Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 1x08 – The Fourth Man in the Fire

2009. március 25. 16:30 - Madmoazell

Legutóbb leégtünk. Na jó, nem mi, hanem a vámpír-banda, velük együtt pedig úgy fest, hogy Bill is. Sookie pedig, bárhogyan is rángatja vissza Andy, odaront a koporsókhoz, de sajnos sokat nem lehet megállapítani a maradványokból – a vérszívókból ugyanis nem maradt több, mint egy hatalmas vértócsa. Otthon a lány elkeseredetten hívogatja Bill mobilját, de semmi válasz.

Taráék reggele meglepően alakul. Lettie Mae ugyanis normális, éppen most hajigálja a kukába a félig elfogyasztott piákat, és még kukoricalepényt is gyártott reggelire. Tara szóhoz se jut a meglepetéstől. Nem sokkal odébb Jason piheg az ágyon Amyvel. Igazi vad éjszakán lehetnek túl, minden egy nagy organizmus meg orgazmus. Jason pedig bölcs és jó, csak nagyon mélyen, Amy pedig nagyon meg akarja ismerni, ezért maradna még egy kis ideig. A slusszpoén, hogy nem is szexeltek, mint utóbb kiderül, csak a V miatt volt ez a fene nagy élvezet.

Tara meglátogatja Sookie-t, és az első pillanatban, mikor megérkezik, azt hiszi, Sookie öngyilkosságra készül, a fejét ugyanis bedugta a sütőbe. Aggódásra semmi ok, főhősnőnk csak takarít. Jól összevesznek viszont, amikor Tara elmeséli, hogy mik történtek az anyjával reggel, Sookie meg visszavág, hogy legalább neki valaki csinál még reggelit, mert vele senki se törődik, csak Bill, meg az egész nap eddig egy nagy katyvasz volt, és Tara húzzon el a francba. Amy közli Jasonnel, hogy kifogytak a V-ből, de no para, ha szükség lesz rá, majd szereznek még. Jason elmeséli neki, hogyan haltak meg a szülei (árvíz volt, a kocsijukat lesodorta a víz a hídról), majd nekiáll hüppögni, hogy ő a legrosszabb báty a világon.

Sam mindenféle "dizájnelemet" pakol Terryvel (pl. krokodilfejet) a bárba. Terry nem szívbajos, gond nélkül rákérdez arra, hogy miért láthatták reggel Samet meztelenül futkározni az erdőben, de a bártulaj tagad, nem is érti, miért rohangászna valaki ruha nélkül akárhol. Este Sookie a teraszon ül, majd hirtelen ötlettől vezérelve virágot visz – de nem ám a Nagyi sírjára, hanem Billére. Brühü-brühü, aztán egy kiadós szívroham – valaki megragadja a lábát, és tádámm – Bill az! Jó koszos ugyan, de a higiénia senkit se zavar, nekiállnak dugni a fövenyen, Sookie pedig újra hagyja magát megharapni.

Másnap Jason Amyvel elmegy a Merlotte-ba. Sookie teljesen fel van pörögve, amivel rendesen lelombozza Samet, a srác ugyanis azt hitte, Bill meghalt végleg. A lány viszont teljesen odavan, mindenkinek fennhangon meséli a sztorit, még Hoyt és René is kapnak belőle. A meló viszont nem vár, az viszont meglepi még őt is, hogy új pincérnő állt be, nem más, mint Amy. Jason gyorsan bemutatja őket egymásnak, Arlene rögtön odavan érte, miután megkapta tőle a borravalóját, de Sookie láthatóan morcos. Tara napja furcsán folytatódik. Lettie Mae mosott, és a misére is elment a barátnőjével. Lányának nem igazán tetszik ez a „megtértem”-téma, le is üvölti az asszonyok fejét, hogy nem számít a halandzsa, akkoris ugyanolyan szánalmasak, mint ő. Anyu magyarázata a hisztire – Tarának is van egy démonja.

Sookie ismerkedik Amyvel. A lány nyakában szép ezüstlánc lóg, amit Sookie rögtön ki is szúr, de amikor Amy felajánlja, hogy csinál neki is, jön a hárítás, hogy a barátja nem biztos, hogy örülne neki, mármint Bill. És hogy Jason egy disznőfülű, csak dobja a csajokat ész nélkül, meg mindenkivel összefekszik, óvatosan kell vele bánni. Arlene ekkor érkezik meg, hogy megkérje Sookie-t, vigyázzon a gyerkőceire este, aki persze belemegy. Este még mindig a Merlotte-ban Tara eléggé feszült, Sam pedig hátrahívja, hogy beszéljenek, aztán szépen egymásnak esnek. Ezalatt Sookie-ék is egymásnak esnek (Bill szerencsére megmosakodott azóta), bár az idillt megzavarja az, hogy Arlene-ék megérkeznek a kicsikkel. Arlene nem nagyon örül neki, hogy egy vámpír is beszáll a bébiszittelésbe, de René nyugtatgatja, és mivel már lassan késésben vannak a koncerjükről, otthagyják a gyerekeket.

Sam és Tara akciója az ágyban végződik, de a lány csakhamar megint felhúzza magát, amikor Sam óvatlanul annyit mond, hogy van egy kis apró problémája. Tara ugyanis röfög. Az idill megszakad, a lány pedig szokása szerint elrohan. Míg ők vitáznak, Bill jégkrémmel eteti Arlene gyerekeit. Coby-nak és Lisának nagyon tetszik a vámpír, mindenfélét kérdezgetnek tőle, Bill pedig türelmesen válaszolgat. Míg ők elröhigcsélnek, Renéék defektet kapnak az út kellős közepén. Kiderül, hogy ez csak ez elterelő manőver volt, René ugyanis elrejtett egy jegygyűrűt az elemlámpában, és megkéri a vörös pincérnő kezét. Sookie lesz a koszorúslány, na meg Lisa.

A másnap reggel furcsán indul, Bill reggelivel ébreszti Sookie-t. A lánynak kicsit lassan esik le, hogy valami nincsen rendben, mert Billünk meggyullad, és persze megint kiderül, hogy ez csak egy rémálom volt. Andyék közben kiderítették, hogy a negyedik halott a házgyújtogatásban a ravatalozóban dolgozó srác, akit korábban már többször láttunk, járt a Fangtasia-ban is. Mivel mindenkit ki kell faggatniuk, aki kontaktolt korábban a vámpírokkal, Samre is sor kerül. Sam nem tud semmi hasznosat mondani, és Andyék már távoznának is, mikor a nyomozónak is eszébe jut, mit látott reggel, és visszamegy rákérdezni. Na neki már nincs tagadás, Sam előadja, hogy valójában ő természetimádó családból származik, a szülei nudisták voltak, és évente egyszer fut egyet meztelenül a tiszteletükre. Andy hümmög. Később egy telefonhívásból kiderül, hogy Samnek nem voltak ott nudista szülei, ahol mondta. Andy megint hümmög. 

Tara elmeséli Lafayette-nek a démonűzést, aki röhög egyet rajta, hogy mennyire lehúzták a lányt, aztán sokatmondóan kijelenti, hogy még Tarának is jót tehetne a dolog. Kicsivel később Tara el is megy Miss Jeanette-hez. Amy meló után bejelenti Jasonnek, hogy V-re van szüksége. Jason is hasonlóan érez, de bibi van, Lafayette nem ad el nekik többet. A megoldás – levadásszák azt a vámpírt, akitől ő szerzi az anyagot. Eddie köpcös fazon, és teljesen odavan Lafayette-ért. Egy kis borozást követően megtörténik a csapolás, lesz egy kis huncutkodás is. Miután Lafayette elhagyja a terepet, Jasonék meglepik Eddie-t, Amy ezüstláncával megkötözik, és magukkal hurcolják.

Billhez váratlan látogató érkezik, Eric, a fővámpír. Szívességet szeretne tőle kérni, de még nem tudjuk meg, hogy pontosan mit. Vámpírunk ezután elviszi Sookie-t randizni, a Fangtasia-ba, a lány nincs oda az ötletért. Végül be kell menniük, Eric ugyanis szeretné őket látni, elsősorban Sookie-t. 60 ezer dollár hiányzik a könyvelésből, és csak ő tudja megállapítani, hogy ki csórta el a manit. Kis agyturkászás után kiderül, hogy a nem túl szimpatikus csapos tette az egészet, aki, miután kiderül a stiklije, Sookie nyakának ugrik. Vérfolyás jövő héten.

Címkék: true blood
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása