Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5791-5792.

2011. szeptember 21. 12:52 - villanella

Nincs mese, még mindig a szex irányít mindent, de legalábbis hetek óta ott rejtőzik a Barátok közt részeinek érzelem dús bugyraiban. A kedd esti epizódokban ismét volt kufirc tervezés, kufirc megvalósítás, illetve elmaradt kufircról történő beszámoló (faképnél történő hagyás). A bónusz információ Klaudia múltjáról csak hab a tortán, akárcsak a művészet térnyerése hazánk leggyorsabban lefutó stáblistával rendelkező sorozatában. Jöjjön a hogyvolt.

5791. rész:

Ott kezdünk, ahol tegnap voltunk már, Timike, Miki és Nóra a jelenetben, Timike a babról sztorizik. Ez a bab dolog hogy már több mint egy hete szövi át estéinket, megőrülök, ha nem rakhatok vattába babot azonnal, hogy legyen nekem is. Na mindegy, a palánták is gyorsabban nőnek, ha érzik, hogy szeretik őket, tudjuk meg Miklóstól, aki még azt is elmeséli lányának, hogy van, aki még énekel is nekik. Kiderült, hogy a titokban már nem rokkant apa szervezni akar egy partit Balázsnak az érettségije alkalmából. Ez mindenki szerint jó ötlet. Köremailben küld majd meghívót a kocsis, és semmiképp sem kér segítséget Klaudiától, mert köztudott. A gyógytornász 6-ra jön majd hozzá, és a kérdésre, amit Timi intéz hozzá, hogy akkor hamarosan jár-e majd, azt hazudja, hogy az még odébb van, és közben simizi Nóra kacsóját, melyet a vállára helyezett egy óvatlan pillanatban.

Ismét a bab. Mert Luca, az a szerencsétlen nevet akar adni a palántájának. Jázmin lesz a megfelelő név, amit Aliz javasol közvetlenül a egyeske, ketteske és hármaska után. Szabi megérkezik, én nem értem, hogy van ennek folyton szervizben a kocsija, de talán mindegy is. Kell a pénz, ez a lényeg. Meló kéne neked Alizka. 

Zsolt közben hazaér tágas konyhájába, ahol Zsófika fest. Mit fest, alkot. Csudaszép a kép. Zsolt szerint tök tehetséges, illetve a festegetés jót tesz neki. Zsófi mondja is, hogy annyi biztos, hogy megnyugtatja. Kifizette Zsolti Klaut, meséli, Zsófi annyira örül, hogy jaj. Aztán kibújik a szög a zsákból, Zsolt elmondja Zsófinak, hogy hiányzik egy aranyrúd. Hova tűnhetett? Csak nem arra gondolsz, hogy én loptam el? Na, menj a francba! Közben kellemes jazz zene szól, mert ez illik az alkotáshoz, gondolom. Zsófi elviharzik.

Aliz álláshirdetéseket keres a magazinban, Ádámka javasol neki egy toplessbáros táncos állást. Aliz bárban ugyan nem, de Ádámkának táncolna. Lucus képregényeket néz a neten a Rózsában, szóval most lehetne UV lámpa fényénél nyomokat keresni a hálószobában található ágy lepedőjén, ha épp lenne kedvük hozzá, de nem, mert Ádámnak beszélnie kell Edinával.

Timike közben lerajzolta tolókocsisaput. Nóra már menne, hogy Miki szusszanhasson, és megjegyzi még, hogy bármikor hívhatja őt Mikikéje, ha segítségre van szüksége. Nóra szerelmes, mindig is az volt, az van. De nicsak, az ajtóból még visszafordul, és közli, hogy nagyon büszke gyermeke apjára, amiért így tartja magát. Elmegy, Miki meg örül, mint majom a farkának, és feláll újra. Most már nagyon jól megy neki a járás, az van. Bár kicsit terminátoros, de röhög közben, annyira jól esik neki. Ez az, mondja diadalittasan a konyhabútornak, és a szívéhez kap.

Linda még mindig a tévé előtt fekszik pokróccal letakarva, mikor benyit hozzá az anyja, hogy Hanna keresi. Linda azonban kőkemény, azt mondja, hogy nem ér rá. Fél perce sincs. Ez meg mi volt, kérdi az anyja, de már nem barátnők, értse meg. Ő meg a Peti le akartak feküdni egymással, ezért nem barátnők.

Aliz lemegy a Rózsába, és együtt akar enni Szabival. Szabi azonban az anyagiakkal van elfoglalva, nem annyira örül, mert a konyhai maradékért is fizetni kell, majd otthon esznek inkább. Aliz érzi, hogy a dolgok jó irányba haladnak, de Szabi nem ér rá barkóbázni, hogy mire gondolt pontosan. Jön a szőke démon, Kinga, aki bár még nem heverte ki a szakítást, de elvan Szabival a Rózsában. Örül, hogy végre kicsit a maga ura lehet. Aliz meséli neki, hogy jól alakulnak pasi fronton a dolgai, mert úgy tűnik, hogy álmai pasija mégis csak őt választja. Elmondja, hogy Ádám az, de ez még titok.

Ez egy ilyen coming out nap, Klaudiának elmondja Hanna, hogy összevesztek Lindával, de nem mondja meg, miért. Halfcomingout. Hanna azt is mondja, hogy Balázska este meglátogatja majd őt a villában, amire Klaudia megfontoltan közli, hogy egy lánynak vigyáznia kell a jóhírére, és ő már csak tudja. Szóval Balázska ne maradjon sokáig.

Vili bácsi kanapéján épp Linda ismerteti az anyjának a szűzoltás hogyvoltot. Anyu farmerruhában ül a kanapé karfáján, Rodin megirigyelné a pózért, annyira gondolkozik. Sok hűhó semmiért. Szegénykém. Linda szerint nem érdekes volt az ötlet, hogy a legjobb barátja az exével kúrjon, hanem aljas. És nem bocsájt meg! Anyuka szerint nem kellene ilyen szigorúnak lennie vele. Nem érdekli Lindát az sem, hogy bocsánatot akart kérni Hannácska. Senkivel sem akar szóba állni, pedig az anyja szerint a jóbarát ritka kincs. A végén egyedül maradsz jányom. Nem érdekel.

Ádám pakolgat otthon, várja Edinát, aki csönget is. Alizka azt hiszi, szakítani fognak, de tuti lesz kufirc. Lö rúzs é lö noár, valamiért ez a vörösfekete kombó a sorozatkészítőkben beragadt, mint szexis cucc. Na, szóval szívességet kérne tőle Ádám, csak előtte Edina akar kérni valamit. Vajon azt, hogy hátulról, ölben vagy misszionáriusban? Őrült izgalom!

5792. rész:

A reklám után Edina mondja rögtön, hogy igen barátságos Ádám szobája, csak kicsi az ágy. Majd összebújnak, és már segít is levetkőzni Ádámkának. Ez az Ádám csak kúr, csak kúr Non-Stop. Muhaha. Edina még elpanaszolja, hogy Szabi nem adta meg Doloresnek a számát, pedig az akar találkozni. De most megtudja, hogy Szabi sajnos kiszállt a buliból, mert szerelmes lett. Még szerencse, hogy te nem vagy szerelmes senkibe, mondja Edina. Mert már úgy megszopta, vagy mi, na, megszokta őt.

Miki és Balázs otthon. Szétküldte a meghívókat Miki, meséli épp, mikor csönget a gyógy masszőr, Balázs lelép, megy a villába. A masszőr igen érdeklődő. Amióta kijött a kórházból, javult a lába? Nem igazán. Bemutatkozik: Tamara vagyok, és elkezdik a masszázst.

Nóráéknál épp Attila kérdi az asszonyt, hogy Miklós hogy van. Elárulja, hogy mikor ott volt nála, úgy látta, hogy megmozdult a lába. Tudod, mit? Ne kiabáljuk el, nehogy Timi belelovalja magát, hogy gyorsan gyógyul meg az apja. De tuti csak azért nem akarja, hogy járhasson hozzá kezet simogattatni, meg meredten nézni, milyen jó apa.

Vacsoraidő, Zsolt az étkezőasztalnál folyamatosan elnézést kér Zsófitól, hogy meggyanúsította aranyrúdlenyúlással. Mustár van az asztalon, meg fura színű narancslé. Zsófi semmit sem tud a hülye aranyáról.

