Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 17x02 - She Obviously is Post-Op!

2008. október 25. 11:43 - sixx

Az első (dupla) rész arról szólt, hogy mennyire szar a Fang törzs, és ezt Jeff természetesen a mostani epizód elején el is mondja, hozzátéve, hogy a Fang a legrosszabb törzs a Survivor történetében, ami azért egyelőre elég nagy faszság. Jó, elveszítettek minden challenge-t, ami csak volt, és két tagot ki is kellett szavazni, de volt már ilyen a reality történetében. Elsőként ebben a részben a Fang tűzrakását nézhetjük végig, illetve azt, ahogy GC képtelen egy kibaszott faágat eltörni először kézzel, majd lábbal. LÁBBAL, RÁUGORVA. Mit keres ez itt?

A kaja persze fogy, mint az állat, Randy meg is jegyzi, hogy napi háromszori kaja, (pocséklással egybekötve ráadásul) elég nagy luxus, vissza kéne venni napi két étkezésre, amire GC csak a vállát vonogatja, és közli, hogy ő szeret enni, oszt kész. Kiváló kis beszélgetés, Dan meg is jegyzi utána, hogy jó lenne, ha nem baszogatnák egymást, hanem mondjuk együttműködnének, mint a következő vágás után bemutatott klasszikus őzközösségi társadalom (Kota), ahol az erős férfiak halásznak, a nők meg tapsikolnak a folyóparton, majd elmennek gyűjtögetni. Paloma kivan Ace faszságaitól, Sugar, a modellcsaj meg behajol a kamerába, és a vágók szerint a csöcse 76%-a még nem ér kikockázást.

Jön a reward challenge, ami egy Survivor-klasszikus: egyvalaki kapaszkodik egy póznába, a másik törzsből ketten meg megpróbálják leszedni róla. A nyeremény párna, takaró, stb. A küzdelem viccesen indul, Ace ásítva tűri, hogy Matty és GC rángassa a póznáról, a másik áldozat Dan, akit Marcus és Charlie szaggat darabokra. Ace-szel nem bírnak, Dan szépen lassan feladja a küzdelmet, és berántják a célba, 1-0 Kota, amint arra számítani lehetett. Amit itt még meg kell jegyezni az, hogy GC kb. 3 perc alatt feladta az egész hajcihőt, és csak állt, és nézte, ahogy Matt küzd Ace-szel. Agyonverném. Ace az első kör végén Palomát zavarja be másodiknak, ami első és második ránézésre is faszság, mert a csaj harminc kiló vasággyal, Crystal úgy fogja letépni a póznáról, mint hülyegyerek a Batman-matricát. Jó, nem vagyok hülye, egyértelmű, hogy Ace szándáka Paloma égetése, hogy majd faszán ki lehessen szavazni a tribalon (már ha ők mennek), és már a challenge előtt is jelezte, hibgy nem volna hülyeség feladni az egészet.

A második körben Suzie-t Bob és Sugar, Palomát Crystal és Randy vegzálja, az utóbbit kb. 2 perc alatt beviszik a célba, Randy közben még be is szól neki, hogy véged bazmeg. A harmadik, döntő körben ismét Ace és Dan van a rúdon, Ace most annyira nem küzd már, így a Matty-Crystal páros legyűri, és Fang nyer egy challenge-t végre, aminek úgy örülnek, mint a lottóötösnek. A Fang férfitagjai ezt követően a teljesen hülyének nézett Sugart zavarják el az Exile Island-re, mert ugye ha Dan, az ügyvéd nem találta meg az Idolt, akkor ez a szőkecsaj biztos nem fogja. Nem a faszt, igaz keresnie kell egy kicsit, de ő, Dannel ellentétben tud olvasni, így egy kis kínlódás és sikongatás után (jaj, de hideg a víz, stb.) megvan az idol, csak nem olyan hülye ez a csaj, mint gondolják a népek. A Fang otthon örvend közben, a Kota meg konstatálja, hogy Paloma nem való semmire, Ace terve bejönni látszik.

Másnap elkezdődik a szarkavarás a Kotában, Bob, a csokornyakkendős köcsög bekerül a Corinne-Jacquie-Charlie-Marcus szövetségbe, és a terv első ránézésre az, hogy ha muszáj, akkor Sugar menjen, mert ugyan erősebb, mint Paloma, de jóban van Ace-szel, aki Corinne szerint egy méretes fasz. Az immunity challenge egy viccesnek tűnő úszós-puzzle izé, le kell csúszni egy csúzdán bele a vízbe, onnan előhozni egy rakás puzzle-darabot, a végén kirakni belőle egy matekfeladványt. A challenge főleg a kikockázott másodlagos nemi jellegekről szól, meg a Fangról, mert váratlanul jól szerepelnek az atletikusabb Kota ellen, de GC ezt is majdnem elbassza, hiszen egy rakás szerencsétlenség, Suzie-ról nem is beszélve, aki csak azért van még versenyben, mert csak két kiszavazás volt. A puzzle kirakásra a Fang elég nagy hátránnyal érkezik, de a fizikatanár egy ált. isk. ötödikes szintű feladványt nem tud megfejteni, míg Ken, a videójáték-világbajnok sikeresen veszi az akadályt, és bazmeg a Fang nyer, hoppácsak.

A Kotába visszaérve Sugar persze nem mondja el senkinek, hogy megvan az idolja, csak Ace-nek, mert EGY IDIÓTA, és azt hiszi, hogy bízhat a fasziban. Paloma sorsa egyértelmű, bár az utolsó pillanatban még megpróbál egy kis szart kavarni, de nem jön össze neki, és ugyan azt eléri, hogy mindenki előtt bemártja Ace-t és Sugart, de kiszavazzák a picsába, mert gyenge, és nem elég szociális.

Címkék: survivor
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Osvaldo · http://szocio.blog.hu 2008.10.25. 12:46:53

Végre Survivor hv!!

Az előző hv hatására kezdtem nézni survivort először (s17e01), mondanom sem kell azonnal addict lettem, gyorsan le is daráltam a 16. évadot is...

Az aktuális szezon egyenlőre még nem érte a nagy előd színvoonalát, de megvan benne a potenciál.
Kedvenceim Randy és Sugar, a lányt illetőleg szerintem there is more than meets the eye :), remélem igazam lesz, és nem ennyire buta mint látszik, hanem arra játszik, hogy akit hülyének néznek azt nem tartják veszélyesnek.

gastro, missing in action 2008.10.27. 08:52:12

hajrá Randy te tipical american WASP!!! Ekkora egy gyökeret...:-DD
süti beállítások módosítása