Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5867-5868.

2011. november 16. 19:10 - villanella

Micsoda kalandok, micsoda élmények, a gyerekkor, a természet és a női szeszély kelt életre a Barátok közt tegnapi epizódjában. Rájöttem ugyanakkor arra is, hogy a Barátok közt képes semmissé tenni az egész napos szerelőkkel történő egyeztetést és baszkódást, egyszerűen kikapcsol, vége a világnak, csak Berényiék vannak, meg Klaudia ékszerei és az ármány és a szerelem. Tessék a hogyvolt.

5867. rész:
A Rózsában Attila és Nóra pezsgővel ünnepli a nem lánykérést. Kinga máris kérdezi, mivan, Klaudia fülel, máris ott van köröttük a fél lakótelep. Két pohár pezsgő a legjobból és Klaudia értetlenkedése, hogy ugye, nincs házasság. Aliz is gratulál, nem a papír számít, csak a szerelem.

Gabi otthon muffint süt, amikor Kinga haza szalad. Elpletykálja, mi van lent, majd megdicséri a muffin illatot, és akkor máris mondhatja Gabi, hogy készül egy piknikre. Kinga kiakad, hogy körötte mindenki szerelmes, csak neki nem jön össze semmi.

Klaudia Alizzal kitárgyálja a gyűrűt az udvaron, és megtudjuk, hogy Aliznak nincs komoly udvarlója. De lám, érkezik Miklós, be lehet neki szólni, és be is szól neki a banya, gyűrű van, meg nemházasság, pezsgőzés, Mikikém. Osztozhatna a szerettei örömében. A kis geci. A gyűrűre azért Miklós kicsit begurul, nem bírom megszokni a kopasz fejét, az van.

Gabika elpakolta a cuccokat, amikor érkezik Lacika, aki először nagyon ellenkezik a piknik ötlet hallatán. Hát persze, mert egy lusta fasz. Kinga elmegy dolgozni, Lacika próbálja meggyőzni Gabirexiát, hogy inkább étterem. De végül oké. És megnézné a kosár tartalmát, de Gabi kemény.

Kinga visszaér, és kiakad Ádámra, aki álmos és másnapos, és nem csinál semmit sem. Nem csinálja, amire kéri őt Kinguci. Vagy ez a név le van védve? Szabit is lekúrja, mert domina bazdmeg. Legszarabb színész evör. Amíg Zsolt nincs itt, addig én vagyok a főnök. Yeah.

Nóra épp telefonon számol be arról, milyen jó dolga van, basszák minden este és még gyűrűt is kapott, de érkezik Miki. Mi ez a gyűrű. Alázza Miklóst. Szereti ezt csinálni. És Miklósnak semmi köze az egészhez, és ne jöjjön Miki a majdnemcsókkal. Nóra megbízik Attilában, ez a különbség közte és Miklós között. A bizalom.

A Rózsa irodájában Kinga megint oszt. Szabolcsot épp. És ne panaszkodjon, meg fejet se vágjon, mert Zsolttal pölö milyen nyuszi. Ádámka érkezik, egy-két órára menne, gondolom, meg kell rakni valami kisnőt, de mindegy, mert nem engedi el Kinga. A fiúk egyedül maradnak, és nem hitték, hogy létezik szemetebb főnök, mint Zsolt.

A parkban a tökéletes pár étkezni kezd. A muffint imádja Laci, de a szendvicsek előtt ne egyen. Juj, libamájas szendvics. Lilahagymával. Mi lesz a csókkal így? Hopp, Lacit fejbe kúrja egy labda. A kis Bandita volt az, elnézést kér, meg minden. Semmi gond, eszik tovább a véglény. Gabirexia természetesen nem eszik. Sör is van. Kánaán bazdmeg.

Miklós az udvaron Attilába fut. Így most Attila alázza őt. Szereti ez a csávó, ha alázzák. Kis beszólogatás, de Attila kemény csávó, meg hát ő van a nyeregben, hisz az ő farkát polírozza Nóra. Na.

 5868. rész:
A két isteni pincér dolgozik. Kinga azért lebassza Ádámot, mert menstruál vagy valami. És ő most elmegy. A fiúk kiakadnak. Fontosabb ügyfél Kingus, megy a pékségbe kóstolóra. Na, Ádám azonnal lelép. Persze. Siet vissza majd.

Laci imád Gabival piknikezni. Gabi magára terítőt vett, mekkora mák, hogy nem arra tálalt Lacika, aki most lakókocsit vásárolna. Mert szép lenne az élet azzal. Mosolyka, öröm, és jön Bandi. Le kéne venni a fáról a labdát. Mert vesenyeztek, ki tud magasabbra rúgni. Laci rendes, megy leszedni.

Attila a hotelben várja a kis szőkét. Karolinát. Azért jött, hogy elnézést kérjen Nóra támadása miatt. Csak egy ostoba félreértés volt. Sikerült tisztázni, minden rendben. Karolina örül. És nincs-e kedve meginni vele egy kávét. De félti őt Attila, hogy a főnök mit szól majd. De belefér. És egy okos ember tanácsa olyan jó lenne Karolinának.

Laci szemlézi a labdát, kurva magasan van, jönnek az ötletek. Nyakba nem jó, bottal sem jó, rázzuk le. Érted, rázni az ölnyi fát. Akkor most dobjuk le kővel. Fasza. Fel kell mászni baszki. De még Laci megpróbálja ledobni a cipőjével. És nem adja fel. Fent maradt a cipő. Gabirexia fogja magát és felmászik.

Kávéznak a hotelben. Idilli hangulat, egyetlen asztal egy óriásfolyosón. Inkább valami banki feeling ez. Mesél Karolina, milyen tárgyakat tanul. Mik a tervei? Saját vállalkozás, utazási iroda, étterem, ilyesmi. Kurva érdekes beszélgetés, tényleg. Panziót is akar, Németországban. Mert ott nőt fel az anyjával. Bevetette anyukája almás pitéjét a munkatársak szívének megszerzésére. Sok volt anyukából, Attila elrohan. Feltörtek az emlékek.

Kinga megérkezik a pékségből, hozott kóstolót. De hol az Ádám. Kiszállít egy doboz szendvicset épp. Kinga beveszi. Ne kezelj úgy, mintha tök hülye lennék. Gábor benyit, őt is megkérdi Kinga, hova ment. Ő persze mást mond. Na, bukó. Kinga vallat.

Gabikát lentről navigálja Lacika. Na, lezuhan? Megvan a labda, mindjárt megvan a cipő, de előtte Laci infit kap, és már le is zuhant Gabi, pont MaciLacira. De szép ez, Bandita nevet.

A Rózsában érkezik Ádám. Kinga letámadja. El kellett mennie. Muszáj volt. Majd ledolgozza. Felesleges. Elege van Kingának belőle. A pimaszságaiból is, meg a linkeskedésből is. Ki van rúgva.

Attila a garázsban gondolkozik az autón, amíg megjelenik Karolina. Duma a szédülésről, ami miatt mennie kellett, de már jobban van. Karolina vissza adja a pénzt, és találkoznak-e még. Nem valószínű. Miért jött ma ide? Bocsánatot kérni. Ez nem igaz. Karolina megpróbálja lesmárolni, de ezt nem szabad. Akkor ugye lassan kiderül, hogy ez a spiné a lánya, mert ez már így elég beteg.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2011.11.16. 20:46:24

Mondjuk ez a Karolina ügylet legalább azt megmutatta miért kattant rá Attila Julira.

Johnny336 2011.11.17. 09:52:15

@fran7: basszus, tényleg hasonlítanak...
süti beállítások módosítása