Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x19 - Taking the Lead (Befejező rész)

2008. december 06. 13:00 - leeann

A Mikulás elhozta nekünk a sorozat utolsó részét. Nem mindenkinek várva várt dolog ez, de igen, itt van. Akkor nézzük is, ki hol van, vagy hova tart éppen. Marin éppen hazafelé tart, és miközben a postát szedegeti ki a postaládából, talál egy borítékot, amiben egy vaskos csekk van. A könyvéért kapta, így azt sem bánja, hogy Jack azzal várja, hogy Ned bácsi szétrágta az egyik méregdrága cipőjét. Jack elég jól fogadja, hogy a nő, akit szeret, rengeteg pénz keresett néhány oldalnyi párkapcsolati tanács leírásával. Marin elmegy, hogy beváltsa a csekket a postán, de Jerome sosincs a munkahelyén, így a Chieftain-ben kell keresni.

 

Marin, ha már ott van, el is dicsekszik a nagy lóvéval, amihez mindenkinek van egy-két szava. Miközben Marin könyörög Jerome-nak, hogy nyissa ki a postát, Annie viharzik be a kocsmába, hogy mindenkit leteremtsen. Celia, Dick, Jerome, Marin, Sara és Theresa mind jelentkeztek a tehetségkutató előadásra, de senki nem jelent meg a főpróbán, így vöröske marha pipa. Miután Annie jól kidühöngte magát, mindenki megígéri, hogy ott lesz nemsokára. Mindeközben Jane és Sam már Nebraskában utazgat a lakóbusszal, ahol Jane csak ámul és bámul, hogy ilyen szép és zöld helyek is léteznek Amerikában.

Annie végre végzett mindenki meghallgatásával, és igyekszik átvenni a műszakot Patricktől a hotelben. Patrick a virágok után most egy bazi nagy tábla csokival lepi meg volt menyasszonyát, aki továbbra sem akar volt menyasszony lenni, inkább a hokis barátnője címet szeretné kiélvezni. Ivan meg is jelenik, és elviszi Anniet vacsorázni, amibe Patrick egy kicsit belehal. Marin és Jack elmegy egy kis felülvizsgálatot tartani Jack házába, de a ház szétesőben van, és miközben Jack egy eltört csővel viaskodik, Marin kedélyesen cseveg Jane-nel telefonon. Miután Marin leteszi a telefont, bedobja, hogy Jack adja el a házat.

Jack nem veti el a ház eladási ötletet. Közben Jane és Sam megállt enni, de nem valami öltönyös helyet vettek birtokba, hanem egy krumpli-mennyország nevű helyet, ahol mindenfélével megtöltött krumpli menü a specialitás. Jane nagy harcot vív az étellel, miközben Sam lubickol a helyen, mint hal a vízben, sőt az egész utat ilyen krumplis éttermekre építette. Szegény Jane csak pislog, mint hal a szatyorban. Mi mást tehetne, hisz úgy döntött, hogy Samre bízza a szervezést, hogy férje ne érezze Jane anyagi fölényét. Közben Elmoban is van, akinek nem tetszik a rendszer, és az a valaki Patrick.

Annie ugyanis folyamatosan gyakorol Ivannel, mivel ők táncolni fognak. Annie nem nagyon tudja elengedni magát, de mikor Ivan a karjaiba pörgeti a lányt, ő azonnal feloldódik, és a gyakorlás meghozza a várva várt eredményt. Ezt Patrick is látja, és nem igazán örül neki, de sebaj, mert már kifőzött egy újabb tervet arra, miképpen szerezze vissza vöröskét. Patrick nyüglődése meg is ihleti az e heti témát, vagyis: a párkapcsolatokban mindig valakinek irányítani kell, vagy lehetnek a felek egyenrangú partnerek is? A rádióadás után Marin felméreti Mai-jal Jack házát, aki simán eladja, ha kicsit kipofozzák az épületet.

Marin örül a hírnek, de Jack nem repes túlságosan az ötletért, mert túl sok vele a meló, és amúgy se ér rá, így ezt az eladás ügyet el kéne napolni tavaszig. Jelzem, Elmoban még csak ősz van. Közben Sara is fura élményeket él át, mivel ugye újra nem szexel a tiszteletessel, amióta az templomot épít, és újra előhozta a nincs szex házasságig szabályt. Tehát Sara éppen a mentőorvossal dolgozik együtt egy laborban, mint asszisztens és tanonc, de a jóképű dokiról a szexmegvonás miatt erotikus ábrándozásai lesznek. Igen, a doki bácsi helyes, és ha egy kardot venne a kezébe, egészen halhatatlannak tűnne, de az egy másik történet.

Sara, Marin és Theresa éppen a fellépő ruháikat varrják, javítgatják a nagy műsorra, így a pletyi közben szóba kerül Ned bácsi ivartalanítása, és Sara álmodozása a doki bácsiról. Ez utóbbi téma azért jobban beindítja a beszélgetés fonalát, mint Ned bácsi műtétje. Marin szerint nincs mit szégyellni egy kis képzelgésen, hisz ki nem teszi ezt, csak a doki helyett Ericet kéne a szituba képzelni, és máris megoldódott a kérdés. Miközben a lányok elvannak a ruhákkal, Jack beugrik egy sörre a Chieftainbe, ahol Jerome azonnal cseszegetni kezdi a „nőd pénzén élsz, haver” dumával.

Jack leépíti Jerome-ot, de az öreg azért kicsikar egy potya sört a férfiasságában megbántott kitartott pasitól. Mindeközben Jane és Sam a következő krumpli-mennyország felé tart, de az asszony inkább egy normális helyen enne, ha lehet. Sam szerint nem kéne pocsékolni a pénzt, és jó lesz a krumplis körút. Jane kidob néhány dollárt az ablakon, mondván, van annyi pénzük, hogy éljenek egy kicsit, de Sam nem hajlandó otthagyni az elszórt lóvét, és kiszáll megkeresni. Mire Jack a házához ér, idegen emberek dolgoznak rajta, és nem érti, hogy Marin mit intézkedik a háta mögött.

Annie ezerrel szervezkedik és irányítja a díszlet munkásokat, amikor Patrick újabb meglepetéssel áll elő. Az égre irattata Buzz-zal, hogy „Szeretlek Annie!”, amit Buzz elrontott, így „Szeretlek Assie” lett belőle, de ha sikerült is volna, akkor sem hatotta volna meg vöröskét, mert ami elmúlt, az elmúlt, tessék továbblépni. Az utazó párosunkra ráesteledett, esik az eső is, és nem igazán szólnak egymáshoz a pénz incidens óta, így Jane töri meg a némasági fogadalmat. Elmondja Samnek, hogy szereti meg tiszteli, és hogy ami az övé, az Samé is, de igen, ő sokkal jobban áll anyagilag, és ez nem állhat közéjük, ezt meg kell beszélniük.

Sam csak kajánul vigyorog és félreáll az autóval, majd elmondja, hogy neki is van pénze, de Jane csak győzködi, hogy neki több van. Sam leírja egy papírra, hogy neki mennyi van a bankban, és Jane-t is erre kéri. Jane megteszi, de félve adja oda a papírt férjének. Sam megnézi majd megkéri Jane-t, hogy ő is nézze meg Sam papírját. Jane nagy nehezen rápillant az összegre, és úgy kikerekednek a szemei, mintha nagyító lenne a szemüvegében. Jane teljesen elámul, hogy a férje nagyon is gazdag, és nem az a földönfutó, akinek tűnik.

Sam nemcsak takarékos, de már egy többszintes házat is kinézett, ahol Jane-nel élne, hisz simán ki tudja fizetni. Pipogya Jack a sarkára áll, és az állatorvosnál talál Marinre, ahol közli szőkével, hogy a pénzét tartsa meg, és kopjon le a házáról, sőt, a kutyát sem fogják megfosztani a férfiasságától, majd kiviharzik onnan a kis fehér ebbel a karján. A show már elkezdődött, éppen Mai és Buzz énekel a színpadon. Őket Celia és Dick váltja, akik bűvészmutatványokkal szórakoztatják a nagyérdeműt. Közben Sara, Theresa és Marin készülődik a saját előadásukra, miközben kitárgyalják Jack fura viselkedését.

Theresa azonnal átlátja a helyzetet, és felvilágosítja Marint a férfiakról és a golyóikról. Marin csak most látja, hogy a pénzével éppen Jackén taposott idáig. Dick előadása után Ivan és Annie tánca következik. Patrick nagyon nehezen tudja végignézni a táncot, de a közönségnek tetszik. A 3 lány a Diamonds Are a Girl's Best Friend című dalt adják elő, amit Marilyn Monroe vitt sikerre annak idején a Szőkék előnyben (Gentlemen Prefer Blondes) című filmben. Persze a dal hatalmas sikert arat, és Annie zárná is a programot, de Patrick is készült valamivel.

Patrick írt egy verset Annie-nek, amit elő is ad, majd a vers végén újra megkéri Annie kezét. Vöröske most nemet mond. A színpad mögött Annie közli Patrickkel, hogy ha szereti őt, akkor hagyja végre békén. Azért van olyan is, aki nem ellenkezik, Sara ugyanis megkéri a lelkész kezét, aki azonnal igent mond. Természetesen Marin és Jack is kibékül, és a végén Marin elmondja nekünk az utolsó monológját, ami a szerelem és a boldogság fontosságáról szól, hisz erről szól az élet, ami - valljuk be - igaz. VÉGE

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaltenem 2008.12.08. 10:23:48

Sajnálom, hogy véget ért a sorozat.
A doki bácsi még szerepelhetett volna. :-)
Szegény Patrick, én azt hittem a végére újra összejön Annie-vel.

Tili 2008.12.08. 11:47:51

Nekem az elso evad eleje nagyon tetszett, de aztan mar annyira nem kotott le. Meg keson is adtak es mindig elaludtam rajta:) Ezert is szeretnem megkoszonni leeann-nak a hogyvoltokat, igy legalabb minding megtudtam mirol maradtam le:)
Szerintem azert nem jott ossze Patrick Annie-vel mert remenykedtek egy harmadik evadban.

mariannnn 2008.12.08. 21:02:48

Én is köszönetet szeretné mondani leeann-nak,jó volt olvasni a részek után másnap a hogyvoltot. Természetesen és is arra gondoltam, hogy Annie és Patrick azért nem jött össze, Teresánál ezért vártak még a gyerekkel és stb. hogy folytatni fogják. Elég sok nyitott kérdést hagytak ahhoz, hogy ez egy befejező rész legyen.

mariannnn 2008.12.08. 21:04:05

Jaj és értettük ám a hegylakóra való utalást én is bírtam volna ha doki bácsi többet szerepel.
:-))))))))))))

eperlekvár 2008.12.09. 12:13:23

Elég felszínes volt már a vége... mármint az utóbbi részek.
Nekem nem hiányzott a Patrick-Annie összeborulás de tény, hogy szinte egy szál sem lett igazán befejezve.
Ráadásul -szerintem - Marin és Jack történeténél érdekesebbek voltak Jane és Sam konfliktusai, valahogy élethűebbek. Tetszett az a pénzes-bankos dolog, h. Sam meg tudta lepni New York-i nejét.

leeann 2008.12.12. 21:53:28

Köszönöm, hogy olvastátok!!!!!

eperlekvár 2008.12.13. 12:16:23

Köszi, hogy írtad ;)
süti beállítások módosítása