Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x10 - A kísértet mennyasszony

2009. december 07. 09:00 - leeann

Melinda és Andrea egy leánybúcsún vannak, ami tűzbe fullad, és ezt a csajok nagy sikítások mellett a huzatnak tudnak be. Persze nem a huzat volt, hanem egy menyasszonyi ruhás szellem. Melinda és Andrea a boltjuk révén ismerik a házasodni készülő lányt, de a halott menyasszony valamiért agyon szekálja az élőt, a bulitűz ugyanis még nem minden. Lisa másnap felpróbálja a gyönyörű antik fehér menyasszonyi ruháját, de nem érzi jól magát, és amióta a férjjelölt eljegyezte őt, még élni is képtelen néha.

 

Most is egy fulladási roham jön rá, aminek Melinda látja az okát. A szellem folyamatosan bántja Lisát, és Mel látja is, így rendre utasítja a szellemet. Lisa nem érti Mel megnyilvánulását, de amikor a látó elmeséli, hogy milyen a szellem, Lisa ráismer Serenára, de ennél több nem derül ki róla. Este egy férfi szellem kér segítséget Melindától, akinek most van elég szellemes dolga, így nemet mond. Később Serena tovább zaklatja Lisát, aki kezdi elhinni a szellem létezését. Mark persze nem hiszi, hogy szellem áll a fura dolgok mögött.

Másnap Lisa elmeséli Melindának, hogy Serena Mark első felesége volt, amikor lagziba menet autóbalesetet szenvedtek, amibe Serena belehalt. Lisa fél, hogy Serena soha nem fogja engedni, hogy Mark elvegye őt. Melinda a történetből azt szűri le, hogy ideje Jimet a volt komoly kapcsolatairól kifaggatni, amit este meg is tesz. Másnap Mel elmegy a templomba a jegyespárral, ahol az esküvő próbája lenne, de Serena gondoskodik arról, hogy ez tökéletesen kudarcba fulladjon.

A segítséget kérő szellem sem tágít, folyamatosan fel-feltűnik Melinda látóterében, és nagyon keres valakit. Mark is kezdi elhinni, hogy Serena az, aki zaklatja őket, de nem tudja, hogy miért teszi ezt a lány, amikor Lisa egy csodálatos teremtés, és ő sem szerethet egy halottat örökre. Miután Mark elmegy, Melinda úgy látja, hogy itt az ideje kifaggatni a szellemet a gondjai felől. Serena elmeséli, hogy élete legboldogabb napja volt az esküvő, és amikor ő, a férje és annak tanúja mentek a lagziba, autóbalesetet szenvedtek és minden tönkre ment.

Persze Serena egy elég agresszív szellem, így megparancsolja Melindának, hogy szálljon ki a dologból, ha nem, azt megkeserüli. Melindának is bekattan az agya, mert Jim a „volt nők” inkvizíció alatt elmesélte, hogy az egyik volt nővel tartja a kapcsolatot. Melinda megkéri Jimet, hogy vessen véget ennek a kapcsolatnak, amire Jim szinte azonnal igent mond. Úgy látszik, a felhőtlen házasságban is beborulhat egy régi kapcsolat miatt. A másnap a temetőben kezdődik Mark és Lisa számára, a pár Serena szüleivel meglátogatja a halott menyasszony sírját, aki persze ott van.

Serena szülei örülnek a vejük boldogságának, de Serena továbbra sem szeretné, ha a férje újra megnősülne. Lisa megint rosszul lesz, de pár perc múlva azt tisztán látja, hogy Mark még nem jutott túl a halott nején. A lány később elmegy az antikvitás boltba, és elmondja, hogy nem lesz esküvő, mert nem képes Serena emlékével harcolni, és emellett talán le is kerül a menyasszony halállistájáról. Serena mit sem tudva arról, hogy mi zajlott a boltban, újra megfenyegeti Melindát, de most már azzal, hogy Jimet fogja bántani.

Hamarosan Jim gyűrűje rejtélyes módon elkallódik, Lisa pedig összecsomagol és elhagyja Markot, hogy ne legyen útban. De a gyűrű is és a lány is meglesz hamarosan, a gyűrűt Serena ugyanis tüntette el, Lisa pedig csak félreértette Markot Serena sírjánál. Mark elmeséli Melindának, hogy amikor egyedül maradt a sírnál, nem szerelmet vallott a volt feleségnek, hanem arra kérte, hogy engedje neki a boldogságot. Melinda arról kérdezi Markot, hogy boldog volt-e, de a férfi által elmesélt történetből az derül ki, hogy nem.

Serena és Mark már régen jártak, majd a lány azt mondta, hogy terhes, ami egyenesen az oltár elé vezette a párt, pedig az már az esküvő előtt kiderült, hogy baba nem lesz, mert a terhesség megszakadt. Mark elmondja, hogy Lisával teljesen más a kapcsolat, ebben érzelem van és vele teljes a biztonság minden téren. Serena végighallgatja a férjét és belátja, hogy nem ő volt Mark nagy Ő-je, hanem Lisa az. Melinda tudja, hogy a templomban találja Serenát, és ott is van a halott ara. Serena is rájött, hogy nem boldogságból akartak házasodni, hanem ez tűnt a legjobb megoldásnak.

Kiderül, hogy a pár boldogtalanságát még Mark legjobb barátja, Josh - aki szintén meghalt a balesetben - sem látta. Persze az elmondások alapján ez a Josh jobban odavolt Serenáért, mint az, aki végül a férje lett, még ha csak rövid időre is. Melinda megkéri Serenát, hogy küldjön egy jelet Lisának, ami arra ösztökéli a lányt, hogy visszajöjjön. Serena elmondja, hogy hol van Jim gyűrűje. Este Melinda és Jim lelkiznek egy kicsit, de abban megegyeznek, hogy ők tuti szerelemből házasodtak, és ezt érzik is, ami sokkal jobb, mint az ellenkezője.

Azt tudom, hogy a szellemiskolában nem tanították meg, hogy mit tegyünk, ha újra össze akarjuk hozni a volt férjünket új menyasszonyával, de az tuti nem szerepel a tankönyvekben, hogy ilyenkor a nőt még jobban rémítsük halálra, mint eddig. Természetesen Lisa egyből Melinda számát tárcsázza, aki azonnal jön is. Serena még mindig itt van, és most nem bántani akarta Lisát, csak nagy hűhóval akart távozni. Lisa még mindig ellenkezik, de Mel elmondja, amit Mark a temetőről mesélt. Lisa a miértekre keresi a választ, Serena pedig arra, hogy miért kellett meghalnia ilyen fiatalon.

Serena egy verset mutat Lisának, és mint aki jól végezte dolgát, a fényt keresi, Lisa pedig már tárcsázza is Mark számát. Később Lisa és Mark végre összeházasodnak, és Serena is boldogan áldását adja a frigyre. A lagziban jól mulat mindenki, de megint feltűnik a szellem fickó, aki még mindig keresi azt a bizonyos valakit. Melinda rájön, hogy a fiú Josh, és Serenát keresi. Melinda összehozza a két szellemet, és kiderül, hogy ők együtt sokkal boldogabbak, mint külön. Melinda ma jó munkát végzett, összehozott két élőt, két halottat, és a halottak sikeresen beléptek a fénybe, úgyhogy most élő, holt egyre megy, mert mindenki boldog és mindenki megtalálta a lelki társát.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2009.12.07. 14:08:09

Nagyon tetszik a HV, köszike:)
süti beállítások módosítása