Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X124 és 1X125

2012. január 19. 22:00 - Hódos Hajnalka

Zavarban vagyok, mint kurva a templomban, a zember nem figyel egy kicsit, aztán Fecó védett lesz, hogy magyarázom ezt meg a nyájas olvasóknak? Megvan! A jósága miatt, azé'. Csak így történhetett. De volt itt minden, a Fehérvár áruház kutyafasza a Villához képest - azoknak, akik az életkoruk alapján fiaim ill. lányaim lehetnének, ha nem dől rám a szénakazal elárulom, még az 1800-as évek legelején volt egy olyan reklám, "mert a Fehérvár áruházban mindig történik valami", ja, a nemmegmondtam, hogy bontottcsirkéthozzál remélem, a csipszaroknak is megvan - szóval, rögtön feladattal indulunk, mondják el egymásnak, kit tartanak maguk közül esélyesnek a döntőre. Attilát nem, mert nem rokonszenves karakter és megfelelő társaság nélkül sokkal szürkébb lesz. Péter kiesésével motiválatlan és kedvetlen lett, gonosznak és etikátlannak van beállítva. Kinga is esélytelen, Eszter is és Seri is kinn hagyná, mint a szart. Hiszti, mindenbe beleköt, mindenről véleménye van, de ezt primitív módon adja elő és úgy beszél, mint egy kocsis. Csabát esélyesnek tartják a többiek, Serit esélytelennek, mert szőke szilikoncsöcs. A nézők nem szavaznak rá, sőt. Jólelkű, de sokszor nem őszinték a cselekedetei. Eszter nagyképű, lenéző és arrogáns, ezért nincs helye a döntőben. Fecó is esélytelen, mert nem szimpatikus a sok szentbeszéd és sunyi is. Az utóbbi időben meg is van bolondulva. Vera saját magáról azt írja, esélyes, mert tudja, hogy vannak szégyellnivaló pillanatai a Villában, és hibázott is, de senki nem makulátlan, úgyhogy csitu van. A többiek esélytelennek tartják, mert bolond. Ezt egyébként nagyon finoman úgy fogalmazták meg, megkérdőjelezhető személyiségű. Kicsit acsarkodnak Attilával, a téma az, képmutató-e Vera vagy nem, haladjunk, mert ezen kívül van még hülyeség éppen elég, ne fecséreljük a drága időt erre a két nyomorultra.

Ha azt hinnénk, megszabadulunk tőlük egy időre, kvanagyot tévedünk, ugyanis felkerekednek. Attila azért, mert a nézők megszavazták, ő kísérje el Verát a nyeremény jutiútra. Hutyutyutyú, anyukám! Vera nem örül, hogy Attila is jön, igen, ahhoz a kisgyerekhez mennek. Hát akkor nekiadja a motort, amit a Karcsi haverjától kapott, ne menjen már üres kézzel, az idióta Vera hülye ötlete meg úgyis az, vigyenek a kiskölyöknek bézbólsapkát. A motor keményen überelni fogja. Hány éves? Három? Hát akkor nagy négyszemközti beszélgetések Eduval nem lesznek.

Vera vörös rózsát kap, Attila pedig meglepődik, hogy mosolyogva fogadják. Mi? Edus jobban várta Attilát, mint Verát? Hát azonnal mondja, hogy csak viccelt! Az oviban egyébként vannak szép kislányok, Edus csaját Latyinak hívják, én legalábbis ezt értettem. A kiscsajjal egyébként minden oké, csak nagyon hangos. Hát igen, a lányok, ahogy nőnek, egyre hangosabbak. A fiúk meg, ahogy nőnek, mennek a farkuk után, kedves Attila. Röpül az idő, Attila búcsúzik, két hét múlva küldjük a Verát! Komolyan mondom, agyfaszt kapok ezektől a különféle sóktól, most éppen békítenek, Eszter bízik a nyugodt hangvételű beszélgetésben. Fecó és Attila az első páros, a téma pedig, ki fordult el kitől? Én a tévétől igen, az biztos. Faszér' nem lehet egyszer origami hajtogató versenyt rendezni? Békítősóbazmeg. A só nem tud elkezdődni, mert Attila személyeskedik, aztán lovagol a szavakon, Kinga meg ne mondja, hogy nem hiszi el. Seri ne ugasson, olyat meg ne mondjon neki, hogy a szüleinek meg kellett volna tanítani a normális kommunikációt, mert ebből ő fog rosszul kijönni. Esztert még mindig nem sikerült felkúrni idegileg, mert ilyeneket mond, hogy próbáljanak a higgadtság talaján maradni, én már magamon kívül üvölteném a kanapén ugrálva, hogy ha én egyszer azt mondom, hogy kuss! Eszter olyan kimért, mint a faluszéli becsületsüllyesztőben a feles körte, van-e esetleg olyan észérv, amit esetleg Fecó nem mondott még el esetleg? Van há. Fecó csalódott. Jó embernek gondolta Attilát, oszt tessék, kiderült róla, hogy egy görény. Mindez kereken 70 nap múlva derült ki, Fecó biztos menstruációs naptárt is vezet. Attila nem érti, ha ez így történt, Fecó miért nem jelezte ezt neki? Nem volt olyan? Fecó sorolja vélt és valós sérelmeit, eléggé ripacs, de már megszoktuk, ez is mondta, meg az is mondta, a Schneider Fáni meg azt mondta, nem kell néki piros szoknya, Attila meg bólogatott, mint egy bólogatós kiskutya. Nem tudom, figyelték-e a frappáns hasonlatot. Ha már Schneider Fáni, akkor Fecó baja az, így se vót jó, úgy se vót jó, sehogyan se vót az jó. Izé, a többire nem figyeltem oda, mert untam, megpróbálom kitalálni, mi történhetett. Fecó sírt, Attila meg azt mondta, hogy hazudsz, Fecó ezután az akváriumba próbálta fojtani saját magát, de Csaba megmentette az életét léggitározással. Kinga szívmasszázst hajtott végre a faszomatbazmeg ütemére, Vera pedig azt hajtogatta, ő ok nélkül nem csinált soha semmit.

Következik Attila és Vera. Eszter az okokra kíváncsi. Én arra, mikor lesz vége az öfinek. Vera már a játék elején leszűrte, hogy Attilával nem szeretne barátságot kötni. Az egész úgy kezdődött, hogy Attila kezdte őt sértegetni. Kérte, hogy fejezze be, Attila baszta befejezni, ezért ő beleállt a konfliktusokba. Attila meg van sértődve, mert nem jut szóhoz. Meg nemisúgyvót, a Vera mondta neki, hogy bizalmi viszonyt szeretne. Ne hazudjál, a Peti is ezért esett ki! Kinga meg ne kuncogjon, mert ha hazudozásról van szó, akkor mint a vízfolyás! Mivel mindkét nemnormális egyszerre kárál, nem értek egy szót se, Kinga el akarja mondani, azt hallom, de ő mindig el akarja, Vera meg azt csinálja, amit máskor, ha ő kiugatta magát, akkor nem vagyok erre kíváncsi felkiáltással elhúzza a belét cigizni és megjátssza, hogy ő most a Mariana-árok mélységű lelke miatt most milyen rohadtul ki van borulva. Azt a piros kabátot nem erőltetném egyébként, nem kicsit erősít rá a popira, ami amúgy sem kicsi. Mivel Attibogyó el van árvulva, mint a kisujjam, barátkereső partit szerveznek. Kingával együtt, aki úgy nyihog mellette, mint egy nóniusz, csodálom, hogy senki nem ugrik oda és töm a szájába egy marék kockacukrot. A frenetikusnak ígérkező este vendégei Csaba, mert hímnemű, Fecó, a királylány és Eszter, aki csak ott van velük. Gulyást esznek kockás abroszos sörpadról, aztán egyenként bevonulnak beszélgetni Attibogyóval, aki magányosabb hősnek kéne, hogy legyen, mint Clint Eastwood bármelyik kobbojfilmjében bármikor volt. Sehike úgy a szívére veszi, hogy őt nem hívták meg, hogy krokodilkönnyeket hullat, mindezt úgy, hogy a sminkje még véletlenül se kenődjön el és elcsukló hangon, felemásra lakkozott kezét a mellére szorítva rebegi, a hülye kurva kedvére akar tenni Attila, azért nem hívta meg őt. Pedig ő mindig mellette állt. Hánemtom, ez az érv már számtalanszor elhangzott, de kéne szólni, hogy ez nem az Irgalmas Szamaritánusok Klubja, hanem egy valóságsó hetven misiért. Mondjuk kórusban, ezért egy ember egész életén keresztül dolgozik. Fecó nyugodjon meg, annyi történt, hogy nem lettek barátok. Csaba meg, hát, ha nem spanolt volna össze a Fecóval, máshogy is alakulhattak volna a dolgok. Attilát dühítette, hogy Tuja volt. Aztán már nem, csak rájuk ragadt ez a viszony. Kicsit röhögnek azon, a boksz után pont azért rakták Csabára a kendőt, nehogy Fecó kivigye Veronikát, hahaha, ő meg kinn hagyta. Attila dönt, Kingu lesz a legjobb barátja, hihihihi.

Új, egész hetes feladatot kaptak, Egy perc és nyersz, hát örülök, valaki elmesélhetné, miről fogok írni a héten, szombaton meg is mérkőznek egymással, alig várom, ki túr ki nagyobb mennyiségű fikát az orrából egységnyi idő alatt. Legalábbis erre vagyok felkészülve lelkiekben. A feladatok, amiket kerek tizenhét percig kell nézni, lebilincselőek. Egy perc alatt alatt százötven zsebkendőt kivenni a dobozból. Attila és Kinga negyvennyolc másodperc alatt teljesítik, persze annyi eszük nincs, hogy csuklóból oldják meg a dolgot, mindkettő nyavalyog, hogy fáj a karja. Csabáék csapata érdekes feladatot kap. Minden játékos nyolc pinponglabdával a fenekében áll a réten és időre ki kell rázni az összeset. Fecó el is csodálkozott roppant módon, milyen rövid idő alatt sikerült neki. Aztán fel kell szarvazniuk saját magukat pilóta keksszel. Figyelem! A posztban termékleírás olvasható! Csaba téved, az orrszerkezet nem játszik szerepet abban, hogy vazelines orral egyik übrikből a másikba vattapamacsot kell rakosgatni. Aztán némi hedbengelés lépésszámlálóval, na nézzük, mi történt az Arénában, mert ez túl sok volt a jóból. Mindenki elmondja a magáét, Vera azért küzd, hogy segítsen Fecónak védettséget szerezni, Fecónak is kéne a lila kendő, apait-anyait. Balázs sok újdonságot nem tud mondani, az első forduló: célbadobás homokbatyukkal. Sorban, a függőlegesen elhelyezett hokedlikre. Csaba, Vera és Kinga vették az első akadályt, Sehinek kiesik, a többieknek túlmegy. Fecót komoly két méter választja el az asztaltól, úgy készüljön! Vera béna, úgyhogy lecsüccsen, a többiek figyeljenek, mert csak az első kettő jut tovább! Addig nem mennek el onnan, míg bele nem dobnak ebbe. (Ebbe = nagyon távoli hokedli.) Attila és Fecó küzdenek meg a második fordulóban, a feladat lajhárlógás. Ha beleszakadok se tudok mást írni, lógtak. Két és fél méter magasan. Lehetett kínozni a másikat verbálisan. De nem.

Fecó bő húsz másodperc után már szarul volt, az agyalágyult Vera tudomásul vette, hogy Attila nem szenved, csak váltogatja a kezét, Fecó végül saját pulóverébe kapaszkodott a fogával, aztán Attila "legyél védett!" felkiáltással feladta. De nem azért, mert leszarta. Azért, mert Fecó erős. A következő öt perc azzal telik, hogy Fecó örül. Csaba ilyeneket mond neki, hogy még Csollány Szilvesztert is legyőzte volna, én nyöszörgök. Ennek az öt percnek egyetlen momentumát emelném ki, Sehi és Vera lábtörlési technikáját. A következőképpen néz ki: kipucsított seggel helybenfutás NAGYON dinamikus kézmozdulatokkal. Ezt háromszor néztem vissza, érdemes. Kinga zabál és be van szarva, az a baj, hogy most őt fogják kihívni. Attila gondolkodik, ettől még mindig a frász tör ki, ennél jobban csak akkor, mikor Seri, mert ő minden esetben el is mondja, miről. Most tényleg nem fog két kibaszott jelet se kapni? Hát hacsak a Csabi nem. A Csabi nem fogja rá rakni. Egyébként meg mindenki időszerű. Fecó karibi partit tarthat. Verát, Csabát és Kingát hívja meg. Kinga a szó szoros értelemben eszét veszti a szolárium láttán. Visít és ugrál, még Seri is megjegyzi, jóhogy a seggét nem verdesi a földhöz. Attila a kertben döglik betakarózva, Eszter és Seri jaffasárgára irigykedik magukat a teraszon. Benn tetőfokára hág a hangulat, juj, Kinga szolizik, rohadt jó minden, Csaba a strandon érzi magát, limbóhintóznak, meg fekszenek a napozóágyon, fogják egymás kezét és érzik a nyarat! Mindezt olyan retkes talpakkal, amilyeneket akkor láttam utoljára, mikor kíváncsiságból rákattintottam Kelemen Anna pornócastingjára a Velveten. Attila megint fog egy bicskát és mártírt farag önmagából, de Eszter és Sehi akkor se tennének rá jelet, ha kérné, akkor se, ha cigánygyerekek potyognának az égből, akkor se, ha semmikorse, mert nekik elveik vannak kérem szépen.

Úgy látszik, a stáb úgy ítélte meg, Fecó nem baszott be eléggé a karibi partin, akkor uzsgyi be a nyugiba, de izibe és békítősózzon az Eszterrel, mert ma nem voltak elég barmok és hiányzik tíz percnyi anyag az öfihez! Te, Fecó, mér' nem bírod te az én fejemet? Fecó Dyától kezdve mindenre hivatkozik, arra pláne, hogy benne benne maradnak a dolgok. Javasolnám a Guttalax cseppeket, nekem használt anno. Ezt nem fejteném ki most bővebben, de annyit feltétlenül megemlítenék, tartsák be a használati utasítást és ne próbálkozzanak azzal, amivel egyesek, a megadott mennyiség kétszeresét csöpögtetni. Nem fog gyorsabban hatni. Az intezitás megint más kérdés, erről rajtam kívül a Murányi kutyája tudna mesélni. Na jól van, Fecókám, máshogy kérdem, hogy haladjunk, egytől tízes skálán mennyire vagyok én rossz ember? Hát kettes, de az nem azt jelenti, hogy Eszter rossz ember, mert ez nem egzakt. Fecó természetesen nem használta az egzakt szót, én játszom itt a műveltet. Hát ez a ködösítés még Csaba idegeit is megtépázta, úgyhogy muszáj volt. Te, Fecó, nem kellett volna egyenesen megmondani a frankót? Háde nem megmondta? Nem. Az jött le, hogy köntörfalazol, baszki, meg álfinomkodsz. Hajnye, hát most sértse meg, gyalázza meg az Esztit? Fecó nem tud nőket megizélni! Csaba hagyja a faszba, jól is teszi, Fecó annyit fogott fel az egészből, Csaba azt mondta rá, hogy hülye, meg azt akarta, hogy veszedjen a lányokkal. Mindezt Verának, aki vállat von, a Csaba gyerekes, na gyere aludni. Mék én is, jóccaka.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1236 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2012.01.21. 23:08:53

@sogeking: bakker, ez olyan fos...
de jó, ha van más ötleted, akkor nem alszom...:-DDDD

vallatas 2012.01.21. 23:10:45

Sehi-Fecó párbeszéd színvonala nem semmi!

sogeking 2012.01.21. 23:11:19

@ő-szinte: nézni akarsz valamit, vagy csinálni?

ő-szinte 2012.01.21. 23:12:11

Bakker, a kreatívok szabira mentek??? És most Balázs és Lilu találják ki a feladatokat??:-)
szánalom

Hurri Kán 2012.01.21. 23:13:31

Mit főznek? Pálinkát? :D

kamarti 2012.01.21. 23:13:33

sziasztok!
nahát, kihagyok 1-2 napot, most meg nézem, hogy 22ezer megtekintése volt a Sehinek tetszik Csaba? símű kis etapnak?
mégis szép testekre meg szexre éhes a nép? :)

MegLepke 2012.01.21. 23:14:11

@ELP: oké, tudom, csak ezt még nem hallottam, nevetek:D

@busifa: igazán köszönöm:)))

vallatas 2012.01.21. 23:14:13

LÁNGOLJ! LÁNGOLJ!
@MagasMacska: nincsmit
@busifa: nem tudom, de fogom a fejem.

