Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban-Rosszban 8x1556-8x1557

2011. szeptember 09. 15:00 - Mária

Egyre többet isznak, egyre többet dugnak és egyre többet reklámoznak a népszerű magyar kórházsorozatban. A pezsgő a legjobb síkosító, tudjuk meg majd később, de először még Müllerék átkutatják a lakást, ahol Beát és Szlávikot fogva tartották. Nem tudni, mi célt szolgálnak a falban a rekeszek, a Pongrácz-villa falában tökugyanilyenek vannak, úgy néz ki tőlük a szoba, mint egy ókeresztény katakomba. A kommandósok sisakban és maszkban parádéznak, tisztára, mint a Csillagok háborúja, mikor jön már Fehér Richárd lézerkarddal? Színészünket a szervek lefogják, merthogy Pongrácz házára Richárd kamu vevőjelöltet küldött, aki tulajdonképpen egy színész volt. A letartóztatásnak a vállra helyezett manccsal adnak nyomatékot. Ha ilyen egy letartóztatás, soha nem szeretném, hogy engem is letartóztassanak. Ha tényleg nem követett el semmit, akkor nincs oka a félelemre, mondja Müller, jogállam, bakker, mennyit fizetett ezért a mondatért a Zállam kommunikációs tanácsadója?

Szilvia és István pakolnak, a nő a két fiú szájába rágja a tartós kenyérhez tartozó user's manual-t. Ez az, hajrá, nem elég, hogy a férjed rákos, etesd a két gyereket is tartósított szarokkal, a spájz tele van konzervvel, mondja büszkén a gyerekeknek Szilvia. Olivér besunnyog Tamás atyához, dícsértessék a Jézus Krisztus, mondja, majd megkérdezi: jól mondtam, így kell köszönni egy papnak? Az atya ráhagyja, inkább, mint hogy kiselőadást tartson a sötétség fejedelmének, hogy ha nem hiszel, akkor nem dícsértessékezel, bazmeg, akkor se, ha papot látsz. Betti közben az asztalra borulva piheni ki az előző éjszakát, amikor belép Barbara.

A lány rovarcsapdának öltözött, citromsárga ruha van rajta, nyakában többkilós, eszméletlen ronda gyöngysor, a gyöngyszemek olyanok, mintha csirkenyak-csigolyákat formáznának, vudu varázsló lehetett előző életében a csaj. Gondoltam, megnézem, mi van veled, összeszedted magad, kérdezi aggódást színlelve a nagy testvér, majd előbújik belőle a nő, tegnap ipari mennyiségű koktélt pusztítottál el, úgyhogy nem csoda, hogy jött a filmszakadás, folytatja, cseppet sem bántó stílusban. Hanyagoljuk a témát, mondja Betti erre.

Százados úr, sejehaj, mondja a vevőjelöltet alakító színész már Müller irodájában, velem ezt nem lehet csinálni, kérem én egy színész vagyok. Dehogynem lehet, gondolja Müller, nézd meg, szegény Stohlbucival is mit csináltak, ő is színész volt, mégis rács mögé rakták, kanalazhatja a levesét a vécécsésze mellett hatodmagával. Barbara ezalatt termékbemutatót tart a konyhában, alsókategóriás amerikai reklámokra emlékeztető stílusban mutat fel egy gyümölcsjoghurtot, egy csomag nápolyit és egy tábla csokoládét, az ember szinte keresi a telefonszámot, hogy rendeljen, csak itt, csak most, csak Önnek, akciós áron. Ha már kifizetik a szponzorok azt a sok pénzt a termékmegjelenítésért, kapjanak is érte valamit. A termékmegjelenítős blokk után Betti összefoglalja, miért iszik két napja, mint az állat.

István és Szilvia egy vitorlás fedélzetén ringatózva próbálnak úgy tenni, mintha nem lenne semmi baj, a tüdőrák persze közbeugat, jelzi, hogy az övé az utolsó szó, István köhögni kezd és kiköpi a bort, amivel éppen az előbb koccintottak. Jól vagy, kérdezi Szilvia, persze, semmi bajom, feleli István, csak elszoktam ettől a friss levegőtől. Tamás atya közben elhagyja a kórházat, Müller és Szlávik nosztalgiáznak: emlékszel, milyen volt, amikor részegen szájon csókoltad a rendőrfőkapitányt, mereng Müller, az tényleg ciki volt, röhög Szlávik. Fél percen át csodálhatjuk Müller asztalra tett lábán a cipője talpát. Csak tippelni tudnék, melyik gyártó volt képes fizetni azért, hogy jól láthatóan virítson a logója egy széttaposott cipőtalpon, bele a kamerába, az egyik ásványvizes cég termékével konkurálva. Befut Eszes hadnagy és véget vet a bemutatónak.

Attila a Macsekban büszkélkedik valami tervrajzzal, a munkával az önkormányzat bízta meg állítólag. Zsíros közbeszerzési suskus, mi, cinkeli őt Kristóf, nem, nem, a polgármester talpig becsületes fickó, feleli Attila, ilyet még életemben nem láttam, folytatja, még az ízlése is jó, innen tudhatjuk, hogy a sorozatot a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség is támogatja. Betti ezalatt a soron következő alkoholmérgezését szervezi, senki nem akar inni vele, nyilván mindenkinek égett tegnap miatta a pofája. Miért kell minden este szórakozni, Betti, kérdezi Barbara, mert megőrülök az unalomtól, muszáj valamit csinálnom, feleli a lány. Van olyan szabály, hogy nem lehet három egymást követő napon bulizni? - teszi fel a tízpontos kérdést a szőke bombázó, amire Barbara nem tudja a helyes választ.

Barbinak zseniális terápiás ötlete támad, előszedi a házban fellelhető összes italt, meglepő mennyiséget talál, mintha az apja, a nővére, sőt Alexa is a zugivó-világbajnokságra gyúrna, és rekonstruálja, mi mindent ivott össze Betti előző éjszaka. Összeönti az adagokat egy jénai tálba, utánaönt egy félpohárnyi narancslevet, látod, ezt mind megittad tegnap este, mondja szemrehányóan. Betti nem jön zavarba, megiszom én ezt akár most is, gondolja, vizespohárba mer magának a koktélból egy leveseskanállal, és egyszuszra le is csapja, van benne gyakorlata tegnap óta.

Müller felhívja Pongráczot, ezalatt biciklis futár érkezik, csomagot hoz. Szlávik kicsit belassulva veszi észre, pedig nem is ivott, nahát, a csomag pontosan olyan ragasztószalaggal van körberagasztva, mint amilyennel őt és Beát megkötözték az emberrablók. Nem is tudtam, hogy ilyen gyorsak ezek a laborosok, ujjong Müller, ne nyisd ki, ordítja Szlávik, pedig nem is ő tanult Amerikában, de már késő, Müller kinyitja a csomagot. Szerencsére a forgatókönyvírók nem robbantják le a karját, a dobozból egy bohócfigura ugrik elő, a tetejére pedig valaki egy fenyegető üzenetet ragasztott, összetöröm a pofátokat, szemlélteti az üzenet lényegét a bohóc arca. Milyen jó, hogy már a "Jack-in-the-box" árusok is hirdetnek a jóbanrosszban :)

Betti közben a nővércsajokat fűzi, hogy igyanak megint együtt este, senki nem kapható, végül Gyöngyi beáldozza magát, de előtte belerúg: miért a nővéreket hívod bulizni, neked nincsenek barátaid, kérdezi meg lazán a kórház tulajdonosát, egyben kenyéradó gazdáját. Betti nem szívja mellre, nincsenek túl sokan, eddig nem jártam el szórakozni, válaszolja. Gyöngyit látva, aki párducmintás sztreccspólóban feszít a nővérpultban, megkérdezem magamtól, ugyan milyen meggondolásból öltöztetik a stylist-ok a magánklinika recepciósát következetesen alsó-középkategóriás kurvának?

Kristóf elképed Betti érkezésén, úristen, ez a nő már megint itt van, gondolja, de csak annyit kérdez, Betti, jól vagy? Kicsit leesett tegnap a vérnyomásom, feleli a lány. Nem sokkal később befut Kardos is, Gyöngyi helyesen méri fel, hogy nem kell tartania a gyertyát. A nőgyógyász csak egy lefekvés előtti italra ugrott be, na meg keresni valakit, akivel lefekszik a lefekvés előtti ital után. Kardos előveszi a csajozós dumáját, és felsorolja Bettinek az alkoholmérgezés fokozatait, kutyaszemei közben azt ígérik: majd én vigyázok rád! Free Kardos lehetne a következő jelenet címe, a delfines családi film után szabadon, a lényege pedig az, hogy a doktor visszasírja a korábbi, Margit és Réka előtti szabad életét, amiről Betti mit sem tud, de lelkesen és a spiccesedés útján elindulva bólogat hozzá. Mivel közben befut Margit és Áron, Kardos előáll az egyetlen használható javaslattal: menjünk fel hozzám. Felmennek. Kardos beönt egy fél pohár pezsgőt Betti combjai közé, a síkosítás ezzel megoldva, a folytatás a kedves nézők fantáziájára van bízva.

Címkék: jóban rosszban
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása