Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 02x20 - Szemet szemért

2008. június 06. 11:01 - kiricsiz

Hát persze, hogy Lákival találkozik Herceg. Amúgy is régóta gyanús volt nekünk ez a Lákifiú, habár ennek a sorozatnak az a sajátossága, hogy mindig mindenki gyanús. Lákit egyébként indiai csajának életével zsarolja a főnökasszony, aki persze Demsát akarja és a dokumentumokat. És Lákit is megértjük, hiszen mint tudjuk, az indiai csajoknak már általánosban kötelező olvasmány a Káma Szútra, úgyhogy nagyon kiműveltek. Ha Láki leszállítja Hercegnek Demsát, akkor a csajt elengedik, még pénzt is kap, csak húzzon el az országból és soha többé ne jöjjön vissza. Persze Láki is valaha titkosügynök volt.

Kriszta már bent van az őrsön, szegény, nem is igazán tud hazamenni, ki tudna ezek után nyugodtan aludni ugyanabban a lakásban. Az őrsön persze azt mondták, hogy csak betörés történt, szó nincs NBH-ról, meg Hercegről. És persze még itt van a másik szál, Johnnyék is, akik meg a kirúgás határán egyensúlyoznak, az egész csak Móricz és Bordás jóindulatán múlik. Éppen Pircsit csesztetik a parancsnokiban. Egyébként ezúttal teljesen jogosan, hiszen hihetetlenül amatőr akció volt az egész, épp csak annyi értelme volt, hogy immár egy betörővel kevesebb. Móricz Johnnyt és Julit nem rúgná ki, de Pircsit marha hülyének tartja, legszívesebben kirakná az állományból emiatt az ügy miatt.

"Ha kérdeznék, hogy mit keres a Nemzetbiztonsági Hivatal tisztje a radiátorhoz bilincselve, mit mondjak?" Szóval Alter a radiátorhoz bilincselve élvezi az életet, inni próbál, de kéz nélkül csak a Tenkes kapitányának ment. Kálmán bá jó fej, megitatja.

Láki Medvével szövetkezik Demsa elfogására. Medve jó választás, mert csak a pénz érdekli. Demsa épp spenótot burkol, amikor Lákiék megérkeznek. Kolonics közben az őrsön. Tiszta ideg az öreg. Azt várja, hogy Demsa végre telefonáljon és lecsaphassanak rá. Petár persze nem telefonál, mert Lákiék már rég elkapták, asztalra szorított fejjel szidja Láki anyját.

Alter pedig hirtelen nagyon konstruktív jó fiú lett. Elmeséli, hogy már a Demsa-ügy kezdete óta a Rózsahegyi-dokumentum megszerzése volt Herceg célja. Alter szerint Herceg senkitől sem kapott felhatalmazást erre az akcióra, saját szakállára dolgozik. Kolonicsot pedig azért akarta kihagyni a főnökasszony, mert nem lehetett tudni, ki van rajta a Rózsahegyi-listán. Az a durva, hogy a sorozat kábé az utolsó harmadára teljesen leült, pedig ha ezt a Rózsahegyis kavarást, meg hogy ki van rajtva, ki nem, kicsit kiélezik, kibontják, akkor megtölthették volna feszültséggel az uccsó két rész előtti nagy pangást. A lényeg, hogy Bordásék megbocsátanak Vidának, kap még egy esélyt. Megérkezik Pityinger (na jó, valójában: Pillinger) Norbi néven Kálid Artúr is, jó bunkón nyit. Majd a harmadik évadból megtudjuk, hogy jó fej-e, vagy csak egy újabb idióta "öntörvényű zsaruval" szaporodik a kínálat. Egyébként ő a mesterlövész. Az is kell egy csipet-csapatba.

Demsa és Láki kiszállnak a kocsiból egy elhagyott raktár előtt. Demsa meg sincs bilincselve, vagy kötözve, ezt nem is értem.

Az ügyvédnő közben mégis valahogy rájött, hogy a zsernyákok jobb fejek, mint Demsa, ezért kipakol nekik mindent, amit tud. A lényeg, hogy a csaj meg tudja mondani, hogy kik Demsa emberei. A forgatókönybe megint baromi nagy amatőrség csúszott, de már lassan megszokjuk. Majer Gábor ugye Demsa egyik embere, és a nagyfőnök pedig nem máshol, mint az egyik emberének bejelentett lakásán bújkál. (Arckaparás.) Egyrészt ez önmagában vicces, ha Demsa embere verekedésbe keveredik egy diszkóban, vagy elkapják egy kis koksszal, akkor bukik a lakásban bújkáló nagyfőnök is? Másrészt az előző részekben úgy emlegették ezt a lakást, mint ami úgy lett szupertitkosan "elintézve".

Bordás és Mike ki is mennek Májerhez, csak így ketten, semmi biztosítás. Ha egy kicsit előbb érkeznek, akkor forró fogadtatásban lett volna részük. Demsa megkötözött embere ott szomorkodik a széken, mostmár biztos örül, hogy nem is szupertitkos a lakás, mert így legalább nem csak a porladozó múmiáját találják meg 50 év múlva. Az egyébként tényleg marha vicces, ahogy Bordás megtalálja a hullákat a műanyaghordóban. Ezek szerint itt evett mellettük Demsa.

Demsa megérkezik Herceghez, aki hozza szokásos formáját. Nem hagyja, hogy sokáig okoskodjon Demsa, vállon löveti, aztán kezdődik a vallatás. Hú de jó nézni, hogy végre Demsát ütik, eddig ő vallatott mindenkit, meg rakatott műanyag hordóba.

Kolonics, szegényke teljesen elszontyolodik, amikor megtudja, hogy Demsát már elkapta Herceg, és még csak azt se tudják, hol folyik a kínvallatás. Alter siet a segítségére, hirtelen eszébe jut, hogy Herceggel voltak szemlézni egy elhagyott gyárban. Úgyhogy a csipet-csapat úgy dönt, megrohamozza a gyárat. "Bordás háborút indított." Az épületet körül is veszik a rendőrök, úgy látszik, Hercegnek annyi esze nem volt, hogy figyelőembereket rakjon kívülre.

Közben odakint Láki magánakcióba kezdett, talán mégis ki akarja szabadítani Demsát. Medve leszúrja az NBH-s csajszit, aki eddig vigyázott Lákira, aztán hősiesen megtámadják az NBH-sokat. Csak az a baj, hogy pont ekkor érnek oda a másik irányból Bordásék és a kommandósok is, úgyhogy Hercegék csinos kis kereszttűzben találják magukat. (Ezt a szitut is érdemesebb lett volna jobban kibontani képileg.) Drukkolunk, hogy Herceget fejbetalálja egy eltévedt golyócska, de csak a lábába kap egyet. A kisrendőrök is bekapcsolódnak a lövödözésbe, amit nem igazán értünk, hiszen ők elvileg a kommandósok mögött jöttek. És az is vicces, hogy az első perctől kezdve ellenszenves Norbi-gyerek milyen hamar pozíciót foglalt a hatalmas gyárépület ablakában. Lehet, hogy valójában ő Pókember, és a harmadik évadban néha átváltozgat? De legalább van egy jó kis lövöldözés, azt szeretjük. Viszont továbbra is rosszul van vágva, és tök követhetetlen az egész. Ha már lövöldözés, akkor legyen tényleg látványos, ne legyen így összecsapva, dolgozhatnának picit hosszabb snittekkel is. Ez végül is nem pénzkérdés, hiszen így is úgyis elmegy rá a nyersanyag, meg a patron. És nem is idő kérdése, mert a hülye, széthúzott évadvégi heppiendes jelenetek helyett inkább lehetett volna jobban kifejteni ezt a tűzpárbajt. Demsa persze találatot kap. Viszont jó hír, hogy úgy láttam, Láki megúszta, tehát simán lehet, hogy felbukkan még a harmadik évadban és Li Taj Po-t idéz.

Herceget elkapják, de váratlanul asszongya, illetve azt nyögi, hogy parancsot teljesített. Oda is adja Kolonicsnak a mobilját, amin fel lehet csörögni valami atyaúristent, aki Herceg mögött áll mint megbízó. Herceg szabadon elbiceghet, Bordás még majdnem lelövi, de aztán mégse. Kolonics pedig nem hajlandó elárulni, kivel beszélt a mobilon, ki volt a titokzatos Mr. B. És azt se tudjuk, lesz-e még szerepe a következő évadban.

Aztán jönnek a félig-meddig igen kínos "egy hónappal később"-jelenetek. Ez az, amit tök fölösleges volt a végére biggyeszteni, ráadásul 15 percig húzni. Az egész olyan, mint valami knorr-húslevespor-reklám, mindenki együtt, boldog a család, nagyokat kacagnak. Bordásból ezredes lett. Herceg meg nem létezik. Bordás és Erika újra összeköltöztek, ez egyébként újabb következetlenség a forgatókönyvben. Eddig minden eszközzel az volt érzékeltetve, hogy mekkora nagy hülye ez az Erika, most meg hallunk egy ilyen benyögést, hogy Bordás változott sokat, ezért most jól megvannak. Mintha eddig Bordás lett volna a paraszt. Ez egy akkora forgatókönyvi baki, hogy nem is kommentálom.

Gyula is kibékült a fogyasztóvédelmisekkel, mindenki boldog, Juli meggyógyult. Sőt, még Móricz is elköltözött a muterjától. De akkor milyen lesz ez a karakter a következő szériában? Az pedig kérdés, hogy Johnny és Anita mikor is jöttek össze. Biztos két rész között.

Denise az őrsön. Bordáshoz jött. Demsa ugyanis Attilára hagyott egy festményt. Csak akkor bonthatja fel, ha egyedül van. Úgyhogy Bordás akkor bontja fel, amikor nincs egyedül. Mike-kal és Norbival keseregnek éppen, Norbit kitették a kommandótól, mert illegálisan vett részt az akcióban. Ami lássuk be, vicces, hiszen ezzel az erővel mindenki illegálisan vett részt az akcióban. Úgy érzem, a forgatókönyvírók a végére (is) nagyon összecsapták a dolgot, pedig az előző évadnál már tanulhattak volna ebből. Szóval Norbi át akar kerülni a 8-as körzetbe, egyben meg is akarja dugni Julit (aki lehet, mégse Móricz-cal jön össze?), merthogy éppen Juli fenekét stírölik a parancsnoki szoba reluxáján keresztül. Szóval így, hogy hárman vannak, Attila felbontja Petár csomagját. Egy festményt talál benne, de ne szaporítsuk a szót, úgyis mindenki az első pillanattól kezdve tudja, hogy egy festmény lesz benne, annak hátlapjába meg furfangosan elrejtve a Rózsahegyi-dokumentum - mindenki látott már krimit, tudjuk, mire való egy festmény, meg a hátlapja. Szóval egy cd-romon található a lista azokról, akiket zsarolni lehet. Sok történész mit nem adna egy ilyen listáért. Aztán persze jön a dilemma, hogy Bordás belenézzen-e a listába. Nagy fejtörés elé állítva a forgatókönyvírókat, hiszen, ha Bordás megnézi a listát, akkor azzal kezdeni is kell valamit a további epizódokban. Szerintem a forgatókönyvírók úgy döntöttek, hogy ebből a dokumentumosdiból elég ennyi, nem kéne tovább fűzni, ezért törették el Bordással a cd-t. Aztán lehet, hogy nincs igazam, és valahogy visszaszövődik ez a szál a következő évadban.

Utána jön még ez a poénkodás a Dühösben, Kálmán bá' mikiegér álarcban ökörködik. Aztán beállnak mind, jó kis csoportkép lehetne, ha a producer, vagy az MTV kicsit is foglalkozna a promóval.

Mindegy, várjuk a harmadik évadot, mert hibák és idegesítő bakik ide vagy oda, rá vagyunk kattanva és kész, nincs mese. És persze jó is magyar színészeket látni normális tévés szerepekben. Reméljük, hogy a következő évadra csak összejött már annyi rutinjuk a forgatókönyvíróknak, hogy buta hibákba ne essenek bele, például nem kérünk több intellektuális bűnözőt, aki Wagnert hallgat, meg Li Taj Po-t idéz, mert abból most túl lettünk adagolva, és nem kérünk több fejlődésben visszamaradott "öntörvényű zsarut" sem, aki saját zubbonyzsebébe is beleszarik, csak, mert a parancsnoka azt mondta neki, hogy azt ne csináld.

Címkék: tűzvonalban
39 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toszkána Grófja 2008.06.06. 11:11:11

Tényleg gyors volt a lövöldözés, de az egyik rosszfiút szemmel láthatólag a Móricz lőtte le :)

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2008.06.06. 11:19:45

A lövöldözést jól összecsapták képileg. Ráadásul, mivel mindenki ott volt (szinte), Denise-re ki vigyázott közben?

hottentotta 2008.06.06. 11:24:34

Én sajnáltam Demsát, hogy meghalt, olyan szimpatikus fiú volt :D ő volt a szimpatikus gonosz :)

mondjuk ilyen előzmények mellett szerintem többet is ki lehetett volna hozni a befejező epizódból.

kíváncsian várom a folytatást! :)

BK 2008.06.06. 11:38:26

Hát ezt itt most sajna több helyen rendesen elcseszték. Pedig már éppen készültem levonni a konzekvenciát, hogy mennyivel jobbra sikerült megírni a Demsa-vonalat, mint anno a Malek-vonalat, erre itt a végén...

Viszont Móricztól az "Állomány! Bordás háborút indított.". Na az viszont nagyon jó volt.

Dennis Moore 2008.06.06. 11:45:17

Lehet, hogy a forgatókönyvírók nem akarták továbbfűzni ezt a Rózsahegyi dokumentum dolgot, de milyen már az, hogy Bordás, az igazság bajnoka nem akarja megtudni, hogy ki korrupt pl. a rendőrségnél vagy máshol? Hát kötelességtudó rendőr az ilyen?!

2008.06.06. 12:06:04

Láki nője valami nagyon főrend lehet, mert "Maharani"-nak hívta Herczeg, ami a maharadzsa női megfelelője, ami meg "nagy királyt" jelent a wiki szerint.

És isten ments a spoilertől, de esetleg a fanyalgók (mindamellett, hogy részben egyetértek velük), gondoljanak arra, hogy talán a Rózsahegyi doksik története még nincs is lezárva, sőt, netán majd csak most kezdődik el igazán...
Azaz, esetleg nem a szálak teljes elvarrása volt a cél, hanem valamiféle fele megoldódik, fele továbbmegy szerű cselekmény.
Próbáltam nem a cliffhanger szót használni, mert annak azért ez a lezárás igen gyenge volt.

kiricsiz utolsó bekezdésével viszont 120%-ig azonosulni tudok!!! :-DDD

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.06.06. 12:10:25

Pircsi akármilyen szerencsétlen béna szerep (és kivitelezés), nem fog kikerülni a sorozatból, mert a producer (nem név)rokona játsza... :P

összegeze: megkeresni, kik írják a béna jeleneteket, kib**ni őket a csapatból, utánahajítani az akciójelenetek rendezőjét, és kész is a 24-nél is jobb sorozat. Csak nem így lesz...

ladislaus 2008.06.06. 12:31:20

ez micsoda? mirol van szo itt? sorozat?

2008.06.06. 12:35:35

Milyen sorozat?
Eddig az hittem, ez egy művészettörténeti blog, ahol reneszánsz képeket értékelünk :-DDD

apuska · http://kocsma.blog.hu 2008.06.06. 13:01:56

Még mindig tiszta ideg vagyok, hogy egy ilyen talpig becsületes fasz, mint a Bordás, összezúzza a cédét. Aztán meg még az exével is összeborul az ezredes úr!
Eladta az ördögnek a lelkét, ezt is le kéne picsába, halálba lőni!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.06.06. 13:12:17

Nem bírtam ki, elolvastam. Pedig még nem volt alkalmam megnézni ezt a részt...

Semp 2008.06.06. 13:17:16

Alamuszi: Sebaj, majd kárpótolunk egy-két Mona Lisával!

Rájöttem, hogy Malekot sokkal jobban szerettem. Nem volt ilyen hatásvadász, meg szívhezszóló, kibaszottvelemacsúnyavilág sértődött, mint ez a Demsa. És voltak jó poénjai. ("Itt vagyok az irodájában, sajnálom, hogy nem futottunk össze. Jöjjön be dolgozni!")

Dallas 2008.06.06. 13:36:02

Emberek, csak a hülye nem látja, h a végére elfogyott a lé, jó ősi magyar szokás szerint, ezé lett ennyire béna. Az ez előtti rész, kifejezetten izgalmas és pörgős volt. Ez az utolsó, meg legyünk őszinték, kurvára összecsapott, sokkal jobbat érdemelt volna ez az évad. Úgy értem több volt ebben. Kiricsi kollégával egyet értek én is az utolsó bekezdésben foglaltakkal. A 3. évadba kénytelen leszek beszállni.. :)

dupi 2008.06.06. 13:41:44

amin még kicsit felhúztam magam: láki demsa ELŐTT megy végig be a gyárépületbe :) szerintem kellett ez a záró 15 perc, jobb szájízzel várom a 3. évadot. mert az utolsó (kiricsizé) bekezdés tényleg abszolút igaz.

bukfenc+: pircsit az összeomlása napján tűzharcba viszik.
bukfenc++: altert is, a főnöke ellen.

Dagobert MegCsíp 2008.06.06. 13:42:28

Én tudom, kivel beszélt Kolonics. Gyurcsánnyal.

butatót 2008.06.06. 13:59:39

"Szamárfül/murci · murci.blog.hu/ 2008.06.06. 12:10:25
összegeze: megkeresni, kik írják a béna jeleneteket, kib**ni őket a csapatból, ..."

Fonyódi, aki magyar sci-fi nagyágyúja (LOL) Harrison Fawcett néven.¨Sőt, újabban a haverja, a másik sci-fi nagyágyú (szintén LOL) Szélesi (Anthony Sheenard)... Már csak Nemere híányzik, habár ő olyan lúzer, hogy még angol álne sincs :D.

butatót 2008.06.06. 14:00:19

angol álneve sincs, bocs...

kamarti 2008.06.06. 16:31:56

hát nemtom, nekem a cd-zúzásról nem a pénztelenség jutott eszembe (vagy csak átvitten), inkább az, hogy talán itt ért véget a bátorság. Mert ugye, ha megnézi Bordás, akkor találnia kell rajta neveket és akkor a sorozatban azt kell mondani, hogy XY rendőrfőnök, vámos, bíró, politikus, zenész ésatöbb alvilági kapcsolatokkal bír. Nade ugye egyrészt ez nem egy társadalombíráló politikai dokumentumfilm vagy szociodráma, hanem alapvetően szórakoztatni akarnak, másrészt meg ugye már így is rugóztak ezen párat nehányan, hogy a rendőrség (is) pénzeli a sorozatot... plusz ki akarná a nyakába ennek vagy annak az oldalnak(maffiózónak) a pisztolyát, hogy stílusos legyek... Hát, nyilván nem volt eccerű döntés, de idáig tudtak elmenni ezzel (szal sztem a törött CD nem fog visszajönni a 3. évadban sem).

De ez az Erikával összeborultunk-szál számomra teljesen érthetetlen (főleg, hogy itt van újdonságnak Norbi, akinél Erika még nem szállt meg :), és a megjegyzés, hogy "te sem mész át Zsuzsa elől az utca másik oldalára". Hát nemtom, ez nekem eléggé nulla megoldás, és az egy hónap kicsit kevés idő a nagyjából kényszerzubbonyos-kiborulós jelenet után, még akkor is, ha Zsuzsával nagyon nem tudtak mit kezdeni nagyjából az egész második évadban

Toszkána Grófja 2008.06.06. 17:19:23

Aki végig figyelte a második évadot, sok apró jelet vehetett észre arra vonatkozólag, hogy azért a Bordás sem volt teljesen közömbös Erika iránt. Jó nem sírt utána annyira mint a Májki gyerek, de akkor is... ez meg még nem volt annyira nagy összeborulás; ha választanom kell kivel jöjjön össze Bordás... hát inkább az Erikával mint a Zsuzsával.

De engem jobban izgat mi lesz Móricz barátunkkal; ha a Julival nem jönne össze mondjuk Norbi miatt, akkor legyen valami überjó csaj a harmadik évadban akivel viszont tényleg összejön :)

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.06.06. 17:53:31

"összegeze: megkeresni, kik írják a béna jeleneteket, kib**ni őket a csapatból, utánahajítani az akciójelenetek rendezőjét, és kész is a 24-nél is jobb sorozat. Csak nem így lesz..."
Az biztos, mert ha mindezeket kirúgjuk/ják, akkor nem hogy jobb sorozat nem lesz, hanem semmilyen. Szerintem örülhetünk, ha nem így lesz :-)

2008.06.06. 18:07:58

Csak egy ötlet, de mi van akkor, ha a Denise szállította cd a maga hülye elrejtési helyével csak egy álca? Akár Demsa készítette elő, hogy Bordás ne kerüljön bajba (hiszen, ha valaki, ő tudta, hogy halálos a játszam), akár maga Bordás (esetleg Denise közreműködésével, vagy akár azután, hogy Demsa VALÓBAN mondott neki vmt a halála előtt), mert tudja, hogy a listát akarók most őt figyelik.
Szóval, lehet, hogy Denise nem véletlenül libbent be ilyen színpadiasan a képpel, a cd nem véletlen volt ilyen elcséplt helyen, és Bordás nem véletlenül szedte szét a képet, és találta majd törte össze a cédét TANÚK előtt....
Az igazi lista meg már vagy nála van, vagy figyel valahol, és a haramdik évadra már nála lesz ;-)

Ennek a teóriának az a gyenge pontja, hogy akik a listát akarják, nagy lúzerek, ha nem kutatták át Demsa hagyatékát a halála után (vagy akár előtte is, hiszen a Savigny féle leszámolás óta szabadon megtehették volna), mert akkor tudnák, hogy a képben van valami, és az micsoda is pontosan: álca vagy a valódi lista (v. a listának egy kiadása)

mirko vosátka · http://vosatka.blog.hu 2008.06.06. 22:21:55

nem kell itt senkit kirúgni, még így is fényévekkel jobb a forgatókönyv, mint az eddigi legtöbb magyar sorozaté. valószínűleg még rutintalanok a fiúk.

yamamoto isoroku meg valószínűleg az a fajta lúzer önjelölt író, aki irigykedik, mert megint kimaradt a jóból.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.06.07. 01:18:47

ez egy nagyon fasza kis sorozat. nem mondom, vannak benne béna megoldások, meg következetlenségek, de a dialógok, karakterek, és a szinészi játék, simán elviszi a hátán a sorozatot. ha a sztorin is sikerülne a jövőben javítani, akkor űberfasza kis sori lenne. megérdemelne egy kicsit több hype-ot.

szofi88 2008.06.07. 10:52:17

wááá én is osztom a véleményt: ne legyen több intelligens maffiavezér....komikus volt így is, ez a Papa...Lőte Attila remekül játszott, de a sorozat cselekménye sempontjából már röhejes volt a mittudoménhányadik feketekabátos főgonosz. Várjuk a harmadik évadot, mert én is rá vagyok kattanva:)))

Morgiana 2008.06.07. 17:51:17

jó ez a sorozat, de tegyenek már valamit Zsuzsával meg Erikával a harmadik évadban, mert hogy néha-néha felbukkannak, kibékülnek, valamint Erika felpróbálja magára az egész Mosoly örsöt, ezt tán nem kéne eröltetni...
:)

s3v3n 2008.06.07. 19:59:13

borzalmas volt az utolsó epizód. az első 40 perc még talán nem is lett volna olyan rossz, de mi volt ez a szomszédokszerű zárás a végén? 1. évadfinálénál ROSSZABB lett.

Eh, Zsuzsát meg csak úgy otthagyta Bordás? Minek lett egyáltalán visszahozva akkor?

szofi88 2008.06.07. 20:46:31

azért a szomszédoktól messze volt...olyan szintre nem zuhantak lássuk be:P

ajohanna 2008.06.08. 00:12:48

Az lenne a szép, ha Norbi össze akarna jönni Julival, és közben Julinak Móricz kellene. :D

2008.06.08. 14:53:20

Nem vagyok ugyan férfi, ezért lehet, nem pontosan dekódoltam azt a hármas bámulást, de Norbi nagyon nem úgy nézett Julira, mint akinek pont az jár az eszében, hogy ezzel a csajjal össze akarna jönni. Már, a randizós értelemben :-)))

Morgiana 2008.06.09. 08:54:34

viszont egy gondom van kiricsiz hogyvoltjának utolsó bekezdésével: ha nem lesz öntörvényű zsaru, aki szembe megy a feljebbvalóival, akkor miről is fog szólni a sorozat?;))))

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.06.09. 19:13:45

Egy törvényeket betartó zsaruról, aki parancsnoka minden parancsát teljesíti... :-)
Világforradalmi újdonság, ezzel filmtörténetet írhatnának, mert ilyet még sehol sem csináltak.

kiricsiz 2008.06.09. 21:36:45

önmagában az öntörvényű zsaru klisével semmi bajom, mert tényleg ez mozgatja egy csomó film cselekményét. én azon tudok kiakadni, amikor bordás leveskanalazgatás közben úgy tesz, mintha szívességet tenne azzal, hogy együttműködik a kábszerügyi zsarukkal, meg a VPOP-val. miközben, könyörgöm, ő egy kicsiny kis őrs parancsnoka, nincs is rajta a térképen se!!!

ez egyrészt fárasztó is, másrészt életszerűtlen, hogy úgy kell egy őrsparancsnoknak mindig külön kérvényt benyújtani minden szir-szar kis ügy miatt.

azt meg még nem tudni, hogy norbi is ilyesmi lesz-e, de már előre félek.

Morgiana 2008.06.10. 12:02:52

kiricsiz, ezzel maximálisan egyetértek, tényleg kiakasztó volt Bordásnak az a jelenete...meg még más is, amikor ő volt a nagy meg nem értett rendőr...
jó rendben, legyen öntörvényű, de azért maradjunk már a realitás talaján, nem hiszem, hogy egy rendőrségen bárhol a világon a főnök könyörög a beosztottjának, hogy ugyan már légyszi, tedd meg ezt a szívességet, hogy megcsinálod, amit parancsba adunk, ami a dolgod...szerintem a paradicsomlevesezésért min. egy fenyítést adtak volna neki, ha nem többet...:)

Szofi888 2008.06.11. 12:38:09

hát....ki tudja mi lesz még Bordásból:))))))

hottentotta 2008.09.08. 10:54:11

Mikor kezdődik a 3. évad? :O

dupi 2009.01.09. 23:56:41

kocsmaasztalon plutóniummal teríteni mondjuk nem túl szerencsés, de legalább elkezdődött :) nem is rossz résszel.

akyyy 2009.01.11. 13:42:07

Fertőtlenítik.

Inkább azt tudjuk meg mikor lesz az újabb HOGYVOLT???
süti beállítások módosítása