Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 1x14 – Tiltott Szerelem

2008. május 22. 09:00 - Hartmann

Már az első képsorokban egy bűncselekménnyel találkozhatunk. Két símaszkos férfi elrabol (ahogy ők mondják, kölcsön vesznek) egy tizenéves kiskölyköt Maxet. De a rosszfiúk megígérik a megrettent apának, hogy hétfőn visszakapja a fiát, ha jól viselkedik. Max különleges képességekkel rendelkezik az elektronika terén. Nem, nem áramköröket tervez, épít, hanem képes a gondolatával riasztókat, és egyéb elektromos kütyüket ki/be kapcsolgatni. A kissrác végső elkeseredésében segítséget kér, a gondolatait felhasználva. A lányok szellemtáblájával kapcsolódik, még szerencse, hogy Prue a tábla mellett volt, és fel tudta jegyezni a segélykérést.

Otthon a lányok próbálkoznak, hogy hogyan jussanak el a segélykérő kissráchoz, közben Piper meg munkahelyi gondokkal küzd. Új séfjük van, aki nem igazán úgy gondolkodik mint Séfboszi. Gyorsan be is rongyol, és kérdőre vonja a pasit. Még mielőtt kilépne az ajtón feltűnik Leo. Ha már a lányoknál van, akkor ismét munkába is áll, nomeg a Piperrel kis időre szüneteltetett kapcsolatát is folytatja. Piper a rendőrségen kezd nyomozni, a név alapján. Kicsit néz csak furcsán rá Trudo, hogy egy olyan gyereket keres, akit nem ismer, soha nem látta, a nevét sem tudja. Prue kitalál egy mesét, ebben már nagy tapasztalata van, Trudo ellenőrzi a rendszerben, de nincs eredmény.

Piper éppen jól elvitatkozik az új séffel, mikor Phoebe telefonon keresi. Mivel csak késve érne haza, ezért telefonon akar Leoval beszélni, aki éppen a csillárt vizsgálja. Leo szerencséjére neki nem kell létra hozzá, nem a magassága miatt, hanem mert tud lebegni a levegőben. Ezt Ciciboszi is észreveszi, és egyből démonra/warlockra gyanakszik. Leo állítja, hogy ő nem rossz, de nem áll elő azzal, hogy mi is ő valójában, ellenben a kezében maradt izzó folyamatosan világít. Hamarosan azonban bevallja, hogy ő a lányok Fényőre, valami testőr féle, őrangyal, hírnök. Ereje is van, kézrátéttel teát melegít, gyógyít, lebeg. Rábízza a titkát kishúgira. A lányok közül az egyetlenre aki nem képes megtartani semmilyen titkot. De Leó igazából nem a lányok, és nem is Piper miatt jött vissza, hanem Max miatt. Rajta kell segítenie.

A rosszfiúk Maxet bedobják a mélyvízbe, egy microchip gyártó céghez akarnak bejutni, a srác segítségével. Kicsit ellenkezik, de mikor a rosszfiúk azzal fenyegetőznek, hogy az apjával történik valami, akkor már beadja a derekát. Kis hunyorgás, koncentráció és Uri Geller utódját láthatjuk, mert a riasztó lekapcsolva, ajtó nyitva. Az akció nem sül el zökkenőmentesen, mert mikor az egyik rosszfiú jön ki az ajtón, felbukkan egy szekuriti ember, majd fél másodperc múlva golyóáltali halált hal.

Piper ás Leo nem lehetnek egymáséi, mivel a fényőrők nem járhatnak boszorkányokkal, komolyabb kapcsolat pedig szóba sem jöhet. Leo nem tudja, hogy hogyan adja ezt be Pipernek majd, mivel a lány nem tudhatja meg, hogy ki is ő valójában. Ebben sajnos Ciciboszi sem tud segíteni neki, magára maradt a nagy problémájával. Próbálkozik a fiú, de nem igazán tudja, hogyan adja be ezt Pipernek. Szóba hozza a dolgot, de mindig közbejön valami, meghát a megfelelő szavakat sem találja.

Trudo információkkal látja el Pruet egy bizonyos Maxról. A chipgyárban történt rablásról van szó, közben Pruenál a szellemtábla ismét életre kel, egy újabb üzenetet közöl, melyből megtudja Nagytesó, hogy a srácot elrabolták, és egy autószerelő műhelyben tartják fogva. Mivel a nyomozónak nem mondhat semmit, ezért a saját kezébe veszi az ügyet. Felkeresi az apát, aki nehezen, de elmondja, hogy mi történt. A boszi végül összerakja a képet, ráadásul azt is megtudja, hogy nagy valószínűséggel melyik szerelőműhelyben tartják fogva a kissrácot. Indul is, hogy kiszabadítsa, de az egyik rosszfiú K.O.-zza Nagytesót.

Végre sikerül összehozni azt a beszélgetést Séfboszi és a Fényőr között. Végülis nem történik semmi egetverő, Piper mintha jól is viselné a dolgot, sőt, még meg is magyarázza, hogy miért jobb így a dolog. Nem sokkal később Leo is lelép a helyszínről, mert fentről zizegtek a fejébe egyet, hogy mennie kell. És ha egy Fényőrnek mennie kell, akkor mennie kell. Azonnal.

A rosszfiúk egy újabb akciót terveznek, de ezúttal már komolyabb fegyverzettel vágnak neki a dolognak. Max együttműködését elősegítendő ismét bevetik a zsarolást. Robbanószert szerelnek a srácra, majd a felbukkanó apukát lelövik. De erről Max nem tud, és csak az apja miatt aggódik.

A rablás célja most egy pénzintézet, és a biztonság kedvéért a két túszt is magukkal viszik. Csak azért, hogy a rosszfiúknak a napjuk is rossz legyen Max visszakapcsolja a riasztót, és egyúttal a robbanószert is hatástalanítja. A fegyverektől viszont Prue szabadítja meg őket, majd a páncélterembe bezárja őket. Irány vissza a szerelőműhely, ahol Leo tűnik fel, meggyógyítja apukát, mivel a fia mellett a helye.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása