Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x19 - A kis testvér

2011. augusztus 04. 09:00 - Hoppancs

Dereket annyira megigézi Meredith ébredés után is ragyogó szépsége, hogy elkezd utódokról fantáziálni, ami asszonyában – ha jól értelmeztük mimikáját - ambivalens érzéseket ébreszt. Yang finoman érdeklődik Huntnál, mikor járt utoljára dilidokinál, talán attól tart, visszatérnek a fojtogatós idők. Owen erre felfortyan, elvégre tök jól van, mindenki láthatja. Meredith Izzie és Cristina elérhetőségének hiányában Alexnek önti ki a szívét a gyerekvállalással kapcsolatos félelmeiről, meg a rossz anya komplexusról, de mielőtt belelendülhetne, Shep bejelenti, hogy Karev öccse, Aaron érkezett látogatóba. Nahát, olyan is van?

Karev, aki épp most kapta meg a hivatalos válási papírokat Izzie-től, cseppet zavartan köszönti testvérét, rögtön érezhető, hogy nagy múltbéli traumák fognak itt a felszínre kerülni. Aaron egyébként csak be akart köszönni, de ha már arra járt, megmutatja a bátyónak a hasán lévő hatalmas puklit. Torres és görcsös mosolyú csaja a kuglófról értekeznek, mert a gyerek téma kínos, a kuglóf meg finom. Callie Marknak sem szeretne bővebben beszélni az ügyről, inkább a Teddyvel folytatott kamatyról faggatja. Utóbbi aktust részletezi Altman is a liftben, amikor Owen belép komor arccal. Távozása után Teddy szomorúan fejtegeti Robbinsnak, mennyire rossz, hogy nem lehet a marcona hős mellett most, hogy ilyen nehéz időszakon megy keresztül. Cristina pedig nem segíthet neki, mert ő nem volt háborúban, a hülye libája.

Richard ismét egy nehezen kivágható tumorral rendelkező beteget kap, egy Alison Clark nevű nő személyében, akinek a férje nagyon be van tojva. Aaronnak nincs biztosítása, van viszont köldöksérve. Talán meg lehet műteni ingyen, ha Alex közbenjár az érdekében. Rendőrnőt hoznak a sürgősségire, aki egymaga leszedett három rosszembert, amit sajnos nem úszott meg ép bőrrel. Azért jól tartja magát, mert kemény csaj. Talán kicsit túlzásba is vitte a menőzést, nem várta meg ugyanis az erősítést, amiért főnöke felfüggeszti. Gina erre már tépné is ki magából a csöveket, ami rossz ötlet. Richard műtétjét Shep figyeli, Shepet meg April. Az exfőnök közli is a szimpatikus gyakornokkal, hogy ne foglalkozzon Derekkel, most az ő felügyelete alatt áll.

Alison operációja remekül ment, a jó hírt Lexie viszi a férjnek. Valahogy rosszat sejtünk. Bailey elvállalja Aaront, aki vizsgálata közben lerántja a leplet Alex sötét, nevelőszülőkkel, bolti lopásokkal és javítóval fűszerezett múltjáról. Karev kedvesen megkéri, hogy ezt nemá’. Gina férje már unja, hogy soha nem valósul meg az ő idilli álma a nyugodt, unalmas életről, mert a neje mindig gondoskodik a balhéról. Most meg nem akarja, hogy megmentsék a dokik, mert még nem végzett a vallomásával. Lexie és Gary Clark szinte repül Alison szobájába, de ott már nagy a gáz, mivel April épp most közölte Richarddal, hogy nem tudta levenni a nőt a lélegeztető gépről, ami laikus szemmel nézve is igen rossz jel. A férj persze hálálkodik, majd ébresztgetné kedvesét, amit a jelenlévő három orvos lemondó arccal bámul.

Rövidesen kiderül, hogy Alisonnak olyan csúnya agyvérzése volt, amit még Shep csodatévő kezei sem tudnak meggyógyítani, ezért az agydoki el is vonul Meredithszel, April hitetlenkedő tekintetével kísérve. Gina műtétje közben a gyerekkérdést vitatják hőseink, aztán Cristina véletlenül felrobbant egyet a beteg belsejében lévő szupergolyókból, minek következtében igen döbben tés nem kevésbé véres lesz az arca. Owen pipa, és közli, hogy ez van, ha valaki nem teszi, amit a felettese parancsol. No, ez a szöveg vajon mennyire jön be Yangnek?

Aaron előtt villámgyorsan fény derül Alex közelmúltbéli életének regényes története eltitkolt esküvőstül, válni készülő rákos nejestül. Ebből aztán botrány lesz, mert Aaron kibukik, hogy a bátyja elhagyta a családját, aztán még ezt is eltitkolta. Verekednek egy lightosat, de Bailey még a sérvkitépés előtt leállítja a műsort. Alison agyműködése minimális, férj azonban reménykedik, és érzékenyen érinti a tény, hogy teljesíteni kéne az asszony három évvel ezelőtt aláírt kívánságát, miszerint ebben az esetben nem akar gépekre kötve élni. Mikor más érv már nem marad lehordja szegény Lexie-t. Az egész szomorú történet jó ürügy arra, hogy a kis Grey újra szóba, azaz monológba álljon Markkal, aki sűrűn bólogatva erősíti meg, hogy ez bizony a szakma legnehezebb része.

Hunt tovább durrog Cristinára, aki műtét után riadtan néz elviharzó párja után. Teddy kifejti, hogy Owen rémes dolgokon ment át, és Yangnek időt kell adnia, mert a férfi szereti őt. Ez utóbbit fura fintorral mondja, majd arra biztatja Cristinát, hogy tárja fel Owennek az érzéseit ahelyett, hogy a pszichiátert erőltetné. Bailey elmondja Torresnek, hogy a gyerek jó dolog még akkor is, ha tök nagy szívás, és ha az ember az ideális pillanatra vár az elhatározással, akkor sosem fog megtörténni. Mer tájékoztatja Karevet, hogy az öcsi megmarad. Garyt Derek győzködi, hogy Alisonnak mennie kell, mert ha nem, szar lesz az élet, és nagyon drága is. A férfi tovább tiltakozik, April és Lexie meghatottan pillog. Shep a törvényekre hivatkozik, amik értelmében le kell kapcsolni a nőt, ha aláírta az ezt kérelmező papírt.

Aaron ébredés után tovább rinyál Alexnek arról, milyen rendes volt hozzá gyerekkorukban, de lám, hogy elhagyta őket. Karev közli, hogy nincs energiája sebészkedni is, meg családosdit játszani az őrült anyával és a kistesókkal. Aaron megértő, ezúttal elmarad a balhé. Torresék elmondják Ginának, hogy helyre hozták a sérüléseit, de a komplikációk miatt ki kellett venni a méhét. Esélyes, hogy a férj álmainak lőttek. Gary könyörög nejének, hogy ébredjen fel, az orvosok búsan nézik, April továbbra sem tud olyan arcot vágni, hogy ne legyen irritáló. Gina kilépni készül a testülettől, de mikor kiderül, hogy nem lesz bünti, és simán visszatérhet, azonnal lemond a korábban kilátásba helyezett férjbabusgatásról és gyerkőcök adoptálásáról. A közeli válóper illata terjeng a levegőben.

Meredith és Alex megbeszéli, hogy nem olyanok, mint a seggfej szüleik, Arizona és Callie meg azt, hogy a gyerekkérdést nem lehet a szőnyeg alá söpörni. Hunt idegbetegen hadonászik Yang felé, aki nem szeretne félni tőle, de nehezen tud ennek megfelelni. A vörös is belátja, hogy Wyatt kell ide. Derek Alisonék példáján okulva bevallja Mernek, hogy nem akarja, hogy egyedül legyen, ha vele történne valami. Tehát kellenek azok a kis porontyok. Ennek örömére szexelnek. Mark és Teddy is épp ezzel vannak elfoglalva, mikor szőke Sloan beront, mert rájött a szülés.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása