Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x05 - Szeget szeggel

2008. május 03. 12:00 - leeann

Patrick hivatalos bejelentést közöl a hallgatókkal, Elmoban hőhullám van. Biztos az átlagos 10 fokról 20-ra emelkedett a hőmérséklet, így mindenki kisgatyára vetkőzött. Marin is a rádióban tartózkodik és éppen párszakért. A pár tagjai közötti kommunikáció a heti téma, amin ő maga is elgondolkodik. A heti téma azonnal arra sarkalja, hogy felhívja a pszichiáterét. Patrick is véleményt nyilvánít ebben a témában, mert mindent hallott, amit Marin telefonált. Annie egy békát néz a terráriumban, és Jack megkérdezi, hogy történt-e már valami, például szex. Annie mondani kezdi a magáét, hogy ismerkedési fázisban van a kapcsolatuk, meg ő már gondolt rá, de Jack a békákra gondolt.


A kocsmában is felhúzza az embereket a szokatlanul meleg. Jeromnak az öv alatti, Bennek meg a nyak fölötti részét. Jerom szexelne, Ben meg dühös, amit Theresa is észre vesz. Tréner a laptopján a gombokat nyomogatja egykedvűen, mikor nyivákolást hall a szekrényéből. A mosómedve az, de neve is van (Roky), meg kialakított helye is. Ez mikor történt? Házi mosómedvéje lett Marinnek? Szóval Roky nyivákolt, valami baja van, így Tréner átszalad Jackhez, de hiába kopogtat, nem nyit ajtót senki, amikor egy csiszológép hangját hallja meg a közelben. Jack farmerban, ujjatlan polóban szerszámos övvel a derekán valamit alkot a kertben, és Marinnek igencsak tetszik a látvány.

Némi zavarban vagyok meg én is után kinyögi, hogy azért jött, mert Roky beteg. Jack se tudja, ki az a Roky. Marin elmondja, hogy a mosómedve beteg, aki a szekrényében lakik. Jack azonnal letesz mindent a kezéből, hogy megnézze Rockyt, persze megint megvillan a Lynn tetkó, amit Marin is észre vesz. Annie és Patrick a békákat lesi, Patricknek be nem áll a szája, viszont egy „Le kéne feküdnünk!” mondat a torkán is akasztja a mondókáját. Oké, javult az arány, már a 7. percben van a főcím és nem a 12.-ben. Tehát Jack megvizsgálja a mosómedvét és Marin rafináltan szóvá teszi, hogy miért nincs Jacknek telefonja, akárki keresheti és nem éri el, például Lynn. Jack azzal vágja ki magát, hogy az irodában keresik, ha keresik. Megint egy zavarba ejtő pillanat alakul ki a páros között, amiben igen közel állva egymáshoz beszélgetnek tovább.

Jack diagnózisa: az állat kiszáradt, így magával viszi, majd gúnyolódik Marinnel, hogy ölebet csinált egy vadállatból, de tréner is visszavág és megkérdezi, ki az a Lynn, mert már kifúrja az oldalát a kíváncsiság, de Jack nem mondja el. Úgyis majd megtudja valakitől a városban, felesleges ez a nagy titkolózás. Az a valaki Sara lett, ki más tudna mindenkiről mindent. El is meséli, hogy Lynn Jack exbarátnője, aki 3 hónapja lelépett Elmoból. Jön a neked tetszik Jack és a neeeeem is, hisz nem az esetem kamu duma. Annie szanaszét szór egy vagon papírt, mert teljesen maga alatt van attól, hogy nem tudja, miért nem válaszolt neki Patrick a szexelős témában. Annie ki is bukik és elmondja Jacknek a gondjait, de nem hinném, hogy ő erre a megfelelő fül.


Jack próbál megértő lenni, de Annie ezt tovább kombinálja egészen addig, hogy Patrick nem is akarja őt, csak túl udvarias, hogy ezt megmondja neki, majd elrohan. Marin az ideges pár másik tagjának a viselkedését nem érti. Patrick is dühöng, csapkod jobbra-balra, de beszélni nem akar róla, hiába is ajánlgatja neki főszakértő. Aztán végül előjön a „barátomnak gondja van” szöveggel. Kiderül ám, hogy Patricknek az a baja a szexszel, hogy még nem csinálta és nem tudja, hogy mondja el ezt Annienek. Marin azt tanácsolja Patrick „barátjának”, hogy nyugodtan mondja el. Elérkezik a második találkozó Jack és Marin között, már az első is kicsit túlfűtött volt. Persze a mosómedve hogyléte a téma, aki rendbejött és haza lehet vinni. Marin bocsánatot kér, hogy kotnyeles volt, Jack megbocsát neki.


Tréner szívesen meghallgatja őt, ha szeretne róla beszélni. Jack pár szóban lerendezi a Lynn témát, szakítottunk, elment, rossz volt. Marin szerint túl fogja élni és Lynn bolond, hogy elhagyta Jacket, mert okos, ügyes és jó kiállású. Jacknek is van mit mondania, ami a „maga sem rossz éppen” mondatban teljesedik ki. Jack „kívánom ezt a nőt” arccal és gyors léptekkel elindul a lány felé. Majd ahelyett, hogy jól megcsókolná őt, tovább lép mellette és végül a mosómedvéért hajol le. Ez már ezért meleg helyzet volt, de elvétették enye-benye. Marin arcán látszik, hogy csalódott emiatt, de sebaj, majd legközelebb. Marin ír a szobájában, de láthatólag még mindig az előbb történteken, illetve a nem történteken agyal, mikor kopognak az ajtaján.


Kinyitja és egy Jacknek álcázott igazi férfi kapja a karjaiba. Olyan lendülettel csókolja meg szőkét, hogy még. Tényleg mindenkire hatással van a meleg. Férfivé vált Jack felkapja Marint és az ágyban folytatják egymás szájának nyelvvel való vizsgálatát. Jack leveszi az ingét majd vágás, pont a legjobbkor. Visszatértünkkor már egymás mellett fekvős közös lihegés van. Azt hiszem, Jack nem a legjobban adja elő magát, mikor egyszerűen lelépni készül az esemény után. Marin beszélgetni akar erről, de a főerdész szerint csak nagy szex volt és ennyi. Jack még megkérdezi, hogy jó volt-e, szőke igent mond, majd Jack azt, hogy köszi. Na ne, ez komoly? Köszi, és lelép? Marin is ezt kérdezi. Saránál is kopogtatnak. Nagy a forgalom ezekben a szobákban.


Ben érkezett hozzá, ahogy így elnézem, még nem vette igénybe Sara szolgálatait. Sara is alaposan meg van lepődve. Lassan mindenki csinál valamit mindenkivel alapon Patrick is felkeresi Anniet, és meglepi egy mozaikkal, amit ő csinált a lánynak és ad neki egy levelet is, de inkább elmondaná, mit is írt bele. Elmondja Annienek, hogy ő is szeretne lefeküdni vele, csak még szűz. Annie persze megértő és megkérdezi Patricket, hogy várjanak-e még, de Patrick már készen áll. Hát hogy a fenébe ne állna készen, már húszon túl van és másra sem vágyhatott idáig, mint hogy szexelhessen végre. Meg is csókolják egymást és Annie a kezébe veszi az irányítást, feledhetetlenné szeretné tenni Patricknek az elsőt.

Ben Saránál van, de még ruhában, éppen vizet iszik és nagyon zavarban van. Azért jött, hogy megtudja, milyen az ágyban. Sara kedves vele, de Ben nem szexelni jött, hanem csak szóbeli teljesítmény felmérésért, mert ők régen jártak és kíváncsi, hogy jól csinálta-e. Sara elmondja Bennek, hogy neki mindig jó volt vele, ami Bent végre megnyugtatja. Elmondja, hogy ő meg Theresa már nem tudnak egymással beszélgetni. Sara tudatja Bennel, hogy minden perc, amíg együtt voltak, nagyon jó volt és nem csak a szex. Ben gyönyörűnek nevezi Sarát. A nagy kölcsönös udvarlás vége egy nagy ölelés, majd egy csók, majd egy ágyra lehajlás csókolózva. Marin a szobájában ücsörög és gondolkodik. Oké, Jack is otthon van és szintén gondolkodik. Mikor csönget nála a másik agyaló.


Nahát, megint csókolóznak és most Jacknél tornáznak egyet, innen már csak nem lép le. Hamarosan a szex után némi egymást átkarolva ejtőzzünk kicsit van, és mivel Jack nem tud meglépni, meg úgy tűnik nem is akar, Marin beszél egy kicsit, ami az előbb elmaradt ugye. De belátja, hogy túl sokat beszél, így abba is hagyja. Annie csak úgy becsörtet Jackhez, egy segélykérelmet hozott, de nem a legjobbkor, ezért gyors öltözésbe kezd a két nem túl agyonöltözött. Jack azt mondja, éppen szundizott és kitessékeli Anniet az ajtón kívülre. Marin pont rosszkor szalad ki a hátsó ajtón így Annie meglátja őt és megígéri, hogy hallgat róla. Ben is elégedetten gombolja az ingét, és zavarában pénzt vesz elő, mert nem tudja mit is tegyen. Sara közli, hogy nem pénzért tette, Ben bocsánatot kér, de a varázst ezzel már jól agyoncsapta.


Marin és Jack ismét egymásba fut a boltban, és egy polc álcájában értekezik meg a ki hova tette a takarót, és elég bénán titkolják, hogy történt valami köztük. Csak a vak nem veszi észre. Marin megint beszélni akar Jackkel, így dumálós randit beszélnek meg estére. Annie meg lesi őket egy polcnyi müzli mögül, majd mikor szőke lelép, megtámadja Jacket azzal, hogy Marin talán nem megy vissza New Yorkba, ha megírta a könyvét. Jack ezzel az eshetőséggel nem számolt, az arcára van írva. Marin Sarának elmondja, hogy mit műveltek Jackkel kétszer is. Sarának is van lefekvős sztorija, persze ő is elmeséli. Marin támogatja a Ben-Sara párost. Elérkezik a beszélgetős randi, de Marin hiába kiabál, Jack nem válaszol. Úgy tűnik, nincs otthon ezért üzenetet hagy.


Patrick Anniehez érkezik. Az egész lakás tele van gyertyával, virágszirmok a földön és Annien egy fehér selyem kombiné van, amitől Patrick nem tudja, hogy beszéljen vagy inkább levegőt vegyen. Patrick kapott egy pohár vizet és így már jobban van egy kicsit. Csókolózni kezdenek a fiatalok, de Annie az első szexélményét meséli közben, ami szegény Patricket teljesen elbizonytalanítja, és jól be is parázik, majd elfut. A kocsmában szomorkodik szegény szüzike, hogy nyámnyila, mert lelépett. Marin is befut és Jacket keresi, akit Jerom a kunyhója felé látott menni. Marin kibukik a pasikra, az egyik a szex elől menekül, a másik a szex után menekül, mi van itt? Ben szerint a pasik azért nem beszélgetnek, mert az drámához vezet, majd a dráma több beszélgetéshez, és a több beszélgetés újabb drámához.


A kocsmalakók is bólogatnak, inkább cselekszenek, mint beszélgetnek. Patricknek is ez a megfogadandó tanács Marin szerint, menjen és ne sajnálkozzon, tegyen valamit. Végre valaki hallgat rá, mert a fiú elszalad cselekedni. Patrick egy automatából próbál óvszert szerezni, de beszorul a keze, Annie pedig próbálja elérni őt, de nem találja sehol. A mindenki szexelből úgy tűnik, csak ők maradnak ki. Saránál Ben kopogtat. Bocsánatot kér tőle, hogy bután viselkedett és meghívja őt vacsorázni, Sara örömmel elfogadja a meghívást. Marin felkerekedik megkeresni a kunyhót a vak sötétben. Közben az egész kocsma Patrick kezét próbálja kiszabadítani, de nem megy olyan egyszerűen. Patrick már hisztizik, mert fél, hogy Annie elfelejti őt.


Marin még mindig a jó utat keresi, miközben a kocsmában annak örülnek, hogy megoldották a kéz kontra automata helyzetet. Vissza a sötét erdőbe, ahol Marin autókázik, de fogalma nincs, éppen merre tart. Nem elég, hogy eltévedt, még esni is kezdett az eső. Patrick a kezén egy automatával rohan Anniehez és kiabál fel neki. Mikor a lány megjelenik az ablakban Patrick bocsánatot kér, Annie pityereg. Annie 3 órája vár, Patrick 26 éve vár rá. Majd jön a „szeretlek Annie” és válasznak az „én is szeretlek” azután a csók. Tréner az utójában aludt az éjjel és most, hogy reggel lett elég enerváltan kászálódik ki a kocsiból.


Meglátja a függőhidat, ami Jack kunyhójához vezet. Majd a függőhídról észre veszi a horgászó Jacket. Mikor odaér, begázol mellé a folyóba. Megkérdezi, hogy miért verte át. Jack válasza: magányra vágytam! Persze mese habbal. Szőke továbbra sem érti Jack viselkedését. Megállapodnak abban, hogy egyik sincs kész egy kapcsolatra, meg abban is, hogy ők most barátok. Nagyszerű. A végső képsorokon látjuk, hogy békák is izéltek, meg Annie és Parick is, Ben és Sara vacsiznak, amin jól szórakoznak. Marin összegzése pedig a mikor beszéljünk és mikor hallgassunk egy kapcsolatban optimális arányáról szól, és vidáman horgászik Jack vezényletével.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annieke 2008.05.03. 16:13:34

Hát ideje volt már összehozni Jacket és Marint.

leeann 2008.05.03. 20:54:58

Marhaság is lett volna tovább húzni igaz.
süti beállítások módosítása