A masszázs közben Miki feljajdul, mert érez valamit, most aztán lebukott. Kezd visszatérni az erő, mondja. Ez nem hazugság, csak nem akarja elbízni magát. Csíkos alsóban van, és nem szeretné, ha a családja idő előtt reménykedni kezdene. Azt szeretné, ha csak akkor szólnának nekik, ha már 100 százalékig biztos a dolog, mert olyan jó kis meglepetés lenne ez mindenkinek, főleg a kislányának. Kérem, ne mondja el senkinek. Tamara megígéri.

Kártyázik Klaudia, Hanna és Balázs a villában, közben klasszikus zene szól, mert mi más. Magyarázza Klaudia a Black Jack valószínűségeit. Honnan tudsz ilyen jól Black Jackezni, kérdi csodálkozva Hanna. Egy kaszinóban dolgoztam régen. Áhá, baszki, mi mindent rejt még e nő múltja?! Játszunk még egy kört, kérdi Klau, de Balázs úgy néz Hannára, hogy már nem. Klaudia felmegy, Balázs már azt hitte, egész éjszaka kártyázniuk kell, pedig ő mást tervezett. Smár.

Kész a kúrás Ádámka aranyos szobájában, Edina sajnálja, hogy mennie kell. Talált-e már új asszisztenst, kérdi Ádám, de nem figyelmességből, hanem az Aliznak. Aki tökjófej csaj. Jól kijönnétek. Edina már kezd kiakadni, fontos lehet neked az a lány. Az is, de csak, mint barát. Holnap reggel már ott lesz a szalonban Alizka, de szerintem Edina szadizni akarja majd.

Ölelkeznek Gizi meg Linda a kanapén, igen nagy a szeretet. Vili bácsi behozza Zsófit, aki helyre akarja hozni a kis beteget egy pisztáciás bonbonnal. Csokival bármit el lehet intézni, gondolom, ki akar szedni belőle valamit. Vili bácsi leteszteli a bonbont, ami húdefinom. Nyugati csokit ritkán kóstol az ember. Gizi kimegy a teáért, Vili bácsi még csór egy csokit, és mehet a téma. Nem vettél magadnak valami különlegességet, valami kis szuvenírt, ami Bécsre emlékeztet...? Zsófi aztán érti a dolgát, néz is Lindácska riadtan.

Olyan jó lenne egész éjjel így maradni, mondja Balázs Hannának, de nem dugtak, csak ölelkeznek, mert ők még tinédzserek, akik nem szexelnek, csak smát, meg tipitapi, meg romantika. Aludj itt, javasolja Hanna, de Balázs aggódik Klaudia miatt. Korán kell felkelni, és akkor Klaudia meg sem tudja. Jól kitalálta ez a Hanna gyerek.

Edina épp távozik Ádámkától, amikor Aliz érkezik. Ádám beszélt rólad, de most nem érek rá, ne haragudj. Aliz tényleg azt hiszi, dobta. Ha tudná. Azért egy szakítás minden nőt megvisel, mondja Ádámnak, aki nem érti, milyen szakítás? Elmeséli, hogy nem szakított, hanem neki szerzett melót. Óriási csalódás, mert mégis csak értékesebb a szerelem, mint bármiféle zsíros meló.

 

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.09.21. 13:53:04

Köszi! Az az igazság, hogy már ezt is jobb olvasni, mint nézni...:-))

villanella 2011.09.21. 14:03:09

ennek nagyon örülünk. ;)
nézni is jó amúgy, mert a színészi eszköztár mindig gyönyörködtet.

Herlock Sholmes 2011.09.21. 14:50:45

1./ Rodin.
2./ Valaki szóljon Zsófinak, hogy attól, ha melleit a nyaka alá húzza fel, nem lesznek nagyobbak.

villanella 2011.09.21. 14:51:50

az ember mindig azt üti félre, ami fontos, ehhe.
zsófi mobilszámát várjuk akkor.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.21. 15:11:17

5792. ?? Összecsinálom magam! :)

Pesti Kornél 2011.09.21. 17:55:27

Bocsájt helyett legyen inkább bocsát. Bocsánat.

Pesti Kornél 2011.09.21. 17:59:54

És smát helyett smár. Nem vagyok nyelvtannáci, csak ilyen napom van, és azt is tudom, hogy csak melléütés, nem íkúhiány. Thanks.

villanella 2011.09.21. 18:05:56

igen, elütés, akartam is őket javítani, de aztán nem találtam sehol.. :)
köszi azért, hogy mondod.
süti beállítások módosítása