Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x20 - Otthonszülés

2011. augusztus 22. 12:00 - Hoppancs

Callie és Arizona hevesen vitatkozik a babakérdésről, mikor beront hozzájuk Mark, hogy segítség kéne. Mire átérnek a szomszédba, a kis Sloan már bele is pottyantotta porontyát a meglepett Teddy kezébe. A kisfiú nagy nehezen, de aztán csak felsír, Mark elérzékenyülve bámulja. Újabb szuperdoki, bizonyos Tom Evans érkezik a kórházba, hogy újabb szupereljárást próbáljon ki Yang nagy örömére. Nem ő az egyetlen, akinek felragyog az arca a hírre, Shep és Meredith szintén be vannak zsongva. April (eh) azért is lelkes, mert úgy véli, Derek képes lesz megnyerni Evanst, hogy szerződjön a Seattle Grace-be első számú szívszeletelőnek, mivel Teddy munkaviszonya még nem végleges. Mert Derek annyira ügyes, csodálatos és szép, meg minden. Mer’ érdeklődve hallgatja, ahogy a kis buzgómócsing bizonygatja, mennyire nincs rákattanva az ő férjére, miközben teljesen úgy néz ki, mint aki de.

Mark nem bír betelni a legújabb Sloan látványával, aki ráadásul szerinte még ott lent is igazi férfi. Juj… Karevet és Lexie-t előbbi csipogója ébreszti, valami ütős baleset áldozatát hozzák helikopterrel. Altman keserűen veszi tudomásul, hogy nem ő az egyetlen jelölt a kardiológia élére. Sloan béna játékokat vett a gyerekének, amiket Arizona és Mark gyanakodva szemlél. Utóbbi tekintete eléggé elsötétül, mikor a megesett lány átadja neki a jövendő örökbefogadó szülők adatait. Horgászbalesetes apa-fiú páros érkezik, a fater mellkasát szépen átszúrta egy gigantikus cápahorog, mert a gyerek valamit elbénázott. Doug épp azt ecseteli Baileynek, hogy talán tudat alatt ártani akart az apjának, amikor elhányja magát. Sloan kezd elbizonytalanodni a babája sorsával kapcsolatban, mert olyan édi kis manófeje van neki, talán meg is lehetne tartani.

Richard költői képpel adja Derek tudtára, hogy nem hajlandó segíteni a kardio-főnökkel kapcsolatos döntésben. Bailey és Karev Doug gerincműtétje közben azon elmélkednek, elég őrjítő-e az élet a hajón ahhoz, hogy az ember fel akarja nyársalni tőle a saját apját. Arizona összekülönbözik Markkal, mert bele akar pofázni az unokatémába. Lexie és Karev arról győzködi Dougot, hogy nincs semmi gond azzal, ha az ember a szülei halálát kívánja. Robbins hajthatatlan Sloan bébi témában, szerinte az örökbefogadás a legjobb megoldás, nem pedig az, ha a buta lányanya és a szívtipró nagyapa neveli fel szegény párát. Nem kizárt, hogy van ebben valami. Sloan közben megcsipogtatja az orvosokat, mert a kicsi sír, és akkor biztos valami baja van. Lángész a csaj.

Teddy egy jól irányzott tüsszentéssel majdnem kinyírja az öreg Waltert, ami nem javít az esélyein, hogy megtartsa a munkáját. Yang és Evans bókokkal árasztja el egymást, Teddy aggodalmas arccal figyeli a közös operációjukat. Miután végignézte Sloan „jaj, mit csináljak, sír az újszülött kisbabám” műsorát, már Callie is Arizonának ad igazat, amit finoman Markkal is közöl. Annyira azért a férfi sem biztos a dolgában. A liftben pityergő Altmant Owen vigasztalja, és majdnem túl messzire megy, de aztán szól a csipogó. Walternek újabb műtét kell, itt a lehetőség Teddynek a bizonyításra. Bailey bátorítja Lexie-t, hogy álljon ki magáért, és ne hagyja, hogy mindig Karev arassa le a babérokat. Most például a lány fedezte fel, hogy Walternek és Dougnak fertőzése van, azaz mégsem a Teddy-féle beavatkozás kell neki. Altman szénája rosszul áll.

Derek szenved, mert főnöknek lenni nehéz, mire Mark kiborul, mert neki meg viszik az unokáját. Shep rávilágít, hogy Sloan azért megmarad neki. Callie azt hiszi, rájött a tutira, mert Arizona biztos a halott tesója miatt azért nem akar gyereket, és elő is adja barátnőjének az elméletet. Robbinsnak ez nem tetszik, nyomatékosan közli, hogy nem erről van szó, egyszerűen jó érzi magát úgy, ahogy van. Mark vesz egy nagy levegőt, és őszintén elmondja Sloannak, hogy nem kell miatta megtartania a babát, ő mellette áll, bárhogy dönt. Cristina arra kéri Owent, beszéljen Derekkel Teddy érdekében, de férfi –feltehetőleg a jövőbeli liftes veszélyhelyzeteket kerülendő – inkább a nő ellen szavaz. Yang persze az ellenkezőjét hiszi.

Walter és Doug kibékül, az apa ezúttal egész normális. Legifjabb Sloan megy az új szüleihez, Mark szomorkodik. Meredith beugrik Shephez főnökös-rosszkislányost játszani, Lexie pedig közli Karevvel, hogy amennyiben továbbra is seggfejkedik vele napközben, lemondhat az éjjeli mókáról. Teddy maradhat, de csak azért, mert Evansnek nem kell az állása.

Címkék: grace klinika
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2011.08.24. 09:45:06

Nekem kedvencem még mindig, úgyhogy várom a következőt is! Köszi:)

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2011.10.03. 14:18:49

@Acron: Én is köszönöm a türelmet, amit nem érdemlek meg... Hamarosan lenyomom a szezon végét, aztán ígérem, a következő évadot rendesen követem majd!:)

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2012.07.02. 16:20:48

Nagyon csúnyán nem tartottam be a korábbi ígéretemet. Hamarosan azonban tényleg jön a folytatás, ha nem is a tévével szinkronban.
süti beállítások módosítása