Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban - 8x1552-8x1553

2011. szeptember 07. 16:00 - King of the walruses

Bölcs öreg mackó Atist már régen láttuk, most mindenesetre eldumálgat egy kicsit a Donnal. Bettiről, a kórházi maffiáról és más ilyes dolgokról. Mackó beszélt a polgival, és úgy néz ki, sikerült megnyernie őt az ügynek. Jenő és Nyápic visszér az őrsre és beszámol a nagy hőstettről, Nyápic pedig jól végighallgatja, hogy mik a tervek odabent a fater ellen.

 

Olivér közben visszaszerzi a naplót Gyöngyitől, mivel a csajnak úgy sem kell tovább, mivel már régen kiolvasta. Mindegy, kavarja a szart tovább, próbálja összeboronálni a drogost Verával. Vera szemüvege egyébként mintegy negyven évvel öregíti a csajt. Olivér a hit útját választja eszközül a pina érdekében, és Veránál kér bebocsátást Tamás atyához. Vera el is viszi a kis pogányt az atya színe elé, és tételmondatokban beszélik meg, hogy Isten útja a megoldás mindenre. A profi rendőrök tökéletesen felrajzolt alaprajzon tekintik meg az emberrablás helyszíneként használt lakást. Közben Kardosnak zab van a seggében, mert csak Bea hívását várja. Némi kakaskodás és sértődés után végül mindenki indul a maga útjára. Sok értelme nem volt az egész hosszú jelenetnek. Az egyetlen szaros bizonyíték egyébként még mindig az a kurva karkötő.

Olivér Tamásnak önti ki a szívét, és teljesen véletlenül fölfedezik, hogy hasonló cipőben járnak, hiszen mindketten valamilyen szenvedély rabjai voltak. Tamás a töltött galambé, Olivér pedig a sminkeké, amiktől drogosnak néz ki. Tamás a tékozló fiú történetével ismerteti meg a kis pinavadászt. Jóságos Mackó elköpi az infót a polginak, miszerint Ricsi a kórház tulajdonjogára nyomul, az meg bepipul, hogy az alpolgi alávágott.

Miután Nyápic lelép a rendőröktől, jól beszámol mindenről a Katonának, aztán elmegy a Donékkal tárgyalni. Mackó beszámol, hogy a polginál járt, erre mindenki jó kedvre derül. Időhúzásra játszanak, és tervet szőnek: a Don azt híreszteli, hogy lelépne, de neki pénz kell, és eladná a házat, de nem akarja szar áron adni, és addig a tulajdonjogtól sem szabadulna, így Ricsi várhat, evvel pedig időt nyernek, zseniális. Nyápic közvetítőnek ajánlkozik a fater és Don közé.

Bandi és Elek villanyt szerelnek a kórházban, és álmokról, lottószámokról beszélnek. Nem tudjuk, meddig húzzák ezt a témát, de már kurva unalmas. Bandi hazamegy, Kleopátráról ordibálnak és vacsorához készülődnek. Böbe megint elhívta a kuruzslót, Bandi pedig Elek tanácsára végül biztosítja a csajt, hogy ad neki még egy esélyt az álomfejtéshez. A házaspáron szép lassan elhatalmasodik az uralkodói láz, amit a baljos zene is sugall.

Betti és Barbi megint a faszról és a szerelemről beszélgetnek. Betti tökre kivan, elege van mindenből, kórházból, atyából, Claudiából. De azért elmegy hozzá, és bocsánatot kér. Ó, semmi baj, én is sajnálom, ennyi. A Don nem szeretné, ha Betti kilépne, de csak ideiglenesen engedélyezi, Betti ennek is örül. Le is megy a haverokkal a jól megvilágított Macsekba, és kezdi az aznap esti bebaszást. Ribancoknak koktél, csávónak sör, Barbi aggódik. Nyápic tovább köpi a hallottakat a Katonának, ő is felfogja végre. Tervet szőnek, hogy kezükben tartják Ricsi embereit, mivel valószínűleg azok is katonák, logikus. Az átlagnál is szarabb részen vagyunk túl.

Címkék: jóban rosszban
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tüzitündér 2011.09.07. 19:03:00

King! Visítoztam a röhögéstől! Olivér pedig a sminkeké, amiktől drogosnak néz ki. No és az Elek.... Gratula kurva jó volt!

Kabarészínész 2011.09.08. 08:47:35

komoly kihívás... szerintem ezt a sorozatot a brazil szoperákon nevelkedett 3 általános végzett réteg tudja csak megnézni. olyan szinten elbaszott a karakterkidolgozás, h 2 percnél többet nem lehet nézni vazzeg. a katinka???(dagatszőke) és a férje a legdurvább. mégis hogy lehet egy suttyó paraszt karaktert egy ránézésre igényes, szépen borotvált, értelmes arcú embernek adni? komolyan maximálisan hiteltelen, a nő dettó, és még benyomják őket a szépen vasalt gönceikben egy leépült padlástérbe.... kevesebbet kéne szívni a rendezőnek. komolyan
süti beállítások módosítása