Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x05 - He is a ball of goo!

2010. június 06. 15:34 - sixx

Az idei évad eddig viszonylag gyenge epizódjai után VÉGRE kaptunk egy olyat, ami ha nincs is benne az all-time top10-ben, de a legjobb húsz között mindenképpen helye van, mert minden megvolt benne, amitől ez a műsor jó. Az előző részben elbúcsúztunk Mike-tól, mert Joel hatalmas stratégának képzelte magát, csak éppen azt felejtette el, hogy ez a reality pontosan azért olyan sikeres, amilyen, mert a készítők az általuk felállított szabályokat sem tartják be, de ne szaladjunk előre.

A tribal után a hagyományoknak megfelelően a kiszavazó törzzsel foglalkozunk kicsinyég, az epizód központi témáját előrevetítően panaszkodik egy kicsit a bonjovi-frizurás Jason, hogy aszongya, ő nem ezekkel az emberekkel akarna együtt játszani, és így csak veszíteni fognak - na ja, kivágtak két erős játékost a picsába, a harminckilós Chet meg még mindig itt lebzsel, ráadásul kinyílt ám a csipája is, és megjegyzi a műcsöcsnek (Tracy?), hogy elege van Jasonból, és "ő következik". Joel, you have created a monster, you fucking idiot.

A favoritoknál közben az évről-évre visszatérő "ki ölje le úgy a csirkét, hogy humánus legyen" történetszál zajlik, a nyertes Ozzy, aki teljesíti Cirie abbéli vágyát hogy ne kelljen egy fejetlen, véres csirke rohangálást nézegetnie, és alaposan kinyírja a Charlie nevű tyúkot. Ez ráadásul arra is jó, hogy a mészárlás után elvonuljon egy kicsit, és elrejthesse az idolt egy sziklahasadékba, mert szereti ő Amandát, de annyira nem hogy a kalapjában tartott bálvány mellé eressze. A többiek kopasztanak, beleznek, főznek, zabálnak. Ozzy nem tudja tartani a száját, és miután a kamerába kijelenti, hogy majd hülye lenne elmondani bárkinek is, hogy van idolja, szépen elmeséli Jamesnek, Amandának és Parvatinak. Bravó fiam. Jöhet a reward challenge.

És itt borul a papírforma, a várakozásoknak megfelelően Jeffék is felismerik, hogy ez a fanok-favoritok dolog unalmas, így felrázzák a dolgot, és összekeverik a két bagázst: a Malakal törzs innentől kezdve Ozzy, Amanda, Joel, Erik, Ami, Tracy, Cirie és Chet, míg a másik Jonathan, James, Alexis, Parvati, Kathy, Natalie és Eliza. A választás során azért vannak vicces pillanatok: sem Joel, sem Parvati nevét nem tudják kimondani helyesen, Joel, amikor Chettel kerül egy törzsbe olyan arcot vág, amit nem lehet nem szeretni, és akkor még ott van Ozzy pániksújtotta arckifejezése, mert ha nem arra a partra kerül vissza, ahol az idol van (a favoritok területére), akkor legfeljebb James és Parvati agyában bízhat, hogy megtalálják, de erre elég kevés esély van a két jelölt ismeretében. A producerek megkönyörülnek rajta, Jeff soha nem tagadta, hogy szerelmes a fasziba.

Maga a challenge iszonyú vicces és kemény is egyben: párokba rendezik a népet, az elöl futónak a hátára/gatyájába bele van tűzve egy kendő, a másik törzs párosa meg üldözi őket, és ha egy percen belül megszerzik a kendőt, az egy pont, ha nem, akkor a pontot a menekülők kapják. Mindez egy akadálypályán, hogy legyen valami értelme is. Úgy indul az egész, hogy Parvati beveri a száját, és úgy néz ki, mint akit egy lapáttal pofánvertek. Utána Ami térde megy ki elég csúnyán, majd Jonathan is erre a sorsra jut, de ez ő sérülése elég komolyra sikerül - erről majd később. 2-2 az állás, a döntő pontért a Joel-Chet páros üldözi a Parvari-Eliza duót, amiért a producereknek jár egy nagy gratula, mert az, ahogy Joel a nála mintegy 100 kilóval könnyebb Chetet húzza végig az akadálypályán az iszonyú vicces. Nem is nyernek, mert Chet egy lépést nem bír tenni - hogy most azért, mert az előemberre kísértetiesen hasonlító Joel leszarja, hogy éppen beverte a fejét, és azt sem tudja, hol van, vagy azért, mert Chet sucks alapból, azon lehet vitatkozni, de a nagydarab állat olyan ideges, hogy legszívesebben a belét kitaposná a kisembernek. Exile island ezen a héten nincs (ebből azért lehet sejteni hogy az idol meg lett találva, de mindegy), a nyertes törzs kaját kap, sokat.

A Malakal parton a fanok el vannak hűlve, mert itt van megfelelő szállás, takaró, csirke, szóval itt tényleg túl lehet élni ezt a vetélkedőt - Joel azonnal lenyilatkozza, hogy a gyengéktől meg kell szabadulni. Erik is nyilatkozik, ő is szerelmes Ozzyba. Man-love mindenhol, megyünk hányni egy kicsit. Ozzy ezt nem veszi észre, viszont Chetet ő is rühelli, nincs az az Isten, aki ezt a szerencsétlent megmenthetné. A másik parton (Airai), a helyzet katasztrofális, a sántikáló Jonathan, Eliza és James elborzadnak, a sírásó meg is jegyzi, hogy a körülményeket látva a fanoknak már rgen halottnak kéne lenniük. Szakértő, nem vitatkozunk vele. A tűzhely lent a parton, hogy a dagály faszán elmossa, a szálláson aludni nem lehet, borzalom, na. De a favoritok nem véletlenül azok, amik, egy nap alatt gatyába rázzák a dolgot.

Jonathan térde elég szarul van, éjjel ki is kell hívni hozzá az ausztrál mentőcsapatot, akik először adnak neki egy injekciót (bele a térdébe, bazmeg) aztán kitisztítják a sebet, és összevarrják, de nem úgy néz ki, hogy JP sokkal jobban lenne. Ha egy kemény challenge jön az immunityért, akkor annyi a kalaposnak. Másnap, Malakai, az erős emberek (Ozzy és Joel) tárgyalnak, Erik ismét szerelmet vall Ozzyról, kissé unalmas már. Egyelőre 4-4 a fanok/favoritok aránya a törzseken belül, Joel javaslata: szavazzák ki Cirie-t, utána jöhet Chet. Ozzy tipródik egy kicsit, de belemenni látszik a dologba. Másnap Amanda fog egy cápát, egy kibaszott cápát bazmeg, van vagy egy méter - Ozzy még jobban szerelmes lesz bele. Szegény Erik.

Immunity challenge, amibe szerintem a producerek JP sérülése miatt nyúlnak bele: egy cseréphajigálós-puzzleösszerakós, tehát nagyon sok mozgást nem igénylő dologról van szó. Először le kell verni kővel 4 cserepet, de úgy, hogy kiessenek a kötélhurokból, ami tartja őket, majd a leeső puzzle darabjait össze kell rakni. Az összerakáshoz egy kiválasztott ül egy magas székben, hogy jobb rálátása legyen a dologra, és igen, ki tetszettek találni, a Malakai törzs erre a feladatra Chetet delegálja. A kődobálásban Joelék hamar elhúznak, Jonathan sík ideg, és a "my ass!" kifejezést is használja, hogy az FCC jól megbassza majd a készítőket. A hamar jött előny azonban elolvad, mert a puzzle kirakása úgy kurvára nem megy, hogy Chet fentről mondja a magáét, lent meg Joel csakazértis az ellenkezőjét. Teamwork a lényeg, és az itt nincs meg, így a lassan, de biztosan haladó Airai befejezi a kirakóst (köszönhetően Elizának és Jonathannak), és maradnak nyolcan.

A Malakalnál Chet sorsa megpecsételődni látszik, mert Joel azonnal belemegy, hogy Chet tűnjön el, Cirie majd utána, mindegy, csak a gyenge versenyzők takarodjanak, sőt ha a középkorban lennének, Chetet már régen agyonverték volna ők maguk. Erik azonban nem tudja befogni a száját, és Cirie előtt taglalja Amandának, hogy beindult a "Hulljon a férgese!" hadművelet, ami akkora böszmeség, mint a Hír TV kamerái előtt a picsába küldeni a koalíciós partnert.

Cirie hamar rájön, hogy őt nem sorolták az erős versenyzők közé, és sebtében összedob egy Chet-Tracy-Cirie szövetséget, majd beszél Ozzyval is, (aki ugye kettőt számít Amanda miatt): bazmeg, Chetet akkor küldjük el, amikor csak akajuk, miért ne Joel legyen a következő áldozat? Ozzy is rájön, hogy ez így nem is annyira szar ötlet, és igen, kérem szépen, a nagy stratéga a saját dugájába dől este, mert kiszavazzák a francba. Látod, te fasz, ha megszabadulsz Chettől az elején, aztán Tracytől másodjára (azaz Mikey tervét követed), akkor még most is versenyben vagy.

Címkék: survivor
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.Tomi 2008.03.13. 15:18:24

Innentől a fanoknak annyi. Mert még szerintem mindig fans vs favs van. Hacsak Cirie át nem áll a nyomikhoz. A fanok közül szinte az összes erős embert kiszavazták. Maradt a 2 kölyök és a 3 nyomi.

Joel h*lye volt, hogy már az elsőú adásban elkezdte a taktikázást. Kíváncsi lettem voltna Mickey B fejére amikor megtudta, hogy Joel egyből utána repült. :)

Jonathan sérülése elég csúnyának tűnik és a köv rész előzeteséből az jön le, hogy lehet, hogy szavazás nélkül kell kiszállnia a játékból. Ha ez így lesz az megint megkapvarja a dolgokat. És akkor Eliza és Ami is csatlakozhat a nyomikhoz és kilőhetik a nagy 4-est. Meglátjuk jövő héten. Remélem nem így lesz. :)

utazomajom · https://www.facebook.com/utazomajom/ 2008.03.13. 22:06:11

szerintem nem fog menni magától, keményebb ő annál. most nem ő fog menni 1 hétig fightolni, csak észben. amúgy sem hülye.

gastro, missing in action 2008.03.14. 17:35:34

elhullott a favágó sutyerák, juhéjj!:-)))
De engem még idegesít az a szerencsétlen Smokey rajongó, Europe énekes is, bele is harapott a citromba, amikor látta, hogy megy a gorillája :-))

WUTM 2008.03.18. 20:02:48

tessék már belátni, hogy Ozzyba csak szerelmesnek lehet lenni!!!! :-))

különben számomra a rész nagy rejtélye az volt, hogy a reward challenge mindent eldöntő menetében miért a Joel-Chet párost indították, mondjuk Ozzyékkal simán nyerik. eh.

Póniló 2010.06.06. 16:03:48

fasza kis rész volt ez. Joel egy barom volt, de azért döbbenet, hogy Chet még ott van. Ráadásul úgy, hogy nem csinál semmit, de valaki mindig megmenti a seggét...
süti beállítások módosítása