Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 1x11 – Az átkozott urna

2008. április 23. 13:30 - Hartmann

Egy egyiptomi villába történő betörés szemtanúi lehetünk már az első pillanatban. Egy állítólagosan elátkozott urnát lop el a három amígó. Az átokban lehet valami, hiszen az egyik tolvajnak megjelenik egy női alak, az Urna őrzője, és a tolvaj holtan esik össze. Három nappal később a Halliwell házba beállít Phoebe egyik volt barátja, Clay, aki történetesen a három amígó egyike, és állandóan zűrös ügyekbe keveredik. Kishugit próbálja rávenni, hogy beszéljen Prueval az urnáról, mert jó lenne elpasszolni. A rég nem látott barát ölelése látomást szít fel a lányban, de erről inkább nem mesél, olyan arcpirító.

A másik két tesó a Quakeben beszélget, megtudhatjuk, hogy Piper végre képes kontrollálni az erejét, és csak akkor fagyasztani, amikor szüksége van rá. A beszélgetésben elhangzik még az is, hogy Rexék halála után kiderült, hogy az aukciós ház bizony a csőd szélén áll és csak egy nagyobb összeg mentené meg. Ezt a másfél millió dollárt pedig egy nap alatt kell előteremteni, a másnapi aukción. Clay végül meggyőzi Phoebet, hogy beszéljenek Prueval, így az aukciós házban látjuk viszont őket. A srácnak fennakad a szeme, az előző tulajdonosok, és urna eredete szavak hallatán, de meg akar szabadulni tőle. Ciciboszi ráveszi a tesót, hogy tekintsen el ezen vizsgálatoktól, és minél előbb adja el. Az aukciós ház előtt még összefutnak a három amígó másik, még életben maradt tagjával, aki később találkozik az Urna őrzőjével.

Nagytesó véleménye még mindig nem változott meg Phoebe pasijairól, szerinte az összes rossz, velejéig romlott. Clayről is hasonlóan vélekedik, és erről Séfboszit is igyekszik meggyőzni. De a két érintett inkább melengeti fel a régi kapcsolatát, vacsora, séták, városnézés, romantika képében.

Az aukción az eladásra váró tételek között már ott szerepel az urna, mikor Claire, Prue új főnökasszonya, átnyújtja Nagytesónak az urna élettörténetét. Egy jó és egy rossz híre van a főnöknéninek, az urna nagyon sokat ér, de emellett pedig lopott. A helyzetet megmentendő Prue magához ragadja a kérdéses tételt és lelép az átverésről. Az irodájába visszatérve a még mindig élő második amígó várja már, aki számon kéri rajta, hogy a nő miért nem adta még el. Mikor szóba kerül az átok, Prue megmozdítja az erejével az urnát, mire az amígó elmenekül. Vissza a hotelszobába, ahol találkozik ismét az Őrzővel, és nem éli túl a randevút. Pruenak már meg van az oka, hogy utálja Clayt. Lopott is, átkozott is az urna, mi kellhet még, hogy Ciciboszit eltántorítsa a régi kapcsolat újrakezdésétől.

A melengetést Phoebe szobájában folytatják, erősen ruhahiányosan, mikor Nagytesó rájuk nyit, hogy Ciciboszi képébe vágja az igazságot Clayről. Kishúgi eleinte nem hisz a szemének, hiába van leírva, hogy az urna lopott, ő még mindig hiszi, hogy a pasi megváltozott. Clay még életben van, nem úgy mint a másik két amígó, akik közül a friss hulla ügyében Trudo az egyik nyomozó. Mikor a halottkémek megtalálják az áldozatnál Prue névjegykártyáját Okkultabb nyomozó egyből indul is a volt barátnője munkahelyére, hogy kifaggassa a történtekről.

Clay is értesül a társa haláláról, ezért eszeveszett pakolásba kezd, hogy meneküljön az átok elől, de ebben Kishugi megakadályozza. Szembesíti a férfit az átokkal, de a férfi nem tudott róla. A lány már csalódott benne, hiába próbálja Clay menteni a menthetőt, lelép tőle, a félig felmelegített kapcsolat ismét fagyossá válik. Pedig a pasi még arra is képes, hogy feladja magát a lopott urnával. De a látomása, hogy a férfit egy kígyó marja meg, meggyőzi, hogy segítsen neki az urnát visszaszerezni a Bucklandből.

A visszaszerzési akció közben az Őrző megjelenik Phoebe, Prue és Clay előtt, de Nagytesó hiába próbálkozik, nem hat rajta az ereje. Így gyorsan hazamenekülnek, segítségül hívják a Könyvet, hátha találnak benne valami használhatót, amivel lenyugtathatják az Őrzőt. Legnagyobb bánatukra nem találnak semmit, ráadásul mire ez világossá válik Clay is lelépett, egymaga indult az Urnát visszaszerezni. Ezzel Phoebe is tisztában van, ezért a Háromtestvér ismét visszatér a Buckandbe, ahol a kígyó az éppen belépő kishugit veszi célba, ám Clay önzetlenül a lány és a hüllő közé áll. Ez a lépése meggyőzi az Őrzőt, hogy nem biztos, hogy halált érdemel a férfi, így életben hagyja, majd eltűnik, az Urnával egyetemben.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása