Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 2x03 - Scratches

2009. december 23. 09:58 - Hoppancs

Bill még mindig nagyon haragszik, Jessica sír, Sookie meg hiába kér bocsánatot, nem tudja megnyugtatni a barátját. Bár a családot sikerült megmenteni némi komoly bájolással és Jessica eltávolításával, Bill nem bírja megemészteni Sookie felelőtlenségét. A lány kiszáll a kocsiból és elviharzik, majd valami olyat lát, ami azonnal elfeledteti vele a veszekedést. Egy hatalmas, rusnya, bika-ember szörny kezdi üldözni, és el is kapja. Csúnya karmolást ejt a hátán, Bill pedig hiába terem ott rögtön, nem tud rajta segíteni, mert a vámpírvér hatására csak még rosszabbul lesz. Itt profi segítségre lesz szükség.

Tara nem érti, mi baja van Samnek Maryann-nel, mikor olyan jó fej. Bill Eric segítségét kérte Sookie megmentéséhez, most pedig egy gyanús külsejű javasasszony próbálja rendbe hozni a lányt. Kiderül, hogy még Eric sem látott bikaembert, pedig már ezeréves. Meg is kéri az „embereit”, hogy kutassák át a környéket. Bill Sookie üvöltését hallva visszamegy a szobába, ahol Dr. Ludwig éppen gusztustalan és kellemetlen kezelésben részesíti. Végül megtisztítja a lány szervezetét az ismeretlen lény mérgétől, így Bill már megitathatja a vérével. Úgy tűnik, Bill ismét Eric adósa lett.

Maryann szerint Sam azért utálja, mert féltékeny rá, és nem örül, hogy Tara továbblépett. A lány elfogadja ezt a magyarázatot, főleg, hogy Maryann egy jointtal is megtámogatja. Sam jobb híján a gyenge idegzetű Terry-re hagyja a bárt, amíg kis időre elhúz, még maga sem tudja, hová. A gyüliben éppen csoportterápiát tartanak, egy zilált külsejű, vámpírharapás nyomokkal díszített nő mesél arról, hogyan használta ki egy galád vérszívó. Jason vonakodik a vallomástól, mert ő kakukktojás. A vámpírok sosem bántották, csak úgy érezte, Isten azt akarja, hogy itt legyen. A beszéde megbotránkoztatja a hallgatóságot, így jobbnak látja, ha lelép. Sarah ezt nem hagyja annyiban. Utána megy és elmeséli saját megható történetét arról, hogyan vált vámpír-szimpatizánsból a faj gyűlölőjévé. Szerintem nem túl meggyőző, mivel nem is bizonyított, hogy a nővérét valóban a vámpírok ölték meg, ahogy ő véli. Jasont mindenesetre magával ragadja az előadás, arról, miért kell maradnia, majd közös imával pecsételik meg a pozitív fejleményeket.

Sookie gyógyultan ébred a Fangtasia-ban, de nem lehet sokáig egyedül, már jön is a buggyant Ginger, hogy reggelit adjon. Gondolataival azonnal elárulja, hogy Lafayette a pincében van és pisztolyt tartanak a pénztárgép alatt, amit nem szeretne elővenni. Sookie megelőzi, és ráveszi a fegyver láttán sikoltozásba kezdő nőt, hogy vezesse a barátjához. Kiszabadítani egyelőre nem tudja, de legalább megtalálta. Maryann házában ismét parti van, Tara el is felejt munkába menni. Annyira nem is aggódik a dolog miatt, amíg Eggs karjaiban lehet. Sookie kérdőre vonja Billt Lafayette ügyével kapcsolatban, de Eric tisztázza, hogy ő zárta be, amiért V-t árult. Sookie annyira jól van, hogy még fel is pofozza Ericet, aki ettől még nem gurul be, de a rendőrséggel fenyegetés hatására már igen. De még mindig hajlandó megállapodni.

Jessica egyedül ébred, úgyhogy meg is szökik, hogy a Merlotte-ban töltsön egy kellemes estét. Sok pasi megbámulja, de az ő szeme a magányosan üldögélő Hoyt-on akad meg. A fiú a veszi a félreérthetetlen jelzéseket és le is ül Jessica asztalához. A lány először csak a nyaki ütőerére tud koncentrálni, de aztán Hoyt olyan szépen udvarol, hogy inkább egy üveg Tru Blood-ot rendel. Lafayette szabadon engedéséért Eric azt kéri, Sookie menjen vele Dallasba, hogy segítsen Godric meglelésében. A megállapodás végül jól sikerül, Sookie kiharcol még 10 000 dollárt és hogy Bill is vele mehessen. Igen fontos lehet ez Ericnek, hogy ilyen sokat enged. Maryann-nál egy percre sem áll le a móka, topless hölgyek szaladgálnak fel-alá, idősödő párok cicáznak egymással, Andy meg még egy malaccal is találkozik.

Maryann a zsarunak is benyal, de ő szeretné tudni, mit keres egy sertés a buliban. Persze egy pillanat múlva az állatka már nincs ott, Maryann meg a piának tulajdonítja a jelenséget. Steve arról mesél Jasonnek, hogy a gonosz utálata valójában a jó szeretetével egyenlő, így nem gáz, ha egy keresztény gyűlölködik. Az ő családját különben is a szemét vámpírok gyilkolták le, szóval hülye lenne, ha nem akarná megbosszulni. „Háború folyik, haver, vagy a sötétség oldalára állsz, vagy a fényére, de középút nincs.” Az eszmefuttatást lezárandó megjelenik Sarah egy adag pudinggal, majd diszkrét házastársi nyalakodás következik.

Jessica olyan rossz kislány, hogy már haza is vitte Hoyt-ot, akit lenyűgöz, hogy egy vámpír házában lehet. A fiú épp a videójátékok rejtelmeibe vezetné be a csajt, de ő a lényegre tér, és csókolózni kezdenek. Persze azonnal előugranak Jessica agyarai, amit elrejtene Hoyt előtt, de a fiú nagyon megértő. Nem is szeretne nagyon messzire menni az első alkalommal, de Jessica erről mást gondol és leteperi. Sookie és Bill hazaviszi Lafayette-et, majd vámpír és ember természetéről elmélkednek a kocsiban. Sookie nehezen tudja elképzelni, hogy Eric-ben lenne bármi jó. Billben viszont látja a jóságot, bár tudja, ott van benne a sötétség is.

Tara meghökken, mikor végignéz a rengeteg megvadult emberen maga körül, és nemtetszését Eggs-nek is kifejezi. Sam már a kocsiba pakol, mikor megpillantja régi barátját, a kutyust, és elmegy vele egy utolsó közös szaladgálásra. Bill megmutatja Sookie-nak a Jessica részére vásárolt göncöket, majd bevallja, hogy visszasírja az alsószoknyás időket, mikor még kihívást jelentett a nő kicsomagolása. Sookie szerint valamelyik jelmezkölcsönzőben még biztos vannak ódivatú rucik, talán be kéne néznie oda. A pár megint nagyon szerelmes és huncut, de nem szeretkezhetnek, mert Jessica és Hoyt már megelőzte őket, és épp a kanapén henteregnek.

Bill azonnal véget vet a mókának, szegény Jessica hiába bizonygatja, hogy nem akart harapni. Sam és a kutyi a tóhoz rohannak, előbbi be is ugrik a vízbe, ahol visszaváltozik emberré. Blöki oda már nem szeretné követni, ezért egyedül marad… legalábbis pár másodpercre, mert megjelenik Daphne, akivel itt a jó alkalom kibékülni a munkahelyi konfliktusok után. Ez meg is történik, sőt, Daphne úgy dönt, hogy beugrik a vízbe Sam mellé. Ahogy ledobja a ruháit, jól látható, hogy egy hatalmas, karmolásnyom van a hátán. Talán ő is összefutott már a bikaemberrel?

Címkék: true blood
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naughtyL 2009.12.23. 13:30:51

Andy meg a disznó:D

Hűű Hoppancs ez gyors:D és tök jóóóó

Olyan jó, hogy Jessica egyáltalán nem lett idegesítő a későbbiekben, kellően odafigyeltek rá.
süti beállítások módosítása