Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x02 - The Sounds of Jungle Love

2010. május 16. 15:40 - sixx

Az előző részben Yau-Man lefejeltetett egy csónakot Jonny Fairplay mesterrel, aki kisvártatva idegbeteg lett, és ugyan a favoritok az első perctől kezdve egymás ellen áskálódtak, amit ő nagyon is élvezett, kiszavaztatta magát a szigetről, mert a csaja otthon terhes. Na persze, mi meg ezt elhisszük. A fanok között van egy idétlen középkorú nő, és legalább három pár szilikonmell, no meg vagy hat alfahím, ami érdekessé teheti a dolgot. Ja, és favoritoknál két románc is szerveződik, jaj nekünk.

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, mindenki megy vissza a táborhelyére, és Ozzy menet közben puszta kézzel fog egy halat, aztakurva. A pali ott folytatja, ahol abbahagyta vagy két évaddal ezelőtt, csak a románc ne lenne Amandával. Jonathan szerint ha összeszedik magukat, a fanoknak esélyük sincs. Ezt megerősítendő megmutatják a fanokat is, akik képtelenek tüzet rakni, még úgy sem, hogy van kovájuk, bezzeg Yau-Man öt perc alatt csiholt szemüveggel. Nem csak ez a bajuk, hanem a táborhely maga is, illetve az, hogy nem bírnak normális tetőt rittyenteni a fejül fölé, bezzeg vitázni, meg kiközösíteni azt nagyon.

Úgy áll a helyzet, hogy a hét fiatal vs. a bolod nő, a meleg fazon, meg Szilikon1. A tűzrakásos-építkezős hiszti nevetséges volt, különösen a nagydarab gyökér tűzoltó kifakadása "itt mindenki csak pofázik, bezzeg dolgozni büdös." A fiatalok úgy látszik, semmit nem akarnak kezdeni a három páriával, csak azt várják, hogy kiszavazzák őket - még a szálláshelyet sem osztják meg velük. Nevetségesen viselkednek, különösen a faszik, akik azt hiszik, hogy ezzel a mentalitással a Survivorban nyerni lehet. Lófaszt, az lehet. Két szálláshely épül. A favoritok közben élnek, mint Marci hevesen, Ozzy halászik, Jonathan a taktikát ismerteti, Amanda és Parvati flörtölgetnek a faszikkal, este csókok csattognak, ami Cirie-t végképp a Jonathan-Yau-Ami-Eliza négyes mellé sodorja, érthetetlen, hogy Ozzy és James nem kap észbe.

A fanoknál a három kiközösített fasza kis szálláshelyet épített, és végre sikerült tüzet is csiholni, ehetnek és ihatnak is, ami nem árt a verseny előtt ugye. Mike, a favoritok önjelölt vezetője és esze Szilikon2, azaz Mary kegyeit keresi, ami nem tetszik a nagydarab, és magát kibaszott okosnak képzelő Joelnek, "rajtatartom a szemem a kis páron", mondja. A másnapi verseny egy korábbi újrája, ki kell úszni egy emelvényhez, öt kulcsot leverni, összeszedni a vízből, visszahozni, a kulcsokkal kinyitni egy ládát, abból kiszedni egy puzzle darabjait, és kirakni. A favoritok Ozzynak köszönhetően pillanatok alatt elhúznak, a fanoknál Chet, a meleg faszi az úszók közé kerül (miért???), és el is bassza az egészet - Chet is dead, baby.

A versengés hozadéka még egy rakás horgászfelszerelés a favoritoknak, és az Exile Islandre is elküldhetnek egy fant (Kathy, a bolod nő lesz az), és jön a nagy csavar: a saját törzsből is el kell küldeni valakit - Cirie lesz az, akinek szerintük a legkevesebb esélye van a szigeten elrejtett védettségi izé megszerzésére. A Kathy-Cirie duó a száműzetést azzal tölti, hogy oda vissza mászkálnak/úsznak kisebb szigetek között,  és a nyomokat követve keresik az idolt, de azon kívül, hogy Cirie kiakad az egész napos testmozgás miatt, semmire nem jutnak - vagy legalábbis nem mutatják, hogy megszerezték-e az Idolt, vagy sem.

A fanok hazaérnek, és Chet sorsa eldőlni látszik,  különösen úgy, hogy Kathynél még ott van ez egyszerhasználatos Idol, amit az előző epizódban talált Yau-Mannek köszönhetően. Mike, akiről eddig azt hittük, hogy van esze, erre elkezdi kavarni a szart, és vezető pozíciójának tudatában (???) kiosztja a szavazatok sorsát: a heteknek meg kell osztaniuk a szavazatokat, mert mi van, ha Kathy átadja valakinek az idolt, és/vagy megtalálja a másikat az Exile Islanden? Addig kavarja, míg senki nem ért semmit. hogy akkor most kire is kell szavazni, és Joel egyre idegesebb nem lesz.

Ahelyett, hogy kimondanák: a gyenge Chet csak hátráltatja őket, szavazzunk rá, oszt kalap, Joel inkább ráveszi a fiatalokat és a kiközösített népséget, hogy szavazzanak Szilikon2-re, aki nagyon közel került Mike-hoz, és ezért veszélyes. Ennél nagyob faszságot el sem tudunk képzelni persze. A hülye képes elérni, hogy ezt a Mary nevű, jellegtelen, de fizikálisan Chetnél mindenképpen erősebb csajt kiszavazzák, ami Mike-ot és Mary-t teljesen váratlanul ér, sőt, még Jeff is csodálkozik egy sort a meglehetősen logikátlan lépésen - sebaj Joel, jön még kutyára kamion, ez a Mike sokkal okosabb, mint te, és ki fog cseszni veled, ezt lefogadom.

Címkék: survivor
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tujiza 2008.02.17. 16:51:08

Azt figyelted azért, hogy a jó kis szavazzuk ki Mary tervet kieszelő Joel drága a végén nem rá szavazott?

gastro, missing in action 2008.02.17. 17:41:40

jaja, beirta Tracy-t Szilikon1-et:-))
mennyire visszataszitó okoskodó, ez az egész fan banda... Mert, hogy ők látták az előző Survivor-öket, és ki tudták elemezni az egészet...Jah persze, mert , akik szerepeltek régebben, nem láttak egyet sem mi?!?! Meg azok legalább tapasztalták is belülről...
Hajrá Yau-Man...
pedig nem birom a sárgákat:-S

k.Tomi 2008.02.17. 18:35:33

Ez a Joel most a saját sírját ásta meg. Túl hamar kezdett el taktikázni. Mondjuk ez csak a 3 nyominak jó, mert így ők a "swing vote"-ok. De remélem jó hamar kirakják az izomagyot. Amúgy ahhoz képest, hogy ők a nagy fanok elég bénának tűnnek.
Go Favs.

winnie 2008.02.17. 22:01:52

"ez a Mike sokkal okosabb, mint te, és ki fog cseszni veled, ezt lefogadom."

már a 16x01-ben is mikey b.-fan voltál:)

go, hulk, go!

Bruzsy · http://rockonlelkek.hu 2008.02.18. 02:18:12

Wow, az évad egyre jobb... :-)

Amúgy én nem lennék benne ennyire biztos, hogy Joel csak ártott magának a taktikázásával, de majd kiderül...

(Amúgy én vagyok az egyetlen, aki nem bírja Yau-Mant? :P)

Midaga 2008.02.18. 20:23:26

Kathy b+! Amekkora ökör volt eddig, mostmeg rögtön a kedvencem lett. "Mondtál valamit rólunk?", "Nem, csak embriópózba görnyedtem." fapofával kapásból, meg a többi beszólása. Még most is ezen röhögök.

Póniló 2010.05.16. 15:00:23

sixx, az axn most adja ezeket a részeket, mindig vasárnap délben van, ma volt a második rész. Nem akarod kirakni a posztokat újra? Biztos sokan szívesen olvasnák őket.
süti beállítások módosítása