Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 2x17 - A holtak elindultak

2010. július 09. 14:00 - leeann

Jim egy férfit szállít a hullaházba, ahol jobb híján egy szellem garázdálkodik, hisz az egyik „páciens” sokkal éberebbé válik, mint a társai ezen a nem túl barátságos helyen. Mielőtt Jim hazaérne, Melinda egy szellemmel beszélget, aki azt állítja, hogy nem lehet halott. Ez mind nagyszerű, de ma éjjel nem ő az első, aki élőnek gondolja magát. Másnap Jim összefut Tim kollégával, aki annak idején felültette Deliát. Nem csak a hullaházban történnek furcsa dolgok, hanem a mentőállomáson is. Eltűnik Jim mentős gyűrűje, és véres lábnyomok távolodnak el a főmentős szekrényétől.

A fura nem a véres lábnyomokban van, hanem a lábban, ami hagyta, a láb tulajdonosa ugyanis előző éjjel még a hullaházban volt, és éppen tudatára ébredt. Melinda és Jim azonnal a hullaházba szaladnak, ahol a korboncnok sem érti az egészet. A férfi Jim jó cimborája, de ez nem segít neki abban, hogy elhagyott egy tetemet. A férfi ismeretlen volt, és egy cserbenhagyásos gázolás áldozata. Melinda a halottról készült képekben felismeri az előző este nála járt szellemet, de a szellem most végre beszél is, nem csak sajnálkozik a halála miatt.

Kiderül, hogy érzi a testét, és tudja, hogy mozog, hogy valami mozgatja a testét és látja azt is, hogy merre jár. Melinda szalad is ezt megvitatni Rick Payne-hez, a cinikus profhoz, aki beszél neki egy kicsit a voodoo-ról, majd ad a látónak egy gyertyát, ami magához vonzza a szellemet a zombiból. Melinda este meggyújtja a gyertyát, de nem a testrabló szellemet vonzza oda, hanem a test igazi gazdáját, aki ismét segít a látónak megkeresni az elcsavargott tetemet. Jim és Melinda meg is találják, amint éppen a bordáit próbálja helyrerakni egy patika mögötti sikátorban.

Kiderül, hogy egy másik szellem, egy tini fiú szelleme rabolta el a holttestet, de lassan ripityára töri az átmeneti testét, és bármit is akart vele, hamarosan nem lesz rá alkalmas. Miközben Melinda egy szellemmel és egy halott testével kergetőzik, Deliát Tim folyamatosan bombázza mindenféle meglepivel, de Delia nem akar megbocsátani neki és lerázza a küzdő férfit. Közben Mel megtalálja a szellemtinit és a legjobb gimis barátját. A fiú legjobb barátja, Alyssa elmeséli Melnek Jason történetét.

A fiú izomsorvadásban szenvedett, de abban hitt, hogy a hétvégén esedékes 10 éves érettségi találkozóra már egészségesen érkezik, hisz 10 év az sok idő, talán megtalálják a gyógyulása kulcsát. Sajnos jóval előbb lejárt az ideje, de szellemként várt a megfelelő testre, amiben visszatérhet és megcsókolhatja az akkori bálkirálynőt. Este Mel kideríti a suli évkönyvéből, hogy a bálkirálynő sulis párja Bryan volt, a test igazi gazdája, ami azt vetíti elő, hogy Jason pont erre a testre várt ennyi éven keresztül.

Melinda Payne segítségével próbálja követni Jasont és Bryan testét, és a ravatalozóban el is kapja a zombit. Jason elmeséli, hogy a halála óta figyeli Bryant, aki a gimi vége óta csak lefelé csúszott és önkezével vetett véget az életének. Ő ugrott az autó elé, hogy ne kelljen megjelennie a gimis osztálytársak előtt, mint a suli vesztese, mivel ő volt a suli menője. Jason elmondja, hogy amit Bryan eldobott, az neki a minden lett volna és megérdemelné. Melinda rájön, hogy csak úgy kelhet át mind a két fiú, ha elmegy velük a találkozóra.

Estére Melinda csinibe vágja magát, kifesti a zombi pasiját és megjelenik a találkozón. Jason összeakad az egyik cserejátékossal, aki a bálkirálynő vőlegénye lett időközben, és akkora kretén, amekkorának látszik. Jason összeugrik a kreténnel néhány oda-vissza szólogatás után, ami Bryan testének végérvényes tönkretételével jár. Most már Jason is „normális” szellemként jelenik meg, és szeretne még üzenni egy lánynak, amit Mel közvetít majd. A lány nem más, mint a legjobb barát, Alyssa.

Melinda visszamegy a találkozóra, ahol odaadja a lánynak Jason „megvalósítani a halál előtt” listáját, aminek a végén ott van az álmok megvalósítására szóló buzdítás, amit a lány megkönnyez, és mindennél jobban örül neki. A két fiú együtt lép át a fénybe. Másnap kiderül, hogy nem csak a szellemek bolondulnak meg néha a szerelemtől, hanem Timnek sincs ki mind a négy kereke. Csúnyán felültette Deliát nemrég, most pedig helyesebbnél helyesebb dolgokat tesz azért, hogy elnyerje a megbocsátást. Tim egy asztalt telepített 2db székkel a bolttal szemben, és kávéval várja Deliát, amivel már legalább annyit elér, hogy a nő meghallgassa végre.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2010.07.09. 15:01:46

Köszi a HV-t, jó volt megint:)
süti beállítások módosítása