Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x05 - A szegénység nem nemesít

2009. január 16. 13:00 - leeann

Mikey és a lányok a dokinál vannak, illetve az anyag leadó helyen, ahol a leendő apának ki kell magából préselni némi spermát, ami a felkínált Hustler magazinra nehéz művelet lesz. A hegedűsünk előtt is nagy erőpróba áll, ugyanis egy hegedűverseny döntőjébe jutott be. Persze Justin is elkíséri, hisz ő a hegedűs múzsája. A hegedűsünk szépen cincog a színpadon, közben Mikey folyamatosan azon dolgozik minden szóba jöhető kezével, hogy gyerek alapanyagot gyártson. Miközben mindenki ügyködik valamin, Debbie is beáll az ügyködők sorába és próbálja elérni, hogy a melegek regisztrálják magukat a polgármester választásra.

Deb kevesebb sikerrel jár, mint Ethan, akit szűnni nem akaró tapssal éltet a közönség, és még a fiacskájánál is, akinek nem nagyon ment a pohárba élvezés. Persze a taps semmit nem jelent, mert Ethan nem nyerte meg a versenyt, de a közönségnél hallhatóan ő volt a favorit és egy zenei menedzsernél is, aki meghívja a kókadt zenészt és Justint egy italra. Később Mikey elsírja Briannek, hogy nem ment neki az apává válás olyan egyszerűen, mint hitte. Persze a megbeszélés a kajáldában van, amibe azonnal Deb is beleszól egy kicsit.

Mikey kiborul, és ezt közli az egész kajáldával is. Mindeközben a menedzser fickó próbálja megvenni Ethant és a zenéjét. Ethannek tetszik a dolog, de mikor magára hagyja őket Justin, a menedzser közli, hogy ha le akar szerződni, Justinnak mennie kell, legalább is a nyilvánosság előtt. Este Brian és a főnöke egy partin vannak, ahol annyi nagy hal van, hogy a kis halak vidáman úszkálnak az óceánban, mert nincs veszély. Brian folyamatosan figyel és meg is találja azt a nagy halat, akit a saját medencéjében látna szívesen úszkálni. Persze miután megdugott egy öltönyös ficsúrt.

Brian nagyhala Pittsburgh rendőrfőnöke, aki éppen a polgármester választásra készül. Brian beszédbe is elegyedik a nagyhallal, és próbálja felkelteni a rendőrfőnök figyelmét néhány jól irányzott mondattal. Stockwell rendőrfőnöknek megtetszik a szemtelen reklámos, és elteszi Brian névjegyét. Másnap reggel Ben már hajnalban a kondiba igyekszik, hisz akkora függő lett, hogy még. Ethan és Justin pedig a napi dolgaikra igyekeznek, de nem egyformán jókedvűek. Justin ujjong és világgá kiabálná, hogy a pasija sztár lesz, de Ethannek ez nagy lemondással járna, így nem repes annyira ettől az egésztől, mint szöszike.

Ethan nem bírja tovább, és elmondja Justinnak, hogy ha leszerződik, heterónak kell lennie, és a döntést is meghozta, nem írja alá a szerződést. Brianhez viszont megérkezik a nagyhal, aki arra gondolt, hogy meghallgatná a reklámos ötleteit, ha már erre járt a két tanácsadója kíséretében. A két tanácsadó próbál okoskodni, de Brian mestere a munkájának és pontosan tudja, hogy mit vesznek meg az emberek és mit nem, így a polgármesterjelölt vevő is az új ötletekre. Ted és Emmett keresik álmaik házát Jennifer segítségétségével, de nem jutnak dűlőre azonnal.

A lányok éppen a kajáldában vannak és Debbievel tárgyalnak Mikeyról, amikor Brian beállít kezében egy Stockwell-t polgármesternek táblával. Kiderül, hogy a közösség utálja a rendőrfőnököt, mert a pasi akkora homofób, hogy Chris Hobbs hozzá képest gyenge átképzős. Debbie szemében Brian 5 perc alatt az első számú közellenséggé vált, Ethan pedig a mennybe ment, amiért visszautasította a szerződét. Brian szerint Ethan egy marha, mert nem nemes dolog szegénynek lenni. Mikey most éppen Teddynak sírja el, hogy nem ment a maszti, de mikor alaposan körülnéz barátja munkahelyén, azonnal pohárért kiált.

Miután megtörtént az esemény, rohan is a lányokhoz az eredménnyel, akik azonnal neki is látnak a megtermékenyítéshez. Este Mikey és Brian a Babylonba tartanak, amikor Ethan-be botlanak. Mikey előre megy, Brian pedig leáll egy kicsit csevegni a hegedűssel, aki már megint az utcán játszik. Ethan nem fogadja szeretettel Briant, de Kinney nem azért jött, hogy ne hallgassák végig, és elmondja a mondókáját, aminek a végén előkerül a leghatásosabb mondat: a szegénység nem nemesít! Ethan szóhoz sem tud jutni, hisz mit mondhatna, Briannek igaza van.

Ha Ethan aláír és jól játszik, akkor megtarthatja Justint és a hírnév is az övé lehet. Később már a Babylonban Emmett és Ted még mindig a milyen házat vegyünk témát nyúzzák, hisz azóta sem jutottak dűlőre ebben a kérdésben. Majd hamarosan Ben is megjelenik elég fura állapotban, és szeretne egy kicsit ellenni a pasijával, aki nem szexelhet, mert megígérte, hogy szállít még egy kis anyagot a gyerek projekthez. Ben kiabálni kezd szinte ok nélkül, ami lassan passziójává kezd válni, és Mikey már nehezen viseli. Másnap este Ethan egy csomó gyertyával és valami nagyon drága pezsgővel várja Justint.

Az ünneplés annak szól, hogy Ethan eldöntötte, hogy aláírja a szerződést. Justin nem érti, mi ez a változás, de mikor Ethan Briant idézi, szöszike azonnal tudja, hogy honnan fúj a szél. Mikey és Emmett a Woody’s-ba tart, ahol már várja őket Ted, Jennifer, Deb és Vic, ugyanis megvan az új ház. A csapat a képeket nézegeti, és mindenki jól mulat, de Emm nem tud feloldódni, mert amelyik házat Ted nézte ki, az nem az ő álmai háza. Viszont mikor meglátja a képeket, nem hisz a szemének, mert Ted mégis az Emmettnek tetsző házat vette meg, nem azt, amelyik jó befektetés lett volna.

A Babylonban előző este 5 fiatal esett össze túladagolás miatt, amit Brian hathatós segítségével Stockwell azonnal a saját kampányához használ fel, hisz mi győzi meg a legjobban a lakosságot, ha nem az, hogy ha egy rendőrből lett politikus a drogok ellen harcol. A csapatnak nem igazán nyeri el a tetszését Stockwell nyilatkozata. Sőt Debbie ennek hangot is ad. Mikor Mikey hazamegy, szembesül Ben titkával, ugyanis meglesi, mikor a prof éppen szteroidot szúr magába, így neki sem jut ki a boldog estéből.

Justinnak is van elintézni valója, méghozzá Briannel, így a Babylonba megy és számonkéri rajta, hogy mit ugat bele az életükbe. Brian éppen el van fogalalva, de szöszike elüldözi a kiszolgáló személyzetet és ráripakodik a volt pasijára. Brian közli szöszivel, hogy amikor igazi szerelmet akart, az önzőségét hátrahagyhatta volna, mert nincs joga Ethan-től elvenni a nagy lehetőséget azért, mert az számára nem túl kedvező. Justin nem szól, de marha dühös Brianre, és sértetten elviharzik. Brian pedig újra előveszi a pasit, aki a farkán csüngött a közjáték előtt is.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.01.17. 12:28:03

Hát,igen... Kezdődnek a problémák a Justin-Ethan "álompár" körül.
Ben ebben a részben egy vadállat, szegény Mikey nem érdemli meg ezt a bánásmódot.
Ted és Emmet még nagyon boldogok itt, új ház stb...
A végén a Babylonos jelenet nagyon ütős, itt nagyon bántják egymást, pedig Briannak ismét igaza van: "nothing noble about being poor". Mennyire igaza.
Köszi a HV-t!

leeann 2009.01.17. 13:26:35

Brian nézései mindent elmondanak, főleg a végén, amikor Justin már hátat fordít és indul. Annyira látszik Briannen, hogy fáj neki, amit tesz szöszivel, de muszáj megtennie. És persze az is benne van a dologban, hogy Brian vissza akarja kapni Justint.

mándruc 2009.01.17. 15:04:10

Hát igen, ugyebár csak azok tudják igazán bántani egymást, akik szeretik egymást...
Köszi a HV-t! Nemsokára kijön a 3. évad DVD-n is, hurrá! :)

naomi95 2015.09.17. 12:43:55

ezért szakítanak 5 évadban :(
süti beállítások módosítása