Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 3x05 - Trouble

2011. június 16. 09:00 - Hoppancs

Tara és Franklin viszonylagos kényelembe helyezi magát a Russell rezidencián, de azért nem marad el egy kis egymásra vicsorgás a terhelt vámpír és Talbot között. Mielőtt bármi visszafordíthatatlan történne, hazaér a házigazda, nyomában a pirosló szájú Lorenával és Billel. Tara nem tudja leplezni meglepettségét. Nem ő az egyetlen. Bill nem érti, mit keres ott excsaja öribarija, Talbot nem érti, mit keres ott Franklin, Lorena nem érti, honnan ismeri Tara Billt, és a többi… Az általános értetlenségben csak Franklin nyugalma teljes, mivel van neki egy kedves nője, aki állandóan csak vele akar lenni. Ja, és hozott is valamit a királynak.

Bill nem segít Tarának szabadulni, Lorena ellenszenvesen fintorog. Franklin átadja urának a Sookie aktát, és nagyon egyetértenek abban, hogy Bill hazudik. Russell tisztában van vele, hogy megbízottja kissé zavart, de a munkájával meg van elégedve, pláne, mikor közli, hogy Sookie Jacksonban van. A király kacaja semmi jót nem sejtet. Lorena agyáig még nem jutott el az elutasítás, továbbra is lelkesen tervezgeti közös jövőjét Billel. Azért az megrendíti, hogy letehenezik. Alcide nem változott át, de nem sok híja volt. Most Sookie-val az oldalán száguld az ismeretlenbe, amíg útitársa rá nem döbbenti, hogy hamarosan csúnya balesetet szenvednek, ha nem áll le. A veszély elhárulása után rövid lelkizés következik Debbie-ről, aki nem volt ám mindig ennyire lepattant. Sookie a korábban látottak hatására olthatatlan vágyat kezd érezni egy találkára Russellel, mert nagyon jó arcnak tűnt. Ja, és nagy az esély, hogy tudja, hol van Bill. Alcide, aki még nem ismeri ezt a szédült nőszemélyt, hevesen tiltakozik.

Eric is befut Russellhez, vált néhány sokatmondó pillantást Talbottal, majd bebocsáttatik. Már épp belelendülne Bill bemártásába, amikor az emlegetett személy megjelenik arcán az állandósult depresszió jegyeivel, és közli, hogy mindent tudnak ám a viking és Sophie-Ann közös ügyleteiről. Sookie meg többé nem tartozik hozzá. Eric rögtön alkalmazkodik, Russellel nagy egyetértésben szidja a Tanácsost, majd elfogadja a háziak kedves invitálását arra, hogy töltse ott az éjszakát. Mindenki kedélyesen mosolyog, Talbot kacéran néz a vendégre. Sookie Alcide és Debbie üvöltözésére ébred, utóbbi arról akarja meggyőzni egykori pasiját, hogy csak jót akar neki. A vitát félbeszakító Sookie nem talál kedves fogadtatásra, Debbie leribancozza, mivel magából indul ki. Sookie közli, hogy nem feküdt le a farkassal, majd rövid erkölcsi eligazításban részesíti a nőt, aki gondolatainak tanúsága szerint sajna nem tud semmit Billről.

Tara ezúttal az ágyhoz van odakötözve, viszont kapott Tébolyodott Franklintől egy új hálóinget. Franklin lelkendezik, hogy milyen szép és jó minden, de egy pillanatra elborítja agyát a düh, amikor meglátja, hogy Tara sms-t kapott valami fickótól. A féltékenységi dráma azonban épp csak elkezdődik, már véget is ér, mikor a lány elárulja, hogy csak a meleg unokatesója írt. Ja, akkor mégsem lesz fojtogatás, megértő férfiú ez a Franklin. Jason besétál a rendőrségre, mintha természetes lenne, hogy ő ott dolgozik. Andy kénytelen elfogadni a helyzetet, és feladatot adni a szerencsétlennek. Még jó, hogy a bamba feje totál beleillik a helyi hatóság profiljába.

Zajlik Mickensék vidám beköltözése Samhez, melynek során Tommy hozzávagdos pár csomagot az apjához, ahogy ez bunkóéknál szokás. Terry Arlene-nel cuccol össze a maga gyenge mentális állapotához méltó izgatottsággal. Boldog, hogy végre megkapta a happy endet, ami a normális embereknek jár, mi meg rettegünk, mi lesz, ha kiderül, nem egészen így van ez. A baltát mindenesetre alaposan eldugnánk Arlene helyében. Joe Lee némi unszolásra elvállalja, hogy segít a vörinek pakolni, majd extra gyanús mosollyal kíván szép napot Samnek. Alcide kénytelen beletörődni, hogy Sookie mostantól mindenhová követni fogja, és közben az agyában is turkál.

