Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 3x10 - I Smell a Rat

2011. augusztus 22. 10:00 - Hoppancs

Ahogy már sejthettük, Sookie valamelyik őse tündér volt, aki rámászott egy emberre, és ő a szerencsés, akin kijöttek a nemes gének. Megbeszélik Billel, hogy mindketten találkoztak Claudine-nal, aki okkal aggódik Sookie-ért, mivel a vámpírok általában kinyírják a tündéreket. Tara többé-kevésbé betemeti a trutyit, ami Franklinből keletkezett, majd jóízűt köp a maradványokra. Lafayette úgy véli, nem érnének már időben a kórházba, ezért beviteti magához a félhalott Calvint. Jesus furcsállja, de nincs sok választása. Samnek érdekes flashbackje támad, amiben jól átverte a csaja, hiába rabolt neki zsilliárdos ékszereket. Szóval ezért nem szereti, ha lebalekozzák. Mellesleg szarul néz ki.

Bill elmondja Sookie-nak, hogy a legenda szerint a tündérvér szinte megbabonázza a vámpírokat, mellesleg ő sem panaszkodik az ízére. Sookie aggodalmát, miszerint akkor csak emiatt szeretett bele, megható vallomással oszlatja el. Eric végrendelkezik, mivel Russell már nem csak baromi öreg és erős, de őrült is, és bosszúra készül ellene. Pamnek nem tetszik ez a racionális gondolkodás, annak ellenére, hogy a viking mindent ráhagy. Calvin sem örül, hiába mentik meg az életét V-vel. Azt magyarázza lányának, hogy nem volna szabad keveredni, Feltonnal kell párosodnia, és tovább vinni a vérvonalat. He? Crystal már nem hajlandó engedelmeskedni, úgyhogy a papa kitagadja.

Eric beugrik a Jasonnél tanyázó Billékhez, majd amíg Sookie alszik, megbeszélik, hogy tudják már, miféle fura szerzet ő. Bill elmondja, hogy a lány vérétől egy kicsit tovább lehet bírni a napon, de csak haladékot ad, nem véd az égéstől. Eric szerint ez csalódást fog okozni Sophie-Annenek. Említ még valami további nagy igazságot, amit Sookie-nak tudnia kéne, és ezt az érintett is meghallja. Bill elintézi annyival, hogy csak a tündérségre gondolt a jó viking. Utóbbi szerint jobb lenne, ha Sookie inkább nem bízna barátjában, majd elköszön. Tommy nyomul Jessicara, aki egyelőre nem adja be a derekát. Jason és Tara véresen állít haza, és nem valami boldogok, hogy Billt is ott találják. Tara elsírja, miket tett vele Franklin, és hogy Bill nem is próbált segíteni neki. Sookie megölelgeti.

Jesus most már szívesen kipróbálná a V-t, lehetőleg szerelmével együtt, amit utóbbi nem tart jó ötletnek, mivel a cucc mindenkire más hatással van. Jesus szerint nem kell aggódnia, amíg együtt vannak. Sammel mindenki erőltetetten jópofizik a kellemetlen eset utáni reggel, mire ő közli, hogy nem halt meg senki, nem kell annyira odalenni. Terry lassan pályázhatna a „Bon Temps legnormálisabb embere” címre, hát ezt is megértük. Azt sem bánja, hogy nem az övé Arlene babája, sajátjaként fogja nevelni és szeretni, a szegény asszonyt meg elveszi. Arlene csak sírni tud mindezek hallatán. Úgy tűnik, ez a nagy vallomások napja, mert Jason is kiböki Sookie-nak, mi is történt Eggs-szel. Sookie szorgalmazná Tara beavatását, mert hazudni csúnya dolog.

Jesus és Lafayette rendesen pörög az anyagtól, öreg boszorkát látnak, meg mexikói vajákos asszonyokat, közben Jesus néha másokon keresztül beszél. Huh. Kezdünk beleszédülni, mire eljutnak Lafayette ükanyjához, Mae-hez, aki szintén varázsló volt, na hoppá! Itt azonban még nincs vége, mert Jesus nagyapja meg fekete mágiával foglalkozott. Már épp belezavarodnánk, mikor Lafayette magához tér. Eric tovább zaklatja Sookie-t álmában, és most még azt is elismétli, hogy nem kéne bízni Billben. Jason össze-vissza hadovál Tarának, majd csókolózni kezd a hálás lánnyal, végül bevallja, mit tett. Tara remegő szájjal elviharzik. Ha Jason nem lenne még elég ideges, talál egy cetlit Sookie-tól, hogy elugrott egy időre. No, ennyit az őrzésről.

Sam alkoholizálás közben tovább emlékszik a nem túl dicső múltra, mikor pisztollyal ment az őt becsapó nő és annak új szeretője után, majd gyönyörű kettős gyilkosságot rittyentett a szituból. Most komolyan? Már Samnek is ilyen sötét titkai vannak? Tiszta Született feleségek. Sookie közben már Ericnél jár, és fél percbe sem telik, már smárolnak. Mielőtt tovább fejlődne az ígéretes helyzet, Sookie mindenképpen tudni akarja, mit titkol előle Bill. Pam azonban közbelép, és azzal hívja félre a jó vikinget, hogy át kéne adni Sookie-t Russellnek, hátha akkor ők megúszhatnák. Eric nem támogatja.

Az egyre zavarosabb tekintetű Russell férfiprostit szed fel. Arlene az alternatív terhesség megszakításról kérdezi Hollyt. Hoyt közli Jessica-val, hogy vele akar lenni, dobta a mézes-mázos sütilányt, úgyhogy legyenek már végre boldogok. Jessica megkukul, ezért a fiú csalódottan távozik. Sajnos Tommy utána ered és miután kiprovokált egy pofont, kutyává változva harap nagyot riválisába. Jessica azonnal ott terem ,elhajítja a blökit, szerelmet vall Hoytnak és még a vérével is megitatja. A mozgalmas este Jasonnél folytatódik, aki elzavarja a Sookie felszívódása miatt rinyáló Billt (bizony, a behívást vissza is lehet vonni), majd egy fekete párducot talál a hálóban, aki Crystal. Jaj…

Russellt kezdjük megsajnálni, mert roppant mód odavan. Talbotnak szólítja a hímringyót, és szépeket mond neki, majd elsírja, mennyire sajnálja, hogy nem volt vele, mikor utolérte az igazi halál. Hogy még igazibb legyen az élmény, át is döfi a szegény örömfiú szívét. Eric mégis Pamre hallgat, és bebörtönzi Sookie-t a szokásos helyre, hiába kajabál utána a szöszi.

Címkék: true blood
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása