Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5883-5884

2011. november 28. 18:00 - cybergreg

Találós kérdés. A szomszédunkban lakó családanya álmatlanul tölti az éjszakát, mert eltűnt a lánya (most hagyjuk figyelmen kívül, hogy mindketten idegesítőek). Utóbbi beesik az ajtónkon. Mit teszünk? A BK-univerzumban a helyes megoldás: a lányon jót röhögünk, anyjának még véletlenül sem szólunk. Ez volt az erkölcsi tanítás pénteken. De menjünk sorjában! Vanda részegen végigrombolja Szabiék bejárható lakásdíszletét borospohár után kutatva, lever mindent, ki kér finom borocskát. Ádám jelentkezik, én-én-én, de Szabi nem engedi. Vanda fejében folyamatosan szól valami zene, Aliz hangosítsd már föl, imádom ezt a számot. Lucus kitámolyog, mi ez a fesztivál itt? Menjél vissza, Vanda is mindjárt megy. Ne hazudj a gyereknek, én el nem megyek, amíg tart az üveg. Hipp hopp, jön Vuk! Vanda kirohan a fürdőbe porcelánbuszt vezetni.

Nóra hasonló módon tör-zúz Mikinél, csak őt nem a pia, hanem a pipa hajtja. Miklós próbálja szépíteni a dolgot: a látszat ellenem szól, megmérgeztem a sógornőmet, elraboltam a gyereket, de az mind rég volt, és az Attila nem érdemel meg téged. A robbanás óta megváltoztam, hidd el, azóta csak kicsiket kavarok. Balázs kitámolyog, mi ez a fesztivál? Csak a szokásos, apád egy barom. Nóra el, Attila jön a gangon. Nóra a lakberendezéskor megvágta a kezét, menjünk leápolni. Mikinek szerencséje van, mert most szétütném a fejét. Balázs vallat, mégis mit alkottál már megint? Majd elmondom, de ne most. Inkább jobb is, ha nem tudod. Hát lehet, hogy tényleg jobb, de ha jól raktam össze a képet, nem jött be.

Laci és Gabi tovább pörgetik a mobilszámlát, Laci kellemes emlékeket idézne egy átaludt zeneakadémiai koncertről, amikor nem aludtam, csak rólad álmodoztam, aztán hazamentünk, és…Gabi megunja, bocs, de ha az egész film alatt mobilon lihegsz a fülembe, tuti agyrákot kapok. És amúgy sem így képzeltem az elsőt, jóccakát. Mobil lerak, Laci depis. Géza jön, sört izzítanak. Gabival nem akaródzik összejönni, tele van már a izém. Persze Gabi nem ment alunni, ő is szomorú, sírva betol egy vödör fagyit a fogyókúra jegyében. Juli továbbra sem alszik, járkál fel s alá. Peti és András kitámolyognak, mi ez a fesztivál? Aludj már, Vanda biztos partizik valahol. András kivételesen nem öltönyben-nyakkendőben van otthon. Juli önvizsgál éjjel kettőkor: rossz anya vagyok? Peti nem választana mást. Hát más el se vállalná a szerepet.

Vanda még mindig a vécékagylót öleli, többiek tanakodnak. Aludjon itt a kanapén. És még mindig nem virrad! Attila rögtönzött tábori kórházat állít fel, Nóra sebét látja el szakszerűen. Jelentsük fel a Mikit! De az a baj, hogy akkor Karolinát is rántaná magával, nála is megáll egy-két jogi tényállás a történetben. Vanda a kanapéra fekszik gravitációsan, álomba zuhan, szó szerint. Szabi kotor a táskájában, az üvegasztalon hangosan csörög a sok szar, amit kiönt belőle, de kedvenc partiarcunk most még arra sem ébredne fel, ha egy teherautó keresztülcsörömpölne a nappalin. Szabi mellérak egy lavórt, de ez ugyanúgy felesleges. Juli ülve elaludt a kanapén, András röhög, ráteríti a szőnyeget, jó lesz az. Unalmas már ez a virrasztás.

Végre reggel van! Nóra nem aludt. Gondolkozott az éjjel. Költözzünk el! És a cégtől is kilépek, hogy ne kelljen idejönni. Timitől is eltiltom, hiába az apja. Tehát menekülünk? Ez hülyeség, bírjuk ki. Attila és Nóra szerepet cseréltek: a „nem akarom, hogy ez az ember az életünk része legyen” szöveget most Nóra nyomatja, és Attila ellenzi. Gabi és Kinga reggeliznek, Gabi grépfrútot eszik. Hagyd a fenébe a kalóriákat, mondja Kinga, egyél rendesen. Laci jön, Kinga megy. Laci bocsánatot kér, hogy éjszaka nyomult mobilon. Tudod mit, én is unom ezt a várakozást, de ennek most vége! Ma mindketten késni fogunk a melóból. Balázs takarítja az üvegszilánkokat. Valahol megérti a fatert, szar dolog szeretni valakit, aki más pasival van. Csöngetnek, Attila jön. Miki öngóljának lassítását megismétli végre Mikinek is. A lány, akit az ágyamba küldtél, a saját lányom. Ez nemcsak öngól, de Nórától piros lap. És nehogy a közelébe menj még egyszer, mert kitépem a szíved.

Juliék reggeliznek, Vandáról továbbra sincs hír, Juli ideges, ordibál mindenkivel. A többiek nem paráznak ennyire, biztos valakinél ott szunyált. Vanda ébred, homályosan lát. Lucus az arcába üvölt: felébredt! Vanda feje szétesik. A szám íze, mint az ősmocsár, kéne rágó, a táskámban van. Szabi figyelmeztet, talán már Lucánál van, tudod, milyenek a gyerekek, kutatnak mindenütt. De szerencsére megússzuk a szőlőcukortól betépett Lucus látványát, mert Szabi egy átlátszó tasakot villant, benne a „cucc”: csak nem ezeket keresed? Elárulnád, hol szerezted? Vége, stáblista, pénteki cliffhangernek kicsit gyenge volt, meg úgy az egész rész is, de talán ma végre történik is valami.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

galoooshka 2011.11.29. 08:49:45

Az mondjuk igaz, hogy András nem öltöny-nyakkendőben alszik, de az a pizsama is elég hardcore volt... :)
süti beállítások módosítása