Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5841-5842

2011. október 26. 15:00 - dj Zax

Tegnap a világ a Kiss János nevű balfasz bojleres, a drogprevencióban jártas Vanda, a beöltözős csirke projektből bukott Gabirexia és a szénné égett Andrásék elbaszott hawai-i nászútja körül forgott, ma pedig végre megtudhatjuk, hogy a kenyér-szervós kismotort vadul hajtó Máté, kitölti-e a légrést Zsolt 5-ös bömöse és a Mátyás-téri aszfalt között. Ahogy a vak is mondaná: meglátjuk. Kezdünk is, szóban forgó kisfiú éppen az útpadkáról történő kocsi elé hajtást gyakorolja Vanda figyelő szemeitől mentesen, mikor Géza a hős, leemeli a vigyorgó gyereket a zöld mini Simsonról, ami bevágódik Zsolt verdája alá. Nagy fék, összecsődülünk, Zsolt kiugrik, gyerek jól van, Vanda beszart végre. Ha hazaér, tuti tol egy krokodilt.

Gabirexia utasítja vissza Pumukli által felajánlott alamizsna állást, neki ugyan nem kell, biztos ezért rúgatta ki a csirkéből. Közben Zsolt gyűjti be a törött motort a majdnem baleset helyszínén, oszt basztatja Vandát, hogy milyen szar szitter. Az meg Fedák Sári Zsoltnak, hogy minek száguldozik. Há mer áramszünetet csinált valami hülye a Rózsában. Te Géza! Nem tudsz erről valamit? Rémlik a név? Kiss János? Mindegy is, amíg Vanda meg Zsolt osztják egymást, Géza lép Mátéval fagyizni a Rózsába, bár nem tudom milyen kemény gombócokat fognak kapni áramszünetben. Atikám a légyszeletelő reluxa előtt telefonál, adja-veszi a részvényeket, érkezik Nóra. Fontos megbeszélés lesz ittenék, meg köll mondani Timikének az élest, hogy csak azért váltak el, hogy újra kezdhessék. Ne bassz, annak tényleg van értelme. Szóval Atikám üdvözli a kis spinét, meglátogathatja bármikor, Nóra balra el.

Rózsában hangulat világítás, érkezik Géza és Máté, két fagyi rendel, egy csoki meg valami másik. Igazi korrekt rendelés, amilyet csak a nagyok tudnak. Géza szarik bele a fagyiba, meg a Máté gyerekbe, tuti Kingát kábítja ezzel a gyerek mizériával. A fészbúkra is csak azért nem tölt fel gyerekes képeket, hogy nehogy pedofilnek nézzék. Oszt meséli a baleset sztorit, így Máténak dupla adag jár (tüszős mandula gyulladás rendel), Géza meg örüljön, hogy nem veri el a szakács a hús klopfolóval az áramszünet miatt. Közben Vili bácsi sasszézik egy partvissal meg egy kis lapáttal az emeleti folyosón, Gabirexia esik át majdnem rajta munka keresésbe menet. Be is áll takarító segédnek, közben újságolja az állás keresést, meg hogy Laci megdobta egy munkával, amit nem fogadott el. Én ezzel nem dicsekednék, de Vili bácsi szerint ez szuper állás, mert „büszkeségért hány kiló kenyeret adnak a boltban”? Vili bácsit ezennel kinevezzük a frappánsan szar beszólások mesterének. Mester! Taníts minket!

Folyik tovább az önfeledt fagyizás a Mátyás-téri közétkezdében, Géza átszellemült, mint Stevie Wonder a zongoránál. Háttérben Vandasztikus és nyúcsöcs Emma vonul be nagy csatazajjal, vitatják az ominózus Máté esetet, mely eshetett volna máshogy is, ha esik, de nem esett, így Vanda csak lesett egy keveset, mikor Géza érkezett és Zsolt fékezett, a seggében görcsbe állt az erezet. Emma, aki a nyúcsöcsökre való tekintettel félvállról veszi a ruháját fakogatja tovább a szőkét, de Vanda nem varázsló, hogy egy csettintésére minden megoldódjon. Majd csettint és Flassssh bazmeg! Felgyúltak a a Rózsában a fények, megérkezett a rég nem látott delej! Nóra mindjárt csettintés általi javításra ajánlaná a rossz hajszárítóját... humorizálunk, humorizálunk? Atikám meg recskázik a reluxára? De mindegy is, Nóra mindjárt védelmébe veszi Vandát, hogy Timikével is ez meg az történt. Hát az meg ki a búbánatos hegedű tokomat nem érdekli, hogy mi történt azzal a kis babcsíráztató porba fingóval aki mindig a kilincs mellé nyúl... Komolyabb dolgok vannak ittenék. Drag and drop vagy Drog and rap, ez itt a kérdés. Vanda esetében valszeg az utóbbi. Emma viszont szigorít a vita végén egy olyat, hogy a hétfaszú sárkány remegve menne neki mind a hét kifényezett applikátorával. Jó nő lett a kiscsajból na.

Gabirexia zavarja Lacit az alagsori lakásban a felajánlott munka ügyében. Tényleg köll az adminisztratív segéderő, vagy csak le akarsz kenyerezni te tesznye, áll neki a kérdéssel. De Pumukli meséli a Klaudiát meg az Alizt, hogy az milyen fasza. Na neki is kőne egy ilyen segítség. Úgyhogy indul a próbaidő. Rózsában Vanda fizeti ki a Géza és Máté által benyalt fagylalt adagot, közben ajnározza Gézát, hogy így köszöni meg úgy, nélküle a Máté már nem is élne. Na ezt meg Kinga kagylózza. Bazzeg, hogy ott a Mátyás-téren fingani nem lehet egy egészségeset, mert valaki azonnal meghallja és 5 perc múlva másvalaki már meg is akarja veled beszélni ezt a rettenetes betegséget. Mint ahogy most is: Kinga már hősként tiszteli Gézát és fel is ajánl egy visszautasíthatatlan ajándék sört a ház készletéből. Más faszával könnyű csalánt verni, igazi ajándék az lett volna, ha megülné Gézát, mint egy hortobágyi nóniusz csődört, de erre az elkövetkező 200 részben nem sok esélyt látok.

A gyermekbázison Emma fél térdre ereszkedve húzza tovább a férfinézőket, villant egy csupasz hónaljkutyát, majd Mátét oktatja KRESZ-re. Többet ilyen elő ne forduljon, most pedig tűnés malacot etetni. Hát mi ez bazmeg? Tanya? Érkezik Vanda, hűtőből ásványvíz kivesz és csak tolja, csak tolja. Emma szemei kerekednek. Ki van száradva a kis szőke. Megállapíthatjuk, hogy ma a félvállról vett ruha a divat a Mátyás-téren, Vandácskánk is ilyenben feszít, aki nem látja sokat veszít. Nyúcsöcs üti fel a makk ászt, hívjuk fel a szülőket Hawai-on, oszt mondjuk be mi történt Mátéval. A rossz hír hozóját mindig lelövik, csak mondom. Emma megy meózni a malac etetést, Vanda meg elővarázsol egy zacskót három szem kalmopyrinnel, vagy valami ütősebbel és beönti a csapba. Drog prevenció első lecke: sose szórj nagyobb tablettát a csapba, mint ami le fér a lefolyón!

Rózsába kapcsolunk, ahová Vili bácsi érkezik a frissen mosott, vasalt törölközőkkel. Nagy levegő, oszt már fakogatja is söröző Gézát, aki „ich bin fasza gyerek”-eset játszik a pultnál az ajándék sörével. Áramszünetért Géza a felelős, zárkózzon be egy szobába egy láda sörrel, az volna a legjobb mindenkinek. Hogy engem apám nem tudott így megbüntetni, nem is értem. Vili bácsi az irodában pakolja le a vasalt cuccost, Kinga utána, oszt meséli az életmentést. Az öreg révül, „talán defibrillátort is használt” gondolja ő. Faszt. Gondolom én. Pumukli aktivitizik az irodában, mutogatja Gabirexiának a helyét, majd vinné vacsorázni. De a spinét jobban érdekli a munka. El is visz egy dossziét, a legfontosabb ügyfelek adataival. Ebből még nagy balhé lesz. A gyermekbázison a malac röfög boldogan, Peti meg Bandita épp felhúznák szegény pára a kultúra szintjét, amikor Emma zavarja meg őket egy szennyes ládával. Éppen mosást kezdeményez 10 centis magassarkúban. Fiúk segíthetnének, de csengetnek Linda bébi esik be, egeres pólóban és miniszoknyában, ami enyhe utalás a szexre ha csak az egeret és a lyukát nézzük. De a sajtban több lyuk is van. Mindegy is, mert az érdekli, hogy ki küldte a malacot. Dughatnának is, de erről most lemaradunk. Biztos itt van Piri néni Csurgórul.

Vili bácsi szorrizik Gézának a kapualjban kukahúzogatás közben, mer ő nem tudta a kölke mentést. De a bojler ügy az nagy hülyeség volt, ne legyen több ilyen. Nóra botlik bele virágot este öntöző Gabirexiába egy pár francia krémessel. Mit fütyörészel itt Gabirexia? Tán megnyerted a lottó ötöst? Biz a’! Munkát adott Punukli! Na akkor húzzá bele, oszt már lép is. Géza meg Laci meccset néznek a kan-lakban. Pumukli meséli Gabirexiát. Géza szerint meg még mindig paprikás a csirke ügy miatt. Ezt a poént inkább nem is kommentálnám! Laci szívja a fogát, hogy Gabirexia most sem vele foglalkozik, ezért megszületik a nagy terv. Nincs kiváltság, igazi főnök lesz. Első munka térdre ereszkedve levenni a füstöt a főnökről. Közben ügyvéd lakban Timike terít a vacsorához három főre, de Nóra intézkedik. Timike lányom! Atikám elfalcolt, kettesben maradtunk. Elvisz a suliba, vesz neked cukrot, de tegnap este elvitte a cuccot. Timike érti. Úgy van ez, mint Vlagyimir Iljiccsel. Szeret minket, de mégsem lakik itt. A gyermek bázison a lányok ganézzák a fiú szobát, amiket összeszednek, arra nincsenek is szavak, hamarabb megoldanák a rendet a savak. De Emma állítja meg a pakolást, beszélni kívánok veled te Vanda. Figyellek egy ideje mert furcsa vagy. És ma mosás közben találtam a zsebedben valamit. Kérhetek?

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

van-e szándék 2011.10.26. 15:10:10

légrés Zsolt 5-ös bömöse és a Mátyás-téri aszfalt között----- :DDDDDDD

hannamontanna 2011.10.26. 15:11:57

Valamit nekem is szednem kéne, hogy követni tudjam ezeket a vad fordulatokat. De ki üldözi Lindácskát? Remélem Zsolt ledobja az erkélyről a gaz zaklatót...:-)

hannamontanna 2011.10.26. 15:13:24

Amúgy Máténak tökre tetszett a kép alapján. Párszor még biztos megcsinálta volna a jelenetet..

ethan blow 2011.10.26. 16:57:57

na, ezen röhögtem párat, fasza! :)

Johnny336 2011.10.26. 17:07:18

Visszatértek a beteg rímek, ohfuckyeah! :D

Lady.Vengeance 2011.10.26. 18:26:53

"...seggében görcsbe állt az erezet..."
:D
süti beállítások módosítása