Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 4x5 - Fekete

2009. június 25. 16:00 - zenoli

Új részünk Janet-tel kezdődik, aki vásárol éppen gyerekestül, de ez neki nehéz, mert szól a telefon is, abba is kell beszélni, szóval a gyakorló anyák sorsa gáz. Amúgy éppen Tommy-val értekezik, kérdezi kétségbeesetten, mikor jössz haza a munkából, nem bírom egyedül. Tommy megígéri, hogy igyekszik, majd bontja a vonalat. Aztán Colleen-nal is most kell beszélgetni a parkoló kellős közepén, ebben a zűrzavarban nem is csoda, hogy a végén a gyerek az út közepén marad, Janet meg már csak félúton eszmél. Hogy az izgalmak még felfokozottabbak legyenek, látjuk ám, hogy egy kamionos közelít a gyerek felé, és észre sem veszi, jajmindjártelüti. Aztán nem, mert ez is csak Tommy lázálma, csatakosan ébred, és megkönnyebbül, mikor látja, hogy anyjuk is, és a baba is jól van.

Másnap van, konyhában ülnek a srácok, és Jerry hamvait bámulják, ami takaros kis urnában fekszik az asztal közepén. A téma még mindig az, hogy szeretett főnökük hol találja meg az örök nyugalmat. A wc-s ötlet elvetve, mert senki sem szeretné, ha nagydolog közben őket figyelné az öreg, a konyha szintúgy kizárva hasonló okok miatt, magyarán megoldás még mindig nincs. Sean szóba hozza, hogy mivan ha ezek nem is Jerry hamvai, hanem valaki másé, hiszen ez néha előfordul. Láthatóan mindenki fejében szöget üt a kérdés, de Mikey van olyan naiv és optimista, hogy szerinte ez nem lehetséges, pedig de. Aztán Sean-t érdekelni kezdi, mi lehet az urnában igazából. Persze a többinek sem kell több, egyből ülnek a cucc fölé, és bámulnak bele, mintha minimum Anettka vetkőzne a Budapest Tv-n. Franco zavarja meg az idillt, Needles hívatja őket most rögtön, majd miután ezt közli, a cigijét pattintja bele Jerry hamuja közé. Lou meg is jegyzi, hogy a főnök felszedett egy kis felesleget most, de sebaj.

Az öltözőben egy új főnök várja őket, ő lesz Jerry helyett. Az öreg kezdi is mondani a szokásos benyalós szöveget, hogy jaj de mennyire jóban leszünk mi itten, ha jól viselkedtek. A faszi zsidó amúgy, ami abból lesz egyből világos mindenki számára, hogy különböző érthetetlen- zsidó- szavakat kever bele a beszédébe, amire mindenki csak bámul, hogy mivan? Azért hogy főnöki mivoltjára is fény derüljön, rendet tetet mindenki szekrényében, nem lehet semmi vallási, etnikai, szexuális jellegű cucc a ruhák között. Ez persze nagy felháborodást kelt, mert mindenki szerint szükséges, hogy egy nehéz mentés után csöcsös nők várják a megfáradtakat. Sean szekrényén végeznek próbabemutatót, ahol kapásból tiltólistára kerül Sean anyukájának képe, mivel az arcára valaki egy nemi szervet rajzolt. Sean háborog, és mérgesen jelenti ki, hogy legközelebb ő személyesen megy el mindenki anyjához, és saját két kezével fog élőben farkat rajzolni a drága mamák arcára. De sajna a fenyegetőzés nem talál célt, mivel mindenki egyedülálló gyermek már egy ideje, ez van. A főnök a témáról eltereli ügyesen a figyelmet, és mindenkit meghív egy pénteki közös vacsira, hogy jobban megismerjék egymást. Srácok a potyakaja reményében felcsillanó szemmel, boldogan egyeznek bele. Főcím.

Tommy telefonál, Nona-t hívja, hogy az asszonnyal nem jött össze, és ez most végleges, mi lenne, ha ők ketten viszont megpróbálnák újra? A csaj eleinte szkeptikusan fogadja a hírt, majd ad azért még egy esélyt Tommy-nak, este felveszi, nincs semmi szarakodás, esznek, isznak, szexelnek, és ennyi. Tommy lelkesen bólogat, oké, alig várom. Teddy bácsi sem unatkozik, még mindig bújkálna, ha az asszony meg nem találná, és vinné is a rehabra egyből. Teddy igazából nem akar menni, de Ellie nem hagyja magát, és döntésre kényszeríti az öreget, vagy én vagy a pia. Számunkra ugye ez nem kérdés, és erre Ellie is rájön, válasz híján ad pár tockost az öregnek, majd ráncigálja magával. Sean is hazanéz egyet a meleg családi fészekbe, ahol azonban nem várják kitörő örömmel, Megs be is pasizott egyből a nagy szabadság örömére. Eredetileg Sean békülni ment, de így ebből persze nem lesz semmi, sértődötten kúszik vissza Mikey-hoz.

Franco rókázik a wc-ben, Natalie aggódva kérdezgeti, valami rosszat ettél, vagy terhes vagy? De mi tudjuk, hogy nem, csak ideges a leánykérés miatt. Miután már nincs mit kiürítenie magából, jön ki a budiból, és kezd bele a nagy monológba, hogy ő nagyon zavarban van, és valami fontosat akar mondani. Befejezni nem tudja a gondolatsort, mert a lány kombinálni kezd egyből, és azt hiszi, Franco szakítani akar, és köcsögözi is le a srácot élből. Aztán nagy nehezen Franco is szóhoz jut, és újra nekifut, hogy mennyire szereti a lányt, és szeretné ha…, de a mondat befejezését már ismét a répadarabok közül kiáltja kifele. Natalie könnybelábadt szemmel igent felel, de csók most nincs érthető okokból. Sean Mikey-nál húzza meg magát, és egy olyan szobában lakhat, ahol minden négyzetcentin babák ülnek, állnak, fekszenek, és nagy fekete gombszemekkel bámulnak. Mikey megy a hokimeccsre, Sean nem akar, de maradni nem maradhat egyedül a lakásban, így elmegy egyet róni az utcákat, úgyis van min elmélkednie.

Teddy már az AA ülésen van, és mikor őt kérdezik, miért is van itt, nagy vidámsággal ecseteli, hogy ő most tart 30 nap pihenőt, hogy megtisztuljon, és csak azért. Amikor a vezető finoman utal rá, hogy hát azért itt többről lenne szó, soha többé nem szabad inni, Teddy pánikszerű menekülésbe kezd, és taxi után integet. Ott sikerül is egyet pont elkapnia, egy érkezőtől szerzi, és azzal is megosztja, hogy ez bizony egy rémes hely, azt várják el az embertől, hogy soha többé ne igyon, micsoda dolog már. Szerencsétlen frissen jövőt annyira megrázza a beszéd, hogy inkább nem is csekkol be, hanem elsétál a naplementébe, gondolom tol egy jó hideg sört az ijedségre.

Hokimeccsen vagyunk, mindenki ott van, aki számít, a tűzoltók és a rendőrök játszanak, a szokásos tehát a felállás. Tommy nagyon béna, nem jön össze neki semmi, le is küldik a kispadra. Ott van a lelátón Sheila és a barátja is, aki teljesen fel van háborodva a döntésen. Sheila szóvá is teszi, mi van már veled, ugyanolyan a kabátod és a nadrágod is, mint Tommy-é, kezdesz igen fura lenni. A kölyök nekiáll hadoválni, és amikor a mondandóba beleszövi a védjegynek számító blablabla-t is, Sheila jól megcsapkodja, hogy azért tudja már hol a helye. Közben a pályán zajlik tovább a meccs, Tommy helyett Mikey játszhat, és igen ragyogóan teljesít, mert vesztes helyzetből nyerésre segíti a csapatot. A meccs végén a kézfogáskor Tommy-t a szokásos basztató zsaru megint piszkálja, de ő nem hagyná magát, menne ki a hóra verekedni. A rendőr szerint viszont Tommy annyira gáz, hogy már bunyózni sem érdemes leállni vele. Tommy megszégyenülve elballag, ez ma nem az ő napja.

Már a laktanyában vagyunk, Tommy mászkál az utcán, Sheila jön lelkesen és mosolyogva, hozta a biztosítási pénzt. Persze kiderül, hogy azért nem minden hátsó szándék nélkül érkezett, szeretné, ha Tommy és Janet neki adnák a babát, hiszen látható volt a múltkori látogatáskor is, hogy a kicsi mennyire megnyugodott vele, míg Janet-et nagyjából rühelli. Tommy nagyot sóhajt, mert a dolog igaz, de kénytelen-kelletlen nemet mond erre az eléggé meredek ötletre. Lou-t látjuk szerelmi légyotton Teresa-val, de a vacsora nem jó irányba halad, mert Lou most jelenti be, hogy kéne egy kis szünet, túl sok a szex, és jó lenne, ha ágy nélkül is kiderülne, mennyit jelentenek egymásnak. A lány kényszeredetten mosolyog, de nincs más hátra, mint előre, ebbe bizony bele kell egyezni.

Este van, Nona és Tommy száll be az autóba, megvolt a vacsora dolog, jöhetne valami szex is. A lány közeledik, ahogy szokott, de megint úgy néz ki, kár a gőzért, a kisfickó meg sem moccan. Nona teljesen ki van akadva, mert mint mondja, bezzeg amikor kihúzta a tűzből, szép nagy, kemény, álló farkú Tommy-t látott, arra vár már mióta. Ez az információ pedig valamit jelenthet Tommy-nak, mert ettől egyből be tud indulni, és a kényelmetlen hátsó ülésen, fényes este, az utcán megdönti végre Nona-t. Miután a dolog megtörtént, elégedetten mászik be a laktanyába, kezdődhet az éjszakai műszak. De nem addig van az, megjelenik neki egy arcnélküli szellem, és felhívja Tommy figyelmét, hogy kéne már menni AA gyűlésre, és nézzen bele az AA-s könyvbe is, az majd segít. Tommy meg is teszi, és egy olyan idézetet olvas, ami nagyjából arról szól, hogy szeress mindenkit a hibái ellenére, és majd akkor téged is mindenki komálni fog. Ez megint jelenthet valamit számára, mert összehúzza a szemét, és erősen bólogat hozzá.

Janet az otthon nagy magányában bort nyakal, és hallgatja ahogy a baba üvölt, láthatóan nagyon utálja, ez biztos utalás akar arra lenni, hogy Sheila örökbefogadási gondolata mégsem olyan elvetélt ötlet. A laktanyát látjuk ismét, ül mindenki az ebédlőben, és Lou érkezik csillogó szemekkel, érdekes hírekkel a tarsolyában. Ezek a nyúzok pedig arról szólnak, hogy bizony az új főnöknek van mit a tejbe aprítania, már ami az alsófertályi dolgokat illeti. A hír forrása egy másik őrsön lévő koma, aki anno együtt zuhanyozott az öreggel, és háta 25 centit simán veri, és eddig a tűzoltó történelemben ez volt a rekord. A témaválasztás jó, mert a főnök lép be, és mesél lelkesen a pénteki együtt eltöltendő vacsoráról, a srácok viszont nem tudnak elszakadni a nadrágjától, látványosan mindannyian azt bámulják. Mikor az öreg távozik, Sean meg is jegyzi, hogy szerintetek amikor a térdét vakarta meg, akkor valójában a töke végét, vagy mi?

Azonban telefoncsörgés zavarja meg ezt a bájos csevejt, Nona az, kéri Tommy-t. Ő nagy mellénnyel lép oda a készülékhez, de az arcáról lelohad hamar gyorsan a mosoly, amikor a lány röviden és tömören szakít vele. Ez már nem olyan dolog, amire büszkének kellene lenni, így Tommy inkább visszahívja mobilról és lehetőleg kíváncsi fülektől távol. Persze ez nem jön be, mert bármerre megy, a srácok lesnek utána, így meg is hallják hogy hát bizony kisebb probléma volt odalenn, és a lány már megunta a töketlenkedést. Mi többet is hallunk, Nona közli, hogy ő végre nő akar lenni, akit használnak, majd eldobnak, elege van abból, hogy ő teszi meg mindig az első lépést, gudbáj Tommy.

Lou és Franco megbeszélésen vannak az új fekete sráccal a helyi menzának kinéző étkezdében, a fiú nem pöcsöl, egyből vázolja a feltételeket. Nincs felmosás, kimosás, leszedés, felszedés, szerelés, magyarán semmi olyan, amit az újoncok csinálnak. Ja és a neve mától fogva Shawn legyen, nincs újjfiúzás. Mikor Franco félve megjegyzi, hogy de már van egy Sean, a srác hátradől, és megrántja a vállát. Lou és Franco erre nem tud mit lépni, lesz ami lesz alapon kezet ráznak, megvan az új srác, és a politikai korrektség is a sorozatban azzal, hogy egy fekete gyereket is bevettek.

Tommy érkezik haza, baba bőg, Janet sehol. A kisebbik lány áll a gyerekágynál, és ő sem tűnik felhőtlenül boldognak, Connor-t akarja vissza, kisbaba meg menjen a francba, majd duzzogva csapja be maga mögött a szobaajtót, a kis hisztis. Tommy nézi a gyereket, majd felfedezi, hogy ő bizony fekete hajú lett, tehát nagy valószínűséggel nem az övé. Janet érkezik haza, bort vett, biztos elfogyott az előző üveg. Jóízűen azonban nem tudja meginni, mert Tommy jön ki a szobából megrendülten, hogy mikor akartad ezt a szörnyű hírt elmondani? Anyjuk nem akarta elrontani a meglepetést, és borral kínálja az összetört majdnem apát. Majd mikor az nem kér, hanem inkább beszól, hogy lehet, nem is Johnny az apa, Janet borostul, mindenestül kiül az utcára, és néz fáradt, meggyötört arccal maga elé. Ugyanaz pepitában benn, ahol Tommy ül, csak ő bor nélkül. A szakadék szélesedik apu és anyu között, ettől mi nagyon szomorúak vagyunk.

Címkék: ments meg
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2009.06.25. 20:23:41

elégé gyenge rész volt eddig nem nagy eresztés a negyedik évad
süti beállítások módosítása