Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 2x01 - Visszatérések

2008. augusztus 01. 15:00 - leeann

A második évad első részét a Babylon-ban kezdjük Ted-del és Emmettel, akárcsak az első évadot, csak most Mikey nélkül stírölik a pasikat. Vagy mégsem Mikey nélkül? Mégsem Mikey nélkül, ugyanis kedvenc piros ujjú kék pólósunk megjelenik a fődizsiben. Emm és Ted hatalmas lendülettel ugranak Mikey nyakába. A nagy találkozásra isznak egyet, de még valaki hiányzik a csapatból. Briant mostanában csak a sötétszobában lehet fellelni, így Mikey is ott keresi, majd jól leteremti legjobb barátját, hogy miért nem képes felvenni a telefonját. Brian azt mondja, hogy csodálatosan érzi magát, majd egy kis drogot vesz magához, és nem érdekli, hogy Mikey beszélni akar vele.

Emm és Ted szerint Brian kizárt mindenkit az életéből, csak és kizárólag alkalmi pasikkal hajlandó érintkezni. Tehát Ted, Emm és Mikey Emmett lakására mennek egy kis beszélgetésre a Babylon után, Brian viszont a kórházba, ahol szöszikét kezelik. Szerencsére él kicsi Justin, de éppen nagyon rosszat álmodik, mert igencsak dobálja a testét az ágyban alvás közben. Az éjszakás nővér beszámol Briannek Justin hogylétéről, de szerinte a legtöbbet az segítene, ha szöszike megtudná, hogy Brian minden egyes éjjel meglátogatja őt. Brian viszont nem akarja, hogy elmondják neki.

Másnap Debbie széttárt karokkal örül a hazalátogató fiacskájának, majd jól megölelgeti őt. A lányok is a kajáldában vannak, így ők is Deb példáját követik, majd Deb hatalmas adag kaját hoz ki a fiának, és közben a lányok elmondják, hogy hamarosan lesz a rohadék tojásfejű Hobbs tárgyalása. Deb nem érti, hogy Brian miért nem képes meglátogatni Justint, Mikey viszont védelmébe veszi barátját, mint mindig, hogy senki nem élte át azt, amit ő. Linds szerint biztos túl fájdalmas, hogy szembenézzen a dologgal, ami igaz lehet, csakhogy senki sem tudja, hogy Brian minden éjjel meglátogatja szöszikét.

A lányoknak viszont menniük kell szépítkezni, mert Linds húgának esküvőjére hivatalosak, így ők elhagyják a kajáldát, Mikeynak pedig megérkezik a hatalmas adag kaja. A kórházban Jennifer és egy orvos beszélget Justin eltökéltségéről, miközben ő éppen rehabilitációs foglalkozáson van. Az orvos azt mondja, hogy bármi is az oka Justin küzdeni akarásának, bevált, és hazamehet, de 1 hónapig hetente háromszor kezelésre kell járnia. Közben Linds és Mel párban Ted és Emmett-tel az esküvőn van, ahol kiderül, hogy a hetero-világban Ted szexis pasinak számítana. A színészkedés célja, hogy Lynett (Linds húga) ne balhézzon a testvére szexualitása miatt.

Megismerhetjük Lindsay szüleit is, akik szintén nem nézik jó szemmel lányuk szexuális hovatartozását, de abban, hogy Lynett 5 év alatt háromszor menjen férjhez, még segédkeznek is. Az esküvőről Brian lakásán találjuk magunkat, ahova Mikey marha dühösen érkezik meg. Brian elég mogorván fogadja őt. Mikey is előjön a „bemegyek Justinhoz, gyere velem” dumával, de neki sem sikerül Briant a kórházba csalni. Ő inkább a Woody’s-ba menne, előtte pedig zuhanyozni. Mikeynak sose lesz jobb alkalma, hogy meglesse Briant, amint vetkőzik, de arra nem számít, amit meglát: Brian nyakában ott van a véres selyemsál az inge alatt.

