Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x13 - Ez a melegségem miatt van?

2008. október 24. 13:00 - leeann

A fiúk a Woody’s-ban vannak, és jól mulatnak. Brian biliárdozik, Ted pedig jótékonyságra buzdítja a meleg pasikat, akiket nem igazán érdekelnek Ted szórólapjai. Emmett szerint a híressé vált Pittsburgh-i travi előadóművésszel (Divina Devore) kéne hirdetni az Angyalok nevű jótékonysági szervezetet, és akkor lenne adomány rendesen. Másnap Justin néhány munkáját kiakasztja a kajáldában, ami buli, de a mama rossz hírekkel jön. Kedves Taylor apuka nem fizeti tovább kisfia művészeti suliját. Jennifer pénzt ajánl Justinnak, de ő nem fogadja el a mama pénzét. Közben Linds és Mel Gusnak keres óvodát, de nehezebb bekerülni a modern ovikba, mint a Harvard-ra.

Mikey, Ted és Emm elmegy Divina egyik előadására, és próbálják elérni, hogy odafigyeljen a jótékonysági próbálkozásukra, de a „művésznő” elutasítja a fiúkat. Brian és Justin éppen autókázik, de nem jókedvükben. Brian vállalná, hogy fizeti tovább Justin suliját az apja helyett, de szöszike ezt inkább maga intézné, mert úgy érzi, hogy már nagy kisfiú, és nem kell neki senki segítsége. Brian egy idő után nem erősködik tovább, hanem ráhagyja Justinra a dolgot. A hármas fogat Vickel kiegészülve éppen az Angyalok szervezetnél segédkezik és a sztár traviról beszélgetnek, aki, mint kiderült, mindig is egy önző fasz volt.

Vic bácsi ugyanis ismeri travi művésznőt, együtt jártak gimibe. Viszont ez még nem ad okot az örömre, mert ki tudja, emlékszik-e még a híresség az iskolatársára. A lányoknál is öröm van, mert a szuper oviból levél érkezett, de hamar az arcukra fagy a mosoly, mert Gus nem került be, így a két mami önmagát hibáztatja a kudarcért. Közben Mikey se rest, és elmegy a főattrakcióhoz, hogy újra a segítségét kérje, de a díva csak Vic bácsi neve hallatán hallgatja meg a fiút. Kiderül, hogy Divina Debbie-t is ismeri, sőt járt is vele, amikor még férfinek hitte magát. Felidézve néhány szép emléket a sztár végül vállalja a jótékonysági fellépést.

A kajáldában megy a nagy plakátkészítés a jótékonysági eseményre, és Brian a jól megszokott módon kiröhögi azt, hogy Debbie egy travival járt. Persze mikor Deb a közelben van, Brian meg is említi a fickót, vagy nőt, vagy ki tudja most éppen ki. Mikor Mikey már nevet is társít a volt pasi titulus mellé, Debbie arca furán megváltozik a név hallatán. A fiúk nem értik, meg mi sem, de Deb majdnem kikéri magának, hogy a sztár megemlítette a fiának, hogy régen együtt jártak. Na mindegy, biztos kiderül, hogy mi is van itt. Este a Bayblonban Justin beszámol Briannek arról, hogy sehol nem járt sikerrel a tandíj megszerzését illetően, így Brian biztosítja szöszikét arról, hogy az ajánlata még él.

Justin még mindig nem akar elfogadni semmit Briantől, úgyhogy munkát keres magának, mint táncos, amikor meglátja, hogy az egyik fiú mennyi borravalót tesz el egy este. Mikey és Ben Debbie évkönyvét nézegeti, és kiderül, hogy a díva fiatalkorában kiköpött Mikey volt. Közben Justin igyekszik meggyőzni a Babylon tulaját, hogy alkalmazza őt táncosként, de a tulaj csak akkor bólint rá a dologra, amikor szöszike alsógatyára vetkőzve áll elé a pultra. Justin otthon Briannek is elújságolja az új munkát, de mikor az izgalmas dolgokra térne, a lányok csörtetnek be Brian otthonába.

A lányok kérni jöttek: Linds megkéri Briant, hogy a következő ovilátogatáson legyen a férje, hogy Gus olyan lehetőségekhez jusson, mint a hetero szülők gyerekei. Brian nem válaszol azonnal, így átmegyünk Novotnyékhoz. Mikey a krimikből elesett kihallgatási módszereket alkalmazza, hogy kiderítsen a sötét múltból egy-két dolgot. Vic bácsi nem törik meg Mikey felügyelő kérdései hallatán, de az éppen hazaérkező Deb nehezen viseli fia kérdéseit. Mikey arra próbálja rávenni az anyját, vallja be, hogy Danny Divor az apja.

Deb nem adja meg azt, amit fia akar, és kiáll amellett, hogy Mikey apja John Michael Novotny volt, aki meghalt Vietnamban két héttel Mikey születése után. Mikey nem érti, hogy anyja miért nem ismeri be a nyilvánvalót. Érdekes kis felfedezés, nem mondom. Na mindegy. Szóval másnap Linds és Brian, mint házaspár igyekeznek egy másik hiper-szuper óvodába. Brian ugyan megígérte, hogy viselkedik, de az óvoda hatására nem megy ez olyan egyszerűen. Hamarosan az igazgatónő is megjelenik, és kedves házaspárnak nézi őket. Debbie az emlékek hatására elmegy Divinához. A kötelező emlékidézés után Divina számon kéri Debbie-n Michaelt.

Danny vagy Divina, szóval a sztár sem vak, és mikor Mikeyra nézett, úgy érezte, tükörbe néz. Debbie nem tagadja a dolgot, csak elmondja, hogy mi indítatta arra, hogy mindenkinek hazudjon fia apjáról. Divina megérti, de azért kíváncsi, hogy honnan szerzett Deb fantom apát a fiának. Deb elmondja, hogy az újságból választotta a papát az elesettek közül, hogy a fiának legyen egy hőse, aki nem lehetett az igazi apa. Danny ugyanis annak idején hazudott arról, hogy meleg, és ezzel nagyon megbántotta Debbiet. Most, hogy Mikey mindent összerakott, várható, hogy újra felkeresi a sztárt és kérdésekkel bombázza majd. A dráma a lányoknál is folytatódik, de ezt Linds nevetve veszi tudomásul, ugyanis érdekes dolog történt.

Linds hazaért a találkozóról, ami nagyon jól sikerült, és Brian is elbűvölő volt. Kicsit később viszont már telefonál is az óvoda igazgatónője, hogy elmondja, Gust ide sem vették föl, ami a történtek drámai része. A vicces a dologban az, hogy Gus azért nem kapja meg a szabad helyet az oviban, mert egy meleg pár gyerekének adták. A lányok úgy döntenek, hogy nem játszanak többet, ezután minden ovilátogatásra együtt mennek és nem törődnek azzal, hogy ki mit szól hozzájuk. Az Angyal szervezet jótékonysági eseményét a Babylonban tartják, így Justin angyal szárnyakkal alsógatyában ropja az immáron munkahelyévé vált szórakozóhelyen.

Ahogy Brian nézi szöszike táncát, fogja a fejét, és nagyon dühös az ábrázata. Mikey sincs jó kedvében a történtek után, de Teddy a gondokkal mit sem törődve örül, hogy sikeres lett a buli. Elérkezik a jótékonysági esemény fénypontja, fellép Mikey biológiai papája angyalnak öltözve. Mikey haragja hamarosan tovaszáll, és már mosolyogva nézi apja előadását. Előadás után meglátogatja a kedves papát az öltözőben, ahol az orra alá dugja az évkönyvet. Kérdéseire természetesen nem kap konkrét egyenes választ. Divina - illetve Danny - mereven ellenkezik az ellen, hogy bárkinek is az apja lenne.

Majd miután átöltözik, közli fiával, hogy az anyja sokkal jobb apát talált neki, mint amilyen ő bármikor is lett volna. Justin első munkanapjának végeztével a kifizetésnél meglepődik, hogy nem annyi a bére, amennyire számított, így egy jobb esélyt – pulton táncolást – kér a főnökétől. Ez a kérése elutasításra talál, mivel újakat nem tesznek a bárba táncolni. A bárban táncolás ára egy laza cigi a felettesnek. Justin úgy érzi, ez a „feltétel” elfogadható a több pénz reményében.

Miután Justin hazaért, lelkesen meséli, hogy a bárban táncolhat. Brian elég mogorva, hisz pontosan tudja, mi volt ennek az ára. Közben Debby otthon csak motoszkál jobbra-balra, mert nem tudja, mit is kezdjen magával. Hamarosan fiacskája is megérkezik, de meglepően nem támad az anyjának. Michael belátta, hogy anyja csak jót akart neki, és már nem vitatkozik, ki is az igazi apja, hanem elfogadja a hős John Michael Novotny-t édesapjának. Ezennel szent a béke köztük, újra helyre állt a Debby-Michael szeretetkapocs, amit már úgy megszokhattunk.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2008.10.24. 17:04:46

Köszi a HV-t leeann! Jó rész volt, bár Májki nyarvogása már megint irritáló volt egy kicsit, meg nekem nem tetszett Justin új melója sem.

Dódi 2008.10.26. 01:06:44

szeretem ezeket a második szériás részeket! :D főleg a széria második felét!
tetszett az ovis rész, tényleg szép pár lenne Bri és Linds... :)
meg az is durva volt, amikor Danny Devore megjelent smink meg paróka meg minden nélkül... egy egyszerű áltagos 50-es pasas. és szerintem a Mikey reakciója erre az egészre nagyon megható volt. nyilván tudni akarta az igazságot, és felzaklatta a felfedezése, de végül megértette az édesanyja lelkiállapotát, és nem forszírozta a dolgot.

sunshine66 2008.10.26. 22:45:49

Köszi Leeann, ismét egy nagyon jó részre emlékezhettünk.
Csak egy momentum: annak a bizonyos autós jelenetnek a végén - ahol Brian és Justin olyan "közel" kerülnek egymáshoz - érdemes megfigyelni a mellettük megálló autó vezetőjének és Briannek az összenézését. Hihetetlen jó az arcjátékuk.
Ja, és az óvodai jelenet nagyon ott van!
süti beállítások módosítása