Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5913-5914

2012. január 09. 13:00 - dj Zax

Előző részünkben  Leslie L. Lawrence-i szintre fejlődtek a bonyodalmak. A láthatatlan ember lepofozta a pofátlan zsaroló pofát, Gabirexia nedvesedett mikor Nincs-Megállás Ádám a vízvezeték szereléssel kedveskedett, Gizike (alias Zsizell) KRESZ teszten vesz részt, melyen táncosnői múltja is felderengett, ezen az oktató is elmerengett. És most jöhet a meglepetés, mert egyszer csak azt veszitek észre, hogy rátértem a mai részre. Aliz, Ádám és Szabi egy tálból szendvicsezik, mikor Non-Stop Ádám dobja fel az élest: ő bizony jelentkezett egy reklámfotó pályázatra és most modellt keres. Aliz magáénak érzi a feladatot, így mikor Ádám elhúz a vérbe, a kis csaj dob egy-két próba pózt Szabinak Hát nem tudom. Push-up nélkül maximum asztalos ipari termékeket lehetne vele eladni, olyan lapos szegénykém. Nem egy tejcsárda na. Mondjuk gyermekjátszótérre mászófalnak tökéletesek a kapaszkodói, de nem feszítem tovább a húrt, mert  korrektebb projekt felméréshez kevesebb ruhára lenne szükség.

BK01.jpg

Szarrá vert zsarolókámat Nóra támogatja a lépcsőházban, orvos köll ide, de azonnal, hátulról leütötték a szentemet. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy kegyetlenül össze van törve az arca !!! Igaz, az a feje elején van, de határeset, elfogadjuk. Befut Atikám is, már mószerolja is Miklós cárt, hogy így, meg úgy veszekedés volt ittenék. Ne bassz – mondja Nóra és Miklós cárt már virtuálisan akasztják is. Közben Vili-Zsizell rezidencián is tömik a fejüket a majmok, de Zsizell megy sorozatot nézni, mert nem akar lemaradni a gyilkosról. Hát ezért kellene Hogyvolt-ot olvasni, mi megmondjuk hogy volt! Linda a kis ringatódzó rakott szoknyájában elsétál a piros szódásüvegért. Hát férfitársaim! Aprítani való kis csajjá érett a szemünk előtt a leányzó. Ahogy Steve cimborám mondaná: E’mán tudja is, meg akarja is. De Vili bácsi beszél bele az idillbe. Anyut meg kellene győzni, hogy mégis menjen KRESZ-re. Jó – mondja Linda, ami ebben az esetben egy esetlen „kabbe”-t jelent.

Nóra ront rá vörös bort hörpölgető Miklós cárra. Faszér’ verted el a Gulyást (a zsarolót – a szerk.)? De ő nem vert el senkit, max az egyszeműt. Nórát az nem érdekli, meg ez se, úgyhogy húz is gyorsan, csak a lendület marad utána. Az meg fizikailag ugye erőször sebesség. Nórának volt sebessége, az erő viszont Miklós cárnál van. Tehát dzsedi. Közben Petivel kiegészített puni találkozó van a Rózsában, limonádé a menü. Linda meséli, hogy a muter lemondta a KRESZ tanfolyást, de ez senkit sem érdekel. Két méterrel arrébb Nincs-Megállás Ádám veszi rá a modellkedésre Kingát. Mesélik is Szabinak, akinek nem túl őszinte a mosolya. Majd meg kell mondja Aliznak hogy növesszen nagyobb melleket. Miklós cár, a pohár megpimpósodott vörös bora mellett agonizál, a Nóra által bemutatott általánosításon majom pózban, így valszeg nem ő verte meg Gulyást, akkor viszont csak is Vili bácsi lehetett a tettes, aki a bizonyára a leamortizálódott takarító eszközeiből akart violin kulcsot hajlítani a zsaroló fején.

BK03.jpg

Ádám és Szabi önfeledt sörözést mutat be az udvaron, érkezik Aliz, aki fényezi magát a modellkedés érdekében. Szabi finoman jelzi, hogy már Kingáé a projekt, így sértődéssel és két idegesen ringó farpofával zárjuk a jelenetet. A Petivel kiegészített puni kommandó közben új ötlettel borzolja a kedélyeket, tanulócsoportot alakítanak KRESZ-en és beveszik Zsizell-t is. Remek ötlet! Már csak ezt a rúdtáncos dolgot kellene klírelni az oktató (Köles Rezső) fejéből. Aliz meg Kingát baszlatja a pultban, hogy hallom, hogy te leszel Ádám modellje, meg ilyenek. Az meg panaszkodik vissza, hogy nem szívesen, mert volt már rossz élménye ezzel kapcsolatosan. Szóval olyan ez, mint amikor a hasmenéses versenyző dörömböl azon a WC ajtón, amelyiken a székrekedéses ül. Az egyik csinálná, viszont a másiknak van helyzeti előnye. A Vili-Zsizell rezidencián közben a jogosítvány klub üli havi rendes gyűlését, KRESZ teszteket töltenek ki, Zsizell közben hordja be a kólát meg a jaffát. Linda ezen bepöccen, a szokásosnál is keményebben ringatózik a rakott szoknyája, gondolom ezáltal Petinek is a szokásosnál keményebben áll a cerkája. De anyu megmagyaráz: már nem is akar vezetni.

BK04.jpg

Miklós cár kapja el egy körre a körfolyosón Atikámat, aki éppen sebes kézzel telefonál. Atikám! Nem te voltál az, aki leütötte a zsarolónkat vazz’?  De tagad a gaz! Egy kis faszméregetés után Atikám balra el. Nevét meghazudtolva Gabirexia eszik meg reggelire egy lovat, miközben a hálóból előkerül Kinga neglizsében, magassarkúban. Mondjuk bármely tisztes férfiember rákucorodna 5 perc alatt – mondván, hogy csak az a nő foglalt, akin fekszenek -, de ha magas sarkúban aludt, akkor csak egy baráti kézfogással tudnék neki gratulálni. Gabirexia pattanjon azonnal, mert Non-Stop Ádám jön fotózni, oszt nem köllenek ide értő szemek. Érkezik is az ifjú, két utazótáskával és egy rakás szatyorral. Hozzávágja Kingához az egyik zacsit: ezt kell felhúznod baby! Húúú de kemények vagyunk! Nem ettünk túl sok krumplit reggelire? Közben Nóra és Atikám kávéznak meg a kert helységben, azaz az udvaron. Atikám meséli, hogy mégse Miklós cár volt a verőlegény, mert az meg őt fakogatta. A tettes továbbra is Vili bácsi vagy a láthatatlan ember.

BK05.jpg

Berényi Kft-nél folyik a napi rutin, András kérdez rá Zsizellnél a jogsira. Ammeg besírja, hogy nem megy többet, mert felismerte az oktató. De a főnök szerint köll az a jogsi, úgyhogy uccu neki, oszt Köles Rezső meg húzzon bőrt a fogára. Vili bácsi meg felmos a kapualjban, ahol azt a nagypofájú Gulyást leütötték, oszt megtalálja a vérfoltokat. Vizsgálódik, mint Scherlock Holmes a kerti budiban, de érkezik Nóra. Rákérdezek: Vérfolt ez itt Nórika? Az meg meséli a véres fejű embert, meg a Mikit. De Vili bácsi nem hiszi, hogy Miki volt, most már én sem hiszem, hogy Vili volt. Akkor csak is a Géza lehetett, mert az még akkora tajt paraszt, hogy hátulról kúrjon le valakinek egy sajtost. Aliz is rakott miniben tolja otthon, tény, hogy a lábai egész estések. Érkezik Szabi, akivel kitárgyalják a Kinga fotózást. Adják-veszik az észt, végül arra jutnak, hogy itt bizony aktfotózás folyik a hátuk mögött, ez pedig tarthatatlan.

BK06.jpg

KRESZ óra indul, Zsizell késik, Köles Rezső pedig már rögtön kommentel is, hogy biztos hosszú éjszakája volt a Gizellának. Zsizellnek se köll több, tetemre hív és kőkeményen feladja Rezsőre a szopóálarcot: még egy célozgatás és majd ő is célozgat Kölesnének. Rezső rögtön érzi, hogy jó üzletet kötött, dugót nyel és tolja tovább a jobb kéz szabályt. Géza közben rákészül egy k. nagy adag rántottára, de Vili bácsi zavarja meg, akivel úgy látom egy rugóra jár az agyunk. Kérek is tőle kölcsön egy rugót. Nincs köntörfal, csak rákérdezés: te verted meg fiam a zsarolót? Géza lesüti a szemét. Namármost vagy most vette észre, hogy véres lett a cipője, vagy Vili bácsi telibe találta, mint Robin Hood a béna tücsköt. Pár lakással arrébb Non-Stop Ádám éppen fővilágosít, várja Kingát, aki most intézi a mékáppot. Beront Szabi, hogy itt aztán nem lesz fotózás, mert micsoda mocskos fotókat akar készíteni arról a szerencsétlen lányról. Majd az ajtóból feltűnik Kinga egy priceless boszorkányjelmezben bibircsókos vasorral, éppen csak a seprű hiányzik a lába közül, meg az a 20 centi, ami Szabiból kilóg. De annak most éppen más dolga van. Leszarta a bokáját meglepetésében.

BK07.jpg

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2012.01.09. 14:39:40

....na most konkrétan megint sírok a röhögéstől..:-))) és köszi a fotót Kingáról, nagyon sajnáltam, hogy olyan keveset mutatták..:-)))

alf (törölt) 2012.01.09. 14:53:29

Baromi jó ez a blog. Valamikor 10 éve még úgy, ahogy néztem ezt a sorozatot.
Aztán elmúlt..:)
De ezt olvasni tök jó!
Köszi!

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2012.01.09. 16:26:06

Na, valahogy megnézem ezt az epizódot , de csakis a fotózás miatt. Hátha kiderül valami titkos fotós trükk belőle! (Mindig tanul az ember, ugyebár.) ;)
süti beállítások módosítása