Jason nehezen barátkozik a papírmunkával, valami fasza kis küldetést szeretne inkább. Andy azt állítja, tud is számára valamit. Tara szökik, sikeresen ki is jut a kastélyból, de üldözőbe veszi Cooter, és utol is éri. Lafayette-et meglátogatja Jesus, az anyja ápolója, de bánatára nem halálhírt jött közölni, csak randizni szeretne. Enyhén kínos párbeszéd kezdődik, de Jesus nem ijed meg ettől, sőt. Sookie és Alcide felkeresi utóbbi falkájának vezérét, hogy referáljanak Russell viselt dolgairól, de a főnök lecsillapítja őket. Évszázadok óta csicskáztat már Edgington vérfarkasokat, most épp az ő csapatuk van soron, nincs mit tenni. Sookie rögtön kiolvassa a fejéből, hogy azért mond ilyeneket, mert tele a gatyója.

Jason ismét látja a titokzatos lányt, és kihasználva egy rendőrautót, utána ered. A csaj nem veszi túl komolyan az őt félmeztelenül igazoltatni kívánó srácot, de azért elárulja, hogy Crystalnak hívják. A telefonszám azért már túlzás lenne. Arlene roppant barátságtalan Jessicával, aki ezt azzal hálálja meg, hogy megbájolja előbbi vendégeit, nehogy borravalót adjanak neki. Nemes bosszú. Az elégedett mosoly hamar lefagy az arcáról, mikor Hoytot egy idétlen szőkével látja nevetgélni. Tommy bókjai azért kicsit felderítik. Franklin úgy fogadja Tara meghiúsult szökésének hírét, ahogy az az ő elmeállapotában elvárható. Rosszul. Tara felismeri a helyzet súlyosságát, és szelíd szavakkal nyugtatgatja zokogó „szerelmét”. Sikerül is meggyőznie, hogy nem tőle fél, csak a hely tartja rettegésben, meg a többi gonosz vámpír. Franklin egészen meghatódik és biztosítja babáját, hogy senki sem bánthatja.

Bill azt állítja, nem tud semmit a Sookie aktáról, és nem ő akarta kideríteni, honnan származnak a lány különleges képességei. Russell ezt nem hiszi, de azért elnevetgél Billel, némileg erőltetetten. Andy biztatja Jasont, hogy bár nem kerülheti ki az írásbeli vizsgát, tutira képes lesz bejutni a rendőrséghez. A fiú ebben nem olyan biztos, mivel szellemi korlátaival legalább tisztában van. Lafayette és Jesus már a biliárdasztalnál ismerkedik. Sam érzi, hogy valami gáz van Mickensék körül, de Tommy nem nyilatkozik. Cooter felhergeli Billt a pletykával, miszerint Sookie egy vérfarkassal közösülget Jacksonban, aminek verés a vége, meg zaklatott „hol van Sookie?” kiáltások.

Jason elkapja Crystalt a kocsmán kívül, de a lány elég furán viselkedik. Nem lenne szabad a fiú közelébe mennie, de azt titkolja, hogy miért. Egy sétába azért beleegyezik. Ennek persze smár lesz a vége a sejtelmes holdfényben, majd romantikus csevej. Crystal továbbra is zavaros dolgokat mond, de azért nem marad el a szex. Eric kénytelen Talbottal jópofizni, amíg Russel házon kívül van. Tommy Sammel tévézik békésen, mikor beront a papa piásan őrjöngve. Sam ügyesen leállítja, de azért kíváncsi lenne, miért követeli Joe Lee ilyen hevesen, hogy adja vissza a fiát.

Tara szeretne egy-két dolgot megbeszélni Franklinnel, de azonnal elnémul, mikor a zakkant vérszívó közli vele, hogy hamarosan átváltoztatja. Talbot csábosan teszi-veszi magát Eric előtt, utóbbi műmosollyal tűr. A magas szőkét igencsak felzaklatja egy vitrinben tárolt viking korona látványa, flashbackel is egy hatalmasat. Megtudjuk, hogy apjáé volt a fejdísz, akivel voltak ugyan nézeteltérései, de azért nem vette jó néven, mikor a vérfarkasok lemészárolták a többi családtaggal együtt. Bizony, ők is azt a bizonyos jelet viselték magukon, vezetőjük pedig nem nehéz kitalálni, hogy ki volt. Itt bizony komoly bosszú készülődik. Sookie-hoz Bill ugrik be, és arra kéri a nyakában landoló lányt, hogy meneküljön, amíg lehet, mert számára még van remény. Sajnos Russellék előbb elkapják őket, és dulakodás közben Sookie jól megsimogatja a királyt villámkezével.

Címkék: true blood
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása