Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x09 - Szívsebész ajándékba

2011. március 30. 09:00 - Hoppancs

Izzie felbukkan a semmiből, csinos frizurával és egykori tanárával, dr. Singerrel, akit szeretne megmutatni Dereknek, ugyanis kissé zavart. Yang igyekszik figyelmen kívül hagyni Jacksont, főleg most, hogy Owen hozott neki egy kardio-istennőt, a vicces nevű Teddy Altmant. Adele egy ideje már nem látta a kedves férjurát, ezért úgy gondolja, ideje megkérdezni Baileyt, aki majd meglátja, mit tehet, ha épp nem kell életet mentenie. Izzie visszatértének híre gyorsan terjed, Alex sem kerülheti el, hogy szembe találja magát jövendő exnejével. Cristina nagyban kóstolgatja Altmant, aki szerinte egy senki, mert nem talált róla infót a neten. Hunt kéri, hogy adjon a nőnek egy esélyt, briliáns sebész ő, amikor épp nem táncol az esőben kislányosan kacarászva.

Singernek rohama támad és leviszi magát a földre. A Főnök fura hangon horkol, mikor Bailey meglepi a sokkoló hírrel, miszerint a neje épp őt keresi a kórház folyosóin tüzet okádva. Izzie nem készül kibékülni Chalesszal, sőt megfenyegeti, hogy beköpi Reednél, ha nem intézi el neki Singer gerinccsapolását. Bailey segít Richardnak megszökni az asszony elől, amiért utóbbi nagyon hálás. Azért már kevésbé, hogy Yang elkezdi cseszegetni Altman miatt, aki szerinte nem eléggé király ahhoz, hogy őt tanítsa. Adele meggyanúsítja Baileyt, hogy viszonya van a Főnökkel, de aztán megenyhül, és csak amellett tart ki, hogy az ura kufircol valakivel. Miranda megpróbál erre rákérdezni a maga módján, mire Richard is azt hiszi, hogy akar tőle valamit. Nehéz ez.

Cristina finoman alázgatja Altmant, reméljük, hogy fog még nagyot nézni. Singer, aki azt hiszi, Izzie még mindig tinédzser, bölcs, atyai tanácsokkal látja el tanítványát az életről, a világmindenségről, meg mindenről. Derek és Meredith most boldogok, nem történik velük semmi különös. Singer magához tér, és nem érti, mit keres a kórházban, Richard epehólyaggal műtött betege pedig csúnyán besárgul. Esélyes, hogy a Főnök szúrt el valamit, de Bailey nem szeretné nagy dobra verni, amíg nem biztos. Singer agyát egy rutinműtéttel ki lehetne kúrálni, de ahhoz nem elég Derek jóindulata, kéne a sebészeti vezető beleegyezése is. Az ebédlőben terjednek a pletykák, Yang és Altman megbeszélik saját klikkjükkel a másikkal kapcsolatos tapasztalataikat.

Izzie a Főnökkel keménykedik, és Altman is félreteszi a szebbik modorát, amikorYang nem hajlandó elég gyorsan egyetérteni vele egy kislány szívműtétjével kapcsolatban. Richard nevet, amikor Miranda rákérdez, hogy Izzievel van-e viszonya, de azonnal elborul a tekintete, mikor tudomást szerez betegének színeváltozásáról. Bizony, ha így megy tovább, a végén még magát is ki kell rúgnia. Yang rájön a műtőben, hogy Altman talán mégis tud valamit. Izzie kiböki Alexnek, hogy azért dühös rá, mert miatta rúgták ki. Ha nem mondta volna a főnöknek, hogy Iz nem kész még a visszatérésre, talán nem kellett volna mennie. Karev ettől bepipul, úgy tűnik, ez a házasság eddig tartott.

Richard egy időre átadja a műtéteit Baileynek, túl sok most neki a jóból. Singer rendbe fog jönni, Izzie legalább ennek örülhet. Cristina is boldog, mert Altman hagyta, hogy nagylány legyen a műtőben. Teddy viszont szomorú, mert azt remélte, egyszer együtt lehet majd Owennel, de most rájött, hogy Cristina előbb ért oda. A Főnök meg újra iszik. Ajaj…

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása