az álhírek!

az ide bemásolt facebook oldal októberi bejegyzéseket mutat, de a dátumtól függetlenül bárki felmehet angéla nevével és nyithat egy fiókot, feltehet angéláról egy fényképet és hozzászólhat... olivér folyton panaszkodott, hogy több tucatnyi hamis oldalt nyitottak az ő nevével fényképével, és mindenféle álinfót terjesztettek, sat sat...

nem tartom valószínűnek, hogy angéla kockáztatná fecó lehetőségét a főnyereményre, az egész hír egy nagy hírcsárdás humbug, csak épp nem vicces...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 17:55:28

@Peter_Cs: Feltéve, hogy nem Gigi kódnéven működik az illető. Igaz? Vagy erről kérdezzük meg a Bagózó Évát? :S

sogeking 2012.01.20. 17:56:03

@Tjuca: nem baj, majd dob rá egy matricát

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 17:56:58

@Peter_Cs:

már olvasni tudom a programozód gondolatait! lefogadtam volna, hogy szimpatikus lesz a programodnak ez a nagyon korlátozott képességű nő,

a másik pszichológosnő, aki nyilatkozni szokott a műsorról sokkal szimpatikusabb és realistább..

avanivi 2012.01.20. 17:57:01

@Peter_Cs: Nem jobb,tehát ne kurvázzon másokat.Ribizligizi !!
Ez az alap.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.20. 17:59:33

@Brr: Olivér az élő adásban szét volt csúszva, nem volt képben, Vera nővére, Zsuzsa javította ki.

@King of Shadows: Gigire és Évára is ugyanez áll!

rianna 2012.01.20. 18:03:10

@Peter_Cs: ezen nem csodálkozom, a nehéz természetű nőkhöz való vonzódásod okán:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 18:04:54

@Peter_Cs: "Gigire és Évára is ugyanez áll!"

Ezt az Anettka is tudja? Csak mert a VV4 alatt teleordibálta a fél internetet (meg a sajtót) Gigi pólójáról. És a Zéva még most is Gigire kiabál...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.20. 18:11:33

@avanivi: De ha Veronika úgy viselkedett, akkor ne mondja meg Vera a frankót?

@King of Shadows: Tudja a veszett macska!

inmemancsi 2012.01.20. 18:14:50

sziasztok, szeretném ezúton megköszönni az éjszakai műszaknak a szavazatokat!

avanivi 2012.01.20. 18:15:44

@Peter_Cs: Ne mondja meg, mert semmi köze hozzá !!

MagasMacska 2012.01.20. 18:21:06

@Peter_Cs: Ne! Mert ez a szálka és a gerenda esete! (Max, ha azt mondja, én aztán tudom, hogy úgy viselkedsze, mint egy, mert én is csináltam!)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 18:25:56

@Peter_Cs: Tehát Gigi visszamenőlegesen rehabilitálódott, értem. Még megvan az Anettka blogja, nem törölte (gondolom nem kell bemutatnom) és még mindig olvasható minden, amit odaokádott Gigiről. Akkor még nagyon is baj volt a pornózás, meg az, hogy a játékos azt nem kiabálja világgá.

Ja! Akkor még a takarítás is szitokszó volt, most már az is nagyon fontos lett.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 18:31:02

@rianna:

"ezen nem csodálkozom, a nehéz természetű nőkhöz való vonzódásod okán:)"

ezen a kifinomult hozzászóláson jót nevettem!

ELP 2012.01.20. 18:35:16

@inmemancsi: Szeva ,,,királylány választás van??:)))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 18:37:16

@Peter_Cs:

Veronika abszolút nem viselkedett úgy! Egy édes, kedves, vicces lány, (gyakorlatilag még egy kölök), aki megy az ösztönei és érzései után. Semmi olyat nem vettem észre a viselkedésén, ami indokolttá tehette volna a ribizligizizését, ami önmagában is visszataszító.. (mármint ez a szófordulat)

de számomra alapjáraton szalonképtelen, amikor az egyik nő ribancozza a másikat, (mert vera a szalonképest játssza hiteltelenül), nálam ez teljes hitelvesztés...

az én rózsám vasutas 2012.01.20. 18:38:10

@Peter_Cs: "Vera belekóstolt ebbe a szórakoztatóipari szegmensbe, nem jött be neki, továbblépett"

A belekóstolt találó kifejezés, nem gondoltam volna, hogy te írod le. De a folytatás már nem életszagú. Helyesen:
....ehhez már nem tudott jó képet vágni, így a továbbiakban szart a stábra. Mondjuk utóbbit szerencsére már nem mutatták.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 18:39:31

@Peter_Cs: "Olivér az élő adásban szét volt csúszva, nem volt képben..."

Ahhoz képest, hogy mióta megy ez a széria és csak néhány egyszerűbb szabály változott Proli még mindig nem zárkózott fel. Azért egy műsorvezetőnek legalább illene megtanulnia a szabályokat...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 18:44:01

@Brr: Vagyis ő a Villa színésznője? A művésznő?

inmemancsi 2012.01.20. 18:46:17

@ELP: szia:) áá dehogy az kingus, a mai világban jobb elfogadni a szabályokat, én viszont kérek szépen még kb 500 szavazatot:(( nálad mi a helyzet?

vallatas 2012.01.20. 18:47:24

elolvastam ezt a Fecós postr egyveleget...
elképesztő, hogy még bent van :-)
legalább most kiderült, hogy mennyi infót kapott kívülről ez a lúzer!
az rtl meg csak védi a seggét... szépen futtatják nem vitás.

vallatas 2012.01.20. 18:48:43

és ez a szerencsétlen pont védett lett mikor égett a ház.
persze, na húzzál haza szent ember :-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 18:48:43

@Peter_Cs:

a játék logikája ellentmond a csoportterápiás logikának, az utóbbiban mindenkinek (önként) fel kell vállalnia magát, ez a teraápia kiindulópontja és célja is egyben,

a vv játéknál azonban a teljes önfelvállalás nem kötelező, lesznek olyanok, akik pont egészen más stratégia mentén játszanak és haladnak a cél felé...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 18:50:19

@King of Shadows:

vegyesfelvágott... néha őszinte, máskor felvett szerep szerint játszik, de mindenképpen következetlen.

avanivi 2012.01.20. 18:51:21

@Peter_Cs: Ha a Vera témát most lezárod azzal, hogy beszéljünk Attilárol, akkor az a véleményem, hogy ki a f@sz akarna a hatvan kamera elött a személyes dolgairól beszélni, amikor naponta élveboncolják egymást.

julcsi29 2012.01.20. 18:52:06

@ladyandhenk:
Érdekes felvetés volt mindenesetre. :)
És engem is érdekelne a válasz. :)))

inmemancsi 2012.01.20. 18:56:03

jaj ez a szegény síelő lány :(( nyugodjon békében olyan kis szép is volt, meg ügyes:( drukkoltam, hogy jöjjön rendbe:(

rianna 2012.01.20. 18:58:24

@inmemancsi: pedig olyan rendes embernek látszik, nem tom miért szereti, ha kizsákmányolják:)

@Brr: én ilyen kis kifinomult vagyok akkor is, ha magamat adom:) *pillarebegtet*

@Binbir gece: :)))))))))

csicserierika 2012.01.20. 19:00:06

@ladyandhenk: a nyomozás állásáról jelentést kérek :)

avanivi 2012.01.20. 19:00:51

@vallatas: Fecónál egytől tízig skálán az Eszter kettes rosszember.
Gondolom a gyilkosok az egyes, Eszter a kettes.
Azt megkérdeztem volna tőle, hogy saját magát hova teszi.

inmemancsi 2012.01.20. 19:02:13

balázs rajongóknak: széf a coolon

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 19:02:16

@inmemancsi: párocskám alszik, pedig elintéztetném vele az IP cím módosítást:D, de egyet azért kapsz:D

@csicserierika: nyuszika, te is nyomozz, ne csak mi:D

csicserierika 2012.01.20. 19:03:54

@ladyandhenk: :P gondoltam, koromnál fogva én leszek a dandár tábornok :)

inmemancsi 2012.01.20. 19:04:00

@avanivi: de én ezt nem értem, nem láttam ezt a részt, de ha mennyire rossz ember 1-10-ig akkor a 2-es nem olyan rossz nem?

rianna 2012.01.20. 19:04:15

@inmemancsi: éjjel kettőkor szavaztam, most nem enged megint :(

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.20. 19:04:22

@Brr: Veronika?!!! Rozbajt lehet tőle kapni! Veronika ugyanis az egyik legocsmányabb játszmát játssza bent, gyengének, elesettnek és síkhülyének tetteti magát, affektál, nyögdécsel, csakhogy ne vegyék ellenfélszámba, ráadásul kapcsolatromboló, mindig befurakszik az éppen induló kapcsolatokba, hogy kitúrja a másik nőt belőle, ha már bent van, akkor meg érzelmileg zsarol, ez gyomorforgató!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 19:05:38

@vallatas: Ez egyéb kérdéseket is felvet, nem tudom neked eszedbe jutottak-e már? :)

Kinga ezért tudta, hogy le fogja győzni a Survivort, vagy nem?

Kinga nem szállt el magától, tudja, hogy Seri ellen kiesne. Honnan? Seri sosem párbajozott. Egyébként azzal is tisztában van, hogy Vera is legyőzné...

Az ügyvéd miért fél annyira a többiektől? Mégiscsak 70%, ugye...

@avanivi: 1100. :D

inmemancsi 2012.01.20. 19:07:20

@rianna: köszi szépen! igen egy nap csak egyszer lehet, - majd holnap is szólok:) de van akinek sok van az valamit mahinált

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 19:07:48

@Binbir gece: egész héten tök hüje voltál, de ez itt így, Peticsé beidézett mondatával együtt, a hét kommentje számomra.

inmemancsi 2012.01.20. 19:10:11

@ladyandhenk: köszi, minden képemre lehet:) én hülye azt hittem melóhelyről összeszedek 200 szavazatot/nap, aztán kiderült csak egyetlen egyet engedett ki, mert minden gép hálózatban van:((

én azt se tudom mi az ip cím:))- na de ezért tényleg ne keltsd fel!:)

inmemancsi 2012.01.20. 19:11:22

@pushpang: azért peticsé is hozzátett a szórakoztatóipari szegmenssel:))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 19:12:35

@inmemancsi: Megpróbálhatod újraindítani a gépet, akkor új IP-t kell kapnod (feltéve, hogy nem routerről megy).

inmemancsi 2012.01.20. 19:15:17

@King of Shadows: jaj köszi hát szerintem router, van egy doboz ami világít, de akkor ez az ip a net? és akkor wifivel más?

rianna 2012.01.20. 19:15:30

karlformetro.com/hu/view/cenf/2_kep

ez tegnap még benn volt a legjobbak között, iszonyú ronda és ötlettelen :D A leírásban meg az áll: tűl.

avanivi 2012.01.20. 19:16:44

@inmemancsi: Lehet, Fecó sem értette azért adott kettest ? :))

inmemancsi 2012.01.20. 19:19:01

@avanivi: bizony, mert ha azt kérdezem egytől tízig milyen szép vagyok és te azt mondod 2-es, akkor az az, hogy nem vagyok nagyon szép, na ezt lefordítva a rosszaságra..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 19:20:50

@pushpang: nocsak, szolidarítasz az olaszok mellett?:O

@inmemancsi: mindegyikre szavazgatok én:D

Nem keltem fel, megérdemli, h aludjon, pedig úgy rácsörögnék, csak úgy szívatásból is:D

ELP 2012.01.20. 19:22:19

@inmemancsi: Még 500? nahh akko nyomjuk:))
Milyen értelemben ," mi a helyzet?" . h én akarok e királylány lenni??:))

inmemancsi 2012.01.20. 19:22:29

@rianna: uu és 1101 szavazata van!! meg 44 like-ja

vallatas 2012.01.20. 19:22:31

@avanivi: gyilkos :DDD
@King of Shadows:
nem teszem már ezeket fel, mert tudom, hogy forgatókönyv van. :-) de, hogy Angéla ilyen pofátlanul és nyíltan elárulja, hogy segíteni fogja a párját erre az RTL ennek lehetőséget is ad :-) az vicc

nálam 0 alatt van a srác.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 19:23:51

@inmemancsi: Az lehet modem is, ennyiből nem tudom megmondani.

Ha külön felcsatlakozol vele, akkor más.

avanivi 2012.01.20. 19:24:18

@inmemancsi: Eszter elmondta neki, hogy egy a rossz,tíz a jó,akkor hova helyezi őt, erre válaszolt a Fecó, hogy kettes !

inmemancsi 2012.01.20. 19:25:50

@ladyandhenk: jaj köszi szépen! ne keltsd fel, én is imádok aludni

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 19:29:00

@vallatas: Azt én is gondolom, hogy forgatókönyv van, de akkor meg majdnem mindegy, hogy Angi mit csinál, nem?

inmemancsi 2012.01.20. 19:29:12

@avanivi: ja ok:), de lehet fecli így is félreértette
@ELP: köszönöm! hát csak úgy általában:))elemezgesd a napod, -milyen napod volt:) készüljünk az öfire:)

@King of Shadows: na kipróbálom, mindjárt jövök

ELP 2012.01.20. 19:33:06

@inmemancsi: Also , itt a szavazásnál kicsit trükközni kell , mindig új címmel kell menni,,
Átlagos , semmi extra nap , sok esővel :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 19:35:38

@ELP: esőőőőő?:O:O

Itt csak köd...

@inmemancsi: tessék szólni akkor az infósoknak:)

@julcsi29: büszke vagyok rád:)

julcsi29 2012.01.20. 19:37:57

@ladyandhenk:
Szerinted hogy tudnánk kinyomozni? :)
Van ötleted? :P :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 19:40:33

@julcsi29: nincs:) Egyelőre!:) Meg akkor nem ilyen nyíltan kellene:P

ELP 2012.01.20. 19:40:56

@ladyandhenk: Igen itt délen egész nap esik szinte,,,De tudod az ősi tengerész momdást: nincs jobb a rossz időnél! :)))

nosce 2012.01.20. 19:41:13

@inmemancsi:

azt kell csinálnod h kikapcsolod a routert aztán be és kb 3 perc múlva megint szavazhatsz, de már bent vagy a 100-ban :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 19:43:55

@ELP: itt, északon meg csak köd van:D

És büszkén jelentem, h a tegnap hatalmas hó (4cm se!!!!) elolvadt:D:D:D

@nosce: de nekem az IP címem mindig ugyanaz:O

julcsi29 2012.01.20. 19:44:13

@ladyandhenk:
Nálunk is esett majdnem egész nap! :)))
Köszönöm,de miért is? :DDD
Jó,akkor majd titokban. :) ;)

nosce 2012.01.20. 19:46:34

@ladyandhenk:
ha routered van mondjuk telecom akkor nem lesz ugyanaz, próbáld ki, a locális IP címed lesz ugyanaz, de itt nem az számít

ELP 2012.01.20. 19:46:53

@ladyandhenk: Nem is baj az , január , február,,itt a nyár! :))

inmemancsi 2012.01.20. 19:48:47

@nosce: te voltál tegnap éjszaka a szuper aranyos szavazó?:) ha igen, köszönöm szépen:)

hát a gépkikapcsolás nem ment, de ez így nem is jó, hogy magamra szavaznék:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 19:50:34

@nosce: UPC van! TP-link

@ELP: már ilyen hamar?:D

@inmemancsi: az nem soge volt?:D

nosce 2012.01.20. 19:51:40

@inmemancsi:
a gép kikapcsolás az nem jó azt a világító izét kapcsold ki majd számolj 3-ig és be és utána mondjuk 3 perc és szavazhatsz

nosce 2012.01.20. 19:53:16

@ladyandhenk:
"UPC van! TP-link"

UPC-t nemtom a tp-link a router..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 19:54:11

@nosce: tudom, h az a router, te:) Szimplán tájékoztattalak:)

inmemancsi 2012.01.20. 19:58:41

@ladyandhenk: nem sogeking szerintem a kontextus kereső volt, és hősiesen végignézte az összes pályázót:))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 20:01:33

@Peter_Cs:

azért a hülyeségre nem kötelező válaszolnom, ugye? ismétlem: veronika egy édes vicces lány, abba a hatba tartozik a vv5-ből, akivel jól kijönnék hasonló szituációban,

verával és kingával soha,

egyik súlyosan megrongálódott, és a permanens idegösszeomlás szélén tartózkodik, önuralomra csak alkalmanként képes..

a másik egy végletekig elkényeztetett, sikítozó dervis.. önuralomra az idő jelentős részében képtelen..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 20:03:04

@inmemancsi: ja, akkor nem szóltam:D

Az nem volt feladat, csak rád kellett szavazni:P

inmemancsi 2012.01.20. 20:03:21

@King of Shadows: köszcsi,
karlformetro.com/hu/view/cjzb/20120117

@nosce: kihúztam valamit,de nem tudom mit:)) és levertem egy üvegizét is a tengeri kavicsokkal, úgyhogy most üvegszilánkokat szedhetek:))

nosce 2012.01.20. 20:04:50

@inmemancsi:

kinek fizetsz elő a netre ?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 20:07:07

@inmemancsi: nem mondta nosce neked, h túlteljesítsd a feladatot:D

nosce 2012.01.20. 20:10:53

@King of Shadows:
észrevettem a 2 szavazatod :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 20:13:07

@nosce: Igen? Honnan? :O Ja, a számláló... :S

nosce 2012.01.20. 20:16:27

@inmemancsi:
az lehet h nem jó, de érdemes kipróbálni

inmemancsi 2012.01.20. 20:17:43

@ladyandhenk: mit csináljak, ha nyilvánvaló, hogy műszaki zseni vagyok

@King of Shadows: köszönöm szépen, mindegy én úgyse tudom mi az az ip:))

szélfúttahaj 2012.01.20. 20:17:43

Én csak olvasgatlak itt Benneteket a /koházi /ágyamon, de én csak a bevált VV4-es forgatókönyvet látom ismétlődni. Peti kint tolja, Ati bent végignyüglődi, utána mint valamelyőtök találóan A. K-t keres címmel retek új pornót forgat Vera nélkül, viszont Veronika esélyes nagyon. Peti mint olvastam ma egy hírben keresi már a Kinga hasonmásokat.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 20:18:24

@nosce: Az enyém is Digi, mondjuk nálam közvetlenül a gép csatlakozik...

nosce 2012.01.20. 20:18:38

@inmemancsi:
meddig lehet szavazni ?

mocskosmacska 2012.01.20. 20:22:03

@Peter_Cs: MI az, hogy veronika úgy viselkdett, tehát vera "megmondhatja a frankót"? MÉgis hogy viselkedett veronika?
Ő állt be meztelenül a zuhany alá és mosott le minden meztelen férfit, aki csak igényt tartott rá? Ő ment be úgy a villába, hogy majd ő lecsapja gergő sehi kezéről? Ő dörzsölte a koszlott pináját egy másik nő pinájához, hátha valamelyik kan ráugrik? Ő futott a menekülő attila után a lógó, meztelen csöcseit lóbálva, hogy jaja, attila hadd vetkőztesselek le? Nem, ezeket nem veronika tette, hanem ki is.........hát vera.
Akkor ki viselkedik úgy, hogy "meg lehet róla mondani a frankót"?

mocskosmacska 2012.01.20. 20:23:41

@King of Shadows: Hát, ahogy láttam tegnap este azokat a koszos talpakat.......a takarítás nagyon fontos.

inmemancsi 2012.01.20. 20:30:51

@nosce: úgy tűnik hétfőig, legalábbis a képeket addig lehet tölteni, a magyar díjátadó meg 27-én lesz

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 20:31:10

@Brr: @mocskosmacska: Fölösleges. Ha jobban megnézitek már teljesen integrálta Verát (nyomokban még ott van benne a Zéva is). Úgy kommunikál mint ő, és mindent elferdít Vera érdekében, még akkor is, ha önmagának mond ellent...

ELP 2012.01.20. 20:31:57

@King of Shadows: van egy pár szolgáltató , digi. upc. t online , mobil net ,invitel ,,és különböző kábelszolgáltatók.
Egy doboz /modem/ ez csatlakozik közvetlenül a géphez , általában változó címet kapsz - tehát ha bontod a kapcsolatot akár a gépen akár a dobozon mindig más un./IP/ jön elő , de ez nem érvényes minden szolgáltatóra!

inmemancsi 2012.01.20. 20:33:27

@mocskosmacska: ezekről a jelenetekről szerencsére lemaradtam:))

csicserierika 2012.01.20. 20:35:35

@mocskosmacska:
"Ő dörzsölte a koszlott pináját"
szakszerűen ollózásnak hívjuk :) :)

mocskosmacska 2012.01.20. 20:36:23

@King of Shadows: Igazad van, teljesen felesleges. Egy párhuzam jutott az eszembe, de az már a személyeskedés kategória lenne és én peticséban azt azért nagyon tisztelem, hogy bárki bármit szól be neki, nem megy át személyeskedésbe és megtartja a kulturált fórumázás szabályait. Néha ezért vagyok ledöbbenve, mármint, hogy egy ennyire kulturáltan viselkedő embert hogyan vonzhat egy annyira primitív, viselkedni nem tudó nő, mint pl. vera vagy éva vagy alekosz beatrix.

inmemancsi 2012.01.20. 20:36:27

@King of Shadows: lehet, hogy csak olyan típus mint vera, sok van ilyen a kinti világban is

mocskosmacska 2012.01.20. 20:37:10

@inmemancsi: FEnt van a vv oldalán. VEra lefürdeti crist, miközben a csöcseit rázza, vera lefürdeti bandikát. És mindenki meztelen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 20:37:32

@ELP: Igen, ezért érdekelt engem, hogy @inmemancsi: routerről vagy modemről csatlakozik-e? Mert routernél azt kell levenni a hálózatról... :)

Nálam nincs modem, a gép közvetlenül a telefonhálózatra megy. Ezért is tudok bármikor új IP-t kérni...

mocskosmacska 2012.01.20. 20:38:30

@inmemancsi: Én nem igazán ismerek olyan lányt, aki bevállalná ezeket a dolgokat, amiket vera bevállalt. És most nem a pornófilmről beszélek, hanem vera benti viselkedéséről.

@csicserierika: köszi. Most már ezt is tudom.

ELP 2012.01.20. 20:40:26

@King of Shadows: Akkor egy kicsit rossz helyre címeztem : mea culpa! :)))
De hátha a kedves hölgyek is elolvassák . okulás képpen :))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 20:40:44

@inmemancsi: Nem, mert integrálja, ahogy a korábbinál a Zévát is. A "rovázás" például Vera szövege, a "falkában támadás" meg Éváé.

julcsi29 2012.01.20. 20:43:50

@mocskosmacska:
Én se láttam.
De ki volt a másik nő,aki ezt hagyta????
Nem igazán tudom elképzelni egyikről se.

inmemancsi 2012.01.20. 20:45:47

@mocskosmacska: ezt szerintem ismételten kihagynám:))@King of Shadows: na ezt értem, modem is van

viszont a segítségetekkel a 80. vagyok!! már nincs is olyan messze az 50. hely!! köszönöm mindenkinek!!

inmemancsi 2012.01.20. 20:47:27

@ELP: neked is mondom - mint hölgy - már 80. vagyok! - köszcsi

foxglove (törölt) 2012.01.20. 20:48:11

@julcsi29: a másik szerintem nemcsak hagyta, de ő kezdeményezte...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 20:49:00

@ELP: Remélem, hogy olvassák, mert még a végén engem fognak megkérni,hogy nyomjam fel a szavazatokat (nekem 1 percet kell várni két voksolás között)...

nosce 2012.01.20. 20:52:29

@inmemancsi:
igen akartam írni h belül vagy a 80-on :) ez a jó hír, a rossz h ma eddig bírtam kísérni a szavazatokat :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 20:53:09

@King of Shadows: na, legyél ari:D

Ne rontsa itt a levegőt, menjen Lagerhez:D (szerivan inmemancsi:D:D:D:D)

Mi csak jót akarunk:)

ELP 2012.01.20. 20:53:15

@inmemancsi: Most még a másik gép miatt kell a ruter de később majd turbózzuk egy kicsit még . Csak a cenzúra meg ne tudja! :)))

inmemancsi 2012.01.20. 20:53:26

@mocskosmacska: figyu én is csináltam már hülyeséget (és én sem a pornóra célzok:)) - szerintem esetleg mindenki, de hogy akkora .. legyen, hogy több százezer ember előtt magától..

ELP 2012.01.20. 20:54:59

@King of Shadows: Áhh,,, később én is besegítek:)))

csicserierika 2012.01.20. 20:55:28

@ladyandhenk: jelentést kérek.
Te tudsz valamit ? :)

inmemancsi 2012.01.20. 20:57:53

@ladyandhenk: na de akkor megszavazzuk ki jön velem!!:))@ELP: köszönöm szépen!! itt is két gép volt, de az egyik tegnapelőtt kampec lett:))

inmemancsi 2012.01.20. 20:59:07

@nosce: nem baj, ezt is nagyon köszönöm, de azért öfire maradsz még nem?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 21:02:36

@csicserierika: nem tudom, h feltűnt-e, de még az ötletnél sem járunk, hogy hogy:D, tehát semmi infó:D:P

@inmemancsi: egyértelmű, hogy ÉN:D

csicserierika 2012.01.20. 21:04:27

@ladyandhenk: akkor félreértettem valamit.
Azért rajta leszek az ügyön :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:08:44

@mocskosmacska: hát, úgy látom Peticsé kicsit felzaklatott.
Méghogy koszlott pina.. :D:D

inmemancsi 2012.01.20. 21:09:06

@ladyandhenk: :)

nem tudom, nekem ez a psziho nő nem annyira szimpi, olyan erőltetettnek tűnik

mocskosmacska 2012.01.20. 21:09:26

@inmemancsi: Igazából ha csak hülyeségeket tenne, arra azt mondanám, hogy az ő dolga. De hogy orbitális hülyeségeket tesz, de ezektől eltekint és nagy erkölcsi magaslatokról osztja az észt, az nekem taszító.

mocskosmacska 2012.01.20. 21:10:16

@pushpang: Mondjuk azt lehet hogy nem kellett volna. Akkor legyen a frissen mosott pina.

evangeline07 2012.01.20. 21:11:13

Mennyit ühümözik ez a nő..

inmemancsi 2012.01.20. 21:11:24

vera haját levágták??

foxglove (törölt) 2012.01.20. 21:11:26

számolja valaki az ühümöket?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:11:32

Na, Vera megint vérkomolyan veszi magát, meg A Szent Feladatot.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 21:12:18

@csicserierika: mi is, mi is:D A titok majd napvilágra kerül előbb-utóbb:D

@inmemancsi: örülök, h ezt megtárgyaltuk:D
Nincs is mit már megszavazni:D

@pushpang: értenem kellene?:O:)

mocskosmacska 2012.01.20. 21:12:42

Vaz'e vera, aki bekerül egy ismeretlen közösségbe, nem fogják eleve szeretni meg feltétel nélkül elfogadni. Azért tenni kell.

Vera úgy viselkedik a pszichonénivel, mint az első eminens a tanárnénivel, amikor közösen fikázzák a rossz tanulót. De jó tanár ebbe nem megy bele. És jó pszichonéni sem. De ez belement.

inmemancsi 2012.01.20. 21:13:12

@mocskosmacska: igen, most is minek irritálja, hogy kingáék mit csinálnak?? mit érdekli annyira

rianna 2012.01.20. 21:14:15

lehetetlenség ezt a tudálékos nőt nézni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:15:06

@ladyandhenk: te csodálkoztál rá, hogy "nocsak, szolidarítasz az olaszok mellett?:O"...

rianna 2012.01.20. 21:15:30

@inmemancsi: rövidebb, még fiúsabb:)

inmemancsi 2012.01.20. 21:15:33

@ladyandhenk: hát ja, úgyis bunda lenne:)) -na de ha valamelyik kommentelő társunk egy bradpitthasonmásfeketehajjal akkor se cserélhetlek le?:)))

mocskosmacska 2012.01.20. 21:15:56

@inmemancsi: Igen, irritáló volt, hogy elkezdte pszichonéninek mószerolni kingát. De pszichonéni is adja vissza a végzettséget, mert belement ebbe a játékba és nem állította le verát, aki nem egy csoporttag, hanem másoterapeuta szerepét akarja játszani.

foxglove (törölt) 2012.01.20. 21:16:30

@mocskosmacska: de nem pszichológus ez a nő. valahol olvastam, hogy jogász.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:17:22

@mocskosmacska: jaja. Vera úgy kezeli a kintről jövőket, legyen bárki, mintha miatta mennének be, mintha tőlük várna megoldást a saját bajaira, ill. lehetőséget lát és kapva kap az alkalmon, hogy magáról beszélhessen, miközben fikázza a többieket. Elképesztő egy némber.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 21:18:20

@inmemancsi: @ladyandhenk: Felnyomtam, de most - egyelőre - "használt" IP-t kapok vissza.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:18:29

@foxglove: akármi is, rendkívül sunyin pillog folyton.

rianna 2012.01.20. 21:18:37

@pushpang: pushpi, megint van avatarod?:)

inmemancsi 2012.01.20. 21:19:43

@foxglove: hát akkor minek ad életvezetési tanácsokat??

genevieve 2012.01.20. 21:19:54

a játék során ki az aki a legtöbb feladatot elszabotálja?

foxglove (törölt) 2012.01.20. 21:20:11

@pushpang: nekem sem szimpi különben. szerintem elvégzett valami 2 hetes gyorstalpalót és így lett életvezetési tanácsadó vagy mi. Felelőtlenség egy ilyen dilettánst beengedni ilyen idegállapotú emberek közé.

inmemancsi 2012.01.20. 21:22:12

@Talpig Jimmy: aha, én most olvastam valahol, hogy a mobilinternet nem fix ip-s, de nem lettem okosabb:) de azt is olvastam, hogy ezzel az ip-vel is begyűjtik, hogy milyen oldalakat néz az ember meg ilyenek

mocskosmacska 2012.01.20. 21:22:47

@pushpang: Most azzal volt a bajom, hogy bejött egy nő csoportterápiát tartani nekik. Ekkor a szerepeknek elvileg úgy kellene leosztva lenni, hogy nő a terapeuta a villalakók a csoporttagok. De vera ezzel, hogy kinga háta mögött elkezdte a nőnek kinga lelkivilágát, saját maga által gondolt problémáit ecsetelgetni, ezzel kilépett a csoporttag szerepből és felvett egy másodterapeuta szerepet. Amit a nő hagyott, ami nekem elég meghökkentő. Voltam másodterapeuta, ezért meglepő nekem a nő viselkedése, mert olyat még nem láttam, hogy egy terapeuta engedte volna, hogy egy "páciens" túllépje a saját szerepén.

gonoszkiralylany 2012.01.20. 21:23:27

@genevieve: persze, tudom hogy Attila lett volna a helyes válasz :D

mocskosmacska 2012.01.20. 21:23:42

@foxglove: Valszeg nem sok szakmabeli kockáztatná a szakmai tekintélyét ezzel a bohóckodással.

rianna 2012.01.20. 21:26:52

nagyon vicces és szórakoztató játékok. Miről beszél Lilu?:D Elkezdődöt megint a játék határok nélkül?

inmemancsi 2012.01.20. 21:27:07

@King of Shadows: hu most néztem, nagyon ügyes vagy! köszönöm szépen

inmemancsi 2012.01.20. 21:28:00

@rianna: és ezeket próbáljuk ki otthon:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.20. 21:28:44

@pushpang: @mocskosmacska: @foxglove: Vera megéli a villalétet, ő haladni akar, nagyon jó a hozzáállása. Ez a Kata nagyon jófej, lényeglátó nő, szerintem a valóságot látja a villalakókban, korrektek az elemzései. Verának is nagyon jó tanácsokat adott.

@genevieve: Attila és Kinga.

mocskosmacska 2012.01.20. 21:29:01

@foxglove: Mondjuk igazából a nőn csodálkozom. Bár nem is csodálkozom, végül is rtl klubtól teljesen várható, hogy egy dilettánst küld be. Ennyi erővel Mónnyika is bejöhetett volna.

rianna 2012.01.20. 21:29:42

szeretném, ha akárki elesne, amikor felemeli a papÍzacskót. Akárki:D

genevieve 2012.01.20. 21:29:48

na tessék, eszti szertornázott:-))

mocskosmacska 2012.01.20. 21:30:55

Ezeket a szívecskés pólókat melyik szponzor küldheti be?

inmemancsi 2012.01.20. 21:31:27

@mocskosmacska: a büntetett előéletű "rendőrök" után..

genevieve 2012.01.20. 21:32:11

legalább ezeken a feladatokon ők jól szórakoznak:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:32:28

ez a zacsis feladat nagy kibaszás a fiúkkal. :D

inmemancsi 2012.01.20. 21:32:57

@genevieve: jó hajlékony, tök furi, hogy ehhez képest, most ennyire nincs igénye a mozgásra

nosce 2012.01.20. 21:33:43

@King of Shadows:
én is tovább toltam benne az első 60-ban :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:33:45

@genevieve: ugyan Zsöni.. szerinted nem tudom ki(k)re gondolsz? :)

genevieve 2012.01.20. 21:35:34

@pushpang: odatettem a mosoly jelet vagy nem tettem oda?:-)

rianna 2012.01.20. 21:35:40

seri attila-jellemzése egész jó volt

mocskosmacska 2012.01.20. 21:35:45

@inmemancsi: Mondjuk azoknál legalább volt esély, hogy értik a dolgukat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:37:20

@genevieve: ennek egyébként mi jelentősége van? Mármint a kérdésednek, amiről ebben vv-hez hasonlóan belterjes környezetben mindenki tudja, hogy mi a válasz... Még te is tudod, hogy tudjuk. :)

mocskosmacska 2012.01.20. 21:37:44

Sehi most tök szimpi. Jókat mond és látszik, hogy nem bántani akar vele, hanem konstruktív kritikát mond.

mocskosmacska 2012.01.20. 21:40:04

Kinga és ati is úgy veszi fel a feladatokat, hogy nem mások értelmetlen sértegetése legyen.

genevieve 2012.01.20. 21:40:23

@pushpang: nincs jelentősége:-)

itt mindenki leírja amit gondol, és azt is tudja már mindenki:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:41:19

@mocskosmacska: bocsi, ezt csak most láttam.
Nekem is meghökkentő volt, hogy hagyta Verát tovább beszélni, főleg olyanról, aki már nem volt benn. Ezáltal Vera, aki amúgy is hajlamos félre értelmezni dolgokat, megerősítést nyert ismét, hogy neki igaza van.

Vááááááááááá most nézem, Csaba rámozdult Serire?!?!

MagasMacska 2012.01.20. 21:41:26

Attilának az erkölcsi és a morális, az két különböző dolog? Most már másodszor mondja, hogy erkölcsi és morális , illetve erkölcs, vagy morális.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:42:34

@genevieve: jaaa, hogy te tkp. csak társalgást kezdeményeztél? :D:D az más.

szélfúttahaj 2012.01.20. 21:43:27

@mocskosmacska:Talán petimanó vezette a tollad? Mert mástól még nem láttam ilyen szépet írni Veronról a retek élőpornókirálynőjéről. Viccesnek vicces volt, mikor Csaba kacsát kért az nem volt gyenge.

rianna 2012.01.20. 21:43:31

@pushpang: én is kedvelem, aranyos, nem álszent és megpróbál korrekt lenni mindig.

genevieve 2012.01.20. 21:44:09

volt ma valaki kint az educatio kiállításon?

genevieve 2012.01.20. 21:45:15

@pushpang: nem, én csak leírtam amit gondolok:-)

inmemancsi 2012.01.20. 21:45:55

@nosce: köszi:) át kell adnom a helyem, lehet ti utaznátok ladyandhenk-kel:))
@King of Shadows:

hát ez már furi lesz, hogy hirtelen ennyi szavazatom lett:)) de azért köszi, csak két ember mehet párizsba, de majd megverekedtek:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 21:45:57

@nosce: ti most versenyeztek?:)

Tök jó!

Megnyeritek neki az első helyet férfiúi büszkeségből?:D:D:D:D:D

mocskosmacska 2012.01.20. 21:46:22

@szélfúttahaj: Most lebuktam. Peti itt áll mellettem és diktál.

Talpig Jimmy 2012.01.20. 21:47:27

@inmemancsi: a dinamikus IP-nél nem tudja, mert ahányszor újra csatlakozol mindig más IP címet kapsz

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 21:48:09

@genevieve: nem lennék most érettségiző...Miskolc pl, mint ahogy az összes többi vidéki jogi kar SEM kapott egy állami helyet sem a jogi karon...Csak az ELTE és a Pázmány...Így értelmét sem látnám a kiállításnak...

genevieve 2012.01.20. 21:48:25

@MagasMacska: hanem shadi....ha jól emlékszem:-)

nosce 2012.01.20. 21:48:58

@ladyandhenk:
" ti most versenyeztek?:)"

nem versenyzünk, vállvetve szavazunk :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:49:05

@ladyandhenk: értsd kb. szó szerint.. ilyen területen dolgozom. Capito? :D

foxglove (törölt) 2012.01.20. 21:49:28

ezen a versenyen az egyik hogyvoltíró is szerepel, ha jól látom:) de nem vagyok benne 100% biztos, úgyhogy nem is árulom el, ki:)

mocskosmacska 2012.01.20. 21:49:46

Na, villában kitört a béke.

genevieve 2012.01.20. 21:51:03

fuuu, csabi megnyugodott, hogy ő veránál nem jöhet szóba:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:51:39

A végén összejön Attila és Vera, meglássátok. :D

genevieve 2012.01.20. 21:51:48

vera milyen kis ügyes:-)

inmemancsi 2012.01.20. 21:52:09

@ladyandhenk: bárcsak megnyernék, de nem tudják, mert a zsűrit már nem lehet nyomkodni:))

ja és hát érted is dolgoznak:))

attila pirul

genevieve 2012.01.20. 21:52:27

jééé, a lányok milyen kis háziasak:-)

mocskosmacska 2012.01.20. 21:53:01

@pushpang: Nem akarom magam elé képzelni a jelenetet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 21:53:19

@nosce: jó, de nincs benned, h én többet adtam, menőbb vagyok?:D

@pushpang: már igen, kb:)

@genevieve: te voltál?

genevieve 2012.01.20. 21:53:21

@pushpang: engem nem zavarna, ha csabi rámozdulna:-)

inmemancsi 2012.01.20. 21:54:24

@nosce: látszik, hogy uncsi az öfi:))

foxglove (törölt) 2012.01.20. 21:54:30

@genevieve: pedig csabi várhatna még egy-két hetet, aztán találna jobbat. agyban is jobbat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 21:55:25

@inmemancsi: ja, persze, valóban, köszönöm, h figyelmeztettél, hajlandó vagyok MÉG elfelejteni:D

Az 50-be bekerülsz, utána a 10-be is, tuti:D Akkor már kapsz díjat, mondjam, h mit kérek belőle?:D

rianna 2012.01.20. 21:55:35

tegnap is kérdeztem, de nem válaszolt senki. Eszter csökkentette kicsit a frufruját vagy csak nekem tűnik úgy?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 21:55:35

@nosce: 300 (THIS! IS!! SPARTAAAAAAAA!!!)

@inmemancsi: Hé-hé-hé! Én nem akarok sehova sem menni. Csak azért emeltem meg, mert meg lettem rá kérve! :)

Most meg lépek enni, meg fel kell tölteni az ecigim patronjait is...

genevieve 2012.01.20. 21:56:05

@foxglove: vár is, nem fog senkivel kavarni bent:-)

mocskosmacska 2012.01.20. 21:56:35

Zenegépnek kocsmaszaga volt. =dohányfüst?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 21:56:43

@genevieve: itt mindenki hivatalbóli?:D

Megérte? Van valami érdekes kint?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 21:57:25

@rianna: biztosan megnyírták neki, mert látszik a szemöldöke.
De az meg olyan, mintha abba is belenyírtak volna itt-ott, nem???

genevieve 2012.01.20. 21:57:32

csabikám de aranyos:-)

mocskosmacska 2012.01.20. 21:57:41

Na, várjunk csak, csaba tényleg azt a titkos feladatot kapta, hgoy mozduljon rá verára? VAlaki írta az éjszakai öfi kapcsán.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 21:58:29

@rianna: na, csak miattad odakapcsoltam:D

Mi ez a szánalom, amit csinálnak????????????

JA, rövidebbnek tűnik, de lehet, h csak fodrász volt bent:D

rianna 2012.01.20. 21:58:52

csabi rányomul mindenkire :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 21:59:09

@rianna: Hetente jár be fodrász és manikűrös...

inmemancsi 2012.01.20. 21:59:55

@King of Shadows: :))) trója lesz az:)) jójó kösziköszi jóétvágyat!!
@rianna: igen, volt benn fodrász szerintem megcsinálták kinga lenovését is, riport szerint

mocskosmacska 2012.01.20. 22:00:32

Eszternek én nem mondanám meg, hogy kire teszem.

mocskosmacska 2012.01.20. 22:01:11

Eszter most el akarja érni, hogy vera attilára tegye? Így gyűjti ati a jeleket?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 22:01:46

micsoda kavarások mennek... a végén, amikor összeérnek az infók, már senki nem fogja tudni, hogy ki kire fog szavazni és még saját maga se. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 22:02:16

@genevieve: gyanús vagy Te, h valamelyik felsőoktatási intézmény képviseletében voltál:D

Akkor nem szidom egyiket sem:D

rianna 2012.01.20. 22:02:42

@pushpang: @ladyandhenk: nekem úgy tűnik, higy nemcsak rövidebb, hanem a vastagságából is vesztett, szóval nem fésültek annyit előre. Valszeg a szemöldökét is kiszedték.
Az tudtam, h járnak be sztájlisztok hozzájuk, de eddig nem tűnt fel ez a frufru dolog.

Édes vagy lady, hogy értem odakapcsoltál}{

genevieve 2012.01.20. 22:02:51

@ladyandhenk: nem:-)

egy pályaorientációs alapítvány képviseletében:-)

gonoszkiralylany 2012.01.20. 22:03:11

ez a Seri-Csaba izé most mi volt? én valahogy nem értem a mai öfit :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 22:04:38

@rianna: Csabának megmondták, hogy most már csináljon valamit, mondjuk vmi olyat, így a vége felé, mintha tényleg Szépfiú lenne...
Azért nagyon izgultam, hogy nehogy léggitározzon Serinek. :D

mocskosmacska 2012.01.20. 22:05:06

Eszternek az lenne az első szimpi húzása, ha tényleg rádobná attilára. Nekem is visszás ez a dobjátok rám a jelet, á nem mégsem dolog.

inmemancsi 2012.01.20. 22:05:36

ahhoz képest, hogy eszter valamelyik nap közölte, hogy akkor se rakna attilára ha kérné :)) és ahhoz képest, hogy attila kérte, hogy mi lenne ha rárakná a seri meg eszti:))

rianna 2012.01.20. 22:05:43

@pushpang: :)))) Kicsit hamarabb is felébredhetett volna, nem csak mikor Attila szorítása engedett :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 22:06:58

@ladyandhenk: Néha elszólja magát valamelyik akár az onlineban, akár a kiesése után.

genevieve 2012.01.20. 22:07:21

a borg szekció öntudatra ébredt?:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 22:07:47

Eszternek kinél telt be a pohara? Attiláról beszélt?

mocskosmacska 2012.01.20. 22:07:50

Eszter fellázad. Ebben van valami érdekes.

rianna 2012.01.20. 22:07:51

@mocskosmacska: @inmemancsi: bírnám, ha eszter ilyen körmönfont lenne. Elvégre Attikának vissza kéne fizetni a műsor elején tanúsított seggfejségét.

Ma még nem modntam, de Lilu szarul nézett ki:D

mocskosmacska 2012.01.20. 22:08:32

@pushpang: Szerintem a fejbólintó jános szerepből lett elege atipeti mellett.

foxglove (törölt) 2012.01.20. 22:09:42

@genevieve: ugyan, nagyszínpad volt ez is tőle, mint minden. és mindent kimagyaráz, a serikefélék meg persze beveszik.

nosce 2012.01.20. 22:11:34

@King of Shadows:

313 innen már meredek a pálya akkor tudunk előbbre jutni ha ELP is tol rajta vagy 50-t :)

genevieve 2012.01.20. 22:12:05

@mocskosmacska: persze mert megérezte, hogy most már tényleg mindenki egyedül játszik...ahogyan ati is, ezért olyan morcos mióta peti kiesett...nincs aki alákontrázzon.....

rianna 2012.01.20. 22:12:10

na felvettem vkit a messenger listámba. A cím egy régi ismerősének tűnt (freemail), erre angolul ír egy ilyen valami/valaki (program???) hogy ő egy horny girl és beszélgessünk:DDDD WTF? Szakértők, mit tudtok erről a jelenségről?

MagasMacska 2012.01.20. 22:12:49

@mocskosmacska: Ahhoz képest, hogy két napja még nem tette volna Attira, hiába kérte...

nosce 2012.01.20. 22:13:53

@rianna:
"hogy ő egy horny girl és beszélgessünk:DDDD WTF? Szakértők, mit tudtok erről a jelenségről?"

meg kell dugni h ne legyen olyan horny :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.20. 22:14:28

@rianna: oh, hát nagyon szívesen, mindenkiért mindent:D Ilyen ez a mártír hajlam:D:D:D:D

Azt én is tudtam, h járnak be, csak azt nem, h hetente...

@genevieve: a francba, ez sem jött be:D Megyek is elbujdokolni:P

@King of Shadows: tényleg néznem kellene, mert így infóhiányos vagyok:D

rianna 2012.01.20. 22:15:32

@nosce: szívesen átadom, édes, ha óhajtod:P A status-ában volt egy site, gondolom, azt kellett volna meglátogatnom:D
A mai linkeimre nem is kapok választ?:)

rianna 2012.01.20. 22:17:19

@pushpang: kitöröltem, ignoráltam, meg minden. Kaptam máskor is ilyet, csak nem ismerős emailcímről, azért voltam bizonytalan.

genevieve 2012.01.20. 22:19:24

@pushpang: ez 2 piros pontot ért:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 22:20:14

@rianna: Az egy malware-bot. Töröld le és tiltsd ki. Aztán engedj a gépedre egy vírus és spyware keresőt, mert lehet, hogy meg lettél fertőzve...

Szólj a partnerlistádon lévőknek, hogy ha előzetes figyelmeztetés nélkül linkeket küldenél nekik, NE nyissák meg, mert azokat nem Te küldöd!

rianna 2012.01.20. 22:21:38

@King of Shadows: töröltem és ignoráltam rögtön. Ha szkennelem avast-tal, az elég?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.20. 22:23:19

@nosce: Főleg, hogy ma még nem is ettem. :D Pedig már akartam...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.20. 22:25:37

1 szavazás, amit nem Csaba nyert meg. Le vok döbbenve. Nem is tom hova tenni a dolgot.
Eszti + úgy látszik Peti szeretne lenne (persze már régóta, csak úgy érzi most jött el az ideje), sztem nem kéne neki.

ELP 2012.01.20. 22:26:37

Nahh ,,,miből lesz a cserebogár??
Az eszti, mintha elkezdett volna játszani ,,,,,hmmm

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 22:27:28

@rianna:

látszik a riportszobás beszélgetéseken, hogy fodrász volt benn, már nincs lenőve a szőkék haja, lehet, hogy eszterén is igazítottak valamennyit...

rianna 2012.01.20. 22:28:28

@Brr: ideje volt, fele fejet a frufru boritotta.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 22:28:53

@mocskosmacska:

ehhez képest serire mozdult rá, kicsit be volt csabi rúgva...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.20. 22:29:09

@ELP: Úgy véli, h képes betölteni a Peti által hagyott űrt, de sajna semmilyen szempontból nem.

Úviusz 2012.01.20. 22:31:35

@ELP: csak az az egy baj h neki péterrel ellentétben ez nem áll jól. kb olyan ebben a szerepkörben mint stadler józsef armani öltönyben

ELP 2012.01.20. 22:31:54

@MolnarErik: Azt nem tudom még eldönteni mit is akar de már ez is valami az eddigiekhez képest

Morcz 2012.01.20. 22:33:04

Sziasztok!

Tegnap este már nem volt erőm írni, mert fáradtr voltam meg jött ez a nyavajás fronthatás.
Hajno köszi a mai duplázós öfit könnyesre röhögtem magam. :)))

Nos a véleményema tegnapiról és a amiról: életmódtanácsadós rész egy nagy rakás fos, ezzel is csak a konfliktusgenerálás a cél.
A tergnapiban nagyon tetszett a pingálós meg a hálószobás rész, végre felszabadultan baromkodtak, kivéve talán a citrom Kingucit.
annak külön örülök, hogy ma nem Atti volt végig a középpontban.
Sewrin látszik, hogy tényleg összeszedte magát, azt meg külön remélem hogy Dressz terve bejön és aAtti kapja a legtöbb jelet.

ELP 2012.01.20. 22:34:09

@Úviusz: Ez is igaz , de egs stabil szövetséges nélkül amúgy is nehéz lenne.

Morcz 2012.01.20. 22:34:33

@MolnarErik: De mi van ha mégis? Talán eljött a bosszú ideje. :D

ELP 2012.01.20. 22:42:05

@Morcz: Ha az ati megy ,,akkor mérlegelnie kell
- bent akar még maradni és tovább asszisztálni a népi hősnek vagy nem , amennyiben ú dönt h nem akar. akkor csabi.
- ha még vissza akar jönni akármiért is , akkor sehi v vera

Morcz 2012.01.20. 22:43:55

@ELP: egy Ati-Vera párbaj érdekes lenne

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.20. 22:44:41

@Morcz: Kellemes csalódás lenne, hha bejönne neki.

ő-szinte 2012.01.20. 22:47:06

@ELP: hali:-) mi volt ma? pufi volt?

BarBwire 2012.01.20. 22:47:27

Sziasztok, sziasztok, jöttem beszélgetni.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.20. 22:48:04

@mocskosmacska:

viszont vera is taktikusan gondolkozik a párbajról, és nem biztos, hogy belemegy eszter utcájába, hanem esetleg arra gondol, hogy most ő végre közel kerülhet attilához, és paicifikálhatja, amit persze rosszul gondol, de mindenesetre most így is láthatja,

tehát elképzelhető, hogy ő is eszterre teszi, ezzel persze kockáztatja, hogy eszter őt viszi párbajozni... hát kiváncsi vagyok...

egyébként peti megjósolta, hogy eszter vissza fog vágni azért, hogy kétszer is rátették attilával a jelet és rátetették mindenki mással is...

de az érdekes volna, ha sikerülne neki és csabával elimináltatná attilát...

ő-szinte 2012.01.20. 22:48:18

mért nincs onlájn???

BarBwire 2012.01.20. 22:49:32

Attila érzi, hogy itt az ideje, szerintem mehetne ki párbajozni, de az lenne az egyetlen olyan eset, mikor küldenék neki sms-t.

inmemancsi 2012.01.20. 22:49:43

most nézem milyen sok szavazatot kaptam:) mégezerszer köszi, szuperek vagytok!!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.20. 22:50:48

@ELP: Ő már az elejétől a szálakat kezében tartó (egyik) fő taktikus szeretne lenni, ezért is volt hajlandó közeledni Petiékhez, de csak annyit ért el, h néha engedték, h hallgassa, amit megbeszélnek. Peti kiesése után megpróbált Atti bizalmas taktika szövetségese lenni, de ő erre nem tartott igényt. Hát akkor Atti nélkül akar fő taktikus lenni.

Zelefánt 2012.01.20. 22:51:16

@inmemancsi:
Hány lófarkat érünk így hát neked?

vallatas 2012.01.20. 22:51:33

@ő-szinte: mert megy ment a tuja háború
:-)
meg a dedó

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.20. 22:52:44

@Brr: Vera egyébként sztem Csabára teszi. V az Atti-Kinga-Eszti trióból arra, aki, akiről úgy véli, h nem lesz kiválasztott.

BarBwire 2012.01.20. 22:55:08

Attika kezd egyre nem összeférhetetlen lenni, Kinguci meg nem kiabál annyit... vagy csak úgy vágják össze az összefoglalókat?

MagasMacska 2012.01.20. 22:59:18

@BarBwire: Csak úgy vágják össze. Atti most is mindenkibe belerúg, aztán ha valaki megkérdi, miért, akkor az is kap a pofájára...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.20. 23:00:09

@BarBwire: Én úgy látom, h Atti hangulatingadozási egyre durvábbak. Kinga viszont a kiválasztás vett vissza.

inmemancsi 2012.01.20. 23:00:35

@Zelefánt: megszámlálhatatlant:)) meghatódtam:))

ő-szinte 2012.01.20. 23:01:01

Ma nem is volt onlájn?

foxglove (törölt) 2012.01.20. 23:01:12

@ő-szinte: én már megyek csitulni... jó éjt mogyi!

foxglove (törölt) 2012.01.20. 23:02:55

@ő-szinte: nem... azt hittem együtt forraltok valamit stikában:)

BarBwire 2012.01.20. 23:09:56

@MolnarErik: Jaj ez a kiválasztás, már unom, hogy ugy taktikáznak, hogy ki-mit-hogy-miért-minek. Döntsük el, hogy ki legyen a győztes és Balázs mehet az új játékra.

BarBwire 2012.01.20. 23:10:37

@ő-szinte: szívesen hajtogatok én is... :-)

ő-szinte 2012.01.20. 23:14:12

@BarBwire: ok:-) pogit kérsz? vagy minyont?

BarBwire 2012.01.20. 23:19:00

@ő-szinte: jaj jöhet mindkettő, bár most ettem mazsolás kalácsot, amit én sütöttem. Kicsit háttérbe szorult mostanában a VV, mesélj, most az eszter akar kemény lenni? Csaba minek startolt rá Serire?

ő-szinte 2012.01.20. 23:23:08

@BarBwire: fingom nincs, egy hete nem láttam öfit, hehe
Holnap visszanézem:-)

Morcz 2012.01.20. 23:24:44

@BarBwire: a rástartolás vagy szerkesztői utasítás vagy rájött hogy kezd ciki lenni a kapcsolata Fecóval. :D

vallatas 2012.01.20. 23:26:18

folytatódik a dedó villa... bújócskáznak

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.20. 23:29:54

Filmmúzeumon az Ómen megy... hogy én miért fostam össze magam ettől annak idején..? :D
Mondjuk elég nyomasztó a hangulata, de..

BarBwire 2012.01.20. 23:30:48

@pushpang: Mert akkor anno Jóóóóó volt, na.

BarBwire 2012.01.20. 23:32:14

@Morcz: Azon jót röhögtem, mikor mondja, hogy egy nő se mozgatja meg.

BarBwire 2012.01.20. 23:33:13

@ő-szinte: Akkor szintén... Néha jó a csend.

ő-szinte 2012.01.20. 23:33:14

@pushpang: Na, látom megfogadtad a tanácsomat:-))))

nowo 2012.01.20. 23:34:22

Szerintem,ha Eszter eléri,hogy hárman (+Sehi és Vera) Attilára tegyék a jelüket,akkor Attila természetesen hármukból fog választani.
Sem Kingát,sem Csabát nem hívná ki.

Szerintem Vera és Sehi utsó pillanatban Kingára tesz majd,Eszter Attilára,Fecó Sehire,Csaba Eszterre.
Kinga és Attila vagy Verára,akinek ezzel két jele lenne és Fecó nem tudna dönteni,hogy Verát,vagy Kingát küldje ki.
Vagy Eszterre,akinek ezzel 3 jele lenne,így ő lenne a kihívó.

BarBwire 2012.01.20. 23:35:40

@nowo: Csaba miért nem jön képbe?

nowo 2012.01.20. 23:39:24

@BarBwire: Nem tudom,szerintem félnek tőle.
Szerintem Csaba és Attila marad a végére,a kettes döntőben.

Habár Eszter most rájött,hogy nagyon sürgősen ki kéne sakkozni egymás után a két legerősebbet...
Kíváncsi vagyok,sikerül-e neki...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.20. 23:39:56

Ez a bújócska Veronikának menne a legjobban :)

ELP 2012.01.20. 23:40:17

@ő-szinte: Szeva, nem láttam még,,

ELP 2012.01.20. 23:42:15

@Morcz: Lehet h sor kerül rá,,,

BarBwire 2012.01.20. 23:43:25

@nowo: hátha nagyobb szerencséje lesz, mint a nagy taktikusoknak.

Morcz 2012.01.20. 23:44:12

@nowo: remélem sikerül neki, egy érdekes forulattal gazdagodna a játék.

Morcz 2012.01.20. 23:49:19

@MolnarErik: igen, Veron minden kis helyre beférne.
egyébkélnt azt sajnálom hogy kinnt Veronika nem a manóval jött össze hanem azzal a hülye álmacsóval. Nekem szimpatikus pl amiket Péter a kiesése óta nyilatkozik, látszik hogy nem egy ősbunkó.

nowo 2012.01.20. 23:49:42

@BarBwire: @Morcz: Az az igazság,hogy én Csaba-drukker vagyok,így csak Attila Eszter általi kisakkozásának tudnék szívből örülni...:)
Eszter abban bízik,hogy ha Attilára kerülne a jel,akkor Csabát vinné???

Szerintem Attila addig nem aludna,amíg ki nem szedné valakiből,hogy ki volt az értelmi szerzője a jelrakásának,és akkor vinné is Esztert párbajra.

És szerintem kint is hagyná...:(

gonoszkiralylany 2012.01.20. 23:50:26

@Morcz: Csabát sajnos szerintem nem lehet már időben kiszórni, pedig az lenne az igazán érdekes, ha ő esne ki most.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.20. 23:52:25

Persze pont kivágták Kinga megtalálását

ő-szinte 2012.01.20. 23:53:58

@ELP: lehet, ma már nem is jön...:-(

Morcz 2012.01.20. 23:55:56

@gonoszkiralylany: tényleg kieshetne Csaba, mert egyszerűen unalmas. _Nem igazán tudott újat mutatni.

BarBwire 2012.01.20. 23:59:20

@Morcz: Ő a meséből az egyszeri szegénylegény.

gonoszkiralylany 2012.01.21. 00:01:39

@MolnarErik: de akkor ezt nem lehetett még tudni :) én a Krisz-Csaba párbaj végeredményén nagyon meglepődtem, eleve öngyilkossági kísérletnek tartottam Cs. részéről.

Morcz 2012.01.21. 00:04:59

@BarBwire: De ez nem mese hanem a Való-Világ!!! :))))))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.21. 00:10:18

@nowo:

sehi szerintem tartani foglya magát a Kinga jelöléshez, mert ő azt a csatát szeretné megvívni, igaz lehet, hogy nem lesz alkalma, ha elviszik előle kingát...

Morcz 2012.01.21. 00:12:30

@Brr: akkor majd kihívja Verát vagy Fecót.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.21. 00:13:20

@nowo:

nem hiszem, mert bár sokan szeretik attilát, de még többen kifejezetten nem... meg akkor a csabisok is eszterre szavaznának, így pártfogoltjuknak legalább tiszta lesz az út, nem kell attilával párbajozni, de szerintem hiúsági kérdést fog csinálni belőle, nem akarja, hogy egy lány vigye ki, ezért viszi majd csabát, tőle nem szégyellne kinn maradni...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.21. 00:15:47

@Morcz:

csabát fogja, számára csak annak van értelme,

ő már nem akar a villában lógni, csak ha van esélye a győzelemre, és csak akkor van esélye, ha kinn hagyja csabát...

nowo 2012.01.21. 00:19:23

@Brr: Sehi szerintem nem fog Attilára rakni.
Nem tudom,Eszter miért hiszi,hogy rá tudja venni...
Sehi megmondta Attilának,hogy ő nem rak arra,aki kéri.
Vera meg nem fog merni,mert fél,hogy Attila kiviszi és kinthagyja.
Vera max. Kingára meg Eszterre mer rakni,szerintem.(Csabára,Attilára nem mer.Sehivel jóban van.)
Ők meg lehet,hogy kint is hagynák...

Morcz 2012.01.21. 00:19:31

@Brr: Lehetséges, és akkor remélem Csabika kinnt is marad.

Mára elmentem aludni, sziasztok!

nowo 2012.01.21. 00:24:54

@Brr: szerintem Attila egy beszari alak.
Csak figyeld meg,most is hogy visszatáncolt a jelrakás elől.
Ahogy a múltkor is.
Egy gerinctelen amőba!:)

(Elnézést az amőbáktól...:) )

nowo 2012.01.21. 00:25:58

@nowo: Ja,és folytatom:
Éppen ezért nem meri majd Csabit kihívni,ha kiválasztanák is...

Zelefánt 2012.01.21. 00:42:30

..ééééésakkorr...jó éjt mindenkinek, akinek nem telik ennél jobbra.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.21. 00:53:45

Vki beavatna mi a szart írnak a vellában? Mindenki körmöl...

GL-581 g 2012.01.21. 01:36:38

Hoppá! Fecó barátságlevele Kingának:
"... ha vágynál egy ölelésre, vagy egy jó szóra, vagy egyszerűen csak dugni akarnál..." - és kikapcsolták az online-t. Ejha, a Két Lábon Járó Jóság félrekefélne? :DDD

GL-581 g 2012.01.21. 01:37:38

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ilyen barátságlevél-szarságokat. Tudod, amolyan "négy hónapig öltük egymást, de most majd jól összebarátkozunk" marhaság. :P
Viszont egész vicces. :)

ELP 2012.01.21. 01:37:56

@ő-szinte: Az könnyen meglehet ,,,uhha már fél kettő,,

hha96 (törölt) 2012.01.21. 01:45:18

Ó hogy b.sznák meg ki a fene kíváncsi az agysebész konferenciára...

GL-581 g 2012.01.21. 01:54:18

Jaj, ez a Fecó olyan jóságos, hogy a Kalkuttai Teréz anya hozzá képest Hannibál a kannibál!

ELP 2012.01.21. 01:56:13

@GL-581 g: Megint mellé beszél,,,,

hha96 (törölt) 2012.01.21. 01:57:57

Mellé-e???? Ez a gyerek elveszett politikus. Profin tud negyed órája beszélni a semmiről úgy, hogy semmit sem mond.

GL-581 g 2012.01.21. 02:00:42

@ELP: Fecó senkiben nem látja a rosszat. Oly' mélységes az ő szüvének jósága, hogy az egész világ minden teremtett lelkének jut belőle bőséggel. Csak úgy buzog fel belőle kiapadhatatlanul. :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.21. 02:01:42

@GL-581 g: Jaja, már rájöttem én is :)))
Vera-Atti levélváltáson jót röhögtem :D

ELP 2012.01.21. 02:03:40

@GL-581 g: Áhh megette a fene az ő karakterét,,

GL-581 g 2012.01.21. 02:04:46

@Papucs Orrán Pamutbojt: Azon én is. :D

BREAKING NEWS! Fecó még mindig jóságos. Immár 25 perce pumpálja izomból az álomport. :DD

GL-581 g 2012.01.21. 02:06:33

Fecó lánypárbajt jósol. Érdekes...

És hét emberből néggyel jó a viszonya, köztük saját magával. Derék! :D

ELP 2012.01.21. 02:08:43

mert hát ugye igen ha csak ,,,nagyon durva,,,,,,azt aaa nem semmi

ELP 2012.01.21. 02:09:19

na ebből elég,,,,,jóccakát

hha96 (törölt) 2012.01.21. 02:12:29

Jó8, onlájnból ez volt az első meg az utolsó. Majd mindig átpörgeten másnap a tecsőn. Kitartás.

GL-581 g 2012.01.21. 02:26:27

Fecó szerintem VV után is a csatornánál marad. Távgyógyítóként láthatjuk majd viszont vasárnap éjjelente, amint a képernyőn keresztül áramoltatja a jóságot emeltdíjasan. A keze lesz az anteRna. :D

Zsoofka 2012.01.21. 08:14:59

@mocskosmacska:
Szerintem meg Peti kiesésével kiderült neki, nem jó oldalon nyal és most új napraforgóként fordul egyet és úgy gondolja, ha Peti kiesett, Ati is ki fog. Jó ügyvédként a végén kicsűri, csavarja, hogy ő az 1. perctől így gondolkodott. Hányinger, de jól csinálja.....

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.21. 09:05:51

@nowo:

szerintem se fog sehi attilára tenni és eszter nem is számolt vele, tudja, hogy sehi kingára fog rakni..

ő vera és a saját szavazatával számol attilára, legalábbis erről szerette volna meggyőzni verát..

azt mondta verának, ő (eszter) is kettőt kap majd biztosan, csabától és fecótól, és hogy szerinte verára attila és kinga tesz, így mind a hármuknak, tehát attilának, eszternek és verának 2-2-2 jelölése lesz és fecó fog dönteni, és reméli fecó attilát küldi, mivel ő most védett, és akkor megúszná a párbajt attilával..

és attila pedig csabát viszi, hisz mást nincs értelme vinnie, meg ezt is tervezte, méltatlan volna egy lánytól kikapnia, nem kockáztatna,

mindezt keresztülhúzhatja még attila, ha valaki elmondja neki ezt, hisz párszor már tekert a történeten...

a múltkori körben vera attilára rakott, igaz védett volt, de ő is átláthatja, hogy eszter tervének van értelme: a két srác attila és csaba mérkőzzön meg egymással...

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.21. 09:32:11

@mokamini:

eszternek korán fel kellett ismernie, hogy peti és attila irányítják a jerakásokat, és hogy ha nem köt velük egyezséget, akkor mindig őt fogják küldeni, míg ki nem esik...

szerencséje volt, hogy shadit amúgy is ki akarta vinni párbajra és ugyanez volt peti és attila óhaja, sóhaja is...
viszont utána a két kavaró tartotta magát a szavához és nem rakott rá...

beacska 2012.01.21. 10:02:53

jó reggelt, jó szurkolást!

ez volt már?: valovilag5.postr.hu/botrany-feco-felesege-sokat-fecseg

nem tudom, mikor elégeli meg végre a csatorna, hogy megy az infó áramlás Fecó és Angéla közt oda-vissza állandóan.
Péter is mondta egy kinti riportban, hogy az "esküvő" után Fecónak igen kinyílt a csipája! Neki már mindent lehet?
Megérdemelné, hogy elvegyék a liláját büntiből, akkor az "asszony" is észhez térne...talán...

ELP 2012.01.21. 10:04:48

@beacska: szeva:))pálinkás jó reggelt! :))

beacska 2012.01.21. 10:08:50

nem tudom, ki hiányolta az éjszakai streameket, íme egy lehetséges magyarázat:

valovilag5.postr.hu/elmelet-az-arena-kuzdelem-manipulalasaval-kapcsolatban/

bocs, Hajni, ezeket muszáj betennem, nem állom meg szó nélkül. Tudooood, összeesküvés-elméletekben és jó vagyok ;DD

az én rózsám vasutas 2012.01.21. 11:04:12

Mi vasutasok nem reklámozunk más oldalakat, de itt más cikk is olvasható. Vera családja bejelentette részesedési igényét minden filmes munkájuk után. A cikkben nincs benne, de tegnap este fél hatkor, vacsora mellett ( hideg gyümölcsleves, fasirt hagymás tört krumplival, csokoládés muffin) döntöttek úgy 8:2 arányban, hogy mégis Vera látható a felvételen. És 10:0 arányban, hogy ezentúl alapvetően igencsak kapitalista szemléletűek lesznek.

zoltano21 2012.01.21. 11:40:06

Szia Hajni!
Nem a Fehérvár áruház, hanem a Skála mottója volt hogy "Mindig történik valami!"
Óriási klasszikus! :)

ELP 2012.01.21. 11:49:09

@zoltano21: Nem ,,az a fehérvár volt ,rosszul emléxel,,:)

ő-szinte 2012.01.21. 11:52:01

@beacska: Bocsi, de ez a Kata aki írta azt a posztot, nem túl tájékozott:-DDD
A legtöbb játék, buli,stb éjszaka van:-) Bent a villában tök normális, hogy hajnal fél kettőkor fel vannak öltözve...
Volt már,hogy fél négykor is kaptak feladatot. És marha nagy a valószínűsége, hogy azért hagyták ki az arénás riasztót mert éjszaka volt, hehe
Ez hülye!:-D

inmemancsi 2012.01.21. 11:54:48

@ELP: jó reggelt!:) Neked is köszi szépen a szavazatokat!! a különitménynek köszönhetően benne vagyok az 50-ben!! hurrá Nektek!

remélem már csak benn maradok hétfő délig

inmemancsi 2012.01.21. 11:58:53

azt hittem binbir viccelkedik, de nem

ELP 2012.01.21. 12:01:50

@inmemancsi: Nincs mit , szívesen:))

ő-szinte 2012.01.21. 12:02:10

@ELP: most nézem vissza az öfiket, mert a héten egyet sem láttam, hehe

ELP 2012.01.21. 12:05:24

@ő-szinte: Túl sokat , nem vesztettél, ez az egy perc anyámtyúkja játék akármi , sztem csak nekik jó,,,nézőknek nem jött be.
Meg ez sz életvezetési madam,,,,ezen meg csak mosolygok:))

ELP 2012.01.21. 12:06:46

@ő-szinte: Meg elég gyéren vagy mostanában,,,mondjuk én is,,,kezdem már unni,,,

inmemancsi 2012.01.21. 12:07:58

@ELP:

ha már elemzési hét van, észrevettem ,hogy mindenkivel milyen kedves vagy mindig - ez is gyanús ám!!:)))

inmemancsi 2012.01.21. 12:10:27

@inmemancsi: mindenesetre, ha kapok ma a kedvenc nápolyimból ajándéka, akkor eszek egyet az egészségedre!

ELP 2012.01.21. 12:11:02

@inmemancsi: Áhh ,,ilyen az alaptermészetem ,,de néha nálam is elpattan a húr:))

ELP 2012.01.21. 12:12:03

@inmemancsi: Köszi , megtiszteltetésnek veszem :))

inmemancsi 2012.01.21. 12:12:30

@ELP: nem is értem miért próbálnak egy egyértelműen bukásra ítélt majdani műsort egy viszonylag sikeres mostanival reklámozni, úgy hogy tönkreteszik a még kb. nézettet

beacska 2012.01.21. 12:13:16

@inmemancsi: ő mindig ilyen! mindenkinek igazat ad, ha nem ért egyet, nem nagyon szól, még azt is tűri, ha lehülyézik...nem lesz ez így jó! ;DD még a végén sunyi mód rántottát süt valakinek!!! ejnye no, ez FÉL!!!
Bezzeg véleménye aaaaz mindig van! keveri itt a kakát a taktikájával, meg az összeesküvés-elméleteivel...azt hiszi, sikk gondolkodni...(fejcsóva)

;DDD

ő-szinte 2012.01.21. 12:13:48

@ELP: Vmivel meg kell turbózni a haldokló műsort...
Én már az Éden Hotelt várom:-)
Ez sajna kifulladt:-(

foxglove (törölt) 2012.01.21. 12:17:04

@ő-szinte: szia mogyi! teljesen igazad van! uncsi már nagyon, készüljünk az ÉH-ra!

inmemancsi 2012.01.21. 12:18:59

@beacska: :))) tényleg, be a villába vele:)) -bocsi:)- jöjjön az elpanttant egy húr öfi:))

ELP 2012.01.21. 12:21:07

@beacska: :))Mivel tulajdonképpen véletlenül csöppentem ide közétek , nem az a tisztem h a megmondó ember legyek , én csak elemezgetek. Arra nem számítottam h az itteni emberek is megérnek egy tanulmányt.
Néha azért nem állom meg h egy két jó szót szóljak de ez tényleg ritka:))

ELP 2012.01.21. 12:22:26

@ő-szinte: Nem tudom h arra benevezzünk e,,,sztem elég lesz nekünk ennyi is.

inmemancsi 2012.01.21. 12:24:48

@ELP: csak vicceltem, nem is adunk senkinek, mert udvarias is vagy és tudsz helyesen írni!!:))

ELP 2012.01.21. 12:32:15

@inmemancsi: Mert nincsen jobb ötletük.

ő-szinte 2012.01.21. 12:32:26

@foxglove: remélem lesz bőribe hányás, mint az arnypartban, meg minden,hehe

ő-szinte 2012.01.21. 12:33:10

@ELP: mért beszélsz többesszámban?:-DDD

ő-szinte 2012.01.21. 12:34:21

@ELP: Ja,ja, megmondó embernek itt vagyok én:-D
Sztem mindenki véletlenül csöppent ide...

nowo 2012.01.21. 12:35:24

@Brr:"...mindezt keresztülhúzhatja még attila, ha valaki elmondja neki ezt, hisz párszor már tekert a történeten..."

Kizárt dolog,hogy valami titok maradjon a villában Attila előtt.
Vagy elmondják neki,vagy kihallgatja.
Sőt,azzal,hogy tegnap Eszter finoman utalt rá,hogy eljátszadozott a gondolattal,hogy Attilára teszi a jelét,mivelhogy korábban ő kérte rá,már ez is szöget ütött a fejében.
Ettől kezdve minden energiájával azon lesz,hogy megússza a kiválasztást...
Majd figyeld meg.

Gyáva alak ez...

Jön a nagy ájtatos szövegével a riportban,hogy nem jól van ez így,hogy nem volt még párbajon,aztán valójában párbaj nélkül akar bekerülni a kettes döntőbe...

ELP 2012.01.21. 12:38:02

@ő-szinte: Látod már ezt is elfelejtetted,,amin mindig mosolyogtál,,mert többen vagyunk:))

ELP 2012.01.21. 12:41:15

@ő-szinte: Nekem bejössz , mint megmondó ember - majd megkapom h nyomulok - de hát az engem hidegen hagy:))

Én ezt az egész vv színházra értettem.

inmemancsi 2012.01.21. 12:41:43

kellemes délutánt mindenkinek! majd jövök, légyszí ha kiesnék az 50-ből tuszkoljatok vissza

ELP 2012.01.21. 12:43:46

@inmemancsi: majd figyeld az eseményeket , és akkor megint doppingolunk a számokon! :))

inmemancsi 2012.01.21. 12:44:25

jó ez az új sportszelet reklám - legalábbis a fele amit láttam belőle

inmemancsi 2012.01.21. 12:45:48

@ELP: ok ok:) akkor sietek vissza,

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.21. 12:46:16

@beacska: Volt. Fel is tettem néhány érdekes (legalábbis nekem az) kérdést azzal kapcsolatban. :)

nowo 2012.01.21. 12:51:43

@King of Shadows: miket kérdeztél?(röviden),nem olvastam.

ő-szinte 2012.01.21. 12:52:39

@ELP: mi is többen vagyunk. Én , meg az amnézia:-)))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.21. 12:57:19

@nowo: "Vera max. Kingára meg Eszterre mer rakni,szerintem.(Csabára,Attilára nem mer.Sehivel jóban van.)"

Sehivel egyáltalán nincs jóban, gyakorlatilag nem szólnak egymáshoz. Ez egyrészt az onlineban feltűnő, mert ott nem lehet ráfogni a vágásra, másrészt most is az volt, amikor a jelrakásról volt szó. Sehi ott ült, de meg sem nyikkant (biztos nem akart beleugatni a nagyok dolgába). Még akkor sem, ha a nagyok pont az ő fejével fociztak. Mert ha Eszti ráteszi Atira, akit sikerül kiküldeniük, az bosszút fog állni.

Közelről láthatta, hogy mi történik, ha kiemelik valaki mellől a pótkocsiját, először Petin, aztán meg önmagán...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.21. 13:00:40

@nowo: "Kinga ezért tudta, hogy le fogja győzni a Survivort, vagy nem?

Kinga nem szállt el magától, tudja, hogy Seri ellen kiesne. Honnan? Seri sosem párbajozott. Egyébként azzal is tisztában van, hogy Vera is legyőzné...

Az ügyvéd miért fél annyira a többiektől? Mégiscsak 70%, ugye..."

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.21. 13:08:58

@nowo:

az éjszakai onlányban vera azt írta attilának, hogy kéri tegye rá a jelét és ő is rá fogja, egyébként előző körben is attilára tette vera... ez az éjszakai levél egyúttal üzenet is volt eszternek, hogy akkor ő attilára teszi, tehát ha ő is hasonlóan lép, akkor már kettő jele van attilának...

ő-szinte 2012.01.21. 13:09:43

@King of Shadows: Dressz azért fél, mert tudja, hogy az esélyek hétről-hétre, de akár napról napra is változnak. Az erőviszonyok mindig pillanatnyiak:-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.21. 13:11:09

@nowo: @Brr:

1 óra 41 percnél attila olvassa vera levelét, melyben megígéri neki, hogy ráteszi a jelét...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.21. 13:13:53

@ő-szinte: Akkor miért gondolják, hogy Csaba még mindig legyőzné akármelyiküket? Nem mostanában párbajozott és Veront még a Bőgőmasinától is féltették, tehát nem nagy varázslat az a nyolcvan százalék. :)

ő-szinte 2012.01.21. 13:23:16

@King of Shadows: talán azért, mert Csaba nagyjából feddhetetlen...
Igaz, hogy egy tuja, de kifelé nem mutat olyan negatív tulajdonságokat(igaz, hogy mást sem, hehe), mint a többiek. Talán ezt érzik bent is...

nowo 2012.01.21. 13:27:36

@King of Shadows: nem tudom,odafelé még érthető a híráramlás,hisz az újságírók kiszállnak a családhoz riportot készíteni,de visszafelé nem értem...

nowo 2012.01.21. 13:28:36

@Brr: Köszi,majd megnézem később,most sajnos mennem kell.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.21. 13:39:50

@nowo: Angi vitt be információt az esküvő után.

mézescsók 2012.01.21. 13:44:46

@King of Shadows: Szerintem Vera és Seri kapcsolata nem rossz. Verának rajta kívül már mindenkivel volt balhéja - talán Csabával nem -, Sehererázdéval mindössze egyszer. Az iskoláshéten osztotta ki a csajokat, hogy milyen rendetlenek, akkor hozta fel Serinek, hogy nem mosogat rendesen. Aztán persze kiderült, hogy Vera a legtrehányabb a nők közül ott bent, de mindegy. Ezenkívül nem ugrottak egymásnak, ez is régen volt. Beszélgetni is szoktak, sőt, normálisan. Még a Gergő korszakban is elmondta S.-nek a véleményét és nem bántó stílusban. Legutóbb a szolis buliból való kihagyás után sirdogált S. Verának. Nem barinők, de jól meg vannak. Ez nem jelenti azt, hogy Vera nem tenné rá a jelet, főleg azért, mert nem volt kint, de nem a rossz viszonyuk miatt.
Szó volt arról is, hogy Kinga nem meri Serire tenni a jelet, mert az kivinné és kint hagyná. Hát, nem vagyok benne biztos, hogy nem meri tenni rá a jelet. Seherezádé rettenetesen csípi a szemét és már régóta fáj rá a foga. S. is rendszeresen pakolja rá, ha éppen nem védett. Hogy melyikőjük maradna kint, az szerintem kétesélyes. Nagy meccs lenne.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.21. 13:44:51

@ő-szinte: Mondjuk ez igaz, de akkor meg be kéne vetniük ellene a Permanens Párbaj technikát, mert más esélyük úgysincs. Persze az lehet, hogy ők nem jönnek rá erre... :)

ő-szinte 2012.01.21. 13:49:44

@King of Shadows: hát, láthatóan sok mindenre, nem jönnek rá:-DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.21. 14:00:24

@mézescsók: Azonkívül, hogy Seri is ott volt Petiékkel, amikor Vera sz@ros bugyiját elemezgették, meg azt mondta, hogy néha leütné a tomfával... Mondjuk ezekről az érintett nem tud.

ELP 2012.01.21. 14:07:38

@ő-szinte: Jó kis párosítás :)))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.21. 14:07:42

@ő-szinte: Pedig kellene, mert a döntőben mérhetetlenül erősebb lesz. A saját terepén kihívni az ellenfelet ... smart move! :D

ő-szinte 2012.01.21. 14:12:29

@King of Shadows: Igen:-)
És már sokkal előbb el kellett volna kezdeni...:-)
De sokat ne várjunk, nem egy atomfizikusi konferenciáról castingolták a brigádot:-DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.21. 14:26:56

@ő-szinte: Szerintem Ati észrevenné, csak nagyon önzők. És az általam említett stratégiának az a fő eleme, hogy bizonytalan lenne, ki látná hasznát... :)

bknn 2012.01.21. 14:30:59

Na, a köpcös kiesésével javult a féreg/normális arány a villában. A további kiesési sorrend remélem így alakul: Attila - fikaevő dr. Eszter - Sehere - Vera - Fecó - Kinga. Csabát győztesnek!

vallatas 2012.01.21. 15:17:23

a királyfit győztesnek!
a királylányt vesztesnek!
a többi nem alkalmas celebnek.

ő-szinte 2012.01.21. 15:26:21

@King of Shadows: Az előző brancsnál működött volna... itt nem:-)

mimózA 2012.01.21. 16:11:58

@zoltano21: Emlékeim szerint a Fehérvári úton volt a Skála

mimózA 2012.01.21. 16:23:36

@nemvállalom: Ez a sorrend nálam is. De szerintem Attikára nem merik rakni. Mint tudjuk ő is fél tőle, valaki lehetne bátor!

mézescsók 2012.01.21. 16:33:26

@King of Shadows: Amiről Vera nem tud, az befolyásolni sem tudja. Ettől függetlenül tartom, amit írtam: a nők közül Serinek volt a legnormálisabb a kapcsolata Verával.
@vallatas: Csaba nem alkalmas celebnek. Már amennyiben Ő a királyfi.
A királylány celebség minden pillanatát élvezné. Így is lehet még belőle.

genevieve 2012.01.21. 19:24:07

huhha, hát itten meg mi történt?:-)

ő-szinte 2012.01.21. 19:27:29

@genevieve: tükröződik a műsor nézettsége:-DDD

MagasMacska 2012.01.21. 19:28:52

Én is azt lesem, van-e új poszt, és esetleg már mindenki ott írkál...

inmemancsi 2012.01.21. 19:37:41

@genevieve: brad pitt a viasat 3-on, meg kezdődik a tv2-n pont most az a mesés film (bradyt ismétlik majd 23 40-től

genevieve 2012.01.21. 20:16:36

és akkor most megnézem negyedszer is:-D

mocskosmacska 2012.01.21. 20:26:29

www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=23001&a_id=853163&h_id=68414

Innen kiderül, hogy mi ez az egy perc és nyersz baromság.
Egy olyan műsor, amit tuti nem fogok nézni és olyan bugyuta, hogy remélem bukás lesz.

nyekmec 2012.01.21. 20:27:19

még egyszer a gyengébbeknek :-P

" The tonfa (Okinawan: トンファー tonfaa, Chinese: 柺; pinyin: guǎi), also known as tong fa or tuifa, is an Okinawan weapon. It is a stick with a handle, and is about 15-20 inches long.[1] It was traditionally made from red oak and wielded in pairs.[citation needed] A similar weapon called the mae sun sawk is used in krabi krabong. "

inmemancsi 2012.01.21. 20:27:39

@genevieve: egyszer se bírtam végignézni, ma sem fog menni szerintem, majd talán egyszer részletekben dvd-n

nagyon szép arca van ennek a scarlet johansonnak (vicy christina barcelona m1)

nyekmec 2012.01.21. 20:28:52

Hajni!
pacalért a szomszéd utcába se mennék el, nem hogy madridba :- DDD

nyekmec 2012.01.21. 20:29:45

a többieknek: mikor és miért kaptak zenegépet a villalakók?

genevieve 2012.01.21. 20:38:06

@inmemancsi: jó, mondjuk én is elkapcsolok mikor a csaj szenveleg benne:-) de a többi rész az jó:-)

csicserierika 2012.01.21. 20:38:42

@nyekmec: csak egy éjszakára kapták,mert kocsmanap volt a kreatív ötlet arra a napra.

genevieve 2012.01.21. 20:38:59

@nyekmec: csak:-)

a szerkik.. kitalálták, hogy éppen kocsmának rendezik be a villát:-)

inmemancsi 2012.01.21. 20:40:42

@genevieve: lehet azért ott valami barter vagy szponzor reklám is:))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.21. 20:42:54

@ő-szinte: Az más volt, ott nem voltak képesek felfogni, hogy ez nem csapatjáték (csak a döntőben). :)

@mézescsók: Akkor viszont Csabira, vagy Atira fog tenni (eddig is rájuk pakolt) főleg most, hogy meg is lett beszélve. Arra már nem gondolnak az ügyvéddel, hogy Atilla arcvesztés nélkül is simán kihátrálhat az egész ügyből...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.21. 20:49:04

@genevieve: ez aztán a komoly hírértékű információ, nem mondom.

nyekmec 2012.01.21. 20:50:19

@csicserierika: @genevieve: köszi :-)))
bezzeg a kocsmázásról lemaradtam :-((

genevieve 2012.01.21. 20:52:49

@pushpang: nos, peti nyilatkozatát nem minősíteném:-)

csicserierika 2012.01.21. 20:53:18

@nyekmec: semmiről sem maradtál le.
Bezzeg, az a tavalyiak hogy örültek volna kocsmahétnek :) Azok legalább inni tudtak :)

csicserierika 2012.01.21. 20:54:53

@pushpang: nekünk van itthon a mélyhűtőben, vagy azt szentségtörés lefagyasztani ? :)

genevieve 2012.01.21. 20:55:47

@nyekmec: pedig csabi aranyos volt ahogy sehire nyomult:-)

nyekmec 2012.01.21. 20:57:01

@csicserierika: ezek szerint semmi izgi nem volt
az biztos :-)))

nyekmec 2012.01.21. 20:58:35

@genevieve: igen, azt láttam amikor mondta, hogy neki kérte a számot :-))

csicserierika 2012.01.21. 20:59:05

@nyekmec: se egy köpködés, se egy kis kiabálás sem volt :)

nyekmec 2012.01.21. 21:04:53

@csicserierika: üvegek se röpködtek? nahát, nahát! nagyon illedelmes egy brigád ez :-)))

inmemancsi 2012.01.21. 21:21:06

serinek hirtelen megnőtt a haja:))

genevieve 2012.01.21. 21:22:50

érdekes, hogy mennyire drukkolnak egymásnak:-)

genevieve 2012.01.21. 21:23:34

@inmemancsi: sehike kicsit le van lakva mostanság...

inmemancsi 2012.01.21. 21:27:00

@genevieve: veronikában mindig tetszett, hogy bár jó hosszú hajfelvarrása volt neki is mindig szépen megcsinálta a haját, soha nem volt zsíros, vagy ilyesmi

feco drukkolása néha tényleg idegesítő lehet

genevieve 2012.01.21. 21:28:29

@inmemancsi: én most sehi arcára gondoltam, nem jók a sminkjei és mintha kerekedne az arca....eszti meg mintha fiatalodna...olyan kislányos lett az arca...

genevieve 2012.01.21. 21:29:17

@inmemancsi: persze meg kéne szabni, hogy ki és hogyan drukkolhat:-D

genevieve 2012.01.21. 21:30:49

na ezért utálja ati, csabit....

genevieve 2012.01.21. 21:33:47

huuuuu, de nagyon sajnálom most szegény atibogyót...

inmemancsi 2012.01.21. 21:34:31

most aranyos volt a kinga:)) ..hm..

@genevieve: hízott ő is, sajnos arcon nagyon meglátszik (én is több vagyok 3 kilóval, és rögtön tepsi fejem van:)), sminkjei nekem soha nem tetszettek

genevieve 2012.01.21. 21:38:58

@inmemancsi: hmm, inkább nagyon meglepődött...érdekes, atinál nem akadt ki,...szerintem fecó most adott választ kingának a titoklevélre...

ő-szinte 2012.01.21. 21:39:15

@foxglove: ja , ő tud idegen nyelven:-DDDD

ő-szinte 2012.01.21. 21:39:47

@foxglove: bár a túmács után ez már..., hehe

foxglove (törölt) 2012.01.21. 21:40:40

azt mondta serike, hogy hattyúK halála?

genevieve 2012.01.21. 21:41:05

a villalakóknál a cigi jelenti a békepipát:-)))
ati meg mintha nem is szivna mióta peti kiment

genevieve 2012.01.21. 21:42:10

atinál időzavar van:-D

foxglove (törölt) 2012.01.21. 21:42:19

@ő-szinte: mindegyik idegesít. fésztufész abszolút effektíve túmács.

genevieve 2012.01.21. 21:43:27

@foxglove: csak fokozni akarta a mondandóját, és egy tyúk nem tyúk alapon mondta a hat tyúkot:-D

vallatas 2012.01.21. 21:45:03

csak én érzem úgy, hogy Peti kiesése után a hogyvolt blog kommentelők száma is csökkent? kevesebb kommentelő, kevesebb komment....

érik a kasza.

ő-szinte 2012.01.21. 21:45:25

@foxglove: az inkább hat tyúk halála:-D már sehinél:-)

foxglove (törölt) 2012.01.21. 21:48:17

@ő-szinte: szerintem van olyan sötét, hogy tényleg azt hiszi, hat tyúkról szól, és a végén mind megdöglik.

foxglove (törölt) 2012.01.21. 21:50:41

Eszter vezet a szavazáson:) helyes:)

genevieve 2012.01.21. 21:51:04

@vallatas: bizony, bizony annyian szerették szegény megboldogult petit, hogy a kiesésével többen inkább elhagyták a hogyvoltot...

PETIT VISSZA A VV5-be!!!! :-DDDDD

ő-szinte 2012.01.21. 21:51:37

@foxglove: Én itt már bármit el tudok képzelni:-DDD

Bakker, hogy kihalt a blog!:-OOO Naggggggyon dúúúúúúrva

ő-szinte 2012.01.21. 21:52:37

@foxglove: milyen szavazás van???:-O

busifa 2012.01.21. 21:52:51

@ő-szinte: A Vv2 óta a tùmàccsozâs nem menő! :)

inmemancsi 2012.01.21. 21:53:38

a különítmény sincs itt, pedig dícsérgetni akartam őket!!

ő-szinte 2012.01.21. 21:54:10

@busifa: De Seri óta menő! Mogyika, nagyon le vagy maradva:-DDD
Egyél egy kis minyomot

ő-szinte 2012.01.21. 21:55:06

@foxglove: hát gondolom Dressz és Fecó fej fej mellett...:-DDDD

kárpátia56 (törölt) 2012.01.21. 21:55:18

@nemvállalom: nálam, kiesési:
eszter
seri
kinga
attila
csabi
fecó
vera
kicsit olyan vv4-es békevége lesz szerintem (kazal-alek), csak itt két jó embert remélek a végére, nem a gázos csapatot, az marad hátul (eszter, ati, kinga).

ő-szinte 2012.01.21. 21:56:06

Fecó magyarázza a bizonyítványát:-DDDD
Ő nem direkt ködösít... hehe

foxglove (törölt) 2012.01.21. 21:56:21

@ő-szinte: nem csodálom, hogy kihalt, ez a vv már fájdalmasan szar...

ő-szinte 2012.01.21. 21:57:43

@foxglove: Éden Levit! Éden Levit! hehe

foxglove (törölt) 2012.01.21. 21:57:48

@ő-szinte: nem, esztike nagyon elhúzott, dicséretes módon. fecó a közelében sincs.

genevieve 2012.01.21. 21:58:10

jelentem én igazoltan voltam távol két napig:-)

mocskosmacska 2012.01.21. 21:58:31

@vallatas: Peti kiesésével kb. 55-el csökkent az átlag IQ a villában.

mocskosmacska 2012.01.21. 21:59:13

@vallatas: Én az atv-n nézem az eszter hagyatékát, csak most reklám van.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.21. 21:59:18

Csabi jól mondja. Fecót szeretem, de tényleg, kvázi nem értette, hogy a többiek és ő miről beszél. :D
jó estét!

mocskosmacska 2012.01.21. 21:59:46

Baz'e verának ati puszija a kamerák előtt kellemetlen. Akkor a lila vibrátor mi volt?

genevieve 2012.01.21. 22:00:58

@ő-szinte: igazolásom is van róla:-P

kárpátia56 (törölt) 2012.01.21. 22:02:01

@genevieve: szia!
már épp hiányzott az a lila nyakad és fejed. :)

foxglove (törölt) 2012.01.21. 22:02:13

na eddig bírtam:) jóccakát:)

mocskosmacska 2012.01.21. 22:02:18

Attila élt már együtt nővel? Nem arról volt szó, hogy hé

inmemancsi 2012.01.21. 22:02:32

@genevieve: na dehát kivel engedélyeztetted?:)) és az igazolást ki látta?

genevieve 2012.01.21. 22:03:57

@mocskosmacska: ez hűűűűűűűűűűűűlye:-DD

letakarja magát:-DDDDDDDDD

genevieve 2012.01.21. 22:04:46

se wc lehúzás, se kézmosás?????

és még ő szól le másokat????

ő-szinte 2012.01.21. 22:05:08

@sogeking: na végre!
minyomot hoztál?

ő-szinte 2012.01.21. 22:06:25

@genevieve: nem volt ott semmi:-) kb 20x-szor vették fel

sogeking 2012.01.21. 22:06:26

@vallatas: vagy mindenki tüntetésen van:)

sogeking 2012.01.21. 22:06:57

@ő-szinte: erre most csak butaságot tudnék mondani:)

vallatas 2012.01.21. 22:08:35

ez nagyon nagy.
Ati nem is hugyozott, brét se tette el.
átlátszó, hogy ezt már hanyadszorra is vehették fel.
forgatókönyv, megy a színészkedés.

@sogeking: ja Orbán a császár!

ő-szinte 2012.01.21. 22:09:07

@genevieve: nem volt ott a farka...
vagy láttad?

sogeking 2012.01.21. 22:10:04

@ő-szinte: közben átment hardcore-ba a VV? lehet, mégis néznem kellene :D

vallatas 2012.01.21. 22:10:46

ez rém gyenge bakker

genevieve 2012.01.21. 22:10:59

@ő-szinte: hát, hogy láttam volna mikor letakarta:-)

te mondtad, hogy nem volt ott semmi:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.21. 22:11:37

te jó isten seri ezt otthon hogy bírják?

vallatas 2012.01.21. 22:12:25

most már flörtölgetnek egymással, tényleg érdekes... :D

nagyon érik a kasza

genevieve 2012.01.21. 22:13:07

@kárpátia56: biztosan azért táncol, hogy ne kelljen énekelni és nevetni:-)

ő-szinte 2012.01.21. 22:13:28

@genevieve: mert nem pisilt. Kamu volt az egész

genevieve 2012.01.21. 22:14:59

na! ki bántotta csabikámat?

vallatas 2012.01.21. 22:15:08

jaj Csaba :DDDDDD
neeeeeeeeeee
DRÁMA!

Sehi rázzad rázzad!

genevieve 2012.01.21. 22:15:44

@ő-szinte: akkor viszont jó volt a szinház, nekem tetszett:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.21. 22:16:40

ennek a pszichológusnak a tartása rossz (nagy cici bántja a hátat), mert szép, ha emeli a fejét és kihúzza magát. ehhez vszínű sportmelltartó kell, engem meggyőz mindenesetre.

ő-szinte 2012.01.21. 22:20:08

@genevieve: hááát, elég szar színészekkel nézhettél eddig bármit is, mert erről üvöltött, hogy kamu:-)

genevieve 2012.01.21. 22:22:48

@ő-szinte: hát nekem már csak ilyen sekélyes az ízlésem:-)

jobban szórakozom az ilyesmin mint amikor a faszombazmegelés vagy egymás leüvöltése megy:-)

ő-szinte 2012.01.21. 22:23:40

@genevieve: hát nekem meg az jön be:-)

ELP 2012.01.21. 22:25:27

@ő-szinte: Szió :))Most kivételesen én kérdezem , mi értelmes volt eddig??

genevieve 2012.01.21. 22:25:48

@ő-szinte: mert neked kifinomult az ízlésed:-)

vallatas 2012.01.21. 22:30:03

@ELP: semmi, és most nézhetjük online ahogy gyártják a holnapi összefoglalóba a jeges balett eséseket...

remélem reggelig ezt nézzük, nagyon izgi!

ő-szinte 2012.01.21. 22:30:13

@ELP: értelmes???:-OOO hehe
ne már...

ő-szinte 2012.01.21. 22:30:57

@genevieve: nem feltétlenül, de van humorom:-)

genevieve 2012.01.21. 22:33:02

@ő-szinte: szóval olyan a humor?:-)

egyébként akinek van humora, annak az ízlése is jó:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.21. 22:33:34

@genevieve: @ő-szinte: Györgyusz-MolnárAnikó-Kismocsok-Pandora-Ágica-Éva kombót a villába!

ELP 2012.01.21. 22:33:39

@vallatas: Köszi ezt már látom , de minek?.))

ő-szinte 2012.01.21. 22:33:46

@genevieve: hát, fényezhetsz még egy kicsit...:-)

ELP 2012.01.21. 22:34:45

@ő-szinte: Rövid és tömör válsz , de érthető:))

ő-szinte 2012.01.21. 22:35:07

@Peter_Cs: ebből egyedül Évát bírja a gyomrom:-)

vallatas 2012.01.21. 22:35:33

@ELP: nem tudom, mert ez a VV6 már halott.
mégis milyen fordulatra számíthatunk??
:)))

ő-szinte 2012.01.21. 22:35:49

@ELP: tudod, én megmondom az őszintét:-DDD

sogeking 2012.01.21. 22:36:21

@Peter_Cs: hát vegyél egy villát, és biztos rá lehet őket beszélni :D

genevieve 2012.01.21. 22:36:28

@ő-szinte: oké, akkor megköpdöslek picit és megdörzsöllek, hogy jobban ragyogj:-)

genevieve 2012.01.21. 22:37:10

@Peter_Cs: na most jól beválasztottál...egyiket sem csípem:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.21. 22:37:30

@genevieve: :D a nudibárban ettól jön a pénz a mellek közé. igaziból jó hivatást választott.
Az apja helyében állandóan vicceket mesélnék neki, és beírattam volna a haladó énekszakkörbe.
Sajnos odabent ez ügyben romlik az állapota. A lila fejért bocs. az fejérvár, püspökségi központ a régi szép idők óta.

ELP 2012.01.21. 22:38:35

@ő-szinte: Igen,,lényegre törően ,,egyszerű tőmondatokban , így még én is megértem :)))

ő-szinte 2012.01.21. 22:39:49

@genevieve: ok, de ha már dörzsölgetsz, akkor jó helyen, hogy nekem is jó legyen:-)

inmemancsi 2012.01.21. 22:40:49

@ELP: jó éjszakát! mint különítménytag nagy dicséret illet!! már majdnem 500
@Peter_Cs: nem akarnád te ezt peticsé, vagy horror párti vagy -fél perc alatt fűrész valahány lenne ott

ELP 2012.01.21. 22:41:37

@vallatas: Nem foglalkoznak már ezzel a szériával,,sztem már bejött a tervezett lóvé. Örülnek a szivart szívó szesztalpú fejek:)))

ő-szinte 2012.01.21. 22:41:39

@ELP: bakker, nem lehet mit mondani róla
egy megrendezett fos volt
elbújtak Atti elől ő meg megkereste őket
bújócska, mint az oviban...

sogeking 2012.01.21. 22:42:10

@ő-szinte: (pókember segít, ahol tud:)

mézescsók 2012.01.21. 22:42:20

@King of Shadows: Bocs, hogy ilyen későn reagálok. Attila kihátrálhat, de arcvesztés nélkül aligha.
A holnapi öfi talán izgalmasabb lesz, már a kiválasztás miatt.

ELP 2012.01.21. 22:43:29

@inmemancsi: Szép álmokat mire felébredsz meg lesz az 500 kicsit megpöcköljük:)))

ő-szinte 2012.01.21. 22:44:59

@sogeking: háááát, nem tudom... nem csak hálót vet?:-DDDD
Mer úgy nem profi, hehe

ELP 2012.01.21. 22:46:27

@ő-szinte: Nem vok én bakter)))))) , de a lényeget megérettem :))

genevieve 2012.01.21. 22:51:41

@kárpátia56: semmi gond, bóknak vettem:-)

ELP 2012.01.21. 22:51:54

Döntsd a tőkét ne siránkozz!!!

julcsi29 2012.01.21. 22:53:07

Hajni!!!!
Hol vagy? :)))
Látnod kéne,a lányokat ahogy hasogatják a fát! :DDD

genevieve 2012.01.21. 22:53:36

akit esetleg érint: a tánckar megy a duna tévén:-)

ő-szinte 2012.01.21. 22:53:39

@genevieve: hát próbálkozz:-) szerintem észre fogod venni...

MegLepke 2012.01.21. 22:53:42

Pont ma egy éve kezdtem el kommentelni itt a hv-n, az előző vv széria alatt. Szereztem barátokat is és még ha ritkán is írok mostanában, mindig olvasom a posztokat, meg Hajnit egyébként is. Köszi!:) <3

ő-szinte 2012.01.21. 22:55:26

@sogeking: alakul ez:-)látom érted a dolog lényegét:-DDDD

ELP 2012.01.21. 22:56:19

@MegLepke: Akko te már öreg harcsa vagy :)))))

sogeking 2012.01.21. 22:56:21

@genevieve: láttam kb. 5-ször, viszont Molnár Ágnest még nem elégszer:):)

genevieve 2012.01.21. 22:57:43

@ő-szinte: oké, de akkor adjál egyértelmű jeleket, hogy jó helyen dörzsölök:-)

busifa 2012.01.21. 22:58:03

@ő-szinte: Serit èn is bìrom mióta ettem minyomot! :)))

MegLepke 2012.01.21. 22:58:16

@ELP: öreg??? harcsa???:DDD

ő-szinte 2012.01.21. 22:59:17

@genevieve: összetéveszthetetlen lesz:-)

Hurri Kán 2012.01.21. 23:00:14

Azér vágják a fát, hogy legyen minek a tüzén olvasztani a drótról a szigetelést?

ELP 2012.01.21. 23:00:31

@MegLepke: Aki oly régóta írogat ,,,csak ú jelképesen vagy az.)))

hha96 (törölt) 2012.01.21. 23:01:05

Jól hallottam: Atti-Kinga-Vera trió síelni mentek?

ő-szinte 2012.01.21. 23:01:19

Csak ilyen szuper feladatok lesznek onlájn? Mert akkor húzok aludni...:-(

busifa 2012.01.21. 23:04:40

Meglepkének: hip-hip hurrá!!!

ELP 2012.01.21. 23:05:47

@hha96: Akkor itt szilencium lesz , dög unalommal :)))

MagasMacska 2012.01.21. 23:06:58

Adjatok egy linket az onlin-hoz, lécci!!!(Nem az otthoni gépemnél vagyok.)

busifa 2012.01.21. 23:08:27

@julcsi29: milyen fahasogatás megy?

hha96 (törölt) 2012.01.21. 23:08:45

Amikor megláttam az üstöt meg a fát, tökös szerkesztők kiadták volna feladatba a csirkekopasztást, pucolást, pörifőzést. Lenne nyihogás :) De ezek ehhhe fát se tudnak vágni. Tüzet se tudnak rakni. Fecó: jó füstösek leszünk! :DDDDDDDD lefordultam a székről :DDDDD

ő-szinte 2012.01.21. 23:08:53

@sogeking: bakker, ez olyan fos...
de jó, ha van más ötleted, akkor nem alszom...:-DDDD

vallatas 2012.01.21. 23:10:45

Sehi-Fecó párbeszéd színvonala nem semmi!

sogeking 2012.01.21. 23:11:19

@ő-szinte: nézni akarsz valamit, vagy csinálni?

ő-szinte 2012.01.21. 23:12:11

Bakker, a kreatívok szabira mentek??? És most Balázs és Lilu találják ki a feladatokat??:-)
szánalom

Hurri Kán 2012.01.21. 23:13:31

Mit főznek? Pálinkát? :D

kamarti 2012.01.21. 23:13:33

sziasztok!
nahát, kihagyok 1-2 napot, most meg nézem, hogy 22ezer megtekintése volt a Sehinek tetszik Csaba? símű kis etapnak?
mégis szép testekre meg szexre éhes a nép? :)

MegLepke 2012.01.21. 23:14:11

@ELP: oké, tudom, csak ezt még nem hallottam, nevetek:D

@busifa: igazán köszönöm:)))

vallatas 2012.01.21. 23:14:13

LÁNGOLJ! LÁNGOLJ!
@MagasMacska: nincsmit
@busifa: nem tudom, de fogom a fejem.

@ő-szinte: szánalom!

hha96 (törölt) 2012.01.21. 23:15:02

@kamarti: Hol láttál szép testeket itt?

kamarti 2012.01.21. 23:15:23

de ahogy látom, a Seri-Fecó liezonon dolgoznak odabe' :)
még a végén megbarátkoznak egymás nevetésével :)

MagasMacska 2012.01.21. 23:15:28

Hát, nem gyün be. Akkor a géppel van probléma. És akkor megyek aludni. Sziasztok%

vallatas 2012.01.21. 23:15:39

@kamarti: sex bent?
jó vicc!
max ha Fecó férrekúr!

vallatas 2012.01.21. 23:17:25

Sehi most totál lejáratja magát...

sogeking 2012.01.21. 23:17:48

Eszter barátnője Eszter :D

@ő-szinte: szóval?

kamarti 2012.01.21. 23:17:53

@hha96: nevezettek :)

belavalóban Anikó és a bent lévők rokonai, kivéve Fecó
+ hajdústíveet leváltották beleznayra...

esztert a barátnője és nem az anyukája képviseli

ő-szinte 2012.01.21. 23:18:41

@busifa: gesztenyét sütnek... ahhoz meg tüzet kell gyújtani:-)
kellene...

ELP 2012.01.21. 23:19:03

@MegLepke: Örülök h sikerült meglepnem meglepkét:)))

vallatas 2012.01.21. 23:19:46

Eddig szerettem Sehit :-)
sajnos tényleg nem osztottak neki sok agyat.[már már Alekoszi színvonal]
VÁLLALHATATLAN!

Hurri Kán 2012.01.21. 23:19:52

@ő-szinte:
Nem kell. Csaba markában megsül. :D

kamarti 2012.01.21. 23:20:57

@genevieve: persze, tudod, hogy én drukkolok nekik már régóta :)

viszont tegnap este elkaptam a belevalóban az alfahímet, először odanyilatkozott, hogy kizárt, hogy ebből valaha valami is legyen.
aztán meg az orrműtétjéről :)

Eszter szerint Eszter nem kétszínű, csak eddig lavírozott, simulni próbált
Attit Károly nevű barátja vállalta fel

hha96 (törölt) 2012.01.21. 23:21:00

Azért férfiember (sic!) létére Fecó nem tud egy kib.tt tüzet meggyújtani... közelítjük a legalját.

genevieve 2012.01.21. 23:21:06

ezt a sok bénabendzsót...nem tudnak tüzet gyújtani:-)

busifa 2012.01.21. 23:21:47

@ő-szinte: és nem Atti gyújt tüzet az égő kezével? :))

Hurri Kán 2012.01.21. 23:22:44

Füstjük már van. :DDD
Amíg tüzet raknak, olvassatok új posztot. ;-)

genevieve 2012.01.21. 23:24:00

@kamarti: hát hogyne:-)ha már nóeki sem sikerült:-)

csabi először lealázta az alfahímet boxban, most meg majd sehinél is gólt fog lőni:-)

genevieve 2012.01.21. 23:24:29

@hha96: bezzeg csabi tudja, és tudja és tudja:-)

hha96 (törölt) 2012.01.21. 23:24:40

@gyvy: Végre valami szórakoztató. Megyek!

kamarti 2012.01.21. 23:24:42

belevaló sms szerint Eszter és Atti fogja a jeleket kapni és Fecó Esztert választja
ezt én is osztom

genevieve 2012.01.21. 23:25:31

@gyvy: ááá, jó nekünk itt is:-D

vallatas 2012.01.21. 23:26:13

@kamarti: és Eszter kit visz?
Kingát vagy Verát?

sogeking 2012.01.21. 23:26:55

@ő-szinte:

a nagy sikerre való tekintettel műsoron marad:
- szétszaggatom a bikini felsőd
- leöntelek sörrel (vagy bármi mással)
- szépeket mondok, ha részeg vagy
- meghekkellek

ha igény van rá, hívhatunk plusz embereket is m.v.

kamarti 2012.01.21. 23:27:11

@genevieve: mit nem? :)
jó, mondjuk Kingát nem látja tisztán, még mindig

Vera-Kinga rokonyok jönnek, anyuci és nővér

genevieve 2012.01.21. 23:27:14

na kingaanyu a belevalóban

genevieve 2012.01.21. 23:28:56

@kamarti: jogos:-)

láttad milyen szép keze van?:-)

nézd, egy pici hibája neki is lehet...remélhetőleg kinövi ezt a kinga dolgot most, hogy össze fog jönni sehivel:-)

kamarti 2012.01.21. 23:29:53

@vallatas: hát ezt vagy nem kérdezte meg Anikó, vagy nem figyeltem :)
ha tőlem kérdezed, akkor talán Kingát. ha már szembe ment Attival, és lebukott, akkor bevállalhatja.
Vagy kamikaze lesz, és megpróbálja Csabit.

genevieve 2012.01.21. 23:30:06

uhh, kinga viselkedését a saját anyja nem tudja kommentálni:-)

genevieve 2012.01.21. 23:31:19

szar lehet most kinga anyukájának lenni a belevalóban...

kamarti 2012.01.21. 23:31:20

@genevieve: már régesrég be is írtam ide :)

sztem Kinganyunak új hajszíne van

kamarti 2012.01.21. 23:32:32

@genevieve: mondjuk a betelefonáló se kutya...

kamarti 2012.01.21. 23:33:08

na, akkor most kilogikáztam, hogy Sehi és Csabi rokonyok lesznek tárban

genevieve 2012.01.21. 23:33:17

@kamarti: akkor ez eddig elkerülte a figyelmem:-)

pedig ez a momentum egy férfinál fontos dolog:-)

igen, most kingaanyunak elég vörös a rőzséje:-)

genevieve 2012.01.21. 23:34:07

@kamarti: de van némi igazsága....

fuuu, ez a vers....nem semmi...

genevieve 2012.01.21. 23:34:47

@kamarti: jól el vagyunk itt:-)

na ittt az álompáros rokonyai:-)

kamarti 2012.01.21. 23:35:34

húha, Sehianyu és Csababarát.
kíváncsi vagyok, előjön-e a szerelmi szál :)

sogeking 2012.01.21. 23:36:09

@genevieve: most miért? a sok rímel a sokra :)

vallatas 2012.01.21. 23:37:02

@kamarti: Sehianyu lenyúlja Csabát...
kinézem belőle!

ő-szinte 2012.01.21. 23:37:22

@sogeking: Ebben a sorrendben lehet? Aztán jöhetnek a m.v.-ek is:-DDDDDD

kamarti 2012.01.21. 23:37:45

@genevieve: plusz hozzá beleznay... no igen...
Sehi anyunak is jobban bejön Csabi, mint Gergő :)
akkor ez már 2:0, ha jól számolok, oda :)

genevieve 2012.01.21. 23:38:02

sehi anyu fényezi magát:-D

genevieve 2012.01.21. 23:39:24

@kamarti: beleznay is magára szedett pár 10 kilót:-)

kamarti 2012.01.21. 23:40:55

@vallatas: akkor az már a sokadik mélyütés lesz az analfának :)
és az sem biztos, hogy Csabinak ártana a tapasztalat :)

Hurri Kán 2012.01.21. 23:41:12

Ójaj... Sok nagy baj van ott a tűzrakással. :D

sogeking 2012.01.21. 23:41:38

@ő-szinte: persze, akkor először vedd fel a bikini felsőd :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.21. 23:42:22

ezt a belevalót csak Anikó viszi a cuki kis hátán. ezek a szülők, meg telefonálók, hmmm... Anikó, hogyúgymondjam már most jobb műsorvezető, mint a rutinos, HP Lilu.

kamarti 2012.01.21. 23:42:57

@genevieve: mondjuk nekem mindegy, én sehogy se bírom
magasabbak az igényeim minden téren :)

kamarti 2012.01.21. 23:43:58

@kárpátia56: és sokkal szebb is, tegyük gyorsan hozzá

kamarti 2012.01.21. 23:46:13

most négyesben vannak? mer akkor Csabikám, húzzál bele :)

Hurri Kán 2012.01.21. 23:46:14

Csabikám, kicsi lányom, ha a nedves fára felülről dobálsz papírt, attól nem fog meggyulladni. :DDD

ő-szinte 2012.01.21. 23:48:44

@sogeking: jó, jó, keresem:-) ha nem lesz meg???

genevieve 2012.01.21. 23:49:23

@kamarti: olyan 185 cm körül?:-)

vallatas 2012.01.21. 23:49:29

@kamarti:
anyukák kedvence, tuti tud majd válogatni a tapasztaltak közül...

kamarti 2012.01.21. 23:50:36

@gyvy: hát igen, se úttörő, se kiscserkész, se katona... ezzel jár :)
de legalább kitartó a szentem :)

ő-szinte 2012.01.21. 23:50:56

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, megint énekelnek
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hurri Kán 2012.01.21. 23:52:16

@kamarti:
Én sem voltam egyik sem, na jó, ez nem igaz, úttörő igen mer nekem még kellett hogy legyek,de tüzet nem ott tanultam meg rakni. :)

sogeking 2012.01.21. 23:52:33

@ő-szinte: miért? nem szoktál hordani?
esetleg ha kicsit feljebb húznál egy harisnyát :)

kamarti 2012.01.21. 23:53:08

@genevieve: eccer nár felfedtem az ideálom, aki csak 178:)
szóval nem, a magasság sem (aláhúzva) számít :)

genevieve 2012.01.21. 23:54:29

@kamarti: bezzeg aki úgy nőtt fel, hogy szenes kályha volt a fűtés otthon:-)

kamarti 2012.01.21. 23:54:48

@gyvy: oké, a háromból én is csak úttörő és én se ott :9
de olyan keveset tudunk Csabiról, mér pont azt tudnám, hol nem tanult meg tüzet rakni? :)

ő-szinte 2012.01.21. 23:55:26

@gyvy: kicsi lányom, hehe sírok!:-DDD

genevieve 2012.01.21. 23:55:54

@kamarti: kivételes esetek mindig vannak:-)

genevieve 2012.01.21. 23:57:28

@kamarti: hát életkorilag úttörő biztosan nem volt:-)

kamarti 2012.01.21. 23:57:32

@genevieve: hát például. vagy eljárt a család csurdítani :)

no, kicsit felhangosítom Bödőcsöt és lehalkítom Fecót :)

Hurri Kán 2012.01.21. 23:57:32

@ő-szinte:
Első szombat este a héten, ne szomorkodj. :DDD

kamarti 2012.01.21. 23:58:41

@genevieve: nem versengenék Sehianyuval (se) :)

genevieve 2012.01.22. 00:00:09

@kamarti: én senkivel sem:-)

el is megyek aludni:-)

genevieve 2012.01.22. 00:02:17

azért azt még konstatálom, hogy csabinak csak sikerült tüzet csinálnia:-)

Hurri Kán 2012.01.22. 00:04:04

Egyszer végre megvilágosodok, onnantól csak és kizárólag hupikék WC papírral rakok tüzet. :D

sogeking 2012.01.22. 00:04:18

mi az a szám amit Dósa Matyi énekelt???

sogeking 2012.01.22. 00:06:21

közben kinyomoztam:)

kamarti 2012.01.22. 00:07:51

@gyvy: valami feladatból maradt ki, vagy mi

ELP 2012.01.22. 00:17:00

De a kékesen csak 8 ig van sielés a többiek vissza sem jönnek?
Mert akkor kikapcs!

hha96 (törölt) 2012.01.22. 00:20:01

@ELP: Ha egy komplett bevásárlóközpontot nyitva tartottak meg egy fürdőt, akkor gondolod egy sípálya megoldhatatlan? Minden csak pénz kérdés...

ELP 2012.01.22. 00:20:51

@hha96: Ebben van valami,,,,

ELP 2012.01.22. 00:23:54

Hát akko . jóccakát!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.22. 12:37:08

@inmemancsi: Én nappal nyomtalak, estére meg elfáradt a kezem... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.22. 12:57:17

@mézescsók: Meg tudja oldani. Ha rajta lesz a zöld kendő el kell mondania egy pár embernek, hogy ő majd annyira kihívja a tuját, meg úgy megmutatja mindenkinek. Aztán a szabályok miatt már nem hívhatja ki, afrancba. ;(

Ha eléggé meggyőzőn adja elő, még ő maga is el fogja hinni, hogy ki akarta vinni, csak a szabályok...
süti beállítások módosítása