Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x14 - Meglepő fordulat

2008. május 30. 12:05 - leeann

Brian az üzleti útját tervezgeti, mikor a főnöke közli vele, hogy nem ő megy a Bahamákra. A főnök arra kéri Briant, hogy menjen haza, míg lemegy ez a zaklatási ügy. Jobb lesz ügyvédet szerezni. Brian hova menne máshova, mint a kajáldába, ahol ott van Ted és Mikey is. Persze Mikey rögtön azzal jön, hogy „én megmondtam, hogy ne dugd meg”. Brian ki van borulva a zaklatási ügy miatt, Ted pedig Emm miatt van elkámpicsorodva. Se kondizni nem akar Emm nélkül, se Woody’s-ba menni. Pedig Brian és Mikey önként ajánlkoznak legjobb barátja helyére, de Teddy érzi, hogy ez nem ugyanaz. Emmett hol lenne máshol, mint a jelenlegi dilijén, a „hetero akarok lenni” csoportfoglalkozáson és egy „sikersztorinak” tapsol lendületesen.


Itt a „sikersztori” az, ha két különböző nemű meleg ember heterosat játszik, hát most Emm is erre vágyik éppen, illetve csak azt hiszi, hogy erre vágyik. Megismerkedik a csoportban Heatherrel, aki szintén azt hiszi, hogy ha heterová válik, az lesz az ő „gyógyulása”. A lány és Emm elmesélik egymásnak, hogy mi vezette őket ebbe a csoportba, majd Heather randira hívja drága kis Emmettünket, hogy elérjék a hőn áhított sikersztorijukat. Mikey és David az ágyban vannak, esznek, ami szerintem már az esti testedzés utáni megéhezést csillapítandó vacsora. A pár folytatná az ágyban csinálható tevékenységek egyikét, mikor Theodor hívja Mikeyt, hogy az imént beszélt Briannel és úgy tűnik, hogy eléggé ki van bukva. Nem is csoda, hisz egy per lebeg a feje felett.

Mikey azonnal hívni akarja Briant, hogy beszéljen vele, de doki nem tartja jó ötletnek, mert saját magának köszönheti azt, hogy pácban van, másszon is ki belőle egyedül. Brian a kimászás sikerét abban látja, ha Melaniet kéri fel ügyvédjének, aki ugyan haragszik még rá, de érdekli az ügy. Brian elmeséli, mi történt. Mel elmondja, hogy az a tény, hogy Brian mindent megdug, ami mozog, ebben a helyzetben a legjobb stratégia, hisz nincs szüksége arra, hogy a befolyását használja, amikor dugni akar, tehát vállalja az ügyet, persze nem teljesen önzetlenül. Debbie és Vic egy kedvenc dalukra táncolni kezdenek, miközben Justin leckét próbál írni. Időközben Mikey is befut és ő is táncikálni kezd, majd, mintha ő lenne a Pittsburgh-i harsona, vagy egyéb újság, beszámol a családnak a Briant érintő hírekről.


Justin azonnal segítene Brianen, akárcsak Mikey, de még nem igazán tudják, hogyan is tegyék. Mikey felhívja Davidet, hogy az anyja nincs jól, így vele maradna és az esti programjukat is máskorra kéne áttenni. Persze Debbienek semmi baja sincs. Brian éppen az irodájában pakolgat, mikor a szemétláda Kip ugrik be egy kávéra meg egy krémesre. Brian persze elküldi a fenébe. Kip megint ajánlatot tesz, gondolván, hogy ez már úgyis olyan jól megy. Szóval szemét patkány azt mondja, hogy eláll a pertől, ha Brian átgondolja a dolgot és mégis javasolja őt a pozícióra. Ezzel nem válik szimpatikusabbá, sőt most haragítja csak igazán magára Briant, aki kicsit meg is rángatja ezt a számító kis dögöt.


