Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x20 - Babylon királya

2008. július 11. 11:00 - leeann

A fiúk a kajáldában vannak, és a Babylon királya választás a téma, ugyanis ma este lesz az idei. Teddy úgy emlékszik a tavalyi győztesre, mint a saját nevére, így Blake majdnem aggódni kezd. Emmett továbbra sem bízik a drogos fiúban, sőt, pofákat vág és megjegyzéseket tesz, ha a közelben van. Brian úgy csinál, mint akit hidegen hagy a Babylon királya választás, de az összes tavalyi indulót megdugta, Justin pedig nem érti, ki képes meztelenre vetkőzni annyi ember előtt. Mikey még nem tudja, hogy részt vesz-e az idei pasi mustrán, Davidtől függ, ami azonnal alapot is ad Briannek egy kis cseszegetésre.

Emmett kicsit aggódik, hogy mindenki párral megy és ő lesz az egyetlen facér, de Brian szerint ő is az, viszont szöszike szerint nem teljesen, így Emm jót mulat a dolgon. Mikey megpróbálja Davidet rávenni arra, hogy menjenek el a Babylonba, de a doki azt mondja, hogy ő már túl öreg az ilyen mókához. Mikey bedob egy-két hiúsági megjegyzést, így David úgy dönt, hogy dehogy öreg, sőt, jobb pasi, mint valaha. A Babylonba érve a csapat szinte lerázza Tedet és Blake-et, illetve egyértelműen jelzik, hogy van jobb dolguk is, mint velük lenni. Nagy valószínűséggel nem feltétlen Tednek szól a mellőzés. Blake-nek is van leráznivalója, mert egy dealer cimborája azonnal anyagot ajánl neki, amit a fiú visszautasít

A műsor Shebával,a Babylon királynőjével kezdődik, aki minden Babylonban rendezett műsor háziasszonya. Sheba beköszönője után elindul a verseny, amire még lehet nevezni, és az első versenyző egy tűzoltó, akit az összegyűlt fiúk nagy lelkesedéssel fogadnak. Brian azonnal a színpadon vetkőző és táncoló pasi hibáit sorolja, mikor Justin bedobja, hogy kéne egyet szexelniük. Brian közli szöszivel, hogy kérdezze meg 1 óra múlva. Justinak persze nem tetszik a tartalékjátékos szerepe, de Brian újra elmondja szöszikének, hogy ők nem egy pár, majd faképnél hagyja a csalódott fiút. Eközben Vic bácsit egy wc-be hívja a természet, majd egy pasi lép mellé, és ajánlatot tesz neki. Vic először visszautasítja a pasit, de ő csak folytatja.

Visszatérünk a Babylonba, ahol Emmett a saját gondolataiba merülve sétálgat a táncoló pasik között, majd mikor már úgy dönt, neki itt ma nem terem babér, meglát egy pasit, aki csak őt nézi. Emm és pasi körül szinte megáll az élet és nem bírják levenni egymásról a szemüket. Közben a színpadon már a következő versenyző vetkőzik, ami Davidet arra sarkalja, hogy vitába keveredjen Briannel a meleg kultúra kontra sekélyes Babylon királya választásról. David úgy gondolja, hogy Brian azért nem jelentkezik, mert nem bírja a konkurenciát, Brian meg úgy dönt, hogy benevez. Közben már a hármas számú versenyző pörög a rúd körül igencsak alulöltözve.

Sheba megpillantja a lógóorrú szöszit a színpad mellett, és arról érdeklődik nála, hogy miért ilyen letört. Justin vázolja röviden a dolgot, majd Shebánakakad egy ötlete. A kajáldában Vic keresi Debbie-t telefonon, és arról számol be, hogy letartóztatták és közszemérem sértéssel vádolják. Debbie azonnal indul az öccséért. Közben a Babylonban Emmett az imént kiszemelt pasival éli meg a „lelki társak, ha találkoznak” előadás minden részletét. A lelki társság egészen a sötétszobáig vezet, ahol Emm szájjal olyan élményt nyújt a pasinak, hogy az egész sötétszoba tapsban tör ki, majd mikor cserélnek, Emm is tűzijátékon keresztül látja a világot, vagy legalábbis a Babylont mindenképp.

Mikor Bake wc-re megy, a többiek úgy gondolják, hogy lassan bérletet válthatnak a sürgősségire, mert tuti megint a padlóról kell majd összeszedni a drogos fiút, de Ted bízik benne, hogy nem így lesz. Ekkor Emmett lép a többiek elé, és bemutatja a pár perce megismert szerelmét, akinek még a nevét se tudja, de a csapat úgy befogadja, mintha ezer éve ismernék. Teddy ezt nem nézi tovább és távozik, de Mikey utána megy, nem érti, Tednek mi baja. Ted elmondja, hogy egy idegent befogadnak, de Blake-hez hozzá se szólnak. Mikey egyszerűen csak nem tudja, mit mondjon Blake-nek.

Melanie sem tudja, mit mondjon, mikor a zaklatott Debbie csönget nála az éjszaka közepén és elmeséli, mi történt az öccsével. Mel azonnal megy öltözni, hogy segíthessen. Újra a Babylonban vagyunk, ahol szöszike közli Briannel, hogy lassan letelik az 1 óra, majd meglátja, hogy Brian már ki is nézte a ma esti prédapasit. Közben a dealer Blake-kel beszélget, és a fiú ismét elküldi őt a francba, majd a wc előtt Tedbe botlik, akiről azt hiszi, hogy ellenőrizni jött. Közben újabb versenyző a színpadon, és újabb pár bontogatja szárnyait a táncparketten, ugyanis Emmett meg a lelki társa el sem engedik egymást, mióta megismerkedtek.

Emmett és a fickó már házat és utazást terveznek, mikor a fiú lelép egy időre. David és Mikey hazafelé készülődik, mikor Sheba némi bevezető után Davidet szólítja a színpadra. Brian nevezett a versenyre, csak nem magát, hanem Davidet. Ismét sikerült nyernie egy kört a dokival szemben. Mikey úgy gondolja, hogy David öreg ehhez, amit közöl is vele, viszont a hiú dokinak se kell több, és a sok tapsoló fiú között a színpadra megy, majd a Blur nevű brit zenekar Song 2 dalának tuccosított remixére vetkőzni kezd. David élvezi, ahogy a színpad előtt táncoló fiúk majd megvesznek érte, Mikey pedig nézni sem bírja.

Közben Mel és Deb megérkeznek a rendőrségre Vicért, de csak óvadék ellenében engedik ki őt. Az óvadék 5000 dollár, mert Deb füve miatt már egyszer letartóztatták Vicet. Az ügyeletes rendőr nagyon gonoszan viselkedik, mikor Deb megkéri, hogy vigye be öccsének a gyógyszereit. Közben David nagyon jól mulat, mert a pasik ellepik őt, és mindenféle ajánlattal bombázzák, aminek persze Mikey nem igazán örül, és párját a fülénél fogva rángatja ki a fiúkoszorú közepéről. Emm és Justin is keresgélésbe vágta a fejszéjét. Emm az új pasiját keresi, szöszike pedig Briant, aki éppen a már kiszemelt prédapasival beszéli meg az este további részleteit.

Szöszike úgy dönt, hogy megveszi Shebaötletét, ami az, hogy ő is színpadra áll. Szöszike és Brian között megindul a harc, ugyanis a prédapasi inkább nézi Justint, ahogy a színpadon vonaglik, minthogy Briannel szexelni menjen. Szöszike produkciója közben Emm megtalálja az új pasiját, Brentet, aki már félre is lépett, így közel 2 óra alatt véget is ért a nagy szerelem. Miközben Justin hatalmas sikert arat, Emm hisztizve elrohan a Babylonból. Szegény Debbie még mindig a rendőrt próbálja meg rádumálni, hogy vigye be az öccsének a gyógyszereket, aki nem mutat túl sok hajlandóságot erre.

Közben megvan a győztes, a Babylon idei királya Justin. A bejelentés után szöszike lenyúlja Brian prédapasiját, és úgy rázza le őt, ahogy azt Brian már megtette vele jó pár alkalommal. A „tanítvány felülmúlja mesterét” tipikus esetét láttuk. Mikey Davidet látná már otthon és nem 4-5 pasi által körülvéve. David belátja, hogy tévedett, és mégis jól mulat a sekélyesség melegágyán. Blake közben Tedet faggatja, hogy miért nincs a barátaival, ő nem akarja elszakítani tőlük, de Ted most nem kíváncsi egyikre sem. A hoppon maradt Brian a sötétszoba felé veszi az irányt, és percekig azt nézi, ahogy szöszike a prédapasit dugja.

Mikey éppen hazafelé tart és magában morog Davidre, amikor Mel és az anyja jönnek szembe vele. Debbie abban bízott, hogy Brian tud segíteni, de egy bank sincs nyitva szombat éjjel. David csekket ajánl, de azzal sem megoldható az óvadék, mert igazoltnak kell lennie és ugye ahhoz is a bank kéne, az automatából meg 500 dollárnál többet nem lehet kivenni, így Debbie kezd kiborulni. Ekkor viszont Blake akcióba lép és elintézi dolgot. Debbie nem is tudja, hogy köszönje meg a segítséget, ezért Mikey is bocsánatot kér Blake-től. Vic végre kijutott a cellából, és Debbie már tuszkolná bele a be nem vett gyógyszereit, de a biztos úrnak mégis megesett a szíve rajtuk, mert odaadta Vicnek a gyógyszereket.

Mikey még mindig dühös Davidre a táncért, de a doki jól érezte magát, viszont rendszert nem akar csinálni belőle. Azért még táncol egyet a párjának. Másnap a kajáldában a Babylon új királya a téma, sőt, a fiúk folyamatosan húzzák a régi melegek királyát, Briant. Brent, a lelki társ fiú megjelenik az új barátjával a kajáldában és Emmett úgy búcsúzik el tőle, mintha évekig jártak volna. Szöszike is befut és az éjszakai szexélményét meséli a társaságnak, amit Brian nem nagyon akar meghallgatni, mintha zavarná a téma őkelmét. Csak nem féltékenynek tetszik lenni? Erre viszont semmi ok, mert mikor a prédapasi megkérdezte szöszikét, hogy mikor láthatja újból, Justin erre Briant idézve azt mondta, hogy majd láthatja az álmaiban.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lukri 2008.07.11. 13:38:26

Justin-Brian 1-0
Szegény Vic nem elég neki az AIDS?

sunshine66 2008.07.12. 15:11:28

Az első évadból ez az egyik kedvenc részem. A végén, amikor Justin elviszi a srácot a hátsószobába és Brian követi őket, na az a tekintet mindent megér! Gyakorlatilag leesik az álla. (ott van az utolsó előtti képen)
Leeann köszi az összefoglalót.

leeann 2008.07.12. 16:19:37

Direkt választottam azt az utolsó előtti képnek. Brian arcára van írva, hogy nem az elvesztett prédapasit sajnálja, hanem azt, hogy Justin nem vele van. Nekem is ez az egyik kedvenc részem. Én meg köszi a hozzászólásaidat:-))))

mazogirl 2008.07.13. 09:50:27

Emmettnek ez a lelkitársas rész szétröhögtem rajta magam.
süti beállítások módosítása