Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x12 - Mozgás vagy leállás

2008. május 16. 16:00 - leeann

No nézzük csak. Volt egy hetünk, hogy túltegyünk magunkat az első igazi drámán, ami Briannek még nem ment. A szülinapi dekorációként szolgáló Mikeyt és őt ábrázoló fotókat nézegeti, miközben egy futógépen edz. Telefont ragad és Mikeyt tárcsázza, de nem szól bele. Úgy tűnik, ez mindenkinek jól megy, de mindig bukta a vége, mert Mikey is azonnal rájön, hogy ki van a vonal másik végén és közben csomagol ezerrel. Emmett örül, hogy egyedül az övé lesz a lakás, persze megnyugtatja a költözködőt, hogy bármikor visszamehet, ha szükségét érzi. A képregények dobozban, az életnagyságú Astro kapitány is lekerül a falról és így már Mikey készen is áll az új életére.


Brian a munkahelyén van és nincs túl jól. Megtudjuk, hogy náluk is egy hét telt el az ominózus eset óta. Brian Tedet hívja föl azzal, hogy ha ráér, este bulizhatnának egyet. Teddy jó alaposan megdöbben ezen, amit kicsit később Emmnek is elmesél a kondiban. Egy jópasi szólítja meg Emmettet és flörtölni kezd vele. Emm szívesen menne vele randizni, de visszautasítja, amiért Ted le is cseszi. Emm megint jön a fogadalom-dumával és komolyan gondolja, mert be is tartja. Mel hazaér a munkából, fáradt és nyűgös, amit Linds-en vezet le, aki megjegyzi, hogy ő a gyereküket neveli és nem a seggét vakarja egész nap. Mel epésen elintézi azzal, hogy ő csak a számlákat állja, de a gyerek Lindsayé és Briané. Ez a kis megjegyzés veszekedést robbant ki a lányok között. Rosszabbak, mint egy heteró házaspár.

Ted és Brian ücsörögnek a Woody’s-ban és iszogatnak. Marha jól mulatnak, alig beszélnek néhány szót. Ted azt javasolja Briannek, hogy hívja föl Michaelt. Brian úgy dönt, hogy NEM. Megjelenik egy prédspasi és Briannek ajánlkozik, de miután ő visszautasítja, beéri Teddel. Mikey éppen Davidnél pakolgat és ezzel elkezdik közös életüket. Nagyon elkezdik, mert olyat szeretkeznek, hogy még, miközben Brian farkát éppen egy prédapasi nyálazza össze egy sikátorban. David és Michael boldogok, egymást átkarolva fekszenek a kiadós szex után, Brian pedig nincs jól. Mindenhol elvesztett barátját látja, de nincs ott sehol.


Szombat reggel van és Mikey mindent telerakott a cuccaival, ami Davidnek kicsit sok így hírtelen, de örül, hogy végre ott van vele a szerelme, akit arra kér, hogy nézzen vele meccset. Mikeynak viszont dolgozni kell mennie és amúgy se egy meccsnéző típus. Mel és Linds között feszült a szombat és ezen az sem segít, hogy Brian csönget be hozzájuk. A lányok is arra utalgatnak, hogy próbálja meg rendbe hozni a dolgot Mikeyval, de ő hajthatatlan és esze ágában sincs rendbe hozni semmit. Mikey megérkezik a munkahelyére és azt hallgatja végig, ahogy kotnyeles kolléganője egy vicces „10 dolog, amiből rájöhetsz, hogy a férjed buzi” listát olvas föl és jól mulat együtt a többi kolléganővel.


Tracy nem nevet a mókán, mert nem tartja viccesnek, vagy inkább tekintettel van Mikeyra. Úgy érzi, mindenkinek joga van úgy gondolkodni, ahogy akar, és akik gúnyt űznek belőle, azok kegyetlenek és buták. Ez a kis kirohanás közvetve Mikeynak szólt, mert a lány is gúny tárgyának érezte magát a bulin és ezért fel is mond. Brian biliárdozik a Woody’s-ban és minden pasit elküld, aki odamegy hozzá. Teddynek ez pont jól jön, mert a prédapasik észreveszik őt is, ha Brian mellett lebzsel. Emm is a Woody’s-ban iszogat, de koránt sem érzi olyan jól magát, mint Theodor. Egy Matt nevű pasi szólítja le őt és meghívná egy italra, de Emmett már nincs szomjas állapotban.


El is indulna haza, viszont ebben az állapotban nem könnyű lábra állni, nemhogy még egyiket a másik elé tenni és haladni rajtuk. Matt segítségnek ajánlkozik. Ez a Matt nem egy lekopós fajta, mert már reggel van és Emmett-tel sétálgatnak kávéval a kezükben. Matt elmeséli, hogy ő megtért és Emmnek is ezt kéne tennie, majd egy csoportfoglalkozásra hívja őt. Justin dolgozik, Daphne meg írogat egy asztalnál. Brian ide is betér és Justint megkérdezi, hogy átmegy-e hozzá munka után. Szöszi meglepődik a dolgon és persze, hogy átmegy, de rájön, hogy nem saját maga miatt hívta fel magához Brian, csak hiányzik neki a legjobb barátja.


Mikeyt is pont a kajáldába eszi a fene. Duph azt tanácsolja Justinnak, hogy próbálja kibékíteni őket. Justin rááll a dologra és próbálja rávenni őket külön-külön, hogy beszéljenek egymással, de mivel erre egyik se hajlandó, úgy dönt, hogy összecseréli a rendelésüket. Csakhogy mindketten észreveszik, úgyhogy a terv nem sikerült. Mikey hazaérkezik, de az összes cucca eltűnt David lakásából. Astro kapitány is a szekrényben landolt. Közben szöszi Briannél van és fagyit esznek, de nem a megszokott módon. Konkrétan teljesen meztelenek és egymásról nyalogatják le. Ez már a szex utáni desszert. Justin folyamatosan Mikeyról beszél, de Brian még mindig nem hajlandó békülni.


Emmett a csoportfoglalkozáson van. Hallgatja, ahogy mindenki elmondja, hogyan világosodott meg. Tuti, hogy valahol Amerikában van egy „mindenre a csoportfoglalkozás a megoldás” tábla és, mint a szentírást, mindenki követi. Szóval Emm nem igazán érti, hogy mit keres a foglalkozáson, de a főbeszélő rápirít, hogy esetleg átértékelhetné az életét és csatlakozhatna a hetero világhoz a buzi életmód helyett. Mikey és David lefekvéshez készülődik, de Mikey dolgait elnyelte a föld, pedig elvileg közös otthonuk van. David nem igazán hajlandó a házát telezsúfolni Mikey játékaival.


Ted érkezik a lányokhoz és már nappal van. Kicsit furán változik erre felé az idő, mert igen gyorsan másnap lett. Szóval Mel hívta őt, hogy vigye el tőlük Briant, mert szinte már ott lakik, miközben Brian épp arról faggatja Lindsayt, hogy mi ez a vihar ő és Mel között. Linds válasza, hogy: az a fő baj, hogy nem mondott le a gyerekről, ahogy az meg volt beszélve. Tracy elköszön mindenkitől és megy haza, mert kilépett. Michael utána rohan és megkéri, hogy ne menjen el. Mikey és Tracy megbeszélik a dolgokat és nagyjából kibékülnek, de a lány mégis elmegy.


Linds és Mel megint veszekszik. Illetve eddig folyamatosan Mel vagdosott ezt-azt Lindsay fejéhez, most viszont párja is kipakolja, hogy neki mi böki a csőrét. Nem érti, hogy párja miért őt hibáztatja mindenért, Mel megdöbben, hogy Linds hogy ki tud kelni magából. Emm azt hallgatja, ahogy Ted az újabban megsokasodott szexkalandjait mesélgeti, amiben ő jól is érzi magát. Emm megpróbálja Tedet is rábeszélni, hogy gondolja át az életvitelét. Ted meg is tette, pont jó az életvitel, ahogy van. Egyáltalán nem akar változtatni rajta.


Mikey a képregényboltban olvasgat, de szöszi itt is megtalálja őt. Elég rosszul bújt el előle. Justin megint a békülj ki Briannel nótát fújja, de Mikey makacskodik és a válasza az, hogy NEM. Egészen addig ellenkezik, míg Justin meg nem világítja végre, hogy amit a születésnapon Brian tett, azt érte tette és nem ellene. Emm már megint csoportfoglalkozik, hogy megszabaduljon „bűnös” életétől és úgy dönt, hogy meg akar világosodni, amit felállva hangosan közöl is a csoporttagokkal. Mikey úgy dönt, hogy kibékül Briannel. Az egyik dráma meg is oldódik, köszönhetően szöszike közbenjárásának.


Mikey a Babylonban rálel Brianre és sikerül az akció, kibékülnek végre, amit egy együtt táncolással koronáznak meg. Brian csak udvariasságból megkérdezi Mikeyt, hogy mi van a dokival, de Mikey szerint még nem ismeri az ő világát, aminek a képregények is a része. Azt se tudja még a doki, hogy egy különös napra 1970-ben Astro kapitány nővé változik. Brian azt tanácsolja, hogy adjon neki időt, megtanulja. Mikey hazaérkezik és a dolgai egy része újra napvilágra kerültek. David elismeri, hogy ő is megrémült egy kicsit a költözés tényétől, de kell a lakásba egy kis hóbort. Éppen képregényt olvasgat, és pont azt, amelyikben Astro kapitány egy különös napra nővé változik. Azt hiszem, menni fog ez köztük.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.05.16. 17:32:03

Ezt a részt sose láttam magyarul, csak eredetiben, ezért néhány dolog kimaradt nekem a történetből (nem értettem pontosan). Úgyhogy köszi Leeann az összefoglalót!
A fagyis jelenet király!

leeann 2008.05.16. 19:33:22

Persze, hogy király a fagyis jelenet! Örülök, hogy megvilágítottam pár dolgot:-))))

Annieke 2008.05.17. 10:11:41

Na, most már leírhatom:))Szóval még Mikey kezdeményezte a kibékülést miután Brian megalázta múlthéten. Persze, hogy érte tette, de azért bántó volt. Amúgy meg jó ez a rész szegény Emmett is, hogy vívódik.

Lukri 2008.05.17. 14:26:16

Ebben a részben nekem Emm hülyesége nem tetszett, de amúgy tök jó a rész.
A fagyis jelenet nagyon penge, imádom.

mazogirl 2008.05.17. 19:09:04

Jó ez a sori, meg jó az írás is, meg a képek is. Grat hozzá.

naomi95 2017.11.05. 19:08:22

jól meg csinálták az írok de ez nem a valóságxd
süti beállítások módosítása