Teddy és Mel moziban voltak és egy vígjátékról kijövet Melanie elkezdett sírni, mert eszébe jutott, hogy ezt a filmet Lindssel látták nemrégiben. Ki más is jöhetne szembe, mint Emmett és a BARÁTNŐJE, Heather. Mel nem érti, mi ez marhaság, Teddy felvilágosítja, hogy meglátták a fényt. Mel azonnal előveszi a csípős nyelvét és kiosztja a fényben járókat, akik persze vérig sértődnek és továbbindulnak. Teddy szeretne összefutni valamikor Emmett-tel, de ő csak akkor hajlandó erre, ha fénykeresőbe indul barátja is. Mikey egy vagon kajával állít be Brianhez. Enni kezdenek, majd nosztalgiáznak egy kicsit. Mikey megtalálja Brian költségcsökkentő listáját, amire szükség lehet, ha nem akarja rövid úton mindenét elveszíteni.


A két srác kicsit lelkizik, majd még egy kis emlék felidézés és át is térünk Debbiehez és Vichez, akiknél David jelenik meg. Debbie a fiát keresi Daviden, aki meg úgy tudja, hogy Mikey itt van Debbiéknél. Mikey viszont nincs itt, így ki is derült a turpisság, pedig David még levest is hozott. Mindeközben Mikey és Brian a Woody’s-ban buliznak, ahol David is megjelenik, hogy biztos legyen abban, amit már eddig is sejtett: párja Briannel van és nagyon jól mulat. Másnap Briannek nagyon másnap van és Melanie bombázza őt kérdésekkel. Justin valami borzalmas löttyöt kever neki másnaposság ellen. A negyedik és ötödik ember is megérkezik Brianhez, konkrétan Lindsay és a gyerek.


Melanie és Lindsay között még mindig feszült a viszony, ami az előző részben történtek fényében nem is csoda. Mel megölelgeti a kicsit, de nem akar beszélni most a kapcsolatukat érintő dolgokról és elrohan. Brian nem érti, Lindsay miért nem kérte meg Melt, hogy menjen vissza hozzá, ha már itt volt a lehetőség. Lindsay nem akar könyörögni Melnek, és ha már itt van Briannél, akkor egy kis pénzt is kér tőle, mondván szükség lesz egy bébiszitterre. Mikey szintén másnapos és David direkt alaposan zajong, hogy nehogy jobban érezze magát. Persze doki pokolian dühös, mert Mikey tovább hazudozik. David kijátssza a kártyáit és elmondja, hogy tud mindent. Mikey meg úgy viselkedik, mint egy gyerek és azon sajnálkozik, hogy lebukott.


David tovább dühöng, ami teljesen érthető, majd hatalmas ajtócsapódás jelzi, hogy elment otthonról. Mikey a Woody’s-ban az anyjától kapja a második lecseszési kört. Ted sincs jó formában, mert még nem emésztette meg, hogy Emmett egy nővel kezdett járni. Vic bácsi nem látja olyan rémesen a helyzetet, szöszike pedig a nemi beállítottság kialakulásáról írt tanulmányt idézi. Debbie egyszerűsít, aki meleg, az az is marad mindörökre, ha tetszik, ha nem. Vic bácsi szerint ha Emm nem meri vállalni a homoszexualitását, nem kell vele foglalkozni. Theodor nem mondana le ilyen könnyen barátjáról. Szöszike felfigyel egy pasira, és nem is véletlenül ismerős neki.


Szarzsák Kip az, és szöszike látta őt, mikor Brian lakására ment az ominózus otthon dolgozás céljából. Justin oda is megy hozzá, kicsit kikezd vele, de Kip lekoptatja. Davidet Brian várja az irodájában. Némi sárdobálás után Brian felhívja rá David figyelmét, hogy ha eltiltja tőle Mikeyt, úgy elveszíti, mintha soha meg se lett volna. Brian, mint aki jól végezte dolgát, magára hagyja Davidet. Emm és Heather sikersztorija kezdetét veszi. Egymással szemben ülnek és csókolóznak, de a bizsergés ettől nem jön össze. Emm azért bizsereg, mert elzsibbadt a lába, a lánynak meg hányingere van - nem mondanám, hogy túl jól indul. Következő ötlet a képzeljünk el valaki mást, mint akivel épp csókolózunk.


Sikerül a csókolózási kísérlet, de csak úgy, hogy Emm egy meztelen pasira, Heather meg egy meztelen lányra gondol közben. Így már jól ment mindkettőjüknek. Justin közben Kip után kujtorog. Szöszi némi Brian pocskondiázással elnyeri patkány bizalmát és csókolózni kezdenek. Emm és Heather már az ágyban vannak meztelenül, és mondjuk, hogy szexelnek. Egy passzív meleg pasi dug egy aktív leszbikus lányt. Borzasztó nevetséges a szitu. Egyik se találja undorítónak vagy rémesnek a dolgot, de nem hiszem, hogy egyhamar megismételnék. Sikersztori teljesítve. Kip és Justin még mindig csókolóznak. Szarházi Kip beindul és térdelve rángatja le Justin nadrágját, aki még bíztatja is.


Kip szopni kezdi szöszikét, mikor az benyögi, hogy hamarosan mennie kell, mert a szülei csak 11-ig engedték el. Kip nem érti miért él a szüleivel, Justin közli, hogy még csak 17. Kivel élne mással, mint a szüleivel? Justin előadja, hogy az apjának elborult az agya és az előző pasiját felnyomta a zsaruknak, így most sok rács veszi körül az illetőt közel 10 évig. Kip tovább szopja, szöszike tovább játszik. Kip már kezd aggódni, hogy Justin beköpi őt, de nem teszi, ha cserébe megtesz neki valamit. Mel és Brian az előzetes meghallgatást várja, de senki nem tolja oda a képét, így ketten ücsörögnek egy teremben, sok üres szék társaságában.


Csakhamar befut a főnök, aki már jegyet is foglaltatott Briannek egy üzleti útra. Brian meg Mel nem értik. Brian főnöke közli, hogy a vádat ejtették, azt senki nem tudja, hogy miért, de nem is érdekes. Theodor és Mikey megjelennek Emm csoportfoglalkozásán. Fény csapat már készülődik a körbe ülésre, de még előtte Ted elmondja Emmnek, hogy a barátai még mindig szeretik őt és hiányozni fog nekik, majd egy szívhez, vagy inkább józanészhez szóló monológot ad elő legjobb barátjának, amit Heather is végighallgat a közelben ülve. A fénygyűlés Emm és Heather sikersztorijával indul. Mikey egykedvűen a képregényeit abajgatja, mikor David hazaér.


Ki hinné, de kibékülnek a fiúk és Mikey szabadon találkozhat azzal, akivel akar, sőt doki elküldi őt bulizni is, de Mikey inkább otthon bulizik párjával. Mel és Teddy búbánatosan iszogatnak a Babylonba. Brian szöszikével táncol és persze ők állati jól mulatnak, hisz Justin mentette meg Brian seggét. Ted még mindig Emm mondásait idézgeti Melnek, amikor egy ismerős hang dumál bele a dologba. Emm és Heather jöttek, de nem téríteni, hanem meglátták a fényt, az igazi fényt. A sikersztorijukat is a saját szájuk íze szerint adták elő, így gyors ütemben kipenderítették őket a csoportból. EMMETT VISSZATÉRT, aminek Teddy és mi is örülünk. Mindenki nagyot fújhat: Emm újra a régi, és pont olyan, amilyennek mi is szeretjük.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Démétér 2008.05.30. 12:21:42

Ez az első olyan rész, amiben igazán kedvelem Melaniet. Emmett egyénisége pedig meg már úgyis nagyon hiányzott! Úgy értem: az igazi egyénisége.

Annieke 2008.05.30. 15:11:06

Végre észhez tért Emmett! Nekem is hiányzott. Igen talán innen kezd Mel jó fejé válni.

leeann 2008.05.30. 20:00:05

Igen végre Emm észhez tért! Teddy okosan beszélt hozzá a végén.

sunshine66 2008.05.31. 18:47:36

Köszi leeann,
egy megjegyzés: Justin nem árulja el Briannak, hogy ő intézte el a vád visszavonását. Sőt.. még ő faggatja Briant tánc közben.
Úgy gondolom, ez egy nagyon önzetlen lépés. Ja, és nem az utolsó...

leeann 2008.05.31. 20:32:29

Igen, nem mondja el neki tudom. De szöszike pont azért érzi jól magát, mert megmenthette Briant. Brian meg tuti sejtette, hogy Justin mancsa benne lehet a dologban.

Lukri 2008.05.31. 21:21:26

Szerintem Justin utalt rá Briannek mikor táncoltak, hogy ő segített neki, de el tényleg nem mondta konkrétan.
süti beállítások módosítása