Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x13 - A bűnösnek bűnhődni kell

2009. március 13. 14:00 - leeann

Tehát Justin és Brian hiába várták a zsarut a bárban, nem jött el, így a páros szex-szel üti el az időt. Mikor már kiélvezték az elfoglaltság minden percét, valaki kopog Brian lakásának ajtaján. Hunter az, és egy óvszert lenget Brian orra előtt tele a zsaru DNS mintájával. Brian teljesen megdöbben a kölyök bátorságán, aki nem csak DNS-t szerzett, hanem a zsaru nevét is megtudta. Brian hazavitte a kölyköt, ahol Mikey úgy üvölt a fiatalkorúval, mint egy aggódó anya. Vajon kitől tanulta, csak nem a sajátjától? Oké nem csak Mikey kiabál, hanem Ben is, úgyhogy van családi hepaj rendesen.

Emm és Ted szexelnek, és nem úgy működik a dolog, ahogy kéne. Ted folyamatosan szív és dugni akar, Emm pedig már nem akarja, amit Ted nem ért meg, sőt elég agresszíven reagál arra, hogy Emmett már nem bírja tovább az órák óta tartó szexet. Másnap Brian elviszi Carlnak a megszerzett spermát és a zsaru nevét. Kiderül, hogy a fickó 1 éve leszerelt, és régen Stockwell társa volt 15 évig. Azt hiszem, van itt valami csalafintaság. Közben Justin bajban van, mert a reklámcég jelentette az iskolának, hogy mit tett, és ezt az iskola nem nézi jó szemmel, így fegyelmi bizottság elé állítják szöszikét.

Linds, Mel és Mikey egy nagyon jó kis elfoglaltságot talált magának: mind Melanie hasának beszélnek. Ha nem tudnánk, hogy Mel terhes, azt hinnénk, hogy őrültek, de így, hogy tudjuk, tényleg minden más. Szóval a nagy családi elfoglaltságot Emm zavarja meg, aki még mindig nem beszél a lányokkal, és még mindig Teddy mellett áll teljes mellszélességgel. Mikey nem ért egyet azzal, hogy Emm annyira Ted mellett van, hogy még anyagozik is vele. Később Brian azt javasolja Justinnak, hogy kérjen bocsánatot, mert később ez a tett még behozza az árát, de szöszikét ez nem érdekli, amíg kiállhat a közösségért.

Miután Brian elmondta véleményét Justinnak, találkozik Carl-lal a kajáldában. A nyomozó jó híreket hozott, ugyanis a sperma minta megegyezett azzal, amit Jason Kemp-ben találtak. Ez szép meg jó, de Carl szerint ez még mindig nem elég arra, hogy újra megnyissák az ügyet. Este Hunter megint nem ér haza időben, amit Ben és Mikey nagyon rosszul visel, hisz hiába akarnak segíteni a kölykön, ő nem kér ebből, így a páros úgy dönt, hogy feladja a dolgot. Ezt a kijelentést már Hunter is végighallgatja, mert időközben csak hazaosont. Brian úgy dönt, hogy szerez még bizonyítékot és megkeresi a zsarut a szokott helyen.

Ott is van, és megint vadászik valami prostira. Brian megmutatja a zsarunak Jason Kemp képét, de a fickó azt mondja, hogy nem ismeri. Brian azt is elmondja, hogy a fiú, akit előző este felszedett, eltette az óvszert és a sperma egyezik azzal, amit Jason-ban is megtaláltak. Brian konkrétan minden kártyát kijátszik a zsaru ellen, aki megdöbben, hogy ennyire csúnyán lebukott. Brian folyamatosan csak beszél a zsarunak, amivel némileg kihozza a sodrából és ez nem jelenthet mást csak azt, hogy a botcsinálta nyomozó nagyon is fején találta a szöget a mondókájával. Másnap reggel Ben és Mikey kész elmondani a kölyöknek, hogy nem harcolnak vele tovább, menjen ha akar, de meglepi van kialakulóban.

Ugyanis Hunter már fent van és megreggelizett, sőt el is mosogatott maga után. A pótszülők megdöbbennek, mert Huntert szinte kicserélték. A kölyök bejelenti, hogy visszamegy tanulni, és rendes tini módjára iskolába fog járni. Ben és Mikey nem jutnak szóhoz, de örülnek nagyon. Emmett és Ted elmennek ebédelni, ahol Ted szörnyen bunkó módon viselkedik, és megint úgy be van kristályozva, hogy rossz nézni. Ted kiköveteli, hogy Emm szervezzen neki is egy partit, ha már mindenkinek megteszi. Teddy nincs túl kedvelhető formában.

Carl elmegy Debhez, aki még mindig marha dühös. Carl a nyugdíját félti, Deb pedig az igazságért harcol, így nem egyezik az álláspontjuk. Hunter beiratkozása nagy esemény, így a két pótszülő is elmegy vele. Az adatlap kitöltésnél kiderül, hogy Hunter született James Hunter Montgomery, és múlt kedden volt 16 éves. Mikey és Ben megünnepelte volna a szülinapot, de Hunter még nem vevő ilyen családias ünnepekre. Stockwell találkozót szervez Briannel, és a majdnem polgármester bocsánatot kér, majd nagy lehetőséget ajánl a régi munkatársnak. Nagylelkű a rendőrfőnök, de nem hinném, hogy ez egy önzetlen ajánlat.

Emm családias partit szervez Tednek és a drogos haverjainak. Emmett úgy dönt, hogy nem várja meg a drogos buli kibontakozását és lelép. Este Brian elújságolja Carlnak, hogy miután beszélt a gyilkos zsaruval, Stockwell békülni akart, de a nyomozó elmondja, hogy a zsaru öngyilkos lett, úgyhogy ismét nincs ügy. Másnap reggel Emmett Mikeyék kanapéján ébredezik, de lelkileg nagyon nincs jól. Mikey csak meg akarja ünnepelni Hunter szülinapját, így egy tortát készít, de Emm segít abban, hogy igazi torta formája is legyen.

Persze a süti készítés közben szóba kerül Ted és Emm kapcsolata is, ami már nagyon nagy szakadék felé rohan, és sajnos nincs fék. Justin megfogadta Brian tanácsát és bocsánatot kér a fegyelmi bizottságtól, de a bizottság azt akarja, hogy Brian főnöke is és a rendőrfőnök is részesüljön a bocsánatkérésből. Justin viszont elérte a megalázkodási szintjét, és nem hajlandó erre, amit a bizottság nem néz jó szemmel. Emmett hazaért és Ted megint olyan bunkó vele, hogy hallgatni is rossz. Emm úgy dönt, hogy nem nézi tovább Teddy összeomlását, és megtörténik az elkerülhetetlen szakítás.

A dráma közben van, ahol inkább vigasság van, és az a hely nem más, mint Hunter szülinapja. Ben vett egy pár új ruhát a kölyöknek, és mikor hazaértek, a család és a lányok meglepetés bulival várták a fiút. Hunter nem tudja mire vélni a dolgot és még azt sem tudta, hogy a szülinaposnak kívánnia kell valamit, mielőtt elfújja a gyertyákat. Az ünnep sikeres lett, amin Emm is megjelenik, és nagyon kivan, de nem csak Mikey áll mellette, hanem a lányok is, akikkel mostanában mosolyszünet volt, de már szent a béke újra. A vendégek szép lassan elmennek, és Hunter igazi gyerekként csak az ajándékaival foglalkozik.

Egy kis szeretet meg jólét, és máris elveszítette a varázsát az utca meg az éjszakai hazajárás. Justin és Brian megbeszélik, hogy mindenkinek milyen rossz mostanában. Brian után Justint is kirúgták, csak őt a suliból. Amiben az a jó, hogy a munkanélküli Briannek nem kell tovább fizetnie a sulit. Van még azért rossz, hisz Stockwell egy hét múlva polgármester lesz, ami, valljuk be, nagyon rossz világot hozhat a melegekre. Elérkeztünk oda, hogy a csapatban össz-vissz a lányoknak jó és Hunternek. Brian és Justin veszítettek a harcban, Ted drogos és szakított Emm-mel, Carl és Debbie sincsenek jóban, úgyhogy az évadzáró rész sok izgalmat ígér.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2009.03.13. 14:25:56

Röhögtem, ahogy Hunter beszólogatott Justinnak az első jelenetben. Köszi a HV-t!

sunshine66 2009.03.14. 11:54:27

Ennek a résznek a kezdése a kedvencem. Hunter még mindig azt hiszi, hogy van esélye Briannél, Justin meg kicsit hülyére veszi a srácot.
Ted-Emmet szakítós jelenete nagyon ütős. Mikey-ék most alakulnak igazi szülőkké, olyanokká, akiket már lehet utálni :))
Jó a lezárás is: "Néha fel kell áldoznod mindent, ha hiszel valamiben." Hát igen... nem szégyen tanácsot elfogadni a fiatalabbtól.
Köszi a HV-t Leeann!

naomi95 2014.12.07. 17:19:29

amugy azt én is furcsáltam hogy le kölyközi hisz ha úgy veszük justin 3 évvel idősebb xDD
süti beállítások módosítása