@ő-szinte: szánalom!

hha96 (törölt) 2012.01.21. 23:15:02

@kamarti: Hol láttál szép testeket itt?

kamarti 2012.01.21. 23:15:23

de ahogy látom, a Seri-Fecó liezonon dolgoznak odabe' :)
még a végén megbarátkoznak egymás nevetésével :)

MagasMacska 2012.01.21. 23:15:28

Hát, nem gyün be. Akkor a géppel van probléma. És akkor megyek aludni. Sziasztok%

vallatas 2012.01.21. 23:15:39

@kamarti: sex bent?
jó vicc!
max ha Fecó férrekúr!

vallatas 2012.01.21. 23:17:25

Sehi most totál lejáratja magát...

sogeking 2012.01.21. 23:17:48

Eszter barátnője Eszter :D

@ő-szinte: szóval?

kamarti 2012.01.21. 23:17:53

@hha96: nevezettek :)

belavalóban Anikó és a bent lévők rokonai, kivéve Fecó
+ hajdústíveet leváltották beleznayra...

esztert a barátnője és nem az anyukája képviseli

ő-szinte 2012.01.21. 23:18:41

@busifa: gesztenyét sütnek... ahhoz meg tüzet kell gyújtani:-)
kellene...

ELP 2012.01.21. 23:19:03

@MegLepke: Örülök h sikerült meglepnem meglepkét:)))

vallatas 2012.01.21. 23:19:46

Eddig szerettem Sehit :-)
sajnos tényleg nem osztottak neki sok agyat.[már már Alekoszi színvonal]
VÁLLALHATATLAN!

Hurri Kán 2012.01.21. 23:19:52

@ő-szinte:
Nem kell. Csaba markában megsül. :D

kamarti 2012.01.21. 23:20:57

@genevieve: persze, tudod, hogy én drukkolok nekik már régóta :)

viszont tegnap este elkaptam a belevalóban az alfahímet, először odanyilatkozott, hogy kizárt, hogy ebből valaha valami is legyen.
aztán meg az orrműtétjéről :)

Eszter szerint Eszter nem kétszínű, csak eddig lavírozott, simulni próbált
Attit Károly nevű barátja vállalta fel

hha96 (törölt) 2012.01.21. 23:21:00

Azért férfiember (sic!) létére Fecó nem tud egy kib.tt tüzet meggyújtani... közelítjük a legalját.

genevieve 2012.01.21. 23:21:06

ezt a sok bénabendzsót...nem tudnak tüzet gyújtani:-)

busifa 2012.01.21. 23:21:47

@ő-szinte: és nem Atti gyújt tüzet az égő kezével? :))

Hurri Kán 2012.01.21. 23:22:44

Füstjük már van. :DDD
Amíg tüzet raknak, olvassatok új posztot. ;-)

genevieve 2012.01.21. 23:24:00

@kamarti: hát hogyne:-)ha már nóeki sem sikerült:-)

csabi először lealázta az alfahímet boxban, most meg majd sehinél is gólt fog lőni:-)

genevieve 2012.01.21. 23:24:29

@hha96: bezzeg csabi tudja, és tudja és tudja:-)

hha96 (törölt) 2012.01.21. 23:24:40

@gyvy: Végre valami szórakoztató. Megyek!

kamarti 2012.01.21. 23:24:42

belevaló sms szerint Eszter és Atti fogja a jeleket kapni és Fecó Esztert választja
ezt én is osztom

genevieve 2012.01.21. 23:25:31

@gyvy: ááá, jó nekünk itt is:-D

vallatas 2012.01.21. 23:26:13

@kamarti: és Eszter kit visz?
Kingát vagy Verát?

sogeking 2012.01.21. 23:26:55

@ő-szinte:

a nagy sikerre való tekintettel műsoron marad:
- szétszaggatom a bikini felsőd
- leöntelek sörrel (vagy bármi mással)
- szépeket mondok, ha részeg vagy
- meghekkellek

ha igény van rá, hívhatunk plusz embereket is m.v.

kamarti 2012.01.21. 23:27:11

@genevieve: mit nem? :)
jó, mondjuk Kingát nem látja tisztán, még mindig

Vera-Kinga rokonyok jönnek, anyuci és nővér

genevieve 2012.01.21. 23:27:14

na kingaanyu a belevalóban

genevieve 2012.01.21. 23:28:56

@kamarti: jogos:-)

láttad milyen szép keze van?:-)

nézd, egy pici hibája neki is lehet...remélhetőleg kinövi ezt a kinga dolgot most, hogy össze fog jönni sehivel:-)

kamarti 2012.01.21. 23:29:53

@vallatas: hát ezt vagy nem kérdezte meg Anikó, vagy nem figyeltem :)
ha tőlem kérdezed, akkor talán Kingát. ha már szembe ment Attival, és lebukott, akkor bevállalhatja.
Vagy kamikaze lesz, és megpróbálja Csabit.

genevieve 2012.01.21. 23:30:06

uhh, kinga viselkedését a saját anyja nem tudja kommentálni:-)

genevieve 2012.01.21. 23:31:19

szar lehet most kinga anyukájának lenni a belevalóban...

kamarti 2012.01.21. 23:31:20

@genevieve: már régesrég be is írtam ide :)

sztem Kinganyunak új hajszíne van

kamarti 2012.01.21. 23:32:32

@genevieve: mondjuk a betelefonáló se kutya...

kamarti 2012.01.21. 23:33:08

na, akkor most kilogikáztam, hogy Sehi és Csabi rokonyok lesznek tárban

genevieve 2012.01.21. 23:33:17

@kamarti: akkor ez eddig elkerülte a figyelmem:-)

pedig ez a momentum egy férfinál fontos dolog:-)

igen, most kingaanyunak elég vörös a rőzséje:-)

genevieve 2012.01.21. 23:34:07

@kamarti: de van némi igazsága....

fuuu, ez a vers....nem semmi...

genevieve 2012.01.21. 23:34:47

@kamarti: jól el vagyunk itt:-)

na ittt az álompáros rokonyai:-)

kamarti 2012.01.21. 23:35:34

húha, Sehianyu és Csababarát.
kíváncsi vagyok, előjön-e a szerelmi szál :)

sogeking 2012.01.21. 23:36:09

@genevieve: most miért? a sok rímel a sokra :)

vallatas 2012.01.21. 23:37:02

@kamarti: Sehianyu lenyúlja Csabát...
kinézem belőle!

ő-szinte 2012.01.21. 23:37:22

@sogeking: Ebben a sorrendben lehet? Aztán jöhetnek a m.v.-ek is:-DDDDDD

kamarti 2012.01.21. 23:37:45

@genevieve: plusz hozzá beleznay... no igen...
Sehi anyunak is jobban bejön Csabi, mint Gergő :)
akkor ez már 2:0, ha jól számolok, oda :)

genevieve 2012.01.21. 23:38:02

sehi anyu fényezi magát:-D

genevieve 2012.01.21. 23:39:24

@kamarti: beleznay is magára szedett pár 10 kilót:-)

kamarti 2012.01.21. 23:40:55

@vallatas: akkor az már a sokadik mélyütés lesz az analfának :)
és az sem biztos, hogy Csabinak ártana a tapasztalat :)

Hurri Kán 2012.01.21. 23:41:12

Ójaj... Sok nagy baj van ott a tűzrakással. :D

sogeking 2012.01.21. 23:41:38

@ő-szinte: persze, akkor először vedd fel a bikini felsőd :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.21. 23:42:22

ezt a belevalót csak Anikó viszi a cuki kis hátán. ezek a szülők, meg telefonálók, hmmm... Anikó, hogyúgymondjam már most jobb műsorvezető, mint a rutinos, HP Lilu.

kamarti 2012.01.21. 23:42:57

@genevieve: mondjuk nekem mindegy, én sehogy se bírom
magasabbak az igényeim minden téren :)

kamarti 2012.01.21. 23:43:58

@kárpátia56: és sokkal szebb is, tegyük gyorsan hozzá

kamarti 2012.01.21. 23:46:13

most négyesben vannak? mer akkor Csabikám, húzzál bele :)

Hurri Kán 2012.01.21. 23:46:14

Csabikám, kicsi lányom, ha a nedves fára felülről dobálsz papírt, attól nem fog meggyulladni. :DDD

ő-szinte 2012.01.21. 23:48:44

@sogeking: jó, jó, keresem:-) ha nem lesz meg???

genevieve 2012.01.21. 23:49:23

@kamarti: olyan 185 cm körül?:-)

vallatas 2012.01.21. 23:49:29

@kamarti:
anyukák kedvence, tuti tud majd válogatni a tapasztaltak közül...

kamarti 2012.01.21. 23:50:36

@gyvy: hát igen, se úttörő, se kiscserkész, se katona... ezzel jár :)
de legalább kitartó a szentem :)

ő-szinte 2012.01.21. 23:50:56

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, megint énekelnek
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hurri Kán 2012.01.21. 23:52:16

@kamarti:
Én sem voltam egyik sem, na jó, ez nem igaz, úttörő igen mer nekem még kellett hogy legyek,de tüzet nem ott tanultam meg rakni. :)

sogeking 2012.01.21. 23:52:33

@ő-szinte: miért? nem szoktál hordani?
esetleg ha kicsit feljebb húznál egy harisnyát :)

kamarti 2012.01.21. 23:53:08

@genevieve: eccer nár felfedtem az ideálom, aki csak 178:)
szóval nem, a magasság sem (aláhúzva) számít :)

genevieve 2012.01.21. 23:54:29

@kamarti: bezzeg aki úgy nőtt fel, hogy szenes kályha volt a fűtés otthon:-)

kamarti 2012.01.21. 23:54:48

@gyvy: oké, a háromból én is csak úttörő és én se ott :9
de olyan keveset tudunk Csabiról, mér pont azt tudnám, hol nem tanult meg tüzet rakni? :)

ő-szinte 2012.01.21. 23:55:26

@gyvy: kicsi lányom, hehe sírok!:-DDD

genevieve 2012.01.21. 23:55:54

@kamarti: kivételes esetek mindig vannak:-)

genevieve 2012.01.21. 23:57:28

@kamarti: hát életkorilag úttörő biztosan nem volt:-)

kamarti 2012.01.21. 23:57:32

@genevieve: hát például. vagy eljárt a család csurdítani :)

no, kicsit felhangosítom Bödőcsöt és lehalkítom Fecót :)

Hurri Kán 2012.01.21. 23:57:32

@ő-szinte:
Első szombat este a héten, ne szomorkodj. :DDD

kamarti 2012.01.21. 23:58:41

@genevieve: nem versengenék Sehianyuval (se) :)

genevieve 2012.01.22. 00:00:09

@kamarti: én senkivel sem:-)

el is megyek aludni:-)

genevieve 2012.01.22. 00:02:17

azért azt még konstatálom, hogy csabinak csak sikerült tüzet csinálnia:-)

Hurri Kán 2012.01.22. 00:04:04

Egyszer végre megvilágosodok, onnantól csak és kizárólag hupikék WC papírral rakok tüzet. :D

sogeking 2012.01.22. 00:04:18

mi az a szám amit Dósa Matyi énekelt???

sogeking 2012.01.22. 00:06:21

közben kinyomoztam:)

kamarti 2012.01.22. 00:07:51

@gyvy: valami feladatból maradt ki, vagy mi

ELP 2012.01.22. 00:17:00

De a kékesen csak 8 ig van sielés a többiek vissza sem jönnek?
Mert akkor kikapcs!

hha96 (törölt) 2012.01.22. 00:20:01

@ELP: Ha egy komplett bevásárlóközpontot nyitva tartottak meg egy fürdőt, akkor gondolod egy sípálya megoldhatatlan? Minden csak pénz kérdés...

ELP 2012.01.22. 00:20:51

@hha96: Ebben van valami,,,,

ELP 2012.01.22. 00:23:54

Hát akko . jóccakát!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.22. 12:37:08

@inmemancsi: Én nappal nyomtalak, estére meg elfáradt a kezem... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.22. 12:57:17

@mézescsók: Meg tudja oldani. Ha rajta lesz a zöld kendő el kell mondania egy pár embernek, hogy ő majd annyira kihívja a tuját, meg úgy megmutatja mindenkinek. Aztán a szabályok miatt már nem hívhatja ki, afrancba. ;(

Ha eléggé meggyőzőn adja elő, még ő maga is el fogja hinni, hogy ki akarta vinni, csak a szabályok...
süti beállítások módosítása