Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x08 - Nagylelkű adomány

2011. március 29. 13:00 - Hoppancs

Arizona-központú részhez érkeztünk, rögtön egy autóbalesetes anyával, meg a méhen belül vérző agyú babájával, és a java még csak ezután jön. Torres is kénytelen követni barátnőjét az éjjeli munkába rohanásban, egy tizenöt-éves kiscsaj ugyanis leesett a tetőről, és nem kevesebb, mint ötven csontja tört el. Elég ridegül fest, meg kell hagyni. A gyereket gyorsan kikapják, az anya mehet Shep keze alá, és még csak most kezdődik a nap. Cristina mérges, de egész jól titkolja. Hogy fejlődjön a jelleme, már megint idegesítő kiskorúakhoz osztják be, műszak előtt ráadásul Robbins ütős beszédét is meg kell hallgatnia tündérporról, és reményteljes arcú apró betegekről.

Először a darabokra tört Hillaryre vetnek egy pillantást, majd jöhet a kis Wallace Anderson, akinek már tizenöt bélműtétje volt és szeret orvosnak öltözni. Pénteken lesz a szülinapja, ahogy Arizonának is. Wallace azonban nem fog olyan szép kort megérni, mint a szőke doktornő, nála ugyanis már az is csodának számít, hogy betöltheti a tizenegyet. Ezt a csodát kőgazdag szülei azzal kívánják megünnepelni, hogy huszonöt-millió ropogós dollárt adományoznak a gyermeksebészeti részlegnek. Miért érzem úgy, hogy ez a fiú már nem sokáig húzza?

Torres meglepődik, hogy a nőjének születésnapja lesz, és neki ezt a kis Greytől kell megtudnia. Robbins szerint nem kell ügyet csinálni belőle, olyan nap ez is, mint a többi. Ennek ellenére Callie úgy érzi, valamit szerveznie kell. Sloan a meglepetésbuli ellen van, mélyen egyetértünk. Izzie-ről nincs hír, Shep még mindig fasírtban van a Főnökkel, Karev borús tekintettel mászkál. Richard vidítólag az orra alá nyom néhány kifizetetlen kórházi számlát, amik az eltűnt rákos feleséggel járnak együtt. Nem csoda, hogy nincs kedve a tenyérbe mászó Adamson kisasszonnyal jópofizni. Wallace ramatyul van, sejtjük, merre halad ez a szál. Laura, a balesetes kismama rohamot kap, a poronty állapota sem biztató. Arizona épp utóbbin dolgozik, mikor Charles meglepi a remek hírrel, miszerint Wallace belei tovább záródnak, csavarodnak, meg hasonlók.

Hillary szervezetében varázsgomba nyomait találták, és a lány olyan ügyesen szereli le fejmosásra készülő szüleit, hogy az még Yangnek is imponál. Alex bunkó Reeddel, de a pici babát a karjába veszi, mert van szíve. Arizona közli gazdagékkal, hogy Wallace hamarosan eltávozik, egy újabb műtét ugyanis már nem ajánlott az ő állapotában. Anderson papa ezt nem akarja elfogadni, ragaszkodik az operációhoz, elvégre nem a semmiért vágott hozzá a kórházhoz huszonöt misit. Richard melegen ajánlja Robbinsnak, hogy vágjon bele. Alex kenguru pózban tartotta az újszülöttet, amitől az hirtelen javulni kezdett, ezért Bailey ráparancsol a hátrányos helyzetű rezidensre, hogy vegye le az ingét, testének melegével segítve a még kedvezőbb eredmény elérését. Persze jó páran, - köztük Reed is – megcsodálhatják Alexet félmeztelenül, keblén a babával. Meghitt látvány.

Hillary légembóliát kap újabb műtétje alatt, és Yang Hunt határozott utasítása ellenére végzi el rajta az életmentő beavatkozást. Mire a kardiológus megérkezik, volt, nincs probléma. Ezen aztán jól összezördülnek a szerelmesek. Arizona rendesen be van tojva Wallace műtétjétől, amin nem segít az sem, ahogy a kisfiú a shakespeare-i kérdést feszegeti, hogy vajh, milyen álmok jönnek a halál után. Egyelőre megmarad a srác, Robbinsnak mégsincs jó kedve, otthon neki is esik Torresnek, amiért nem támogatja eléggé. Ugyanekkor előkerül a Cristinával pörölő Owen is, örülhetnek a szomszédok. Wallace közben szeptikus sokkot kap, és el is halálozik szépen.

Meredith rávilágít Yang előtt, hogy Owen talán azért aggódik úgy a kis akciói miatt, mert szereti. Cristina ezután helyre teszi Hillaryt, aki újabb adag drogot készül rendelni magának, hátha legközelebb nem éli túl. Arizona buliját az ünnepelt nélkül kell megtartani, mert ő most enyhén szólva odavan. Jackson Yangre próbál nyomulni, Reed pedig továbbra is Alexre, aki mellesleg az egész éjszakát a babával töltötte, mert otthon úgyis csak hiába várná, hogy Izzie hívja. Jackson és Cristina flörtje egy fél csókban végződik, aminek Yang hamar véget vet. Wallace szülei közlik a seggnyaló Jenningsszel és Richarddal, hogy csakis Arizona miatt adják oda mégis a huszonöt milliót a kórháznak. Utóbbi arra ösztönzi a doktornőt, hogy szerelmet valljon Callienak.

Címkék: grace klinika
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása