Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x17 - Ajándék egy baráttól

2008. november 21. 13:00 - leeann

Justin és Brian hazafelé tart a Babylonból, és szöszike arra próbálja meg rávenni kedvenc pasiját, hogy menjenek Vermontba, és játszanak összetartozósdit egy hétvégére egy kis snowboardozással egybekötve. Brian úgy csinál, mint aki ezt sem teszi meg szösziért, de persze benne van, sőt egy hetet ajánl a hétvége helyett. A lányok is jól elvannak és szexelni próbálnak, de Leda a legjobb résznél érkezik, így a nagy lelkesedés azonnal elmúlik, és alvássá redukálódik.

Másnap a fiúk a kajáldában értekeznek úgy általában, de mikor beszalad Mel, egy kicsit kigúnyolják reggeli unaloműzés céljából. Briant jó hírrel fogadja a titkárnője, lehet, hogy cégtárs lesz végre. A főnöke viszont nem beveszi Briant a cégbe, hanem eladta a céget, ami tényleg sokkal jobb. Brian pokoli dühös. Közben Emmett épp a bankszámláján tartózkodó 147 dollárját és 17 centjét istápolgatná, de mikor az egyenlegét meglátja, alig bír megszólalni, mert az összeg 10 millió 147 dollár és 17 cent. Mikey szerint ez tévedés.

Emm szerint sosem tudja meg, ha nem próbálja ki, így kivesz az automatából egy kis lóvét, és az automata készséggel ad is neki. Mikey csak a levegőt kapkodja. Mikor Mel hazaér, elmeséli az otthoniaknak, hogy milyen gonoszak voltak reggel a fiúk. Leda és Linds szerint nem akkora gáz, hogy nincs szex minden nap. Leda úgy gondolja, hogy valami új dolog felélesztené a lányok között a magas hőfokú szexet. A Woody’s-ban Justin folyamatosan azt meséli, hogy mi mindent nézett már ki az utazásra, de ez senkit nem érdekel, mikor Mikey elmondja, hogy Emm pokoli vastag lett.

Tedből rögtön előjönnek a törvények, és azt mondja Emmnek, ne nyúljon a pénzhez, mert akkor banki csalást követ el, hisz egyértelmű, hogy egy véletlen banki bakinak köszönheti a pénzt. Másnap Brian dolgozni megy, de nem igazán tudja, hogy mi vár rá az új tulajnál. Az új vezető azonnal feldobja a labdát Briannek, sőt ki akarja rúgni, de a fő reklámszakember kap egy esélyt és egy hetet, hogy bebizonyítsa, hogy ő a legjobb. Brian szerint ez gyerekjáték lesz. Közben Ted és Emm elmegy a bankba, hogy visszavigyék a pénzt, de a bank szerint nem történt tévedés, mert jogosan kapta Emm a 10 milliót.

Ted és Emm ámul és bámul, mert a pénzt George tette Emm számlájára, és egy videót is mellékelt hozzá. Mindeközben Brian beleveti magát a munkába, és egy olyan ügyfelet térképez fel, akit még sosem kapott meg az új főnök. A lányok megfogadják Leda tanácsát, és egy koszos motelben terveznek egy kis légyottot, de Linds inkább hazamenne, mint szexelne. A végén persze feloldódnak és nekikezdenek egy kicsit, de egy főző műsor a tv-ben jobban leköti őket, mint a szex. Később Ted, Mikey és Emm együtt nézi meg George üzenetét, amiben elmondja, hogy miért adta Emmnek a pénzt, és elbúcsúzik tőle.

Brian viszont dolgozik keményen. Összehozott egy fotózást és a nagy ügyfélhez készül egy prezentációval, amit majd a képekből állít össze. Közben Emmett úgy költi a pénzt, hogy még. A lányoknak autót vett, Justinnak és Briannek egy olasz körutazást, és az Armani őszi kollekcióját. Deb-nek egy gyémánt karláncot vett, Mikeynak kifizette a bolt jelzálogát öt évre, Tednek pedig vett egy örök belépőt az operába. Emm azért magát is meglepte egy fekete bundával. A nagy mulatság a tetőpontjára ért, és mindenki nagyon boldog.

A lányok is, de mikor hazaérnek, Linds még mindig a ramaty szexuális életén töpreng Leda társaságában. Sőt, mikor Linds majdnem sokkot kap Leda egyik beszólásán, a lány egy masszázst ajánl az anyukának, de Mel is szemtanúja lesz ennek a kis jelenetnek. Justin öröme sem tart sokáig, mert mikor hazaér, Brian közli vele, hogy Vermont kuka, ő Chicago-ba megy, mert meg kell mentenie az állását. Justin nem viseli jól a programváltozást, amit Mikeynak sír el a kis szőke.

Mikey persze most is megvédi Briant. Justin nagyon szeretne egy olyan pasit, aki úgy törődik vele, ahogy azt szeretné. Mindeközben Brian a nagykutyához próbál bejutni, de nehezen tud csak túljutni az asszisztens fickón. Mondhatnánk, hogy elég Brian sármja, de biztosra megy és egy dugással azonnal megtudja, amit akart. Brian pofátlanul letámadja a nagyon gazdag ügyfelet, aki némi hezitálás után úgy dönt, hogy nem dobatja ki Briant azonnal, és megnézi, mit akar a szemtelen Pittsburgh-i.

A kajáldában Deb mindenkinek az ékszert mutogatja, és Ted meg Mikey sem túl szomorú. Mondjuk Emmett sem sír, mikor belibben a kajádába, mint egy ifjú pénzeszsák. Az első komoly ötlete az, hogy George nevét egy meleg és leszbikus ifjúsági otthon őrizné meg, amit a többiek is jó ötletnek tartanak. Ám minden jóban van valami rossz alapon egy fura fickó egy levelet nyom Emm kezébe, amiben az áll, hogy kérik vissza a pénzt, megtámadták a végrendeletet. A mosolygók már nem mosolyognak, sőt. A lányok sem mosolyognak, hanem veszekszenek, mivel Mel elküldte Ledát, nehogy szemet vessen Linds-re.

Linds persze kiakad, ezen veszekszenek, de Leda mindent hall, hisz még nem ment el, csak épphogy összepakolt. A nagy veszekedésből nagy szex lesz, persze Leda hathatós közreműködésével, így meg is van az újdonság, hármasban szexre fel! Közben Brian sem lopta az időt, hiszen megszerezte a Brown Athletics-et, de nem csak megszerezte, azt is elérte, hogy Brown azzal a kikötéssel írta alá a 2 évet az ügynökséghez, ha Brian társ lesz. Brian örömhírrel tér haza, de szöszike nincs otthon, és nincs a Babylonban sem. Elment Vermontba egyedül, és tesz Brian-re, aki így kénytelen egyedül ünnepelni. Hmmm……!

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2008.11.21. 22:16:57

Köszi a HV-t leeann, ez a rész is szuper volt, meg a HV is. :)
Igazából meg tudom érteni Briant, amiért lemondta a vermonti utat a munka miatt, elég komoly helyzet volt, és hát ő ugye Brian Kinney, akinek fontos, hogy megmutassa.
De Justint is meg tudom érteni, hogy csalódott, úgyhogy szerintem mindketten úgy tettek, ahogy a helyzet megkívánta.
Viszont Emmett annyira aranyos volt, imádom! Mindenkinek tök nagy ajándékot vett, és személyre szólót, és ez volt neki a legnagyobb öröm :) És cuki a bundája is :)

sunshine66 2008.11.22. 17:41:58

Ebben a részben hangzik el az egyik legfontosabb párbeszéd a sorozatban. Méghozzá Brian és Vance (újfőnök) között.
"- Az a hír járja, hogy maga meleg. - A hír igaz, de hacsak nem magát dugom semmi köze hozzá." :))
Ez az egyik mottó, nem?
Köszi Leeann!
süti beállítások módosítása