Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x04 - That's Baked, Barbecued And Fried!

2010. május 30. 15:30 - sixx

Az előző részben Jonathan seggfej volt, Cirie dettó, Yau-Man meg hazament, mert senkinek nem volt annyi esze, hogy kihajítsa Cirie nagy fekete seggét a kurva szigetről. Természetesen az ilyenkor szokásos "törzs hazamegy egy nagy döntés után és másnap mindenki egymásnak esik" jelenet jön a szokásos "miért szavaztál rám, te gyökér?" és "miért hazudtál nekünk?" kérdésekkel, amikre ugyanazt a meglehetősen egyszerű, de hatásos választ lehet adni: MERT EZ EGY ILYEN JÁTÉK, AZÉR'. Ebből nincs dráma, így maradunk az első verziónál. Jonathan akkor is beszél Cirie-vel, ha az nem akarja, ez így unalmas, és fárasztó. Nem bíznak egymásban, oszt  jónapot.

A fanok vidámak ahhoz képest, hogy nincs mit enniük, nem tudnak hol aludni, és két, magát kibaszott okosnak tartó alfahím húzza szét a társulatot minden irányba. Aztán az egyik nyikhaj, a Bon Jovi frizurás, fog egy tengeri kígyót de lehet angolnát, bioszból felmentésem volt. A mai napra a producerek és vágók által kitalált konfliktus: Chet egy lusta fasz, henyél a vízben és a parton, nem csinál semmit - annyira kihegyezik rá a már az epizód első hat percét, hogy a Chet-fanok (mind a három) megnyugodhatnak: ezek után nincs az az Isten, hogy kiszavazzák. Mikey szerint Chet hihetetlenül lusta, haza kell mennie. Chet is gone, mondja.

Eliza egy eddig előttünk ismeretlen betegségben szenved, amit a vágók nem mutattak az előző adásokban, most meg központi szerepet kapott. Ettől sokkal kevesebbet nem beszél, és a szemét is ugyanúgy meregeti, szóval nem az a baja, amit kívántunk neki nem is annyira titkoltan. James, a sírásó/csodadoktor megfogja a homlokát, és menten kész is a diagnózis: Eliza annyira gyenge, hogy haza kell mennie. Ezzel a véleményével nincs egyedül, a szerelmes szövetség tagjai nyíltan megmondják a rendező kérésére nagyon szomorú arcot vágó Elizának, hogy megy haza. Hamar. James tud egy sírásót is, aki segít elföldelni, ha kicsekkolna. Ja, szerintünk is parasztok. Az mondjuk jellemző az iqharcos favoritokra, hogy utólag már bánják, hogy Cirie-re hallgattak.

Reward challenge. A vízben egy úszó platform, előtte egy ketrec a tengerfenéken, benne egy rakás kókusz, azok között tíz, amin betű van. Négy úszó lemegy egyenként, a feliratos kókuszt visszahozza, a parton várakozó négy másik törzstag az összegyűjtött betűkből kirak egy szót, ennyi. A favoritoknak van Ozzyja, ezzel nyernek is, mert a faszi kb tíz percig lent maradt a víz alatt, négyessével a ketrec elejébe hordta a kókuszt, így gyorsabban haladhattak - ez a fanoknak akkor sem jutott eszükbe, amikor MÁR LÁTTÁK MIT CSINÁL OZZY, így elbukják a versenyt. A reward három tyúk és egy kakas.

Nem nehéz kitalálni, hogy ki megy az Exile Islandre - Catherine lassan belevéshetné egy fába, hogy My Private Island, társa ezúttal Ozzy, akit girhes kölyöknek hív, kedves. Mivel Catherine-nek nincs kedve Idolra vadászni, inkább tüzet gyújt, és nem csinál semmit, Ozzy elmegy az Idolért, tíz perc alatt megtalálja, sőt, farag is egy ál-Idolt, hogy valakit átbasszon vele (á lá Yau-Man annak idején). Igen, nagyszerű ötlet volt Ozzyt az Exile Islandre küldeni, csak gratulálni tudok mindenkinek.

Ami ezután jön, az a rossz vágás és szerkesztés, azaz megint a favoritokat mutatjék, így mindenki ki tudja találni, hogy az Immunity Challenge nyertese a favorit-csapat lesz, mert így kerülhet majd képernyőre a fanok bandája a szavazás előtti találgatással/egymás hátbadöfésével. Ha kicsit odafigyelnének a készítők az ilyen apróságokra, sokkal jobban élveznénk a dolgot, de sebaj. A favoritok nem csinálnak semmit. Cirie a tyúkokkal beszélget, Eliza meg kiönti a szívét a kakasnak, majd Parvatit dolgozza meg egy kicsit, hogy életben maradjon még egy hétig. (Jövő héten úgyis ő megy). A vicces persze az, hogy a két lökött tyúk pont Jonathanról beszélget, amikor az ott sétál mögöttük, Eliza is out of the fucking alliance.

Immuity Challnge. A csapatokat beszíjazzák egy első látásra bonyolultnak tűnő, mozgó rudakból álló izébe, először ki kell nyitniuk egy lakatot, majd egy akadálypályán átmanőverezni, közben összeszedni hat nyakláncot, azon betűk, amiket majd két játékos egy dekóderkeréken sorrendbe rak, és kész. Mikor dőlt el verseny? Az első percben. A favoritok gyorsan beszíjazzák magukat, a lakatokkal is nagyjából elsőre boldogulnak, míg a szuperfanok be sem tudnak ülni az izébe rendesen, és a lakatokat sem tudják kinyitni elég gyorsan. Öt perc múlva mindennek vége, mire a fanok elindulnak, a favoritok már az akadálypályán vannak, és tolják a rudakat ide oda, közben gyűjtik be a nyakláncokat. Egy vicces mozzanat azért van: a fanok majdnem összeroppantják Elizát.

A táborba visszaérve megfogalmazódik az első terv: Chet megy haza, mert gyenge fasz. Ez persze azonnal megdől, amikor Chet legnagyobb szövetségese, a Szilikonos Csaj addig suttog Joel fülébe, míg az bele nem megy, hogy kiszavazzák Mikey B-t. Mikey most semmiképpen nem akarja kiszavazni Joelt (pedig lehetősége lett volna rá, csak éppen Chethez kellett volna fordulnia, akinek kurvára mindegy, hogy ki megy haza, ha nem ő), mert a törzsnek erősnek kell maradnia. Na, erre rábaszik, Joel manipulál, és kiszavaztatja Mikey-t, aki erre kurvára nem számított. A törzs ugyan gyengült, de a jövő heti preview szerint ez nem számít, mert összekeverednek a népek, még a végén Eliza is túléli a jövő hetet. Az évad egyelőre iszonyatosan gyenge, csak abban lehet reménykedni, hogy ez a kis mini-merge majd változtat rajta.

Címkék: survivor
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.Tomi 2008.03.06. 12:16:48

Nekem nem tetszik ez az eljövendő mini-merge. Úgy végignéztem volna, ahogy a fanok kinyírják saját magukat. Kiszavazzák a legerősebb embereiket és a 3 nyomi még mindig bent van. Kb. szinte már ők diktálnak.
Lehet a producerek se akarták, hogy ilyen egyoldalú legyen a versen yezért gyorsan közbeavatkoztak. Bár nem tudom mennyire előre eltervezettek ezek a csapatkavarások.

Midaga 2008.03.06. 12:36:59

Túl kiszámítható sajnos, hogy a 4-5. tribal környékén valami twist van, mix, mutiny vagy switch formájában. Mivel ennyire nyilvánvaló, gondolom ezért sem erőltették "tartsuk-erősen-a-törzset" princípiumot, azt szevasz Mike, úgyis jön helyette James.

Eliza gondolom erős fejfájásra és hányingerre panaszkodott egyébként.

WUTM 2008.03.07. 20:03:52

na de milyen ál-idolt faragott Ozzy??? csak egy csecsemő dőlne be ennek... :-))

és a reward challange-nél a fanok talán azért nem csinálták azt, mint Ozzy, mert nekik nincs Maugli/Tarzan Ozzy-juk, aki tíz percig lent marad a víz alatt. :-))

nem olyan rossz ez a szezon! a mix épp jókor jön.
süti beállítások módosítása