Természetesen nagy port kavart fel az, hogy Justint megverték egy ilyen neves középiskola szalagavatóján, így Debbie és Vic csak futva tud beiszkolni Justinékhoz a kamerák és mikrofonok kereszttüzében. Deb jól magára borított valami paradicsomos szószt, ami némi riadalmat okoz, mikor Justin meglátja a piros foltot és megijed tőle. A lábadozó fiú még nincs teljesen rendben, de Deb és Vic jelenléte jót tesz neki. Nem sokkal később Justin már Daph kocsijában ül, Brian-keresőbe indul az éjszakában. Kicsit még félelmetes neki a sok ember, de sikeresen eljut a Woody’s-ba, ahol Brian iszogat, Mikey pedig a házasélet szépségeiről regél.

Mikey megint veszekszik Briannel, mert látja rajta, hogy nagyon-nagyon nincs jól, de Brian inkább magára hagyja a szónoklatával együtt. Szóval Justin megérkezett a Woody’s-ba, ahol sok fiú veszi körbe, és nem értik, miért viselkedik ilyen furán, mikor végre Mikey a segítségére siet és kimenti a sokaságból. Brian is visszaér a pulthoz, és észreveszi Justint. Brian szó szerint halálra rémül a helyzettől, és nem tudja, hogyan kezelje, így inkább elfordul és nem néz Justinra. Közben az esküvőn már megy a bulizás ezerrel, mindenki táncol, miközben Linds, Mel és Ted a nászajándékokat nézegetik.

Mel szerint szánalmas a heterók házasságvágya, de Ted szerint Melnek csak savanyú a szőlő, mert ha megtehetnék, ők is megtennék. A menyasszony is előkerül, akinek gratulálnak is jól, mikor Emm is csatlakozik a bokorból, hisz éppen valaki előtt térdelt még pár pillanattal ezelőtt. Épp időben, mert jönnek a köszöntők és Linds is mond egyet, de előtte húga megköszöni neki, hogy álpasival jött, és nem Mellel. Lindsay a szokásos gratulációval kezdi a beszédjét, majd mindenkit megdöbbentve a beszéd végén megkéri Melanie-t, hogy menjen hozzá. Nesze neked beszéd!

Justin éppen meséli Briannek, hogy az agyának a motorikus területe sérült meg, de ha 1 mm-rel arrébb találja el az ütő, akkor agyhalott lenne. Az orvosok szerint a rajzolásnak annyi, de Brian szerint ezt nem szabad készpénznek venni. Majd jön a nagy kérdés: „Miért nem látogattál meg?” Brian szerint minek. Justin elmondja, hogy 2 hétig kómában volt, majd egy hónapig tanult eldobni egy labdát, idő lett volna rá, meg ok is. Justin kicsit sértődött emiatt, de Brian egyszerűen azt hazudja, hogy nem látta értelmét a látogatásnak. Justin azt is elmondja, hogy nem emlékszik semmire, majd azzal folytatja, hogy miket meséltek neki: Brian ott volt a szalagavatón, sőt, táncoltak is, és mikor kisétáltak a Jeephez, akkor jött Hobbs az ütővel.

Brian viszont emlékszik mindenre és elmeséli a történteket. Nagy lelki tusát vívva elmondja, hogy hiába próbálta, nem tehetett semmit, az események gyorsabban zajlottak, mint amilyen gyorsan ő cselekedni tudott volna. Justin, miután végighallgatta a történetet, vigasztalni kezdi Briant, aki rosszabbul élte meg az egészet, mint bárki képzelte volna, majd megölelik egymást. Emmett és egy új szerzeménye hazaérnek az esküvőről, de mielőtt izgiset csinálnának, Emm vinne egy kis esküvői tortát Mikeynak, aki éppen kufircol valakivel. Közben Brian hazaviszi Justint, aki alaposan kikap a mamától.

Mikey éppen kicsempészi a pasit, akivel jól elvolt, mikor lámpafény gyullad a nappaliban, és Emm kérdőre vonja kedvenc régi lakótársát. A másnap reggel elég rosszul indul a lányoknál, mert Linds éppen az anyjának magyarázkodik a telefonba az esküvőn történtek miatt. Linds, miután letette a telefont, megint megkéri Mel kezét, aki ismét kibújik az igazi válasz alól és inkább érveket hoz ellene. Linds viszont úgy gondolja, hogy nekik is jár az, ami a heteróknak. Másnap Emm ekottyantja Tednek, hogy Mikey hasznosan töltötte az éjszakát, ami Michaelt arra sarkalja, hogy elmondja az igazat: Daviddel szakítottak.

A szakítás lényege az volt, hogy Mikey folyamatosan panaszkodott Davidnek, aki meg hazaküldte. Mi mást tehetett volna?. Emm és Ted szerint nem bukott el, és jó, hogy hazajött. Elérkezett a tárgyalás ideje is. A bíró, miután szinte áldozatot csinál Chris Hobbs-ból, úgy dönt, hogy 2 év felfüggesztett szabadságvesztésre és 500 óra közmunkára ítéli. Természetesen a Justin-pártiak, élükön Debbie-vel fel vannak háborodva, ami nem csoda. Melanie elmagyarázza, hogy miért engedték így el a bűnöst, de Deb nagyon ki van borulva, és sírva majdnem Hobbsnak támad.

A tárgyalás után Mikey elmondja Briannek, hogy itt marad, amit Brian már tudott, majd elküldi Mikeyt, aki kiszúrja, hogy Brian egy régi iskolai kémiakönyvet lapozgat. Este a híradóban beszámolnak egy esetről, miszerint egy bíró 16 órát töltött egy wc-deszkához ragasztva. Nem meglepő módon az a bíró volt az illető, aki tárgyalta Hobbs ügyét. Mikey pontosan tudja, hogy ki tette, hisz ezt az eseményt már látta korábban is, még a suliban, Briannek köszönhetően. Másnap Brian és Daph Justinnal labdázik, amikor Jennifer hazaér.

Jennifer beküldi a házba a tiniket, majd elmondja Briannek, hogy tudja, hogy minden éjjel meglátogatta Justint. Azt is tudja, hogy mi ösztönözte Justint arra, hogy kikerüljön a kórházból, de most már nincs szükség arra, hogy vigyázzon rá. Most már menjen el, és ne keresse a fiát többé. Brian elmondja, hogy fontos neki Justin, de Jennifer hajthatatlan, és egyértelműen Briant hibáztatja a történtekért, ezért megkéri, hogy adja neki vissza a fiát. Brian nem vitatkozik, megteszi, amit Jennifer kér, és a nő kezébe adja a labdát, majd szó nélkül a kocsijához megy, és elhajt.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annieke 2008.08.01. 20:57:11

Nagyon durva volt ez a rész is. Nagyon erősek ezek a második évad első részei.
Köszi leeann a hv-t.

mazogirl 2008.08.01. 22:12:52

Brian nagyon ki volt borulva. Érthető, mert mindenkit megviselne egy ilyen esemény, de nagyon kemény ahogy a lelkével küzd. De hogy Chris Hobbsot így elengedték az durva.

leeann 2008.08.02. 00:25:31

Brian mindig képes a meglepetésre. Amikor mindenki azt hiszi minden hidegen hagyja, akkor tuti, hogy nem így van. Amikor Justinnak mesélte a történetet, mesélte, hogy mi mindenre emlékszik, folyamatosan éreztem, amit ő. Ha belegondolunk ez egy igazi színész dolga. A nézővel elhitetni, hogy tényleg érzi, amit játszik. Én amikor először néztem a sorozatot, éreztem ahogy Brian szenved és most is mikor írtam ugyan azt az érzést keltette bennem, pedig már sokadjára néztem meg a részt. Bírom ezeket e lelki tusáit. Főleg a legvégén látszott rajta, hogy szereti szöszikét, nagyon szereti.

sunshine66 2008.08.04. 15:59:55

Egyetértek az előttem szólókkal. Ezek nagyon ütős részek és Gale + Randy tökéletesen oldják meg a feladatot.
Köszi az összefoglalót!
(ja, nektek nem tűnt fel, hogy a harmadik képen látható doki a negyedik évadban Brian rákját kezeli???)

leeann 2008.08.05. 16:26:01

Megeshet, hogy ez az a doki, mert játszik az 5. évadban.

sunshine66 2008.08.05. 17:58:56

Ja, szerintem is ő az. Ez már csak azért is vicces, mert hogy is lesz egy rehabilitációs szakemberből 2 év múlva onkológus?

mazogirl 2008.08.05. 22:25:57

Biztos sokfelé szakosodott:-)))))
süti beállítások módosítása